Még van egy kis időm...bár Márkot alig tudtam lelőni.Nálunk is lightos házibuli lesz ma,jön a tesómnak 4 barátja,barinője,de nem lesz hajnalig tartó parti mert reggel mindenki megy dolgozni. Ez a vendéglátóipar...
Márk már alig várja,azt mondta:ma az ő haját is zselézzük be
Én sem szórakoztam a karácsonyi ajándékozással,mivel nálunk igen nagy a család ilyenkor csak a gyerekek kapnak.Én mindig megkérdezem az anyukáktól,hogy mire van szükség.Én pedig amikor a sógornőm és az anyósomék mondták,hogy mire gondoltak,megmondtam hogy azt nem szeretném.
Nálunk is Lego/Duplo jön be a legjobban.Tényleg nagyon sok fajtája van-kevés és sok pénzért egyaránt,de ezzel játszik Márk a legtöbbet és Viktornak is jó lesz.Szóval én is megmondtam mindenkinek,hogy ilyet kérünk.( Persze az anyósom vett rendőrmotorost,de a rendes legot,ami ezer apró darabból van,azt el is tettem dobozostól,jó lesz majd 3 év múlva)
Gabi: nálunkis sok mindent kapott Márk és tényleg látszik rajta,hogy nem értékeli olyan sokra a dolgokat,mint mi anno. Én mindig kaptam egy valami-igaz nagy- ajándékot,de nagyon megbecsültem.A mostani srácok meg: ezer ajándék,és kb.10 percet szán rá és már nem is érdekli.
Egy jó fotó megint készült a fiúkról,egyik este vendégségből hazajövet kidőltek a kocsiban,még a pizsibe öltözésre sem keltek fel:
Imádom Õket!!!
Mindenkinek nagyon jó bulit és őrületesen tökéletes boldog új évet kívánok.Egyeseknek kilokat fel,másoknak (nekem) kilokat le,sokaknak pedig újabb kisbabát!!!
Remélem hamarosan tényleg talizunk mindenkivel!
Annamari