A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Visszakerestem és megtaláltam Boribabákat!
GYÖNYÖRÛEK!!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Alina, most néztem meg,Olivérnek 36 centis volt a fejkörfogata amikor született, simán kibújt(fél centis vágással)
(4270g, 60 centi)Kép

ildi
vas

Alina: előbb, de nem emiatt (koraszülés volt)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak inkább olvasó üzemmódban!
Tök kómásnak érzem magam, meg nem tudom egyelőre felvenni veletek a ritmust!

Tegnap ugye voltam védőnőnél... Képzeljétek, ahogy nyávogtam, aggódtam az elején a kilókkal (mert védőnő szerint hamar összekaptam a kilókat), a 26.héttől össz-vissz 1,5 kg-t híztam, illetve most fogytam 0,5 kg-t, így járok 7,5-nél... Vicces, mert, egyáltalán nem vigyázok! De most baromira örülök, mert azt hittem min.20 alatt meg sem állok ... Ki tudja, majd lehet szopi alatt fogok.
Babó pont nagyon aktív volt, annyira édesen húzta magát jobbra-balra, jópofa voltKép Szívhangja tökéletes, vizelet, vérnyomi rendben!
Ja, és jövőhéten lassan nekiállhatok a kórházi cucc összepakolásának.
Boti szép dolgokat kapott, lassan minden megvan.

Egy kis témaváltás, bocsiKép
Csajok, ti kb. mennyi betéttel készültök? Mármint nemcsak az első napokra való nagyobból, hanem úgy ált.! Tapasztaltabbak, hogy kell ezt elképzelni, kb. hanyadik naptól lesz elég normál méret? Persze, nem akarok beraktározni, mert apa bármikor tud hozni, csak nem tudom, hogy számoljak melyik méretből mennyit mondjuk az első 10 napra...
Köszike!

Anita (33+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: én Baluval 1,5 csomag tenát használtam el, de vele nagyon véreztem, Zsomával meg a maradék fél után sima éjszakai betétet használtam.

cory
Budapest

Halihó!

Én megpróbálok jönni, csak félek, mert fájok, így inkább majd holnap reggel döntök. Ha fáj, akkor nem, mert nem tudok bkv-zni, ha nincs semmit gáz, akkor nekiindulok, legfeljebb majd hazajövök előbb. Bár nekem bkv-val az Örs másfél óra és legalább 3 jármű végállomástól- ig. szóval ígéretet nem teszek.

Nekem csak az a bajom a cicivel hogy túl nagy és éjjel is kell... a külsőségek engem már rég nem érdekelnek.

Itt alszik mellettem Bubimanó, úgyhogy csak csöndben gépelek Kép

indianyo

jaj, mármint nem a cicim kell éjjel is - bár persze ez is igaz... Kép hanem a melltartó Kép

indianyo

Trose
Én Roan babakocsit vettem a Szimbaba is az, csak minőségbe fele olyan. Ez egy nagy babakocsi . Utazni biztos nem tudsz vele csak kocsival , de a csomagtartót elfoglalja.
Bergont vettünk először, de az trágya módon működött és visszavittük, ja és nem fértbe a csomagtartóba.
Rakok képet, ha érdekel.

Alina
Nálam is 31+4 –nél 89mm volt Levente feje ,és ez 36 hétnek felel meg .De én már nem foglalkozom a méretekkel lesz ami lesz.KépKép:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ja, és délután voltunk ugye a papás-szülés felkészítőn. Előbb az egyik orvos tartott előadást, majd egy pszichológusnő! Nagyon hasznos volt, mert rengeteg kérdésemre választ kaptam, amit szeretnék a gyermekem születése kapcsán, csak nem tudtam, az itteni kórház, hogy áll a dolgokhoz! De szerencsére, le a kalappal, mennyire bababarátKép Olyan kis büszke voltam apára is, mikor beszélt a pszichológussal, mert ugye áramlottak a szokásos kérdések:miért döntöttünk az együttszülés mellett, könnyen döntöttünk-e így, bizonytalanok vagyunk-e még.... Úgy áradt róla,hogy mennyire érdekli, mi, hogyan fog történni, hogy a picivel is és velem is minden rendben legyen, meg minden...

Délután meg dokihoz megyünk terhesgondozásra, juhhéé, megint látjuk a picurtKép

Bocsi,hogy eltértem a tárgytól, és nem reagáltam...

Ja, és 33+6, most néztem megKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nancsi!
Ugyanilyen overálunk van!!!! Kép

Köszi tanácsokat gYES, GYEd ügyben, úgy néz ki szegény apu fog melózni végig Kép
Nagyon utál korán kelni, bár a babához is ugyanúgy fel kéne kelnie Kép
Amúgy a 6 órai kelés nem is olyan korai, csak ő imád aludni.
Tegnap is azt tervezgette milyen jókat alszanak majd együt a babával Kép

Ja, és AVONban van illatmentes testáp. és tusf., most akciós jan.27-ig:
2006/2 katalógus 98.o. tusf: 28738, 250 ml, 599 Ft, testáp: 01263, 200ml, 849 Ft.
TESCOban is vannak AVON termékek kívül a folyosón, csak nem biztos, hogy ennyiért.
katicuska

Viko: na, én képtelen lennék éjjel melltartóban aludni, pedig nekem is elég nagyok a melleim.

cory
Budapest

Cory: kösziKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Átolvastam az utolsó oldalt is. Látom pár embert érdekel a magzatvíznek az ő eltávozása. Nos nekem kétszer is folyt, kétféleképp. Bencénél pukkanást éreztem, aztán folyt, mintha egy üveget nyitott szájjal lefordítanátok. Zsófinál kb. 1 napja néha néha nedves lett a betétem, én -marha- azt hittem, hogy "baleset" ért. Tök kellemetlenül éreztem magam, eszembe sem jutott, hogy magzatvíz. Vártam az első tapasztalatot, aztán...

Azt gondolom, többféle mód "talán" nincs.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Köszi a baba-méret hozzászólásokat!

Na megyek, sütök egy kis oldalast, krumplipürével!Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Még mindig nem tudtalak benneteket visszaolvasni, csak 7-éig, elképesztő, mennyit írtatok!Kép
Boriéknak szívből gratulálok, megkönnyeztem őket, olyan szépek a kiscsajok! És természetesen mindenkinek nagy gratula a kismanókhoz!Kép

Gondoltam, gyorsan én is írok magunkról:

Ma voltunk dokinál, vizelet negatív, vérnyomi jó, összesen +7 kg van rajtam, zárt a méhszáj és megtartott a nyakcsatorna is (be is barnáztam a viszgálattól). Voltam CTG-n, a doki szerint teljesen jó, 130-160 között volt a pici szívfreklvenciája.

Tegnap Apával voltunk a MÁV Kórházban előadáson, a szülés fázisairól és a fájdalomcsillapításról volt szó. Tetszik a kórház hozzáállása: feleslegesen nem gyógyszereznek, oxytocint (fájáserősítőt) csak ritkán adnak, a természetes szülés hívei. Kétféle fájdalomcsillapítás van: kéjgáz ill. epidurális érzéstelenítés: bármelyiket lehet kérni akár szülés közben is, mert állandóan van aneszteziológus, nem kell előre megbeszélni a dokival.
Szülés után a babát azonnal pocira teszik, nem vágják el rögtön a köldökzsinórt, és nem törekednek arra, hogy a baba felsírjon. Van gátvádelem, nincs viszont kötelező beöntés és borotválás, max. a gátat borotválják le mindenre felkészülve.
Voltunk a szülőszobákban: 4 db egyágyas van, nagyon otthonosak, képekkel, színes takarókkal, szép bútorokkal, hiper-szuper szülőágyakkal (átalakíthatók ülve szüléshez), labdák, dobogók, a vajúdóban bordásfal, az egyik szülőszobában szép nagy kád és mászókötél is, mindegyikben magnó. A babát ott látják el anya mellett, nem viszik sehová, ez is jó hír volt. Mivel 1995 óta bababarát a kórház, nincs külön pótlás és cumiztatás a csecsemőosztályon.

A vajúdóban nyolc kényelmes fotel, hűtő, tv, magnó, szekrények, külön pihenő, apuknak külön mosdó, zuhany. Apuknak nem kell beöltözni, a babáknak csak pelust kell bevinni, a többit a kórház adja.

Röviden ennyi, remélem, minden így is lesz, a bábák nagyon jófejek, nem tudom, érdemes-e megfogadni egyet, mert mindegyikről csak jót hallottam, és nagyon szimpik is voltak.

Lányok, ti biírtok a hátatokon feküdni? Én simán lezsibbadok és rosszul leszek kb. 3-5 perc után, állítólag nyom valami véreret a baba. Szerintem még mindig keresztben van.

Megyek, olvaslak még benneteket, le ne maradjak valamiről!Kép

Lyly + Bence
32+2

Kép

Kép

Kép
lyly

Házassági anyakönyvi kivonat

Milyen régi lehet? Én eddig úgy tudtam, hogy 3 hónapnál nem régebbi (így decemberben el is intéztem), de most azt olvastam néhány helyen, hogy 30 napnál nem régebbi. Most mi a helyes? Remélem nem kell mégegyszer elmennem elintézni. Kép

Scullyx
32+3

KépKép
KépKép
scullyx

Szia LYLYKép

NE aludjál a átadon, mert tényleg nyom a bab egy főeret és neki is rossz akkor Kép

TÖk jót meséltél a kórházról, hiába, a MÁV-kórház mindig is élen járt mindenféle kezelésben, ott volt először apás szülés is.

Anita, apa jó fejKép szerintem csak kevés apa van, akit hidegen hagy ez a dolog manapság... legalábbis itt nálunk a topikban biztosan érdeklődő és együttműködő apák vannak Kép

CORY: nekem meg nem jó az alvás másképp Kép
Megkérdezed ma a kismamklubban, hogy elveszik-e a babát éjjelre a szülés után? Tegnap bogarat tettél a fülembe... Mondjuk császározásnál sajnos esélyem se lenne 24 óráig semmire, mert az epidurális miatt nem lehet mozogni, de egyébként meg nem szeretném...

indianyo

Lyly
Én nem sokáig tudok hanyatt feküdni, mert begörcsöl egy izom a hátamban (már augusztus óta). Nekem sem fordul még be, sajnos még farfekvésben van. De még reménykedek!

Scullyx
32+3

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx, kórháza válogatja, elméletileg 30 napnál nem régebbi, gyakorlatilag a legtöbb helyen még egy nullát hozzátesznek... érdeklődj a kórházadban!

indianyo

Viko: megkérdezem Kép

cory
Budapest

Megint lesz szoptatós tanfolyam. Nemcsak szoptatásról, hanem szülésről, első napokról, baba ellátásról is szó esik:
http://www.iboly.hu/

cory
Budapest

Indi, Scullyx,
nem is megy ez a hátonalvás már nagyon régóta, de még a fekvés sem.Kép Már az uh-nál is 2 percenként fel kellett kelnem, alig tudta doki bácsi megmérni Bencét.
Kíváncsi vagyok, ha császároznak, akkor hogy fogok a hátamon maradni????
Itt a MÁV-ban fel lehet menni az aneszteziológiára, és ott ezeket a problémákat meg lehet beszélni az anesztesekkel, akik ott ki is vizsgálnak (ekg, vérlelet, vérnyomás, stb.), és ez alapján adnak olyan papírt, amivel már a szülőszobán is lehet jelentkezni, hogy alkalmas-e valaki epidurálra vagy spinális érzéstelenítésre vagy altatásra.

Ja, és képzeljétek, enni-inni is lehet vajúdás alatt, egyik sincs korlátozva, illetve inni kötelező is!

Vettünk kiságyat Bencének, egy itteni topikos családtól, IKEÁ-sat adtak el, 3 magasságban állítható + lélegzős rücsi matrac + gumilepedő + 2 db ráhúzható matraclepedő + egy teljes szép rácsvédő, mindezt 10 ezerért kaptuk meg. Szerintem nem volt rossz vásár.

Mamik, vettünk egy Yamata típusú nagyon korrekt kis varrógépet 15.990.- Ft-ért, még gombot is varr.Kép Már ki is próbáltam, most fogok 4 zsebes ágyra akaszthatós tartót varrni. Kép Nagyon örülök neki!

Lyly
32+2

Kép

Kép

Kép
lyly

próba

indianyo

Trose
Bergon: Minden 10.-re akadt be a helyére, ami egykicsit idegesítő volt, a kerekei is nagyon szarok voltak, és a csomagtartóba se fértbe, és amikor megláttuk, hogy mennyit javítanak a szervizbe az volt a ráadás. Mire kitoltam a kocsihoz már éreztem, hogy nem lesz ez jó. De mivel nem fért be a csomagtartóba így visszavették hála istennek. De három napon belül is visszavették volna.

Roan: Nagyobb és befér a csomagtartóba, és elsőre működik rajta minden. A Szimbabával az a baj ,hogy a váza és az anyaga is fele olyan minőségű. És egy kicsit rövidebb ez mondjuk nem baj. Nekem az is tetszet egyébként. De használhatóság szempontjából nálunk a Roan győzött. A súlya vagy 15kg nem könnyű,

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Lyly
Örülök hogy újra itt vagy és minden rendben. Készül már a ház?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta
Nagyon jól néz ki ez a babakocsi.

LÁnyok
Mentek akkor az IKEA-ba?
Mert ha igen, megnézné nekem valaki mennyibe kerül egy díszpárna + huzat?
Nagyon megköszönném.
Vendég

Sziasztok!

ne haragudjatok de nem tudtam írni, apa itthon volt, és vagy vele foglalkoztam, vagy ő ült a gépnél...

Babetta, te meg főleg neKép Mindjárt küldöm is a képeketKép

Cory, el lehet aludni fájások közben, a nagynéném, ezért szült majdnem a mentőbenKép este voltak 15 perces fájásai, de nagyon fáradt volt, elaludt, reggel 3 perces fájásokkal ébredt, hívták a mentőt, és mire beért Veszprémbe a kórházba, már tolófájásai voltak. Épp rátették a szülőágyra, már bújt is ki a babaKép De tegyem hozzá 4. gyerek voltKép

Bori, nem találok szavakatKép Nagyon szerencsés vagyKép A babák gyönyörűek, a nagyobb lányaid úgyszinténKép Sokszor megnézegettem a képeketKép

Én ma nagyon nem vagyok jól, tegnap este óta sokat keményedekKép Este bevettem egy magnéziumot, hajnalban egy seduxent, most meg egy újabb magnéziumot, és megyek is vissza az ágyikóba...ráadásul gyerkőc helyett változtatott, remélem nem fordult vissza, de most a bal oldalamon van, és lentebb érzem a mozgást. Remélem nem kerültek vissza a lábai alulra!!! (MOndjuk emiatt is keményedhetek)

Pusz

Zsu
31+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babetta a képek telóval készültek este, de tudok hétvégén fotózniKép
68-as farmering:

Kép

62-es vadonatúj tipegő (kaptuk de túl fiús)

Kép

56-os autós body

Kép

62-es rózsaszín-fehér csíkos kardigán

Kép

56-os Adams pulcsi
Kép

62-68-as kötött pulcsi

Kép

Egyenlőre ennyi, de van még jópár csak nem akarom itt a helyet foglalni. Ha vkit érdekel, szívesn küldök képet a ze-mailjére.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Babetta!
Kép Köszi. Szal hülye vagyok? Na szép! Kép Hallanád, mit össze baromkodunk az Ágival MSN-en.Kép
Gyárilag ilyen vagyok, most meg még jól is vagyok. Nem fájok, alszok mint egy mormota. Most is aludtam már vagy 4 óra hosszát.Kép Ki vagyok pihenve, biztos.Kép Vagy csak sziplán a vesztemet érzem.Kép Igyexek így maradni.Kép
Eddig úgy fest megyek holnap, csak mikor, és hova is?Kép Jah, és, ha tényleg nem alszok el.Kép
Viszont több órát nem bírok császkálni, mert menet közben elalszok.Kép

Mamacka!
Mélt megkaptad?

Zsugyu!
Örülök, h teccett a színes ceruzakészlet, de ugyanez működik filctollkészlettel is.Kép

Alina!
Fejméterrel kapcsolatban passzolok. De Alexemnek is nagy tökfeje van, legalábbis a doki szerint. Azon pánikol, h fogunk így szülni.Kép
Majd lesz valahogy.
Te galád! Kép Sült oldalas. Nyami! Scaneld be és küldjél nekem mélen egy kicsit.Kép Annyira imádom! Csemegeubival. Jaj, mamiiiiiiii!!! Kép

Ildi!
Tyűűű, mekkora volt Oli. Azta. Hát remélem én is megtudom szülni rendesen Alexemet, mert Õ is nagy cula lesz.Kép

Kata!
Az overál nem olyan mintha hatalmas lenne?

Szia Lyly!
Kira, ha minden rendben veletek is, és a korház is teccik. A MÁV amúgy is eléggé bababarát korház, legalábbis ide sorolják a szakértők.
Házikóval mi van?

Kinga!
Kivonattal kapcsolatban, kérdezd meg a korházat. Kedden én is megtudtam, h pl a Jánosban 300 napnál nem régebbi másolat kell.

