A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MaryKép
Hát jól becsaptál. Teljesen normális alakod van a képen. Ha arra híztál 5 kilót, akkor az éppen csak hogy látszik.
A pláza eladókat én is utálom. Ha nem vagy gebe fitymálnak, ha az vagy akkor meg minden hülyeséget rád akarnak sózni és állítják hogy szuperül áll, mikor legszívesebben lerángatnád magadról (ja, és gyűlölöm, ha még le se vettem a saját ruhámat és már furakodnak be a pfülkébe, hogy dícsérgessenek.)

Kép
Kép
tiza

Szilcs
De igen, ma vagyok a 6 cn, hamarabb jott meg, de legalabb ketyeg az ido .
jo lenne egy tabla a wishtol...lehet, hogy ha o nem er ra, szivesen atpasszolja vkinek?
saci

Sackólány Kép
Ja, tényleg, az a riherongy mindig odamegy, ahol nem is várják Kép

Kép
Kép
szilva069

Jól van lányok itt vagyok tábla is lesz mindjárt.
Bocsánat, kicsit hektikusak a napjaim Kép

SzilcsikeKép
Hát tényleg nem is tudom ilyen "vén"lányként miben reménykedsz, szerintem kezd egyből az unokával, ahhoz még tuti nem vagy öreg Kép
Komolyra fordítva: én úgytudom nem csak az életkor számít, hanem az is, hogy "belül" biológiailag mennyire vagy öreg. Én 12 éves koromban már vígan (vigan ám a f@szt, úúúúgy utáltam Kép) menstruáltam, másoknak meg csak 15 éves korában jött meg először, szóval valószínűleg én elöbb is fogok klímaxolni, mint azok a lányok, de még ez sem tuti, mert simán lehet, hogy amennyivel elöbb kezdtem, annyival késöbb is fogom befejezni. Szerintem a 37 az még egy nagyon tuti jó kis időpont a gyerekhez, nem vagy későn semmihez. És az ért szeretnélek arra is figyelmeztetni, hogy már voltál terhes, azaz megy ez a dolog neked, csak nem volt egészséges baba, de ez lombiknál sajnos inkább előfordulhat.
Szóval no para, az elöbb láttam egy 34 éves csajszit a tükörben, aki még terhes sem volt eddig soha Kép
Szóval fel a fejjel, nemsokára rádront pirike, aztán hamarosan megint gömbölyödni fogsz.

wish

Wish Kép
Jóvanna, értem, befogtam a b. pofámat!
Mond meg annak a szintén ifjú 34-esnek, hogy üdvözlöm, és, hogy lesz Õ még 37-es, 2 gyermekes fiatalasszony Kép

Kép
Kép
szilva069

Kép
Kép

wish

SzilcsikeKép
Ezentúl mondd azt nyugodtan, ha kérdik hány éves vagy, hogy az évek szám szerint 37, de biológiailag csak 28 Kép

wish

Szia WishKép
Irtam már hogy szomaton megjött kijavitanál köszikeKépma van a 4cn
puszi Ildikó
ildikoo5

Wish Kép
Ez jót 5let Kép
Azt is kiszámoltam, hogy ma vagyok a -13. cn-on!
Átadtad az üzimet annak a nagyon jó fej csajszinak?

Kép
Kép
szilva069

holnap be kell mennem a klinikára
ha nem jelentkezem, akkor 3-4 hónapig ott vagyok
tündér11

SzilvaKép
Átadtam hát! Kép
És nézd:
Kép

IldikóKép
Bocsi, köszi, javítottam Kép

wish

Tündér!
Miért, mi a baj?

wish

GtündeKép szorítok Neked!
tündér11

csak a múltam Wish, csak a múltam...
Kép nem kerülök föl a tábládra...
lányok, akkor én mikor fogok klimaxolni? 11 évesen jött meg először... na, az is megért egy misét... Kép
tündér11

Sziasztok!

Reggel a férjem feltette a tesztet.
Majd pár nap múlva meglátjuk mi lesz.

Kép
lara26

Tündér Kép
????????????????????????? Remélem nincs baj!

Wish Kép
Nagyon tuti, jobban néz ki, mint a kérdőjel Kép
Csak aztán nehogy kilőjjetek, mint a rakétát!

Kép
Kép
szilva069

Tündér Kép
Vigyáznak rád?

Kép
Kép
szilva069

Kép

Kép
lara26

TündérKép
De felkerülsz, csak nem vettem észre, hogy megírtad az adataidat.
Elküldenéd mégegyszer?
A múltadat értem, de ezért befektetenek 3-4 hónapra? Nem elég ha x naponta kontroll?

wish

SzilvaKép Igen :D
Mindjárt átmásolom ide a chat-es profilomat.
Vagy lehet itt valahol egy bővebb bemutatkozós profilt csinálni?

Lara:D
Isteni görbéd van, mondták már:D?
tündér11

Tündér Kép
Lassan megyek haza. Egy kalappal kívánok neked az elkövetkezendő időkre! Várjuk a jelentkezésedet!
Puszi

Kép
Kép
szilva069

2006.01.04. ciklus 27. napja
Többszörös vetélés után vagyok, amit itt nem részleteznék.
Legutóbb tavaly volt két vetélésem. Műtét után most telt le a hatodik hónap.
A Karácsonyi Ünnepkör nekünk maga volt a sokadik mézeshét, melynek úgy tűnik sikere is van.
Holnap kiderül...

Tüneteim vannak, igen jellegzetesek és ismerősek.
Bár ennyire erősek eddig még nem voltak.
Vagy nagyon profin bebeszéltem magamnak a babát, vagy tényleg nem fog megjönni 9 hónapig.
Izgatottan várunk és reménykedünk.

Tünetek elmúlt héttől, keletkezésük sorrendjében:
állandó vizelési inger, mellfeszülés, utált étel megkívánása, enyhe émelygés, bőröm, hajam ragyog (férjem vette észre).

A hőmérsékletem folyamatosan 37 C körül mozog. (Korábbi ciklusokban ez ilyenkor már ugrált 35.6 és 36.5 között)

kereshetsz: tunder11@citromail.hu címen. Hivatkozz erre az oldalra. Kép

2006.01.05. cn. 28. nap
Nem bírtam magammal, vettem egy tesztet. Reggel kutyafuttában megcsináltam, megnézni nem volt időm.
Egész nap fúrta az oldalamat a kíváncsiság.
Egyelőre negatív.

Tüneteim továbbra is vannak.

2006.01.06. cn.29.
Boldog névnapot a nőgyógyászomnak! Az Isten áldja meg, hogy elviseli a kérdéseimetKép
Továbbra is vannak tünetek.
A hasam lüktet, a derekam leszakad.
Nyálka nem a menses előttinek megfelelő, inkább...
A mellem dagad.
Lehet, hogy holnap megjön?

2006. 01. 07. cn. 30
Tünetek maradtak, de este nagyon erős görcseim lettek.
A méhnyakam bekeményedett.
Nyuszifül tanácsára megittam egy magnéziumat, önhatalmúlag bedobtam mellé 2 db B6-ot.
Éjfél előttre elmúlt a görcs.

Reggel nem esett le a hőmérsékletem. Vigyorogva keltem.
A férjem kérte, hogy 5 nap és 5 perc múlva csináljam a tesztet meg.
Mondtam: ok.
Kimentem és azonnal megcsináltam.
:D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ESTE:
Elhatároztuk, hogy most mindent fordítva csinálunk, mint eddig.
Ennek okán kaptam a férjemtől egy-egy kismamaruhát, szoknyát és nadrágot Kép

Kedden teszt újra és ha pozitív, telcsi a dokinak.

2006. 01.08 cn. 31
Nem aludtam az éjjel csak 3 órát, de kipihentem magam.
Teljes nyugalom szállt meg és farkas éhes vagyok...:D
REggeli hőmérsékletem: 37.0 C.

2006. 01. 09. cn. 32
Állandóan éhes vagyok.

2006. 01. 10. cn. 33
Ma reggel megcsináltam a kontroll-tesztet.
Még a csomagból se nagyon érkeztem kibontani, pozitív lett :D
Üvöltöttem a férjemnek, hogy ott a cssík.
Majd kinyomta belőlem a szuszt:D

Délben telefonáltam az én áldott jó professzoromnak Kép
Azt hittem átjön a telefonzsinóron, annyira megörült.
Persze azonnal látni akart.
HOlnap reggel leutazunk hozzá.
Ha nem kerülnék elő bizonytalan ideig, akkor a Klinikán rágoma kispárnát és azon agyalok, hogyan tudnék levizsgázni két uh között :D
EZ LEGYEN IDÉN A LEGNAGYOBB GONDUNK :D
tündér11

TündérKép
Kép

Azt kellene még megírnod, hogy mióta próbálkoztok Kép

wish

Sziasztok!

Köszönöm Noéminek és Sacinak, hogy érdeklődött irántam.
Nálunk a nagy semmi. Védekezés nuku, tesó nuku. Azaz, múlt hónapban vettem egy tesztet, mert a billingshez képest késett, valami hollandot, lett rajta a kontrollcsík és mellette egy hatalmas piros foltban kivehető halványpiros második csík, aztán pár nap múlva egy tök NEGATÍV.
Azuram említést sem tesz egy esetleges kiskatonavizsgálat lehetőségéről, pedig már augusztusban el kellett volna mennie. Ugyanakkor pedig már nagyon várja a jó hírt.
Amúgy mostanában rányított a dolog, (azuram nem tudja Kép) mert a fiam meg van egy kicsit zuhanva, nagyon nem bír aludni, és 99%-ban mellette alszom el.
Amúgy megint van egy kis lelkesedés bennem, de nem tudom hogyan tovább. Nagyon öregszem, sajnos. Az esélyeim, ha a klimax eljöttének lehetséges idejét nézem, egyenlők a nullával.
Hát röviden ennyi.

Mindenkinek puszi

Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok a külalakomat illetőenKép
De azért most elég gázos a fertályom. Tök karfiolosKép
De majd ma a konditeremben rádolgozok!
Remélem nem megy el a kedvem, amíg hazaérek. De mivel már megígértem nektek, hogy elmegyek, be kell tartsamKép

TündérKép
Szorítok,hogy minden OK legyen!

Annyi munkám van, kezdek belehülyülni! Holnap meg tanfolyamra megyek!

De du. jövök!

Puszi
mary78

Mary:D
Pont karfiolt raktam fel főni, hogy legyen mit ennie a Zuramnak, de nem hasonlított a fenekedre.
Az jutott viszont közben az eszembe, hogyha megjegyzik a méretet, vagy úgy általában sanda pillantásokat vetnek, esetleg visszakérdezhetnél lelkesedve: jé, látom maga is babát vár! Mikorra van kiírva? :D

Csajok? Nem tudom hová tenni a délutáni történetet... Egy néni megfogta a fenekemet a buszon...

MohácskaKép
Nézd a jobbik oldalt, a napfényesetKép Neked már van egy gyereked, aki valahogy utat tört magának odabent.
Kis kitartás és a tesó meg fogja találni ugyanazt az utat! Kép
Csak ahhoz apával kellene aludnod Kép
tündér11

TündérKép
Már megijedtem, hogy baj van. De mégsemKép
Nekem a cicifájáson kívül nincs tünetem. Sőt, egy bazi nagy patti próbál kitörni az államon, úgyhogy nem sok remény maradt bennem.

LaraKép
Még mindig jól néz ki a görbédKép Semmi menzis tünet?

TizaKép
Te szegényKép Még a próbafülkében is letámadnak?
Én utálok butikokba bemenni (nem is szoktamKép), mert ha nem úgy öltözöl, ahogy nekik tetszene, akkor szabályosan kinéznek onnan.

WishKép
Végre visszatért az elveszett bárányka. Ne izgulj, nekem is kb. 12-13 évesen jött meg először, de még nem klimaxolokKép
gtünde

TündérKép
Nem semmiKép És rád is kacsintott?
gtünde

wishKép
ciklus 30-31 nap rendszeres
férjemmel 2004. aug.09 óta próbálkozunk
Szolnok közelében lakunk
a mostani a hetedik terhességem Kép
nagyon reméljük, hogy Gyöngy megmarad Kép
tündér11

Gtünde :D
csak rám lehelt... Kép Kép Kép azt se tudtam merre nézzek, hogy ne rókázzak...
tündér11

Sziasztok!Kép

WishKép
cn 10.
Vendég

TündérKép
Húúú, ez elég szar lehetettKép A kis Gyöngyöd meg megmarad, vili?!Kép
gtünde

Mohacska Kép volt a hiradoban, hogy azt hiszem mar Nemto ban otthon is elvegezheto a sperma teszt. gondolom hozzank is jon hamarosan...bar elmehetne a ferjed, fontos lenne tudni az eredemenyt

Wish Kép kosziii a tabalt, e nelkul nem tudunk mar lenni

Tunder Kép 2-3 honapra mesz korhazba? vagy en ertettem rosszul?
saci

Gtünde Kép Parancs, értettem! Kép
Chatről kijöttem, már nem tudom követni.
Meg kell írnom egy cikket, mert ha benn tartanak, akkor nem lesz rá lehetőségem.
A hőd fenn maradt? Kép

BanyanyaKép nem vizsgáznál le helyettem is?Kép
Ahogy délután jósolták, azt is ki kell hagynom... Kép

áááááá
de sok dolog lett hirtelen
tündér11

SaciKép
Nem értetted rosszul, ha azt mondja, hogy most maradsz, akkor maradok... 3-4 hónappal ijesztettek rám, de csak egy hétre pakoltam Kép
A baba az első.
A férjem az előbb nem úgy tűnt, mint aki felfogta, amit mondtam neki Kép
tündér11

TündérKép
Nem mérem a hőmet, mert most nem voltam hajlandó semmire figyelni. Volt már 3 sikertelen inszemem, és a lombik előtt pihiztem kicsit=se hő, se LH tesz, se gyógybogyóKép
gtünde

Gtünde Kép
Akkor lehet, hogy most sikerült, spontán? Kép
nekem az a barna pötyli nem bizonyítékKép
tündér11

Sziasztok!
Van egy kérdésem! Teszt és hőmérséklet alapján a 14. napon megvotl az ovulációm, utána rendesen fent is maradt a hőmérsékletem (ovuláció előtt 36,1 3 napig aztán a 14 napon felment 36,4re utána emelkedett 36,3, 36,5 36,7 aztán tegnap meg ma csökkent 36,4 illetve ma 36,2 ez a 19. nap) ez mit jelent...
mi lehet az oka hog yilyen szabálytalan a hőmérsékletem?
B.
babatszeretnek

Sziasztok!
Van egy kérdésem! Teszt és hőmérséklet alapján a 14. napon megvotl az ovulációm, utána rendesen fent is maradt a hőmérsékletem (ovuláció előtt 36,1 3 napig aztán a 14 napon felment 36,4re utána emelkedett 36,3, 36,5 36,7 aztán tegnap meg ma csökkent 36,4 illetve ma 36,2 ez a 19. nap) ez mit jelent...
B.
u.i.: ja és miért ilyne alacsony a hőm?????
babatszeretnek

TündérKép
Szerintem nem sikerült. A cicifájáson kívül semmi tünet, ráadásul, mint írtam, bazi nagy patti erőlködik az államon.
gtünde

BabatszeretnekKép
Kicsit korai lenne, de menzi előtt szokott leesni a hő.
gtünde

Sziasztok!
B.
u.i.: ja és még egy kérdés, miért ilyne alacsony a hőm?????????
babatszeretnek

NoéKép
Beszúrom Neked Amica babájának a képét:
Kép
gtünde

BabatszeretnekKép
alacsony?
nézd meg január 6-ánál az enyémetKép
még 35.2 is van benneKép

mensi előtt teljesen normális az ilyesmi
nálam csak akkor esett le terhesség alatt, ha utána baj is lett, de akkor drasztikusan, 35 körülre

ha bemész a fertilityfriend.com vagy a wunschkinder.de alá, ott tudsz csinálni hőgörbét, felteszed ide és rögtön kielemezik neked a csajok Kép

nem szoktak tévedniKép
tündér11

de hát csak nem jön még meg...
ez a19. nap!
ha itt is leesik akkor tuti nemvagyok terhes? ne is bizakodjak?
babatszeretnek

nem tartom valószínűnek, ha peteérés előtt is ilyen alacsony volt a hőd és most is ennyi
vagy rossz a hőmérő
vagy rosszul mértél (mozogtál, felkeltél, nem aludtál 4 óránál többet egy huzamban, akkor előfordulhat, hogy leesik.. ha éjjel 3kor kolbászolok a lakásban, nekem is szokott kevesebb lenni, mivel 6kor mérek)

dobj egy hőgörbét

mellesleg ha mégsem történt meg eddig, akkor még mindig előídézhettek egy spontán tüszőérést Kép igaz, Gtünde, Wish?Kép
tündér11

Tündér!
Sajna, amióta a fiam megszületett császárral, eltelt 12 év, volt azóta egy cisztaműtét, sajna nagyműtét, mert úgy össze voltam nőve, hogy a lapar nem tudott belémmenni, ennek is már 6 éve, én meg közel a negyvenhez.
(A fiam 2,5 hónap alatt sikerült - az első együtlétüntől számolva)

Saci!
Jólenne... Ráadásul azuram spermagyilkos... ugyanis: vezet, ráadásul betonmixert (ha azzal mennék be a kórházba szülni, tuti kint lenne a gyerek, mire beérnék - így morbid voltam egy kicsit, bocsi, - de mondhatni: annyira ráz, hogy nem kell turmixgépet venni, elég, ha elviszi magával a kutyulandókat, egy forduló után tuti az elegy Kép), dohányzik és sokat idegeskedik. 5 rizikófaktorból 3 - nem is rossz arány KépKépKép.

Puszi Kriszta

mohácska

Mohácska, nagyon sajnálom!Kép
Azért remélem Te nem adod fel! Csodák mindig szoktatk történni!
Nagyon szorítunk értetek!

Puszi mindenkinek, zebrásodjatok! Kép
tündér11

megcsináltam mi a vélemény<!--attachment: 01g_rbe-331996.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*175.9*1*01g%f6rbe%2ebmp --><center><pre>
Kép1
01görbe.bmp (175.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
Graph
babatszeretnek

hogy kell feltenni hgoy kép legyen?
babatszeretnek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: