A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi na azért.Kép Nekem a szombat volna jobb, de a pénteki találkára odaérést is meg tudnám vhogy oldani... A helyszín végülis mindegy, mindenhova odatalálok (általában).Kép
banyanya

BarbiKép
Kávézó biztos van, de ha mégsem jó nektek lehet máshol is, csak írjátok el a címet, hogy odataláljak/junk.Kép

manda

Banyus én már meg se nyugtatalak, szép mondhatomKép
Ügyes légy a szombati vizsgán, nekem pont a napokba kell eldöntenem hogy folytatom-e a főiskolát most éppen halasztottam egy félévet ami nemsokára lejár. Nem tudom hogy mit csináljak?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok én ma még nem is dolgoztam( csak hallkan jegyzem meg), internetet bújom hogy hol vannak jó teázok és kávéházak. Lassan pedig dolgoznom kéne, de nincsen hozzá kedvem, pedig az egyenlegközlöket és persze utalnom is kéne,de a találkozó teljesen feldobottKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Csak csendben súgom, hogy én már hétfő óta alig dolgozom Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép

Mesélj a stimulációdról? Hány petike sikerült?
mot

Szia Csajszik!

Nekem szombat jobb lenne, de nem lehetne délután?
gtünde

SzilcsikeKép
Az Árkádos ötleted nem rosszKép

Nekem mindegy a helyszín, ha valaki leírja, hogy jutok oda. Mondjuk jó lenne, ha metróval elérhető lenne.
gtünde

Szilva Kép
Tessék rendesen dolgozni!

Manda Kép
Mesélj kérlek!
mot

MotKép
Nekem a stimum még júl-aug.-ban volt, a punkció aug.15-én és 7 db-ot szívtak le, mind meg is termékenyült. 2 db-ot ültettek vissza aug.18-án, megint 2 db-ot okt.31-én, 1 nem ébredt fel vagy nem fejlődött és még maradt 2 db, amit majd számításaim szerint febr.-ban fognak visszaültetni.
Azért kell most egy egyszerű stimu, hogy legyen peteérés és azzal együtt vastagodjon az a frány mnyh.-ám.
Röviden ennyi!Kép

manda

MandaKép

Drága vagy, hogy megírtad! Köszönöm!
Tudod én vagyok az a lüke csaj aki febr1-én meg első megbeszélésre a BMC-be. A kiskatonám spermái lusták! 5% aktívan mozog!!

ÉS AZ MÉG 3 HÉT!!!! Kép

Nálatok mi volt a gond?
mot

MotKép
Miért lennél lüke, csak érdeklődő!Kép
Nálunk mindkettőnknél van gond, nálam nincs peteérés, a férjemnek meg kevés a katonája.

Hamar itt lesz az a febr.1-e!Kép

manda

Manda Kép
Már nem értek valamit! A fagyibabás transzferhez mindenképpen kell pé, vagy csak jó mnyh szükséges hozzá? Vagy a mnyh. csak akkor vastagszik ha van pé?
Ha nekem most nem lesz spontán pé-em, akkor nem kaphatom vissza a fagyikat?

Kép
Kép
szilva069

Saci
Pont azért kapom a szurit, hogy elmúljon Kép, mert magától nem múlik el, csak tovább burjánzik. Remélem, hoyg neked nem újult ki ha endó gyanús voltál a műtétkor, mert azért ezt kontrollálni szokták. Egyébként nekem sem volt semmi tünetem, különben már korábban dokihoz fordultam volna. Ha mégis van endód, akkor nem tudom, hogy az inszem mennyire segítség így kezelés nélkül. Volt laparkor szövettanod? Egyébként ha olyan mértékű lenne, akkor te is kaptál volna kezelést. Ha találtak is valamit akkor el tudták távolítani, vagy határeset voltál.

Barbi
Másik topikban lesz tali fenruárban, sajnos 2-t nem tudok bevállalni. Hacsak nem 1 napra esik és a helyszín is azonos Kép

Tündi
Vendég

Tundi30 Kép volt szovettan es minden ok volt. koszi a valaszt en ezeket nem is tudtam. Remelem hamarosan pocakosodsz..
nem lehet osszevonni a 2 talalkat? melyikben vagy meg? gondolom ott is hasonlo csajok vannak.

Barbi, Szilva Kép - helyes, nem dolgozni - hanem kenyeztetni magunkat !! KépKép , nekem most muszaj, de majd en is pihenek vmikor...most tele vagyok kivetelesen energiaval..

Wish , Gyugyi, Kép hogy s mint?

Tuncsi Kép lehet, hogy irtad feljebb,,de nem latom Kép - szoval maradta pottyozes?
saci

Szilva Kép

Végre nem csak én kérdezek?

Manda Kép

Gyógyszerárak hogy alakultak a stimuk alatt?
Mire mondták párodnál, hogy kevés? Hányszor adott mintát?
mot

SzilvaKép
Azt mondta Sz.ügynök (ja és ha jól értettemKép), hogy kell 1. a peteérés és 2. a vastag mnyh. és a kettőnek együtt kell lennie. Szerintem akkor vastagszik a mnyh., ha van pé.

MotKép
Nekünk a gyógyszerek úgy össze-vissza kb.150ezer Ft-ba kerültek. Nem tudom a férjem adatait, Pesten egyszer adott mintát, mert itthon volt előtte 1 vagy 2 és ezért nem kellett a 2-ik. Utána pedig leszíváskor adott megint.

manda

Sziasztok Csajok!

Megint a nővéremnélKép Szegénykém lassan azt hiszi, hogy csak netezni járok hozzáKép Levizsgáztam kommunikációból. Holnapra lesz meg a jegyem, remélem jól sikerült.

Ma vagyok a 25. cn.-on. Tegnap leesett a hőm 36.7-re és volt egy kis pirike, inkáb rózsácska, ma megint fel ment 36.9-re és pirike megszűnt. Képzeljétek úgy 5 napja a jobb petefészkemnél úgy szúrt mintha kést forgattak volna benne aztán elmúlt. Már megint érdekes dolgokat produkálok.

SzilcsikeKép
Mi van pirivel? Járt má nálad? Teljesen lemaradtamKép

TüncsikeKép
Te hogy állsz?

SackólányKép
Te hogy vagy?

MandaKép
Veled mi van?

És a többiek?

Eléggé vacak, hogy kérdezek és mire újra tudok jönni addigra nem találom a választKép Már unom, hogy nincs netünk Kép. Nem baj, hamarosan lesz.

A ház tök jó, már kezdjük megszokni, hogy az az otthonunk. Már nagyon szeretném a babaszobát berendezni, kis csatos pillangókat már csiptettem is a függönyreKép Már nagyon várja a kis lakójátKép

Kép

KépKép
babcsi

Hát CsajokKép
Meghülyült a babanet, fél órát próbálkoztam mire el tudtam küldeni az üzenetemet kb.6-szorra.

BabcsiKép
Én jól vagyok, látom te is!

manda

Manda Kép
Köszi a választ, én is így gondoltam!

Babcsi Kép
Ha még itt vagy!
Visszamentem Sz. ügynökhöz, adott gyogyit amit még mindig szedek. Elvileg jövőhét végén kell majd találkoznom Pirikével. Utána vissza BMC-be középidőben a fagyibabákért.
Remélem Pirike csak engem fog meglátogatni, téged békén hagy, úgy 9 hónapig! Drukkolok!

Kép
Kép
szilva069

Nekem is szarakodott a bnet.

SackóKép
Hétfő, kedd pöttyözés, azóta semmi.

BabcsiKép
Nem tudom mi a helyzet. Mindenesetre Piri még elkerült.
gtünde

MandaKép

Alkalmanként volt 150e?
mot

Lányok!

Babcsi olyan, mint egy fantom! Egyszercsak feltűnik, aztán azzal a lendülettel le is lép Kép

Kép
Kép
szilva069

Hajrá Szilva Kép
mot

BMC-s csajok, tőletek kérdeznék!

Egyik barátnőm hosszas sikertelenség után szeretne jelentkezni a BMC-be. Hogyan kell oda jelentkezni? Telefonon? Személyesen? Van olyan doki, akit ajánlanátok, vagy a soron következőhöz kerül, és nincs orvosválasztás?

Előre is köszönöm a választ.
potter_76

Potter Kép
BMC-be telefonon kell időpontot kérni.
Tel.: 458-4579
Ha tudod kihez akarsz kerülni, akkor kapásból lehet ilyenkor mondani a doki nevét.
A fődoki: Koncz Dr.

Kép
Kép
szilva069

Potter Kép

Szerintem telefon, vagy személyesen. Nekünk kb 1 hónappal későbbi időpontot adtak.

HajráKép
mot

Alapinformációk!

http://www.lombik-baby.hu/
mot

Saci
Babaprojectes topikba vagyok még. Ott febr. 11 vagy 18 az esélyes időpont, és egyenlőre úgy néz ki, hoyg Örs vezér téri Árkád, asszem Kép Hát van rá esély, hogy egyszerre egy helyen legyen, de nem szeretném itt direktbe befolyásolni, majd ahogy eldöntitek Kép
Ha a szövettanod nem igazolta az endót, akkor szuper! Kép

Tündi
Vendég

MotKép
Eddig csak egy stimu volt, de gondolom legközelebb is ennyi lesz.

manda

Köszi lányok,
nincs senki ismerős ott, azért kérdeztem, kit ajánlanátok. Vagy tökmindegy szerintetek?
potter_76

Szia Potter ÁgiKép
Én a Szűcs dokihoz járok, de az osztályvezető a Dr. Koncz, és még 2 nagyon jó doki is van.
Szerintem attól is függ, hogy mi a problémájuk, de orvost választani elvileg segítenek a recepciósok.
Azt tudom, hogy Dr. Koncznál mindig nagyon sokan vannak, de a többieknél is.
Majd meglátják, ki lesz nekik a szimpatikus.

manda

Sziasztok! Kép

Wish!
Légyszi dobj le, ma vagyok az 1. cn-n.
Köszi!

Kép
lara26

Manda Drága Kép

Akkor a második punkció előtt nem kellett stimu? Bár lehet, hogy valamit félreértettem.

Ahhoz tuti kell ugye, hogy sok-sok petike legyen. De két transzfer között?
mot

MotKép
Nekem még csak egy stimu és egy punkció volt!Kép

manda

Manda Kép

Hülye vagyok! Kép

A visszaültetésre gondoltam. Az a második elött nem kellett stimu?
mot

Képzeljétek...

Tegnap este mielőtt mentem aludni már jelentkezett egy pici.
Ma már rendesen megjött.
Tegnap nagyon fájt, hogy már megint kib*szott velem a természet. Egy ilyen hőgörbével .... Na most már mindegy. Most nagyon várom a szombatot, akkor leszek 3.cn-n és akkor elkezdem a 2. clostis ciklusomat. Kép

Kép
lara26

MotKép
Nem akkor még valószínüleg hatott a stimu hatása és jó volt minden még peteérésem is volt, a mnyh. is 10-es volt.
De szép volt! De hát mégsem maradt meg!Kép

manda

Lara
Sajnálom, de fel a fejjel! A siker nem marad el!

manda

Manda!

Persze hogy nem marad el a siker!
Majd jön csöstül!Kép

Kép
lara26

Köszönöm a drukkokat, amiket küldtetek!!!!

Én sajna nem tudok menni a találkozóra.

Viszont megyünk Egyiptomba február 15-én.
Szerintem akkor majd kikapcsolódhatok rendesen.

Nem hiszem, hogy a köv. clostis hónapom szerencsés lesz.
Lehet ,hogy el vagyok záródva. akkor pedig hiába szedem a bogyókat és nekem már kezd elegem lenni a dologból.

És már megint ott van a gombóc a torkomon.Kép
Utálom az egészet!!

Kép
lara26

Végül is ha belegondolok vannak emberek akik sokkal rosszabb helyzetben vannak mint én az élet másik területén.

Észrevettétek, hogy nekünk embereknek mindig az kell a legjobban ami nincs?
Milyen telhetettlenek vagyunk. Kép (na most teljesen megvigasztaltam magam) Kép

Kép
lara26

Sziasztok! Egy ideig nem volt jó a bnet, tehát kénytelen voltam tanulni.Kép
BarbiKép hány féléved van még vissza a főiskolán? Én is már egy csomószor éreztem úgy, hogy már elegem van a tanulásból. Főle munka mellett nem igazán buli a dolog. Meg egyáltalán! Minek nekem még egy diploma? De aztán vhogy mindig arra a következtetésre jutottam, hogy ezt még mindenképpen befejezem és utána már csak tanfolyamokra lennék hajlandó elmenni....

Lara Kép Sajnálom a dolgot... Pedig olyan szép volt a görbéd... (Már nem is tudom, hogy hol olvastam, hogy closti szedése mellett nem érdemes a hőgörbét figyelni, mert a gyógyszer befolyásolja...)A dokim a clostival kapcsolatban azt mondta, hogy általában 3 hónapon beül szokott sikerülni vele a baba. tehát nem feladni! Már csak azért sem, mert én is ezeket a bogyókat szedem.Kép
banyanya

Banyanya!Kép

Ezt fenyegetésnek veszem. Kép
De csak 2 hónapra írt adagot. Kép

Kép
lara26

Habár az is 3 hónapon belül van!

Kép
lara26

Lara Kép Na ugye! Fő az optimizmus. Mondjuk nekem csak egy hónapra valót írt fel, de csak azért szerintem, mert magándoki. Hétfőn megyek hozzá tüszőnézőbe... Akkor gondolom talán hajlandó lesz felírni a következő adagot... Tényleg te hova jársz? Neked is volt a ciklusodban tüszővizslatás?
banyanya

Pécsre járok az Szülészeti - Nőgyógyászati Klinikára.

Kép
lara26

Nem volt Tüszővizsgálat.

Kép
lara26

Én 100% -an megbízok benne.

Kép
lara26

Banyanya!

Te melyik városba jársz dokihoz?

Kép
lara26