A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Dinadin!Pancsi!

KépSZUPER!
KépMENTEM!
KépPÁ!
katka30

Ditta, Mátra!
Köszönöm a drukkokat, de azt hiszem félreérthetően írtam. Szóval kevesebb drukkot kértem, mint egy "átlag" zebrához, mert "csak" a tanításhoz kellett. De az megjött.
Egyébként még nekem is csak holnaptól nem kell megjönnie... Kép ettől függetlenül köszi a "zebrás" drukkokat is!

Ditta!
Ez az álomkór egy icipicit gyanússá tesz.... Kép Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mátra!
Én azt hiszem, hogy tesztelnék a helyedben. Bár nálam 3 nap mensi teljesen normális egy ideje. Velem sem volt mindig így. Talán a teszteléstől megnyugodnátok, nem? A hődet nem méred esetleg?

Tündi!
Az IKEÁ-t csak megemlítettem, hogy a legutóbbi tali ott volt. De a többiek nem igazán dobálóznak egyéb ötletekkel, így lehet, hogy u.az marad... Kép
De ezt mi nem bánjuk, igaz?

Kitti!
Lehet, hogy nem voltam elég egyértelmű. Szerintem azért kérdezz meg mindenképpen egy nőgyógyászt, hiszen annyi vizsgálható hormonérték van, hogy meg lehet tömni vele egy oldalt. Szóval progit, FSH-t, prolaktint, meg ilyesmiket biztos kellene nézetni, de azért utána azt elemezni is kell valakinek. Mert így lehet, hogy csak még bizonytalanabb leszel érthetetlen eredményekkel a kezedben.
Szóval szerintem azért arra szükséged lenne, hogy azt mondja egy doki, hogy erre, meg arra gyanakszik, ezért nézetsd meg. Ezért gondoltam, hogy az ottani nőgyogyóshoz is elmehetnél, mert ő biztos nem utasítaná el, hogy otthagyjál a vérvételen egy kis suskát.
De nem ismerem az ottani dokikat, csak láttam, hogy hirdetik. Van tel.számom is, ha kell.

réka
Vendég

Sziasztok!

Brill!
Köszönöm, de sajnos nincs időm így bejelentkezni. Inkább majd beesek az ambulanciára, csak arra gondoltam, hogy akkor már felhívom az intézetet, hogy mikor rendel ez a doki. De nekem bejelentkezés nem megy.Azért köszönöm még egyszer.

Sok puszi: Nárcó

Kép
narco

Duddu, látod a drukkok tudják merre kell menni Kép
Ha -esetleg- lenne baba a hőnek mennyinek kellene lenni?
Azt hiszem, holnap megcsinálom a tesztet.
mátra

Hi csajok! Korek hatalmas drukkok mennek holnapra, s bár nem tudom hogy ez a műtét micsoda, de biztos vagyok, hogy sikerülni fog.
Dina tök jó ogy anukád hazajön.
Dudu Hát igen a kisgyerekek naon aranyosak.
Rkitti ne is mondd az unokatesóm férje mit vett a kilányának szülinapjára. Schumis törölközőtKép)))
Mátra én tesztelnék tutira, de én már rég be lennék zongvaKép)
pancsi20

Sziasztok, lányok!

Pancsi!Kép
Hát akkor újra: TAPSTAPSTAPSTAPSTAPSTAPSTAPS!!!! (Ugye nem lett kevesebb, mint a múltkor? Kép)
Miből vizsgáztál egyébként?

Duddu!
Mindegy, miért, a lényeg, hogy csipiszben vagyunk!!! Kép Addig meg csak gyakorolj szorgalmasan a sok gyerekkel, ennek nagy előnye, hogy az egy (kettő Kép) majd már meg sem kottyan! Kép

Dina!
Jobbulást mamidnak, remélem, mielőbb rendbe jön a keze! Mikor mehetsz dokihoz?

Mátra!
Szerintem tesztelned kellene... Persze attól is függ, hogy eddig milyen mensiid voltak, de biztos, ami sicher alapon én tesztelnék. Drukk menjen? Kép ++++++++++++++++++++++++
A házidokinak üzenem, hogy hasonló helyzetben szerintem neki is fixa ideája lenne a baba (mellesleg ez rossz kifejezés, neked -nekünk- életünk célja és értelme a gyerek, nem pedig fixa idea!)!

Koréka!Kép
Drukkjaim szállnak fénysebességgel Hozzád!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brill!Kép
Semmi gond a kutyuval, nem sértődött meg! Kép Meg én úgy tudom, hogy rokonok a masztínó és a dog, tehát jogos a tévesztés (ráadásul Brúnó színe acélkék, ami még inkább csalóka...)

Sysy!
Andris: nem tudom, miért, de erről a névről mindig egy huncut, rosszcsont manócska jut eszembe...Kép (Amúgy nekem is nagyon tetszik!)

No, ritkán jövök, de akkor be nem áll a szám (akarom mondani, a kezem...Kép). Jók legyetek és szép estét mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Mátra!
Most láttam csak az utsó hozzászólásodat. Nálam a hő folymatosan 37,1-37,3 között mozgott már egy hete, mielőtt teszteltem, én úgy tudom, hogy 37 körül kell lennie, és az nagy valószínűséggel babát jelent. NAGYON DRUKKOLOK A HOLNAPI TESZTHEZ!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (És gyere minél előbb beszámolni!)

Kép
Kép
norwell

Köszi, Norwell, megint teljesen bezsongtam
mátra

Mátra!
Igen, nagyjából az az igaz, amit Norwell írt, de csak reggel mért hőnél. Meg az egész hónapban mért hőmérsékeletek változásból lehet biztosabban következtetni, de még úgy is lehet tévedni.
Azért megmérhetnéd, aztán kiderül... Kép

Norwell!
Hát igen, mondókákból, kiszámolókból és csöppségeknek való játékokból mostmár képben vagyok. Kaptam két módszertani könyvet és egy egész tanévre való van benne. Nagyon élvezem Kép
Vendég

Duddu, ha kell, még, tudok küldeni Kép Kép
mátra

Sziasztok! Már régóta olvaslak titeket, és szeretném megköszönni a sok hasznos infót, stbKép...Ha unatkoztok és van egy kis időtök és szeretnétek "élőbben" beszélgetni a gyaloglón van egy "kismamák és akik még nem szoba"...vagyis csak néha van, amikor vannak benne... szóval ha érdkelne titeket, nézzetek be...ott is elég jó szokott lenni a hangulat-csak kezdenek kihullani az opok..ami persze jó hír, mert már babások és nincs rá idejük...Kép Kezdek egyedül maradni...Na jó, ez itt nem a reklám helye, bocs!Kép
Mindenkinek mielőbbi talit a gólyával!
(de anyukám állítólag beszélt vele és legközelebb hozzánk jönKép
Renáta
brenáta

Sziasztok!
Találtam egy érdekes cikket a petefészek cisztákról. Azt hiszem néhányunkat érint ez a kérdés. Ha már olvatátok bocsi.
http://www.babaszoba.hu/topics/9month/articles/558
mátra

Megmértem. 37.
Ez most mit jelenthet?
mátra

Mátra! kéne csinálnod egy tesztet! Bocs, hogy beleszólok...
Majd szugerálom, hogy az a bizonyos két csík legyen rajta!Kép
brenáta

Szia Berenáta Kép
Üdv itt. Gyere ide is gyakrabban!
Köszi a biztatást Aranyos vagy.
mátra

Katka!
Sajnálom, hogy te sem tudsz jönni a talira... Kép

Breni!
Üdv. a csapatban! Nekem nincs már energiám még egy topikba járni, de itt mindig találsz valakit.
Neked is mielőbbi randit kívánok a gólyával! Kép

Mátra!
Szerintem mérd meg reggel is, aztán meglátjuk, jó? Kép Olvasd el ezt:
És köszi a cikket.
Ja, hát persze, hogy küldhetsz még, de azt már az inszemre rakjuk el! Kép

Mi ma kialvót tartunk Zurammal, úgyhogy jó éjt mindenkinek!
réka<!--attachment: homero-332076.doc*mime_msword.gif*application/msword*25.1**homero%2edoc --><center><pre>
Kép
homero.doc (25.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Norvell Súlyosan halmozottan sérült eberek fejlesztéséből vizsgáztam. Breni üdv itt, bár én ugyan totááál kilógom a csapatból, mert nem vagyok érintett mégis szívesen szólok hozzá, mert megszerettem ezt a csajcsapatotKép)
Mátra ha holnap nem csinálsz egy tesztet, mérges leszekKép)))))))) Tessék cinálniKép))
pancsi20

Stiasztok!

KorekRéka!
Holnapra(mára) nagyon sok drukk!Kép

Pancsi!
Grat az újabb sikeres vizsgához!Kép

Dudu!
Nagyon helyesek lehettek a kicsik!Biztos az elsősökkel sem volt túl nagy gond, csak már lefáradtál addigra...Mennyi az időtartama a foglalkozásoknak?
Mensi még nálam sincs. Kép

Dina!
Anyukádnak látom jól sikerült a műtét!Ezt a röntgen is igazolja majd és irány haza!Köztetek, meg még gyorsabb lesz a gyógyulás! Kép

Monyóka!
Igazad van a fogyóval kapcsolatban.Úgy nem lehet nekiállni, hogy majd hétfőtől, vagy mensi után...Csak így!Belevágni és véghezvinni!Továbbra is dícsérethegyek!!! Kép Kép

Rkitti!
Az elején Mindenki így érzi...Sok a név, sok a történet...Volt, hogy megpróbáltam visszaolvasni az archivumban, de még nagyobb lett a fejemben a káosz.Úgyhogy inkább sodródok és figyelek...Kép

Mátra!
Ha az ébredésid is 37°C v feletti, az jó lehet.Kép
Tesztelj, az a biztos...

Katka!
De kár, hogy nem tudsz jönni...
A keresztnevek, meg nagyon klasszak!Remélem, sikerrel jár a kérvényezés!

Nárcisz!
Azért csak szólj, ha változik az elképzelésed az ambulanciávak kapcsolatban, v lesz több időd. Kép

Norwell!
Nagy kő esett le a szívemről, hogy nincs haragKép

Brenáta!
Üdv itt!Kép
Gyors babásodást kívánok Neked!

Móni23!
Ha olvasol minket:Kép

Puszó Mindenkinek!Azokra is gondolok ám, akik kimaradtak!Kép
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Jó reggelt!Kép

Dudduka! Kép
Közben valamennyire felment a hőm. Nem tudom, hogy a 36.8 mire lesz elég, de nem hiszem, hogy ebből ebben a hónapban pozitiv dolgok fognak származni. Ez kb semmire sem elég a múlt hónapi 37.1 tükrében. Viszont a fertility megjelölte a ciklusom 20. napját pé-nek, ami részben fedi a valóságot, mert a 19.cn volt a 36.5, és iszonyatos fájdalom egész nap a bal oldalamon. Hát valószínű. Mi a véleményetek?
Illetve azt szeretném kérni, hogy a táblázatból húzd ki tőlem a 28 napos ciklust, mert már most látom, hogy átlépjük a 30 is, szerintem. Köszi:

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok Lányok!
Tegnap nem jelentkeztem, mert egész nap csinosítottam magam, no azért este beleolvastam a termésbe.
MÁTRAKép! Nagyon várom a fejleményeket!! Én ismerek olyat, aki 3-4 hónapig menstruált (kissebb mértékben), miközben terhes volt.
Brill!
Nekem meg tegnap volt a szülinapom, én is kérek olyan tortát!Kép
Pancsinak gratula a summa cum laudehoz, csak így tovább!!!
Monyóka! Kép Hallom belevágtál a fogyiba! Kiváncsi vagyok a részletekre!
Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
sosi

Szia Csajszik!

Sosi!

KépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
katka30

Katka!Kép
Köszönöm!

Kép
Kép
sosi

Brill!
Igen, helyesek voltak.
2 ovis csoportnak 30 perc, a harmadinak és az elsősöknek 45. Csak az elsősök között voltak olyanok is, akik nem jelentkeztek a szakkörre, csak mégis behozták őket, mert nagyon kevesen vannak...
Mensi ne is legyen sehol, jó?

Nárcisz!
A hőd és a fájdalmak alapján szerintem volt pé-d és biztos a 19-20. napon. De ez csak az én véleményem. Kép Igen, így valószínű, hogy kinyúlik a ciklusod vége... nyúlhatna jó sokáig, igaz? Mondjuk 1 évig Kép

Sosi, Móni!
Boldog Születésnapot kívánok! Kép

réka
Vendég

SziasztokKép! Szép jó reggelt MindenkinekKép!

Sosi!
Nagyon sok boldogságot kívánok NekedKép!!!
(sajna én nem tudok olyan tortát küldeniKép)

KorekRéka!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni!
Üdv. közöttünkKép! Kívánom, hogy mihamarabb beköltözzön a pocidba egy AlbérlőKép!!!

Brill!
Akkor úgy hiszem, hogy neked is mehetnek a zebratesztes drukkokKép!!!

Mátra!
Még vasárnap, amikor először feltetted ezt a kérdést írtam, hogy érdemes a tesztet megcsinálniKép. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményreKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nárcis!
Ebben én most nem tudok segíteniKép, de majd a Többiek...Kép

szép napot Mindenkinek: ditta

dido
dido

Duddu!Rám gondoltál vagy Brenátára?Ha rám akkor köszi,jövök még ha hozzá tudok szólni.
Didó!Te nem nekem irtad,igaz?

Kép
breni

Szép jó reggelt mindenkinek!

Korek! Mennek a drukkok, várunk vissza a hírekkel.

Duddu! Neked is mennek a kért drukkok akármihez is kérted, de azért titkon a zebrához is megy Kép

Brill!
Hm.. Remélem nem is lesz mensid Kép

Szülinaposoknak (Sosi, Móni23) és ünneplőknek pedig jár a torta:
Kép

kancellárka

Breni!

Az előbb igaz, hogy Brenátára gondoltam, de persze Neked is szól, úgyhogy gyere csak Te is minél gyakrabban hozzánk isKép!

ditta

dido
dido

Breni!
Egy az egyben írhatnám azt, mint Dido!
Legalább megtanultuk, hogy meg kell különböztetnünk Benneteket! Kép ...semmiség Kép
réka
Vendég

Sziasztok?
Mátra?
Isten éltesse a szülinaposokat!
Pancsi!
Gratula a vizsgához!
Megyek, elkezdem a szakdolit, de olyan nehéz elkezdeni..
Bogi
dbogica

Brill!Réka!Mátra!
Küldök Nektek egy kétcsíkos tesztet, jó? Kép

Kép

Dbogica!Hamar kezd el,ha végeztél várunk vissza!!!
katka30

Lányok!

Nekem az volt az Ikeával a bajom, hogy nem mindenkivel tudtam beszélni. Mit szólnátok az ÁRKÁD 3. emeletén levő fagyizójához??? Ott mondjuk kaja csak szendó van drágán, meg a fagyi is drága, de sok és fincsóKép
Nem tudom, hogy ott kell-e helyet foglalni, de lehet, hogy ott lehet egy kuckót foglalni két-három asztalt, és akkor ott könnyebb forogni. Ez csak egy ötlet volt a részemről!

Juca

tjuca

Sziasztok!
Gyorsan végig olvastam a termést, és sajna nincs időm mindenkinek válazsolni.

Köszi az aggondalmat anyukámért, megcsinálják neki a röntgent, majd mehet haza, már alig várjuk. Kép

Akinek kell lélekbe küldöm én is a drukkot a két csíkos teszthez. Kép

Szülinaposaknak sok boldogságot, még 2x ennyit!!! Kép

Pusza
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Juca!
Sejtem melyikre gondolsz, ott olyan fagyi ülönlegességek vannak, és félkör íves boxaik, ugye? Nekem az is teljesen megfelel, bár az dohányzó, ha jól emlékszem, de elviselhető a füstkoncentrátumaKép.

Most megyek a XII. kerületbe, jó kis út lesz, 3 jármű oda, 3 visszaKép, és januártól nem is vettem bérletet, mert olyan rohadt drágaKép.
Majd du. jövök mégKép

sziasztok: ditta

dido
dido

sziasztok!
Megcsináltam. Kép Kép Kép
Csík van de csak egy.
Ez van.
mátra

Mátra! Sajnálom én azért tovább drukkolok nektek a babáért, fel a fejjel.

kancellárka

Mátra
Sajnálom Kép de legközelebb mind a két csík ott lesz hidd el. Kép De így megnyugodtál, és nem vagy kétségek között. nem?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok.Most kelltem fel tiszta koma vagyok.A ferjem azzal foglalatoskodott ejszaka hogy leturjon az agyrolKép

Sosi Moni BOLDOG SZULINAPOTKép

sosi koszi a dieta masodik napjan vagyok,tegnap volt egy kis pityerges a parom vallan,de kuzdok tovabbKépmire vagy pontosan kivancsi?

duduen egyszer voltam oviba tortarendelest felvenni.Az ovoneni megkerdezte a gyerekeket hogy milyen izut akarnak es ahanyan voltak anyi felet mondtakKépolyan edik voltakKép

bogi neked sem jott meg meg?

brill neked se?Mindketotoknek megy a drukKép

dido neked is kuldom a drukokat.

lanyok en tegnap hagytam abba a gyogyiszedet hat kivancsi vagyok megjon-e.Olvasgattam itt egy szerb oldalt ahol egy doki valaszolgat.Meglepodtem hogy milyen sok no kuzd menstruacios problemakkal.Az egyik nonek ugyanaz a baja mint nekem.A doki azt javasolta hogy fogyjon le par kilot es visszaal a hormonhaztartasa.Par honap mulva visszairt a dokinak hogy sikerult valamenyire lefogynia es azota megjon nekiKép
hat ez meg egy kis erot adott nekem es remenyt hogy velem is ez leszKép
Szerintetek lehetseges hogyha lefogyok akkor rendbejovok?A hormon magatol is vissza tud allni?

Kép
monyoka

Évi79
Köszi jó vagxok, bár a reggeli ébredések lehetnének jobbak is, mert nem bírom én ezt az émelygős hányingeres időszakot, ami még elhúzódik néha egész nap is. Étvágyam nincs, szinte semmire sem vágyom, csak a pihire. De a babáért mindent! Kép
És te hogy vagy?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Juca
Az Árkád ott van az IKEA mellett, jól emléxem? Részemről rendben, amúgy meg nem jóllakni megyünk oda szerintem, egy kis fagyi-süti meg biztos belefér Kép

Réka
Én örülnék neki ha ott maradnánk a környéken a jól megközelíthetőség miatt... Kép(miután én az IKEA-n belül is képes voltam eltévedni... Kép) És remélem ezúttal nem fog késni a vonatom Kép Ja, talán a férjemnek is szólnom kéne hogy mennék... KépKépKép

Monyóka
Kitartást a fogyókúrához! És ne aggódj, szerintem a hormonok jól alkalmazkodnak a szervezethez, azaz a fogyikúra során helyreállhatnak. Ha nekem ezt mondták, hogy a kezelés után simán helyreáll, akkor neked is helyre fog, pedig semmi hormonkavarcon nem mész keresztül Kép Úgyhogy folytatni, folytatni, folytatni! Hogy te is büszke lehess magadra, ne csak mi rád Kép

Évi79
Olvasom ám hogy itt vagy újra, gratulálok és köszi a drukkot! Kép

Tündi
Vendég

Mátra! Kép Kép
Monyoka! Nekem két volt kolleganőm és a Liptai Claudia is ilyen dolgok miatt nem esett teherbe, több éves küzdelem után sem. S amikor már elhitték, hogy valóban lehet abban valami, hogy a kg így bezavarnak, elkezdtek különböző diétákat, s hamarosan (1-2!!!hónap alatt) áldott állapotba kerültek. Drukkolok, hogy legyen erőd kiállni ezt a próbát! Megéri!!! Kép
Kép = Kép
katka30

Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást!Igyexem majd gyakran benézniKép
Épp most jöttem haza a dokimtól.Én kontra a petevezetékeim 1:1. De ha a jó oldalát nézem, elég kéthavonta stresszelni, tesztelni, stb. És legalább van egy totál egészséges petevezetékem.Ez is valamiKép
Mátra! Nagyon sajnálomKép Asszem nem vok túl jó a drukkolásba, majd jövő hónapig még gyakorlom egy kicsit és akkor bizti jobban megy majd!Kép
Nézd a jó oldalát!Így a picikéd, aki majd legközelebb intézkedikk róla, hogy a csíkok megduplázódjanak, skorpió lesz, vagy nyilas..és tuti évvesztes, egy évvvel továb járhat ovibaKépSzóval fel a fejjel!
Renáta

Ja! és egy biztató sztori mindenkinek! Az egyik barátnőmés a férje 7 évig próbálkoztak,mindkét petevezetéke teljesen elzáródott,a sokadik lombik után nem próbálkoztak tovább. 4évre rá terhes lett...és most van egy kislánya, aki 5 éves, és egy 1 éves kisfia!Még a dokija se akarta elhinni, hogy terhes!
Úgyhogy hajrá!Kép
brenáta

Brenáta!
Én úgy tudom, hogy ma már az az évvesztes aki nyáron születik, a keresztfiamék is így vannak. Õ júliusi az öccse júniusi, mindketten évvesztesek.

kancellárka

Kancellárka!
3éves unokaöcsém novemberi, évvesztes. Én is az voltam, decemberi vagyok. Az unokahugim júliusi, ő nem évvesztes.De lehet, hogy ebben is van vmi trükk...A férjem augusztusi és ő sem volt az. Bocs, ha butaságot írtam!
Renáta
brenáta

Keresztfiam 5, az öccse 3 éves. Most akkor mi dönti el?
Amikor én voltam ovis iskolás (81-es vagyok), akkor még a szeptembertől decemberig születettek voltak évvesztesek. A sógornőm meg most a fiúk miatt úgy mondta, hogy anyári gyerekek az évvesztesek. Na ki érti ezt? Mer' én nem..

kancellárka

Lányok! Nem tudja valaki Brill e-mail címét?
katka30

Sziasztok! Mindenkinek köszi a jókívánságokat!
Monyóka! Csak az érdekelne, hogy hogyan fogyózól? Milyen módszerrel? Pl.: Norbi-féle update, 90 napos diéta, káposztalves kúra...stb???Kép És mozogsz is? Én nagy fogyókúrázó vagyok. Ha tudok ,segítek.Kép

Kép
Kép
sosi

Azt hiszem ez nemrég van így, hogy aki május 31-ig betölti a 6 évet, az mehet szeptemberben suliba, aki nem, az csak egy évvel később. Meg az ovinál is ez a helyzet, ott máj. 31-ig a 3 évet kell betölteni és akkor mehet szeptembertől.

Mátra: nagyon sajnálom Kép

A fogyizóknak kitartás. Nekem bezzeg hízni kéne, mert nálam meg állítólag már a gebeség nem kedvez a terhességnek. A fiammal sem voltam duci, de most! Zörgök.

Lehet, hogy már kérdeztem, nem tudom, de szerintetek babagyártás érdekében a termékeny napokon milyen gyakran érdemes szexelni? Naponta vagy két naponta? Kb ugyanannyian vannak mindkét vélemény mellett, én meg nem tudom, kinek higgyek.
Kitti
rkitti

Olyan kérdésem lenne, hogy a Billingses (nem tom' hogy kell írni) módszernél a nyúlos izé megjelenése előtti nap a jó az együttlétre? Mert ha igen akkor ebben a hónapban lecsúsztunk asszem...

kancellárka

Szerintem az oviba akkor is felveszik, ha máj.31-e után tölti is be a 3 évet és majd 1 évvel tovább lesz ovis, a kiscsoportot duplázza , szerintem. Másképp valakivel 4 évig kéne gyesen lenni? Pl. ahol, mint nálunk is nincs bölcsöde és a lányom júl.29-én született.

Kép
Kép
sosi

Igen a keresztfiamék is dupláznak az oviban, felvették őket.

kancellárka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: