A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LaraKép
Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok! Itt aztán van élet napközben!Kép
Ella Kép Naná, hogy még mindig tanulok.... Február elejéig tart a vizsgaidőszakom....Kép

Tiza nagyon szépek az esküvői képeid! Biztos szép gyerekeitek lesznek hamarosan.Kép

Saci! Tessék bizakodni és hinni!Kép Különben szerintem nincs sok értelme ezeknek a beavatkozásoknak, ha már te sem hiszel bennük.

LaraKép Ez a görbe nagyon de nagyon biztatóóóó!!!Kép Tessék tesztelni!
banyanya

Sziasztok!

Mennek kell.

Kép
lara26

LaraKép
Görbe szuper! Délután várjuk a reggeli pozítiv tesztedről szóló beszámolót!!Kép

Csajok!
Elárulom, hogy Tiza pont olyan mosolygós, mint az utolsó képen. És élőben is szépKép
SzilcsikeKép
A hátsóját nem tudtam megnézni, mert szemben állt velem, de szerintem nem lehet nagyKép Amúgy jól elbeszélgettünk.
Tényleg meg kellene szervezni egy topikos találkozót! Ki vállalja?Kép

GyugyiKép
Jó hallani felőled. Jó készülődést!
gtünde

Szió Tünde! Végre vki! Már kezdem megszokni, hogy mire hétköznap le tudok ülni a gép elé, már mindenki lelépett...Kép
A topikos találka jól hangzik.Kép Én szívesen elmennék, igaz nemrég csatlakoztam csak a csapathoz...Kép
banyanya

Banya Kép az elso 3 nal annyira hittem, hogy csak na ! es nem jott be..de amugy ertem, hogy mit mondassz

Gyugyi Kép helyes , foglald el magad...

Amica Kép orulok....
saci

SaciKép tudom, hogy könnyű mondani, és teljesen más átélni és megélni ezeket... Sokszor én is nagyon ki tudok akadni... Kép
banyanya

Banyanya - en nem vagyok ki, csak ugy erzem, hogy nem is velem esnek meg ezek a tortenesek. hogy "nem vagyok ott"...de a mostani inszemnel megint folturbozom magam es hinni fogok,,addig meg van 6 napom Kép. .Kép
saci

Sziasztok!

Remélem mindenki túlélte ezt az utálatos hétfői napotKép

Ugye írtam, hogy szombaton megérkezett menyus bácsi, jó nagy darabokkal.A szokásos 3 órás görcsökkel szombat éjjel.Azóta nincs görcs, jajj ezt le is kopogom, csak menyus. A magam megnyugtatásáért, hogy akkor méhen kívüli se lehet, csináltam az előbb egy tesztet, ezúttal nem Gábriel, hanem HCG. És mit látok? Ott virít rajta 2 csík!!! Mi a nyavaját jelent ez??? Kép
haga_28

Szia Haga!
Sztem minden féleképpen menj el orvoshoz,mert ez így nagyon nem jó!Holnap nézesd meg magad,vagy még most menj el ügyeletre!Szoritok neked!!!!
Vendég

Ella 2Kép
Köszi! Még vérzek, nemtom szóba állna e a dokim, főleg, hogy a múlt héten úgy váltunk el egymástól, hogy nem vagyok terhes, mert a kórházi vizelet nem mutatta kiKép
De nekem meg ez a 4. pozitív tesztem!!!
Betegség?
haga_28

HagaKépKép
Szerintem is feltétlenül menj el dokihoz, mert itt valami nem ok.

BanyusKép
Örülök, hogy örülsz nekem, de sajna megyek tv-zni. Mindenesetre további jó dumcsizást az estiekkel.
gtünde

Haga
Az egy dolog h múlt héten negatív volt,már eltelt egy hét,láttod azóta már + lett!
Attól még meg fog vizsgálni,ne udvariaskodj,mert ha baba van bent és közbe vérzel...hát az elég nem jó!Én a helyedbe azonnal mennék a kórházba!
Mikor lett először +?
Vendég

Haga, ha vérzel akkor is megvizsgál a doki, képzeld csak el szülés alatt is jön a cucc, utána is, erre csak mi gondolunk, hogy ciki, de nem így van!
Ne hagyd annyiba a dolgot, menni kell!

Kép
Kép
Kép
amica

Ella2Kép
Az első pozitív a 33., a második a 37., a harmadik a 46.napon. A kórházi negatív is a 46.napon volt! De nincsenek tipikus tüneteim. Mi lehet a bibi? Annyira félek, hogy méhen kívüli!!! A 46.napon nem látott semmit a doki uh-n. Kép
Azt mondta, fogadjam el, hogy a kórházi vizelet negatív lett
haga_28

Haga
Kifogytam!!!Azért nézesd meg magad és nyugalom!Ok?
KépKépKép
Vendég

Haga én vmi hasonlót éltem át tavaly februárban... A javaslatom: Mindenképpen menj el dokihoz!!! Nagy a valószínűsége a méhen kívüli terhességnek! Nekem vérből és vizeletből is kiderült, hogy elvileg terhes voltam, de a doki nem látott már semmit sem az UH-n. Azt mondta, hogy próbálkozott az kis vmi beágyazódni, de valószínűleg, nem volt életképes, ezért a szervezetem úgy döntött, hogy befejezi a projektet... Az én HCG-m 1. méréskor ha jól emlékszem 500 vagy 600 körül volt, de szerencsére nem méhen kívüli volt, mert az érték szépen csökkent... Ha nem csökkennt volna, akkor méhen kívüli lett volna...
banyanya

Tundi Kép az europaeuropan a "Midnight Express"van. nagyon durva, de jo film- azt nezed?

Haga Kép mar mindenki leirta, hogy menj dokihoz. En nem tudtam, hogy ez ekkora gaz, ha megvan es + a teszted. Szoval halgass rajuk.
saci

Már én is kifogytam, csak nemtom mibőlKép Az idegeimből biztos, mert azokat mostanában nagyon használtamKép
Holnap tán eltudok menni dokihoz, bár nagyon körülményes! Biztos hülyének néz, mert a kórházban is gondolhatott rólam vmit, hisz hiába mondtam én neki a 3 pozitívat, azt mondta hogy rossz a tesztKép
haga_28

BanyanyaKép
És a menyus után is pozitív voltál?
haga_28

Az elég sokáig az marad! A tesztek túl érzékenyek és amíg van a szervezetedben HCG, addig azok ki is mutatják... Persze ilyenkor, már nincs szó élő vagy igazi terhességről.Kép A dokim szerint sem szabad ezzel szórakozni! A méhen kívüli terhesség veszélye túlságosan nagy ilyen esetekben!!! A helyedben első dolgom az lenne, hogy loholnék be a dokihoz UH-ra és vérvételre! Ha egy doki komolyan veszi a munkáját, akkor ezt a problémát nem fogja félvállról kezelni!!! Ha mégis, akkor nem a megfelelő dokihoz jársz!!!
banyanya

menj el dokihoz, ha nagyon vérzel, még este haga
csak belestem,jön a férjem a teámmal
meg a hasam is fájdogál
tündér11

Mára azt hiszem befejezem az irogatást. Mindenkinek jó éjszakát kívánok! Haga ne feledd, mit irtam! Vérvétel és UH!
banyanya

Chateltem a chering dokival,ő annyit mondott, hogy nagy valószínűséggel elvetéltem.a teszt még akár 10 nap múlva is lehet +.
Ha méhen kívüli lett volna, akkor a vérzésnél vagy előtte már görcsöltem volna nem? Olyan hülye vagyok, annyira szeretnénk már egy babát, de most nagyon megijedtünk.
Az a baj, hogy ismik közül mindenki őhozzá jár, nem tud mást ajánlani senki.Az sztk-s dokikról meg megvan a véleményem!
Mikor lehet vajon ismét próbálkozni a babával?
haga_28

haga, vidd a tesztet is Kép
ha ennyire nem hinne nekem, én lecserélném Kép
műtét után 2-3 hétig szabadna még pozitívnak lenni, max, nekem 5hétig volt és ott vvolt a másik baba is Kép
ja és egy teszt lehet rossz, kettőnek kicsi a valószínűsége, 3 rosszat kifogni szinte lehetetlen, négyet meg kizárt... azta dokit messze el kell kerülni...
tündér11

férjem most szólt, hog ne felejtsem el: a háziorvosunk (akinek köszönhetjük, hogy végre elkezdték vizsgálni a problémáimat...) ő mesélte, hogy a felesége még három hónapig vérzett, normál módon...
állítólag én is hallottam, de szerintem nekem ezt vetélés után mondták

azt is mondta, hogy nincs két egyforma terhesség... erre viszont nagyon emlékstzem

szerintem egy ügyeletes orvos is jobb, mint olyan, aki nem veled foglalkozik és fizetsz is neki...
lehet, az ügyin fogsz ki egy olyat, akinél később szülsz

ha most nincs baba, akkor ha tényleg elmúlik a tényleges mensid, lehet újra csinálni aprojektet

csak műtétnél javasolják a hosszabb várakozást
kinek mennyit
tündér11

Tündér 11Kép
Köszönöm válaszod. Nem vérzek nagyon, olyan mint a szokásos mensi.
Tetszik a profilodKép Aztán azt a hasfájást tessék elzavarni, fájjon annak, akinek szüksége van ráKép Jó teázgatást!
Mára bezár a bazár.
Nyugodalmas jóéjszakát kívánok mindenkinek, reggelre pedig vidám ébredéstKép
Hali
haga_28

Sziasztok!

Régi topiklakó voltam, tavaly nyáron hagytam abba az írogatást. Nem volt erőm már hozzá. De sokat olvasgatlak Titeket. Hol csak átfutom, hol teljesen végig, de mindne nap.
[color=#ff0000]

Igazából Haga miatt írok most.
A történet tavalyi. Az édesanya elment dokihoz, mert egy éjszaka 4,5 cm-t nőtt a hasa, meg növögetett a melle is (apuka nagy öröméreKép). Szóval a nőgyogyi közölte vele: 5 hónapos terhes. Anyuci tiltakozik: az nem lehet, mert minden hónapban, rendszeresen megjön...
Orvos: az kizárt! Vitatkoztak: Igen - nem.
UH: mozog keze lába, érzi? Anyuci: nem érzek semmit!
A lényeg: Anyuci rendszeresen 8!!! hónapig menzeszelt. Csak a szülés előtt maradt el neki.

Ne idegeskedj, irány egy másik (lehet SzTK-s is, terhességet az is meg tud állapítani, és hátha még szerencséd is lesz) orvos.

Kriszta

mohácska

Sziasztok!
Ma megjött végre rendesen...de csak este 7 körül, úgyhogy ez a nulladik cn. Holnap hívom a dokim asszisztensét. Én is boldog lennék ha csak 10e ft-ot illene adni a dokinak. Veszett sokat kér a magánrendeléseken is. Kép Konzultáció:3000...de a múltkor is 5000-t kért...pedig nem is vizsgált...csak elbeszélgettünk, megnézte az összes eddigi leletem és mondta, hogy jöhet a műtét januárban. A rákszűrés is 5000 nála. Ezért gondoltam, hogy tuti elvár egy 20-ast. De ezt úgyis csak a műtét után kapja meg. Mi van ha csak 10-et kap? Így járt, nem? Na, majd meglátjuk mit kell csinálnia, bonyolult eset leszek-e vagy csak rutin műtét.
Tiza
Szép megyasszony voltál. Kép A csokrod tényleg olyan, mint egy ananász. Nagyon egyedi. A hajamat majd én is valahogy így képzelem el. Holnap megyek is ruhát nézni...de csak itt helyben...mert A ChristinaKép szalonban jan 10-ig van akció. Szóval megyek, szétnézek.
Ma írt a párom a Baradla barlang igazgatójának az esküvőnk miatt...remélem minél hamarabb válaszolnak. Azért ott szeretnénk esküdni, mert az olyan romantikus. Kép Templomi esküvőnk úgyse lesz...a barcikai anyakönyvezetők meg elég bén@k.
Tündér
Miért fáj a pocid? Szokott???
A hölgyválasz nekünk is az egyik kedvenc filmünk. Kép Van benne egy dal, a Book of Love...ami akkor van a filmben, amikor Richard Gere megy az áruházba a feleségéhez egy szál vörösrózsával. Az volt az eljegyzésünkön a kisfilmünk alatt a zene. Imádjuk. Töltsétek le!!! Peter Gabriel énekli.
Lara
Várjuk a beszámolót holnap!!!Kép
Haga
Holnap szerintem is irány a doki!!! Reméljük semmi gond, "csak" elment a babó.
Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Lara Kép remélem holnap újabb zebrásunk lesz és bővül a csorda, kell az utánpótlás Kép

Haga Kép én nagyon bízom benne, hogy Mohácska esete lesz a tiéd! Kép Mindenképp menj el orvoshoz!

Mohácska Kép mizúj veled? Tényleg nagyon régen írtál!

Tiza Kép szép menyasszony voltál, gratulálok! A csokrod is csodás! Mi még lessük az ötleteket, bár már 3 éves házasok leszünk februárban, az egyházi szertartást gyerköccel csináljuk, szép fehér ruhában Kép.

Vizkrisz Kép jó szervezgetést az esküvőre, szuper jó a dátum! A templomi esküvőt ráértek ti is babával, szerintem az csodálatos lehet, hogy a gyerkőc viszi a fátylad, úgy két éves korában Kép.

Szilva Kép szeretnék neked egy nagyon jó hírt mondani, ami remélem megnyugtat most egy kicsikét téged!
A babás topikban Orsinak (Icsilya) most sikerült elsőre a fagyis transzfer, a 11. napon 75 a HCG-je! ÚGyhogy nehogy feladd! Ha kell segítség, biztosan segít neked, évekig ő is ide írt, és most még egy babát szeretnének a fiúk mellé, talán egy kislányt. Szóval ..... KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Amica Kép hol mutogattad a babóca képét? Vagy csak én vagyok béna? De sehol sem láttam!

Wish Kép már nem sok idő a lombikig, addig turbózd fel magad lelkileg, mert én nagyon szorítok ám nektek!

Saci Kép PKÁginak is sikerült az inszem, és már meg is született Dominik! Barbinak is kétszer sikerült az inszem, sajnos a természet kiszúrt vele. Nekem is kétszer sikerült az inszem eddig. Egy barátnőmnek az első inszem sikerült, 4 hete van a szülésig. Szóval, még mindig azt mondom, az 5. nekem bejött! Remélem neked is!

Puszika
Noémi
10+4
Vendég

Noé!Kép
Képzeld, én sem találom Amica UH képét, pedig tegnap tuti felrakta. Mintha eltűnt volna a hozzászólása.
gtünde

LaraKép
?????????????????????????????????????????????
Ne csigázz!
Vendég

Ahogy nézem, a 10 és 14 óra közötti hozzászólások nincsenek meg.Kép És pont ott volt Amica babájának az UH képe.
gtünde

GyugyiKép
Lara mintha azt írta volna, hogy csak délután tud jönni. Úgyhogy addig még izgulhatunkKép
gtünde

LányokKép
A "kistesót szeretnék" topikban látható Amica babája!
Vendég

TüncsikeKép
Te is már ilyen korai vagy? Köszi a hízelgő szavakat (mosolygósság meg minden.) A főnököm is mindig mondja, hogy nekem soha nincs rossz kedvem. Ez persze nem igaz, de azt nem szoktam bevinni a mhelyemre és általában tényleg jókedvűen indul a nap. Tegnap jól megfuttatott a férjem a fallabdában, de még mindig kikapott. Úgy játszott mintha vérre menne, nem tud veszíteni. Ma pihizek, jól elfáradtam.

KriszKép
Beszélgettem a férjemmel mennyi pénzt adjak, ő is sokallta a 20.000-et (megjegyzem én is). Az én dokimnál is hasonlók a tarifák. Sztem adjunk 15.000-et. Az nem is túl sok, nem is kevés.

BanyaKép
Remélem igazad lesz. Nem kell, hogy olyan szépek legyenek a gyerekek, csak már legyenek! Jó tanulást!

GyugyiKép
Jó síelést! Én 26-án megyek, már nagyon várom.

LaraKép
Úgy izgulok, jelentkezz már! Remélem pozitív, de ha nem, nehogy úgy érezd, mint Tüncsike egyszer, hogy csalódást okozol nekünk.

SackóKép
Azért bízz az inszemben, de ott van még a lombik és persze spontán is terhes lehetsz. Valahol olvastam, hogy nem csak a méhnyaknál termelhet ellenanyagot a női szervezet a sperma ellen, hanem a petevezetőben is. Szóval ha tényleg ez lenne a baj, lehet, hogy csak a lombik jön be.

Kép
Kép
tiza

Noi Kép koszi a listat. igazad van, - erre gondolok !!! nekem is be kell, hogy jojjon az 5. ik ! KépKép na,,mar el is kezdtem bizakodni !!

Krisz Kép nem tudom, hoggy melyik az a zene, de majd megnezem

Mohacska Kép emlekszem rad..regrol.. hogy vagy?? nem is foglalkozol a gyerek-projecttel ?
saci

GyugyiKép
Megtaláltam.Kép De tegnap ide is felrakta és nem tudom miért, de eltűnt.
gtünde

TizaKép
Én csak az igazat írtam RóladKép
Akkor nem is voltál futni reggel? Este tök beleéltem magam, hogy lehet, hogy mégis terhes vagyok, mert csak reggel volt az a kis barnázás, napközben és este meg semmi. De ma beértem a melóhelyre, elmentem pisilni, és megint barna pöttyKép Szerintem megint csak huzakodik ez a hülye Piri.
gtünde

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Napsütéses kellemes napot kívánok! Kép

Mi az a HCG?
mot

TüncsibeKép
Ma kihagytam a futást. Ha egy nap futni is megyek meg fallabdázni is, másnap pihi van, mert az nagyon kivesz és az izmaim is elfáradnak.
A barna pötty még nem menzi, de jobb lenne, ha az sem lenne.

Kép
Kép
tiza

Tizomp Kép Tüncsibe Kép
Remélem megtaláltátok egymást tegnap!

Tizomp Kép
Én sem adnék 10 e-nél többet a dokinak. Szerintem egy ilyen műtétre bőven elég.
Nagyon szépek és viccesek voltatok a képeken! Gyönyörű volt a ruhád is!

Sackólány Kép
Én sem bíztam a saját inszememben, de sikerült Barbinak is, Áginak is, és most a kolleganőmnek is. Õk hirtelen jutottak eszembe. Neked is összejöhet simán! Én drukkolok, hogy ne legyen szükségetek a lombikra!

Kép
Kép
szilva069

TizaKép
Igen, jobb lenne.Kép
Most beszéltem Apával, Győrben süt a nap. Itt meg ilyen trutyi idő van.

MotKép
"A terhességi teszt pozitivitását a magzatboholy által termelt HCG (humán gonatropin hormon) nevű hormon okozza, amely lényegében egy vezérlő jellegű hormon. Termelődése a beágyazódáskor indul meg, tehát általában az elmaradt vérzés (ekkorra már két hét eltelt a megtermékenyüléstől) után jó egy héttel válik pozitívvá a teszt."
gtünde

SzilcsikeKép
Igen, megtalált Tiza, pedig a szép narancssárga táskám nem is látszott rendesenKép
gtünde

Noémi Kép
Tényleg babás Orsi? Gratula neki. Majd meglátjuk nálunk, hogy lesz!

Kicsit el vagyok kenődve, mert tegnap olvastam orvos válaszolok-okat. 40 felett a nőket teljesen leírták a lombiknál, és egyáltalán a szülés terén Kép Nagyon félek, hogy ez lesz velem is, hogy kifutok az időből.

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Most én mondom, hogy ne légy nega!!!!
Hol vagy még a 40-től.
Könnyen megtaláltam Tüncsikét. Ott gubbasztott a padon (próbálta álcázni magát), de már messziről kiszúrtam, megismertem a képről. (Azért a narancssárga tásit beazonosítottam, mielőtt megszólítottam volna.) Egyébként 3 órát beszélgettünk (nem csak babás dolgokról), jó volt.

Kép
Kép
tiza

SzilcsikeKép
Hát igen, hiába álcáztam magamKép Hátulról, orvul támadt TizaKép És tényleg jót dumcsiztunk.
Ne olvasgass ilyen dolgokról!! Tegnap is beszéltük a Tizával, hogy még a spontán teherbeesésnek is milyen kicsi a valószínűsége. Azért a lombiknál legalább a megtermékenyülés biztos.

TizaKép
Azért remélem, hogy nem az udvariasság beszél belőledKép
gtünde

SzilvaKép

Addig még van 4 éved, és azalatt 2-3 gyereked simán lehet!
Gondolj csak arra, hogy nincs egy éve, hogy a BMC-be jársz, és már túl vagy 4 próbálkozáson.
Most ne ezeken agyalj, hanem azon, hogy februárban sikerülni fog!

Egyébként én is magam alatt vagyok, csak én a dagadtságom miattKép Tegnap akartam venni egy farmert magamnak, és hát elkeserített a választék. Pedig azért nem vagyok akkora, hogy ne kapjak magamra egy farmert. És az eladók is olyan bunkók voltak, hogy utána jót bőgtem. Mondjuk az azért érdekes, hogy mindig 29-es farmert hordtam, most ezek kényelmetlenek,ezért akartam egy 30-asat, de a 32-es szűk volt rám. Hát ennyit azért nem hízhattam. A transzferig mindenképpen fogynom kell, csak nem tudom hogy álljak neki. A vacsorát már elhagytam.
mary78

TüncsikeKép
Miket beszélsz. Én nagyon jól éreztem magam és remélem hamarosan megismételjük a talit. Lapar után majd kereslek.

Kép
Kép
tiza

MaryKép
Szerintem a nem evés nem jó ötlet. Mozgás-mozgás-mozgás! Ez a kulcsszó (mondom én, a leglustábbKép)
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: