A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mamacs,

Még legalább egy két napot várj, legalább addig, amikorra meg kellene, hogy jöjjön. Tudom, hogy ezek a legnehezeb napok, de tudod annak semmi értelme, ha túl korán tesztelsz és negatív lesz, holott már ott a baba, csak még annyira apró.

Türelem sugarakat küldök

Pusz
Alma
Alma

És akkor az hogy van hogy a brekinek a 25.napon kimutatta? A clearbluet lehet este is használni? Jaj csak birjam ki valahogy!
mamacs

AlmaKép

Mi ez a PTC vizsgálat? Az ellenanyag-vizsgálat? Én ezt a rövidítést még nem hallottam.
A Káliról én eddig csupa jót hallottam, biztos Te is meg leszel velük elégedve.
Megértem, hogy szomorú lettél a Párod reakciója miatt. Szerintem a férfiak kicsit máshogy fogják fel ezt a dolgot mint mi és ezért néha úgy tünhet, hogy õk nem akarják annyira a babát. De szerintem ez nem így van. Biztos nagyon el volt keseredve és azért mondott ilyeneket. Szerintem már rég megbánta.
Esetleg próbáljatok meg kikapcsolódni, elmenni valahová szórakozni, vagy barátokkal találkozni. Az jót fog tenni. És lehet, hogy ha nem gondoltok rá annyit, megérkezik hozzátok is a gólya, hiszen úgy tudom, eddig Nálatok még nem találtak semmi problémát, ugye?

MamacsKép
Szerintem is várj még egy-két napot a teszteléssel. Hány napja volt ovid?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu!

Hát a 13.napon szurkált, nem hömérözök, és a 14.napon voltunk együtt. Elõtte jopárnapig nem. De a 14.nap után többször. De én akkor ezt nem is tudtam, mert nem figyeltem. Ergo: elvileg május elsején volt az ovim a 14.napon. Azota szurkálások is voltak. Jaj nemtom, de nagyon jolenne a Pankucit bemutatni apucinakKép
mamacs

MAMACS,
én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz. Nekem 27 naposak voltak az elõzõ ciklusaim. A 29-en teszteltem elõször és negatív! lett. Annyiból nem volt rossz, hogy tudomásul vettem és kész. Aztán a 33. is teszteltem és az már pozitív lett, de még ott is halványabb volt a tesztcsík.
Próbálj másra gondolni. Most úgysem tehetsz semmit az ügy érdekében.

BREKI
Apropó, te miért nem vagy benne a táblázatban? Voltál már dokinál?
Zsuzsó
zsuzsó

Zsuzsó!

Milyen tesztet használtál?

Mamacs
mamacs

Zsuzsu,

Köszi, igen az ellenanyag vizsgálatot szerettem volna még megcsináltatni. Egyébként, most nem igazán érnük rá kikapcsolódni, mert épp most van mindkettõnknek a vizsgadõszak, a munkahelyemen pedig beindult a szezon. Most is már a suliba kellene lennem erre itt irogatok

Pusz
Alma
Alma

Mamacs,
Nem tudom, melyiket használtam elõször és másodszor. Azt hiszem elõször egy Gabriel nevût és az nem mutatta ki, aztán egy sötétebb kék dobozosat, valami holdak meg csillagok voltak rá rajzolva. De lehet, hogy fordítva.
zsuzsó
zsuzsó

Zsuzsó!

De ClearBluet nem használtál?

Mamacs
muci

Szia Doriska!

Megint nem jött át a hõgörbéd! Elküldenéd? És mit mondott a doki, látott valamit az ultrahangon? (kb. épp most lehetsz ott)

Én a talira diós répás sütit vinnék. Nagyon finom, nem geijl.

Mj, Klára!
Kérek receptet.

Sien!
A meggyes muffin receptjét is kérem már igy látatlanban is, bár nincs még formám.

Azért örülök, hogy már ilyenek érdekelnek mint a muffin receptje. Karácsony körül annyira magam alatt voltam, hogy semmihez nem volt kedvem. Még karácsonyozni sem. Szegény férjem intézett el mindent. Kaja, pia, sütik.

Lányok!
Nekem egy nagyon szorgalmas és szép nagy téglavörös virágú trombitafolyondárom van, ami most is hozza a kis sarjakat.
Kér valaki belõle, bár tudom nem ez az idõ az ültetésre de remélhetõleg megmaradna. Talira elvinném.

Marcsi
Marcsi

Mamacs!

Szerintem ha ennyire türelmetlen vagy tesztelj nyugodtan. Ha negatív, pár nap múlva megismételheted. De ha már ott egy halvány második csík...Kép Drukkolok nagyonKép

Alma!

Ne keseredj el, a pasik másképp élik ezt meg. Az én férjem is csak azóta lelkes, mióta kiderült, hogy nem is lesz ez olyan egyszerû.

Lányok!

Este küldöm az útvonalat!

Edi
edi

Edi!

Most jól elbizonytalanítottál! Szerintem a 28.napot megvárom. Ha a 29en sem jön meg napközben akkor este csinálok egy tesztet! Azt hiszem ez a legjobb megoldás! Nem?Kép
mamacs

Alma

Szerintem se keseregj! A két legjobb barátnõm pszichológus, és õk szokták mondani, hogy a szeretetnek nem a harag az ellentéte, hanem a közöny. Vagyis, gondolom õ is feszült, és tehetetlennek érzi magát az egész ügyben (mi mindannyian így vagyunk ezzel), ezért reagál idegesebben. Nem rád mérges, hanem az egész szitura. Kitartás, próbálj vele nem veszekedni, ez általában hat!

Bea
Bea

MamacsKép
Ha az ovi a 14. napon volt, akkor azóta 12 nap telt el, ami elvileg már elegendõ a pozitív teszthez. Ennek ellenére én még várnék néhány napot. Szerintem mérd meg holnap reggel a hõdet, az sokat elárul.

AlmaKép
Ha túllesztek a vizsgaidõszakon és jön a nyár, mindketten nyugodtabbak lesztek. Szerintem a baba is arra vár!Kép

MarcsiKép
Én nagyon örülnék egy ilyen trombitafolyondárnak.Kép
Nagyon vicces neve van!Kép
Nemrég költöztünk új lakásba, amihez egy kis kert is tartozik. Vagy ezt lakásban kell tartani? Az is jó, a férjem is imádja a virágokat, õ nálunk a házi fõkertész. Minden növény "ezer" virágot hoz, szerintem szeretik a párom, na meg érzik, hogy õ is szereti õket.Kép

A diós-répás süti is jól hangzik. Azt nem tudom, hogy mit jelent a geijl, de ha a süti nem az és ez jót jelent, akkor örülök neki.KépKépKép

Puszi:Zsuzsu
zsuzsu

Mamacs!

Ne este tesztelj hanem reggel!
Drukkolok nked igazán megérdemelnél már te is egy babucit!Kép

Andy
Andy

MamacsKép
Nagyon drukkolok! Embertõl függ, hogy mikor mutatja ki a teszt. Van, akinek már a 25. napon, de olyanról is hallottam, hogy a mensi elmaradásától 3-4 hétre! A tüneteid nagyon jók!
LányokKép
Lassan én is közeledek a ciklus vége felé. A cicik nagyok, a bimbók körül is felduzzadt, de az elõzõ hónap tanulsága miatt inkább nem élem bele magam. Inkább legyen kellemes meglepetés.Kép Jövõ héten vizsgázom, nem akarom, hogy nagyon megrázzon, ha esetleg megjönne.
pussz,
Alexandra
Alexandra

Andy!

Akkor asszem ugy lesz hogy a 29.nap reggelén fogok, ha a 28.on sem jön meg. Nagyon remélem!!!! De még beszélek apával is!

Mamacs
mamacs

MamacsKép
Andy igazat szólt, reggel tesztelj! Reggel a legnagyobb a vizelet koncentrációja. A Clearblue-t én úgy tudom, csak a mensi elsõ napjától érdemes használni.

Alexandra
Alexandra

Sziasztok!

Hogy nektek mennyi ráérõ idõtök van a munkában! Kép Nem gyõzlek olvasni benneteket! Én ki sem látszom reggel óta a munkából! Kép Örülök, hogy éppen csak át tudom futni a leveleket!

Mamacs!
Várj még egy kicsit! Tudom, hogy nehéz kivárni, de megéri! Utána biztosan +++ lesz! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Alexandra!

Neked is megduzzadt a bimbod és nemvolt baba?KépVagy mi az elõzõ honap tanulsága?Kép Neked volt korábban ilyen tüneted? Nekem soha!
mamacs

Gitta!

Gondolod? Honnan veszed?Kép Biztato, de már annyiszor pofáraestünk, hogy nagyon félek!!!!!!!!!
mamacs

SziasztokKép
Most jöttem meg az orvostól és amilyen buta és izgatott voltam épp csak az oltásokra nem kérdeztem rá...na mindegy. Ide írom a leletem eredményét aztán elmondhatjátok a véleményeteket:
44 mm AP átm.antefl. méh, benne 9mm-es nyh. Bal ovarium: 39x21 mm-es, benne v.s.sárgatest. Jobb ovarium: 32x14 mm-es. PCO-s. Szabad hasûri folyadék nem látható.
Kérdésem, hogy jó-e a v.s. sárgatest és mit jelent ez... Beszti, Móni vagy a többiek? Megállapodtunk, hogy a jövõ héten (menzim után) petevezetõ átjárhatósági vizsgálatot csinál... Be vagyok tojva rendesen de nem bánom, végre történik valami és a Párom is kapott egy címet a matyivizsgálatra. A papíron az szerepel, hogy elötte 5 nappal szigorúan tilos a házasélet de hosszabb szünetet nem szabad tartani, mert akkor nem lesz hiteles az eredmény.
AlmaKép
Ne szomorkodj, a férfiak sajna türelmetlenebbek és valljuk be õszintén önzõbbek is... Ne vedd a szívedre, idõvel biztosan belátja, hogy bután viselkedett.
Marcsi, VandaKép Köszi az érdeklõdéstKép Van ötletetek a leletemrõl. Egyébként az orvos szerint ez egy jó lelet. Az endom megvan (köszöni szépen...) és sajna fájdogál is.
BesztiKép
Nehéz kibújni az oltások alól tudom, de azért félek, hogy kimaradtam "valamibõl". A körzeti orvosomat fogom megkérdezni.

Puszi: Doris
doris

Mamacs!
Szerintem ugysem birod ki 29-e reggelig, foleg mert magambol indulok ki Kép Kép Kép Ha megveszed a tesztet, akkor egetni fogja a taskad, es tuti megcsinalod ! Kép
En a 27. ciklusnapon csinaltam este, persze csak 2 nap mulva
akartam, mikor mar kesik. 27 napos ciklus lett volna, es a Gabriel mar halvany csikkal kimutatta, 2 nap mulva pedig erossel is Kép A Gabriel uolyan erzekenysegu mint a Clearblue, csak fele annyiba kerul.

kamilla
kamilla

Kamilla!

Anyám most már nemtom mit csináljak! Na majd lesz valahogy! Ha lesz eredmény, meg fogjátok tudni. Bár elég sürgösen táppénzre kivánok menni, amit apa is támogat, vagyis ö javasolta. Most épp hányingerrel küzdök!
mamacs

Doriska Kép

44 mm AP átm.antefl. méh, => ez mit jelent lányok? (azon kívül hogy valamilyen irányban 44mm átmérõjû a méh)

benne 9mm-es nyh. => nyálkahártya 9 mm vastag, ami elég vékonyka, mert legalább 10 mmnek kell lennie, sõt a ciklus második felében jó, ha 10 feletti (abba tud csak beágyazódni a zigóta)

Bal ovarium: 39x21 mm-es, benne v.s.sárgatest. => petefészked nagysága (na ezt kérdeztem pont, mert nekem is valami harmincvalahány mm-t mondott a dokim és sokallottam, de ezek szerint ennek ekkorának kell lennie Kép) benne sárgatest (a v.s.-t esetleg otthon az orvosi szótárban megnézem, ha nem feledem) szóval szerintem ez azt jelenti,hogy sárgatestet lát, azaz megvolt az ovulációd, és a bal oldalon érett meg petesejtecske mostan Kép

Jobb ovarium: 32x14 mm-es. PCO-s. => másik petefészked mérete, meg hát sok meg nem repedt tüszõ (ezek méretét nem szokta megmérni?)
Szabad hasûri folyadék nem látható. => Ez mit jelent, nem tudom.

Szóval volt ovid, de vékony a nyálkahártya, progeszteron utánpótlást nem írt fel a dokid? Mikor lesz pontosan a HSG?

Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

DorisKép
A leletedhez sajnos érdemben nem nagyon tudok hozzászólni, mindenesetre ez a PCO-s petefészek érdekes. Ez mit jelent?
Ha van PCO, az mind a két petefészket érinti!
Szabad hasûri folyadék úgy tudom akkor van, ha már volt ovi, illetve rögtön utána. A v.s. sárgatest nem tudom, mit jelent.
Tudok egy nagyon jó matyivizsgáló helyet. Nem kell bejelentkezni és minden nap van. Ha érdekel, megírom. Az én párom oda fog menni csütörtökön reggel.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

MamacsKép
Elõzõ ciklusban ugyanazok a tünetek, mint Neked, és annyira beleéltem magam! De sajnos 2 nap késéssel megött a menzi. Nagyon csalódtam. Állítólag lehet pszihésen produkálni a tüneteket. Hát nekem úgy látszik sikerült.Kép De remélem ez a hónap több szerencsét hoz.Kép De Nálad remélhetõleg tényleg babuci van a pocidban!Kép Én ezt a ciklust már sokkal lazábbra vettem, nem is mérem 2 hete a hõm. Holnap kíváncsiságból megmérem.Kép
Alexandra

Szabad hasüri folyadék a mensi elõtt szokott jelentkezni párnappal!Kép

Puszi, Szonja
Szonja

VandaKép
Köszi a gyors választ. Igen, ovim volt és ezt Õ is mondta. A HSG-re a menzim utolsó napján kell majd idõpontot egyeztetnünk. Most úgy tûnik, hogy pénteken kell megjönnie (persze a vizsgálattól most úgy fáj a pocim, hogy nem lennék meglepõdve, ha hamarabb jönne...)tehát, jövõ hét csütörtök-péntek körül csinálja meg. Progreszteron utánpótlást nem írt fel.
MamacsKép
várj még 3 napot a teszteléssel.

doris

Alexandra!

És elõtte nemvolt neked sem ilyen bimbos tünet? Nekem már volt párféle, de ilyen nem. Ezért biztam. De hát már annyi mindent hallottam.....Kép Jaja a francba!
mamacs

Szonja!
Ez érdekes, mi az pontosan? (Szabad hasûri folyadék)
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Zsuzsó,Kép
Akkor pont 6. nappal vagy idõsebb terhes nálam. Én az 5. héten voltam é hüvelyi UH-val nézett meg, de akkor még szívverését nem lehetett volna hallani (állítólag azt a 7. héttõl lehet). Legközelebb a 9. héten megyek, képzelheted mennyire várom, legszívesebben minden héten megnézném, hogy minden rendben van-e vele.
Azt, hogy a táblázatban miért nem vagyok benne nem tudom, szerintem csak elfelejtett betenni Vanda, mert egy korábbiban már láttam magam, most, hogy így szóltál visszanéztem és nem voltam tényleg benne. Mindegy.
Mamacs,
Én azért is mertem a 25. napon tesztelni (Clearblue-val), mert én abban a hónapban folyamatosan mértem popóban a hõmet és akkor már két napja 37,4 volt. Azt tudtam, hogy a mensi elõtt leesik a hõje az embernek (nekem a ciklusaim 26-28 naposak voltak)és valahogy éreztem, hogy ez valami más. Hülyén hangzik, de éreztem, hogy van bent valaki, ez annál is inkább igaz mivel elõtte egy héttel a házidoki kíirt pár napra mert nagyon piros volt a torkom és folyt az orrom, de az általa felírt antibiotikumot direkt nem váltottam ki. Milyen jól tettem...no meg új fitness bérletet akartam venni és nem akartam feleslegesen kidobni egy csomó pénztKép
Breki
Breki

Doris,
A sárgateszt jelenléte azt jelenti, volt pé-d. A tüszö tüszörepedéskor bevérzik, majd sárgatestté alakul, a pete pedig kiszabadul.Kép

Mamacs,
Mint már korábban említettem van egy teóriám.
Ha tüneteid vannak, akkor valszinü már olyan mértékü a béta HCG hormon a vizeletben, hogy kimutatja. Logikus, ha nincs vagy nagyon kevés béta HCG hormon akkor nincsenek tünetek sem. Persze most azt kell eldönteni, hogy a tünetek azok valóban tünetek e.

Miért is teszteltem? Mert nekem is volt barnás trutyi, a pém a 14. napon volt, a 27. nap reggel clearblue nem elsö vizeletböl csináltam!!! (csakis azt vegyél, Gábriel az nem annyira érzékeny) halvány csíkot mutatott. Ráadásul a höm is felfelé görbült.
Ha annyira izgatott vagy csinálj egy tesztet és tartsd szem elött, ha negatív nem jelenti azt, hogy nem vagy babás! Oxigén???

Puszi,
Moni
Moni
mj

Doris,Kép
ismerünk közösen valakit akinek a HSG-je elõször az elromlott gép miatt másodszorra pedig a babaóca miatt maradt el. Szívembõl kívánom, hogy nálad is ez legyen (mármint az utolsó variáció.)Kép
Na ki az?
Breki
Breki

Doris!Kép Ez a sárgatestes dolog nem azt jelenti, hogy azon az oldalon volt egy tüszõd, ami már megrepedt és utána elkezdett a sárgatest termelõdni? Ez mindenképpen jót jelent szerintem!!Kép HSG-t fognak csinálni? Nem arról volt szó, hogy megint laparoszkópiád lesz az endo miatt? Akkor miért nem e közben nézik meg, hogy átjárhatóak-e? Mindegy, a HSG miatt se aggódj, hisz már egy páran túléltük ezt is!Kép Szorítok, hogy minden rendben legyen!Kép
Marcsi, Zsuzsu!Kép Akkor rögtön recepttel felvértezve megyek majd a talira! Kép
Marcsi!Kép Ez a trombitafolyondár engem is érdekelne!Kép Bírja a meleget? Mert én csak erkélyre tudnám tenni és ott meg elég meleg van.
Mamacs!Kép Bármikor is tesztelj, szorítok a + eredményért!Kép
Alexandra!Kép Neked is drukkolok!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Kamilla,
Szerintem a Gábriel 25-ös a Clearblue pedig 20-as érzékenységü. Vagy rosszul tudom?Kép
Moni
mj

MamacsKép
igen, volt ilyen tünetem, de most is van, és úgy látszik, ez nálam a menzi elõjele. De lehet a babásságé is.Kép Tehát ne csüggedj, mindenképpen jó, ha van tüneted! A hõdet nem méred? Szerintem is várj még néhány napot. Lehet, hogy a teszt csak késõbb mutatná ki, és csak pénzkidobás. Igen, stresszes megvárni azt a néhány napot, de annál nagyobb lesz az öröm! Igencsak ráférne a gólyára egy kis munka.KépKép

Puszi,
Alexandra
Alexandra

Vanda! Kép
Tudományosan én sem tudom, hogy pontosan mit jelent, de: 2-szer is elõfordult velem, hogy nagyon sokat késett a mensim, elmentem UH-ra azt mondta a doki:"szabad hasûri folyadék-ez arra utal, hogy hamarosan megjön!" Valahol olvastam már régebben, hogy a meg nem termékenyített petesejtek a hasüregben "távoznak". Addig azt hittem, hogy az a mensivel távozik (de akkor ugye a nyálkahártya válik le) Na, ebbe jól belebonyolódtam!Kép
Puszi, Szonja
Szonja

Doris,
Igen, miért nem inkább lapart kérsz és szövetmintát a petefészekböl, hogy PCO-s vagy e vagy sem! Ez nagyon gyanús. Pé-d volt és mégis PCO-d van? És akkor az endódat is meg tudnának nézni, ahogy Sien mondja.

Szóval én is azt mondanám, kettöt, vagy hármat egy csapásra. De lehet, hogy rosszul látom a dolgokat.

Üdv
Moni
mj

Köszi mindent csajok. elhuzok haza, mert fél8 ota ittvagyokKép

Csáko!
mamacs

Zsuzsó, Breki! Kép
Breki azért nincs a táblában, mert ez a nagy színes tábla a menstruációs-próbálkozós tábla, hogy ki hol jár és annak idején Breki nem íratkozott fel rá, mert ahogy mondta is többször még nem próbálkoznak KépKépKépKép khm KépKépKép mert tisztul a szervezete. (kuc-kuc, hogy is van ez a bébike? Kép csak viccelõdöm Kép)
A mensi táblából akkor veszünk ki kismamát, ha "hivatalossá" teszi, tehát egyszerûen akkor, ha azt akarja, hogy kivegyük. Kép Ahol Breki látta magát, az a Hivatalos Kismamák tábla, amibe beletettem és ami ma valóban lemaradt..Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Én is egész nap el voltam havazva, de azért be-bekukkantottam Kép

MAMACS,
Te tutira babás vagy! Kép És igazad van, hogy amint ez biztossá válik a teszt révén, elmégy táppénzre. Én is ezt fogom tenni, mert elég stresszelõs melóhelyem van. Nem is igazából a munka, hanem a fõnököm, de hát ez más sztori, nem ide tartozik.

DORIS,
én sajna nem tudom értelmezni a leleted, de ha a doki azt mondta, hogy jó, akkor biztos az. De közben látom (frissitettem), hogy mások már megválaszolták.

LÁNYOK,
a háziorvos adhat beutalót olyan vérvizsgálatra, amin hormonokat, toxoplazmát meg rubeolát néznek? Ugyanis az én dokim Szegeden van, ne kelljen egy vérvétel kedvéért kivennem szabit, ha helyben is meg lehet oldani.

Na, megyek még egy kicsit dolgozni, aztán a távozás himes mezejére lépek.

Pussz mindenkinek!

KnéRita
knérita

Vanda,Kép
Te nagyon kis huncut vagy.KépKép
Rátapintottál a gyengémre, de nagyon. Jól van megadom magam, februárig tényleg tisztultam és a prolaktinom miatt is várnunk kellett. Utána kaptunk zöldutat a többit pedig már tudod.
Breki
Breki

ZsuzsuKép
Köszi nagyon ari vagy, de az orvosom adott egy komplett címet névvel, tel.számmal, térképpel és javasolta, hogy oda forduljunkKép
Mindenkinek köszönöm a választ. Szonja, ez a hasûri folyadék dolog meglepett, mert péntekig nem kéne megjönnie a menzimnek...
BrekiKép Próféta szóljon belõled...
Móni, SienKép
Laparoszkópiám még nem volt, mert az endomat tapintásra ill. egy altatásban hüvelyi úton végzett szövetminta vétellel állpították meg, tehát nem volt szükség eddig laparra. A legutóbbi alkalommal felvetettem az orvosnál aki azt válaszolta, hogy várjunk vele (igaza volt januárban, hisz azóta teljesen rendezõdött a ciklusom) hisz az is egy mûtét, amely megterheli a szervezetet. Most kizárólag az átjárhatósági vizsgálatot javasolta és ebben állapodtunk meg. Az az igazság, hogy szerettem volna laparoszkópiát, de ha a HSG is elegendõ, akkor tényleg felesleges egy komolyabb beavatkozás bár én is úgy gondolnám, hogy azzal több legyet üthetnénk egy csapásra. Viszont szeretem, tisztelem és becsülöm is az orvosomt (immáron 10 éve járok Hozzá) így eszembe sem jutott felülbírálni a döntését. Most úgy gondolom, ha gond lesz a HSG-nél akkor a következõ nyilván a lapar lesz. Köszi mindenkinek a segítséget és a véleménytKép

doris

Lányok!

Az elõbb megnéztem a születéskalkulátorban, hogy ha véletlenül ebben a hónapban terhes lennék, mikor születne a babám.
Tudjátok mikor? Február 12-én! A 29. születésnapomon!KépKépKép

Zsuzsu
zsuzsu

Doris!
Nekem a doki UH-án tavaly látott hasüri folyadékot peteéréskor, de nem volt baj.
Az endo miatt mikor beszélitek meg a lapart?

Andy
Andy

AndyKép
Most parkolóvágányon van az endo dolog. Eddig csak azt kezelgettük. Szerintem az átjárhatósági vizsg.után újra ad majd néhány hónap haladékot és szerintem majd akkor (de fogalmam sincs...) Nekem annyire "lent" van az endom, hogy akár én is ki tudom tapogatni ha akarom (de akarja a fene...)Kép

doris

Zsuzsu

Az jó lenne. Látod, nem is csak ciklus, év, és lakóhely társak vagyunk, hanem még a szülinapunk sem esik olyan távol egymástól/én januárban születtem/!
Meglátod össze fog jönni, legalábbis +++++.KépKépKépMilyen szép lenne egy szülinapi ajándék baba Neked!KépKép Voltam asztrológusnál (már mindent bevetettem), és õ azt mondta, június, vagy júliusban össze fog jönni. Rögtön elkezdtem hinni az asztrológiában. (egyébként minden más bejött, amit mondott!)És hát ennyi hasonlóság...KépKép

Bea
Bea

Sziasztok!

Zsuzsu!
Nekem a következõ tüneteim voltak/vannak nov. óta: 70-80 napra jön meg a mensim, eléggé elkezdtem szõrösödni és hízni. Az utolsó doki akivel beszéltem azt mondta, hogy a tünetek egyéntõl függõek, van olyan akinek semmi tünete nincs mégis PCO-ja van. Na most biztos jól megnyugtattalak.

A régi zebrafarm címe és jelszava megvan neked? Elküldenéd nekem?

Panka

panka

MóniKép
Nálad a HSG menzi elsõ napjától számított hányadik napon lett volna? Mikor nézteg meg Téged UH-on?

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: