A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kancellárka! Ha a méhnyaknyák olyan nyúlos, mint a a nyers tojásfehérje és a két ujjad közé csippentve 5-6-7-...10 cm-re tudod kinyújtani, az termékenységet jelez.Általában a legnyúlósabb stádiumban van az ovulatió.

Kép
Kép
sosi

Mátra!
Nagyon sajnálomKép, de mostmár megnyugodhatsz és az új hónapra öszpontosíthatszKép.

Monyóka!
Sok-sok hajrá a fogyókúrádhozKép. Épp tegnap olvasgattam egy könyvet amiben írták a rendszertelen menstruáció egyik lehetséges okaként a túlsúlyt és a soványságot. Kívánom, hogy csak ennyi kelljen a beállításához, de azért a dokit nem szabad kihagyni a dologbólKép.

Brenáta!
Húúú, én teljesen lemaradtam, Te is ma voltál átjárhatóságin? Mondott valamit a doki, hogy kell valamit csinálni, vagy "csak annyi", hogy minden 2. hónap az esélyes?

ditta

dido
dido

Sosi! Köszi, ezek szerint még játszik ez a hónap is Kép

kancellárka

Kancellárka! Ha pont a "legnyúlósabb" napon volt az akció, akkor nagyobb az esély, arra, hogy fiú foganjon. KépÚgy tudom, hogy ez a nyúlós váladék kedvez a spermiumoknak, hogy átjussanak a méhszájon.
Hányadik cn-on jársz?

Kép
Kép
sosi

Mi valószinüleg az utánna levő napon voltunk együtt a 18.napon.Az jó?Nekem 33-34 napos a ciklusom.

Kép
breni

Sziasztok!

Na most van egy kicsivel több időm írni nektek, aztán újra dolgozom.Kép

Sosi!Móni!Kép
Sok boldogságot. Nem biztos, hogy van tortám, de remélem ez is tetszeni fog.
Kép

Duddu!
Hát nem tudom, hogy mi lesz. Remélem, hogy a 36.8 elég lesz valamire, bár nem nagyon reménykedem. Amint megjön, és elmúlik elmegyek nőgyógyászhoz, hogy csináljon valamit. Ha nem csinál, akkor majd én csinálok.

Dido!
Semmi baj. Úgy érzem, hogy lassan már csak az Isten jóindulata segít rajtam. De azért rajta vagyok a dolgon.

Dinadin!
Gyógyulás anyukádnak.
Csak azt szeretném még kérdezni, hogy nagy volt-e az ütés, vagy behatás, amit a keze kapott, vagy kicsi. Mert ha kicsi volt, akkor kezdjétek el a csontritkulás elleni kezelést. Sajnos az én anyukám nem nagyon járt nőgyógyászhoz, csak akkor, ah már nagyon szenvedett. Így most már ott tartunk, hogy teljesen megroppant a gerince, és fájdalmai is vannak. Persze már nem tudunk mit csinálni.

Mátra!
Sajnálom, talán legközelebb. Mindenképpen drukkolok nektek.

Monyóka!
Vissza tud állni a hormonrendszer, ha lefogysz egy kicsit. Most csak azt jelzi a szervezeted, hogy nem jól érzi magát. A dokit semmiképpen se hagyd ki, mert tud segíteni a lefogyásban.
Az az igazság, hogy a háj a koleszterinből, és a tesztoszteronból ösztrogént termel, így felborul az egész egyensúly. Drukkolok, hogy menjen a dolog, de már mondtad, hogy egyszer sikerült, most is fog, csak ne felejtsd el megtartani a súlyodat.

Puszi: Nárcó

Kép
narco

Kancellárka! Te miért nem vagy benne a táblában?
Rég volt tábla!!!Kép
AZ LH-teszt (Babymark) használati utasítása szerint 30 napos ciklus esetében a 10. napon kell kezdeni a tesztelést. Szerintetek ez nem korai? Mert 30 napos ciklus esetén a 16. napon kell(illik) ovulálni, de így már a 14. napon elfogy a teszt, mert csak 5 db van egy dobozban. A múltkor is 3 negatív volt, utána két pozitív, de kíváncsi lettem volna, hogy meddig pozitív. A sógórnőmnek mind az 5 db tesztje pozitív volt mikor terhes lett. Az meg hogy lehet?

Kép
Kép
sosi

Kitti!

Ezt nehéz megmonani, mert ahogy írtad is az egyik doki ezt javasolja, a másik meg a másikatKép. Nekünk azt mondta a doki, hogy a 13. naptól a 16. napig naponta érdemes együtt lenniKép.

ditta

dido
dido

Sosi! Elvileg a 16. napon járok és mostanság 30 napos a ciklusom, de mindig megérzem a peteérést szúrkálós fájdalommal és utána ciciérzékenységgel, az előbbit most annyira nem éreztem, de az utóbbit már igen, úgyhogy ez alapján túl vagyok. Viszont a billingseset sosem figyeltem, most csak úgy észre vettem.

kancellárka

Sosi! Babonából nem vagyok a táblában, majd ha lesz zebrám, vagy ha nagyon rábeszéltek Kép

kancellárka

Breni!
33-34 napos ciklus esetén a 19-20. napra kell esnie az ovulatiónak, mert a ciklus második része fix 14 nap (ha volt ovulatio) és az első fázis az ami egyénenként változó. Ez alapján mindig utólag lehet megmondani (mikor már megjött), hogy mikor volt az ovulatió, úgy , hogy visszaszámolsz 14 napot. De! Ha neked most a 17. napon voltak Billigses tüneteid, akkor lehet, hogy ez egy rövidebb ciklus lesz (31 napos). A petesejt kb 24 h-ig megtermékenyíthető. Ha a 17-en ovuláltál és a 18-on voltatok együtt, szerintem van esély rá.Kép

Kép
Kép
sosi

Nárcisz! Köszi!
Te orvos vagy? Hol vagy rezidens?

Kép
Kép
sosi

Sosi!
Nem vagyok rezidens, bár elvégeztem az orvosit.
De ennyit mondok csak jó, ha nem haragszol.

Nárcó

Kép
narco

Sosi: ovi téma: nekem azt mondta a védőnő, hogy oviba nem veszik fel, csak ha van hely, max bölcsibe adhatom be 3 évesen (a fiam júniusi) és utána 4 évesen oviba. Szóval nem kell azért 4 évig gyesen lenni. De ha jön a tesó, én itthon tartom szerintem 4 éves koráig. Utána már úgysem leszünk sosem együtt ilyen sokat.

Dido: nekem is ez a szimpatikusabb megoldás, nehogy elszalasszuk a jó időpontot. Csak kíváncsi voltam mások véleményére is. A 2 naponta-pártiak azzal magyarázzák, hogy kell annyi idő, hogy a kisfickók jó formában és mennyiségben legyenek.

Lányok: babymark teszt menyire megbízható? Van vmi trükk a használatakor? Én most a napokban tervezem először kipróbálni.
rkitti

Én mára elköszönök: Sziasztok!

kancellárka

Kitti
2 naponként talán picit jobb, de ahogy jólesik. Nem baj, ha nincs ennyire beprogramozva, sőt... Nem csak az a lényege a 2 naponkéntinak hogy összgyűljön az anyag, hanem a spermiumok 2 napig termékenyítőképesek abban a környezetben. De tényleg ahoyg jól esik, szerintem Kép

Niki
Billings napján simán jó még az eksön Kép Szép estét!

Breni
Még az utána következő napot is talán el lehet csípni, esélyes lehet, igen.

Tündi
Vendég

Kitti
Ja, normál esteben 2 napig okésak a kiskatonák Kép Mert sajnos valakinek csak 1 napig, de ezt csak vizsgálattal lehet kimutatni.

Tündi
Vendég

Kitti! Itt nálunk, mivel nincs bölcsi, én úgy tudom már 2,5 évesen is felveszik, ha szobatiszta az oviba. Persze nagyobb városokban vagy Pesten biztos máshogy műkszik.

Kép
Kép
sosi

Narco! Bocs a tolakodásért, csak a profilodban láttam és az életkorod alapján gondoltam, hogy reidens vagy. Kérdés törölve. Kép Nincs haragKép

Kép
Kép
sosi

SOSI!
Sok boldogságot!
Kép
mátra

Helló Csajok,
arik vagytok nagyon de nem szontyolgok, majd legközelebb.

Kitti,
én a műszeres befejezés után 10-12 napig véreztem 6 hétre jött meg és azután volt két norm. menzeszem és utána mentem 3.napon
vérvételre. Nekem csomó mindent néztek a
prolaktint is.

Duddu,
szorítok hogy ne jöjjön meg!!

Márti,
nagyon sajnálom, úúúútálom a negatív teszteket.

Monyoka,
annyira ügyi vagy hogy belevágtál a fogyókúrába, ezt én is csináltam és elég hatásos volt az a 2 hét amit betartottam :o))) Lemegy a vizsgaidőszakom és betársulok melléd!!

Kivi
kivi2

Hali csajok! Éézusom ti aztán ó sokat írtatokKép)
Sosi Mójni boldog szülinapot. Mátra nem baj, majd legközelebb...
pancsi20

Szia Csajszik!
Néha be-belestem ma, de írni nem tudtam.
Mostmár dobok táblákat, mert már régen tettem, de légyszi' nézzétek meg, hogy minden helyes-e, mert lehet, hogy lemaradtam valamiről:

Kép
Kép

Kép

Pancsi!
Gondolom, te a táblázatot nem látod, ezért leírom: csinálunk topiktalálkozót és febr. 11 és 18. közül próbálunk dönteni. Szóval ha van kedved, gyere te is és mond, hogy melyik időpont a jobb! Kép

Köszi a drukkokat! Már gyűlik a raktáramban. Kép
Mensim nagyon úgy néz ki, hamarosan megjön, csak kicsit lustábban adja elő. Kép
Most nem tudok többet írni, ne haragudjatok!

réka
Vendég

Bogi!
Nem akarsz tesztet csinálni...KépKépKép????
Na nem sürgetni akarlak, de nagyon jól álsz, nagyon drukkolok NekedKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dudu!
Azért amíg nem jön meg én drukkolok ám NekedKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ditta

dido
dido

Lányok!
Nagyon restellem, de az angollal nagyon hadilábon álltam, amíg tanultam és most méginkább. Nem boldogulok a fertilityben a hőgörbémmel, már a regisztrációnál nem stimmel valami. Leírná valaki nekem pontról pontra, hogy mit hová írjak be, hogy nekem is lehessen hőgőrbém? Hüpp hüpp.

Kép
Kép
sosi

Szia dudu! Még nem tudom, mert a barátnőm akar egy "pótszilvesztert" mert neki nem volt mivel a szigorlatára tanultKép)
Sosi ha leírod mi micsoda én segítek neked bár ehhez a programhoz nem értek pancsi
pancsi20

Szép estét!
Dido!
6 hónapig minden második hónapban próbálkozunk, gyártogatunk, és ha ezalatt nem sikerül, visszamegyek és elbeszélgetünk, hogy hogyan tovább. Adunk még egy utolsó meséljt ennek az egynek!Remélem összejön. De legalább már tudom, mi a bibi. Csak nem te is ilyen helyzetben vagy?
Az ovis kérdésről tájékozódtam, ugyanis az anyósom óvónő. Kiscsoportot dupláznak általában az évvesztesek, akik a május 31-e utániak. 3 évesen minden gyereket felvesznek, 2 és fél éves kortól engedélyt kell kérni, de általában megkapják az anyukák.
Renáta
brenáta

Sziasztok!

Most csak a lényegre kerestem rá...

Mátra!
Nagyon sajnálom!Kép

KorekRékáról nincs hír?

Puszó, jövök még...
Brill

Kép
brill

Folytatás...Kép

Sosi!
Hú, de figyelmetlen vagyok!Isten éltessen, így utólag is!Kép

Dido!
Köszi!
Drukk természetesen megy visszafelé is!Kép

Dudu,Niki,Katka,Dina,Monyóka!
Nektek is köszi!Azért, még van hátra egy pár nap, ha a 40-es ciklushosszhoz mérem...

Juca!
Én alkalmazkodni fogok a talihelyszínt illetően...Úgyis a társaság számít! Kép

Brenáta!
Most olvasom, hogy Te is átjárhatóságin voltál?Ez is lényeges lett volna az első átpörgetésnél...
A barátnőd esetét látva, nehogy kéthavonta "dolgozzatok" a babán!Kép Az esélyt meg kell adni! Kép

Katka!
E-mail: brill-@freemail.hu

Niki!
Szerintem van an esély a Billingset nézve!Én szívesen látnálak a táblában...Persze nem akarom a babonádat elnyomni, meg Dudut sem dolgoztatni...Szóval ez 1 rábeszélés lightKép

Megyek filmet nézni...
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Szép napot mindenkinek! A drukkok továbbra is mennek akinek kell.
Benáta ez a két hónap nekem nagyon soknak tűnik Kép
Lehet azért, mert nekem nincs időm, de azért nem kellene kihasználni minden ciklust?
Szépen telik a tábla, örülök, hogy tudunk találkozni. (csak aztán nehogy én ne tudjak elmenni)
Na belekezdek az utolsó húzós napomba, aztán holnap már tudok előbb jönni.
Puszi nektek!
mátra

Sziasztok!

KLépzeljétek, végre felment a hőm 37.0-ra Kép
Majd kibújok a bőrömböl Kép
Még ennek az ici-picinek tűnő dolognak is nagyon örülök. Kép

Sosi!
bwirod, hogy www.fertilityfriend.com
aztán "join now, it's free
"choose a nickname" =válasz nicknevet, pl Sosi
aztán "Your e-mail adress", ami megvan, mert fogank visszaküldeni e-mailt neked.
Aztán "NEXT"

Tovább nem tudom mit ír, mert nem akartam regisztrálni újra, nehogy elnyomja az enyémet, mert nekem már autómatikusan belép.

De ha megmondod az e-mail címedet, és hogy mit szeretnél nick névnek, akkor szívesen regisztrálok neked, aztán megmondom, hogy kell folytatni, illetve, hogy miket kell bejelölni.

Nárcó

Kép
narco

Jó Reggelt!
Nárcó!
Tegnap este végre rájöttem, hogy e-mail-ban küldenek el valamit, a username-t és a password-t. Ideág eljutottam, tehát regisztráltam. MOst ott akadok el, hogy melyik menüpont rejti vajon a hőgörbét, mert már csomó mindenre rákattintottam , de mindig csak újabb ango szöveghegyek jöttek elő, amiket nem értek.
sosi@freemail.hu, username:sosi3, a password meg automatikusn megy. Köszi.Kép

Kép
Kép
sosi

Brenáta! Nem akarok okoskodni, de nekem van egy 40 évhez közeli barátnőm, akinek az utóbbi 3 évben 2 méhenkívüli terhessége volt, most egy vetéléssel kegészítve. A két méhenkívüli után elment Szegedre egy másik orvoshoz, mert az itteni nem lépett semmit. Megcsinálták az átjárhatósági vizsgálatot és kiderült, hogy azon az oldalon, ahol a méhenkívüli volt 2x, nem átjárható. Tehát neki csak akkor szabad próbálkozni, amikor az ép oldalon érik pete. Egy spermium lehet, hogy átfér, de visszafelé, mikor már egyesült a petével elakadhat a dolog.Nála is ez volt a gond.Szerintem biztonságosabb 2 havonta. Nem ijesztgetni akarlag, de a méhenkívüli terhesség veszélyes dolog.

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt!

Megjöttem, remélem hogy mindenkinek jól telt a napja! Tegnap sajna köszönés nélkül kellett elmennem, mert szóltak a kórházból, hogy vihetem haza anyukámat. Nagyon örültem, de mire átmentem, már félig összepakolta a cuccát, én kiakadtam, és már azt mondtam hgoy nem viszem én haza ha ilyen értetlen. Hát kedden megműtötték, szerdán meg pakolgat, hát nem okos? Legyen neki valami baja a kezének. Teljesen kikészített. A szobatársai meg csak nevettek a beszólásomon és igazat adtak nekem.

Narco
Remélem hogy a hőd már a jó utat mutatja. Kép

Most egyelőre ennyit! Majd még jövök később!Pusza
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

SziasztokKép! Szép jó reggelt MindenkinekKép!

Brenáta!
Nem, én nem tudok róla, hogy valami hasonlóm lenne, bár még nem voltam ilyen vizsgálaton, és persze remélem nem is lesz rá szükség.
Most olvasva amit Sosi ír, nem is tudom, hogy mit mondjak, mert ami meg a Barátnéddal történt, az meg olyan szép és reménykeltő. Mindenesetre drukkolni azt nagyon tudok, úgyhogy nagyon szorítok NektekKép!

Brill!
Köszi Kép
Milyen csatornán tudsz hajnalban filmet nézni?!?! vagy DVD?

Nárcisz!
GratulálokKép, örülök, hogy örülszKép, olyan rossz volt, hogy mindig olyan lehangolt voltál mostanában.

Olyan izgalmassá keszd válni a dolog a tábla alapján Mindenkinek akinek szüksége van rá küldöm a drukkokatKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ditta

dido
dido

Nárcó! Te hüly... vagyok!Az e-mail címem:soosildi@freemail.hu. Persze lehet, hogy erre már nincs is szükséged.

Kép
Kép
sosi

Szóval, nem Te, hanem Én. Jaj, nem tudok gépelni!Kép

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt!

Tündi, Brill!
Billings ide vagy oda, késő e vagy sem, jó esténk volt ;)

Niki

kancellárka

KANCELLÁRKA
Mi is úgy voltunk először hogy nagyon rajta a babagyártáson. De második hónapban szinte csak a azért voltunk együtt mert szeretjük egymást és mert olyan jó dolog!!! KépKépKép És lám, itt van az eredménye a pocakomban. Igaz hogy orvos és UH által még nem diagnosztizáltan, de tudom hogy ott van és maradni is fog még legalább 7,5 nónapig!!! KépKép
Tehát hajrá, hajrá! az élvezet a legfontosabb mert azt modják, ha mindkét félnek van orgazmusa de jó nagy akkor az igazi a gyártás. Kép
Na de mind1 majd kiderül! De azért én drukkolok és szurkolok mindenkinek akinek szüksége van rá! Küldök nektek egy kis pozitív energiát! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.......+++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem hogy akinek szüksége van rá, akkor ebből erőt tud meríteni. Kép

Sziasztok!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina! Mi az hogy még orvos és uh által nem diagnosztizálva??? Még nem voltál dokinál? miért nem?
Amúgy gyakorlatilag ez a 4. hónap, elvileg meg az első, a gyógyszertisztulás miatt. Meg nagyjából mindig azért voltunk együtt, mert jó és mert szeretjük egymást, persze közben ott motoszkál, hogy talán most, de valahogy mindig akkor kívánom a legjobban amikor félidő van Kép

kancellárka

Az előttem szólóval csak egyetérteni tudok!Kép A lányom esetében is akkor volt "termékeny a szex", amikor nem azért csináltuk, hanem mert jólesett.Kép

Kép
Kép
sosi

Brenáta,

Nézték már neked többször UH-n a peteérést? Csak azért kérdezem, mert tuti hogy havonta váltogatják egymást a petefészkeid? Persze ez a tankönyvi eset, de nem mindenkinél így működik, ezért aztán jobb ha tényleg rizikós az egyik oldal, akkor legalább pár hónapon keresztül UH-n nézegetni, hogy tényleg tankönyvileg érik-e meg a pete vagy nem.
Mindezt csak azért írom, mert nekem 6 vagy 7 cikluson keresztül nézték az UH-n a peteérést, és szinte mindig a jobb oldalon volt tüsző, a balon csak egyszer, illetve az egyik Clostys ciklusban. Vagyis nekem a jobb akkor is termelt, ha éppen a balnak kellett volna.

Persze simán lehet, hogy te tényleg az 1-1 variációt produkálod, de azért jobb szerintem ezt megnézni, mert aztán olyan hónapot hagytok ki, ami esélyes lenne, és olyanban próbálkoztok, ami nem esélyes.

Duddu, drukkolok neked!!!!

Dorka

Kép
szdorka

Kancellárka
Dokinál még azért nem voltam, mert nem dolgozik, és máshoz pedig nem akarok menni. De 16-tól már lesz, azt mondták a kórházban. szóval hétfőn felhívom és ha már aznap mehetek már röpülni is fogok! Kép Tehát röviden ezért nincs még diagnosztizálva. De az én "házidokim" - a párom - azt mondta hogy ott van a picurka, de rendesen. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jó reggelt! Kép

Sosi Kép Én is nagyon boldog szülinapot kívánok - utólag is! KépKép

Narco Kép Klassz, hogy felment 37-re a hőd és emiatt a kedved is sokkal jobb! Kép

Mi ma du megyünk UH-ra, kíváncsi vagyok, most mekkorának fogják saccolni Kristófot és hogy mennyit nőtt a 28 hetes UH-hoz képest Kép

A tali helyszínéül nekünk jó lenne az Árkád is, gyakorlatilag mindegy, csak nemdohányzó hely legyen Kép

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Dina! Így már értem, amúgy meg abban én sem kételkedem, hogy van a pocidban valaki Kép

kancellárka

Köszi Kancellárka! tudod a párom tudja hogy tett oda valamit, én már mondtam neki hogy lehet hogy nem csak egy valamit, hanem kettőt, vagy hármat! Még a kettővel ki lenne egyezve de a három az már sok lenne. KépDe aza fő hogy egészséges legyen.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok Lányok!

Köszi a drukkot Mindenkinek Kép Kép, megvagyok.

Mátra, sajnálom Kép

Csak kb tudtam visszaolvasni,és ma nemigen érek rá sajnos, csak jönni szerettem volna, szóval: teljesen átjárható vagyok, úgyhogy nem ez a gond, a vizsgálat is kibírható volt, igaz, kicsit zavar, hogy azóta még mindig enyhén fáj a hasam és néhány barna pötty is van, de majdcsak elmúlik. Nektek van ilyen jellegű tapasztalatotok? Viszont a prolaktinom megint az egekben jár, úgyhogy mehetek MR vizsgálatra újfent (2004 tavaszán negatív volt, de azóta ki tudja mi van az agyamban...), hát nem tudom mitől lehet, majd meglátjuk.

A talit sajnos még nem tudom, mert ilyen messzire előre mostanában nem tudunk tervezni, bocsi, de majd szólok, ha tudok valamit.

Szép napot mindenkinek Kép:

Réka
korek

KorekRéka!
Örülök, hogy túl vagy rajta, és, hogy ott nincs semmi probléma. Remélem a prolaktinod is rendbe hozható leszKép.

Timi!
Várjuk du. a beszámolótKép.

ditta

dido
dido

SziasztokKép

sosi a 90 napost csinalom egyenlore torna nelkul.Kiprobaltam elso nap de meg nem megy.A terdem iszonyuan elkezd fajni a mozgastol.Sok a suly.Egyebkent eleg jol birom.De 2 het utan lesz az igazi,akkora atal a szervezetemKép

brenata udv itt nalunkKépremelem hogy mihamarabb te is babasodszKép

korek az joooo ha atjarhato vagy,de gondolom jobban orultel volna egy ici pici maszatnak amit kitisztitanak es mar johet is a baba.Milyen tuneteid vannak hogy magas a proklatinod?

narco nagyon szurkolok hogy az a ho fent is maradjonKép

lanyok napok ota nem alszom rendesen.Képsokszor 2-3 orat nezem a plapont mire el tudok aludni.Folyton jar az agyam,kicsit felek az idei evtol.Most legkevesbe izgat a baba mas terveink vannak.Sajnos tudom hogy mi var ram.
Tudtok valami termeszetes altato szert.A meleg tejjel mar probalkoztam,az nem jott be.

Kép
monyoka

Sziasztok!

KorekRéka!
Nagyon örülök, hogy rendben volt a vizsgálat!! Kép A kis pecsételés és a hasfájás nekem is volt. A hasfájásom nagyon érdekes volt, inkább emésztési görcsre hasonlított. Nekem még a lázam is felszaladt picit délutánra, de másnapra elmúlt. Nekem kb. 3 napig fájdogált, de nem erősen.
A prolaktinnak viszont nem örülök. Kép Mikor lesz MR? AZért remélem, el tudsz majd jönni a talira!

Bogi!
Minden kezdet nehéz! Azóta nekiláttál a szakdolinak? Hajrá! Kép És máshoz is: +++++++++++++++++++++++

Juca és mindenki!
Nekem is okés az Árkád Fagyizó! Ha megszavazzuk, akkor megkérdezem, hogy kell-e foglalni. Kép

Mátra!
Sajnálom, hogy csak 1 csíkod lett. Kép Remélem, nem kenődtél el nagyon...

Monyó!
Szerintem még korai kérdezned, hogy visszaáll-e a mensid, ha lefogysz... A lényeg, hogy mindenképpen jót tesz. A lelkednek biztos. Ügyes vagy, meg fogod tudni csinálni!! Kép

Évi79!
A többiek írásai alapján a szurkálás teljesen normális dolog. Azt mondják, helyet csinál a pici magának. Kép
És igen, rossz pénz nem vész el! Kép Kép

Tündi!
Igen, az Árkád a közelben van, csak épp egy másik óriás épület a környéken. Kép Remélem, elenged az urad. Kép

Brenáta!
Sokan sokmindent írtak már az elzáródásra. Én elég tanácstalan vagyok. De drukkokat azért küldök! Kép

Kanci!
Szerintem sem csúsztatok le az ovulációról, legalábbis az esély mindenképpen megvan, ja és a természet tudja a dolgát: nem véletlen, hogy akkortájt jobban kívánja az ember.
Bár olvastam már olyat is, hogy v.melyik afrikai országban az a nő "érdemli meg" a házaséletet, aki épp menstruál. És így is sikerül szaporodniuk... Kép
Én személy szerint szívesen látnálak a táblában. Kép
Már csak azért is, mert olyan szita agyú vagyok, hogy néha elfelejtem, ki hol tart és akkor van honnan puskázni. De ezt csak neked kell eldönteni.

Nárcó!
Mostmár tutti, hogy volt peteérés. Esélyek mindenképpen vannak! Kép Kép
Majd lehet, hogy kérek tőled segítséget a fertility-hez. Ha elkezdem szedni a gyogyószereket, nem biztos, hogy rájövök, hogy melyiket kell bejelölni. De ez még ráér Kép

Sosi!
Ha papíros LH-tesztet vettem, mindig félbevágtam, így csináltam az 5-ből 10-et. Kicsit ügyeskedni kell, mert könnyű megsérteni a csíkoknál a felületet, de éles ollóval könnyen megy.
A barátnéd 5 pozitív tesztjét pedig én sem értem egyáltalán.

Kivi!
Mátra egyébként nem Márta. Kép Én is azt hittem. Pedig Rita a kis cseles Kép Remélem, nincs annyira inkognitóban, hogy ciki legyen, hogy elárultam. Kép Kép

Ditta, Kivi, Dorka, Brill!
Köszi a drukkokat, megy a drukktárba, mert reggelre megjött végre. Végülis nem is bánom annyira. Pechemre Dévai ma nincs, pedig ma itthon vagyok, könnyedén elmentem volna sorbaülni pár órácskát. Így holnap kell megoldanom, de csak reggel kérhetek időpontot. Úgyhogy elég bonyi, de megoldjuk Kép Kép

Dina!
Örülök, hogy Anyukáddal már "csak" az a gond, hogy pakolászik ahelyett, hogy pihenne. Kép

Dorka!
Érdekes, amit írtál, hogy csak a jobb oldalon érett neked mindig. És még gyógyszerrel is főleg... mindig tanul újat az ember. Kép
Remélem, gyűjtögetitek a kiskatonákat! Kép

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: