A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok! Ismét itt volnék!Kép
Lara szorítok, hiszen a görbéd csoldálatos, a teszted pedig alakulgat...Kép

Wish!Kép Hmmm úgy tűnik lemaradtam a tábláról...Kép Ugye be tudsz akkor engem is szorítani?Kép
Adataim:
Banyanya 27 év (most mégKép) /Budapest/, 1,5 év óta próbálkozunk, ma a 8. cn-on volnék, 28-30 napos rendszeres a ciklusom és ebben a ciklusban kezdtem a clostyt szedni.
Ha esetleg vmi még szükségeltetik, jelezd légy szíves!

Tündér!Kép Majd azért adj életjelet magadról! Mikor kell bemenned a kórházba?
banyanya

Hmmm mintha elég nagy lenne a pangás itt kérem szépen...Kép
BabatszeretnekKép A képet a melléklet feltöltése gombra kattintva tudod mellékelni.
banyanya

Szépjóestét mindenkinekKép

"Csak" elment a babaKép

De ez is "jó" hír nekünk, hisz nem kell arra a fránya petevezeték átjárhatósági vizsgálatra menniKép Ez lett volna az utolsó vizsgálat,de úgy tűnik mégis teherbe tudok esni, csakhát most elsőre valami bibi bolt. Na de majd legközelebbKép

LaraKép
Tessék pár nap múlva tesztelni, nem elkeseredniKép
Barinőmnek csak 7 hetes terhesen lett pozitív a tesztje! Próbálj ki egy másfajta tesztet.

Én most pár napra lelépek a férjemmel, kis kikapcsolódás és megnyugvás céljábólKép

Addig is minden jót mindenkinek!

Eredményes teszteléseket és sikeres "babagyártást" akinek aktuális leszKép

AviszonlátásraKép
haga_28

MohácskaKép

A jóuram üzeni a Párodnak, hogy nincs mitől tartania a vizsgálat miatt. Otthonról kell vinni az "anyagot". Megnézik spermatogrammal, közben kérdezgetik minden nyavajáról, meg egy kicsit megmogyorózzákKép Nem kell félni tőleKép Nekünk, nőknek sokkal rosszabb a vizsgálat, gondoljon bele ebbe!
Legalábbis ezen a környéken ennyiből állt a vizsgálat. És annyiba került, mint egy nőgyogyi vizsgálat.
HajráKép
haga_28

Haga sajnálom a hírt, de a tüneteid alapján sajna erre lehetett következtetni... Tudom, hogy min mész most keresztül...Kép
banyanya

Haga!

Nálunk helyszíni mintaadás van Kép. De amúgy sem érnék be vele fél órán belül Kép.
Amúgy meg tipikus férfi, de imádomKép.

Kriszta

mohácska

Haga Kép - mar annyi rossz hirt hallottam mostanaban, hogy lassan nem birom tovabb...naygon kivanom, hogy gyorsan koltozzon hosszitavu pocaklako

Mohacska Kép a legszennyezodes allitolag a legrosszabb a spermaknak, es a szuk gatyak - mivel ezek remelem nem fenyegetik az uradat - nem is lesz rossz eredemenye !!! Egyen sok cinket + c vitamint + szelent (tojas) es minden ok lesz

Tunde Kép a pecseteles + pattanas meg nem mensi Kép - remelem baba !!

Amica Kép gratulalok !!! nagyon szeretnek mar ilyet latni - el sem tudom kepzelni szinte, hogy ez velem megeshet !!! de remenykedem ezerrel

jo ejt Kandi, Kép te ilyenkor szoktal jonni
saci

Haga
Nagyon sajnálom Kép
Remélem sikerül feltöltődnötök egy kicsit!

Kép
Kép
szilva069

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap elmentünk a párommal spimingezni. Nagyon-nagyon jó volt! Teljesen kikapcsolt az agyunk, se meló, se lombik, se semmi! Nagyon jó volt. Jövő héten újra. És végig bírtuk csinálni. Ömlött rólunk a víz! De nagyon jó volt a fizikai fáradtság a lelki leterheltség után. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Még 3 hét az első konzultációig. A francba, lassan megy az idő.

Tegnap volt a 13.cn, egymásnak estünk.... hátha... És amúgy is...

Javaslom nézegetni, olvasgatni www.infertility.hu-t az olyan kiváncsi fajtáknak mint én!!!!
mot

Mot Kép
Örülök, hogy tetszett a spinning, és hogy még ráadásul ügyik is voltatok.
Az én órám is lassan jár. Már alig várom én is, hogy mehessek. De az is 3 hét még!
Mi a mai napi kérdés?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Magácska milyen vicces kedvében van ma reggel?

Az említett honlapon tényleg le van írva minden. Doki bácsi válaszolt már ezer kérdésre másoknak és azt olvasgattam.

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz velünk!
Az inszem szóba se jöhet?
mot

Mot Kép
Az inszemmel teljesen, vagy majdnem teljesen egészséges pároknál próbálkoznak. Szerintem nálatok ennél több segítségre van szükség, hiszen nem tudnak a petikéhez menni a kiskatonák!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Rendben. Megértettem.
Te hogy vagy?
mot

HagaKép nagyon sajnálom, szívből kivánom hogy minnél előbb sikerüljön a baba.

Saci küldtem tegnap üzenetett a free mailedre, megkaptad?

Szilva mi újság, mikorra várhatód azt a fránya pirit, inekciót kaptál rá ugye? Ha megjönn akkor már a következő hónapba kéred is a fagyibabákat?

Manda merre jársz, gyere néha közénk!?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mot Kép
Én is türelmetlenül várom már, hogy elteljen ez a 3 hét, és kiderüljön lesz-e fagyibabás beültetés? Elég uncsi mostanság az életem. Egy csomó munkám van, de arra sem tudok koncentrálni, nem haladok azzal sem.
Azért megvagyok, egyre jobban. Kép

Kép
Kép
szilva069

Lányok ma elég jó kedvre ébredtem, igaz esténként még mindig sírokKép, de legalább a nappalok jobbak. Na arra jutottam hogy ha van kedvetek elkezdeném szervezni a találkozott nagyon szertnék veletek találkozni, én febr. elejére vagy közepére gondolnék.Arra lennék kíváncsi hogy van-e rá igény és mi a jobb nektek munka után vagy szombat de.?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

<!--attachment: 01ho-332343.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*182.3**01ho%2ebmp --><center><pre>
Kép
01ho.bmp (182.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
ez a mai nappal bővített...
milyen ez a görbe????
én nem értek hozzá!!!!
babatszeretnek

koszi Barbi Kép ment a valasz

en tegnap kukorekoltam, nalunk volt vacsora-baratokkal
teljesen hulla vagyok
saci

Barbi Kép
Én benne vagyok a találkozóban, és az idejét illetőleg is rugalmas vagyok.
Barbi vegyél fel a jelentkezők listájára!

Kép
Kép
szilva069

Hello Csajok
Jó régen nem jelentkeztem, mert a műtét utáni gyógyszerezésnél tartok, és most semmi izgalom legalább február végéig. Csak azért vagyok ma totál letörve, mert kb. 1 hónap alatt majdnem minden baráti párunknál kiderült, hogy jön a baba. Tök nagy a lelkesedés és az igalom mindenhol, mindenkinél a baba a téma. Én meg úgy érzem magam, mint egy selejt, mint egy kívülálló. Mindig arra gondolok, ha mi is babásodnánk, mekkora öröm lenne, hogy ezzel a 6 lánnyal egyidőben, most meg nem tudok nekik szívből örülni. Minden egyes "nagy bejelentés" egy késszúrás volt a szívembe. Hogy lehet ezt feldolgozni???? Ahol meg nem terhesek, oda meg bébilátogatóba járunk, mert 2005-ben volt egy bumm. Persze mindenhol 2-4 hónap allatt összejött....Ti hogy csináljátok? HOgy kezelitek az ilyet???? SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!

Kép
Kép
emma1976

Lányok abba segitsetek ha exelbe felviszem a neveket és az időpontokat azt hogyan tudom ide nektek beszúrni.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Emma Kép
Jó, hogy jöttél! Azt hiszem ezzel a dologgal minnyájunknak meg kell bírkózni, eggyütt kell élni, el kell fogadni. Nagyon tud fájni, tényleg minden egyes bejelentés, dehát úgysem tud az ember mit csinálni. Meg kell próbálni örülni, de legalábbi elfogadni a helyzetet. Gondolj ilyenkor arra, hogy egyszer ránk is sor kerül... előbb vagy utóbb Kép (Reméljük előbb)
Végülis ők nem tehetnek arról, hogy nekünk ilyen nehezen jön össze a baba. Ez van, el kell viselni ezt az érzést.
Engem is éppen tegnap tisztelt meg az egyik kollegám a bizalmával, hogy 2,5 hónapos terhes a kedvese. Mosolyogva gratuláltam neki, pedig nagyon fájt!
A műtétből felépültél már teljesen?

Kép
Kép
szilva069

EmmaKép

Én is Szilva gondolataival értek egyet, ezzel az érzésel együtt kell élni, ők nem tehetnek róla hogy nekünk nehezebben sikerül. De mindenkinek sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet hogy kinzásnak tünik, de nekem eddig jó volt kisbabákal érintkezni a szívem szakadt meg, de reményt adott hogy egyszer majd nekem is lesz. A kis arcukkal rám néznek és minden rosszat elfelejtek csak annak a pillanatnak örülők és élek! Emma bízom benne hogy előbb-utóbb ezzel az érzéssel megfogsz tudni birkozni!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

EmmaKép
Én is selejtesnek érzem magam. Ráadásul a férjemen úgy érzem, hogy széngyenli, hogy nem jön össze a gyerek, mert úgy veszem észre igyekszik titkolni mások előtt, hogy vizsgálatokra járunk. Én sokaknak elmondtam, de azért a munkahelyemen csak a főnököm tudja, hogy most laparra megyek. A férjem szerint ezeket nem szokás másoknak elmondani, de én a barátnőim előtt nem titkolom.
Szerencsére a baráti körünkben senki nem babásodik, de én már attól is rosszul vagyok, ha az újságban olvasok velem hasonló korú "sztárok" terhességéről. Mert mostanában tele van vele a sajtó.

Kép
Kép
tiza

Tizomp Kép
Én is nagyon szégyeltem először azt, hogy nem sikerült 1 év alatt teherbe esnem, főleg azért alakul ez nálunk nagyon szerencsétlenül, mert hülye fejemmel mindenkinek elujságoltam, hogy belekezdtünk a "babagyártásba". Na ezt jól beszívtam, mert nagyon sokáig kaptam a kérdéseket, hogy mi van má? És hát szégyenkezve mindenkinek csak azt tudtam válaszolni, hogy dolgozunk az ügyön.
Aztán tök cikinek éreztem, a Meddőségi Centrumot, meg az inszemet, de mire eljutottam a lombikig, már nem zavar semmi ezzel kapcsolatban. A férjem mindig mondta, hogy ez nem ciki, nyugodtan elmondhatjuk a rokonoknak, barátoknak. Ha kérdeznek, most már beszélek róla. Már minden tök mind1, csak végre jönne a baba Kép
És Barbinak igaza van, olyan jó érzés megfogni egy csöppséget Kép Kép Kép
A sztárok babásodásától én is ki vagyok. Tényleg egyfolytában arról lehet olvasni, hogy ki mennyi idő tarhes...
Tizus, tuningold a lelked, mert ez nem lesz jobb, de együtt lehet, kell vele élni! (De lehet, hogy már nem sokáig!)
Remélem a lapar is segít közelebb kerülni a várva várt célhoz Kép
Drukkolok, hogy mindent rendben találjanak nálad, de ha mégsem, akkor tudják orvosolni!
Mikor tudsz beszámolni nekünk a műtétről?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Iza
Bocs, kicsit lemaradtam, lehet már tudni pontosan hogy mikor lesz a laparod? Ne félj tőle, túl kell esni rajta, és utána sokkal jobb lesz, akármi is lesz az eredmény! De csak arra szabad gondolni, hogy minden rendben van! Drukkolok nagyon!

Emma Kép
Hoyg vagy? Klimax tüneteket te is szenveded? Mikor kapod a 3. szurit?
Ami a kérdésedet illeti, tényleg el kell fogadni, hogy nem azért nem sikerül nekünk, mert a barátainknak igen. Azaz, nem tőlünk veszi el a sors, hoyg nekik adja. Persze fájó meg minden, de ne hagyd, hogy ez befolyásolja a lelkedet, amúgy sem leányálom az életünk. Kapaszkodj a napi apró örömökbe, ilyen helyzetben már annak is örülni tud az ember, ha süt a nap télen... Én pl. szileveszterkor jót dumcsiztam egy 16 hetes kismamával, aki a férjével még csak novemberben töltötte be az 1 éves ISMERETSÉGET! Szeptemberi lagzi után rögtön összejött nekik a baba. Pedig azt hittem, látni sem akarom, és milyen szilveszteri bulim lesz így... Tudod, az ő helyükben nekünk is rosszul esne, ha a lelkünk mélyén őket hibáztatnánk, még akkro is ha nem tud róla. És neked is milyen állati jól fog esni, hoyg mindenki gratulál majd ha végre sikerül. Nem mindig tudhatjuk, hogy az a kismama mit szenvedett a babájáért. Fel fejjel, az idő szerintem rohan, mit rohan, ezerrel száguld, és éltessen az az érzés, hogy idén NEKED fogunk mi és a családod, barátaitok gratulálni! KépNa akkor majd körberöhögöd a fejed a boldogságtól, de még egy picit ki kell tartanod! Oksi? Kép

Tündi
Vendég

Emma Kép megertelek en is, de egy "trukk", hatha bevalik...(egyszer mar irtam itt, de masnaak nem tetszett annyira Kép) , szoval en mindig arra gondolok, hogy ezek a megszuletendo csoppsegek tartanak majd el engem, ha nyugdijas leszek, szoval minden egyesnek kulon orvendezek Kép- tudom, hulye vagyok, de nekem bejott, es mellesleg igaz is. Kép
A masik: a tobbiek egyaltalan nincsenek azzal elfoglalva, hogy veled mi van, szoval azt csak te erzed, hogy ciki, ok nem neznek ugy rad, hogy "jaj, szegeny"...
+ neked is sikerulni fog. meg nekunk is, ha van kitartasunk..nemigaz?
s.
saci

Sziasztok! Most itthon tanulok a szigorlatra, úgyhogy gondoltam bekukkantok hozzátok...Kép
Emma Kép Én is hasonlókat érzek, mert úgy tűnik, hogy mindenkinek összejön körülöttünk csak nekünk nem... Főleg mióta minden csapból az aktuális sztárocskák babásodásairól olvashatunk.... jaj! Ilyenkor nagyon ki tudok akadni!Kép
banyanya

Sziasztok
Remélem tudtok nekem segíteni. Jártam már nálatok párszor. Nagyon profik vagytok. Van egy 15 hónapos gyönyörű kisfiunk. A párommal arra a döntésre jutottunk, hogy ilyen gyerekből jöhet egy tucat, úgyhogy neki álltunk a kistesónak. A szülés óta megszakítással védekeztünk. Roli elsőnek összejött. Hát most nem ment ilyen könnyen. Tudom, hogy nagyon korai még a görcsölés. Azért ma vettem egy ovulációs tesztet a dm-ben. Hüvelyváladékosat kerestem,de nem találtam. Gyógyszertárban sem. Tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni? (PG53)
Egyáltalán ér valamit? Mi van ha nem mutat ki a teszt peteérést?

Bocsi a kérdésekért, de mivel az első baba foganatatásásval elkényeztetett a sors, most kicsit bizonytatal vagyok.Egyébként a dokim szerint ,minden OK.
ani_27

SzilcsibeKép
Köszi a hozzászólásod és persze maximálisan igazad van. Ismerős ez a dolgozunk rajta szöveg, de már rém irritáló.
Én végülis nem érzem cikinek a kivizsgálásokat, csak a rokonok, ismerősök, barátok kérdéseit. Ami a legszarabb, hogy a férjemnek van egy alkalmazottja, aki jó sokáig (egészen az esküvőnkig) rá volt állva a férjemre és szerintem most külön örül, hogy nem jön össze, mert állandóan kérdezgeti a páromat. Szóval előtte én is titkolom ezeket a dolgokat. (Ez olyan mintha egy verseny lenne és most ő áll nyerési pozícióban. Hülye női dolog mi? Persze a párom csak röhög rajta, de ő sem akar neki ezekről a dolgokról beszélni,mert tudja, hogy csak örülne neki. Engem sem akar ebbe a helyzetbe hozni.)

Tündi30Kép
Mi van veled? Nagyon eltűntél, már kerestelek másik topicban is. Mikor kezdhetitek a próbálkozást?

Köszi az érdeklődést. Holnap fekszem be a kórházba és pénteken lesz a lapar. Nem igzulok, inkább várom. Szerintem jövő héten hétfőn (persze, ha minden jól megy) már tudok írni, de az is lehet, hogy otthonról már a hétvégén.

Kép
Kép
tiza

SziasztokKép

TizaKép
Én szívesen vállalom a tudósítást, a számom megvan Neked.Kép Ja, az elfelejtettem írni, hogy anyukám azt mondta, hogy jó a doki, akihez járszKép

Lányok!
Nem vagyunk selejtesek!! Hinni kell benne, hogy sikerülni fog. Nekem is rosszul esik, amikor hallom, hogy valaki terhes, de lehet, hogy amikor én jelentem be, akkor meg más fogja rosszul érezni magát, mert neki nem sikerül. Közben meg talán nem is tudja, én mennyit vártam erre. És az is igaz, hogy mi sem tudhatjuk, hogy más esetleg mennyit küzdött a babáért.

AniKép
A PG53-at nem sokan dicsérik. Az ovulációs teszt szerintem jobb.
gtünde

Csajok! Kép

Már ki is nyomtattam az előző hozzászólásokat! Ha letörök majd olvasgatom!

Köszi! Kép
mot

TizaKép SzilcsikeKép
Én pl. nem érzem kínosnak a babatémát, ha megkérdeznek, megmondom mi van. És nem érzem utána szarul magam. Eddig mindig mindenki megértő volt és kedves. Akár melóhely, akár család (bár a családban kevesebben tudják, mi van)Kép Én szerencsére még senkitől nem kaptam azt, hogy béna vagyok.
gtünde

BabriKép
A találkozóban benne vagyok, de nekem meló után nem jó, mert ugyi Pécsett vagyokKép Szóval, a hétvége jobb lenne. 100%-ra nem tudom mondani, hogy megyek, mert bármi közbejöhet, de nagyon szeretnék menni.
Az Excel táblával kipróbáltam valamit. Megcsinálod a táblát, kijelölöd, másolás. Megnyitod a Paint-et, beilleszted, majd képként (pl. jpg kiterjesztéssel) elmented. Utána már fel tudod ide tölteni.
gtünde

Tüncsibe Kép
Én sem kaptam soha gúnyos, vagy rosszindulatú megjegyzést, és mára már nem is zavar (annyira).

Tizomp Kép
A vetélytársad inkább még mindig irigy, ezért örülhet, hogy még nincs baba nálatok, de majd meglátod, hogy fog sárgulni ha megtudja, hogy várandós vagy!?

Kép
Kép
szilva069

TüncsibeKép
Én nem mások, hanem magam miatt érzem, hogy selejtes vagyok. És mondjuk vannak, akik így is gondolják, csak nem mondják ki. Persze ebből van kevesebb, de én tudom, hogy kik azok (pl férjem nagymamája, most nem is tudom mit fogunk neki hazudni.)
Megnyugtató, hogy anyud szerint jó az orvosom.
Ha nem bánod felhívlak majd a műtét után, amikor már tudok valamit.

Most elköszönök tőletek, mert ma már nem leszek bent és legközelebb csak a jövő héten jövök. Mindenkinek szép napot és pozitív gondolatokat kívánok!

Tündi30Kép
Lenne még egy kényes kérdésem (ha nem akarsz nem válaszolsz). Adtál-e és ha igen mennyit a dokinak a lapar után?
Köszi

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Feltétlenül hívj!!!! És egy vagonnal holnapra!!Kép
gtünde

Gtünde

Köszönöm.
ani_27

Tiza Kép
Drukk péntekre!

Kép
Kép
szilva069

AniKép
SzívesenKép Jó tesztelgetést és mielőbbi babásodást!
gtünde

TizaKép
Ja, a vagont inkább péntekre küldömKép
gtünde

Szilva069
Tudnál adni egy e-mail címet?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Tiza! Szorítok érted! Majd jelentkezz!Kép
banyanya

Iza Kép
Elveszett a mélcímem? Kép Írhatsz is nyugodtan ha eltűnök Kép Egyébként persze hogy eltűnök, vegetatív időszakban mit rontsam itt vagy bárhol a levegőt? De amúgy olvasgatok, és néha irogatok is Kép A pécsi topikban viszont ottannék vagyok ám! Jól vagyok, köszi, egész jól bírom a mellékhatásokat, és márciusban már tuti indulunk újra, de lehet hogy februárban sem hagyom már békén a páromat Kép Drukkolok nagyon a műtéthez, és örülök, hoyg nem félsz, nincs is mitől! Ha minden okés lesz, jól leszel, akkor szombaton már otthon lehetsz. Nagyon várom az eredményedet! Hoyg is lesz? Csak lapar vagy egyéb finomságok is egyben? A műtét után akartam a dokinak adni egy tizezredest, mert úgy éreztem hogy megérdemli. De varratszedés után már nem találkoztam vele személyesen, akkor meg rakás nővér meg doki volt ott és úgy nem akartam. A papírjaimat is úgy kaptam meg, hoyg telcsijén megdumcsiztuk, hoyg otthagyja az osztályos nővéreknél, mert a személyes találkát nem tudtuk összehozni. Végül így nem kapott semmit, de azt hiszem, tényleg egyrészt ez a dolga, és ne érezd kötelezőnek, hogy adni kell, másrészt ha nagyon meg vagy vele elégedve és további segítségre számíthatsz tőle, akkor adjál neki saját belátásod szerint. De túlzásokba nem kell esni.

Ani
PG53-ra ne adjál ki pénzt szerintem. Inkább mérjél hőt, menjél UH-ra ha a dokiddal meg tudod beszélni, többet érnek ezek a dolgok.

Tündi
Vendég

Kagyló Kép

szilvia.strausz@fitoland.hu

Várom a mail-t Kép

Kép
Kép
szilva069

Tündi30, Szilva, Tiza, Zbarbi, Saci, Banyanya, MIndenki
Nem momdanám, hogy különösen rosszul lennék. Egyetlen egy dolog van, ami rém kellemetlen mióta szuriznak: nagyon furcsa a testszagom! Nem izzadok, vagy ilyemi, de baromi büdössséget tudok produkálni! Tudom, gusztustalan, kérdeztem is a dokit, azt mondta, a hormonok, tudnak ilyen furcsaságot produkálni. Jövő héten kapom a 3. szurit, és múlt hónapban a doki nagyon bíztatott, hogy valószínű, ez lesz az utolsó, olyan szépen rendbe vagyok a műtét után. Én is szeretnék találkozni veletek, tényleg segítene, ha olyanok is lennének körülöttem, akik tudják, mit érzek.
Addig is köszi, hogy lelket öntöttetek belém.

Kép
Kép
emma1976

Emma Kép
Örülök, hogy rendben megy a gyógyulás!
Gyere gyakrabban, hogy ápolhassuk a lelked Kép

Kép
Kép
szilva069

Emma jó hír, hogy ilyen szépen gyógyulgatsz.Kép Egyetértek Szilvával, ha van kedved és időd, nézz be hozzánk minél sűrűbben! Érdemes! Kép
banyanya

Írtam neked Szilva Kép

Csajok! Ki jár a BMC-be Dr. Konz-hoz?
mot

Emma
Tök jó hogy neked is csak 3 szuri lesz, drukkolok, hoyg tényleg így legyen! És ha így lesz, akkor kitartás, már nem sokáig kell elviselned a mellékhatásokat Kép Nekem jan. 30 az utolsó szuri. Te irtó gyorsan lezavartad, gondolom jó pörgős a dokid, nem árt egy ilyen "példány" Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: