A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nicika: Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti
Kivel szeret az Ujvári együtt dolgozni?
Megírnád, ha gondolod priviben, hogy mennyit szánsz nekik... tudom erről már az elején volt szó, de azóta sokminden változhatott!
Köszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szandra Kép
Nálunk is nagyon várja a lányom a kistesót, bár arra nagyon kiváncsi vagyok hogy ez a lelkesedés meddig tart majd Kép
Mennyi idős a fiad? Lassan azért majd el kell kezdeni szoktatni a nagymamához vagy az apához Kép

Csema Kép
Nem is gondoltam, hogy az őszilé is görcsöket okozhat a babánál. Akkor marad a tea és az almalé Kép

Titati Kép
Jó neked, hogy már a kórházi itókán gondolkozol Kép
Azért furcsa, hogy a dokidnak nincs szüksége szülésznőre, pedig úgy is lesz Kép

Nicika Kép
Küldöm én is az adataimat és a képeket Kép Előre is köszi Kép

Annácska 28+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anna! Küldd csak bátran! Most úgyis épp a táblán dolgozgatok!

KépKép
nicika

Tényleg Nici az én címemet is betennéd a táblába... de ráér nem akarlak nyaggatni...
drescher_marcsi@freemail.hu

Előre is köszi...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Istvános anyukák megyünk szerdán előadásra?
Most már mindenképpen megyek...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Dehogy nyaggatsz! Kép

Most viszont lányok egy darabig tényleg nem lesz elérhető a tábla, mert úgy néz ki betellett a tárhelyem! Lekicsinyítek pár képet! Majd szólok ha kész!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Most Peti nem itthon dolgozik, hanem a műhelyében, úgyhogy tudok egy kicsit írniKép

Zsuzsi: mi az, hogy veterán 33 évvel? Mit szóljak én, idén leszek 35KépKép Én örülök neki!

Babetta: szó nincs konyháról, az most romokban, de már romokban a nappali is és a gyerek, ill. hálószobába van bepakolva egy csomó minden. Kép
Bettinának ha megszületik csak a cicim kell, remélem nem néz körül nagyonKép Peti azt mondta kb. 3 hét múlva elviselhető lesz már a helyzetKép

Nadine: szorítok, hogy semmi baj ne legyen!

Szandra: üdv. közöttünk, legalább újabb kisbabában gyönyörködhetünk majd!Kép

Anita: ilyen görcsök akkor vannak nekem, ha elfáradok (most ugye ez nálunk nem is csoda), tessék pihenni! Ez magamnak is szóltKép

Mamacka: olyan édes vagy minden képen! Látszik rajtad a terhesség miatti "átszelleműltség"!

Nicika: kerekedett a pocid!!Kép

Olgo: sosem értettem, hogy hova tudják eltüntetni a leleteket, sajnálomKép

Angi: Apa akkor nagyon be van már készülve, ha álmából felriadva is a szülés jut eszébeKép Szerintem nem fog előbb jönni nálatok a baba, miért tenné??Kép

Tünde 35+4

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anyósomék fent lesznek nálunk szerdán, így tornázni tuti nem tudok menni, és sajna az előadásra sem.
Vendég

36 hetes "poci" kép:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde
Ez nem semmi! Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde, tyűha! Kép Ez azért már nem semmi! Kép
Csini vagy!
Vendég

Tünde! Micsoda hatalmas pocak! Kép Szépen kikerekedtél mióta nem láttalak! Kép

KépKép
nicika

<font color="119911"> Tünde,
szép nagy lett a pocód!!! De még nagyon fent van, így szerintem nálatok se lesz a héten baba.
Ugye szerdán mész az első NST-re? Látom full generál van nálatok. Biztos kényelmetlen egy kicsit, de utána már olyan jó. És egyébként is inkább most, mint ha már otthon van Bettina.
Eszti,
jönnek anyósék? Hozzánk anyuék jönnek vasárnap.</font>
angi79

TündiKép
Ez aztán a babaház!!! Kép Kép

KépKép
csema

TündeKépKépKép Azta!!!!! Óriási a pocakod KépKépKép

indianyo

Sziasztok

Ma voltunk dokinál minden ok, de kaptam gyogyszert,tovabbi pihi, mert nyilt a mehnyak.....

Mi a helyzet ezzel a házassági hosszabitással, amit Csema irt, nem ertem.

Becsi 32 3
becsi
Iklad

Ha azt szeretnéd hogy a babát a párod nevére anyakönyvezzék, nem lehet a házassági anyakönyvi kivonatotok 300 napnál régebbi!
Ha elötte házasodtatok, akkor meg kell hosszabbítattni, ez illetékmentes!

KépKép
csema

Becsi! Szabad tudni hogy mennyire nyíltál ki? Volt tüneted? Szóval keményedtél?

KépKép
nicika

De csak ott hosszabbítják meg, ahol a házasságotok köttetet!
Nekem ma ezt mondták!

KépKép
csema

Ritaa! Tőled van két képem, de nem tudom hogy melyik hány hetes mert összekutyultam! Nem tudnál valahogy segíteni?

KépKép
nicika

Köszi!!
Eszti: aranyos vagy, mondjuk csininek nem mondanám magam, majd nézzetek meg 2 év múlva!!Kép
Angi: tényleg jó lenne, ha februárig bent maradna a picúr!

ja! Akartam írni, hogy én Dorina szoptatásakor sok gyümölcslevet ittam, de nem kellett volna, mert iszonyúan hízlalnak! Mondjuk korlátozott mértékben persze lehet, de ne literszám! Inkább a tejcinövelő tea, ásványvíz, vagy gyümitea cukor nélkül.

Csema: örülök, hogy itt ülsz a gép előtt, ez azt jelenti, hogy jól vagy!!Kép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Becsi: akkor vigyázz nagyon Magatokra! Milyen gyógyszert kaptál?

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok !
Nem volt időm visszaolvasni, de holnap pótlom, ma voltam Praxisba, meg utána vásárolgatni egy kicsit.

Hát aggodalmam nem volt hiábavaló, míg a dokim a múlt héten 8,9-es BPD-t mért, ma a Győrfi 9,69-et. A babó súlya nemhogy 2500 g, hanem 2976 g tehát 3 kg-os. És még több mint 1 hónap van hátra.
Viszont ami nagyon jóhír, már nem faros Kép Remélem így is marad. Ja és nagyon szépen megmutatta a pofiját meg a lányságát is. Kép
Vikó
Eszembe jutottál ám Kép Győrfiben most sem csalódtam.

Annyira dagi a bébi, hogy Győrfi teljesen beleszeretett, és kért egy képet az albumukba.
Na mindjárt rakok is fel képeket.

Szilvi és Katababa
szisz2

Tündi Kép
Igen, ma tényleg jól vagyok! Kép Kép
kop....kop....

KépKép
csema

Nicika!

Melyik kettő?
Volt egy piros melegítőnadrágos, az a 13.héten készült, a másik a 23.héten

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Ritaa! Mindjárt fent lesz a táblában! Pill! Nekem 23 hetes nincs is, csak 26+3, vagy 28+valamennyi! Vagy mindjárt ide is feldobom!
Na ezek vannak:
KépKép

KépKép
nicika

Hát akkor íme a leányzóm:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szilvi
34+0

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!

Tünde! hatalmas a pocid! Kép Gondolom 3dik gyereknél ez már csak így van. Kép

Angi! Tök jó, hogy jönnek anyudék. Kép Gondolom örülsz neki. Kép Feri nagyon édes lehetett! Kép Meséltem Ádinak, de ő még nem érzi át... Gondolom majd ha mi leszünk már ott. Tiszta ideg lesz ő is. Kép

További kellemes estét mindenkinek! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Szisz! Tényleg nagy a babád ha már 3 kilós! És milyen kis ducika! Nagyon édes! Hogy csináltad? Kép

KépKép
nicika

Nicika nem a méhszáj nyílt, nem éreztem semmi különöset, össz. nap voltam rosszabbul amikor keményedtem rendszeresen, egyébként jól vagyok, de tény alig mozgok, pihizek.
Mi eddig mindig /8 és 4 éve/ az eredeti házasságit vittük, nem szóltak érte......de most bogarat ültettetek a fülembe, azért gáz lenne ha a harmadik az én nevemet kapnáKép
becsi
Iklad

Tünde Kép
Atyám! Hatalas a pocakod Kép Szerintem nagyott nőtt mióta nem találkoztunk Kép
A vezetés hogy megy ekkora pocakkal?
Amúg én is többet szedtem fel a gyümilevektől a szoptatás alatt, mint a terhességkor.
A light levek is ennyire hízlalóak?

Becsi Kép
Vigyázz magadra! Pihenj ezerrel! Mennyit nyilt a méhszájad?

Szilvi Kép
Gratula a nagy babához Kép Hát nem sok esély van rá, hogy az 56-os rugikban viszed haza Kép
Tényleg egy kis pufóka Kép

Annácska 28+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

SziszKép
Hát jó súlyban van a kislányod! Édes ducus!
Tuti nincs elszámolva?

KépKép
csema

Szisz
Nagyon kis pufi! Kép kis aranyos...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szisz! Érezted mikor befordult a babó?

KépKép
nicika

Becsi! Akkor mi az hogy nyílik a méhnyak? Rövidül?

KépKép
nicika

Nicika!

Azt mondta nem is rövidült, mert rákérdeztem, hogy akkor most 2100?, azt mondta nem tartja a hosszát csak nyílt........szerintem nem olyan gáz, de az előző terhességeimet tekintve jobb félni , mint megijedni.
becsi
Iklad

Köszi a leányzódícséreteket Kép

Csema
Nincs elszámolva, mensihez képest vagyok febr. 20 - ra kiírva.

Nicika
Hát azt éreztem, hogy valamin nagyon dolgozik, de hogy konkrétan ez lett volna az.....

Szilvi és Katababa
szisz2

Szisz! Értem! Szóval nem fájt meg ilyesmi! Akkor mi nem is egy időpontra vagyunk kiírva de mégis egyidős terhesek vagyunk? Ez tök furi! Kép

KépKép
nicika

Becsi! De ez mégis olyan furán hangzik! De hát az orvos tudja! Akkor még esetleg logikailag azt tudom elképzelni hogy széltében nyílt meg egy picikét! De lehet hogy tök hülyeség! Kép

KépKép
nicika

Nicika!
Ja igen, én erre nem is emlékeztem. Ez tényleg 26 hetes.

Ez, pedig 13. hetes
Kép

A másik a 23. hetes
Kép

Kép

Rita
30+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

A 13 hetes megvan! Akkor a 26hetes is oké! A 23. hetest még nem is láttam! Kép De akkor ezeket is berakom a táblába! Köszike!

KépKép
nicika

Szilvi!

Nagyon, nagyon cuki a kislányod!
Gratulálok?

Szerintetek létezik, hogy a mi kórházunkban 30 napnál nem régebbi házassági kiv. másolat kell?
A szülésznő nekem ezt mondta.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Nicika!

Köszi!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Szilvi, örülök, hogy jó élmény volt ma is KépHű, ez a babuci egy vasgyúrólány! Nagyon édes pofi!

Lányok, akkor pénteken mi Vokkal jönnénk talizni, akkor meg is veszem az ágyaikót, az Ikejában, juhéj! Eszter szerint az Árkádban lévő C&A-ban olcsó szépecske body-k vannak. Akkor már jól megnézzük azokat is Kép

Csema, ma nagoyn sokat nyüzsögsz, de jó! milyen klassz néha a házon kívül tudni a siserahadat, ugye Kép

Nicika, érdekes, én mindig az új képen látom mkisebbnek a pocakodat, ez valami optikai dolog lehet Kép

indianyo

Nicika
Nekem máj 13-án volt az utsó mensim, de mivel hosszabbak a ciklusaim mint 28 nap, ezért febr 20, ami egyébként febr. 17 lenne. Ehhez képest van ez a 34+0, de ekkora bébinél, 1-2 hét ide vagy oda már nem nagyon számít. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Nicika, köszi, akkor az adataimat a privát címedre küldjem , vagy ide írjam?

Szandra

KépKép
KépKép
foria

Nicika én is így értettem......széltében nyílt, hogy másként?

Ja, én is inkább 30 napos anyakönyvire emlékszem, de mostanában mindenki 300-at emleget.
becsi
Iklad

Viko! Ha jól megnézzük a pocakokat akkor azért ici-pici növekedést mindíg lehet látni a hetek során! De csak tényleg nagyon picit!

Foria! Nekem mindegy hogy hova küldöd az adatokat! De talán jobb a mail, mert akkor egyszerre tudom küldeni a jelszót a táblához! Kép

KépKép
nicika

Jaj, Nicika, persze hogy lehet látni! Csak valami optikai csalódás ez nálam Kép

Becsi, én is 30 naposat tudok, legalábbis örökbefogadásnál az kell, de hát ahány kórház ugye...

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: