A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci,
a szagot a pyrineknél én is érzem a számban, orromban. sokáig hittem, hogy a gyomromból jön fel a gyógyszer szaga. Kép a szüléskor kiderült, hogy mikor vénásan kaptam, akkor is éreztem. más is érzi, aki érzékeny rá. itt az idő, h utána járj mit szedhetsz, nehogy egyszer bedagaszd magad!

ancsipancsi

Zsan, még annyit a péntekről, hogy 13.lesz és Nádasdy vizsga.. hehe... Werner lovát még mindig nem vágom, na de miért is az UV, ha elsőre mindenkinek menne...? Kép És csak ezután a nyalánkság után megyek fogdokihoz úgyhogy ott már lehet, h sírni se lesz kedvem.. Kép
neet
neet

és megnéztem, nem volt lejárt a gyógyszer. Most arra gondolok, h előtte ittam kálciumot, mert közel 4 évnyi szoptatás után rájöttem, h valszeg kezd kiürülni belőlem. És pont tegnaptól kezdve álltam neki inni...Isten tudja...
de lehet, h csak hiszti volt az allergiám?????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szült itt valaki egy bizonyos Bárány dokinál?
ka9

Zsanci,
hát ez nagyon kaka helyzet KépKép Bring in the soft cushions!!! Kép

Juc,
nagyon szorítok neked ma!!!! Kép

Neet, tárt karokkal várunk titeket Kép

Norbi: én nem norbizom, de nekem is vannak ismerőseim, akinek bejött. Mármint a diéta, nem norbi. Én úgy adtam le 7kg-ot, hogy dóci 6hós korától kiiktattam a csokit-mézet-stb.-t (napi egy kocka csoki azért maradt Kép), és korán vacsoráztam (8 előtt). Most meg ismét hízópályára álltam Kép és mivel alapból kívánós vagyok, és ez terhesség alatt szerencsére nem fokozódott, remélem, hogy most sem jön rám több, mint múltkor (kb. 13-15kg)

vera (15+1)
kisün

Sziasztok!ZSAN:ugye ugye?Engem egyszer halálra rémített egy ügyeleti doki,mikor kiderült,hogy az algopirinre NAGYON allergiás vagyok.Az utolsó pillanatban vitt be a férjem,tele voltam kiütéssel,nehezen lélegeztem és erre mondta a doki,hogy még 1 szem és megfulladtam volna otthon 1-2 perc alattKépCsak az a baj,hogy ha kiakarja vizsgáltatni az ember,hogy még mire allergiás,ahhoz be kell feküdni 1-2 napra.Kinek van erre idejeKépA tegnapod szörnyű lehetett,ma már azért jobb?

petergabi

Vera,
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép gáccsá

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én is drukkolok mindenkinek,akire ráfér mostanságKép

petergabi

Neet, drukk a vizsgáidhoz! Anno az én időmben az angolosok mindig rémségeket meséltek a Nádasdy vizsgákról, azóta se jobb a helyzet? Kép
És lehet csak hat kilót hízni terhesség alatt, nekem sikerült... úgy hívták a helyet, ahol hetente-kéthetente jelentkeznem kellett, hogy diabetológia Kép Kép

Lányok, szvsz a "Norbi-liszt" valami jó nagy átveréses marketingfogás! Matchban lehet kapni teljes kiőrlésű lisztet, ami még bio is, kettőszáz kilója, nem hiszem, hogy a Norbié ennél többet tud.
soosoo

Zsan,
filmmúzeum csüt-péntek 22h-kor leadja szép sorban az egész flying circust (heti 2 rész) Kép most tartanak a 12. résznél, de inkvizíció még nem volt Kép persze senki sem számít rá Kép

v
kisün

Gabi,
igen, köszi!!!
és most már tényleg indulni kéne, Igit is sikerült felöltöztetnem...Kép nem is lesz rossz, anya fogorvosi székben, Igi körbe-körbe 4kézlábazik...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Mindenki Kép

Tegnap óta újra itthon Kép Most van egy szussznyi időm, mert a Zapa babázik Kép( elfér egy tenyerében Kép )
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, sztem azért is ment olyan gyorsan a szülés, mert ennyien szurkoltatok Kép Visszaolvasnom esélytelen, de ha lesz időm ( ha-ha), majd igyexem pótóloni Kép
Mi tök jól vagyunk, csak még az éjjel-nappal felcserélése okoz némi gondot. Eszik a csajszi, mint egy kis kacsa Kép Apája tök ügyesen fürdet Kép
Mindjárt teszek fel még egy Fülibaba-képet Kép

Csókolat mindenkinek Kép

Macs és Fülöpke
macskanyu

Az első itthoni fürdés Kép

Kép
macskanyu

Juc, Neet:DRUKK,DRUKK,DRUKK!!!!!!!!!Kép+++++++++++++++++++

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs!
Nagyon, nagyon,nagyon, nagyon, nagyon édi FülöpkétekKépKépKépGratula mégegyszerKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szijjja MacsKép de ki fényképezett???Kép
Tündéri Füli apával, még a kádban is az ujját cumizzaKép
úúúúgy megölelgetném már a kis druszámatKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Megérkezett a drukk.... Kép kellett ez nekem?

Macs,
lányod csodaédes! Morfondírozik a kádban? Kép
neet
neet

Macscsalád, gyönyörűek vagytok, ngyon sok gratula! Azonnal én is akarok egy ilyen pancsolós babát!!!!

indianyo

MACS, ez nagyon aranyos kép!! Kép Kép
A nappal-éjszaka megkülönböztetésébe meg biztos hamarosan belejöttök KépKépKép
soosoo

Indianyo
Kép nem adom Kép

Neet,
drukkolok neked is, ha jól látom, vizsgához Kép és akkor rádfér Kép
és Fülöp az apja szerint azon eszelt, hogy a nemtetszésének milyen módon adjon hangot Kép

Juc,
neked is nagyon a dokizáshoz
macskanyu

Ancsi,
Köszönöm a hozzátápis infókát.Nekünk is alkalmazni kell lassan, mert nagyon kevés a tejcsimKép Bizonyára az is közrejátszik, hogy nem szopizik és lefejt anyatejet kap. De sebaj, örülök, hogy eddig is van tejcsiKép
Nálunk már többször volt piros ott az Orsi pópójaKép(túl érzékeny a bőre neki). Mi is bekenjük (bepantennel) és elmúlikKép Általában meg gyógyszertári(kiírt) popsikencét használunk.

Ma megyünk babamasszázs oktatásra. Kíváncsi leszek, hogy érdemes volt megtanulni, vagy se. Volt már valaki ilyenen?
Ha nekem fáj a hasam és f.sok, akkor Orsinak is fog Kép???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok lányok!
Macs! gyönyörő Filippina! Milyen mini! Gratulálok még egyszer!
Jucusnak szorítok, hogy hamar túllegyen a mai napon!
Zsancinak is szorítok, hogy a mai nap kíméletesebb legyen a tegnapinál!
És Neetnek is szorítok, hogy ő is hamar túllegyen a mai napon!
van még valaki, aki hamar le akarja tudni a mai napot?

Hétvégén itt voltak tesómék és csak tegnap mentek el. Annyira jó volt, és ilyenkor Gréti is olyan tündér. El se hiszik, milyen hisztimanó is tud lenni.

Mindjárt nekilátok kicsinyíteni a MOM-os képeket és felteszem.

KépKép
KépKép
lindicita

ANcsi,
megkérdeztem a könyvelöt, azt mondta, hogy nem fizetjük utanam a 4 %-ot, mert elvileg gyeden vagyok...
Na, de vegre eldölt a dolog: GYES-t fogok igényelni, mert a GYED még kevesebb lenne (csak részmunkaidös voltam) Kép

KépKép
fibi

Macs,
nagyon széééééééép a kiscsajKépKépKép

Én is mindenkinek szoritok KépKépKép

KépKép
fibi

Votiv,
Te sem tudsz segiteni? Balint orrfolyasara kerdeztem, hogy mit lehet adni? Nem kifejezetten vizes, de folyos, és általában fehéres szinü, de ébredés utan sárgás is. Meg vagyok löveKép

KépKép
fibi

Fibi,
Nasivin csecsemőorrcsepp? Ez nem homeo készítmény, de nálunk mindig hatásos volt. Napi 2-3-szor szabad csak belőle cseppenteni, két hétnél tovább nem ajánlják folyamatosan alkalmazni. Nekünk egy hét alatt mindig megszüntette az orrfolyást.
soosoo

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lányok, köszi szépen a tippeket a szülésznőkkel kapcsolatban. Ideje lenne választanom, mert "problémás" (magas vérnyomás) vagyok és elvben februárra vagyok kiírva.

Szóval még egyszer köszi. Ha netán eszetekbe jutna még valaki, akkor megköszönöm, ha írtok nekem az mmka@freemail.hu-ra.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
nagyon jok a képek!
en Zsancin kivül senkit nem ismerek rajtaKépKép

KépKép
fibi

Fibi! Azért nem írtam neveket, mert senkit nem akartam felfedni, majd mindenki megírja ki ő, ha akarja.
Én a negyedik képen vagyok az a hosszú hajú szőke, rózsaszín felsőben, ölemben Grétivel.
Gréti meg Igi van az utolsó képen.

KépKép
KépKép
lindicita

Macs: Kismacska nagyon édes a képen. Gratula hozzá.

Mesi: Fanni is ezt csinálja. Õ is kinéz valamit, aztán meg távolodik tőle. És jön a sírás. Ennyi foga van már. Nekünk most jött az első. Remélem gondjaid megoldódnak hamarosan. Azért gyere ha tudsz.

Lindi: képek nagoyn jók.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Macs,
szépséges kislány!!!!!!!!!!!!!KépKép
Lindi,
ugye sejted, melyik a kedvenc képem????Kép

megjöttem dokitól, csüt-ön megyek ismét. Most már nem volt vészes, csak, mikor leszedte a ragtapaszt a fogamról. Na, az olyan volt, mintha az agyacskámról tépett volna le egy kis hártyát!!!Kép
De, túléltem!!!!!!!!És nagyon megdicsért, h ilyen szépen gyógyul!!!!
Én meg szeretném megköszönni a családomnak, Nektek lányok, és Hahnemann úrnak a segitséget!!!!!!!Nélkületek nem ment volna!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsipancsi!

Köszi a Norbi adatokat!

Macs!
Gyönyörűek vagytok!

Mesi
jnmesi

Zsan!
Hátha ettől még jobban gyógyul a fogad.
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
KÖSZI!!!!!KépKép
mi ezerrel tapsikolunk, meg okos fejet csapkodunk...KépKép 2 napja...Ti??? ja, és kétlábra áll, de gyorsan eltanyál...szegény!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Soosoo,
de többet tud a "Norbi liszt" (nem igazán Norbi, mert egy Angol cég fejlesztette ki), mert szójaproteinből van, asszem csak 10%-a szénhidrát. Viszont olyan kurva drága... ráadásul a fórum alapján úgy veszem ki, hogy eddig senkinek nem sikerült kenyeret sütni belőle. szóval akkor tényleg drága, ha semmire se jó Kép . kanállal nincs kedvem lisztet zabálni, csak mert nincs benne CH

Macs!
Fülike nagyon édi a kádban!

Mása!
CSAK NEM NÁLATOK IS???? azt hittem egyedüli csodabogár vagyok, aki csak fej, mert a lánya nem szopizik Kép . mondjuk a második hónapban minden nap 1-2 szopira rá tudtam venni. írjál mál mélt, hogy tapasztalatot cseréljünk!!!!

Fibi!
könyörgöm Kép , ez a könyvelő nem nagy ász! nem most kell a 4%-ot fizetni, hanem a gyedbe vonulás előtt 180 napig. (még szülés előtt kellett volna!) de úgy látom fizettétek, mert részmunkaidős voltál, viszont lehet, hogy még így se jön ki a gyed összege? hát akkor tényleg gyes.

Lindi!
kafák a képek!
akartam valamit kérdezni,de már elfelejtettem. olyan sokáig nem voltál mostanában. (vagy csak nem láttalak? Kép )
most látom, hogy Lencsi ott alszik a háttérben :D

GYEREKEK! ASSZEM INHÜVELYGYULÁM LETT, és nem emléxem (tini koromban volt utoljára Kép ), hogy mit is kell tennem? nem akarom, hogy begipszeljék, így se tudok már írni se a jobb kezemmel. Kép

ancsipancsi

MACS:én is mégegyszer gratulálok a szépséges,formás kismacskáhozKép

petergabi

Ancsi,
igen, sajna nem nagy aszKép mindent nekünk kell kitalalni...

Lindi,
szépek vagytok, foto alapjan felismeretelek, meg Manokat Emmaval isKép Csak azert voltam Kép, hogy személyesen nem ismerek senkit.

KépKép
fibi

Ancsi,
mail ment.
Megyek masszázsra, este jövök.
Nemtom, sajnos, mit lehet csinálni a íngyuláddalKép, de hogy erőltetni nem lehet az tuti.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan! Gréti is tapsol, az apja fején is. Lehet, hogy okos? (mármint az apja feje) Állni még csak pár másodpercre bír Gréti, nagyon óvatos, viszont még csak kapaszkodva áll fel, nem magától.

Ancsi! Nekem pár éve volt ínhüvelygyulladásom, iszonyúan fájt a csuklómtól a könyökömig, komolyan bőgtem miatta. Persze dokihoz nem mentem, csak vettem rá vaalmi kencét. Aztán mikor 2 hét múlva is ugyanúgy fájt, elmentem a dokihoz, aki úgy leb@szott, hogy csak na, hogy ettől a szívizom is simán be tud gyulladni. Na, ő írt fel Fastum gélt meg Cataflamot. Ettől kb 1 hét után már nem fájt, de véglegesen nagyon sokára gyógyult meg. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy a Cataflamtól olyan kiütéseim lettek, főleg a hátamon és a kezemen, amik kb 1 év alatt múltak el, de azon a nyáron nem nagyon jártam kivágottban.

KépKép
KépKép
lindicita

KépKépKépA csíkosok klubja!

petergabi

bogárka,
nem tom,majd megdumizzuk,1-2-3 héten belül,okKép?

neet,
én nem tom de te mindig okosakat mondasz,lehet hogy okos vagyKép????????de igazad van és tényleg sokszor
bnőmnél a kis lakásba jobban érzem magam mert nem lehet annyira széthordani a játékokat meg nem kell km-ket gyalogolni gyerek utánKépde nekünk ez jutottKép

oxi,
megint írtam és eddig is erre írtam és most nem tom mi van de lassane eret vágok magamonKépKépKép

talis képek tök jók,minden baba gyönyörű meg sok puszi mindenkinekKép

gigi
Vendég

Fic,
Ti voltatok a Lénart Orsolyanal, ugye?
És ö maganorvos, homeos? És hol rendel?
KösziKép
Lehet hogy bejelentkezünk, mert nagyon rossz, hogy B majdnem két hete beteg marKépKép

KépKép
fibi

Pankanak, Balunak gratula!Kép

Mi meg csak (d)ÜL(öngelni) tudunk:
Kép

Csikosok klubja rulez!Kép

Juc, drukk, remelem mar tul vagy rajta!

A kepek nagyon jok! Zsana fiaidat le sem tagadhatod!Kép De Greti is tiszta anyja!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Istenem... Dora, naggyon szééép!!!
Ha Marcit elhagyja a menyasszonya akkor pályázhatunk??? KépKépKép Balunak Fülöpkét néztük ki, bár ha nem zavarja Katát hogy 4 nappal idősebb BalunálKép...

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zs, egyszer nekem is ki kellett szabaditani egy bolcsessegfogat es lecsipkedtek az inyembol, de semmi kulonos nem volt. Remelem mostmar minden oke lesz. Es a brittektol ket jatek megjott a harombol (az lehetseges, hogy penteken adtak fel es hetfon mar meg is kaptuk?), a dvd tokja megtort, de a lemez szerencsere nem serult, muxik. Es nem kellett semmi pluszt fizetni, de usabol nem mer apa rendelni.

Bogarka, koszonom a megnyugtatast Kép asszem azert almodom ilyesmit, mert ugye ettol felek, plane, miota egyik baratunk csinalt ilyet, hogy lelecelt az egy meg a ket es fel eves sracai mellol egy masik nociert (akinek meg keteves lanykaja volt), es masfel eves kinlodas utan most hazament. Es masik baratunk baratja (mondjuk ot nem ismerjuk) is megszokott a par hos lanyka mellol, es ez biztos nem megy vissza. Szoval biztos azt gondolom, ha a baratommal megtortenhet, akkor akar velem is, tejoeg!! Vagy csak azert almodom ilyet, mert ha hanyagolom apat, akkor ilyen hulye vicceket nyomat, hogy delegaljak egy helyettest, vagy csak azert, mert a multkor olyan szornyu neveket emlegettetek es arrol jutott eszembe...

Fulopke Kép Kép

Zsebi, kockasfulut tegnap elkezdtuk nezni, de meg csak az elso meseig jutottunk. Enyem lany azt csinalja, hogy gyorsan elokapja azt a plussallatot, amirol eppen meset nez es azzal egyutt nezi Kép ha micimackot, akkor a mackot, ha cliffordot, akkor a kutyat, ha kockasfulut, akkor azt. tok helyes Kép sajnos kisvakondunk meg nincs, mert az valami marhadraga, egy tizcentis 2500, egy huszcentis 4500... ezek a csehek nagyon el vannak szallva. eshat csak cseh plussok vannak, mert vedve van, szoval asszem hiaba kutatok olcsobbat...
moose

Ja, Bogarka, es a masik kislany neve asszem mar durva lenne, leven a vezeteknevunk is eleg kulonleges, szoval a ketto egyutt mar sok. Pedig nekem nagyon tetszik. De esetleg masodik nevnek jo lenne es mar ki is talaltam egy elsot, ami egyaltalan nem kulonleges, sot, de apat meg meg kell torni. Mondjuk semmi sem tetszik neki, csak a sajat neve, dehat egy kislanynak azt azert megsem adhatjuk Kép
moose

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: