A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

mayaKép:
megyunk mi is. bar biztos nem 10-reKép
Votiv, ha jossz (gyere!!!), szolj!Kép
ILdi, gyertek! de joKép

Fibi, mostmar mihamarabbi gyogyulast a fiacskadnak!Kép

Zuzmo szia itt!Kép es gyertek holnap ti is persze! babastul termeszetesenKép

Jucus, de jo, h itt. epen egeszsegesen megujulva...Kép

Wick, gratula a kicsi fiadhozKép meg a gyors szuleshezKép

Zsanci, helyes: tessek ujitani!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok !

Wick ! én is nagyon gratulálok !!!

Juc ! Örülök hogy jobban vagy !

Szonibaba ! Én Kocsis doktornőnél szülte , minden szuper volt . Magánrendelésére a 203-67-97 számon tudsz bejelentkezni !

Áron 4,42 kor született , velünk volt egy órát , aztán mondták hogy aludjak , de nem tudtam Kép, szóval csak zuhanyoztam és mentem is érte . még meg sem vizygálta a gyerekdoki , de megnézte és akkor és már el is hoztam . Kép

Vizsgázóknak kitartást ! +++Minden elismerésem , nekem most tutira nem férne bele ....

Zuzmo ! Én fiam , ápr. 16-ai , szintén így eszik , délben zöldség , du. gyümölcs , ezt általában keverem köles vagy rizspéppel . Húst valamihez hozzákeverem . Zölsdséget szinte alig fogadja el : sütőtök , sárgarépa , cékla nagy ritkán . Gyümik mennek , főleg a banán Kép Ha nagyjából 6 hósan kezdted a hozzátápit akkor azt szokták mondani hogy kb , 1 éves koráig elég a napi kétszeri kajusz . Áron is szopizik még nagyon sokat ( éjszaka is ) .

Kép
Kép
greenolive

ja Moose, egyebkent toletek (bar a varos masik vege) egesz kulturaltan (ertsd: a bkv modernebb jarmuveivel), egy atszalassal el lehet jutni a mayaba (igaz, h kb egy oraba is beletelikKép). na de nem piszkalni akartalak ezzel, csak az jutott eszembe, h tolunk is egy atszallas, pedig tulkep itt van egy kopesre. az itt kozlekedo (telen k. hideg, nyaron k. meleg) nosztalgiajaratrol meg ne is beszeljunkKép

Coolio
recca

Votiv,
semmi baj, már gyogyulgatunkKép Most nem is tudom, hogy vigyem e holnap dokihoz, mert ma már alig kellett orrot szivni...

Köszi, Babyluuffal kenegetem egy hete. Huha, Balintnak Echinacea bogyokat adok, akkor az is üti egymást? Ajaj, akkor a babyluuffal leállok...

Hogyhogy ennyit melózol?

Ui: lehet hogy Érdre költözünkKép

KépKép
fibi

Fibi ! Merre ? Kép Szupi ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Recca,
köszi, talán lassan meggyógyulKép Lehet hogy az Echinacea hatott? Vagy hogy mondtam mindig Bálintnak itatás elött, hogy ettöl meggyogyulsz, és elhitteKép

KépKép
fibi

Szonibaba !

nagyon kedves , lapos , feleslegesen nem beszél , ha kérdéseid vannak , mindig szívesen megválaszolja .
Szülés is szuper volt vele , valahogy nyugalmat árasztott .
Majd a követkeőt is nála szeretném szülni Kép

Juc ! Nem semmi !

Kép
Kép
greenolive

nem lapos , hanem alapos Kép

Kép
Kép
greenolive

Visszaolvastam, de képtelen vagyok mindenre reagálni, előre is bocs!!! Kép

Ildi,
Dóci 1 éves korától szinte mindent eszik Kép halat kapott, IMÁDJA Kép tejet forralva kapja. Amit egyenlőre kerülök: kismagvasok (eper, málna stb.), erősen fűszeres ételek, gyümölcsök-zöldségek héja. De asszem ennyi. Ezenkívül ami ízlik, mehet Kép ugye, Neet+Jucus? Kép hozzá kell tenni, hogy semmire sem érzékeny, nincs allergia stb. szóval szerintem neked kell Timivel kitapasztalni, hogy mi mehet neki és mi nem

Jucus,
jó, hogy túlvagy rajta!! Neet tudosított közben, szurkoltam Kép

Zuzmo,
üdv!!! Kép

Wick,
gyönyörű szüléstörténet Kép kösziiii!!!

Ancsi,
mi sok popsikrémet végigpróbáltunk, eddig a Villányi úton levő patika (BAH-csomópont előtt egy villamosmegállóval) házi popsikrémje jött be a legjobban, nagyon hatékonyan lohasztja a piros foltokat, ha esetleg kicsípi a pisi-kaki a kiscsaj sejhaját Kép

Én is hajnalban szültem, és dél körül ott volt Dóci Kép

Tegnap voltam dokinál, minden rendben Kép

vera (15+3)
kisün

Hova tünt a sok-sok hozzászólás és a répás kép meg Jucus köve? Vagy csak én nem látom?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Én sem látom és csodálkozom is!azt megértem,hogy Grétit lelopják de kinek kell az én kövem?

Juc
20170114224602

Jaj az enyémek is eltüntekKépAkkor a lényeget csak:

Pocak:nem a Gutman Orsolyára gondolsz?Most olv. a kismamában.

VotivKépmegnyugodtam,hogy meg vagy.Isti napi fejadagja tényleg nem sokKép

petergabi

Pont amikor neked válaszoltam, akkor tünt el, a hozzászólással együtt.

Pedig most olyan jó kislány voltam, írtam egy csomó mindenkinek (Fibi, Votív, Wick, Indi, Ildi, Juc), és senki nem látja Kép
Na meg Gréti répás képt sem, de azt mindjárt visszateszem.

KépKép
KépKép
lindicita

És ez is megvan, juhéjj! Elmentettem a ctrl c-vel, és most előszedtem a v-vel :-) :-) :-)
(viszont remélem Ildi olvasta a kajásos hozzászólást,mert az már tényleg nincs meg)

Sziasztok lányok!
Én nem merek nekiindulni a holnapi talira, mert nagyon messze van, és nagyon korán, és ismét 2-t alszik Gréti, szóval pont beleesik.
Majd megyek, ha a MOM-ban lesz, de nektek jó szórakozást!

Wick! Könnyes lett a szemem a szüléstörténeteden. Gratulálok a bébihez!

Votiv! Ha nem kell neki a túrórudi, miért tömöd belé? Ha keveset eszik, a kevés csoki is megfoghatja a hasát, nem? Nekünk natúr extrudást rozs van itthon, azt majszolgatja Gréti nasinak. Nagyon szereti. Mondjuk az utóbbi időben nekem nincs okom a panaszra,mert egy kis zabagép lett belőle.

Fibi! Jó utat nektek!

Indi! Én hajnal 4-kor szültem, és fél 7-től már veelm volt Gréti. Mondjuk ehhez egy kicsit balhéztunk, de nyertünk. A babáknak semmit nem adnak a tudtod nélkül, pláne ha állandóan veled van. Én nagyon ellene voltam, hogy vizet adjanak neki, viszont valami vitamin koktélt mégis adnom kellett Grétinek, mert nagyon alalcsony volt a vércukorszintje.
A terhesen való fordításnál már csak azt fogod jobban utálni, mikor babával kell határidőre fordítanod. Nekem hányszor, de hányszor volt olyan, hogy az ölembe vettem egy nagy párnát, Grétit arra fektettem, ott aludt, én meg fordítottam. Mondjuk Gréti extra sírós volt kicsinek, egészen 10 hónapig. Mostanában viszont egy angyal.

KépKép
KépKép
lindicita

Itt a répás kép is:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

hová tűntek a hozzászólások????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jó' van, megint lassú voltam...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Greenolive!
Köszi, bár ha lapos lenne, az sem akadály Kép

Lindicita!
Ez a répás kép tüneményes.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kép
Azért is megmutatom a kis cukitKép

Juc
20170114224602

Juc! Én meg ideírom azt,amit erre válaszoltam, és eltünt minden. Hátha most nem.

Nem semmi! 1 kilóval biztos kevesebbet mutatott otthon a mérleg.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Nem!!!!!!!Sajnos nem nehéz csak nagyKép

Juc
20170114224602

Juc!
Így ismeretlenül is gratulálok a kövedhez! Nem lehetett semmi! Remélem rendben vagy! Mielőbbi felgyógyulást!

Greenolive!
miután eltűnt a hozzászólásom, mégegyszer köszi a tanácsot. Bazsó egyre többet szopizik éjszakánként, valószínűleg a foga miatt. van, amikor óránként! Nem tudom, hogy ez normális-e. Már a chamomilla sem segít!
legutóbb azt tanácsolták, hogy este adjuk tejpépet Bazsónak, attól jobban alszik. Szerintetek?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo!

Köszi és teljesen jól vagyok.Ha valakinek ilyen gondja van csak ajánlani tudom a mütétet mert nem vészes!
20170114224602

Zuzmo! Vacsira csak szopizik Bazsó?
Grétinek 9 hónapos korára már 8 foga volt, úgyhogy neki elég intenzíven jöttek a fogacskák, és ő is nagyon sokat volt fenn éjszaka. Egy darabig én is óránként szoptattam, aztán megpróbáltuk, hogy csak magunk közé vesszük, cumit a szájába tettük, és álomba simogattuk. És működött,mert ahányszor felsírt, csak megsimogattuk, és visszaaludt, úgyhogy nem éhes volt, csak fájhatott neki az ínye. Elég sokáig köztünk aludt emiatt, bár mindig egyre később kellett kivenni. Most viszont már megint a helyén alszik (11 hónapos).
Viszont ő kb 8 hónapos korától vacsira már azt ette, amit ebédre. Én sose adtam neki tejpépet.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, a csoki sem fogja meg. bár az lehet, hogy kevés is hozzá, ami a túrórudin van. nincs szorulása, csak sötétet kakil.

de nem ám a túrórudi a főmenüje, azt csak végső kétségbeesésemben próbáltam neki adni. de még az se kellett neki, ahogy hidegen hagyta az a kb 50-féle kaja, zöldség, gyümölcs, szilárd és pép, gyári és házi készítésű eledel, amit az elmúlt napokban kínáltam neki.

ma pl vacsira holle rizspelyhet kapott babatejjel - megkóstoltam, sztem állati fincsi volt. odaültettem mellénk az apját, és a szigorú felügyelet hatására nem izget-mozgott, és nem köpködött, mint ahogy nekem szokta, és annyit evett, mint mindenből egész nap összesen.
lehet hogy csak az a baj, hogy az apja nincs itt minden evésnél? Kép

Juc, hűha, ez jó nagy kavics! jó, hogy már kinn van!

votiv 8)
votiv

Lányok!

http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=5352172
ez is nagyon jó ülés és jó az ára.

Juc
20170114224602

Bazsó este csak szopizik. Délben főzelék délután gyümölcs. Nem nagyon lelkes! a gyümölcs jobban megy. Most nyolc hónapos, hat hónapig csak szopi volt. volt, hogy magam mellé raktam, csak akkor nincs légzésfigyelőn. tudom, hogy ez hülyeség, de amióta elkezdtük használni a légzésfigyelőt, kb. 2 és fél hónapja, azóta nem merek vele leállni. Olyan ez, mint a lottó!
a cumi nem mindig jön be.

Kép
Kép
zuzmo1

Ezt a kaka babanetet!!! De más topikon nem tűntek el a hsz-ek, se a képek Kép

Akkor még egyszer köszönöm a reakciót mindenkitől, Domino majd nem délután születik, ha jót akar magának és nem cukros vizet a neonfényben. Itt az ideje, hogy megtanuljon szótfogadni Kép

Votiv, valami vastartalmú lehetett? Olyankor mindig sötétbarna a kaki... Szegény...

Lindi, hááát, abba már bele se akarok gondolni, mi lesz majd akkor.. eddig én nyavalyogtam hogy éhezik a család, mert nincs munkánk, na most nesze nekünk Kép Répás kép csuda édes Kép

Juc, szép darab a kincsed, őrzöd aranyba foglalva Kép

Most már nem emlékszem a többire, midnenkinek Tsókok! Megyek vissza a szoftverdoksihoz mert szeretem csinálni KépKépKép

indianyo

Juc,
én is irtam, h ez nem kicsi, hanem épp az ellenkezője...KépKép nem semmi!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nem tudom, hogy előjönnek-e még valaha az eltűnt hsz-ek, úgyhogy én bekopizom megint, ami nálam megmaradt:

Dorka, baja nem lesz tőle, max a homeó nem 6 :-) jobbulást Katikának! :-)

Gigi, mondd már, mit mondott a jósnő??????

Funny, nekem laktobacillusos cuccra a Protexin meg a Normaflore ugrott be. nem rémlik vmelyik? és üdv a topikban :-)

Zúzmó, neked is!! és Bazsónak is :-) tali naná, hogy gyermekestől van :-) meg van torna is, ha érdekel, kedd délelőttönként, Ada, a HÕS VISSZAOLVASÓ tartja! :-)

Ki kérdezte a Bárány dokit? én nem ismerem, de látom, senki se válaszolt :-( nem zokon venni ám, vszínű más sem ismeri, sajnos. de szívesen segítünk másban, ha tudunk.

votiv 8)
votiv

Zuzmo! Nálunk is 6 hónapig csak szopi volt, és nagyon lassan szokta meg az új ízeket Gréti. Kitartás!
Én is nagyon légzésfigyelő őrült voltam, ha mentünk a szüleimhez Szolnokra,még oda is vittem, sőt Gréti 4 hónapos volt, mikor Koppenhágába mentünk, még oda is elcipeltem, úgyhogy tudom miről beszélsz (írsz). Mi pont akkor álltunk le vele, amikor jött a foga, és velünk aludt, viszont, ha véletlen a kiságyában kötött ki, mindig bekapcsoltam, valahogy megnyugtatott, ha láttam a zöld villogó fényt. Viszont mióta teljesen lent van az ágya, a madzag állandóan útban volt takarításnál, így már kivettem, és el is csomagoltam. A légzésfigyelőnek szerintem az első hónapokban van jelentősége, ti meg pont akkor nem használtátok.

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv! Próbáltál már Istinek énekelni kaja közben. Nálunk ez nagyon jól működik. Olyankor Gréti lemerevedik és automatice nyitja a száját. Lehet úgy van vele, inkább gyorsan betermeli a kaját, csak ne kelljen a kornyikálásomat hallgatnia.

KépKép
KépKép
lindicita

hupsz, ezek jol eltuntek...

Juc, tyuha! nem csodalom, ha szornyu fajdalmaid voltakKép. de ez mar a multeKép

Coolio
recca

Ez nem igaz, ritkan irok, az is eltünikKép

Green,
Neked irtam, hogy meg nincs konkretum, csak a neten talaltam jo kis hazikot, Érd központhoz közelKép Az jo lenne, mert talan Mayas talikra is el tudnank menniKép
Ti miota laktok ott? És szereted a helyet?Kép

Votiv,
Neked meg irtam, hogy kitartast a munkadhoz! És köszi a jo tippet az echinaceahozKép

Recca,
Neked meg irtam, hogy köszi, hogy megdicsértélKép

És holnaptól két hétig Baján leszünk, és jót ne halljak felöletekKép

Lindi,
kösziKép

Juc,
azta!Kép

KépKép
fibi

Lindi!

Még elolvastam, köszi!
Hát ez érdekes, hogy így eltűntek a hsz-ok! Már azt hittem hülye vagyok!Kép

Zuzmo!

Tudom, hogy hülyeség, de Timi lassan 1 éves lesz és én éjjelre még mindig használom a légzésfigyelőt! Valahogy megnyugtat, talán mert mi a másik szobában alszunk!

Holnap akkor remélem eljutunk Mayába!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Fibi, en meg irtam neked, h teljesuljenek az almaitokKép meg hogy jo utat!Kép

Coolio
recca

Wick,
Most olvastam el a szüléstörténeted és nagyon meghatódtam. Mégegyszer gratulálok. Nagyon ügyesek voltatokKép
A babás találka holnap lesz a Savoya-park "Maya" kávézójában 10.00-kor.És gyertek ti is Kép

Lindi,
lányod tüneményKép Azok a hatalmas kék szemek......Kép.Apa vegyen puskát, legyen mivel elzavarni a sok udvarlótKép

Juc,
Nem semmi a köved. Megyünk vele kacsázni a Dunához?Kép. (kötünk rá egy madzagot, hogy ne vesszen el)Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

sajnos holnap nem tudunk mégse menni. nagyon sajnálom, szívesen megismertelek volna Titeket. remélem nem sokára lesz másik találkozó!

Érezzétek jól magatokat!

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv, neked meg irtam, h esetleg erdemes lenne megkerdezni egy hozzaertot ebben a nemeves-ugyben. persze csak ha huzamosabb ideig tart, es esetleg emiatt nem novekszik v neadjisten fogy a gyerek. de lehet persze ez normalis jelenseg is, v mondjuk a fogak miatt most atmenetileg. az kulon szinezi a dolgot, h apaja jelenleteben jobb az etvagya. gondolom, ha egyebkent nem latsz rajta valtozast, ugy viselkedik, ahogy szokott, akkor nagy baj nem lehet. gondolomKép

Coolio
recca

Gabi: De Õ lehet az, hallod SZONIBABA! Gutman Orsolya és a kismamában van valami róla, nekem még nincs meg az újság, de ha megveszem megnézemKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Wick,
a találkával kapcsolatos hozászólásomat igazából Zuzmonak szántam.

Zuzmo,
holnap:Savoya-park "Maya" kávézó d.e.10.00-korKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jo reggelt!

En lennek az elso?Kép Nem csodalom, ha ilyen keso estig pofaztatok!Kép

Mayasoknak jo talizast!

Votiv, Ildi, koszi a valaszt! MEg korabban olvastam, de irni mar nem tudtam. Sejtettem, hogy utik egymast (homoe-kamfor).
Votiv, viszont kicsit megijesztettel azzal az elejtett felmondattal, hogy a gyerekek homeozasa nem veszelytelen. Kifejtened bovebben? Mert en lelkesen "tomom" a gyerekbe, hogy ettol ugy sem lehet baja...

Juc, hat igazan szep kis kovet termeltel!KépKépKép
Ules valoban szuperjo! Volt kint a Brendonban es nem vettuk meg a kuponakcios Brevit. Aztan raleltem a Kismamaban egy hirdetesre, a Baby Planetben 27500-ert adjak a MaxiCosi Priori SPS-t, ennel mindenhol dragabban lattuk meg akciosan is. Szombaton kimegyunk megvenni.

Megyek, mert morog a lany, majd meg jovok...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelet!Jól elintézték tegnap a topikot?!Kép
TESCO hírek:szennyezett,penészes,lejárt tojások,lengyelországból!ez már hihetetlen,LE A TESCOVAL!!!!!!!!!!!!!!!!Másik tegnapi hír:egy lefagyasztott szárnyasban"bónusz"EGERET találtak?!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Szerintem jobban járunk,ha leszokunk a kajáról.Legalább Norbi is elmehet a búsbaKépBocsi ha már hallotátok ezeket,de nem térek magamhoz!

petergabi

Recca,
köszönömKépKép
és köszönömKépKép

KépKép
fibi

Votiv:nálunk is egy szenvedés a kajálás.Soha nem volt valami jó evő a csajKépManapság az jön be,hogy az etetőszékének a tálcáját tele rakom minden féle érdekes dologgal:főként konyhai cuccok/naná,hogy nem a játéka/:receptes doboz,pudingporok stb.,ja és a kedvenc a pénztárcám!Ha az éneklés nem jön be esetleg próbálkozz ilyesmivel.Én is a falra mászok néha,hogy ennyit kell gazsulálni egy evésértKép

Lindi:gyönyörűséges a lánykád!Azok a szemek?KépNekünk is hasonló,csak kicsit sötétebb.

Juc:ez nagyon komoly!Tényleg kő,nem holmi kavicskaKép

petergabi

Jó reggelt.

Gabi, tegnap én is láttam ezeket a híreket.Hááát...."Szegények",nem vették észre,mi?! Még akkor sem, amikor rakták fel a polcokra?! Gerinctelenül, gátlástalanúl hazudnak!!!! EgérKép fujKép Ennél már csak az "jobb", amikor egy ismerősöm mesélte, hogy ő egy hajcsomót talált a gomba-konzervben. El is ment a kedve a gombától. Azóta sem vesz konzervetKépKép Ennek már 3 éve. És azóta sem változott semmi a kereskedelemben..... Az emberrel megetetik még a "sz.rt" is, csak szépen becsomagolják és rá írják hogy AKCIÓ.

Megyek reggelizni(ezek után biztosan jó étvágyam lesz)KépKép, aztán készülök MayábaKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi, igen, erre jó példa a tibi szaloncukor...KépKép
Nekem nagynéném dolgozott egyetem alatt konzervgyárban nyaranként (ez vmi kötelező dolog volt akkoriban) és mesélte, h az üveges befőttet, meg savanyúságot, ha lejárt a szavatossága, lecsavarták, leöntötték a tetejét, és "friss" levet öntöttek rá, és ismét szavatos lett!!! tádám...Kép Ja, meg mesélte, h néhányan, csak úgy viccből bele is köptek...KépKép
na, én ezértnem veszek ilyen üveges szarokat...

és nem tudok menni maya, mert nincs kocsi...Kép szervizben figyel.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi, eg az arcomon a bor... Dicsergetem Juc kovet, a te szepseges lanyodat meg sem dicserem. KépKépPedig elidoztem a kepen, mert nagyon tetszett. Gyonyoru szemei vannak tenyleg!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci!
Pedig már beraktam a táskámba a dvd-tKép

Kép
Kép
manoka11

Emma alszik, de sztem kb. 10 perc múlva ébred és indulunk.

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: