Sziasztok!
Ma megkötöttem a kicsinknek a kissapiját, most fogok a kocsikabáthoz.
Házépítés: várjuk a bank értesítését, lassan annak is meg kell jönnie, a becslő kb. egy hete volt kint a telken, azóta meg telefonon folyton adategyeztetést kérnek tőlünk. Talán holnap megyünk Lepsénybe - vonattal, hű de jó lesz

- a kőíves kelemennel beszélni, mert már ilyenkor le kell kötni a munkához őket. Az alapozásunk kb. 1,5 millió lesz...

Elvileg a megelelőlegező szocpolból kellene fizetnünk, amit a bank nem ad ide, csak részletekben csörgedezteti, ahogy a hitelt, olyan arányban. Ti értitek ezt? Önerőnek számít, megelelőlegező, és nem juthatsz hozzá, mert a bank szépen rácsücsül. ha önerő, akkor miért nem kaphatjuk kézbe? Ez lenne az induló összegünk + néhány százezer saját píz.
Tünde,
a varrógépet a Tescoban vettük, az utolsó darabot hoztuk el. Tk. örülhetek neki, hogy nem volt már a 19 ezresből, amit karácsony előtt írt Titati, mert így mégiscsak 4 ezerrel olcsóbb, és nagyon jó kis gép, nekem, kezdőnek.
Nicika,
nagyon szép a kocsi és a többi cuccos is. Örülök, hogy Szintikével is minden oké, látod, nem kell itt izgulni!

ÉLs nagyon klasz a táblicsku is, köszönöm!
Annácska,
azért is írtam a kórházról, hogy kedvet csináljak a szüléshez! Én, az első babát váró!
Vettem filcdarabokat (30X40 cm-esek=130 Ft/db), 10 féle színűt, és varrtam vigyorgó csillagot, színes szirmos virágot, és most készül egy lepkécske is az ágya felé forgónak. Nagyon gyorsan készen lettek, és olyan jó örömködni vele.
Tegnap este én is begörcsöltem, három királyi menzesz szerű karmolászással, jól meg is ijedtem, de ma még nem jelentkezett, és a barnázás is elmúlt.
A dokim mondta - rákérdeztem - hogy nálunk is lesz 2-3 hét múlva kókusz-szűrés, ha akarom, ha nem

Nem értem, akkor most kötelező vagy nem?
Indianyó,
ilyen borús időben lehet jól kézimunkázni a meleg szobában.

Küldök egy kis vidámság-manót neked viháncolni!
Lyly
32+3