Pussz,

Nancsika & Alex 30+3</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nancsi,
nekem is nagynak tűnik, persze alá kell férni a ruháknak.
De mi vetünk egy kisebbet, az nem ez a dzsekis anyag, abban hozzuk haza, ez meg jó lesz, ha nő egy kicsit.
Mi kb. ugynakkor szülünk, áprilisban is hideg van még, szerintem akkor is kellhet. De őszre meg kinövik. Én néztem nagyobbat is de nem volt csak 1 méret.
katicuska

Még nem néztem!
Megyek megnézem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nancsi
Nem sokat megyünk, hanem ülünk, ha elalszol felhívlak, ígérem. Szerintem este időpontozunk hátha addig bekapcsolódnak a többiek, mert eltűntek.
Jobb hogy nem hallak titeket az Ágival, mert nem bírok nevetni.KépKépKép Amikor apával röhögünk, itthon rá kell szólnom, hogy hagyja abba, mert sérvet kapok.KépKép: Annyira feszül a hasam olyankor. Nektek nem?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Köszi Nancsi
Válaszoltam is!
pusssz

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Mamacka!
Én is.Kép Mert itt kotlok a gép előtt.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 30+3</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Vikó
Õ Viki a nővérem kislánya . Szerintem szép kiscsaj. Én vagyok a büszke keresztanyuka.
Most nézegetem a képeket, és hogy ő is Viki eszembe jutottál. Remélem nem baj, hogy felraktam.

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta! Naná, hogy nem baj, Viki gyönyörű Kép
Enyém unokahúg és öcsike is gyönyörűek, éppen itt van a picurka Bubimanó velem, úgyhogy most nagyon boldog vagyok Kép

indianyo

Babetta: nagyon ismerős nekem az unokahúgod. Persze fogalmam nincs, honnan Kép

cory
Budapest

Lányok én annyira kívánom a fagyott málnát és ribizlit...nem árt a gyereknek, hogy hibernálom??? aztán majd tüsszögni fog nekem.

Kép
Kép
Kép
mamacka

megjött az ágyam, úgyhogy most sokáig nem leszek, megpróbálom összerakni. puszas!

indianyo

<font color="0000ff">Sziasztok lányok! Megjöttem! Kép
És jó hírekkel szolgálhatok! Voltunk dokinál! Ingyen volt, mert a doki nem fogadott el pénzt! Kép Szintia egészséges, a doktor szerint is kislány, BPD 85.3mm - Ez alapján 34 hetes, viszont a combija alapján csak 32! Azt mondta a doki, hogy a combcsont miatt nem kell aggódni, mert +-2 hét eltérés belefér! Ja és még ami nagyon fontos FEJVÉGÛ!!!! Úgy örülök, bár én tudtam már, mert éreztem! Levetettem a streptoccocust is! Két hét múlva lesz eredmény!
Mindjárt folytatom!</font>

KépKép
nicika

<font color="0000ff">Megvettük a babakocsit is! Mikrus Viking! 49990ft volt! Íme:
</font>
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

KépKép
nicika

<font color="0000ff">Na és még a következő dolgokat vettük!

Kép
Ez az ágynemű pont olyan, mint a függönyanyag amit vettem! Kép

Kép
Tescoban megvettük a 2300ft-os matracot! Szivacs matrac! De szerintem tök jó!

Kép
Ezt is Tescoban vettük! 85D-s! Kép Párom azt mondta rá hogy neki jó lesz sapkának! Illetve két sapka is kijön belőle! Kép

Kép
Kifejezetten babáknak kifejlesztett finom mosószer!

Kép
Mintás tetra pelenka. Ezt is a Tescoban vettük!

Kép
Pelenkázóra szivacs!

Kép
Szőrös pihepuha sapi és sál a Kenguru Goldból!
Ennyi! Kép</font>

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nicika: Na végre szerencsével jártál doki ügyben!
Akkor megnyugodhatsz, a méretekkel kapcs.-ban sem kell izgulnod! Jöhetnek a rózsaszín rugik a szép kék kocsihoz!!!KépKép

Lyly: hol vettétek a varrógépet?
Örülök, hogy minden rendben veled és a babáddal!!
A MÁV-ot sok barátnőm is dícséri, akik ott szültek, szerintem nem fogsz csalódni!

Anita: akkor szinte fogytál!Kép Mi volt a dokinál?

Ildi: Akkor most a hízásnak annyiKép
Tök jó, hogy így tartod magad! A baba úgyis kiszedi, ami neki kell!

Titati: az implantátum 100ezertől 1millióig kb.
De itt már többen ajánlottak "anyagot", az ingyen vanKép

Annácska: szerintem is bárhol lehet szülni ügyeleten, csak szétizgulnám magam, hogy mi/ki vár rám

Egyébként felhívtam a Kerepesi szülészetet és azt mondta egy kedves szülésznő, hogy bárki beesik hozzájuk szülni szívesen fogadják!Kép

Én ma egész nap alszom, fél délben keltünk fel, aztán fél négytől fél hatig megint szundi volt.

Tünde 36+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika
Ezek a jó hírek! És jó a babakocsi! Hány kiló?

Alina
Milyen párnát kell nézni az Ikeába?

Na mi van talisok meg mindenki hol vagytok?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Trose
Mindkettő és szívesenKép
De használat közben derül majd ki hogy milyen jó. Remélem beválikKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="0000ff">Trose! Ez a kocsi kb. 15 kiló szerintem! Jó nagy és jó nehéz!

Ja és a méhszájat nem is mondtam: 2100-as lett, zárt de megrövidült! </font>

KépKép
nicika

Nancsika
Igen, csemegeubival...és most nagyon tele vagyokKépKépKép. Sajna nem tudok scanel-ni.
De ha kijössz Battára, szeretettel meghívlak vacsiraKép

Babetta
Nagyon helyes a keresztlányod!
Kicsit nagyobbat mint egy normál kispárna!
Megnéznéd? Én a Kikában néztem, de ott 3000 volt a huzat ami tetszett, azt viszon soknak találtam.
A párna 800 volt.

Vikó
Sok sikert az összerakáshoz. Nehogy megemeld magad!

Nicika
Szupi hogy a dokinál minden rendben volt, a babkocsi nagyon jól néz ki!
Az ültetős rész levehető vagy rá tudod csatolni a zártabb részt?
A sapiból én is ezt vettem meg, csak nem rózsaszín mintával. Olyan puha mint a vatta.Kép
A többi dolog is nagyon aranyos!Kép
Vendég

Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, hátha valakinek van tippje. Páromék most jöttek haza az oviból, és kiderült, hogy az egyik csoporttárs bárányhimlős. Szerintetek mennyi az esélyünk? Kép Párom és én voltunk már, de Kali lányom nem. És ha minden "jól" megy, akkor pont a szülésre fog kitörni rajta Kép Vajon a pár napos babára milyen veszéllyel lehet a betegség? Most nagyon kiakadtunk Kép Mert ugye az anyatej MÉG nem védheti meg, pocakban MÁR nincs...szóval nem tudom mi lesz, ha Kali lebetegszik és továbbadja Kép

Titati 37+0
titati

Sziasztok Kép
Cory Kép
Gratulálok a 31. héthez Kép

Nancsika Kép
A felkészítő jegyzeteidet talán még ki is adhatod, vagy előadásokat tarthatsz belőle Kép

Babetta Kép
Holnap mindképp megyek Kép Már alig várom, hogy találkozzak veletek Kép
Tetszik a babakocsitok, Levi élvezettel fog benne csücsülni Kép

Titati Kép
Akkor majd osztozunk Ági, Nancsi és Vikó mellein Kép

Ildi Kép
Gratula a nem hízáshoz Kép Nagyon ügyike vagy Kép
Szerintem elütjük az időt, de én mindenképpen ebédelek egyet az Ikeában Kép

Adri Kép
Akkor most legyen egy bő 3 hónapos ciklusod dumcsizni Kép
Dolgozol még? Anyósodhoz kitartás Kép

Lyly Kép
De jó, hogy jelentkeztél Kép
Mi van az építkezéssel?
Nagyon jókat írtál a MÁV-ról, kedvem támadt szülni Kép Egyébként a II női is hasonlóan gondolkodik Kép

Nicika Kép
Annyira jó, hogy jó hírekkel tudtál jönni Kép
Örülök, hogy Szinti jól van, ez a lényeg Kép
Nagyon szupi a kocsitok is meg a sok egyéb Kép

Annácska 28+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Titati!
Van bárányhimlő elleni védőoltás, csk fizetni kell érte. Szerintem, hívd fel holnap a házidokit és kérdezd meg, ha most beadatnátok a lányodnak , akkor használna-e?

Nicika!
Nagyon szép a kocsi! És a többi cuccos is.
Gratulálok!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: