2006.01.08 09:39
2006.01.08 09:49
Melyik kórházban fogsz szülni?Remélem Szilárd megkomolyodott most,hogy apa lesz!Csak semmi rallyzgatás!

Elhiszem,hogy nagyon várod már a picurit.
Ha már nem fogsz dolgozni pihenj sokat,sokat!Mert aztán nem lesz pihenés egy jódarabig.
Mi is szeretnénk majd kistesót,de ha az éjszakázásokra gondolok el is megy a kedvem tőle.
Na,puszi,megyek főzni!
Dia2006.01.08 15:03
2006.01.08 23:43
Nagyon örültek a gyerekek is Anyuéknak,Patrik is le volt törve rendesen,mikor elmentek.Annyira,hogy teljesen kihagyta a nappali alvást.
Milyen nagy a fiad!Tényleg csinos vagy!
Sokszor eltöprengek,milyen lenne két copfossal az élet.
Mint már írtam,én sajnos kézimunka antitálentum vagyok.Egyszer kötöttem egy mellényt az öcsémnek,pár év alatt elkészült és ami a legtutibb,hogy Vele együtt nőtt az évek során.Nem tudom ez hogy lehet.
Most nagyon bánom,hogy messze lakunk,igazán benne lennék a Zsófi által felvetett babakocsis mozgalomban!!!
2006.01.09 07:52
Na, hogy is van ez?
Betörés
Nekünk van riasztónk ami be van kötve egy figyelő szolgálathoz és ha gáz van akkor két percen beül itt vannak. De még így sem alszom úgy mint mikor Viktor itthon van. Nagy szám volt pénteken
Van egy pici hordozható pánik gomb (olyan esetre ha valaki betörne úgy hogy itthon vagyunk stb..) amit jól eldugtam a földszinti szobában, hogy Olivér ne találja meg. Bennem volt, hogy megmutatom Vikinek, hogy na ezt nem szabad nyomkodni. Épp porszívozok amikor elkezd vísítani a sziréna mint az állat. Nem tudtam elképzelni, hogy mitől. Na Olikám megtalálta a gombot
Én meg mint egy őrült rohantam telefonálni, hogy bocsi csak a gyerek riasztott ne vonuljatok fel a teljes aparáttal
De anyu már többször ugrasztotta őket mert ha hideg van és bejön akkor bepárásodik a szemüvege. Aztán nyom amit ér

Örlök, hogy jól sikerült anyukádékkal a hétvége. Ha Ruszlán már nem bírja idegileg akkor jöhettek hozzánk tv-ni
2006.01.09 09:25
Megyek be a szobába és mit látok, kölök kivesz egy gatyát, megszagolja, fintorog egyet és eldobja.
És ezt minden zokninál, gatyánál megcsinálta.
Olyan édi volt.
úgy röhögtem. Õ meg teljesen komoly ábrázattal pakolt.
2006.01.09 10:50

) 2006.01.09 12:36
Tudsz arról is érdeklődni,hogy például miket vigyél majd ha mész szülni stb...Aztán itt a"magzatkor"topikon belül is vannak veled egyidős kismamik a "2006 tavaszi babák"topikban.Csak azért ajálgatom,mert Nekem nagyon sokat segítettek ezek a csajszik,örülök,hogy rájuk találtam.
Csak vigyázz,mert a bnet függővé tesz!
Főleg ha egy jó kis csapat jön össze.
De merem ajálani,nagyon jó!Bogi is és Liliána is biztos élvezni fogja.Oda mész,kapsz egy szekrény kulcsot és leperkálsz egy ezrest érte.
/Letéti díj/Egy óra 700ft/gyerek.Távozáskor fizetsz.
Van büfé is és sok,sok játék minden korosztálynak.Ez a játszóház az Állatkert és a Cirkusz között van.De majd Gigi este biztos bemásolja a honlapjukat.
Gyere,gyere hozd a híreket ne csigázz sokáig!!
Puszi
De biztos azért mert 5-re mentünk és 7-ig voltunk./8-ig van nyitva./Igaz a Stahl/nem tom,hogy kell írni/akkor jött amikor mi mentünk.
Puszi.
Domi is mindjárt bevágta a szunyát este.
Szerdán Tifelétek megyünk a szomszédcsajjal játszóházba.250ft/ó fél 10 felé megyünk.Jöttök?Ha igen,akkor majd megírom pontosan,hogy hol van.Jelentkezz!
este jövök.Dia2006.01.09 12:49
Az én is kérek, én beköttetném a diliházba, hogy JÖJJENEK ÉRTEM!!!!!!!!!
Gatya-zokni szagolgatáson én is jót nevettem, így látatlanban is!
Holnap megyek az első méregetős UH-ra, úgyhogy ott sok minden ki fog derülni.
Nem tudom, mi volt ma, de remélem ez csak egy kívételesen rossz nap volt. Még most is takaréklángon vagyok, mert ha hirtelen felállok, úgy elgyengülök, hogy jobb visszaülni. Nyamnyogni azért, nyamnyogok valamit, mert az se jó, ha üres a gyomrom, de akkor meg jön a hányinger. Na a panaszáradatból ennyi. Remélem estére jobban leszek, mert be kéne vásárolni
2006.01.09 13:22
) 2006.01.09 13:51
2006.01.09 16:15
Akkor nem Tutuka néven írtál? (vagy már én is meghülyültem) Én is nagyon elérzékenyültem az első szülinapkor. Ma átutaztunk Gyálon

Olyan dolgaik vannak, hogy csak les az ember.
Húúú de aljas vagyok. De ha arra gondolok, hogy az utolsó egy-két hétben már tiszta kész voltam, akkor nem sok jóval kecsegtethetlek. Az a lépcső tényleg elég meredek nálatok
Nagyon vigyázz magatokra. Van még egy pici tejecske ennek a cici-bubusnak?
Ha nem vagy jól akkor szólj nyugodtan és nem megyünk szerdán. Nehogy kellemetlenül érezd magad emiatt. És igen, fogytam valamennyit
Csodamódszer: nem eszek
Vagyis valamennyit muszály, de karácsony elött abszolút nem ettem kenyeret. Egy nap csak egyszer ettem. Igaz az ünnepek alatt többet ettem, de most sem eszek annyit mint régen.
2006.01.09 18:46
Sajnálom,bár igazándiból nem tudom milyen.Deee remélem én is leszek még pocaklakótól rosszul.
Ugye a vásárlásra jobban lettél??
De jó,hogy leordítottad annak a taplónak a fejét.
Szerintem nem vársz el túl sokat,sőttt!Ez most "sajnos"egy tényleg olyan helyzet amikor az idő nagy úr.Minden esetre szorítok neked ezerrel!!
Domi mostanában már nem csak akkor szaglászik/szuszil/ha virágot lát,de akkor is ha parfümöt.
Olyan édes.Ja és mondja,hogy gyertya.
Autó meg lett csináltatva?Mosógép kicserélve?Jól emlékszem minden összejött egy nap????Elhiszem,hogy van nagy sírás,rívás.
Én is itattam az egereket dec.8.án.
2006.01.09 20:42
Ebben sajnos nekünk is van tapasztalatunk. Hozzánk szombaton akart bemászni három kisebbségi kiscsávó (12 évnél nem voltak idősebbek). Még szerencse, hogy a szomszédasszonyunk átszólt telefonon, hogy a kerítésünk tetején hivatlan vendégek vannak. Vágtattam ki ezerrel, s mint kiderült az udvarunkon volt egy ütött-kopott gyerekbicikli, na azt nézték ki maguknak. Aztán persze hebegtek-habogtak, és még volt pofájuk megkérdezni, hogy elvihetik-e? Jól elküldtem őket az édes..... Hab a tortán, hogy ráadásul a párom dolgozott, egyedül voltunk itthon. Azóta is remegek, ha belegondolok.
Szerintem vonzom a bajt.

2006.01.09 21:37
Tudom, hogy természetes, de Marcival ennek a tizede se jutott ki. Gondolt egyet a sors, na most jól bepótoltatja velem
Hivatalosan nem most tartjuk (ennyire nem szúrik ki a gyerökkel, szülinap, karácsony után rögtön még névnap is), hanem augusztusban, de legalább be lehetett gyűjteni a jókívánságokat
Remélem most már elkerülnek a rossz dolgok és csak jók jönnek!
REmélem nem sokára mi is gratulálhatunk Nektek! Sok sikert a próbálkozáshoz!
Akkor meg majd én öntöm beléd a lelket!
Az jót tett a pocaknak
Milyen lesz a seggem, fejem a végére, bele sem gondolok!
Szorítok Neked rendületlenül
2006.01.09 21:57
2006.01.09 22:05
2006.01.09 22:12
2006.01.09 23:09
De ha addig betörnek,hát én...
Valószínűleg beköttetünk riasztót,de ha nem ,utánanézek annak,amit írtál.Mégegyszer köszi!
Szerintem a rendőrök már figyelnek,ha Anyukád érkezik Hozzátok!
)erősen jelzi,hogy Õ biza megkapaszkodott nagyon!
Remélem hamarosan vége lesz a rosszulléteknek!Addig is ismét a gyömbéres dolgokat tudom ajánlani,hátha Neked is bejönnek,legalább valamennyire. 

Nagyon aranyos!
):egyik kedves kolleginám nőgyógyászati problámájával hívta az osztályunkról a nőgyógyászat orvosiját.Felvették a telefont,mire munkatársam szépen bemutatkozott,mondta melyik osztályon dolgozik és előadta intimebbnél intimebb problémáját.A vonal túlsó végén ezt mind meghallgatták,majd közölte egy borízű hang:rendben kedves,segíthetek ha gondolja,de magácska a kazánházat hívta!
Rault is így várták ma,és én is örültem!
De legalább elvolt egy darabig.
2006.01.10 08:52
Ikrek: két fiú, 9 és fél hónaposak. Aranyosak, deeeeeeeeeeeee

Ö perc utána mondtam Olikámnak, hogy szeretem azért mert kipaterolta az ikertesóját a pocakomból. Mire eljöttünk, nagggggggyon megszerettem a gyerekemet
Baromi fárasztóak. Viszont vannak olyan jó pillanatok ami egy gyerekkel nincs, csak ikrekkel. De azért nem megyek újabb lombikra. 2006.01.10 10:07
Remélem is, hogy ott marad még kb. 7,5 hónapot!
Nem baj, majd bepótolom. De az új módszer, hogy felkelek, ahogy Gábor elmegy itthonról, én felkelek és majszolok valamit még az ágyban, így nem Marci ébreszt és étlen-szomjan ugrok az ágyból. Ma ez bevált, én negyed 8-kor, Marci 9-kor (!) ébredt. Én eddig tök jól vagyok, csak az a gond, hogy már lecsúszott két szerelmes levél (lekváros süti
). Ja és tegnap 11-kor faltam vajas sajtos stanglit savanyú ubival
Igazad van, ennyi Neked is jár!
Én még a gondolatától is rosszul vagyok
2006.01.10 14:01
Marcikadnak hatalmas puszi nevenapjara!
Miutan meghirdettem a helyi lapban, hogy keresem, jelentkeztek 2-en, az elso nem az enyem volt, de a masodik igen!
ha epp nem a szekre maszik, akkor az asztalon talalom...
Es miutan ez olyan gep, hogy benne vannak a kulonbozo szivofejek a gep testeben, igy meg ugyesseki jateka is van, amikor azokat rakosgatja
Jot kacagtam
Menjen patologiara dolgozni, ott nem kell beszelnie senkivel.
2006.01.10 15:06

2006.01.10 19:21
2006.01.10 20:54
Ezt irigylem ám nagyon
Nekünk még mindig az APA a sláger, de Gáborral megállapodtunk, hogy ez anyát is jelent
Marci is imádja a porszívót szerelgetni, de legalább addig is csöndben van
És Õ annak ellenére imádja a hangját, hogy 1,5 hétig folyamatosan szívtuk vele a nóziját. Ki érti ezt?
Aztán fél 3-kor alig bírtam elaltatni, csúcs ez a kölke. Ja és fél 6 előtt kelt, úgyhogy nem tudom meddig virrasztunk itt mellette.
És már 18 mm-es Ketteske ülőmagassága (CRL, csak a régi ismeretek felelevenítése érdekében
), úgyhogy a 8. hét környékén járunk. Én nagyot csodálkoztam, mert azt hittem később sikeredett. Így ha jól számolok, erősen augusztus végi lesz a baba, hacsaknem lustácska lesz, mint Marci, mert akkor átcsúszhatunk szeptemberbe is
De majd meglátjátok, remélem... 2006.01.10 21:42
Holnap elkezdi intézni a netet, úgyhogy hamarosan itt lesz újra közöttünk
De hisz megérdemelték, nem?!
2006.01.10 22:55
Gratula a Kiskukachoz!
Kéééépet!!!!!!!!
Rendesek az Irsaiak! 

.
2006.01.11 13:15
Nyakig meloban, de jobban allnak, mint tegnap
Tanulsag: amikor beszallitod az autoba a ket fiadat, ne legyen a kezedben a kulcsod, es plane ne rakd az auto tetejre, mig bezsuppolod az ordogfiokakat
Ha meg igen, akkor vedd is le
Majd amikor mar BPD es FL is lesz...
) Az alabbiakat mondta:
Aztan megdicsert, hogy milyen jo baratno vagyok, es javasolta, hogy ha nem lesz munkam, menjek vedononek
Majd hivj, ha nektek jo lesz, es talizunk.
Kivancsi vagyok nagyfiadra, es persze eloben az uj frizuradra
2006.01.11 13:39
Tényleg jó barátnő vagy
Reggel megint korábban keltem, mint Marci, így ágyban reggeliztem (este elkészített és hálóba bevitt szendvicset), úgyhogy megint okés volt a délelőtt
Milyen boldogságok érik az embert
2006.01.11 14:01
De jó, lesz megint kivel izgulni. A hányingerért viszont nem irigyellek. De már minnnnyá vége, még kb. egy hónap, legalábbis azt szokták mondani.
Bence még azt sem mondja, hogy apa, vagy anya.
Ügyi vagy!! Én rendületlenül járok tornázni, nekem a nem evés az nem jönne be, szörnyet is halnék.
2006.01.11 16:08
2006.01.11 17:30
Remélem, most már minden rendben van
Domika nyűgödködik?
2006.01.11 20:15
Olikám "száguldozott" vele. Na megjelent a háziúr és elkezdte tolni. Jókat röhögtek. Aztán Marci gondolt egyet és hátrafelé kezdte húzni a kismajmot. Olikám eközben tepert előre a lábaival. Egyhelyben álltak miközben mind a ketten majdnem betojtak
Olikám megelégelte elkezdett ordítani. Mérgébe kitépte a kormányt. Ettől jól megijedt, úgyhogy még hangosabban ordított
AZtán kergetőztek a konyhában. Olikám annyira szaladt, hogy még a haja is lobogott. Melinda jól írta, tényleg kipurcantunk. A leghosszabb idő amit ülni tudtunk az kb öt perc volt. Hazafelé fél órát aludt és ezzel le is tudta az egész napi adagját. Elvittük Kevint sétálni. Na a kutyának tuti csuklott a jó édes anyukája mert igencsak emlegettem.
2006.01.11 20:36

Mondjuk kedd??Örülök,hogy meglett a kulcsod!Ez nagy szó manapság sajnos.Szejet-tök jó!
Milyen a házi kenyér?Nem túl tömör?Mert én azokat a kenyereket nem szeretem.Pedig már én is gondolkoztam egy sütőn.Légyszi kisérletezz ki valami tuti receptet és akkor veszek sütőt.
Nektek jó a kedd? 2006.01.11 21:26
Biztos totál fáradt volt a Lelkem. Kevin mit csinált, hogy emlegetted a felmenőit?
O
Édi lehet
Egyetlen javítanivaló, hogy Olinak nem mindig az kellett, ami Marcinál volt, hanem Marci bemutatta, hogyan működik az a bizonyos játék (pl. cintányér, csörgődob stb), aztán Olika is kipróbálta
Volt itt rezesbanda meg minden!
2006.01.11 23:49
Ördögfiókák nagyon aranyosak a képeken!
De jó,de jó,talizunk hamarosan!!
2006.01.12 11:04
2006.01.12 11:50
Egyenlőre nekünk ilyesmire nincs szükség (de sosem lehet tudni, mikor kell), mert szerencsére végigalussza minden nyikk nélkül az éjszakát a Kistündérem és már negyedik napja 9-kor kel
KOP-KOP-KOP!!!
Az mindig lehet kifogás
A 13 hónap alatt semmi ilyenem nem volt. Hétfőn vettem észre, hogy valami nem stimmel és azóta csak romlott, Bepanthennel kenem. Van valakinek egyéb ötlete, hogy javíthatok a helyzeten? Köszike!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint