2006.01.12 17:09
2006.01.12 17:17
2006.01.12 17:18
2006.01.12 17:20
De annyira akarja csinálni, hogy tök aranyos
És ez elég nehéz állatfotós puzzle, még nekem is gondolkodnom kell.2006.01.12 17:59
2006.01.12 19:14
Jó ez a Babanet...

2006.01.12 20:23

2006.01.13 09:25
2006.01.13 14:18

2006.01.13 16:08

Még nem is gratuláltam a lakáshoz, bár figyelmesen elolvastam, amit írtál, és el is könyveltem, hogy milyen klassz, csak veled nem osztottam ezt meg
Az ára is jó? 2006.01.13 16:37
2006.01.13 19:21
De nekem olyan nincs sajnos. Ami eszembe jutott: nem jó k-s kajákat enni: káposzta, karalábé... Meg persze szénsavasat sem szerencsés inni. És a tejtermékekkel is óvatosnak kell lenni, főleg az anyuka által ivott tej okozhat hasfájást.
Ez szuper, én is imádok így tervezgetni
Már nagyon várom, bár konkrétan mi nem is leszünk itt, mert Zsoltikával leköltözünk addig Szentesre. De majd a csempe kiválasztása, meg a kád, mosdó, jó lenne oda egy szép kis szekrényke... Hmmmmmm
MÁr nagyon várom!!!
H*lye orvosok ugyanis minden nap felrángatták a bőréről a kötést
Volt vagy 2 éves akkor
Én délelőtt bizony ettem 3-ast, így lassabban fogytam, de könnyebb volt. Általában betartom, hogy 3-as kódot csak délig eszem. Este azért szoktam már 2-est is enni, így tartani tudom a súlyom.
Bele is lapoztam, minden oldalon 1 recept, a mások oldalon kép... Szép, biztos jó is, csak sztem az ár nincs egyenlő arányban a hasznossággal. Nekem van egy csomó receptem, szívesen elküldöm őket, abból már kiindulhatsz
Az a fősuli pedig nagyon jól hangzik.
Jövő héten ismét mennénk, csatlakozik valaki??? Naaaaaa! Valaki jöjjön velünk!!!
Ma pedig este egy callanetics-et nyomok végig
2006.01.13 20:30

2006.01.13 20:47
), úgyhogy a fennmaradó 3 napon kell gondolkodni. Ebből általában van egy vásárlásos, marad 2, szóval még nemtom
A házunkban is innét van a kád azóta, csak persze nagyobb. Szeretem, hogy nem hideg a tapintása, nem hűti le a vizet, jó ülőkéje van zuhihoz, és szépek is szerintem. Meg egyébként is jó bolt. Jó álmodozást!
Ja, és mielőtt elutazol, jelöld ki a mosógép helyét és lefolyóját, mer a pasiknak általában nincs érzékük hozzá
De sütni csak akkor, ha más miatt, mondjuk cukorbeteg miatt sütök sütit. 2006.01.13 21:27
De nagyon megértem a reakciódat. 

2006.01.13 22:03
Nekem a hétfő semmiképp nem jó, valóban Ildizünk is
Mi szerintem valamikor megyünk, esetleg az utána köv. héten összehozhatunk ott is egy talit
MÉg megbeszéljük, ok?
Mindenféle receptem van! Rengeteg!!! Még nem sokat próbáltam mondjuk, de ahogy olvasgattam, ezek kipróbáltak, mert a legtöbb a Norbi honlapjának egyik fórumjáról való.
Küldöm mindjárt, amim van. Hol vannak ezek a használtruha boltok? Engem is érdekelne
Korábban fruktózt használgattam, az legalább természetes anyag. A canderelt csak néha használom, pl. limonádét szoktam vele készíteni. Olykor megy sütibe is. De ritkán, nagyon ritkán. Norbis pudingot, rudit én is eszem. Meg néha energiamentes szörpöt
Meg sajna a legtöbb élelmiszert telenyomatják mindenféle E-s cuccal, szinezékkel, mittudomén, szóval ma már semmi nem igazán bio, max. a valóban bio származású dolgok, amiből írtó kevés van.
Annyra fájnak a lábaim, totál izomlázam van. Kiegyenesíteni sem bírom
Na majd még meglátom.
Rita, neked természetesen küldöm mailben is
2006.01.14 10:23
Bocsi érte! Sikerült megkapnod Gabitól végül?
2006.01.14 14:00
2006.01.14 22:29
.
. De Gabi receptjei és a húgomtól visszaszerzett callanetics könyv szemrehányóan merednek rám, hétfőtől nincs mentség.
. 

2006.01.15 00:13
Használd őket egészséggel! Ne haragudj, de miért is vagy Apa nélkül? Rémlik valami, de komolyan nem emlékszem
Bocsi
Visszakeresném, de mindjárt éjfél
Nekem az a bajom, hogy a szülés után a derekam lett vastagabb. Pl. a farmer méretezésnél a 28-as teljesen jó combban, csípőben, de derékban szorít
Most van egy 30-as Levi's-em, de az meg csípőben túl nagy, kicsit buggyos, tök hülyén néz ki
Nekem ezért jöttek be a korábban Sziromnak írt márkák, azokban a farmerokban van egy kis elasztán, egy picit tudnak nyúlni, jobban követik az ember alakját
Nem engedte feltölteni, sőt, először azt hittem, a hsz-em sem jelenik meg, mert a társalgó hirtelen használhatatlanná vált.
Mindjárt megyek oda is írni.
Néha én is kiakadok Zsoltikán, hogy milyen nagyon kevés alvással is beéri, komolyan én többet aludnék ha lehetne
De majd ő is később, iskolás korban fog rájönni, hogy milyen jó is szunyálni
Mégpedig Apával, jó alaposan, igaz nem csináltam végig a callan gyakorlatokat, de volt kemény hasizom, nyűjtás és belső comb gyakorlatok. A lábam, popsim még mindig nagyon fáj
Hú, olyan fürdőszobánk lesz, hogy csak na! Már naggggyon várom!!!
Azt mondja, hgoy "Anyucika megy ki a konyhába!", csak mert ő a kislabdával el akarja találni a rizslámpánkat... Hmmmm... Az apját is küldözgeti el, nem semmi kis rosszcsont
Remélem, most fél évig rá sem bírok majd nézni pizzára
De hogy mérlegre sem állok holnap reggel, az biztos! 2006.01.15 11:23
2006.01.15 11:47
Brassói lesz, már tök jó illat van.
Naszóval már a múlt héten is nagyon be voltam indulva a tornára, de ezt meg akartam várni. Hátha mégis, és akkor nem most kell elkezdeni, de most már tornázhatok
Elő is kerestem a két kazimat, egyelőre ezekkel indulok. Kajában meg azt hiszem visszatérek a 90 naposhoz.
Csak ha kádat építesz be, akkor marad választási lehetőséged. Én néha szeretek beleülni, bár általában zuhanyzom.
Szegény Ábel, érthető, ha a fog miatt van a nyűgösség! Miksánál is ez volt különben, valamelyik éjjel nem tudtam kijönni tőle, mert nem aludt egész hajnalban. Meg is van az utolsó szemfog
Majd biztatunk, jó? nem kezdesz velem hétfőn? 2006.01.16 08:36

és ha jól látom két "sorstárssal" bővült a csapat
) és egész nap sütött a nap!
, nagyon élveztem
Apartmanba laktunk, esténként együtt mentünk vacsizni és az osztrákok császármorzsája...
háát, azt egyik nap sem bírtam kihagyni vacsi után
persze!
Rugalmas vagyok. Beférünk a kocsiba, nyugi
4 gyerekülés és 3 felnőtt, én vezetek, így pont csordultig lesz a kocsi, lehet hogy a két gyerekülés között nem lesztúl túl kényelmes ülni, de hát ugye Márti is és Gabi is nagyon karcsú
! 1 hely van az anyósülésen
, majd eldöntjük melyikőtök ül hátra
a szorítóba
Már úgy várom!!!!! 2006.01.16 09:53
, és jól éreztétek magatokat
)
, hogy már nem izgatnak fel az ilyen dolgok.
2006.01.16 10:08
Én biztos nem mernék a sérülésveszély miatt síelni, pedig úgy vágyom rá. Életemben kétszer voltam a Chopokon, és tök jól is ment, de az utóbbi időben kicsit necces volt minden sportmegmozdulásunk
Ma kezdem a tornát, bele fogok dögleni szerintem.
Nem baj egyáltalán.
Meg rájöttem, hogy nekem az a nyugi, ha úgy jövök ki a gyerektől, hogy alszik
2006.01.16 10:36
2006.01.16 10:58

)

)2006.01.16 12:40

Pedig neki igazán nincs szüksége rá!
Bár már van valahonnan egy, de hátha van benne más recept is, legalább legyünk változatosak.

Nagyon szeretem diót... 

2006.01.16 13:51
). Úgy fogalmaznék, hogy elég is lesz
Majd lesz valami... ha olvastad a topikot, akkor tudod, hogy nem vagyunk rajta ezerrel a témán. Én nagyon szeretném mindenesetre.
2006.01.16 14:39
(ahogy te is gondolod)
(mármint a hasamnak)
2006.01.16 17:02
Miksa addig nézte a Tápipiket. Nem mondom, hogy egy hasizmot se hagytam ki, de csak néha pihegtem egyet, mert azért valljuk be, nem vagyok edzésben. De igyekeztem, és holnap is igyekezni fogok. Le is mértem magam centivel, úgyhogy követem ezt is. Volt már rá példa, hogy hónapokon át naponta sikerült tornáznom, úgyhogy most is ezt tervezem
2006.01.16 22:01
Viszont sajnos Zsoltika beteg, most estére belázasodott
Valszeg vírusos hasmenés, mert büdi és vízszerű a kaik. Ezt még tudnám részletezni, de talán mégsem kéne...
2006.01.16 22:39
Párom is a tv előtt
bármit kezdünk is el nézni este, Õ 5 perc múlva már kampec
Minden mérete ideális
Akkor már nyugi van, ugye?
Pihizz
A Lányokkal megbeszéljük, mindenki hoz valamit és Te csak szépen várj minket, jó? Max. egy mosás aznap, ok.?
) Jó ez így? 
, milyen csodaszert vetettél be? Másodszor, mert a fogyi mellé még mozogsz is
Harmadszor, hogy apa puhítása nagyon jól áll
(Biztos, hogy elolvadna egy kislánytól
az Árpinak van egy nagy fia, aki az előző házasságából született, tudom, hogy imádja, és Barnabást is imádja, de ahogy a Dorinára néz (és persze viszont) és ahogy bánik vele az egy teljesen más leírhatatlan bennsőséges viszony, ami tényleg csak apa-lánya között létezik, ezt meg kell tapasztalni... (ezt Õ mondta)