A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi ! Én is vettem és felszívta a doki egybe a kettőt , ő hozta a másik felét . ( de az mintha drágább lett volna ) és szuper volt , semmi mellékhatása sem volt ...

Neet ! 3 napos láz ?

Kép
Kép
greenolive

Lili:szerintem sem lesz semmi gond a táppénzzel.Max. a munkáltató nem örül majd,mert táppénz esetén valahány százalékát nekik kell fizetniKép,de ez egy multinak meg sem kottyanhatKép FUNNY:üdv. közöttünk

petergabi

Miért vagyok ilyen béna,hogy nem tudom nevenként elválasztva írni,mint mindenki más?Kép

petergabi

A laktóz alapú izémicsodáról, amit emésztésre ajánlott a dokim, nem tud senki semmit.
Esetleg tudtok ajánlani valami más hatásost?

Funny
funny80

Sziasztok,

Funny: üdv. Nem értem laktóz alapú izémicsodát? mire gondolsz pontosan?

Tescóban jártam és igen jó áron voltak bébiruhák mégpedig nagyon nagyon jók. Pl. bébizsák (télire) hordozóba rakható, mert van rajta lyuk mélyen leértékelve, nagyon szépek és csak 999. Én vettem bébi joggingot 499ért (cactus clone), nagyobb méretet vettem, és még van, fiúnak és lánynak is. Ezeken kívül számtalan cucc, bodrik, rugik, hálózsákok, nadrágok, szoknyák, sapik és minden más mélyen leértékelve. Szerintem ha valakinek nincs messze megéri egy kukkantást tenni arra.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Pgabi,
üss egy entert az új név előtt. Kép

Szmagdi, Green,
köszi, hát majd meglátjuk, nem is hallottam ilyet még, h 3 napos láz. Elég gáz, mert pénteken lenne vizsgám, de lemondtam róla. Na, ez most elég félreérthető volt az ambíciózus anyukától... szarok a vizsgára, csak Eszter legyen jól!
neet
PS: Proone Klárija édes pofi! Kép
neet

Funny
én sajna nem hallottam ilyenről, én csak a rennie-t ismerem. És én is Balogh-os vagyok!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lányok, akik MOMBan voltatok talin: nem volt túl nagy átjáróház abban a kávézóban? nekem ott mindig az az érzésem, hogy kicsit túl központi helyen van és nem lehet annyira szeparálódni, mint a Mayában. Nekem ez az Okennál egy kicsit jobban tetszik, de persze ha Mom lesz, akkor oda megyünk.

Neet: :-(

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Gabi,
én is erre gondoltam, mint Neet!Kép
Johi,
köszi az ötletet!!!
Neet,
jobbulást!!!!Kép vizsga megvár!!!Kép
Proone,
Klári tényleg nagyot nőtt, és nagyon szépséges!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Szeretnék néhány infót Urbán doktornőről. Egyszer jártam csak nála a magánrendelésén, nincsenek ismerőseim, akik nála szültek. Kérlek benneteket, ha tudtok, írjatok a mail címemre: enko@citromail.hu

Előre is köszönöm!
enko

Magi!
Igen én voltam, ahogy Eszti is írta! Kép

Eszti!
Köszönöm a bókot, de én olyan kövérnek láttam magam, mikor itthon visszanéztem Kép
Szoktam azért néha lenni, ez a 4. élő adásom volt!!! Kép

Ancsi!
Azért sztár nem! Inkább "kompetens szakértő" Kép na, jó nem sztárolom magam! Kép

Zsanci!
Szóltam én ám, ha nagyon figyelmesen visszaolvasol tegnap délután kiderül...annak, aki figyelmesen olvas!!! Nem akartam olyan nagydobra verni, mert tényleg nem akarom magam sztárolni, meg élő adásoknál ugye sosem lehessen tudni előre, hogy milyen lesz Kép
Ja, és a műsorvezető a Kasuba L. Szilárd volt (akivel felvétel előtt közöltem, hogy egy évfolyamban jártunk Miskolcon általánosba, és ettől teljesen odavolt), meg a Pokliv...izé...csák...nemtudomleírnianevét Mónika...épp azon gondolkodtam, hogy milyen poén, hogy ők vezetnek egy ilyen baba-mama műsort, mikor egyiknek sincs gyereke...

Funny!
Üdv újra itt!!!! Kép Ugye Veled levelezgettem dokiválasztás ügyben???? Kép

Na megyek, Doni álmos, sétázunk egyet a szép napsütésben! Kép

Bogárka (a tévésztár Kép)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Sajna még nerm láttalak egyszersem csak ma. De komolyan monddom tényleg jól mutattál a tvben, és nem voltál kövér!!!!

Lilli!

Én sajna a 3dik hónaptól táppénzen voltam. Elmentem a dokihoz(nőgyógyi) Õ adott egy papírt hogy veszélyeztettet vagyok, azzal elmentem a házidokihoiz, és kiírt. Minden hónapban 1szer kellett vinni egy ugyanilyen papírt a házinak, és nem volt gond. Csak az hogy nem dolgoztamKép de nem olyan nagy baj mert éjszakáznom kellett és az nem ment volna.

Funny!

Üdv ittKép emésztési gondokra(konkrétan enyhe hashajtásra) a legjobb a tamarin lekvár. Nekem bevált! Kép ja meg bioboltban lehet kapni Bulátát. És nem is olyan rossz.
eszti25

Funny, udv itt Kép Enko, neked pedig mar irtam is Kép

Zs, hogyhogy nem mondhatja meg, mit adhat?! Mivan?? Es kozben tok mas dolgokra gondoljal, ne arra, hogy eppen mi tortenik, te susu! Vigyel magaddal egy mp3 lejatszo pockot, ha nincs zene a rendeloben (enyem dokinal van, szerintem az is sokat szamit).

Bogarka, azt irtad, nezi-e valaki a musort! Nem azt, hogy holnap teged is lehet benne! Es ha nem ismetlik meg, akkor ez most nemigazsag!! Es olllllyan vagy!! bruhuhu Kép

Ronda, kegyetlen, mindenfele izemicsoda Magdi! Kép Kép

Ja Zs, es voltam ma a westend C&Ajaban es itt mar voltak jobban leertekelt dolgok is (pl 4990 helyett 990ert pulcsi, mindjuk nemtom ki vesz egy egyszeru gyerekfelsot 4990ert, meg 1990 helyett 390ert allati vastag harisnya, meg 1490ert farmernadrag), ugyhogy vettem 2 harisnyat, egy pulcsit es egy farmert a csajomnak, meg egy pocisfelsot magamnak. Tokjo.

Es megvan a litaf testverfellepom a babaverdahoz! Tadadadam!! Detokjonekem Kép Kivancsi vagyok, nyuszi majd mit szol hozza.
moose

Neet,
a fogzásba minden belefér: láz, hasmenés, felső légúti betegségek. Mikor decemberben elvittem Bendit a dokibácsihoz, hogy lázas, az volt az első kérdése: "fogzik"? Igen... Nem is talált semmi egyéb betegségre utaló dolgot. Visszemlékezve ő is három napig volt lázas, de háromnapos lázról én sem hallottam.
soosoo

Lili, ez tenyleg nagyon nem jo munkahely most neked! Szerintem orvosa valogatja, hogy kiir-e, de kerd meg oket, mert igy tenyleg nem jo. Haziorvosnak nem muszaj a nodokitol javaslat, anelkul is ki tud irni, ha a nodoki nem ad ilyet!!

Ja, Bogarka, a mi tevenken biztos allati kover lettel volna, mert 16:9es a kepernyo, de en mar megszoktam azt a rengeteg deformalt embert, akiket nezni lehet rajta, ugyhogy tutira fel sem tunne Kép
moose

Funny,
ha hasmenésszerű emésztési zavaraid vannak, az pár hét múlva nagy valószínűséggel magától megszűnik Kép Az ellenkezőjére meg Eszti adott már tanácsot.
soosoo

Ja Fibi, en sajna nem tudok segiteni (ugyhogy csak Votivra haragudj meg Kép ), de tenyleg nem vitted meg dokihoz B-t?
moose

Zsanci,
tegnap idill volt: én olvastam, gyerekek meg játszottak Kép kellően izgis helyiségek (pl. konyha) bezárása után szabadon tomboltak, és rám sem bagóztak Kép és igen, optimista vagyok, aztán majd lesz nekem is 2 gyerekem Kép

Ancsi,
ikejás, kemény 2000Ft volt Kép Dóci egyedül nem nagyon használja, de ha van nála másik gyerek, akkor a tombolás középpontja szokott lenni. Ja, és ha megyek savoya (most nem jóóóóóóó), oda csak kocsival, szóval jó vagy nálam egy fuvarra Kép

Funny,
üdv!!!! Én kb. 5 héttel járok előtted Kép meg már van egy 16 hós lányom is, szintén szentimrés Kép
Nekem is gond a fejfájás: a dokim azt mondta, hogy aspirint vagy algopyrint nyugodtan vegyek be, lehetőleg, amikor érzem, hogy kitörni készül, hogy ne kelljen több. A többkomponensű/koffeintartalmú szereket nem ajánlotta, mert azok görcsöt okozhatnak. És még azt is mondta, hogy igyak nagyon sok folyadékot, az is segíthet Kép

Lilili,
szerintem orvosa válogatja! Beszéld meg a nőgyógyászoddal, mert neki kell javasolni a körzetinek, hogy betegállományba vegyen Kép

Proone,
Klári nagyon édesen nevet Kép

Neet,
jobbulást, nádasdy meg - sajnos - megvár.

Most péntek savoya nem jó sajnos Kép

vera
kisün

Soosoo, Szmagdi, meg a többiek,
köszi a hozzászólásokat, du elmegyünk dokihoz. Bár sztem ő sem fog sokat mondani, de legalább szerzünk kúpot, mert persze pont ilyenkor fogy el...
neet
neet

J es C&A fanok! Snoopys pizsama is volt learazva, de arra mar nem emlekszem, mert meretben nekem nagy volt.

Kisun, alagut is van, vagy csak sator? En az alaguton gondolkozom. Bar szombaton kapott a csaj egy olyan nagy puha mackoalaku "fotelt", de o nem hasznalja, csak en. Bezzeg az aruhazban olyan meggyozoen ugralt rajta hatalmas vigyorral, hogy az apja bedolt neki Kép Allati jol csinalja, a multkor sirt az utcan es kapott egy bazinagy mackot, most allatira odavolt egy fotelert, ez is megvan, ugy dontottem, tenyleg minden nap felorat olelgetem majd az uj ford fiestat az utca vegen, hatha nekem is szerencsem lesz Kép Kép
moose

3 napos láz : nekünk nemrég volt , csak egyszer lehet elvileg elkapni ,vírusfertőzés 8 bár az rejtélky hol szedtükl össze , mert abban az időben itthon gubbasztottunk... Ö)3 napig láz , majd ha lemegy , jönnek a pöttyök , főként hason , háton , nem vészes egyáltalán . Dokinál mi is jártunk más tünet nem volt .

Bogárka ! és mikor leszel legközelebb ?

Kép
Kép
greenolive

Hahó Csajok!

Vége a vizsgaidőszaknak, fogzás is egy kissé alábbhagyott, szóval esélyes, hogy mostmár leszek kicsit gyakrabban...habár ForgószélKisasszony nem biztos, hogy hagy.
És most....tadddaaaaaaaaaam vissza fogok olvasni dec 22-től. Már előre hallom, ahogy a tömeg skandálja, hogy 'Hero, hero, hero' Kép

Puszmák,
Ada
ada007

Moose!
Igen, én megkérdeztem, hogy szokta-e nézni valaki, majd Ildi visszakérdezett, hogy miért kérdezem, én meg mondtam neki, hogy oda megyek holnap!!! Kép Szóval mindenki láthatta! Kép

Green!
3 napos lázat Tőletek is elkaphatta, mert ez egy olyan herpesvírus, ami felnőttnél nem csinál tünetet. A lappangási ideje pedig elég hosszú, tehát 1-2 héttel előtte is elkaphatta valakitől...

TV: legközelebb akkor leszek, ha hívnak...szóval ez lutri Kép

Neet!
ha rohangál meg viháncol a lázával, akkor az lehet az (mármint 3 napos), mert állítólag ez az egyik jellemző tünet, hogy láz ellenére sincs az a nagy levertség, bágyadtság...

Ja, és tescoban tényleg tök olcsó bébicuccok vannak, én pizsinek vettem Doninak 3 hosszúujjú pamutrugit, darabját 400-ért, meg egy polár sötétkék nacit 300-ért Kép

Johi!
Hát persze, hogy én is megpucolom először a krumplit Kép De ez még nem jutot eszembe, hogy a felét vízben állni hagyjam egy napig...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet:én írtam az elöbb,hogy Orsimnak volt,nem a Magdi OrsikájánakKép

Zsan:csak próbálkozomKép

petergabi

Szia Bogárka!
De igen, valamikor réges régen velem leveleztél dokiválaszás témában.
Te sem tudod, hogy Balogh doki milyen laktóz alapú hashajtós izére gondolhatott.
funny80

Tamarin lekvárt megnézem, köszi a tippeket

Funny
funny80

Funny!
Sajnos nem tudom Kép

És nem is volt az olyan régen! Kép Hamar összejött a babácska! Kép
Gratulálok!!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün,

sosem voltam fejfájós, de frontra érzékeny vagyok. Bevettem egy algopirint, de nem sokat használt :o(
Egyébként meg annyit iszom, mint egy kacsa
funny80

Igen, babácska is akart minket, mert első próbálkozásra sikerült, apája büszke is magára hihihihi
funny80

Bogárka, Te pedig TV sztár lettél, amint látom, sajna én munkahelyen vagyok, így nem igen látlak, de gratulálok...
funny80

Funny, sziaKép! arra figyelj, h a tamarin lekvar terhesseg alatt tamarinlax legyen!!!Kép (ebben nincs szenna!!!)

Lili, szia neked isKép!

Bogarka, en fogtam, h leszel ma delelott a tvsetben, de mivel nekunk nincs olyan...

Neet, EsztiKép, vizsgaKép. mas mar ne legyen!Kép

Moose, arra en is kivancsi vagyok, mit szol a lyany ahhoz az izehez. tenyleg, azt olvastad, h multkor irtam, h a minimanoban van olyan letras wc-uloke?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec, lattam, csak nem reagaltam. Bocsi es koszi, megnezem.

Funny, tamarinlax lekvart vehetsz (en is multheten vettem a gyogyotarban), azt lehet pocival , mert nincs benne szenna. Tamarin nem ugyanaz asszem!!

O, Bogarka, arrol a hsz-rol valahogy lemaradtam, bocsi. Majd maskor jobban figyelek./
moose

Most meg ezt nem lattam, amit Rec irt a lekvarrol, aaaaa...

Bogarka, most meg almatlansagban szenvedek. Ez is normalis? Bealszom kilenckor a gyerekkel, de ha fel egykor kimegyek a mosdoba, akkor haromig nem tudok visszaaludni. Elso pocakkal nem volt ilyenem. Vagy csak nem kene allandoan azon gondolkodnom, hogy mit hogy rendezek at es meg mi mindent akarok beszerezni meg elintezni meg minden...

Ada, orultsegnek hangzik ez a visszaolvasas. Es kulonbenis csak egy csomo baromsagot fogsz talalni Kép
moose

Hali Mindenkinek!

Ma voltunk nst-n, meg dokinéninél és hát egyenlőre nem úgy tűnik mintha elő akarna jönni a kisasszony. Ez persze nem baj, mert szoba sehogyse áll, és még csak most kezdtem el kimosni a babaholmikat. Viszont hétfőn voltam kozmetikusnál igy legalább nem úgy nézek ki mint egy jeti Kép Remélem a jányom, nem az én szőrtermelődésemet fogja örökölni, mert ez horror. Nálunk ezért szóba se jöhet a borotva, amit kint felejthetnék...

Viszont képzeljétek tegnap rámjött ilyen szülés előtti para és egész este bőtem. Ez normális???? Csak néztem a pocakom ami izgett-mozgott jobbra-balra és elképzeltem, hogy ez a nagy valaki ott alul jön ki azon a pici lyukon és ettől betojtam teljesen. Meg egyáltalán, hogy mi lesz azután.. Ti nem szoktatok azon parázni, hogy mi lesz ha már nagyobb lesz és ezer+ezer veszély érheti és nem lehetünk mindig mellettük! Nem akarok aggódós anyuka lenni, mert az szörnyű, de csupa ilyen gondolatom van. Hát meg ahogy Votiv véres sztoriját olvastam??!! Én ott biztos elvágódok és a gyeröknek kellene engem észheztéríteni. Én semmi szúrkálós véres dolgot nem bírok! Mi lesz igy velem?? Kép

A gyerekdokival nem kéne szülés előtt taliznom, hogy felírjon mindenfélét??? Ezt se tudom Kép

Kisün, Jucus: mengézem hogy megvan-e még az amcsis hazaszállítós cég elérhetősége a frimélembe. De lehet, hogy már kitöröltem.

Ja és bármennyire kértem a Jézuska nekem se hozott kertes házat karira Kép Pedig jógyerek voltam egész évben...Nekünk is minden vágyunk, hogy egyszer újra kertesünk legyen, mert abban nőttünk fel, de sajna egyenlőre nulla esélyünk van erre. max ha nyerünk a lottón...

Pirus: a végén még együtt szülünk Kép

Fejésről mégegyszer: érdemes már a belövellés előtt fejni, vagy meg kell várni mig van mit fejni?? Kinek mi az álláspontja? mindig mást hallok és már nem tudom, hogy mi lenne a jó...

Rylie
39
rylie

Moose,
Miért vagyok én mindenféle izéKép??? Sérültem lelkileg, csökkent az önbizamam és még sírok is........Brü-hü-hüKép

szomorúmertlecsesztékmagdi

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Bogárka,
én is sajnálom, h lemaradtam...Kép De biztos épp Moose-szal csevegtem a c&a-s cuccokról!!!KépKép
Moose,
h nekem milyen állati szerencséd van!!! Itt a momban olyan szegényes a választék!!!Kép
Ancsi,
most akkor az adóelőleget vissza lehet kérni a tgyás után is??? Mert utána néztem, azért volt 13 ezer Ft-tal kevesebb a tgyásom, mert vontak adóelőleget, 13 ezer Ft-ot. A gyedből "csak" 4ezer Ft-ot vonnak...
KI ÉRTI EZT??????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok!
nézzétek mit találtam az archivban: (apa bemehet e, vagy sem a szobába)

Tényleg elég rossz, hogy még a papa se jöhet be, erről az egyik előadáson volt egy nagy vita a Bálint Sándorral. Ezt ő is jó ötletnek tartotta volna, hogy ha a papa végigcsinálja velünk a terhességet és a szülést, akkor ne legyünk elszakitva arra a 4 napra, de erre szólt valaki, hogy neki van már egy nagyobb gyereke, akkor jöhessen ő is, erre a Bálint mondta, hogy neki van egy paciense, akinek már 7 gyereke van, ha mind bejön, az már kicsit sok, és akkor hol húzzuk meg a határt. Mindenesetre megszavaztatta a jelenlevőkkel a kérdést, és természetesen elsöprő többséggel nyert a "papák bejöhetnek" verzió, és Bálint doki megigérte, hogy értekezleten felterjeszti a profnak. Szóval lehet, hogy lesznek változások, csak ki tudja mikor. Szerintem érdemes az előadásokon újra és újra felvetni a dolgot és ha látják, hogy elég rámenősek vagyunk/vagytok, akkor hátha lesz valami.

Nnnnnna, erre mit mondtok????Kép
2003-ban iródott a hozzászólás, és én azt is tudom, ki irta!!!!KépKépKép

ja, és azóta sem változott semmi...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

szia RylieKép, hat ezek azok a dolgok, amikbe jobb nem nagyon belegondolni! hacsak nem akarod vegigparazni eleted hatralevo reszet. nyilvan nem, ugyhogy NO PARA!!! a pici lyukbol nagy lesz: gyerek kiferKép. aztan amig a gyereknek szuksege van rad, ugyis igenyt tart rad, utana meg mar eleg nagy, h vigyazzon magara. velunk nem igy volt?KépKép tenyleg ne aggodj, fog menni, meglatod. szepen fokozatosanKép
gyerekdoki: en voltam nala meg a szules elott, bar a recepteket a vedonovel mar azt megelozoen elkuldte. ez doki-fuggo sztem. de azert erdemes megnezni, ki fogja vizsgalni, szurkalni, stb. a babad.
fejes: mielott belovell? minek? a babad elvegzi ezt a munkatKépKép

Coolio
recca

jaj, szerintetek miert kellett az "obudai gyemant" nevet "norbi aqua gyemant eletviz"-re valtoztatni!!??? lehet, h asvanyviz-markat kell valtoztatnom, mert erre nem birok ranezniKép hanyinger nelkul...Kép

Coolio
recca

Moose, akkor bocs. csak nem egyertelmu, mikor mennyire vagy szelektivKépKép

Coolio
recca

Recca,
engem már az is idegesitett, h ráragasztották a matricát, h 1-es kód! Ki az a hülye, aki azt hiszi, h a viz úgy NAGYON hizlal??????????
de amit irtál: buááááááááá...én is hányok!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie: ne parázz. De amiket gondolsz, átélsz tök normálist. Amúgy én is rengeteget paráztam régebben, most talán valamivel jobb.
Gyerekdokival én is taliztam még a szülés elött, de én inkább azért, mert én Õt választottam, nem Õ lett volna nekem a kijelölt dokim. A kórházban egyébként nekem írtak fel mindent, tehát csak emiatt felesleges.

Jesszusom mit csináltak szegény babavízzel. Ilyen hülye neve lett. Gyorsan váltani kell szentkirályira. Legalábbis akkor én ezt fogom, bár mi tisztitott vizzel nyomulunk, de ez a kettő jött eddig szóba, de Norbis terméket már csak elvből sem. Ki nem állhatom a pasast.

Bogárka: akkor valamit félreértettem krumplifőzés ügyben. :-) Elég burkoltan beszéltél a reggeli szereplésedről. Én csak valami olyanra emlékszem, hogy azt kérdezted, hogy szokta-e valaki nézni. Persze ebből már gondolhattam volna. De sajna persze elfelejtettem. Jó közel van hozzád az új studió...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Szijasztok lányok! Norbi megvette az egész céget, ezért változott a neve... eddig biztos hármas kód voltKép Pedig mi is ezt ittuk itthon, mert itt nitrátos meg büdös a víz úgy egy éve már, mostantól nemtom mi lesz, mert én sebírok ránézni se!

Zsanci, genyóság, hogy úgy vonnak adóelőleget, hogy nem kérdeznek meg előtte róla... Kép

Moose, megkérdezhetem, hogy miért titkos Nyuszid neve? Válaszolhatsz titkosan is Kép

indianyo

magdi,
ne törj le, Moose már csak ilyen. De nem rosszindulatból, csak a neten éli ki lecseszős, rejtett kajla hajlamait. Kép

Mindenki:
most már tudom, mi az a 3 napos láz, de olyanunk volt valamikor tavaly, Bogárka, aki messze nem kövér, hívta fel a figyelmem rá. Aztán a 4. napon jöttek a pöttyök, a 6. napon jött Bruce, és elmúlt midnen pik és pakk. Kép Szal ez más lehet, de mindegy, du dokibá megmondja.

És bocs mindenkitől, akiket kevergetek, én mán csak ilyen vagyok..

Ada,
te mákos! Vége a tortúrának? Na, és milyen eredmények születtek? Többé-kevésbé elégedett vagy?
neet
neet

Rájli,
micsoda sunyiban finisezel itt!!! Ne fejj most, mert az nem természetes, ergo nem lehet túl jó. Meg nem is hiszem, hogy örömmel kínoznád magad jóelőre. Majd a baba megoldja, nyugi. Kép ÉS DRUKK az UTSÓ (???) héthez!!!
neet
neet

Ja, és Rájli,
nálunk úgy volt, hogy a H-ból felhívtam a védőnénit aznap, amikor hazajöttünk, ő riasztotta a dokibácsit, aki másnap kijött. vagy aznap? nem is tudom. Amíg te a H-ban sörözöl (tej végett) meg zsugázol,(babanetes ismerősökkel) addig majd a Zurad kiváltja a kellő recepteket, nálunk ez is így volt. Köldökre, hónaljra, ide oda kence meg por meg alkesz meg kitudjami.
neet
neet

Funny,
most találtam egy ilyet a patika magazinban:
LAKTO SEVEN.
nem ezt mondta adoki?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
akkor mint pszichológus voltál bent? de miért pont téged hívtak? tudom én, hogy sztár vagy, csak titkolod!!! Kép
és figyi! nagy szemét vagyok,de most újra kérem, hogy szájbarágósan mondd el, hogy kell azt a krokettet készíteni, mert olyan izé, hogy tegnap nem sikerült, de fáj rá a fogam! érted? Kép

Soosoo!
köszi a szójalisztes tippet, ma oltás után elcsámpáztam egy-két üzletbe, és vettem 300 g szójalisztet (180 Ft, miközben Norbi lisztje fél kiló és 1200 Ft!), meg tönköly lisztet, meg zablisztet, meg zabliszt keveréket (burkonyaliszt és miegymás is van benne), és ebből fogok összeállítani kenyeret. mondjuk vehettem volna sikért is, én marha, de nem tettem, pedig azzal jobban megkelt volna a kenyér, igaz? azt írták a szójalisztnél, hogy a kenyérbe 20-30%-ban tehető. ezért nem sikerül senkinek norbilisztből a kenyér, mert ott 90% szójaliszt, 10% telj. kiőrlésű liszt.
és jól gondolom, hogy a zabliszt zabkorpából van? mert akkor Lencsinek inkább egyelőre a lisztet főzöm fel tápszerrel (tejpépnek), mert a korpától kicsit még öklendezett. vagy a zabkorpa teljesen más?

Moose!
ha Nyuszka ilyen ügyes, akkor tudom mi a megoldás! te szeretnél mondjuk egy izémicsodát! elviszed Nyulat, rábeszéled, hogy tessen neki, majd elmentek apával, Nyúlnak majd tetszik ---> apa megveszi "neki", te meg játszhatsz majd vele! amúgy az a macis fotel nekem is tetszik, node az életben nem voltam olyan slank, mint te, hogy bele is férjek. Kép
ééééés de klasssssz, ti vesztek WC ülőkét, és majd jól megmondjátok egy év múlva, hogy milyen ami bevált, hogy mi is olyat vegyünk Kép
és én Lencsivel igen álmatlan voltam a 3. hónaptól kezdve, vagyis este tök korán beájultam, aztán hajnalban malmoztam. nappal meg már megint álmos voltam, de hiába, mert a melóhelyen nem engedték, hogy ledőljek Kép

Vera!
óóó, hát köszi, erre nem is gondoltam, hogy Savoyába is mehetünk együtt, ha lesz kocsid. de persze a MOM-ba is majd mehetünk együtt, mert tök jó közel van. most gyanús, hogy babakocsi emeléstől lett az ínhüvelygyulladásom, nem tudom.egyelőre csak kímélni tudom, mert krémet nem merek rákenni.

Funny, ha nem használt a pyrin, akkor inkább többé be se vedd, hanem - ha tudsz persze -, feküdj le picit. szerintem mindennél többet ér!

Rylie!
ne féljél! tudom, hogy könnyű ezt mondani, de persze ez tök normális reakció, amit érzel!
a gyerekdokinak szülés után ki kell mennie hozzád, úgyhogy ő nem ír fel előre semmit, a nagyon fontos cuccokat a kórházban felírják. és figyi! pl. popsikenőcsöt nem írnak, de ne is vegyél, mert lesz a mintacsomagodban 1-2 pici kenőcs, és majd a te dokid ír rendesen összeállítottat, hogy ne valami halál drága, ellenben béna legyen a babának! én bedőltem, és vettem egy egyszerű, ámbátor igen sz...r kenőcsöt valami 1000 Ft-ért.
belövellés előtt nem kell fejned, ha szoptatod a babát. ha csámcsog a cicin, ő adja az ingert. ha nem, akor fejhetsz kicsit. na illetve még azt megteheted, hogy mikor írják a recepteket (alkohol, napraforgó olaj, stb.), kérsz kenőcs receptet is. amúgy a kórházban azt mondták abban a béna soha se nyitva lévő gyógyszertárban, hogy minek napraforgó olaj tőlük, kenjem a babát Vénusszal! a házidoki ezen nagyot nézett! Kép
és a kórház értesíti a bemondott választott gyerekdokit, úgyhogy ezzel sem kell törődnöd. mi pénteken hazajöttünk, és hétfőn itt tobzódtak. csak 2 napig voltunk bizonytalanok.

Zsancikám!
hogyne lehetne??? majd elméletileg fogsz kapni a MÁKtól (ő utalja, ugye?) egy igazolást, hogy ennyit és ennyit vontak tőled ebből és ebből. és ez alapján majd szépen ki kell tölteni egy elektronyikus adóbevallást, amiben Ancsianyád igen ügyes, habár nem a szakmája. Kép szóval szívesen segítek, ha nem megy, vagy egyszerűen megcsinálom neked. ha beírjuk az adatokat, a program ki fogja számolni, hogy mennyi jár neked vissza. és a 13000-ből pontosan havi 9000 Ft az alkalmazotti kedvezmény, amit valószínűleg nem ixeltél be igényléskor, így nem érvényesítették. úgyhogy ezt majd visszaszerezzük, oki? Kép

és én arra szavaznék, hogy kizárólag az egy ágyasba mehessen be a papa, hogy a többi mamát ne zavarja a papa jelenléte. nem?

Réka!
ne izgulj, én is csukott szemmel eszem a Norbis cuccokat Kép

ÉS HA HISZITEK, HA NEM, egyesek nem tudják, hogy a víz, meg a só meg ezek mind 1-es kódba tartoznak. Kép

Indi, biztos megkérdezték Zsancit, hogy az alkalmazotti kedvezményt akarja-e érvényesíteni, mert ez egy ixelendő kocka az igénylésen, de az adóelőleget kötelező vonni, mert adómentes jövedelem nincs.

ancsipancsi

Moose,
tényleg nem voltunk még dokinal, de ne csessz le legyszivesKép
Viszont Fabrika ajanlott egy jo homeos dokit, és péntek reggel elmegyünk. Aztan délutan irány Baja. Két hétig nem hallotok felölemKép

Mostanaban nem birlak követni Titeket, mert az esetleges költözés meg ügyintézések lefoglalnak, ugyhogy ne haragudjatok, ha nem nagyon reagalok dolgokraKép

KépKép
fibi

Indianyó!
figyi, köszi a norbi kódokat és recepteket,de azt szeretném tudni, hogy pontosan honnan származnak? szóval mondjuk a norbi honlapról? vagy a könyvből másolva? vagyis mennyire higgyek nekik? mert elég jó kaják vannak az 1-es kódban Kép

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: