A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Monyó!
Szerintem eleinte az is jó, ha kicsit átmozgatod magad. Ha a térded fáj, azzal óvatosan kell kezdeni. Kicsit tekergetsd meg néha úgy, hogy felhúzod a combod vízszintesre és az alsó lábszáradat függőlegesen kicsit tekergetsd meg mindkét irányba. Húú, ez lehet, hogy nem túl érthető... Kép

Nekem a természetes altatószerem a könyvem. Ha fáradt vagyok és mégsem tudok aludni, olvasok és kb. 3-4 sor után már húzom a lóbőrt. A lényeg, hogy érdekeljen, amit olvasol. Kép
Remélem, segít!

réka
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Koréka!Kép
Szuper, hogy rendben vagy! A magas prolaktinodra kaptál már kezelést? Remélem, minél előbb rendbe hoznak, és akkor indulhat a projekt!!!

Dina!
Örülök, hogy anyukádat kiengedték, az ember már attól félig meggyógyul, ha hazamehet a kórházból...

Timci!
Aztán kérünk ám beszámolót, vagy ha kapsz, akkor képeket is!!! Jujj, már nagyon fent vagy a táblában...Kép

Sosi!
Utólag is boldog szülinapot kívánok!!!

Bocs, lányok, de most rohannom kell, mert várnak a gyerkőceim, meg még az ebédet is be kellene tolnom (nyami finom káposztás tészta!) Kép
Délután még jövök!

Pusszancs

Norwell+Mazsola (17+0!Kép)

Kép
Kép
norwell

Lanyok ha nem haragszotok felrakok par kepet.Ide senki nem rak kepeket pedig ugy szeretem nezegetniKépAki tud rakjon felKépKép

Kép
monyoka

Lanyok ha nem haragszotok felrakok par kepet.Ide senki nem rak kepeket pedig ugy szeretem nezegetniKépAki tud rakjon felKépKép

Kép
monyoka

Képez az en ajandekomKépezt kaptam karira.Vilagito lampa,muszalakkal ami forog es mindig mas szinuKép
az elso kep a parom aajandekaKép
a masodik kep pedig a sajat magamnak vett zebramKép

Kép
monyoka

ez az en ajandekomKépezt kaptam karira.Vilagito lampa,muszalakkal ami forog es mindig mas szinuKép
az elso kep a parom aajandekaKép
a masodik kep pedig a sajat magamnak vett zebramKép

Kép
monyoka

ajaj benazok rendesenKépbocsiKép
ja es regen igertem hogy rakok fel kepet hogy milyen tortakat csinalok.hat imeKépKépKépKépKép

Kép
monyoka

Dudu!

SajnálomKép
De akkor elkezdem a drukkolást az inszemhez, biztos sikerülni fog, és februárban már lesz is egy kis zebrádKép.

ditta

dido
dido

Torta nyami, most voltunk lenn a földszinten névnapozni és fincsi feketeerdőt kaptunk Kép

kancellárka

Dido!
Ne sajnáld! Végülis erre számítani lehetett... most jön majd a lényeg! Kép

Monyó!
Nagyon szépek a torták! Tök ügyi vagy! Kép
Vendég

Szia Monyó! A 90 napost én is csináltam a nyáron pontosan 45 napig, mert aztán elmentünk a Balcsira nyaralni és ott nem tudtam folytatni.45 nap alatt 6-7 kg-ot fogytam, általában a gyümölcsnap után ugrott egy kilót lefelé a mérleg, a többi napon meg tartottam a súlyom. Annak idején regisztráltam a Mindmegette topicba, ahol az "így állnak mások" rovatban vezetik az emberek a 90 napos naplójukat. Nagyon érdekes, ha van kedved nézd meg. Sok jó ötletet kaphatsz az egyes napokra , ha már megunod az általad kitaláltakat.Mozogni pedig kell a siker érdekében, hidd el. Nem tudom van-e lehetőséged úszni, mert az úszás teljesen tehermentesíti az izületeket a felhajtóerő miatt, de fogyaszt is.Kép Hajrá! A kép alapján, amit magadról felraktál, nem is vagy annyira duci.Kép

Kép
Kép
sosi

Duddu!
Sajnálom, hogy megjött, ám a január még nincs veszve! Nagyon drukkolok az inszemhez!Kép
A szakdolit elkezdtem, de kicsit szomorú vagyok, mert a konzulensem, akinek elküldtem e-mailen a vázlatot, azt írta, még kéne rajta gondolkodni. Tehát nem nagyon haladok, és hát személyesen kéne megbeszélni, de Pécsre kéne lemennem, mert ott végzem az egyetemet. Talán még a telefont megpróbálom.Ez most bután jött ki, nem?Kép
Monyó!
Ügyes vagy! Milyen ízűek ezek a torták?
Én a csokisat szeretem legjobban, meg a feketeerdőt.Kép
A térdeddel pedig óvatosan, nehogy megerőltesd. Fokozatosan tornázz és óvatosan, ezt tanácsolom.Kép
Dido!
Még várni szeretnék a teszttel egy pár napot, ha addig sem jön meg. Félek a csalódástól.De most még reménykedek!Kép
Lassan megyek ebédelni.
Bogi
dbogica

Korek
Rohadék prolaktin!!!!!! Drukkolok hogy mielőbb rendbe legyen ez a szint, mert addig sajnos.... KépDe van jó hír is legalább, az átjárhatóság fontos nagyon!

Réka
A zuram elenged biztos, csak még nem szóltam neki Kép

Timika
Írtam ám mélt! Kép

Monyóka
Szépek a tortáid, de be tudnék most falni belőlük... Kép

Tündi
Vendég

Monyo
Nagyon guszták a torták, én soha nem tudtam ilyen szépeket csinálni, pedig én is tanultam cukrászatot, és az alapszakmáim egyike. De mindegy most amúgy sem kívánom az édességet, sütit, csokit, esetleg a fagyit. De ami igaz az igaz, te nagyon szép tortákat csinálsz. Gratula!Kép

Évi79
Igen ez igazán jó hogy már jobban van, csak hát az a gond hogy ezzel csak hátraver bennünket, mert amit mi még nem csinálnánk meg abban a percben ahogy ő azt kigondolja akkor már hozzá is fog és kínlódik magának. Tipikus! Kép
Egyébként hogy vagytok? Milyen tüneteid panaszaid vannak? Mikor mész orvoshoz legközelebb?

Puszi

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Monyóka!
Tényleg nagyon guszták és szépek a tortáidKép, én az oroszkrémtortát, a grillázsost, és a gyümitortát szeretemKép. Ehhez azért nagy kézügyesség is kell ahogy elnézem...Kép.

Évi79!
Bár nem engem kérdeztél, de kiskönyvet a védőnő fog adni NektekKép. Általában a lakóhelyed szerint tartozol valamelyik védőnőhöz, őt kell majd megkeresnedKép.

ditta

dido
dido

Évi79
Hát igen a tünetek nálam is jelen vannak, csak másképp: álmosság, de nagyon, mellfeszülés iszonyatos, émelygés, hát arról meg ne is beszéljek. Kép Étvágytalanságom is van de rendesen. Én dokihoz majd a jövőhétem megyek, és remélem akkor elküld majd a védőnőhöz aki kiadja nekem a kiskönyvemet. De jó is lenne már. Kép

Puszi

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok , megyek haza holnap majd jövök ujra!

Pusza mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Évi79!

Igen a dokinak kellene adnia valamilyen papírt, vagy UH képet, amit elviszel a védőnőhöz. Annak idején én minden vizsgálatról kaptam "ambuláns napló" nevű kis A/5-ös papírt, amire ráírta a vizsgálti eredményeket, meg, hogy milyen vitaminokat szedjek, és hogy mikor kell legközelebb mennem, és ezzel kellett mennem a védőnőhöz. De a védőnőt a doki a 2. UH-on mondta csak nekem is amikorra vissza kellett vinnem az 1. laboreredményeket, és amikor már látszott a dobogószív. Úgyhogy nem vagy még lemaradvaKép, hipp-hopp és itt van máris 30.Kép.

ditta

dido
dido

Évi79: nekem a védőnőhöz a terhesség tényét igazoló UH leletet kellett vinnem és az alapján adta ki a kiskönyvet. Ahhoz a védőnőhöz kell menned, akihez lakóhely szerint tartozol. Hogy ezt honnan lehet megtudni, azt nem tudom.

Lányok: szerintetek az hogy lehet, hogy tojásfehérje a 13. nap táján volt, az UH meg 18.nap környékén állapított meg peteérést???
Kitti
rkitti

Kitti
Extra hosszú termékeny időszakod van Kép De az UH-t jobb alapul venni, amennyiben ott egyértelműen behatárolható a tüszőrepi ideje.

Tündi
Vendég

Hali csajok! Monyóka ne éheztess... Imádom a tortákat.
Dudu sajnálom, de nyug-i nyugi nemlesz gond.
Timika várom a beszmolódatKép))
íÉvi79 én is úgy tudom, ogy a védőnő ad neked könyvet is meg lát el mindenféle taácssal. Pussz nektek Pancsi jaj korek örülk, hogy túl vgy a dolgokon. Nárco akkor szépen halkan drukk-drukk.
Bogica hát van úgy hogy a konzulensek gondolkodásra ksztetik a hallgatót sajna.
pancsi20

Sziasztok, köszi szépen mindenkinek a drukkot és a bátorítást Kép Kép Remélem rendbejön a prolaktinom megint, bár úgy tűnik, ez nálam állandó probléma lesz, már több, mint 4 éve van napirenden, és nem tudjuk, mitől lehet. Azóta szedem a bromot, és ha kicsit csökkentjük, mint most tettük, akkor utána az egekbe szalad, hát ez van. A dokim szerint elélhetek akármeddig is ettől még, de azért én jobb szeretném tudni az okát. Szerencsére clostival kis adagtól is mindig van pé-m, úgyhogy szerinte ez nem akadály.

Monyó Kép Nagyon szépek a torták!!! Kép

Duddu Kép, akkor jöhet a következő lépés, jó, hogy nem vagy elkeseredve azon, hogy megjött, bár persze tudom, hogy jobb lett volna, ha nem jön meg...

Réka
korek

Ja, és kimaradt: Monyó Kép nincsenek tüneteim, sosem voltak, csak egyszer véletlenül kiderült, amikor tesztoszteron-szintet nézettem egy dokival, hogy nem attól vannak-e pattanásaim, és akkor csinált egy teljes hormonképet, és kiderült a prolaktin...

Réka
korek

Sziasztok!

Monyóka Kép Nagyon jól néznek ki ezek a torták! Kép A fogyókúrához pedig sok kitartást kívánok!

Évi79 Kép A kiskönyvhöz úgy tudom kell egy olyan UH-s lelet, hogy van szívműködés.

Duddu Kép Sajnálom, hogy megjött, de nagyon drukkolok az inszemhez!

Tündi Kép Értettem a célzást Kép

Az UH-n minden oké volt, már 2100 grammnak saccolta az UH Kristófot pedig még csak 31 hetesek vagyunk Kép Nem lesz egy apró baba, úgy látszik Kép Azért nem semmi, hogy az UH szerint 3 hét alatt 1 kg-t hízott KépKépKép Képet csináltunk, de majd csak jövő héten fogom tudni feltenni valószínűleg.

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Timika, Évi77Kép
Nektek mekkora volt súlyra a kismanótok a 28. héten? Nekem tegnap volt UH-m és 1.130 g-ra saccolta a szonográfus. Szép, hosszú lábú kiscsaj, olyan hajlékony, hogy ihaj: egyik lába lenn volt, a másik pedig az arcánál... Kép Ja, és közben aludt és ez így kényelmes volt neki Kép No comment Kép

TimikaKép
Fantasztikus, hogy már szinte ha megszületne Kristóf, akkor is minden OK lenne, nem? Érzel valamit? Jósló fájások? Bármi?

Évi77Kép
Te érzel valamit? (a rengeteg mocorgáson kívül) Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Timika!
Olyan hihetetlenül nagy Kristóf!
Lehet, hogy olyan kis 4 kilós vasgyúró lesz?

Unique!
Laura meg olyan vékony magas lesz, mint te. Kép

Még mindig hihetetlen, hogy már itt tartotok... de jó Kép
Vendég

Hát Timika és UnqueKép)) Anyáááám ekkor babákat.Egyik barátnőm aki Olaszországban él most szült s 4100 grammal s 60 centivel született a babó. Hát a tiétek is szép nagy leszKép)))) Pussz Pancsi
pancsi20

Unique Kép A 28. heti UH szerint 1100 gramm volt. Akkor Laura sem lesz kicsi baba Kép Én még semmit sem érzek (a mocorgáson kívül Kép), de egy ideig még nem is szeretnék Kép

Duddu Kép Pancsi Kép Hát, benne van a kalapban, hogy kis vasgyúró lesz, de olyan is előfordult már, hogy tévedett az UH Kép

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Csak pár percem van, úgyhogy így is írok
Kép

Fertility!
Miután benn vagytok, akkor megjelennek felül a fülek. Amelyik aktiv, az nem rózsaszín.
Chart a naptárt jelenti. Rá kell kattintani az aktuális napra, és lejön egy menü.
Felül van a hő pl 36.5, beírod, és azt mondod neki, hogy save, azaz elmentse.Aztán megjelenik a hőgörbe.
Illetve úgy emlékszem, hogy az első belépés közben csak azt kérdezi meg, hogy mikor volt az utolső mensi első napja.

Monyóka!Kép
Én is ilyet szerettem volna, ilyen lámpát.
Csaodálatosak a toráid. _o

Nárcó

Kép
narco

Köszi Nárcó, sikerült!!!!Kép)

Kép
Kép
sosi

jaj lanyok tisztara zavarba jovok ennyi dicserettolKépezek rutin tortakKépKép

Sosi en is regisztralva vagyok a mindmegetten.Kép2,5 honap alatt lefogytam 13kg ot.Ez volt 4 eve aztan jott a szerelem meg a csipszes csokis romantikus ejszakai nasollasokKépDe ujfent sikerulni fog lemenniKép

dudu tenyleg nem ertem a terdatforgatos dolgot,de sebaj,majd ide oda tekergetem es akko majdnem ugyanolyan nyakatekert lesz mint a mondatodKép bocsiKépJa nagyon szeretema hagymalevesrecepted amit meg regen leirtal,csak most nem szabad enni.

bogi.Hu asszem csoki,meg gesztenyes(a gesztenye golyos)a kekviragos gyumi az tuti.Ja a tornat csak lassan ovatosan.Ma egy nagyot tomboltam a konyhaba,jartam a tancot cefetulKépKép

evi79 tudok uszni de a hÁjam miatt mar meg sem tudom mondani mikor volt rajtam furdoruci.Itt sajna nem is lenne most lehetosegem elmenniKép

timika Kristof no mint egy gombaKépKosarasnak szanod a pici fiacskad?Kép

unique a te Laurad is szepen fejlodik,csak igy tovabbKép

korek koszi hogy valaszoltalKép

pancsi a ferjem is 4kg-am valamennyivel szuletett.Szegeny anyosom jol megszenvedett vele,most meg ramruhaztaKép

tundi nagyon jol esik a dicseret toled,engem sokszor kiosztottalKép

dinadin.Nem is tudtam hogy te is jaratos vagy a cukraszatban.Miert nem foglalkoztal vele komolyabban?nem tetszik a szakma?

hu most befogom,kicsit aktiv vagyok mostanabanKép
joejtKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Nárcisz!
Olyan jó látni az örömöd! Kép Remélem, vége a hullámvölgynek...

Dina!
A drukkokból mentettem!Továbbra is köszi!
Az én anyum is ilyen...Mondhatsz bármit...Amíg mozdulni tud, dolgozik.

Dido!
Tegnap DVD-t néztünk.Apa megszállottan gyűjti a filmeket...Kép
Ezt akár minden nap leírom: Drukk megy továbbra is!Kép

Niki!
Remélem, hogy "besikerült" a baba, és miatta is emlékezetes marad az estétek! Kép

Dbogica!
Neked is drukk!Kép

Korek!
Túl vagy rajta és minden oké!A prolaktinra, meg a gyógyszeradag emelése biztos megoldás lesz...Aztán, meg beköltözhet a baba!

Dudu!
Olyan vegyesek az érzéseim...Jó lett volna...Így viszont egyre közelebb a dátum! Kép
Holnap csak időpontot kérsz, vagy a dokival is találkozol már?

Monyóka!
Látom nem tudsz ma sem aludni...
A torták klasszak!Ügyi vagy!
Mensi???

Puszó Mindenkinek!Õrzöm az álmaitokat!Kép
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Sosi!
Szívesen, használd egészséggel! Kép

Brill!
Hát enm tudom Kép
Ha megjön, ami számításaim szerint nem fog megtörténni a 33.cn előtt, akkor mostmár elmegyek egy dokihoz. Remélem segít majd.

Nárco

Kép
narco

Jó reggelt!

Monyo
Igen járatos vagyok annyiban, hogy a középiskolában vendéglátó integrált képzésben vettem részt, ami azt jelenti hgoy fél-fél évig tanultam felszolgálást, cukrászatot, és szakácsatot. Hát ebből a felszolgálás és a szakácsat maradt hobbi szinten meg. Benn gyakorlaton nagyon szerettem sütni, de már otthon nem annyira. De szép szakma nagyon.

Brill
Ez a baj az anyákkal, ameddig bírják addig ..., utánna meg ha valami baj van akkor meg ....! Ja és mindenbe beleszól, nem jó úgy ahogy csinálom. Tegnap már a párommal is kötözködött hogy nem jól vágja a kenyeret. Én meg mondtam neki hogy nem lehet mindenki tökéletes, nem szemtelenségből mondtam, csak úgy és megsértődött. Kész káosz mióta eltört a keze.

Timika, Unique
Gratula a szép nagy babócáitokhoz.

Mátra merre vagy?

Pusza mindenkinek
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jó reggelt! Vagyis jobbat, iszonyat fáradt vagyok...
Visszaolvastam, de semmi nem maradt meg az agyamban, bocsánat. De legalább ma rövid nap van és vezetői értekezlet miatt nyugi lesz itt.

kancellárka

Jó reggelt Mindenkinek!Kép
Ma vagyok a 10. cn-on, elvileg ma kéne kezdenem LH tesztelni, de még nem fogok. Billigs szempontból sincs még semmi említésre méltó. A jövő hét izgalmas lesz, remélem termékeny is!
Valami aggaszt! Már napok óta elmúlt a mensesem, de még tegnap is mikor WC után megtöröltem magam enyhén rózsaszínes lett a papír!!! A bugyimon már napok óta semmi. Szerintetek ez mitől lehet.
Még egy kérdés!!
A lányom előtt általában a középidő után pár nappal elkezdett feszülni, fájni a mellem, annyira, hogy közvetlenül a mensi előtt már nem tudtam hason feküdni. Ez, mikor már próbálkoztunk a babával, rendszeresen meg is tévesztett, mert mindig azt hittem, hogy a terhességtől fáj. Mióta megszültem és menstruálok még egyik ciklusban sem feszült. Attól félek, hogy nincs pé-m. Viszont a Billigses tünetek és az LH tesztek alapján csak van, nem? 3 hónappal ezelőtt még szoptattam, akkor annak tudtam be, hogy biztos még az kavar be. Vagy , egy másik teória! A szoptatás miatt a mellem megnöttek, kinyúlt a bőr stb, és hiába duzzadnak a mirigyek nem okoznak olyan mértékű feszülést, hogy fájjon?
Van valakinek valami ötlete?

Kép
Kép
sosi

Lányok, ne haragudjatok, de csak nagyon felületesen olvastam vissza.Kép Ez az utolsó hetem a munkahelyemen, és iszonyat szivatósra sikeredett (évvégi zárás programhibával fűszerezve, brrrKép )

Unique, Timi!

Mi a 28. héten nem voltunk UH-n, a 25. héten 800 gramm körül volt, most a 32. héten 1600 gramm. Pontosan hozza a korát a dokinéni szerint. A sok mozgáson kívül néha keményedést is érzek (vagy inkább csak feszül?),meg néha szúr a hasam alja, szinte ég. Ez pedig a terheléstől van. Ilyesmire gondoltatok? Nálatok is vannak ilyen tünetek?Viszont nekem nincs előtejem, ez baj szerintetek?

Jövő héttől otthon leszek szabin, és akkor jaj nektek, annyit fogok itt lógni!!!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

PÉNTEK 13. VAN!
... csak óvatosan ...

Délután jövök:
réka
Vendég

Nekem semmi bajom a péntek 13-mal, csak az hogy fel kellett kelni Kép
Én 13-án születtem, bár szerdán, de a 13. szülinapom péntek volt Kép Anyámat ki is borítottam Kép

kancellárka

Szia Kancellárka.

Nem ismerhetsz engem, mert olvasó üzzemmódban vagyok csak veletek, irni nem igen szoktam, csak most ez a véletlen egybeeesés, megfogott, mivel nekem is 13-án van a szülinapom, és a 13 -ik is 13-ára esett, és én is kiborítottam vala rendesen az anyámatKép.
Bocs, hogy idekontárkodtam, csak valahogy ezt muszály volt leirnom.

Mindenkinek szorítok, és küldöm a drukkokat.

Móni
moni978

Sziasztok!

Timi, Unique, Évi!
Ez igen, tényleg szép nagy Babócáitok lesznek, de így van ez jólKép.

Timi!
Az biztos, hogy előforulhat, hogy téved az UH, a barátnőmnél a szülés előtt 2800 g-ra becsülte az UH a Kislányukat, és 3050 g-al született végül megKép.

Brill!
KösziKép, olyan aranyos vagyKép, természetesen én is küldöm Neked a drukkjaimatKép!!!!!!!!!!!!!!!!

Nárcisz!
Szerintem jól teszetd, ha elmész egy dokihoz, végülis ők azért vannak, hogy segítsenek, vagy tanácsot adjanak, esetleg megnyugtassák az emberetKép, de hisz ezt Te tudod...Kép.

Sosi!
Sajna nekem ebben nincs tapasztalatom..., de majd biztos lesz itt valaki aki tud Neked segíteniKép.

Évi!
Várlak a jövőhéttőlKép.

A péntek 13-al nekem sincs bajom, sőt ahogy írtam is már '98-ban péntek 13.-án volt az eljegyzésünk is, és bzony bejött...Kép.

Meghülhettem egy kicsit, mert tegnap hőemelkedésem volt, és fáj a torkom isKép. Gyogyit nem merek még bevenni, de úgy félek, hogy súlyosbodni fog, mert tavaly a bronhitisem is így kezdődött...Kép

ditta

dido
dido

Móni! És melyik hónap? Ha azt mondod május hanyatt dobom magam, azt már kiderítettem a aprofilodból, hogy az év az nem fog stimmelni Kép

Sosi! Az első fele ismerős, de még nem szültem így a többit nem tudom...

Brill! Hát nem tudom mi volt azon az estén, de hogy azóta iszonyat fáradt agyok az biztos... ;)

Ditta! Vigyázz magadra, ha gyógyszert nem hát teát melegpaplant ajánlom Kép

kancellárka

Mi a helyzet lányok! Senki sincs netközelben? Így pénteken ennyit dolgozni, hát ez már megerőltető nem? Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kancellárka!

Gyorsan elmegy majd ez a rövid nap és utána itt a hétvége, és majd jól kipihenheted MagadKép.
Köszi, igyekszemKép, sajna van egy kis munkám amit meg kell még csinálnom, de utána bújok vissza az ágyba. A férjem pedig megfőzte reggel a teát nekem mielőtt elment dolgozni, csak melegítgetnem kellKép. Lehet, hogy túlaggódom, de ha már valaki megégette magátt...Kép.

ditta

dido
dido

Én vagyok egyig, de magammal csak nem állok le beszélgetni Kép

kancellárka

Ditta! Helyes, a pihenés az jó, majd én is pihenek délután, mert este meg vásárolni megyünk, jaj de nem akarom...

kancellárka

Én is pihenést terveztem du.ra de lehet hogy megyünk anyósékhoz, de valahogy nincs nagy kedvem hozzá. Inkább feküdnék otthon a jó meleg szobában az ágyban a párommal ....... ! Kép Ahhoz füllene a fogam. De szerintem mindenkinek.

Ditta
Igen is pihend csak ki magad, a sok pihi soha nem ártott még senkinek a világon. És utánna meg jobban is fogod majd érezni magad. De egyébként jó dolog ha az ember párja megfőzi a teát reggelről... ! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok Lányok!Kép

Hogy vagytok ezen a szomorkás napon? Én itthon vagyok de nincs kedvem csinálni semmit.Kép

Évi77,Unique!Kép

Ti szedtek még vitamint(vasat)?
Nekem azt mondta a doki hogy szedjem végig,és engem rettentően megkínoz,mert nagyon nehezen tudok tőle Wc-re menni.Kép
Ti hol voltatok 4D ultrahangon?

Sysy
sysy77

Sysy! Te jó ég, ez nem jó kilátás terhesség esetére nekem aki amúgy sem tudok Wc-zni normálisan, a legutóbb az elevit aranyeret okozott, mi lesz így velem?! No mindegy. Remélem neked nem lesz rosszabb...

kancellárka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: