A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

LoihiKép
Hatalmas gratula!

Egyenlőre ennyi, aztán majd jövök a Manók képeivel!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Akkor a képek:

olivér puszit nyom Botond buksijára:
Kép

Botond meg élvezi a helyzetet:
Kép

Kép
stella9

Wish,

Ha még mindig bizonytalan vagy a kezdéssel, esetleges laparral, amit csak az idő hiánya miatt vetettél el, nézd ezt meg (120.adás):
http://www.hirtv.hu/?tPath=/musorok/&article_id=55006

Farkaskoma

Kép
farkasok

Fú lányok, mennyit írtatok, alig győzőm visszaolvasniKép Kis szorgos méhecskékKép

Loihi,

KépGratula, reményt ad mindannyiunknak, hogy végre közülünk valakivel történik ilyen csoda (Szani óta nem volt). Ja, egyébként legalább "észrevétlen" túlvagy a kritikus első trimeszteren, legalább így kevesebbet izgultálKép

Réka,
mi a hellyzet a menstrivel, beindult már? Ha nem csinálj azért egy tesztet, hátha tényleg ilyen varázslatos lesz ez az évKép

Wish,
Tényleg hallgass a szívedre, ha még korainak érzed a lombikot inkább várj. Egy hónapon már igazán nem fog múlni semmi. Inkább vedd rá az uracskád, hogy menjetek el valami szép helyre pihenni, kirándulni. Legalább lekileg feltöltődve vágtok neki az utolsó lombiknakKép
E-mailt küldöm a címért telefonszámért.
Ha tudunk menni, akkor gondoltam, hogy csinálok sósat (brokkolis-fetás és gombás-sonkás pirogot) meg a szülinaposok tiszteletére édesnek egy répatortátKép

Gigi, Dia,
előre a spontán 2. babért. Loihi beindította a szériát.Kép

Kata, mikor és hova mentek síelni?

Vanda,
veled mi van, mikor is lesz az inszem?

Stella,
gyönyörűek a fiúk és milyen jó testvérkékKép Biztos ők is mindent megéreznek a másikkal kapcsolatban, de erről majd beszámolszKépRemélem a munkát már hanyagolod?!

Bee,
Gratulálok a 3-as ikrekhez, bár nem írigyellek egy ilyen nehéz döntés meghozásakor. Az jutott eszembe, hogy ez kicsit hasonlít az amniocentézishez, azt is nehéz eldönteni, a kockázat miatt. Viszont általában pro-és kontra mindig a negatív érvek erősebbek. Azt szinte senki nem írja meg, ha spontánból van sikeres 3-as ikre.Biztos, hogy okosan fogtok dönteniKép Ja, Vanta egy komondor.

Hajni,
leki társamKép drukkolok ám ezerrelKépSajnálnám, ha nem találkoznánk 22-én, de megértem. Azért jó lenne, ha csak rövid időre is, de el tudnátok jönni, hisz bveled Dévainál nem találkozhatunkKép

Mindenkinek puszi

KépKép
inari

Jó hosszú voltam, bocs. De tudtok valamit Timiről és Pap Tibiről. Kiengedték már a korházból?

KépKép
inari

Írok Gyorsan!
Most beszéltem LKT-vel FanTomas Tibinket mai nappal hazaengedik, ma még lesz egy izotópos vizsgálat, de délután kiebrudalják a kórházból aminek Timi is örül, mert Tiborunk már a nővérkéket hajkurássza, ajjaj Timi mi lesz veled otthon, de egy tényt megállapíthatunk, a nővér szerkó bejön Tibinek, ezt csak halkan súgom meg, szóval Timi van már ilyen szerkód otthon, ha nincs a munkaruházati boltban tudsz venni! Az egészet persze csak Tibi teljes felépüléséért teszed, tudjuk mi!

Farkasok J

Kép
farkasok

JuditKép
Köszi megnéztem a filmet. De ettől nem let más a hyleztem. Nekem nem lapar lenne, hanem csak hystero és nem csak az időhiány miatt nem csináltattam/csináltatom meg, hanem mert feleslegesnek tartom. Tudom a film pont nem ezt monjdaKép, de akkor is.

Drágáim, a lombikot nem a lombik sikerében való kételkedés miatt halasztanám vagy amitt hogy ezen a téren nem vagyok biztos magamban, hanem más dolgok miatt, de még van időm eldönteni, majd meglátjuk mi lesz. Szóval az, hogy a lelkem miatt halasztanám, a lelkem egy másik fele miatt van. De 80%-ig biztos vagyok benne, hogy nekikezdünk, csak még 20% bizonytalanság van bennem a más okok miatt.

StellaKép
Nagyon aranyosak a fiúk. Igazán jól iskerült felvételek.

Wish

wish

Stella!
Nagyon jól sikerültek a képek, biztos jó testvérek lesznek a fiúk. Eltekintve attól, hogy néha elpüffölik egymást...
Gondolom nehéz volt jól lefotózni őket!

Wish!
Veled vagyok! Kép

Inari!
Tök jó, hogy ennyit tudtál írni... Kép
Háát barnázás csökkent, szinte minimálisra. Én is gondoltam tesztre, de semmi tünetem nincs, még a cicifájásom is elmúlt, pedig az nagyon erős volt kb. 1 hete folyamatosan. Szóval félek a teszteléstől, azaz igyekszem magam egyenlőre lebeszélni és különben is ma vagyok "még csak" a 28. napon.
Egyébként korábban már volt ilyen, hogy a pecsételés abbamaradt egy napra és utána megjött.

FantomasTibi és Lkt!
Örülök, hogy javul a helyzet, ha már a nővérszerkó a téma... Kép
Jobbulást!

Vanda!
Mizújs veled? Lehet, hogy még itt vagy Pest környékén?

Most kíváncsi szemek tapadnak a monitoromra, úgyhogy ennyi voltam, puszi
Vendég

SziasztokKép

InariKép
Vantát dögönyözd meg a nevemben.Ügyes vagy, hogy észrevetted, hogy baj van. Tudom, hogy mennyire lehet értük aggódni. Kevin egyszer babéziás volt. Ezt a betegséget a kullancsok terjesztik és a kutya veséjét teszi teljesen tönkre. Szegény már alig volt magánál mire beértünk a kórházba. Egy hétig infúzióra hordtam. És nekem is szerencsém volt, hogy észrevettem, hogy baj van. (nem akart csokit enniKép)

WishKép
Elég bonyolúlt voltál a lelked egyik és másik oldalávalKép Na meg ezek a százalékokKép

JuditKép
Köszönjük a tudosítást Fantomas állapotáról. Örülök, hogy már jól van. Esetleg megpillanthatjuk végre?????????????

StellaKép
Szívem csücske, Olivér, nagyon édesKépKép Az én Olivérem is nagy puszilkodós. TEgnap este bújt hozzám aztán rámnézett, mondta, hogy anya és küldött egy puszitKép Ezek olyan szép és megható pillanatok.

Puszi mindenkinek, Gigi

Hédivel mi újság?????

KépKép
gigi28

DudduKép
Hát, nem volt könnyű fotózni őket.
A dokinak rendesen meg kellett dolgoznia a pénzéért Kép!

De most már azt is tudom, hogyan kell fekve elájulni Kép!
Nekem ez is majdnem sikerült tegnap. Még jó, hogy a párom figyelt.
Kicsit sokáig kellett hanyadt feküdni és a fiúk súlya teljesen blokkolta a keringésemet.
Jó, mi?
Na, meséljek még Kép?
Stella

Kép
stella9

StellaKép

A 4D-n én is elájultam fekveKépKépKépKépKépKépKépKépKép Ha ezt nekem mondja valakiel elötte akkor tuti kiröhögöm. A doki azt mondta,hogy itt el szokta ájulni a kismamákKép

KépKép
gigi28

GigiKép
A bonyolult lelekem bonyolult százalékaiKép

Azt nem mondta a doki, hogy csak az Olivéres mamák ájulnak el? Kép

wish

WishKép
Akkor vágj bele, ha 100%-ig úgy érzed, hogy elérkezett az idő.
Ha belevágsz, akkor nincs helye a kétkedésnek!!!
Tök mindegy mikor, mi itt leszünk és szorítunk ezerrel!!!!

GigiKép
No, végre valaki, aki velem együtt dobja el az agyát a lehető leghihetetlenebb helyken Kép!
Lehet, hogy az Olivér-hormonnak köze van a dologhoz Kép?

Kép
stella9

StellaKép
Meddig dolgozol még?

wish

Kép
Kép

wish

Réka,
azért szurkolok ám, hogy holnap se jöjjön meg, de akkor már nincs menekvés a teszt elöl. Végülis nektek van esélyetek a spontánraKép

Stella,
mesélj!!!! Abszolut kíváncsi vagyok milyen lehet két kis manót hurcolni a hasadbanKép

Wish,
Hát, csak csatlakozni tudok a többiekhez. Pokolba azzal a 20 százalékkal, amíg azt nem írtod ki magadból, addig jobb várni. Megértem, hogy nagyon szar lehet az 4. lombikba belevágni, de ahogy látom egyre jobban vagy, humorod is a régi.Kép

Gigi,
Annyira szép volt ahogy, leírtad Olika "Anya" mondását. Hát az elsőnél tuti elbőgöm magam. Olyan édesek amikor ilyen kis ragaszkodóak. Persze azért tudnak ördögfiókák is lenni, de ezek a pillanatok kárpótolnak mindenértKép
Ja, a babéziától is be voltam már tojva én is rendesen, mert ahogy hozzánk került Vanta rögtön össze is szedett egy kullancsot. NOVEMBERBEN! És még nincs globális felmelegedés! Azóta télre is kap Frontlinet, nálunk muszály, mert elég dzsumbujos a rét, ahol sétalunk.

dzsumbujos- ezt így kell írni? Az Akadémia beperelKépKép

KépKép
inari

Wish,
beírhatod a táblázatba a korom: 34. Nem alapítjuk meg a topikon belül a vének tanácsát?Kép

KépKép
inari

InariKép
Beírtam.
Vének tanácsa? De hát mi még csitrik vagyunk, nem? KépKépKép
Egy hét múlva már én is 34 leszek... Hogy múlik az idő. A spektrumon volt egy igen fiatalon szülő csajszi (16), annak az apja volt 34. Mondta is a srác, hogy fura, hogy ennyi idősen nagyapa lesz. Megjegyzem ezek szerint ő se halogatta sokáig, hogy apa legyen.

wish

Stella, Gigi!
Nem semmi ez a fekve ájulás.. Hát ilyet se hallottam még. Na mindegy, legalább számítok a lehetőségére.. Kép
Pedig 4D-s képünk biztos, hogy nekünk is lesz!

Inari!
Köszi Kép Igen, esély van, de elvileg elég alacsony.
Bár gurunénivel elvileg mindent kiirtottunk Kép És tényleg úgy érzem, hogy így van.
Ugye milyen vicces néha leírni olyan szavakat, amiket csak szóban használunk, de az itteni csacsogás közben előjönnek?

Tök vicces, dejavue-m van (na ezt is vicces leírni) és az van a dejavue-mben, hogy dejavue-m van, mikor Inarinak írok.
Na jó, befejeztem. Kép

Wish!
A humorod tényleg nem hagyott el! Kép A korunkkal/korotokkal pedig nem szabad foglalkozni. Azért néha nekem is sikerül rágörcsölnöm... Kép
Vendég

Wish,
Hát, szombaton voltunk a párom testvérének a szallagavatóján. Én is belegondoltam, hogy akár a lányom is lehetne. Ültek hasonló korú büszke szülők a nézőtéren. De, a tesó osztálytársai azt hitték, hogy a Móni barátnője vagyokKép

Réka,
milyen dezsavűd volt? (Már csak így parasztosan íromKép)

KépKép
inari

Inari!
Miközben neked írtam, közben olyan volt, mintha már megtörtént volna az, hogy neked írok. Kép
éééted!
Vendég

RékaKép
Hát szerintem már történt is olyan, hogy Inarinak írtál Kép

wish

Wish!
Tényleg??!? Neeem Kép Kép Kép
Vendég

Inari,
Hajrá Vanta!!!!! Beszámolót kérünk!

Duddukám,
Mi az ábra? Mikulás bácsi csomagolt?
Farkasok J

Kép
farkasok

WishKép
Jövő héten még meló, aztán pihi otthon ezerrel!

InariKép
Két manót hurcolni nagyon jó, de ezt remélem hamarosan Ti is megtapasztaljátok!!!
Most már elég nehéz a pocak és szinte lehetetlen kényelmes (értsd: éppen tűrhető) fekvő-helyzetet találni.
Szóval, részben várom, már, hogy eljöjjön a szülés ideje, másrészt viszont jó lenne ha ki tudnám hordani őket a 38. hétig.
Stella

Kép
stella9

Lányok,
Vanta jól van, bár szegénykém sokat nyüszőg, meg nem nagyon ért mi lett a lábával, de összeségében jól tűri. 10-kor kiadták a műtétből, hazautat végigaludta, 12 körül már sétálgatott, 2-kor meg megpróbált túróstésztát lejmolni az ebédünkből, de úgy hogy fel is ugrott. 3-kor kintvoltunk pisilni, kicsit megkergette 3 lábon Danicicát. Az éjszaka biztos nem lesz egyszerű, vele alszom (apa meg a helyén, mivel ő holnap dolgozik).

Réka,
már azt hittem, hogy valami rejtélyes közös emlékünk idéződött fel bennedKép Na mindegy, majd 22.-e utánKép Mi a helyzet manstri ügyileg?

Stella,
Hajrá-hajrá, Enigmán láthatod, hogy nem lehetetlen. Éppen tehnap volt egy cikk a Népszabadságban a lombikról. A Forgács nyilatkozott a SET-ről, ami azt jelenti, hogy csak egy embriót ültetnek vissza/lombik. Állítólag az ikerterhességnél a korai szakaszban nagyobb a vetélés kockázata, és ha az egyik babó nem marad meg veszélyezteti a másikat is. A dánok szerint a cél: 1. lombik/1 embrió/ baba. Remélem Dévai is ezt követiKép

Puszi mindenkinek, majd igyekszem jelentkezniKép

KépKép
inari

Stella Kép
Most, hogy már a 4D-nél tartunk, kezd nagyon izgi lenni! Kép Bár be kell vallanom, vizuálisan rendesen igénybe vesz a két kép, és ahogy Besenyő Pista bácsi is tanította, nem mindegy, hogy lerről fel, vagy felről le és ennek lényegét most érzem csak igazán. Remélem, azt és úgy látom, ahogy és amit kell! KépKép

Vantának mielőbbi gyógyulást kívánok!!! Kép
hajnesz

Inari!
Vanta akkor túl van már a nehezén. Nem semmi gazdija van, az is tutti! Kép

Vanda!
Ne csigázz már minket tovább! Kép
Annyit gondolok rátok!

Lkt!
Hogy van Fantomas Tibi?

Stella!
Hát azt elhiszem, hogy nehezedik az élet a fiúkkal... mit tudsz tenni ahhoz, hogy kihúzd sokáig? Pihenni, beszélni velük, imádkozni, vagy mit?

Köszi a kérdéseket, én még mindig a tanácstalan fázisban vagyok.
Mindig olyan mintha, mindjárt megjönne igazán, de inkább csak szivárog (bocsi) és azt is inkább csak szakaszosan. Szóval szerintem holnap reggelre megjön... Kép vagy nem... Kép
Vendég

Valaki légyszi,légyszi!
Megírná nekem mennyi leányzónak és fiúnak lesz a szülinapja??Köszi.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó estét!
Lányok, segítsetek egy kicsit, aki tapasztaltabb mint én.
Dévai említette, hogy az újabb lombik előtt kell kenetvizsgálat és vérvételt is kell ismételni.
Ez milyen vérvétel? Egyszeri? Vagy ugyanúgy mint a legelején, cikus elején és végén is van egy-egy vérvétel?
Azért kérdezem, mert elgondolkoztam, hogy engem január 30-ra hívott vissza, amikor is már túl leszek a január (kb. közepén jelentkező) vérzésemen és a februárival pedig ugye elvileg kezdhetnénk. Most arra gondoltam, hogy ha viszont ez megint egy cikus 3. napi és 26. napi vérvételt jelent, akkor kifutnánk az időből és lecsúsznánk a februári kezdésről.
Ha kiderülne, hogy ilyen egész ciklust igénylő vérvétel kell, akkor felhívom Dévait hogy hívjon be előbb.
Köszönöm hogy segítetek.
Most sajnos sík ideg vagyok, majd máskor talán lesz türelmem leírni, de a lényeg hogy a szomszédok az idegeinken táncolnak, ma éppen feljelentettek a gázműveknél szabálytalan lakásátalakítás miatt (Inari már hallott róluk egy kis ízelítőt). Úgyhogy akad probléma...
Puszillak titeket!

Kép
szkatácska

Jó estét!
Lányok, segítsetek egy kicsit, aki tapasztaltabb mint én.
Dévai említette, hogy az újabb lombik előtt kell kenetvizsgálat és vérvételt is kell ismételni.
Ez milyen vérvétel? Egyszeri? Vagy ugyanúgy mint a legelején, cikus elején és végén is van egy-egy vérvétel?
Azért kérdezem, mert elgondolkoztam, hogy engem január 30-ra hívott vissza, amikor is már túl leszek a január (kb. közepén jelentkező) vérzésemen és a februárival pedig ugye elvileg kezdhetnénk. Most arra gondoltam, hogy ha viszont ez megint egy cikus 3. napi és 26. napi vérvételt jelent, akkor kifutnánk az időből és lecsúsznánk a februári kezdésről.
Ha kiderülne, hogy ilyen egész ciklust igénylő vérvétel kell, akkor felhívom Dévait hogy hívjon be előbb.
Köszönöm hogy segítetek.
Most sajnos sík ideg vagyok, majd máskor talán lesz türelmem leírni, de a lényeg hogy a szomszédok az idegeinken táncolnak, ma éppen feljelentettek a gázműveknél szabálytalan lakásátalakítás miatt (Inari már hallott róluk egy kis ízelítőt). Úgyhogy akad probléma...
Puszillak titeket!

Kép
szkatácska

Sziasztok!
Katácska ne izguljál amikor mész kenetre nem hormonos vérvételre küld hanem vércukorszintet,gyuladást,bacit meg ilyeneket nézet,szoval nem fogsz lecsuszni a februári kezdésröl.

Lányok mindenkit puszilok mostmegyek is mert leragad a szemem de azért még annyit hogy szivböl gratulálok az uj spontán kismamának,Inari Vantának jobbulást,Timi remélem Tibi már jol van neki is jobbulást,Réka neked megy a drukk hátha egy ujabb spontán bébi sikerült,Vanda hogy nönek a tüszök megvolt az inszem?Hajni te növeszted már öket?
Stella jo lehet két pocaklakot hordozni de biztos nehéz is de azért ne izguljál minden rendben lesz eddig is nagyon jol birtad és kihuzod velük a 38 -ik hétig.
Puszi

Kép
póci

Szkatácska: nekem is egy vérvétel volt a második lombik előtt több nem.Mi elmentünk egy kicsit a második lombik előtt feltöltődni egy hétvégére a Sárvári Termálfürdőbe.Igaz, hogy a vízbe nem mehettem be az esetleges bacik miatt, de vannak egyéni kádfürdők, amit ott előtted fertőtlenítenek, tehát tuti tiszta.Masszíroztattunk meg szaunáztunk, szóval pihentünk és készültünk a második lombikra.
Meg is lett az eredménye, három bébiből három megmaradt:-))
Beeb
beeb

Beeb!
Ez a feltöltődés előtte nagyon jól hangzik. Kép Hogy álltok a vacilálással a három babát illetően?

Kata!
Ezek szerint akkor kezdtek februárban. Kép

Lányok!
Nekem megjött végre. Esküszöm örülök. Jobb, mint ez a szerencsétlenkedés.
Az üröm az örömben, hogy ma szabin vagyok, de ma nincs Dévai. Holnapra viszont egy bácsika - akivel beszéltem - nem mert időpontot adni, mert hogy sokan vannak, hogy hívjam reggel Dévait, majd ő megmondja, mikor jöjjek.
Viszont holnap dolgoznom kéne, így szerintetek nem lehet kidumálni, hogy mégis reggelre bemehessek? Vagy csak Dévai mondhatja meg?
Vendég

Duddu: Marad a három.
Azért minden nap agykontrolozom, hogy a háromból az egyik válasszon másik családot, mert túl sokan lennénk:-)) Ha a természet elintézi, hogy csak kettő vagy egy legyen örülni fogunk, de orvosi beavatkozással semmiképp nem csökkentjül a létszámot.
rengeteg húst kell ennem, napi 30-40 dkg-t, de egyfolytában émelygek.Most is ennem kellene, de inkább netezek így később kell a konyha felé indulnom.
Én odamennék bejelentkezés nélkül holnap 7-re, elküldeni úgysem fog.
Dec 26-án bementünk a Jánosba, mert nagyon feszített a petefészkem stb.Dévai viszont rendelt 28-án egy napot, ezért elmentünk bejelentkezés nélkül.Semmit nem szólt, megvizsgált, tök rendes volt.
beeb

Beeb!
Vigyázz magatokra és azért próbálj meg enni valamit. Hisz most 4 helyett eszel! Te jó ég, de fura leírni... Kép

Közben odacsörögtem még egyszer és a nővérke elkottyintotta, hogy szombaton is dolgoznak, így nem aggódok annyira. Ja és azt is mondta, hogy szerinte holnap 9 körül beférek, de előtte csörögjek. Úgyhogy lehet, hogy elindulok fél 8-8 körül és közben telefonálok. Kép Legfeljebb ha elküld, jóóó korán kezdem a munkát. Kép

Már azt hittem, lefagyott a topik, annyira nem írt senki.
Csajszik!
Merre jártok? Ennyire uncsik vagyunk?
Engem elkapott a mensivel együtt egy csöppnyi depi is azért, úgyhogy elmegyek jógázni, remélem, segít. (még csak egyszer voltam)
Vendég

SziasztokKép

Én várom a kedves férjemet haza, úgyhogy sütök-főzők. Erőm az nem sok mert tegnap éjjel Olikám csinálta a műsort. De ma este végre nem én fogok fürdetni. Csak kidőlök és nézek majd ki a fejembőlKép

BeebKép
Ti aztán feltöltődtetek rendesenKép A Spektrumom megy egy ikers sorozat. Tegnap este néztem.Hármas ikrek voltak ott is. Szerencsére mindegyik egészséges volt. Csak szegény szülők voltak oda egy kicsit. Pluszba még volt egy egyéves gyerekük is. Durva!!!!!!

RékaKép
Nekem volt olyan, hogy péntek délután jött meg, felhívtam és még aznap fogadott is. Biztosan fog időt szakítani rád! Még mindig van az a lista amire fel kell iratkozni? Az én időmben vezették be, hogy egy hónapban csak bizonyos számú lombikot lehet csinálni.

Fantomas jól van???????????????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Réka
Ha reggel felhivod ha reggel nem is de estére biztos fogad ne izgulj.Én ahányszor felhivtam hogy megjött mindig aznapra általában estére be hivott.

Gigi ugy tudom most is van az a listázás de most ö megelölegezi nekünk a lombikot a tb meg utolag kifizeti neki.Igy ezért nem kell iratkozni.
Olika beteg vagy csak nem volt kedve aludni az északa?

Kép
póci

PóciKép

Nem beteg szerencsére. Valószínüleg a foga bánthatja szegénykémet. De érdekem módon, ahogy ott feküdt mellettem, már nem orídott. Lehet, hogy tényleg csak kedve nem volt aludni??KépKép

Valamikor fent volt a tábla és ott láttam, hogy lassan Png szülni fog. Tud róla valaki valamit?

KépKép
gigi28

Réka Kép
Tényleg jól egymásra hangolódtunk kezdésileg, mint korábban írtad, nekem is ma jött meg. Kép Remélem, depidnek nyoma sincs már!

Dia Kép
Wish táblázata szerint ők a szülinaposok:
Enigma, Gigi, Judit, Roxal, Viktor, Wish
és Katácska Párja (Laoszt kivettem, mert nem merünk kockáztatni, inkább csak lélekben ünneplünk majd Veletek.KépKép)

Tényleg jó lenne már hallani valamit Png-ről is!!
hajnesz

Sziasztok!

Beeb, nem lehetséges, hogy mi egyszerre lombikoztunk? És hogy 28-án találkoztunk? Mi is voltunk aznap Dévainál, mi pont azért, mert nem sikerült...

Köszönöm a vérvételre adott válaszokat, így azon nem izgulok tovább.
Azon viszont igen, hogy elmentem az sztk-ba kenetvizsgálatra, ne Dévainál derüljön ki 30-án, hogy van vmi bajom esetleg.
Hát van, meg vagyok döbbenve, coli baci és candida!!! volt a kenetben! Candida! Honnan a fenéből? Apával egy hónapig nem is voltunk együtt, közösségbe 4 hétig nem jártam, honnan szedtem ezt össze?!
El vagyok keseredve! Rémálomként emlékszem a legutóbbi fél éves kezelési hercehurcára, plusz félek hogy emiatt elcsúszik a lombik.
Tele a hócipőm.
Holnap megyek a doktornőhöz, remélem okosabb leszek.

Puszilok mindenkit.
Kata

Kép
szkatácska

Lányok,
Nálunk minden Ok. A kutya láztalan és már kergeti a macskákat, ha kimegyünk pisilni. Kép

Gigi,
nem csak simán anyafüggő Olika?Kép Néha azért gyanús, hogy csak azért nyűzsögnek, hogy foglalkozunk velükKép

Wish,
Akkor vasárnap hány órakor? Kérhetnénk egy új táblát, hogy akkor ki is jön? Kérlek írd meg még, hogy mit vigyünk, nehogy má' itt agyondolgozd magad szülinaposanKép

Póci,
a lista létezik, mutatta nekem egyszer. Hát az az igazság, hogy tényleg sok beavatkozást ők előlegeznek meg a lombikosoknak, és hosszú hónapok, félévek mire a OEP fizetKép

Beeb,
Ha már nagyon nem bírod a húst, próbálj meg te is valami testépítős fehérje italt nyomatni. Ha jól emlékszem Enigma is kipróbálta az ikrekkel.

KépKép
inari

Póci Kép
Nem is válaszoltam, bocsi! Holnap kezdődik a tüszőnövelés! Kép
Veled mizu mostanában? Kép
hajnesz

Hajni!Kép
Köszi.KépAkkor ha jól számolok 5 lány és 2 fiú ugye.KépSajnálom,hogy nem tudtok jönni!De természetesen érthető a távollétetek.KépSzorítok ám nagyon!!!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép
Réka, ha már ott vagy nem fog elküldeni semmiképpen Kép

PóciKép
Ti mikor kezdtek várhatóan?

KataKép
Nekem szokott hormont is nézni. Legutóbb úgy volt, hogy 19-22 napit a stimu elötti ciklusban, 2-4 napit meg a stimu ciklusában csináltatta meg.
Most más a helyzet, most belefért egy cikluson belül, azaz pl honap megyek 20. napon leveteteni Kép

InariKép
12-13 óra körül szoktunk gyülekezni. Hozni mindenki azt hoz amit akar, általában nem éhezünk Kép Majd visszakeresek és beírom ki mit ígért.
De ne most hétvégén gyertek, mert akkor max csak velünk találkoztok, hanem jövő hétvégén Kép

Png-ről nem tudok semmit. Ha valakinek esetleg megvan az email címe (a profiljában nincs), az írhatna neki, hogy mi van velük. Lassan tényleg szül Kép
És Anna és Emi is nagyon régen nem jelentkezett Kép

Én tegnap voltam Dévainál keneten, majd jövő héten lesz eredmény, aztán ha minden jól megy hétvégén, vagy rá hét elején kezdünk is Kép
Az hogy tegnap voltam nála eléggé megerősített benne, hogy igen kezdeni akarok Kép
Ma meg voltam dolgozóban is és ma volt az éves minősítésem, aminek eredményeképpen előrébb léptem a besorolásban, kaptam jutalmat és nőtt a fizum Kép "Kár", hogy reményeim szerint már nemigen fogom kiélvezni Kép

wish

KataKép
Elfelejtettem, a felét amit neked akartam Kép
Szóval a coli a popsiból kerül át valószínűlegKép. Candida meg mindenkiben van mindig és ha túl jól érzi magát akkor elszaporodik, és az már gáz.
http://www.vital.hu/themes/sick/candida1.htm
De nyugi, kapsz kúpot, iszod a grépfrút cseppeket és miden OK lesz Kép

wish

Sziasztok!
Köszi csajszik. Azt gondoltam, hogy nem küld el, csak attól féltem, hogy rámegy a napom, ami hellyel közzel igaz is, mert 10-re hívott be. De azt hiszem, odamegyek előbb, hátha hamarabb tudok dolgozni menni... Kép

Gigi!
Oli biztosan "csak" anyás. Ebben a korban több ismerősöm is ilyesmit mesélt.
Ilyen jelentkezési listáról még nem hallottam, de gondolom inszemnél nincs is.

Hajnesz!
Húú, micsoda összhang!
Kár, hogy nem Dévaihoz jársz, akkor találkozhatnánk... Neked szuriznod kell, gondolom...
Szép lenne, egyszerre lenne zebránk is........ álmodozik......... belelóg a keze a bilibe...... Kép
Csak egy kis "mensis" hangulatingadozás volt, de a jóga tök jót tett. Mindenkinek előszeretettel ajánlom. Nekem nagyon jól esik. Kép

Kata!
Ezek a fránya fertőzések. De ha jól emlékszem, hajlamod is van rá. Remélem, hamar elfelejted, úgy mint Wish! Kép

Wish!
Örülök, hogy alakulgat a véleményed. A bizonytalankodás a legrosszabb! Kép

Később jelentkezem, most az a parám, hogy talál valamit, ami miatt nem kezdhetünk. (mensim szinte elmúlt, hőm nem igazán esett le... nagyon fura) Na, de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni!
Vendég

Ja és PÉNTEK 13. VAN!
..csak óvatosan... Kép Kép
Vendég

Ja és PÉNTEK 13. VAN!
... csak óvatosan.... Kép
Vendég

Szkatácska: 14-én volt a punkció és 16-án tették vissza a bébiket.28-án lehet, hogy találkoztunk én mindig 7-re megyek rajtam nincs semmi feltünő, de a párom meglehetősen nagy, rá szoktak emlékezni.Hétfőn megyünk legközelebb.
A kenet miatt ne aggódj, nagyon szupi gyógyszerek vannak egykettőre kinyírják a bacikat:-)

Inari: köszi a fehérje tippet, kérdeztem a Dévait és azt mondta, hogy csak végszükség esetén, mert nem tudják pontosan, hogy a húsnak megyik részét használja a szervezet.Azért vettünk már és biztos használni is fogom, mert már nagyon nagyon nehéz a húsevés, pedig mégcsak 2 hónapja eszem és még van hátra legalább kettő.
Már annyira vágyom egy vajaskenyérre kakaóval, de miután 5 * kell húst ennem már semmi sem fér belém.És persze a felvágott nem hús, mert tele van szójával stb, úgyhogy a rántott husi reggel 8-kor elég lehangoló.
Sziasztok
beeb

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: