A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi Kép
Hát remélem igazad van. Mindig valami hülyeségen kezdek el agyalni.

Kép
Kép
szilva069

Lányok Kép
Ági leírta a szülés történetét a babás topicba, és kép is van a lurkóról!

ÁGI
Biztos írsz ide is!
Gratulálok Domihoz, nagyon szép baba!

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi Kép de jo, remeljuk barbinak igaza van. Es hat a jancsiba akkor ez van. lehet, hogy en is odakerulok hamarosan Kép, ezert is tudakozodom...
saci

jancsiban - ha mar ekezeteket nem tudok irni , legalabb "ragzani" tudjak...KépKép
saci

Lányok !
Léptem haza, jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
szilva069

neked is Szilva Kép
lassan megyek en is,,,vagyis meg vagy 1,5 ora...
saci

Helló Lányok!

Na végre tudok egy kicsit jönni. Iszonyú elmaradásaim vannak. (Még nem nyilatkoztattam 170 dolgozót az adóbevallásáról, holott 15.-e a határidőKép) Aztán most majd izgulhatok, hogy időben visszaküldik-e!

SzilvaKép
Nem kell a petevezeték, hiszen nekem csak azért kell lombik, mert mindegyik el van záródva. Legalábbis úgy tudom, hogy ezenkívül mindenem/ünk rendben vanKép
A pvezeték elzáródás az egyik leggyakoribb oka a női meddőségnek.
Csak azt tudnám, hogy mi a fenétől záródott el. Mindig úgy vigyáztam magamra. Na mindegy, legalább ha szültem, nem kell fogamzásgátlót szedniKép
Sztem Te olyan szörnyűségeket olvastál a neten, mint méhen kívüli terhesség, ugye? Mármint hogy vkinek a pvezeték csonkjában tapadt meg, meg ilyesmik. Én már nem olvasok el ilyeneket, mert mindig arra gondolok, hogy biztos én is megcsípek vmi ilyesmit.

Jól látom, hogy talit szerveztek? Nekem is a szombati nap lenne jó, de a transzfer miatt nem tudom, hogy éppen akkor hogy s mint leszek.

MandaKép
Majd együtt felvonatozunk, jó? Mert nekem hiába van jogsim 10 éve, bárhová elmegyek kocsival drága fővárosunkat kivéve. Tuti beerdőznék a legegyszerűbb útvonalon isKép

TüncsibeKép
Olyan szuper lenne, ha megterhesednél ebben a ciklusbanKép NAGYON DRUKKOLOK!

TizaKép
Remélem nem találtak semmit odabent, és akkor szépen megnyugodnál, és Te is megterhesednél a köv. hónapban. A Babát szeretnék topikban rögtön a lapar után terhes lett egy lány.(Csanita)

MotKép
Te már olyan okos leszel, hogy a doki csak lesni fogKép Na és voltál azóta is spinningelni?

Én tegnap is voltam kondiba, már bérletet is vettem, holnap pedig 2 órát szándékozom eltölteni minimum!!! (Bár a párom már kezd aggódni, mert igen aktív lettem otthon is, már hajnalban lestrapáltam szegénytKép) MAJD MEGSZOKJAKép

BarbiKép
Örömmel olvasom írásaidat, örülök, hogy jobb a kedved és a hozzáállásod! Nagyon erős vagy, és hidd el meglesz az eredménye! Jó ötlet a taliszervezésKép

KiscsillagKép
Üdv. itt. Mielőbbi babásodást kívánok nektek, sajna ti is jó régóta próbálkoztok.

Jut eszembe, febr.-ban lesz 4 éve, hogy abbahagytam a fogamzásgátlótKép

SackóKép
De jó neked, hogy jövő héten történik veled valami!!! Nagyon fogok drukkolni!

Áginak gyönyörű a kisfia, és én jót könnyeztem a történeténKép

Ma este céges buli lesz ("mindenkit leb.szunk a munkájáért, de közben malacot zabálunk"-partyKép), én már hoztam egy üveg vörösbort, most neki állunk a kolléganőmmel, megiszogatjuk 4-ig, hogy bírjuk a "kedves kollégákat" és "imádott főnököket" elviselni a bulin.

Puszi
mary78

Szilvia069,Banyanya Kép
Aranyosak vagytok! Igen, most lesz az első konzultáció. Nagyon, nagyon izgulunk! Kép Majd mesélek persze!!!

Mary78
Köszi neked is! Ti mióta próbálkoztok?

Kellemes, szép hétvégét mindenkinek!

*

Kép
Kép
kiscsillag

* Kép

Mi 2002. június óta. Hát ez is elég régen volt már sajnosKép

És ne izguljatok, amikor már benne vagytok a dologban, nem is tűnik olyan félelmetesnek az egész. Én pl. nagyon élveztem az egészet. Mert tök jó, hogy x év után végre valami érdemleges történik az emberrel.

Drukkolok nektek nagyon.
mary78

MaryKép
Akkor mikor indulunk?Kép
Persze mehetünk együtt, akár délután hétköznap is, fiúk nélkül is.

Jó hétvégét Szilva és Mot!Kép

manda

TimaKép te zebrásKép gratula!!!! Kép Kép Kép
MandaKép
GtündeKép nem akarlak vígasztalni, de ami azt illeti, nekem a 29. napon már zebrásodottKép
Tiza:9 veled vagyunk!
ZbarbiKép a lelked gyógyul, ez jó hírKép
KiscsillagKép üdva fedélzeten, ha jól akarod magad érezni, gyere sűrűn Kép
SzilvaKép kidolgoztad magadKép? Ne agyalj hülyeségekenKép LÁSD hogy minden rendben van odabentKép!
MaryKép nem bírja apa a gyűrődéstKép? Vidd el őt is spinningreKép Kép Kép
tündér11

MandaKép

Én úgysem tudnám elrángatni az uramat, mindig dolgozik. (minden szombaton is)
De a Te uradra nagyon kíváncsi lennék ám!Kép
mary78

Jó hétvégét Mindenkinek!

Megyek a buliba, már be is vagyok egy kicsit rugvaKép

Puszi
mary78

Mary Kép Kép Kép Kép
tündér11

MAry kosziiii
es jo bulizast, latod ennek is van elonye, hogy nem vagyunk trhesek..KépKép hajraaa buli !!! en holnap megyek, vagy ma is?? KépKép

en is mindjart megnezem Agi tortenetet...
saci

Hol kell azt megnézni? Csak mert már egy csomó mindent találtam, de ezt nem...Kép
tündér11

Kb. egy órája beszéltem Tizával. Nem találtak semmi rendelleneset a műtét során. Holnap megy haza. Egy kis rásegítéssel próbálkoznak tovább. Hétfőn már valszeg dolgozik, úgyhogy majd elmeséli a részleteketKép
gtünde

TündérKép
Ági története: Babanet főoldalra menj vissza, majd "Társalgó", ott "Terhesség, várandósság, szülés", majd "Várandósság", ott pedig "A terhesség örömei" topikban olvashatsz róla. 01.09-én a kép, 01.11-én pedig a szülés története.
gtünde

Csajszik, annyi írtok, hogy csak na. Nekem meg nincs sok írnivalóm, de azért olvasgatok ámKép Nem vagytok elhanyagolva!!
gtünde

ne is legyunk Tuncsi ! Kép mit csinalunk nelkuled???
saci

koszi a tudositast ! IZa Kép mihamarabbi felepulest ! orulok, hogy semmi gaz nincs !! Kép
saci

SackóKép
Azért jól elvoltatokKép Jövő hét inszem?
gtünde

Tuncsii - remelem igen (marmint az inszem) jo hetveget, majd gyere....
Es mondd, nem remenykedsz? mikor tesztelsz? hetfon? pl?
drukkolok, nagyon remelem, hogy a kis tronorokos no a pocakodban mar !! Kép
saci

SackóKép
De, azért titkon reménykedem, mert még semmi menzis tünet. Néha érzem a hasam, de nem menzisen. A cicim meg fájdogál. De semmi egyéb tünet, úgyhogy nem tom. Lehet, hogy már hétvégén tesztelek. Meglátom, hogy bírom. Félek, hogy nega lesz.
Mikor mész UH-ra?
gtünde

Tüncsi, milyen jó is lenneKép
Drukkolok ám nagyon!
Lányok, Márton beteg lett, már kicsit jobb, de Janka elkapta, nála most van a neheze. Olvasok, de nem tudtam írniKép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Megértjük, hogy nem tudsz írni. C-vitamin, sok folyadék és méz a gyerkőcöknek. Na meg mielőbbi gyógyulást!
gtünde

Sziasztok, beköszönök gyorsan!Kép

Pár napig nem volt netünk, igyekszem visszaolvasni, ha időm engedi.
Holnap reggel 5-kor indulunk!!! Mire hazajövök, zebrákat szeretnék látni!!

Vigyázzatok magatokra és szaporodjatok!KépKép

Puszi Mindenkinek!Kép
Vendég

GyugyiKép
Jó síelést és ti is vigyázzatok magatokra!!!
gtünde

Tündi!

Drukkolok nagyon neked is ám!xxxxxxxxx

Kép
lara26

Sziasztok!
Tündi b Nem jössz valamikor msn-re?
kandi72
Budapest III. kerület

Gyugyi Kép jo sielest ! en meg sosem probaltam, de felek, hogy csuszik...Kép

Tuncsi Kép nem lesz nega...es ma voltam uh, n - ugy saccoljuk, hogy kb kedden lesz az uh, de majd addig lh tesztezek,,,

Kandi, Amica Kép reg nem voltatok...sziaaaa, jobbulast Martonnak

Lara Kép hello
saci

Gyugyi Kép jo sielest ! en meg sosem probaltam, de felek, hogy csuszik...Kép

Tuncsi Kép nem lesz nega...es ma voltam uh, n - ugy saccoljuk, hogy kb kedden lesz az uh, de majd addig lh tesztezek,,,

Kandi, Amica Kép reg nem voltatok...sziaaaa, jobbulast Martonnak

Lara Kép hello
saci

Hello Saci

Kép
lara26

Köszi Lányok a bíztatást! De ne igyunk előre a medve bőréreKép
gtünde

SackóKép
És mi volt az UH-n? Mnyh mekkora? Hány tüsző?
gtünde

Saci!
Szia!
Nem járok,de olvasok...semmi extra Velem,még mindig nem jött meg 75.nap.Jövőhét csütörtökön megyek Uh-ra!
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Pálinkás jó reggelt!Kép

Most indulunk! Ez naggggyon jó!!!KépKép
Ma vagyok a 14.cn. A kiskatonákat én viszem!KépKép

"Rosszalkodjatok" sokat!Kép

Puszika!!
Vendég

Tuncsi Kép 3 tuszo, de 2 semmire sem jo, egy nagyobb 16 mm volt -remelem meg no. Majd tesztelj es irjal !

Kandi Kép 75 nap ! nem akarok nagyon csodalkozni,,de az ugye eleg sok ...jo, hogy mesz dokihoz...sok sikert

Gyugyi Kép jo utat, vigyazzatok...
saci

Szép jó reggelt!
Tündi
Köszi a tudósítást Tizáról. De jóóóóóóóóó, hogy nem találtak semmit. Egyet nem értek??? Miért nem evett szerda estétől ha csak pénteken műtötték? Ez nem elírás? Kép
Neked pedig megy a Piriűző:------------------------------------------------------------------------ --------------------------------------------------> "Kerüld el Tüncsit nagy ívben te nyomi!"Kép
Saci
Még biztos érnek azok a tüszők!!!Hajrá!Hajrá!!!
Kandi
Pedig a múltkor már olyan szépen csökkent a ciklusod hossza a gyógyiktól. Kép - Küldje már vki Kandihoz Pirit!!! Kép
Gugyi
Jó síelést! Vigyázzatok magatokra! Mindket is izgat a síelés gondolata. Még sose próbáltuk....de majd egyszer biztos kifogjuk. Kép A 14. naphoz meg külön megy a drukk!!!
Tünde 30
A műtéttel kapcsolatban minden érdekel...igaz, majd hívom a dokit hétfőn..biztos mond vmi részleteket. Lehet még a magánrendelésre is el kell menem hétfőn. Én már kedden befeküdnék. Remélem ráér a doki minél hamarabb. Azt sem tudom hogy altatnak:gáz vagy infúzió? Mit csinálnak előbb? : lapar vagy hisztero. A beöntés nem izgat, kibírnám (a végbéltükrözés után)...de hogy ágytálazás??? Mikor lehet felkelni a műtét után? Már várom a hétfőt. Szegény párom pedig kedden és csütörtökön vizsgázik. Ezért szerda lenne ideális a műtétre...mert szegény párom nem tudom hogy fog tudni koncentrálni miközben engem műtenek.

Kép
vizkriszisback

Szép jó reggelt!

Szerintetek??

Kép
gtünde

SackóKép
Küldök tüszőnövelőt: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

VKriszKép
Nem, nem írtam el. Tiza így írta. Lehet, hogy ő írta elKép Ja, és megúszta a beöntést! Sőt, még infúziót sem kapott. Azt mondta, hogy 2 órával a műtét után lehetett felkelni.
gtünde

Most megyek. Kiugrunk Orfűre megnézni, hogy befagyott-e a tó.
PusziKép
gtünde

Jó reggelt Csajok! Kép

Behoztam egy net kávézóba a kicsi páromat!

Puszil mindenkit!
mot

GTündiKépKépKépKépKépKép
Nekem tetszik az a 2. csík!!!!!
Te szedsz vmi babamegtartót? Lehet el kellne kezdeni? Csak hogy erősödjön a csík. Lehet, hogy neked jót tett a pihenés??? .O Lombik előtti siker?! Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy örülök!!! Szerintem tuti jól néz ki!!!!!Kép

Kép
vizkriszisback

Tündi Kép
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez annyira jó!!!! Nem térek magamhoz!!!
Kívánom, hogy Piri legalább 9 hónapig mostmár nagyívben kerüljön el!!!

Kép
vizkriszisback

Tünde Kép

Hajrá-hajrá!!!!
mot

Tuncsi Kép ez bizony pozitiv !!!! nagyon jooo,
nem csinalsz megegyet??
dokihoz mikor mesz??
nem kell lombikoznod ! gratulaaa
jol indul a hetvege !!!!

|Krisz Kép koszi

Mot Kép szia Mot parja is !

pusz :Sacko
saci

SziasztokKép

TüncsibeKép
Ez a két csík két csík! Kép Drukkolok, hogy tartósan megmaradjon!!!

GyugyiKép
Bár már utazol, jó sielést és kellemes pihenést!!!

SackólányKép
Hajrá a jövő heti UH-ra és inszemre!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

VKrisz, Sackó, Mot, MandaKép
KöszikeKép
Még nem tudom elhinni. Jövő héten szerintem tesztelek mégegyszer.
Nem szedek semmit. Dokihoz még nem tom mikor megyek. Előtte szeretnék még egy hasonló tesztet látniKép
gtünde

GTünde Kép
Csak azért kérdeztem, hogy szedsz-e vmit...mert ugye nemrég már volt egy halvány csíkod a 21. napon, ami eltűnt...sajnos. Hogy nem-e vagy progihiányos.

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: