A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Viko! Már meg is van ahogy látom! Kép

KépKép
nicika

Nicika! Azért ezt a kódot mindig használni egy picit macerás, főleg ha nagy lelekesen hirtelen akarok hozzászólni, de sebaj! Legalább nem csak fekete hangyákat látok magam előtt Kép

indianyo

<font color="119911"> Titati,
köszi szépen az öltöztetési infókat. Mi is hasonlóan gondoltuk. Kép Szép napot Neked! Vigyázz magadra!!
Eszti,
jól hangzik a menü, ügyi vagy nagyon. Kép

Védőnőt megjártam és megdícsért. Azt mondta abszolút nem vizesedek és nagyon ügyes voltam a kilókkal. Megnéztük a szívhangot. Persze Lidi próbált elmenni a gép elől, de már nem nagyon van helye, teljesen kitölti a hasam. A védőnő is mondta, hogy nagyon látszik, hogy melyik testrésze hol van. Beszélt a szülés megindulásáról, a jóslókról és jövő héten még eljön hozzánk.</font>
angi79

Angi! Tök jó hogy csupa pozitív dolog történik veletek! Nagyon örülök neki!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Eszti! Igen, az neked szólt volna, de lehet, hogy félre értettem Babetta írását és ő meg rám gondolt.... Kép Ráérsz akkor pénteken? Kép Árkád Libri kávézó. Kép 10-15-ig ér rá Babetta. Kép Mi Vikóval már 10 fele tuti ott leszünk, mert ha nem dolgozni megy a párom, akkor vizsgázik és a 9.20as vonattal indul a keletiből. Kép Õt leszállítom, Vikót felveszem és irány az Örs. Kép

Na, megyek körbenézni a városban. Kép

Ezter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!!!!

Látom, Vikó belelendültél a színekbeKép
Kicsit tényleg macerás, de ha csak egy színnel akarod írni, akkor már nem is azKép

Juj, Borinak hatalmas gratula a kicsikhez, olyan édesekKépZabálnivalókKépKép
Én is már úgy babáznék megint, annyira jóKép

Az a helyzet, hogy pénteken nekem is lenne dolgom az Árkádban, bankba kéne mennem, de ha bemegyek, akkor én már reggel 8-kor Pesten vagyok, és az uram 4-ig dógozik, addig elkéne ütnöm az időt.Ehhez meg egy Árkád+ Ikea nagyon kevés.
Úgyhogy nem tudom , mi legyen, de legkésőbb pénteken tényleg be kéne jutnom nekem is az Árkádba01133
3223á12gujhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj0000,000űűűűűűűűűű
űűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
űűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
(ezt most bennt hagyom, lássátok milyen ügyes kisfiam van, amíg elintéztem egy telefont, folytatta az írástKép)
Szóval nekem is jó lenne az Árkád, de én ugye gyerekestől mennék, ezért hosszú az idő, és ugye őt még altatnom is elkéne valahol.Viszont ha belegondolok, ehetnék az ikeában lazacot ebédreKépKépKép

El is felejtettem tegnap írni, hogy Mariann, örülök, hogy kiengedtek a kórházból, Nadinnak meg kitartásKép

Vikó, Bartika síel, azért nincs a héten(vagyis sétálgat a hóban apával)Kép

Ildikó
vas

Sziasztok, kellemes reggelt mindenkinek!

Bori: még egyszer gratulálok ezekhez a tündéri kisbabákhoz. Kép Erőt, egészséget és jó sok tejcit kívánok Nektek. A tesók hogy fogadták őket?

Képzeljétek, tegnap megcsináltam a krumplidiétát, és elképesztő, hogy 1,5 l víz ment ki. Egész este a WC-n ültem. Kép

A bokám most is duzzadt egy kicsit (kb. annyira, mint három héttel ezelőtt), viszont a vérnyomásom stabil, és nem találtam fehérjét a vizeletben a gyógyszertári csík szerint. Bárcsak így maradna...

alvás: engem nem lehet felkelteni. Szerintem a gyógyszerektől vagyok ennyire tompa, de ma pl. személyes sértésnek vettem, hogy a férjem 1/2 10-kor felkeltett egy telefonnal. Kép Ez csak vicc, de akkor is. Napi 12-14 órát alszom, mert délután is kell 1-2 óra...

Ne is írjatok olyat, hogy síelni... Majd megszakad a lelkem, ha arra gondolok.

Most megyek megírni egy tanulmányt, mert be kellene adnom az egyetemre.

GyeZsuról nem tudok semmit?

Mariann
33+3

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Hogyhogy ma ilyen keveset írtatok még lányok? Mindenki vásárolgat?

KépKép
nicika

Mariann! Akkor ezek szerint sikerült venned ilyen fehérjés teszt csíkot! Kép

KépKép
nicika

Nekem meg kiderült hogy a tegnap vásárolt szopismelltartó kicsi és a 6db bugyiból is csak 3 lett jó! Kép De fütyülök rá! Kép

KépKép
nicika

Helló!
A hasam 1 hét alatt 2 centit nőtt, már 93 cm!
és tök kemény. Óriásbaba nem igazán fér el, próbál helyet csinálni magának, de csak annyit ér el, hogy fáj. És mindez 30 hetesen!
Én nemtom mi lesz ha ilyen gyorsan nő!

Kérdeztem a védőnőt, hogy felírathatom-e a popsikrémet meg ilyeneket, de azt mondta, hogy csak szülés után. Így nem veszünk előre semmi ápoló/tisztító cuccot, a kórházból kell majd telefonálni, és apa fogja kiváltani, mire hazamegyünk. Ez elég furi...
de nem akarom a sokszorosáért recept nélül megvenni, mert lakásügy miatt eléggé le vagyunk égveKép

Magnézium: 1 Elevitben van annyi mint 2 Magne B6ban!

Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy először az anya van gyesen aztán meg az apa? Ilyenkor az apa is kaphat gyedet?
Elmennék dolgozni minél hamarabb (ha már nem szopik), ha apa kaphatna gyest meg gyedet, mert ugye én nem kapok gyedet. Nem szívesen, de nagyon kell a lóvé...
katicuska

Na torna megvolt, jól esett Kép

Angi:
még az öltöztetéshez annyit, hogy a sapik tetejére az overal kapucnija is rámegy Kép Ezt elfelejtettem írni...a buszon jutott eszembe Kép

Viko:
sima sajtot se lehet? Füstölt dolgokat azóta nem eszem, arra ügyelek..pedig imádom, de inkább elhagyom.

Krumplidiéta: milyen formában kell enni a krumplit?
titati

Sziasztok
Én csak most keltem fel... Kép

Titati
Simán megfőzöd só nélkül vízben és egész nap csak azt eszed bő folyadékkal...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Katicuska! Az én hasam is nagyon kemény így 34 hetesen! És ha végigsimítok rajta kicsit erősebben akkor ki lehet tapintani hogy hol melyik testrésze van a babának! Persze alul a fejénél nem tapizom! A hátát meg a popóját meg a lábát szoktam simizni! Most is beépítette a lábát ide föntre és iszonyúan nyomja felfelé! Pedig az én babám picike! De mondjuk a hasam sem igazán nagy!

KépKép
nicika

Mamacka! Te kis lusti! Kép De nem baj ám! Engedelmeskedni kell a szervezetünknek! Ma én is 1/4 10-kor keltem!

KépKép
nicika

<font color="119911"> Katicuska,
nem semmi Nálad a 93 cm. És még nőni fog! Nem szakad le a derekad? Nekem most 94, de én a végén vagyok és hasonlóan kezdtem, mint Te.

Az utolsó kérdésedre nem tudom a választ.</font>
angi79

Katicuska! Nincs poci képed? Olyan kiváncsi lennék!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Szóval én is megérkeztem.

Annácska: Peg Perego Pramette a kocsi.
Titati. köszi az infót. Alacsony vérnyomásból elvileg perfekt vagyok, gimi óta ájuldozom miatta. A 90-es szívdobogásomat pedig már tovább nem merem fokozni, mert akkor meg azt érzem, hogy kiugrik a helyéről. Ez van, kibírom, de legalább nem izgulok, hogy mégis mi a csuda bajom van. Mára a fejem is oké, és hőemelkedésem sincs. (lekopogtam)

A krumpli-diétát ki kell próbálnom. Bár látható jele nincs a vizesedésnek, a kilóim nagyon elrohantak, és nekem eleve figyelnem kellene, mert a térdeim nem bírnak el. Azonkívül nem vagyok hajlandó hozzászokni ahhoz, hogy alig bírok mozogni. Nekem viszont fixa ideám, hogy mozgás nélkül nem sokat érek el. Az előző 1,5 évben viszont borzalmasan ellustultam, meg is látszott rajtam. (3 kilóval voltam csak kevesebb, mint a fiam születése napján) Nem a kinézetem (bár az is) zavar, hanem mert ÉRZEM, hogy nem jó ez így. Van ötletetek, hogy milyen mozgás megengedett ilyenkor?

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Mamacka:
legalább jót pihiztél Kép Közben Bettyflammel is megbeszéltem a tornán, hogy talizik velünk az aluljáróban Kép Akkor a sima lépcső aljában, az aluljáróban tali, ugye? Ahol a kórházhoz mennénk fel.
Ha benn van a táblában a telcsiszámod, akkor elmentem magamnak...
Az enyémet meg küldöm Nicikának, hogy bekerülhessen a táblába.
titati

Az előtej simán kijön mondjuk fehér fölsőből? Mert nekem sötét sárga foltot hagy...
titati

KaticuskaKép

Nézd meg a magyarorszag.hu oldalát
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/szocell/gyertam/gyed
Ha jól olvastam a dolgokat, akkor a tgyás lejárta után bármelyik szülő részére folyositható a gyed...Viszont olyan nincs amit irsz, hogy gyed és gyes egyszerre. Csak egy ellátás van egy időre...
Magánvéleményem szerint nem biztos hogy jól járnátok ha apa venné igénybe a gyedet, mert ugye ez a fizu 70 %a, ami még ráadásul maximálva is van.. szal nagyobb lenne a jövedelem kiesésetek. Viszont, a gyerek egy éves kora után te is dolgozhatsz 8 órában és kaphatod mellette a gyest a gyerek 3 éves koráig. Vagyis a munkabér mellett még kaphatod azt hatalmas összeget, ami megélni kevés, de meghalni meg sokKép
Amugy most nem vagy biztositva, vagy mért nem jár neked gyed????

NicikaKép
Ejj szegénykém, akkor félig adtál az ördögnek egy utat. Ez most magán doki volt, vagy ki? Ha magán doki volt, akkor igazán vehette volna a fáradtságot arra, hogy ha időpontra vagy bejelentve hozzá, telefonál hogy bocsi még sincs rendelés.

AnnácskaKép
Én is örültem hogy taliztunkKép Utána még egy jót dumcsiztam a szülésznőmmel is. A gyerek meg a nagyi szerint végig üvöltötte a sétát hogy aja aja aja, fel kellett vinni és addig nem nyugodott meg mig be nem léptem az ajtón, onnantól kezdve el se eresztett. Szerintem valahol érzi a "vesztét", hogy nem sokára már nem csak ő lesz, hanem ott lesz a teso is.

Bori Kép
Nagyon szépek a kiscsajszik, olyan jó volt nézegetni a képeket. Gondolom minden perced foglalt és még tanuljátok bőven egymást. Tényleg, ők most egypetéjüek vagy nem, mert annyira hasonlitanak a képen hogy én tuti nem tudnám megkülönböztetni hogy melyik kiKép

VikóKép
Nadin vérzése lehet a méhszáj és a méhlepény helyzete miatt sajnos. Reméljük hogy szépen visszakuszik a méhlepény és nem lesz semmi baj.
Viszont ha neked teljesen rajta fekszik a méhszájon a lepény, akkor azt tudod, hogy a természetes szülés lehetősége számodra nem igazán lehetséges?

CoryKép
Gratula az uj cucc beszerzéshez, olyan jó néha magunkat is meglepni egy két rucivalKépKép

Most megyek mert a fiam a lábaimnál egy hatalmas plüs takaron elaludt magától, becsempészem az ágyba és magamat is melléKép

Ági
31+6

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Titati
Nem tudom, hogy bent van-e a számom: 06 70 570 9335

Igen én is meglepődtem, hogy majdnem 11-ig aludtam... bár igaz eddig is csak 10-kor keltem...
Most kell aludjak nem? Áprilistól úgysem lesz rá módom! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja és hazajött a férjecském! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

úúúúúgy hiányzott!

Viszont nekem a csipőmnél valami nagyon nem stimmel már alig bírok mozogni... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Megyek készítek valamit... nemsokára hazajön enni a mackóm...

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="0000ff">Titati! Az én előtejem is sárga! (Azt hittem hogy fehér lesz, de nem! Meg is lepődtem!) És jócskán van már belőle! A melltartómban halványan benne maradt!

Ági! Magándoki volt! De korrekt szokott lenni! Gondolom a betegfogadási listája a rendelőben volt, neki meg hétvégén derült ki valami program és már nem tudott szólni!

Én meg alig bírok ülni, mert ha leülök, akkor a baba felnyomódik a hasamban és nagyon nyom!</font>

KépKép
nicika

<font color="0000ff">Lányok! Ez a hideg fertőtlenítő folyadék szerintem nagyon praktikus és tök jó illata van!

Zsugyu! Titati! Az adataitokat frissítettem!</font>

KépKép
nicika

Mamac:
én pedig: 30/387-73-56
Csípő: mostanában nekem is többet fájdogál, meg zsibbad. Próbáld picit mgetornáztatni, hátha segít.

Nicika: ajaj... akkor inkább aznap mosom, nem várom be a többi szennyessel...nme akarok foltokat.
titati

Nicika! Köszi szépen.

Kép
KépKép
zsugyu

<font color="aa00aa">Titati! Mamackát picit helyesbíteném: héjában főzöd/sütöd meg a krumplit, vajjal eheted nyugodtan, de semmi sóKép A sima sajtok elméletileg nem tilosak, de sajnos azokban is van ám só... és jó sok... úgyhogy ha biztosra akarsz menni, akkor kihagyod (én is nagyon szeretem őket ) viszont a mozzarellában elméletileg - ha betartják az eredeti elkészítési módot, akkor nincs só.

Tényleg, emlékszem már Bartika síelésére Kép

Gyezsu pedig készül dolgozatokra, iskolára, tanításra, k9öben fordít és gyerket nevel. Jól van egyébként nagyon.

Ildikó! Gyere csak és hozd a kölket, majd lefoglaljuk Kép</font>

indianyo

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Reggelt Lányok!

Próbálom pótolni a 2 napi lemaradásomat, remélem sikerül. Ha valakit kihagytam, akkor bocsika! Kép
Először is, köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat a hitelmizériánkkal kapcsolatban! Drukkoljatok péntekre, amikor végleges lesz, h igent mond a bank, vagy sem. De elvileg igen, de azért imádkozok minden este, pedig közöm sincs a Jóistenhez!

Szisz!
Nagyon édes a kislánykád! Igazi husika! Kép

Foria!
Téged még nem üdvözöltelek! Most megteszem! Írjál Te is jó sokat! Kép

Mamacka!
Remélem sikerül megfelelő otthont találnotok. Mélt küldöm/küldtem! Csak megkeresem a mélcímedet!Kép

Nadine!
Remélem jól vagy! Küldök soksok energiát, h rendben legyen minden!

Alina!
Nagyon szép nagy már a te babucid is.Kép És mehecc te is CTG-re.Kép

Zsugyu!
Teljesen igazad van, és örülök neki, h ilyen a hozzáállásod, és nem olyan, mint a csillagos ügyintéző hölgyeménynek.
Remélem, jól van veled is minden, amúgy! Kép

Borka!
GARTULÁLOK! Nagyon helyesek a kiscsajok! Szépek, és szép nagyok! Kép
Kérünk még képeket! Kép Nagyon sok boldogságot kívánok, egészséget, és tejcsikét!
Jól vagytok egyébként?

Niki!
Sajnálom, h nem sikerült a dokival megnézni a Kislányod! Kép
És, hogy kékülsz! Kép

Talisok!
Szerintem nekem is jó a péntek, ha el nem alszok.Kép

Alvással nálam nincsenek problémák, sőt 3 napja nem kelek fel éccaka még csurizni sem.Kép Még tovább megyek. Arra kelek fel, amikor apa megy melóba, és nyom egy puszit a fejemre.Kép
Pocikeményedés:
Nem állandóan kemény, mert van rajta sok hájacska.Kép De, ha keményedik a hasam, akkor úgy érzem, h csak bal oldalt. Ez így normális?
Jah, és az újabb bajom, h eszméletlen módon viszket a hasam, ahol csíkos vagyok. Kenegetem már mindennel, ami a kezembe akad, és amint felszáradt a kence a hasamról, megint el kezd viszketni. Ha rajta van a nadrág, akkor meg még jobban. Lehet, h valami mástól viszket, pl öblítő? Tipp?

Vikó!
Bankkal még semmit nem took, majd pénteken. De teljesen nyugodt vagyok, de egy egészséges félsz azért van bennem.Kép De annyi kell, és nem árt!
Látom sikerült megtalálni a formázásokat.Kép Ügyi vagy!

Angi!
Annyira jó, h minden rendben van Veletek is! Kép

Kata!
Szépen növögettek Ti is! Sajna a GYED-es témához lüke vagyok.Kép
Lakással mizu?

Tegnap voltam szülés-előkészítőn. Sikerült a legelső előadásra betoppannom (Vajúdás-szülés). 6 téma lesz, 6 héten keresztül.
Nagyon sok infót kaptam, nagyon sok új dolgot mondtak. Olyanokat is elmondtak, amikre nem is gondoltam, h felmerülhet. Apró részletek, de fontosak lehetnek. 2 órás volt, a senekemet szét is ültem. Video is volt, ahol peremierben mutattak mindent. Látni kellett volna a sok mamai arcát, főleg az első sorban.Kép
Nagyon élveztem az előadást, Alexmanóm meg főleg. Egyfolytában rugizott. Akkorákat ugrottam a székben.Kép

Pussz, most megyek egy kicsit vízszintbe, mert mire elolvastalak benneteket, és Mamackának megírtam azt a rövidke mélt, teljesen elzsibbadt a hátsóm.Kép

Jah, beszéltem a Lylyvel! Teljesen jól vannak, csak még nem sikerült gép közelbe kerülnie!
Gyezsuval mi van?

Nancsika & Alex 30+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Vikó!
Gyezsu nem semmi. Az előző két terhességem alkalmával én is áttanultam az időt (egyetem, mérlegképes) most viszont úgy döntöttem, NEM. Legalább egyszer élvezhessem vizsgadrukk nélkül a babavárást. Szóval kalapom folyamatosan a porban fekszik előttetek, akik tanultok.

Zsuzsi

(Én majd októberben készülhetek a szakvizsgámra, 3 gyerkőccel. Na, az lesz csak a lánykaálom!)

Kép
KépKép
zsugyu

Sajnaos nem tudok elmenni dolgozni ha 1 éves lesz, mert akkor még nem akarom bölcsibe adni és nincs senki akire rábízhatnám...

Érdekes, hogy az első 5 hónapban szinte észre se lehetett venni a hasam, az elmúlt 1 hónapban meg ennyit nőtt! Persze fáj a hátam, nem tudok aludni se.
Én is érzem a különböző részeit a babának, talpát, fenekét meg ilyesmi.

Lakás:
Márc. elején költözés, semmi új. Parketta kiválasztva, ma nézünk festéket.
Csomagolni még nem kezdetm el, mert a hónap végére be akarom fejezni a szakdolit.

Zsuszi, én is az újszülött babámmal készülök majd az asztrofizika szigorlatra meg az államvizsgára.
Nem irigyellek!
katicuska

<font color="aa00aa">Ági! Sajnos tisztában vagyok a császármetszéssel, mint valószínű szülési móddal Kép Viszont védőnő szerint ahogy a baba nő, esélyes, hogy a lepény feljebb megy... Úgyhogy imák mennek, babával naponta tárgyalok az ügyben Kép

Ma tényleg van valami a levegőben, én is álomszuszék vagyok Kép</font>

indianyo

Kata: Ágiboszi elég jól összefoglalta a dolgokat gyed/gyes ügyben, kb. én is ennyit tudnék segíteni.

A kórházban azt hallottam, hogy derékfájásra az a tuti, ha hátonfekvés közben párnát tesztek a csípőtök alá.

Előtej: nekem úgy 1,5 hónapja irtó sok jött, most meg szinte semmi. Normális ez?

Mariann

KépKép
mariannka

Mariannka
Nekem meg semmilyen tejem nincs, max 2,8-as Tescos a hűtőben....

Pussz,

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Mamacka!
Átment a mél?

Pussz,

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nekem 16. hét óta van előtejem! Néha több, néha kevesebb, néha meg napokig semmi! De volt már hogy reggelre eláztattam a hálóingem! Kép

KépKép
nicika

Én a 33. hétben vagyok, de még nem volt előtejem. De gondolom, ez nem probléma.

Scullyx
32+2

KépKép
KépKép
scullyx

Scully! Nem törvényszerű hogy legyen előtej! Nem vesztesz vele semmit! Kép

KépKép
nicika

<font color="aa00aa">Talis lányok! Akinek megvan a suttogó, elhozná nekem kölcsönbe? Coryval értekeztünk róla, de nem ismerem az egészet, csak néhány rlészt, azok tetszenek, de szeretnénk bővebben belenézni.

Hurrá, szépen beszínesedünkKép

Nancsika, nekem sincs tejem, de cicim iszonyúan viszket, úgyhogy fürdés után babaolajjal kenem a gömbölyű habtestemet, attól mindig fincsi puha lesz és nedvesen kenve hatásosabb is. Indiában is olajozzák a pocakokat... </font>

indianyo

Jaj, tudom már, mit is akartam, egy szentimrés mama mesélte hogy elképesztő olcsón lehet most a Tescoban babarucikat kapni. Nagyon meggyőző árak valóban...

itt a részlet a hsz-ből: Tescóban jártam és igen jó áron voltak bébiruhák mégpedig nagyon nagyon jók. Pl. bébizsák (télire) hordozóba rakható, mert van rajta lyuk mélyen leértékelve, nagyon szépek és csak 999. Én vettem bébi joggingot 499ért (cactus clone), nagyobb méretet vettem, és még van, fiúnak és lánynak is. Ezeken kívül számtalan cucc, bodrik, rugik, hálózsákok, nadrágok, szoknyák, sapik és minden más mélyen leértékelve. Szerintem ha valakinek nincs messze megéri egy kukkantást tenni arra.

Úgyhogy Eszter, útbaejthetjük a Tescot Örsre menet? Tesóm azt mondta, nem férne be az ágyam a kocsidba, úgyhogy majd ő azt megveszi holnap.

indianyo

Vikó! Kép
bodri? Kép

Kép

Kép
nancsika

Csajok! Tud valaki közületek németül? Hogy mondják németül hogy: Szeretem a családom! ?

KépKép
nicika

<font color="aa00aa">Nicika, Scullyx, Angi és Vok némettanárok, úgyhogy ők biztos megmondják Kép

Nancsi, nem én írtam... szentimrés lányoknak saját szótára van, Tescot például tuskónak hííják Kép De mondjuk hülyeséget én is szoktam írni Kép </font>

indianyo

Sziasztok!

Vikó: köszi az aggódást, tényleg nem vezetek már sokat, csak amennyit feltétlenül szükséges.

Látom sokunknak nehezek az éjszakák, egyébként is éjjel jobban fáj minden, mint nappal.

Mamacka: biztos tágul a medenc vagy ráfeküdt valami idegre a picúr.

Nekem sosem volt a terhesség alatt előtejem, de ez nem számít, a szülés után úgyis beindul!!Kép

Voltam a dokinál:
- BPD: 8,8cm (36. hétnek megfelelő)
- alsó lábtartásban fekszik a baba, ha így maradna, akkor biztos császárKép Remélem befordul, a doki szerint még van helye és ideje megfordulni.
- méhlepény nem öregszik, keringés jó
- doki jan. 20-27-ig nem lesz, drukkoljatok, hogy ne akkor szüljek!! Légyszi!!!
A Szabolcsban nem ismerek senkit, csak a doki miatt mentem át oda, ha ő sem lesz, akkor nem tudom mit fogok csinálni.

Istvánosok!! Szerintetek lehet az Istvánban ügyeleten szülni? csak azért, mert ugye a Szabolcs nem bababarát kórház és ha a dokim se lesz ott, akkor én sem akarok ott szülni.
Komolyan mondom ez a 3. terhesség legalább olyan izgalmakat tartogat, mint az első.

Tünde 35+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika
Ich liebe meine Familie!

KépKép
KépKép
scullyx

<font color="0000ff">Ha valakit érdekel, a Tescoban akciós a
Huggies pelenka! 66 db-os kiszerelés több méretben 2819ft!
Baba ágynemű garnitúra (2db-os paplan 98*69cm-párna 45*35cm)1599ft
Ágymatrac bevont 140*70*7 cm 3699ft, 120*60*7cm 2299ft
Állatfigurás hűtő rágóka 399ft
Bébirugdalózó 699ft
Kombidressz 399ft
Női hálóing vagy pizsama 999ft
További részlet és képek: www.tesco.hu Kép</font>

KépKép
nicika

Köszi Scully! Kép

KépKép
nicika

Lányok!

A tesco-s híreket meg tudom erősíteni. Tényleg voltak nagyon olcsó dolgok, viszont az anyaguk elég vékonynak tűnt, ezért nem biztos, hogy télre a legmegfelelőbb ruházat. Volt viszont overál, ami nagyon szép és praktikus volt egyben és 4 e-ről 2-re volt leárazva, ha jól emlékszem.

Mariann

KépKép
mariannka

Halihó!!!4

Tünde, látom neked is izgalmasan telnek az utólsó hetek(napok).Na, én is így vagyok a dokimmal,márc.24-től nincs 31-ig., 1.-ig, én meg 31.-ére vagyok kiírva, bár az uh most előrehozta 27.-re, de én mindig mensi alapján számolok.
Úgyhogy vagy itthon lesz, vagy nem.Vagy én szülök előbb, vagy nemKép
Ki tudjaKép
Egyébként gratula a jó eredményekhez!Kép
Gyezsu jól van, ma emileztem vele, csak nincs sok ideje, készülget, tanul...stb.
De jól vannak.

Előtej dologhoz nem tudok hozzászólni, nekem soha sem volt.

Nancsika, 2,8-as tescós????KépKépKép
Jót röhögtem rajtaKép

Vikó, még nem tudom bemegyek-e, túl hosszú lesz akkor megint a nap, főleg Olivérnek, na meg én is fáradok ám.
Lehet más lenne a szitu, ha jó idő lenne, de így hidegbe, egész nap????
Viszont megnéztem a XIV.-ker önkorm.honlapján(ott volt az esküvőnk), reggeel 8.15-től van ügyfélfogadás, akkor el is tudnám intézni a házassági másolatot.Szt.Imrébe úgyis 300 napos is jóKép

Ildi 28+5
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: