Köszi a válaszokat, tényleg megnyugodtam egy kissé. De azért annyira nem vagyok kétségbeesve, csak nagyon mennék már haza.
Meg tegnap óta jobb oldalon állandóan szúrkál, gondolom ez természetes, és nőnek a petik. És nemsokára találkozom apával is! A hétfői UH.-ról már csak akkor tudok tudósítani, ha hazaértem, remélem jó híreim lesznek.
Más. A Fókuszba volt, hogy kedden a Blahán 3 zsebtolvajt is elkaptak. Hááát remélem az én "majdnem" tolvajomat is elkapták, mert pont ott akartak kirámolni.
De nem sikerült, hi-hi-hi.
Gigi! Köszi kérdésed, Hédi jól van, szőröcskéje még nem nőtt vissza, de nem is hullott ki több. Már elfogyott egy adag gyógyszere, most kezdi a második szemesztert.
Nemcsoda, hogy Oli kiebrudalta a másik "zsákot", olyan jó kis masszív gyerkőc.
Beeb! Kicsi a világ, én teljesen jól emlékszem rátok, és irigy is voltam rettenetesen.
Én nem tudok hozzászólni a redukciós dologhoz, mert nem találkoztam még hasonló helyzettel, de kívánom, hogy a lehető legjobb döntést sikerüljön meghoznotok!
Dia! Ilyen hülye, érdektelen nagyon sok van, én már sokszor írogattam be a könyvbe. Volt olyan f..., aki azt mondta, hogy le kellene fogyni, és akkor lenne rám való "olyan" nadrág. Hát én is mondtam neki, hogy ő meg biztos agyból fogyott de jó sokat.
Réka! Nagy nehezen, de azért sikerült találni valamilyen ótómobilt?
Kata! Remélem igazad lesz, és kellő mennyiségű lesz azért. Nekem végül is egy is elég!
Szerintem a talik időpntjában már nem leszek Pesten, vagy esetleg az utolsón már megint? Sajnos nem tudok rá normális választ adni....