A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kancellárka!Kép

Köszi úgy legyen,már nagyon unom a mindennapos kínlódást!Kép

Sysy
sysy77

Dudu 1Cn.

Bogok mint Az allatKép

Kép
monyoka

Dudu 1Cn.

Bogok mint Az allatKép

Kép
monyoka

DudduKép
Sajnálom az 1. cn-t. Tudod, több pihenés, lazítás... Kép Na azt nem mondanám, hogy vékony alkat lennék alapban Kép De azért köszi! Kép

MonyóKép
Köszi a dícséretet! Kép Ihaj, olyan sokáig fenn vagy, hogy iszonyú... HOgy bírod? Mikor szoktál reggel kelni? Kép

TimikaKép
Akkor jó, megnyugodtam, hogy Laura is nagy baba Kép Akkor ezek szerint nyugis a fiú, hagyja az anyját élni Kép Maradjon is így! Kép

Évi77Kép
Hááát... a mocorgáson kívül néha én is érzek olyat, mint amit írtál... Keményedés nincs, csak nyomja kifele (főleg fölfele) a pocimat. Kép Esténként visszatért régi jó ismerősöm, a hányinger Kép Nyomja már a gyomromat Kép És nekem is szokott néha szurkálni odalenn középen, de ez lehet attól is, hogy fejvégű és a feje nyomja odalenn az idegeket (már ha van odalenn nekem olyanom Kép) Kép

SysyKép
Még mindig szedek mindefélét, mint az elején: MagneB6, Elevit és Maltofer Fol. Nekem nem okoz nagy gondot a Maltofer Fol, de anyum szerint a vörösbor sokat segít (pl. vas helyett), neki is iszonyú gondjai voltak anno a vassal és vörösbort ivott és helyrehozta a szervezetét. Kép Csakhát én nem bírom az alkoholt egyáltalán... Na nem vedelni, napi 0,5 pohár...
4D-n mi a Praxisban voltunk (XI.ker.), az van közel nekünk és nagyon jó a doki. Kép Olvashatsz róla a babanet bejelentkező oldalán, Győrffy Mátyás.

Megvettük a babakocsit, multifunkciós (mózeskosár, autósülés, ülőkocsi egyben Kép) A valóságban pasztellebbek a színei, mint a képen, de azért a lényeg látszik:

Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

MOnyó Kép Miért, most nagyon számítottál rá? Nem szabad ám elkettyenni... Ez nem olyan, amit erőltetni lehet. Ha szeretne jönni, akkor jönni fog a baba. Tudom, ez sovány vígasz, de tényleg eljön az ideje, ne aggódj!

Puszi

KépKép
unique

Ilyen babakocsit szeretnék majd(egyszer) én is én is, de ez hogy működik? Van a kerekes váz része meg a három másik és azt a három másikat tudom rajta cserélgetni?
Kétfunkciósat már láttam élőben, de ilyet nem.

kancellárka

unique.Epp ellenkezoleg.Erre vartam mar 3 honapja,hogy megjojjonKép
Most nagyon happy vagyok mert kaptam egy honap haladekot a szervezetemtol hogy rendbetegyem.
Minden nap cickateat fogok inni,es persze fogyokura ezerrelKép

lanyok mar erezheto a fogyi hatasa,egy nap nagyon sokszor jarok pisilni,sot ejjel is,ez volt maskor is eloszor csak tisztulok.

dudu vegre valahara irok a naplomba.Holnap kezdem.Belerajzoltam a hogorbetablazatot,holnaptol mar hot is tudok bele irniKép

Ja ezt el ne felejcsem,tegnap vettem cickafark ulofurdot.Namarmost.Nekem mindig iszonyu gorcseim vannak mikor megjon,most meg semmi.
letezik hogy a cickatol???

Unique,kerdesedre a valasz.2-3 oraig fenn vagyok ejjelKépIgaz reggel 9-10 ig alszom.Na ezt is at kell mostmar forditani.Szep a babakocsid,Laura nagyon jol fogja benne erezni magatKép

Kép
monyoka

KancellárkaKép
Így van, ahogy írtad. Van a váz része és ahárom funkciót lehet rajta cserélgetni. De a kiskocsi (ülős) funkciót bármikor fel lehet tenni a két másik alá is. És a mózeskosarat és az autósülést lehet szemben és háttal is feltenni (baba mamát nézi vagy a szembe jövő kispasikat Kép)

MonyókaKép
Hááát... tényleg fura az életritmusod. Kép Köszi a bókot a kocsira! Kép Én már biztos, hogy jól fogom érezni magam vele... Kép
Bocsi, akkor nem szóltam a menzidre... Kép Akkor örülök, hogy megjött Kép

Puszi

KépKép
unique

Unique köszi.
Á akkor ez jobb a kétfunkiósnál, mert ott nemlehet megcserélni az irányt, emiatt annyira nem tetszett, de ez sokkal jobb! Remélem nem hamar tönkremenő a cserélhetőség miatt, van aki jobban szereti az egy funkciósat, mert hogy tudjon egy valamit de azt rendesen, de én meg sajnálnám kiadni a pénzt a fekvős mózeskosarasra, mikor az azért rövidebb ideig kell.

Na én mára elköszönök, mindenkinek szép hétvégét!
Niki

kancellárka

Sziasztok, megyek haza, mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Puzsa
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Réka
A talis táblából kiveheted a nevem mellől a kérdőjeleket, mert tuti hoyg megyek! Kép Talizunk majd előtte akkor? Olyan jó lenne... Kép

Tündi
Vendég

Szia Lányok! Bennetek van minden reményem, ezért gyorsan bekapcs a babanet és leizzadva kérdezném a következőt: joghurtos szeletet csináltam, csak a hülye fejemmel a fél dl víz helyett fél l-be tettem a zselatint, s frankón összekevertem a cuccal. Az életben sem fog összeállni a tortám a gerincformában,ugye? Nem lehet valamit utólag segíteni rajta? Vagy igyuk meg?Puszi Nektek!
Majd este átolvaslak Benneteket, most el vagyok havazvaKép
katka30

Sziasztok!
Brill!Nem, kéthavonta babagyártásilag "csináljuk", a köztesekben gyakorlunk, hogy a következő hónapban jól menjenKép
Katka!Tedd mélyhűtőbe-fagyitorta lesz belőle, az se rossz!KépLátod, ez a fránya péntek13 teljesen megzavarja az embert!Mondjuk én nem panaszkodhatom, két tantárgyból vizsgáztam ma és mind2 5 lett, úgyhogy nekem eddig bejöttKép
brenáta

Sziasztok!

Ditta!
Nem egy aggódos típusnak ismertelek eddig. És szerintem most sem aggódod túl. Remélem, azóta húzod a lóbőrt, s mire felkelsz jobban leszel! Kép Most nem szabad megfázni és punktum! Kép

Sysy!
Épp az akartam kérdezni, hogy nem lehet helyettesíteni a vitaminokat? Pl. Elevitet folsavval, vagy a vörösbor, amit Unique írt. Érdemes utánanézni, egy kismaminak jól kell éreznie magát!

Monyó!
Én is félreértettem a "bőgök"-szöveget, de örülök, hogy örülsz! Kép
A naplódat pedig írd, csak írd, és néhány hetente vagy havonta visszaolvasni nagyon tanulságos lesz, majd meglátod.

Unique!
Húú, irigyellek a babakocsiért, meg a kiscsajért, aki hamarosan használni fogja.. Néha annyira távol van, pedig tudom, hogy minden nappal közelebb vagyok én is Hozzá Kép

Tündi!
Hip-hip-hip!!!! Naná, hogy talizunk előtte! Kép

Katka!
Jobban jársz, ha nem én segítek neked, sajnos.Û
Talán Monyónak írhatnál egy mail-t.

KoRéka!
Persze megnyugtató, hogy a babadologba annyira nem szól bele a prolaktin, ha az eredeti adagban szeded a Bromo-t, de azért én is igyekeznék utánajárni, hogy mi lehet az oka. Kép
Vendég

Megjártam a dokit, továbbra is multicisztás a petefészkem, ami jó is meg nem is. Jó, mert van tüsző sok, ami arra vár, hogy megérjen. Rossz, mert multicisztánál lehet, hogy nem érnek olyan könnyen. Closty-t írt fel, napi kettőt hétfőtől és jövő pénteken kell visszamenjek, hogy megnézze, hogy reagálok. Ezen kívül naponta 3-szor kellene egy nagy tenyérnyi húst megenni a fehérje miatt (de nem ám az én kis finom női kacsómat képzeljétek, hanem a dupláját, és azt háromszor/nap).
Szóval történt is ma, meg nem is, de haladunk, remélem. Azért félek is, de remélem, jól fogom bírni... Kép

Akivel már nem találkoznánk, jó hétvégét:
réka
Vendég

Kép

Lányok!
Egyenlőre a 11-e tűnik jobbnak, mert 3-mal többen lennénk. Jövő héten véglegesítünk, csak megvárjuk a kóborló, síelő topiklakók nyilatkozatait is!
Vendég

Dina!
Igen, tényleg jól esett reggel a forró teaKép.
Milyen volt az Anyóséknál? Nekik elmondtátok már a jó hírt?

Monyó!
Örülök, hogy örülsz, és hogy nem tört leKép.

Unique!
Nagyon szupi kocsit vettetek LauránakKép.

Dudu!
Húúú, nem is tudom, hogy mit mondjak, hiszen akkor jó is meg nem is... Nekem is napi 2 clostyt kell szednem. Szerintem nem lesz gond sok-sok szép tüszőcskéd lesz, akik szép nagyra nőnek és a megfelelő időben megrpednek majdKép.
A husit én nagyon szeretem, de naponta HÁROMSZOR?!?!?!? , azt nem tudom, hogy lehet kibírni, de csak hajrá, ha erre van szükségKép.
KösziKép. Tényleg jobban érzem már magam, és a hőm is lement 37,3-raKép. Remélem csak nagyobb volt a füstje, mint a lángjaKép.

ditta

dido
dido

DuduRéka!

Az előbb el is felejtettem kérdezni, hogy milyen volt a vizsgálat a 2. nap? Tudom, hogy tartottál tőle, de azért kibírható volt? Na nem részletekbe menően kérdezem, csak úgy általánosságban.

ditta

dido
dido

Sziasztok, csajszikák!

Monyó!
Valamelyik fincsi tortádat nem tudod átküldeni fénypost??? Kép Épp most mondtam apának, hogy szerintem Mazsola nagyon édességéhes!Kép (Még áll a karácsonyfánk, de már szinte teljesen meztelen...Kép) Egyébként nem hiszem, hogy ennyi finomság között az ember hajszálvékony tud lenni... De a legfontosabb, hogy most jól vagy, úgyhogy nem sajnálkozok a mensiden, sőt! Kép

Duddu!
Az egyik szemem sír, a másik meg nevet. A husit nem értem, minek annyi fehérje? A tüszőrepihez nem hinném, hogy van köze... Amikor először voltam Mazsolástól nőgyogyinál, nekem is azt mondta a doktor bácsi, hogy egyek sok husit. Pechje volt, mert egy dolgot nem tudtam megenni az első három hónapban, találd ki, mit: a húst! Kép

Katka!
Szerintem készítsd elő a salátástálkákat és a kiskanalakat! Kép Nekem is volt már olyan sütim, amit úgy kellett kikanalazni a tepsiből, de apa (becsületére legyen mondva) megette egy szó nélkül (igaz, hogy ízre isteni volt).

Sysy!
Nekem a védőnéni a zabkorpát ajánlotta mint emésztést könnyítő ételt, amiből minden nap egy kanálnyit bele kell tenni egy pohár jogiba és úgy megeszed. Igaz, hogy én nem próbáltam, mert elkezdtem minden másnap szedni az Elevitet (a doktorbácsi engedélyével), és megoldódtak a "gondjaim". Ja, és sok-sok-sok folyadék, ami még segíthet! Kép

Brenáta!
Gratula a vizsgáidhoz! Így kell ezt csinálni!

Unique, Évi77 és Timika!
Látom, hogy Ti már megvettétek a babakocsikat. Lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban, mint "öreg" tyúkanyókhoz: szerintetek érdemes sportkocsit venni, amit lehet bővíteni, vagy inkább a nagyobbat ajánljátok? Mert úgy néz ki, hogy nekünk is vennünk kell (naná, hogy a családban mindenki megszabadult a babakocsijától...Kép), de egyelőre tanácstalan vagyok. Tudtok segíteni?
Egyébként gratula mindőtöknek a gyönyörű babócákhoz!!! Nektek mikor mozdult meg a kicsi? Én már állandóan azt figyelem, de van egy olyan gyanúm, hogy úgyis akkor fogom legelőször érezni, amikor nem is számítok rá...Kép

Dido!
Remélem, tényleg rendbejössz, és csak egy picit megfáztál. Tessék a jó meleg ágyba bebújni és apát megkérni egy gyógyító masszázsra!Kép

Évi77!
Ilyen hashúzódás-égő érzés nekem is szokott lenni, pedig még csak a 17. hetet töltöttem be. Akkor szoktam érezni, ha nem bírok elnyugodni a hátsómon, és akkor Mazsola jelez, hogy na most már aztán elég volt! Kép

Azt hiszem, bedugulok, mert lassan már egy oldalra sem fér el, amit írtam! Kép Jók legyetek, szép estét!!!

Pussz

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Unique!Kép

Köszi szépen az infot,de én sem vagyok egy alkoholszerető ember,úgyhogy marad a gyümilé!Kép

Duddu!Kép

Köszi hogy Te is írtál nekem,még a lekvárral szoktam reggel próbálkozni éhgyomorra.
Én nem tudom hogy tudok-e menni a talira,mert a barátnőm akkoriban fog szülni és megyek majd hozzá Debibe. Légyszi tegyél kérdőjelet a nevem mellé.Kép

Norvell!Kép

Zabkorpát hol lehet venni? Gyógynövényboltban vagy gyógyszertárban?

Sysy
sysy77

Ditta!
Gyógyulgass csak! Szerencse, hogy hétvége jön. Bár ez nálad nem olyan releváns.. Kép
Ja a vizsgálatra - hogy mensi alatt csinálják - csak tettem múltkor egy megjegyzést. Jobb lett volna mensi nélkül, de nem volt olyan kellemetlen.
Mostmár nem látom olyan borúsan a dolgokat. Van nekem egy "gurunénim", aki mindig helyretesz. Szóval minden oké lesz és kész! És majd igyekszem a husival is, amennyire lehet, de nem fogok belebetegedni! Kép

Norwell!
Én is ma tanultam, hogy: A fehérje felelős a hormonok szállításáért és a hiperstimu ellen is nagyon jó. Hát ezért kellene betapsolnom belőle annyit.
Hát azt nem csodálom, hogy te nem bírtad ifjú kismami korodban. Kép.. én sem tudom, hogy fogom bírni, de ha megparancsolják, megpróbálom, az tutti.. Kép

Bogi!
Azt elfelejtettem, hogy jól teszed, hogy vársz a teszteléssel. Észrevettétek? Én vagyok a tesztellenes állandóan. Olyan mint Juca progimániája Kép
(azért szép csendben: +++++++++++++++++++++++++++)

Monyó!
Csűröm-csavarom a mondatokat és nem mindig az jön ki, ami akar. Viszont visszatértek a jó kis szóvicceid, amit régen is annyira bírtam. Szóval tekerketsd magad, aztán inkább a hangyalevesemben halgass rám, mint a gyakorlatokban. Kép
Juj, de eszembe jutott mégegy, ami jó a térd nyújtására. Támadóállásnak hívják: egyik lábaddal lépj előre egy jó nagyot és hajlítsd is (mint a vívók mondjuk) és úgy hajlítgatsd sokat, aztán a másikat is. Nnna, ezt érted? Vagy hagyjak végre fel az online tornaórával? Kép Kép Kép

Sysy!
Beírtalak kérdőjellel. Azért remélem, megismerünk. Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Duddu!
Nekem topictali szempontból a 18-a talán jobb lenne, de azt hiszem a 11 sem olyan gáz, ha a többieknek ez jobb.Gondolom, úgyis délelőtt, dél körül taliznánk, és estére simán hazaérnék.Kép Úgyhogy elvileg jó mindkettő.
Örülök, hogy haladtok a cél felé, és nagyon kívánom a mihamarabbi babát!
Sysy!
Az tény, hogy a rostban dús ételek könnyítik az emésztést, nagyon egészségesek. Bioboltban is lehet zabkorpát venni, meg szerintem a rossmannban is, vagy dm-ben is, meg gyógynövényes boltban, gondolom.
Dido!
Jobbulást kívánok!
Jó hétvégét MIndenkinek!
Bogi
dbogica

Lányok vettem LH tesztet
Babymark használta ezt már valaki?
most nagy az elhatározás, sikerülni kell. Nem tudtam mindent visszaolvasni, holnap majd pótolok
mátra

Szia Mátra!
Igen én használtam a múlt hónapban BabyMark-ot, de legközelebb a DM-ben veszek, mert ott csak 2300 Ft és nincs postaköltség. Részemről annyi észervétel, hogy szerintem túl korán kell az utasítása szerint elkezdeni a tesztelést. pl. nekem a 30 napos ciklusommal már a 10. napon. Így a 14. napra elfogy az 5 teszt. Mi van, ha később ovulálok. Én a múltkor úgy csináltam, hogy a 12 napon , a 14-15-16-17 napon csináltam. Az első 3 neg. lett a többi poz. Persze az is be kell kalkulálni, hogy lehet rövidebb ciklus is és akkor tényleg jogos a korai kezdés. Én most 2 dobozzal vettem. Holnap a 11.cn-on kezdem és így a 20 cn-ig tudom csinálni. Sok sikert!!

Kép
Kép
sosi

Most 1800 volt
mátra

Köszi
mátra

Mátra! Hol vetted 1800-ért??????

Kép
Kép
sosi

Dbogica!Kép

Köszi szépen megfogom nézni!Kép

Sysy
sysy77

Bogi!
Akkor téged is megismerünk, de jó! Már nagyon sokan vagyunk!
El is felejtettem mesélni, hogy nyomdokaidban járok. Februártól én is megyek asztrológia tanfolyamra. Kép
Remélem, tetszeni fog!

Mátra, Sosi!
Sok sikert az LH-teszthez! Kép

Mátra!
Ez a beszéd: Sikerülnie KELL!
Vendég

Sziasztok!
Megpróbálok visszaolvasni
Már látom, hogy nem lesz könnyű dolgom.

A péntek 13.-a mumust szerencsésen átvészeltem, méghozzá úgy, hogy szinte ki sem keltem az ágyból Kép

na megyek olvasni!

Szisz

szisszka

Sziasztok!

Norwell!
KösziKép, a hétvégét biztosan ágyban töltöm, és hagyom magam kiszolgálniKép.

DuduRéka!
Köszi, igyekszemKép.
Örülök, hogy nem volt olyan vészes a vizsgálat, és igaza van a gurunénidnek tényleg minden rendben leszKép.

Bogi!
KösziKép.
Nagyon jó Anyuka leszel, hiszen nagyon nagy türelmed van, hogy csinálodKép?!?!?!?!

Sziszka!
De jó dolgod volt tegnap, bár én sem panaszkodhatom...Kép

Lányok!
Én sajna nem vagyok olyan türelmes, mint Bogi, és csináltam ma egy tesztet, de amilyen az én formám nem tudtam meg belőle semmit, mert szerintem rossz voltKép. Ez egy HCG teszt volt, és ahogy haladt előre a nedvesség, ki is jött a piros terhességi csík, de ezt a csíkot szépen mosta magával a nedvesség haladása, úgyhogy amikor elért a kontroll csíkhoz, ott kijött a kék kontroll csík, a piros csíkom ezen is túl ment és egy "D" betűt formáltak, aminek a szára a kék kontroll csík a hasa pedig a piros terhességi csík, majd a piros "félkörcsíkom" úgy döntött, hogy kiegyenesedik, és a kékkel 45°-ot zárt be, és ez aradt a végső eredmény. Én ilyet még nem láttam, de a Gabriell teszt mellé felvettem a HCG tesztet is a többet nem vásárlandó tesztek közé.
Azt hiszem maradok a Clearblue-nál, az jött be a múltkor is, vagy esetleg van valakinek valamelyik teszttel jó tapasztalataKép?!?!?! Ma vetetek egyett a férjemmel, és holnap megint megcsinálom, mert ha nincs Baba, akkor elkezdek szedni valamilyen antibiotikumot.
Mostmár befejezemKép

ditta

dido
dido

Jó reggelt!

Sziszka!
Te még mindig olvasol? Vagy inkább beleszunyáltál Kép most lebuktál! Kép

Dido!
Megértem, hogy teszteltél, főleg a gyógyszerek miatt és hát nem szokott ilyen hosszú lenni a ciklusod! Hát ilyet még én sem hallottam. Akkor ma csuriba vágom magam és nagyon-nagyon drukkolok holnap reggelig.
Nekem a Cupido vált be (bár eddig még mindig negatív volt) viszont az nagyon drága és nem lehet mindenhol kapni, de már 10 ml-t kimutat! Pihenj sokat-sokat!!

réka
Vendég

Sziasztok!

Hát látom nincs nagy forgalom.

Dido!
Ajánlom a Discovery tesztet, negyon megbízhatú, és napok múlva sem lesz hamis pozitív, nem mosódik ki a csík sem. Irányár: 700 .-
Ennél drágábban átvertek Kép

Nárcó

Kép
narco

Réka!
Köszi a tippet is, meg azt is hogy szorítasz nekemKép. Most egy kicsit azért elbizonytalanodtam, hogy perpillanat a körülményeket tekintve most melyik eredmény lenne jobb, de remélhetőleg holnap már úgyis minden kiderül, és annak fogok örülniKép. Remélhetőleg addig már jobban is leszek, mert állandóan izzadok, és hőemelkedésem is van még mindigKép

Nárcisz!
Neked is kösziKép, megmondtam mind a 3 teszt nevet a férjemnek, úgyhogy amelyiket kapni fog, az leszKép.

Most megyek vissza feklélni, lehet, hogy már csak holnap jövökKép

Addig is szép hétvégét, és jó pihenést MindenkinekKép!

ditta

dido
dido

Sziasztok!

Réka
Hajnalban belekezdtem az olvasásba, de aztán eszembe jutott, hogy van még munkám.
Gondoltam dolgozgatok kicsit. Hát ebből a kis dolgozgatásból az lett, hogy reggel fél 8-ig csináltam... pfff.
De ígérem be fogom pótolni az elmaradást Kép

Dido
Jobbulást Neked!
Gyógyulj meg!
Azért drukkolok halkan, ok? Kép

Nárcisz
A hőddel miújság?
Felment azóta? Vagy voltál dokinál?

Szisz

szisszka

Szisszka!

Közben felment a hőm 37.0-ra és ott is maradt eddig. Dokinál nem voltam, mert nem tudom, mikor kellene menni, gondoltam, hogy menzi után elmegyek és akkor megcsináltatom a rákszűrést is.

Nárcó

Kép
narco

Monyóka
Nagyon örülök, hogy jó úton halad a menzid és hatalmas gratula a fogyihoz. Na meg sok kitartást.Kép).

Unique
És hogyan lehet megnézni azt a csodakocsit? Én is kiváncsi vagyok rá. Na már közben meg is találtam az archívban. Nagyon klassz!

Duddu
Nagyon szorítok!! Biztosan lesz erőd! A PCO mikor derült ki? Én a múltkorról valami másra emlékeztem...én is PCO gyanús voltam, de állítólag mégsem vagyok az.

A talin nagyon gondolkozom. Azt hiszem nekem egyik hétvégére sincs egyenlőre programom, de azért ennek még utánna nézekKép úgyhogy elvileg tudok igazodni a többség akaratához.
Szrintem amúgy tök jó a "tesztellenességed", mert nem szabad egymást túlságosan belelovalni a babdolgoba. Annyira szeretnénk, hogy a természet olyan sokszor megtréfál bennünket mindenféle áltünettel és a túl nagy buzdítás miatt az ember túlzottan beleéli magát a dolgokba és akkor sokkal nagyobb a csalódás. Azt jó érzeni, hogy egymás mellett állunk, de feleslegesen ne bíztassuk egymást..
remélem most nem köveztek megKép

Mátra
Én már használtam ezt az LH tesztet kb. 3 hónapig. Nekem nem jött be. Nekem kimutatta a peteérésem mégsem lettem terhes. Időzítsetek akkora amikorra jelezz, de ne fűzz túl nagy reményeket hozzá.

Pusza
Virág
hozzá, hogy megkíméld magadat az esetleges csalódásoktól.
Virag2

Virág!
Azért nem úgy van az, hogy ha LH-tesztet használsz, akkor terhes leszel. De ezt te is tudod. A teszttel kapcsolatban pedig köszi az egyetértést. Én aztán nem kövezlek meg... Kép
Nem PCO-s vagyok, hanem multicisztás. Ha minden igaz, ez nem ugyanaz. Kép Valaki tudja a különbséget? Holnap, ha lesz időm rákeresek a neten.
Köszönöm a szorítást, aranyos vagy! Kép

Remélem, nem gondolkodsz sokat a talin, mert téged is nagyon szeretnélek megismerni!

Sziszka!
Így aztán főleg megbocsátok, hogy dolgoztál. Pedig biztos voltam benne, hogy alszol. Kép

Nekem kivételesen most nyílt ki a csipám, de nagyon. Pedig pár órája majd' elaludtam, de vendégeink voltak. Társasoztunk du. 6-tól mostanáig Kép

Ditta!
Reggel jövök a híreidet olvasni! Addig is: ++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem engedett a bnet belépni...A főoldalról végül is sikerült, de az üzim elszállt...(pedig már 14-e voltKép)
Tömörítve:

Dina!
Még több türelem és kitartás anyudhoz!És persze közben Magatokra is vigyázz! Kép

Unique!
Nagyon szupi a babakocsitok!Bár már itt tartanánk! Kép

Katka!
Mi lett a tortával?Vkinek volt vmilye, vagy csak úgy csináltad?

Brenáta!
Gratula a sikeres vizsgákhoz!

Dido!
Drukk!KépKép
A teszt história, meg Kép...Csak úgy kerekedtek a szemeim, amikor olvastam.Remélem, a holnapi jól működik majd!
És persze várjuk az eredményt! Kép
KépBetegségre: fekvés, gondoskodás, tea...és reméljük, semmi antibiotikum...

Dudu!
Kíváncsi vagyok, hogy reagálsz majd a Clostira...Biztos sok szép tüsződ lesz tőle!És minden rendben megy majd! Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Megcsináltam a tesztet és, sajna negatív lett...Kép, de talán most az egyszer jobb is így. Majd holnap lemegyek a háziorvoshoz, hogy gyógyítson meg, de gyorsan, hogy a köv. hónapban már ne legyen ilyen problémám. Persze ahogy magamat ismerem, addig úgyse szedek majd be semmit, amíg meg nem jön, mert azért az az igazi bizonyíték, legalább is nekem.
Persze, ha a szívemre hallgatnék, akkor azt mondanám, hogy biztos túl korán csináltam, mert annyira olyan tüneteim voltak, sőt vannak, mint a múltkor volt, hogy én annyira biztos voltam a dologban..., de ha az eszemmel nézem akkor a negatív teszt azért, az csak egy negatív teszt...Kép, persze, ha nem jön meg még egy pár napig, akkor azért biztos újat csinálokKép

Réka, Sziszka, Brill!
Azért köszönöm a sok drukkotKép, majd elteszem a köv. hónapraKép.

Nárcisz!
Ha gyűjtöd még a negatív tesztes infókat:
Clearblue, gyógyszertárban 1400 ft, nem színeződött el 1,5 óra múlva sem.

szép napot Mindenkinek: ditta

dido
dido

Sziasztok lányok!Kép

Én is előkerültem. Eltűnésem oka, egy mindent felforgató felújítás a cukrászdában, ami alatt a gépet még messziről sem láttam.

Csütörtökön voltam 12 hetes ultrahangon, minden rendben. A nyaki redő 1,1 mm, ami 3 mm-ig teljesen jó.

A babám a jobb kezével fogta a fejét, és 3-at bólogatott. Teljesen meghatódtamKép, a fiamnál nem láttam ilyet, akkor csak képet kaptam. Most meg 2-3 percen keresztül néztük a dokival a mozgását, meg magyarázgatott egy pár dolgot.

58 mm hosszú a babucimKép. Ezt a fenéktől a fejtetőig mérik.

Szóval minden rendben, mostantól "aktivizálom" magam.

Puszi mindenkinek

Kati+ Töpörtyű
Vendég

Dido!
Úgy sajnálom, pedig az álomkórod nagyon reményt keltett Kép. Egyéb tüneted is volt?
Remélem, ha meg akar jönni, akkor megjön hamar és nem kelt benned hiú reményeket, ha pedig nem akar, akkor nagyon fogunk örülni... Kép

Kati!
Már épp kérdezni akartam, hogy teljesen eltűntetek-e... Örülök, hogy jól vagytok. Azért a cukiátalakításban remélem nem erőltetted túl magad! Töpörtyű biztosan nagyon jó kisgyerek lesz, ha így bólogatott, már most gyakorolja, hogy "Igen, Anya!" Kép
Lesz topiktalálkozó! Remélem, el tudsz jönni! Febr. 11 vagy 18., egyenlőre a 11. látszik jobbnak... Kép Válaszz!

Brill!
Köszi. Kép
Lehet, hogy mivel te más ritmusban élsz, a péntek 13. is kicsit máskor érkezett... Kép

réka
Vendég

Sziasztok!
Brill!Köszönöm szépen!Kép
Hát ezt a péntek 13-a dolgot én is jól elkiabáltam, estére meg jól belázasodtam...Tegnap meg egész napos ágyban fekvés, tea, és egy minden óhajomat leső férj..Na ez azért már nem volt olyan rossz!Kép És mára már egész jól vagyok.
Babymarkot a dokim 1500-ért tud hozni.Szóval ha kell vkinek szívesen hozatok és elküldöm postán.
Renáta
brenáta

Sziasztok!

Dido! Kép
Pedig azt hittem, hogy csak elmosódott, de a teszt majd pozitív lesz. Természetesen gyüjtöm még, ha írtok, mert egy exel file-ban van, csak be kell másolnom.
Véleményedet a Gabriel, a HCg mellé beírtam.
Ha gondoljátok, akkor felteszem azt, amit eddig gyűjtöttem.

Puszi: Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!
Hát feladtam a reményt, hogy visszaolvassak. Ezért ne haragudjatok, ha valaki kimaradt, vagy valamiről már korábban írtam. Kicsit szétestem az elmúlt pár napban Kép

Dido Kép
Gyógyulj meg gyorsan és antibiotikum nélkül. Gyógynövényeket nem próbáltál még? Szorítok nagyon.

Monyóka!
Hát azok a torták..... rögtön híztam 3 kilót mikor rájuk néztem. Bár nekem sem kellene. gratulálok a döntéseidhez és remélem gyorsan ledobod azt a pár kilót. A sógornőm legalább 20 kilot fogyott 2,5 hónap altatt, de úgy hogy nem volt éhes és élvezte is a dolgot. Õ két gyerek után akarta visszanyerni a régi alakját. Ha gondolod elküldöm neked a receptet. Kép
Nem, mintha nekem nem kellene de a doki megtiltotta, mert hogy így is vészesen vesztem a tartalékaimat vitaminból meg különféle jó dolgokból. Szóval örülök neked nagyon.

Uinqe
Gyönyörű a kocsi. Valami ilyesmit szeretnék én is, bár már csak ott tartanánk.

Virág köszi az infót, de nekem most minden reményem ebben van. Na meg apában Kép

Duddu, remélem a Closty után minden rendben lesz. nnnnnaaggggyyonnnnnnnn szorítok

Én változatlanul émelygek és szédülök a negatív teszt és a mensi elleneére is. Úgyhogy nincs tovább, holnap irány a doki.
mátra

Sziasztok!

Dido!
Látom a teszteredményt...Kép
Tegnap nem akartam a bogarat a füledbe rakni a korai tesztelésről...,de látom, Neked is eszedbe jutott!Hát én sem tudnám, szedjek-e antibiotikumot?Kép
Gyógyulgass!!!Kép

Többieknek, majd késöbb...

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Kati!
Örülök, hogy minden rendben Veletek, még szép, hogy meghatódtálKép, nem mindennapi látvány azért az UH-on keresztül látniod a TöpörtyűdKép.

Réka!
KösziKép, de szerintem addig jó amíg van miben reménykedni, ha nem ebben a hónapban akkor majd a köv.-benKép.
Van egyébként más is, nem csak az aluszékonyságKép, pl: állandóan fel vagyok fúvódva, és kutyorog a hasam, ami a múltkor is nagyon erőteljesen volt, még Anyukámnak is feltűnt, vagy az állandó kifáradás, és kiizzadás bármi fizikai munkát csináltam (szerintem ezért is hültem meg), hiszen tavaly emiatt kellett abbahagynunk a tánciskolát, és a megnövekedett hüvelyváladék (bocsi), tavaly emiatt mentem a dokihoz, mert akkor is volt egy negatív tesztem, úgyhogy azt hittem nem vagyok terhes és gombám van, persze a doki tudta, úgyhogy mondta, hogy egy pár nap múlva csináljak másik tesztet, és persze nem volt gombámKép.
De ha csak becsaptak az ösztöneim a túl sok várakozás miatt, akkor sem adom fel, majd a köv. hónapbanKép.

Nárcisz!
KösziKép, megmondom őszintén, hogy én is ezt hittem, és nem is igazán értem, hogy hogyan fordulhat ilyen elő.
Engem érdekelne a táblázat, hiszen még szükségem lesz egy-két tesztreKép

Brenáta!
GyógyulgassKép, és használd ki amíg a férjed otthon van, nem megy dolgozni és tud Téged kényeztetniKép.

Mátra!
KösziKép, ma már jobban érzem magam, és hőm is a szokásos 37 körül vanKép.
Tavaly volt egy bronhitisem, ami csak egy torokgyulladásnak indult, és csak gyógynövényeket ittam, nem akartam gyogyit szedni, de nagyon elhatalamsodott a végére, másfél hónapig nyomtam az ágyat, úgyhogy már nem bízom a gyógynövényekben, és ezért ilyedtem meg ennyire ettől a meghüléstől.

Brill!
KösziKép
Természetesen Neked továbbra is küldöm a drukkjaimatKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ditta

dido
dido

Dido!
Akkor itt van a táblázat:
---------------------------------------
| Teszt neve | ára | 1 óra után | vette |
---------------------------------------
| Gabriel -- | 719 | ---------- | Katka | nem jó
| Clearblue | --- | -- 70% --- | Wish |

Kép
narco