2006.01.05 07:58
2006.01.05 09:07
eddig még én is megúsztam, de persze erre nem lehet bazírozni. Bár most egyenlöre az a legfontosabb, hogy azért biztonságosnak érezzem a verdát - amíg a kerekei nincsenek megcsinálva ezt nem mondhatom el. Ma is max 100al mertem jönni a pályán...
csak neon, ablakot is messziröl látok, ráadásul full légkondi, semmi sem nyitható
2006.01.05 10:16
... most is csepereg az eső.
Magának is kiváltotta az éves bérletet. Apa csak az É-Dunai régióban horgászhat, Nóri engedélye viszont majdnem egész Magyarország területére érvényes. Azon röhögtünk, hogy elmegyünk az Ipolyra, kirakjuk a 3 éves gyereket, "fogjál sok halat lányom", aztán este érte megyünk
2006.01.05 10:48
Huha en meg sem merek szolalni, enyem mar repulozott is sot nelkulem.Nagy kalandor az biztos
De en ehhez szoktattam,es bar ragaszkodtam a napirendhez de volt hogy a kocsiban aludt es o imad kocsizni,sosem sirt, az ulesben
Tudom milyen maceras tapszerrele elindulni barhova is de csak ezert nem zarkoztam volna be.Akartam mar kerdezni hogy neked Marknal sem lett egyszerubb a szopi?Pedig en csak ebben bizok ,mert egy nagy melle kenyelmesebb lenne egy szopo baba,persze nme kivansag musor,csak erdekel,mert mindenki azt mondja ne aggodjak ezen masodszorra mar menni fog...
.Ugy voltam vele ha mar ugyis kozossegbe jar ,akkor meg minek uljek otthon.
Jo ha mar ilyen korban szivja ezt is magaba.
2006.01.05 10:58
Reggel 6kor tudtam visszafekudni. Ha anyu nem lett volna itt meghulyulok.Igy is elbogtem magam a vegen a faradtsagtol. Meg en sem vagyok jol, ma kapom meg a vervetel, meg a pisiteszt eredmenyet. 2006.01.05 12:12
2006.01.05 12:32
2006.01.05 13:31
mármint a rokonságból, anyósom is sajno és még 3 testvére , remélem nem Emmától kapták. 

Nem mondom, volt olyan hogy elkezdett hisztizni, de nem foglalkoztam vele, próbáltuk lenyugattni, de nála az nem ér semmit, hagytuk hagy örjöngje ki magát. Én nem vagyok hajlandó 2,5 órán át se simogatni, se a kezét fogni, se szórakoztatni minden egyes úton. És megszokta, sőt szeret menni. pedig ő aztán nem alszik az autóban, hacsak nem nagyon alvásidőben megyünk, d evolt hogy este 9-kor inultunk és végig éberen volt. Mi szombat reggel megyünk általában, akkor nem álmos, haza vasárnap délután, na akkor szokott aludni. Általában azért a kutyát fogja, meg beszélgetni szoktunk út közben. Olyan is volt, hogy egyszer a férjem elfelejtette becsatolni az Emma övét és szólt, hogy Apa, nem kötöttél be. Eszébe sem jutana pl kibújni belőle, ebben mondjuk mindíg nagyon szigorúak voltunk. azért hiszti is előfordul, most hazafelé pl félúton eszébe jutott hogy egy rajzát ottfelejtette anyósoméknál, hát volt üvöltés.
Az olyan szuper volt, mindíg úgy vártam. 
Én egyébként valami közelebbi munkahelyben gondokodom, az lenne a jó, de majd csak 2. baba után, addig valahogy ki kell bírni. 2006.01.05 14:05
)
Forr bennem az indulat, milyen felnőtt lesz ebből a kisfiúból??? 2006.01.06 09:33
meg azt is mondta, hogy ha labujjhegyre allna 22 cm lenne
csak el ne felejtsétek kikötni, nehogy egy nagyobb hal úszni tanítsa 

2006.01.06 13:02
már bocs, hogy pont a WC-nket méltatom
2006.01.06 14:24
2006.01.06 17:05
2006.01.07 17:47
, így azokba nem jutunk el együtt, most csak a barkácsáruházakban voltunk. Igaz, azokban is vannak nagyon jók, de azok a fentiek miatt nem jöhetnek szóba.
, vele együtt jártak bölcsibe is), abban benne van, de ö soha nem kezdeményez semmiféle rosszaságot.
. Itthon max. firkálgat, és csak autót rajzol. Az oviban meg olyan szép hóembert rajzolt, hogy el sem hittem, hogy ö csinálta. Fogalmam sem volt, hogy egyáltalán tud valamit is rajzolni, itthon annyira nem érdekli az egész.
. Jó sportos gyerköc lesz ö is, ha már most fejenáll... 
). Csak nem tudom, mit mondjak???? Fogyasztóvédelem, ügyvéd, szerzödésszegés, vagy micsoda? Nincs köztetek valakinek jogász ismeröse, aki tudna tanácsot adni? Komolyan mondom, a hócipöm tele van, mert már fél éve hetente módosítják az idöpontot. Megjegyzem, kifizettük az ajtót, itt az áfá-s számla a fiókban, amin szerepel, hogy milyen típusú ajtót fizettünk, nem csak simán "bejárati ajtó" van ráírva. Jó lenne valami levelet is írni, hogy nyoma legyen, de csak egy mobil számunk van
. 2006.01.07 18:38
2006.01.09 14:09
2006.01.09 14:19
Szerencsére az én férjem nagyon rámenős és agresszív, ha ilyen ügyeket kell intézni. Õt lerázni lehetetlen, így inkább gyorsan intézkednek, csak ne kelljen a Gyurival vitatkozni
Bambuszroló nálunk a nappaliban van, én nagyon szeretem, nagyon jól néz ki
2006.01.09 15:22
Mi is jol mulattuk az idot
Nagyok setaltunk,jatszohazaztunk+foztunk+sutottunk

Es a te eredmenyeid hogy alakultak???Ne is mond az ejszakazast,en a 3.ilyen ejszakan mar azt hittem nem birom,hiaba nem vagyok en ehhez hozzaszokva,ja es frissen es uden kellett lennem ugye napkozbe ,mert nem volt aki felvalt. 
Tudom persze ez nem ilyen egyszeru
Ferjed hogy viszonyul mostansag hozza?Emma azert mar okosabb es nem olyan hisztis mint regen

Rakj mar fel kepet magadrol,mennyire laccik mar?? 
Es ezt is ugy tudtam meg hogy Alex meselte otthon
otthon azert ez nem 100%-os de szep szoval azert mindig megy a vegen

2006.01.09 15:36
. Apósoméknál viszont áll a bál, anyósommal elég rossz viszonyban vannak mostanában, felmerült már a válás is. Így ünnepek alatt anyósom jött csak el hozzánk, mi nem is utaztunk el hozzájuk. Szerencsére a párom döntött így, de most nem is vittem volna a gyerekeket oda szívesen
.
. 6 gyerekből Bálint volt az egyedüli fiú és a legkisebb, le is fárasztották a lányok rendesen, hamar kidőlt este
. A lányok viszont nagyon jól bírták, Lili pl. hajnali 2 után feküdt le (utolsóként a gyerekek közül), de akkor is azt mondogatta, hogy nem vagyok álmos. Reggel kelt időben, és másnap is alig lehetett rávenni, hogy aludjon ebéd után, hihetetlen volt, mi meg alig álltunk a lábunkon.
.
, az itt nagyon hiányzik. Mindig mérgelődöm amikor kell valami és a fél napom rámegy, hogy két boltot megnézzek, mert olyan messze vannak csak. Ráadásul mostanában rákaptam az itthoni varrásra, már egy csomó mindent varrtam a gyerekeknek, főleg polár anyagból.
. 2006.01.09 16:14

mármint tesótémában
szerencsére nálunk nem kérdezik ezt, de szerintem sejthetik, hogy egy 3,5 éves gyereknek előbb utóbb lesz tesója. eddig vannak feladataim és már terveznek is velem.
2006.01.09 16:49
2006.01.09 17:07
Laza mar nincs, meg kap gyogyszert es egesz heten nem megy oviba. 

2006.01.09 20:39
2006.01.10 12:22
2006.01.10 12:37
2006.01.10 14:01
Gondoltam akkor nem is akarsz titkolozni
2006.01.10 14:23
nem akarok titkolózni, de azzal sem akarom terhelni a topicot, hogy éppen hányadjára nem sikerült.2006.01.10 15:44
2006.01.10 17:30
. Kész vagyok, holnap megy a fax az eredeti rendeléssel és a határidövel. Komolyan mondom, ezek teljesen hülyének néznek minket
. 2006.01.11 07:26
Amíg nincs gyerek addig szerintem nem gond ennyi utazás. 2006.01.11 08:16
Kíváncsi vagyok a folytatásra
2006.01.11 10:21
2006.01.11 10:29
! De ha van kedved írj bármikor, engem érdekel, hogy mizujs veletek.
. Az elmúlt 4 nap alatt nem aludtam összesen 8 órát, hála Bala rágófogainak. Amikor meg ketten egyszerre voltak nov-dec-ben betegek, azt hittem kipurcanok, szinte egész éjszaka ingáztam kettejük között. Napközben meg nincs pihi, alvás, vár a házimunka, főzés (3 fele, mivel nem ehet a párom azt mint mi, Bala is elég speckó diétán van, Lilit meg magamat meg nem diétáztathatom, így nekünk megint külön) szóval izgi
, minden percet be kell osztani. 2006.01.11 10:40
2006.01.11 11:27
Nem mondom, voltak rossz időszakok, pl az első pár hónap, meg 1 éves korában 1 hónap amikor jöttek a fogai, de amúgy reggel 1/2 8-ig aludtunk, ha éjjel volt valami nyügi akkor legfeljebb délután aludtam amikor ő is (jó tudom, ez két gyerekkel már nem ilyen idilli, de azért ha a nagy már beszokott egész napos ovis akkor működhet), szóval összességében nyugisabb voltam. Ehhez mondjuk hozzátartozik az is hogy nem vezettem nagy háztartást, de azért főzni főztem kb 3-4x egy héten, míg ez most a nullát közelíti.
Képzeld el hogy csinálod azt amit most csinálsz+8 órában dolgozni+utazás
Igazából engem a háztartás nem is izgat, de Emmára nincs annyi energiám amennyi kéne. Hétvégén igyekszem pótolni, csak a baj ott kezdődik hogy a háztartást is akkor kéne pótolni. 2006.01.11 11:37
2006.01.11 12:09
2006.01.11 12:33
Foleg ha meg meg is van szakitva.
Most meg ok, telen nincs kerti melo, de mi lesz nyaron? Nagy konnyebbseg nekem is, hogy Emi legalabb delelott oviban van. Habar Dannyvel egyre tobbet kell foglalkozni...
De nyaron o is jobban elvan kint.
De mas az o ertekrendje is. En inkabb hagyom kicsit kesobbre a pakolast a konyhaban, ha valamelyik gyerek kapaszkodik belem. 2006.01.11 13:07
ő is az a típus, aki ott nyúl, itthon meg kiadja a feszkót. nagyon megdícsérte az óvónéni és az igazgatónő is, hogy milyen szófogadó. a rajzai megfelelnek a korának. azon viszont csodálkoztak, mikor meséltem, hogy itthon sorra adja elő a dalokat, mondókákat, ott csak picit mozgatja állítólag a száját. szóval ott felszívja, itthon meg előadja

az is jó szempont, hogy amikor kezdik a fiúk a sulit én is itthon lennék. 2006.01.11 17:07
2006.01.11 18:55
vagy ha nekem nincs munkám és ök bölcsibe vanak és egyedül lehetek a lakásban én sokal kimerültebb vagyok ha ök itthon vanak egész nap mintha dolgoznék pedig abba is alaposan elfáradok.
2006.01.11 19:58

En drukkolok mindenkinke aki szeretne itt,de nagyon
Hat ezek tenyleg palira vesznek,probaljtok meg bekemenyiteni,hatha bejon.
Es tenyleg nehez munka utan meg jopofat vagni az akaratukhogz de kell
Reggel egyutt indulunk 8-korul,elotte szep nyugis reggelizes,esen 4-re nar ott vagyok erte,5 perccel kesobb meg itthon.Amig apa hazaer addig egyutt fozunk Alexxal,vagy ha nincs kedve mellettem fest,nyomdazik,stb.Naknuk ugyan van fal a konyha es a nappali kozott de ajto az nincs,tehat latok mindent amit csinal
Bar igy hogy fozok nem preferealom ezt mert sokfele megy a szag,a szagelszivo ellenere is.Aztan vacsi egyutt es jatek a furdesig. (Szoval az utazassal toltendo idot hasznalom ki jol. )A takicsaj nekem sokat besegit,bar csak 2 hetente jar,de megis tobb mint a semmi.A mosas+vasalas meg nem olyan sok munka.Viszont azt mar eldonottem hogy 2 gyerek mellett mar nem lesz igenyem az effajta munkara.Pontosan azert mert erzem sajons magamon hogy neha hibazok,pedig elotte sosem fordult elo...A masik meg hogy ritka az ilyen hely hogy 4-kor mar ott sem vagyok. 
(na jo ez vicc volt: ) ) 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint