A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

multkor emlegettetek a "Cukor blues" c. konyvet. kolcson tudja adni nekem valaki? lecciKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jó reggelt!
Emma csak egyszer ébredt éjszakaKép

Csajok!
Van egy bontatlan nagy tégely mosakodókrémem, február közepéig jó, kéri valaki? Mi nem használjuk, szívesen odaadom, természetesen ingyé'.
Továbbá van 3 évfolyam régi Praktika újságom (azt hiszem 1999-2000-2001), hozzá tartozó dobozban, azt is nagyon szívesen odaadom, ha érdekel valakit. Ha nem, kidobom.

Kép
Kép
manoka11

Jó reggelt!Mindenki alszik?Dorkámnak vannak mostanában alvós napjai.Képes du.3-4 órát is aludni.Olyan jóóóóóóóKépZSAN:akkor hova küldjem az emailt?

petergabi

MACS:hogy vagytok,van segítséged?Ha lesz egy kis idődKép,akkor írsz nekünk egy szüléstörténetet?

petergabi

Jó reggelt !

Manoka ! Praktikát ki ne dobd !!! Szupi újság , márha lenne időm ilyesmit csinálni Kép de nincs Kép Áron tegnap egész nap nem aludt , igaz reggel 10 kor keltünk , de este 7-ig egy percet sem , ez normális ? Kép
Az éjszakák meg a szokásosak , sokszor kelünk 5-10 percre .

Oxi ! Képzeld jól megszívtam a kencét , valszeg allergiás lehetek az egyik összetevőre szóval rákvörös lettem tőle , ma reggelre elmúlt . Nem gyanakodtam eleinte ,mert azt irta a meleg érzett majd elmúlik , szóval kb . csak 10-15 perc múlva tudatosult , hogy ez már nem cak melegérzett Kép , akkor mostam le Kép csak tudnám mire vagyok allergiás , nem árta már egy vizsgálat.

Jus hogy van ? És macs ?

Kép
Kép
greenolive

Green!
Kellenek neked az újságok? Mert sajna tényleg ki kell dobnom, nem tudom tárolni. Pedig én is szeretem, de most úgy látom, hogy nekem már soha nem lesz idöm ilyesmivel foglalkozni.

AllergiaKép

Juc jól van!

Kép
Kép
manoka11

Manóka,
Ha Green nem kéri az újságokat, akkor nekem adod? Én imádom az ilyen dolgokat.Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gabi,
chello.hu-végű cimre. eleje uaz, mint a hotmail-es.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Halihelló eribody Kép

Újra röviden bejelentezem, amég az áldott gyermek nem kér cici-menüt Kép
Alakul az itthonlét, ma éjjel pl sikerült bömbi nélkül végigcsinálni, kb: nyekergés-kaja-alszomtovábbháromórát ritmusban. Olyan éédes Kép nem tudok betelni vele. A Zapája is tök ügyesen fürdeti, pelusozza. Sajna olyan mohón eszik, hogy telenyeli magát levegővel, aztán perzse fáj a poci, de pár csepp édeskömény tea megoldani látszik a problémát.

Gabi,
szívesen írok vmikor szüléstörténetet, de mivel a szülés előttig veletek trécseltem Kép ezért alig van vmi, amit ne tudnátok Kép Azért persze megírom Kép Kép Most anyósom van itt segíteni, de a jövő héttől egyedül igyexem boldogulni. Ha nem megy vmi, majd jövök ide ríni Kép

Pussz mindenkinek

Macs és icipiciFülöpke

u.i: lemértem a talpát, 7!!!!cm Kép
macskanyu

Magdi,
persze, nagyon szívesenKép

Na L, indulunk anyóshoz.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,
Jucus a körülményekhez képest jól van, este beszéltünk. Nem csak az epekövét vették ki, hanem még valamit, amit nem tudom pontosan, hogy mi, majd ő megírja, nem akarok hülyeséget írni. Elvileg holnap engedik haza.

Részemről ismét egy vizsga, amire visszatapsoltak. Kép Na de legközelebb mondjuk készülök is majd rá, és simán átmegyek! Kép Always look at... ja, és Kisün becherovkája nagyon jót tett a lelkemnek a vizsga után! Kép Köszi Kisün!!! Dócija a szokásosnál is édesebb volt, egyszer megpróbáltak összepusziszkodni Eszterrel, de nagy borulás lett a vége. Kép (Többször próbálkoztak, de egyik eséssel végződött, hogy pontos legyek.)

Macs,
még egy nagy GRATULA, és élvezd az első napokat! Kép
Többieknek csók, most asszem el, tanulni.
neet
neet

Manóka: sima gyógyszertári mosakodókrém? az minket lehet, hogy érdekel, mert FanniSára és sokszor én is azt használom. Szal, ha nincs más jelentkező, akkor....
Cicid hogy van? segítenek a dolgok? Remélem igen.

MOM kontra Sagoya: azt hiszem egyértelműen sagoya párti vagyok. De persze alkalmazkodom a többséghez.

Fibi: úgy látom megsértődésem szállóigévé lett, pedig nem én voltam az első. Na sebaj, ez már jól rajtam ragadt.

Bogárka: krumplipelyhet nem próbáltam. De miért elöbb főzöd és aztán csinálsz vele valamit? én először megpucolom és aztán főzöm meg, és csak néhány kockát, vizben áztatva pedig eláll másnapig. De lehet, hgoy nagy hülyeséget írok.

Recca: cukorbluest én emlegettem. Nekem könyvtári példányom volt. A XI. kerületi Etele útiban meg van tuti. Ingyé iratkozhat be Benke, úgyhogy egyébként is megéri. www.fszek.hu azon belül katalógus itt tudod csekkolni, hogy melyik könyvbtárban van bent.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Neet,
máskor remélem legközelebb örömödben iszol Kép.

Kép
Kép

És annyira jól elvoltak a lányok, hogy igazából oda sem kellett rájuk figyelni, szóval 2 gyerek rulez!!!! Kép

Zsebi,
én gyerekkoromban néhány versnél (pl. József Attila Altató, amikor elalszik a villamos) reagáltam ugyanígy, meg ha hidroglóbuszt láttam... valami miatt féltem ezektől, senki nem tudta miért. 3 éves korom körül elmúlt Kép

vera (15+2)
kisün

Macs,
asszem nem is üdvözöltelek, de most megteszem: SZIA MACS és szépségesfülöpke!!!! KépKép

v
kisün

Gabi,
megjött!!!Kép és majd megirom, h miért nem kaptam meg!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera,
optimizmusod RULEZ!!!!KépKép
Neet,
KépKép de becherovka rulez!

klubrádió most:
gyöngéd születés/szülés!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sagoya vs. Mom ügyben annyit mondok, hogy felőlem lehet a Sagoyában, de utána majd legyen má a MOMban is, hogy én is tudjak menni valamikor az ilyen bulikra. Akkor biztos Vera is jönne (már ha ráér Kép )

Vera!
kafa ez a sátor Dócinak! majd én is szeretnék neki, ha lesz szobája.

ancsipancsi

Bogárka!
Nem te voltál ma az rtl delelőjében????Kép Sajnos, csak a végét láttam. De a szőke csajszi tisztára úgy nézet ki mint te. Valami könyvről volt szó.... De pontosan nem tudom miről, lecsúsztam rólaKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!
Már egyszer ezer éve írtam ide, de most szeretnék csatlakozni a társasághoz, mint egy leendő Szentimrés baby anyukája, aki most 10 hetesen vígan lubickol a pocakomban.
funny80

Sziasztok!

Bogárka!

Neked nagyon jól áll a tvKép miért nem szerepelsz sűrűbben? Csini voltál!!

Jucussal beszéltem ma és jól van! Holnap hazaengedik.

Macs!

Gratulálunk mégegyszer!!! Gyönyörű a kis macsKép
eszti25

Szmagdi!

Jól láttad az a mi Bogárkánk volt! Az adoptálásról volt szó benne.
eszti25

Ancsi,
neked csak MOM jó???. Nekünk meg Sagoja. MOMot 3 átszálással tudjuk megközelíteniKép Kocsival meg még nem akarok elindulni egyedűl. Nektek Sagoja nagyon messze van???
Mélt olvastad???
Ma nem leszek sokat, mert van egy csomó varrni valómKép. De igyexem benézni.

Neet
Kép .Pedig én annyi +t küldtem. Legközelebb menni fog, tudomKép

Macska,
Én napokig csak néztem, néztem,néztem OrsitKép Nem tudtam betelni veleKép Teljes mértékben megértelekKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok Lányok,

napsütéses jó reggelt! Kicsit zombi vagyok, Bendeguz egész éjszaka nyöszörgött, mert folyt az orra, meg jön a foga is. Pedig egy hónapja nem voltunk betegek, reméltem, hogy most már megússzuk ezt a teletKép Most tisztíthatom az orrát egész nap, amit persze "imád" Kép

Ancsi, ja hogy szójaliszt! Annak a normál fajtájában is csak 35 gramm szénhidrát van száz grammban, fele mennyiség, mint a normál lisztben. És kb. negyed annyiba kerül, mint az általad említett spéci liszt.

Zsan, az micsoda dolog, hogy a fogdoki "nem mondhatja meg", milyen fájdalomcsillapítót szedhetsz?! Nem ez a dolga? De jó, hogy nem szokott dolgom lenni fogdokikkal.

Kisün, két gyerek tényleg rulezKépKép Kivéve, mikor az egyik tiszta nyűg egész nap, vagy amikor mind a kettő tiszta nyűg egész nap KépKépKép

Találka: ha Bendegúz rendbejön, akkor mi mindkét helynek tudunk adni egy-egy szavazatot Kép
soosoo

Különben péntek 13. lesz KépKép
soosoo

Sziasztok,
az előbb próbáltam egy hosszabb üzenetet közzétenni, de sajnos nem sikerült, így most csak röviden kérném a tanácsotokat.
Én egy multinál dolgozom, nagyon stresszes munkahelyen, napi több mint 8 óra levegőtlen egyterű helységbe, ahova mindenki betegen jár be dolgozni, a 4 hónapban járok, de már most szeretnék betegállományba menni, különben megőrülök itt. Szerintetek elfogadják ezt az orvosok, megértik? én azt hallom, hogy terhes anyukákat könnyen kiírnak betegre, de mivel az egészségi állapotom szerencsére rendben, így aggódom egy kicsit. Mi a véleményetek, tapasztalatotok a betegállományba vételről?
lililili

Johi, kosziKép. nem is rossz otletKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Funny,
Isten hozott nálunk!!!! Kinél és mikor fogsz szülni???KépKép
Soosoo,
nem a fogdoki hibája volt, h nem tudott mit mondani, de azt mondta ebbe nem szólhat bele, mert évente változik az orvosi hozzáállás, és hivjam fel a nődokit, mert ő a Biztos, aki Zicher!!! Csak sajnos én eltünetettem Dr.Balogh mobil számát, igy a rendelőt tudtam volna csak hivni, de hétfő délután sajna nem sok sikerem lett volna.
Bogárka,
TV??? megint????Kép és mér' nem szólsz?????????he???
ki volt a műsorvezető??? a nagytehetségű Farkasházy Réka???Kép
nekem is mindegy hol van a tali! Kocsi mindkét helyre elvisz...és ugye ez kint van a városból, igy bátran megyek...Kép
mom mellett szól: nagyon közel van és isteni a kávé
szagoja mellett: ingyenes a parkolás ééééés, kedvesek a mayában!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lililili,
minden kérdés nélkül ki fognak irni!!!!!!!!! doki nem kockáztat, ha esetleg vmi gáz van, és ő meg nem irt ki.! Engem külön meg is kérdezett, h nem akarom e, h kiirjon...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Lili,
eddig akárhány háziorvossal találkoztam, mind felajánlotta, hogy bármikor kiír táppénzre. Ha akadékoskodna, kérj egy ajánlást a nőgyógyászodtól. Szerintem menni fog.

Kata
soosoo

Zsanci,

Dr. Balogh Tibor a választott orvosom, és augusztus 7.-e a nagyjából belőtt időpont, de az UH-kat nyomon követve ez még változhat +- 1-2 napot.
funny80

Ja és köszönöm a fogadtatást :o)
funny80

Lányok, köszönöm a tanacsokat!!KépKép
Bocsi, h tegnap este mar nem tudtam megköszönni, de zürös esténk volt.

Most meg összefutottam Fabrikaval a boltbanKépKép

KépKép
fibi

<font color="0000ff">Petergabi!
Nekünk is van olyan kórházi öltözetünk! (csíkos), majd rakok fel képet, mert apa telefonján van...

Sajna nagyon ritkán tudok jönni, visszaolvasni képtelenség, általában a képnézegetésben kifullad a dolog. De azért rakok fel nevetős képeket magunkról, ma produkáltattam Klárit. Kép

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Ha lehet, rögtön kérdeznék is.
Az van, hogy az emésztésem nincs éppen a toppon, és Balogh doki ajánlott valami laktóz alapú izémicsodát, hogy olyat vegyek, de nem emléxem a nevére, tudtok esetleg segíteni.

Köszi,

Funny
funny80

Lili,
Tutira kiírnak betegálománybaKép És irasd ki magad minnél előbb. A babócának sem tesz jót a stresz. Pihenj sokat otthon és élvezd a kismamaságotKép
Ki az orvosod????

Funny,
Üdv ittKép Jó helyen vagyKép
Neked van már dokid??

Pocak,
Kérhetek egy autogrammotKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Proone,
Klári -baba gyönyörűségesKépKépKép Én is mosolyogtam, mikor megláttam a képeketKép Nagyon-nagyon édiKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Manoka ! Nyugodtan add Magdinak , nekem sincs időm Kép Köszi a felajánlást !

Találka : Mom kontra sagoja ....campona ? Kép ( de nem szavazok ,mert már jó régen nem voltam talin )

Macs ! minden jót nektek az első napokhoz , szüléstörténetet énis kiváncsian várom !

Juc nak jobbulást !!!

Neet ! Sipirc tanulni Kép

Kép
Kép
greenolive

Funny,
mire megírtam az üzit, már válaszoltálKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Lányok!
Valaki segítsen! Nagyon fáj a fejem, van olyan gyógyszer, amit most is lehet szedni?

Köszi,
Funny
funny80

Green, kösziKép,

Manóka,
akkor hol és mikor hozhatom el az újságokat?KépFérjem elmehet érte.

na megyek varrni

Mása
Kép
Kép
szmagdi

<font color="0000ff">Funny!
Algopyrint szabad bevenni. Nekem a háziorvosom azt mondta, hogy lázra vehetekbe Algopyrint és Rubophent, csak Aspirin tartalmúakat tilos!</font>

KépKépKépKép
proone

Liliii!
a táppénzhez (ha szabályosan járnak el) a nődoki ajánlása kell a házi orovos felé, amit havonta újra meg újra meg kell kérni a nődokitól és háziorvosnak elvinni. ha rendes a nődokid, megadja. nekem ráírta, hogy veszélyeztetett vagyok, mert stresszes volt a cég, igaz én a 7. hónapig bírtam. a házidoki kérdezte, hogy miért vagyok veszélyeztetett, a nődoki mondta, hogy mondjam azt, hogy kicsit vérezgettem és pihennem kell. ennyi. szóval ne aggódj!

Proone! Klárika nagyon szép! csíkos ruhát kérünk! Kép

Funny, üdv itt.

Bogárka! mi? tévésztár lettél?????

na mi megyünk oltásra.
EGYET NEM ÉRTEK! külön kírták a szurit, hogy vegyük meg, hogy ne kelljen 2x szúrni. erre most olvasom a szurin, hogy Hib nincs benne. lehet, hogy emiatt mégis 2x fogják szúrni? k. mérges leszek, mert 4eFt-omba került, hogy normális szurit vegyek, és akkor kiderül, hogy nem tökéletes...

Mása!
nekem Sagoya szóba se jöhet, nem tudom a vilire feltenni a kocsit.

ancsipancsi

Lilili,
BIZTOS kiírnak, de hazudhatsz is egy bokabedagadást, szédülést, stb. De erre valszín nem is lesz szükség. Maradj otthon, írj a topicba, ja és WELCOME! Kép

Funny,
éljenek a 10 hetes lubickolók! Kép És hogy vagy?

Green,
azért sem. Kép

Amíg ti szőke csajokat néztek az rtlen, addig én barna fiúkat az m1en. Kisün öccse rulez. Kép

Eszter lázas. Kép Vírus lenne? De mást nem csinál, csak néha köhög egyet, de ez sem lenne feltűnő, ha nem lenne mellette a láz. És ha lenyomom egy kúppal, viháncolva rohangász a kutyával, szal nagy gáz nem lehet. Vagy mi ez?
neet, tanácstalan
neet

Helló,

köszi szépen a válaszokat, majd jelentkezek az eredménnyel nálatok.

lili
lililili

Proone,
köszönöm az infot, kislányod nagyon édi.

Neet,

köszönöm, most egész jól, de volt mikor felkelni is alig tudtam....túlélem :o))

Mennem kell a szokásos csapolásra, meg UH-ra meg ilyesmik, de gondolom, ez nem is újdonság :o))
funny80

Egyébként doki javasolta, hogy a Bártfaiba kérjek időpontot UH-ra jövő péntek délutánra. Mennyivel előbb érdemes felhívni őket?
funny80

MA MEGYEK JÓSNÉNIHEZKép
este jövök....

zsebi,
ismét felvettelek msn-re ha most sem igazolsz vissza eret vágok magamonKépvagy vegyél fel te engem:jucakukacgalambpontnet

cupp
Vendég

Neet, nemtom ,sajnos, mi lehetKép. De majd az okosok megírákKép

Ancsi, nekünk meg a MOM vilingeresKép én sem tudom felrakni a baba-taxitKép Akkor mikor talizunk????

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi,
SzuriKépKépKép én úgy sajnálom a babát ilyenkor. Mi 2 szurit kaptunkKép és velünk nem vetettek meg semmit.
Tegnap is sajnáltam Orsit, mikor belőtték a fülecskéjét.

Annyi dolgom van, helyette meg ide kuksizokKép ÁÁÁÁáááááááá!!!Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Neet:ez még bármi lehet,akár 3napos láz is.Legalább is Orsimnál volt ilyen,semmi tünet a lázon kívül,még levertség sem.Azért gyógyuljon meg gyorsanKép PROONE:ez hihetetlenKépMost született és már ekkora vigyorra képes.Édes nagyon!

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: