A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilva:D
naná, egy hajóban evező nők egymást közt nem szokták beárulni a másikat:D
Gratulát köszi:D :D :D
Alig bírunk magunkkal...
tündér11

TüncsibeKép
Egy időre el kellett mennem, mert a főnököm találkát szervezett a volt főnökömmel. Na, ennek az lesz az eredménye, hogy majd megint sokat kell dolgozni, mert be akarnak venni egy pályázatba. Az összes pályázatban én dolgozok, ahol partnerek vagyunk. Mindegy nem panaszkodom.

BarbiKép
Szegénykém. Biztos már beleélted magad a találkozóba, nem lett volna rossz, de tényleg visszatérhetnék az össznépi találkára Bp-en. Csak most nekem nagyon sűrű a programom.

Megpróbálom végre a képet feltenni. Skóciát még mindig nem kaptam meg, mert azóta nem voltam a Megyeházán. (Állítólag mindenkinek csináltak egy CD-t.)

Kép

Ne röhögjetek, ez a menyecskeruhám. Csak ilyen képem volt.

Kép
Kép
tiza

Szilva, tudom, hogy irígyled, mindig kívánom is neked, tudod nagyon hamarosan!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Tündér, de jó!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Tizomp. Kép
Nagyon csini vagy!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok!
Rég irtam már,de azért olvasgattalak benneteketKép
Új babásoknak gratula!!!

AmicaKépNoiKép
Hogy vagytok?Uh-n Hatalmas már a pockotok!KépTök jó láttni ahogy nőnek!Kép

MandaKép
Boldog Születésnapot!!!Kép
Nem elkámpicsorodni!jön az a baba nem sokára!

BanyaKép
Tanulsz még?

Vkrisz
Sajnálom a lapart,de hátha okosabbak lesztek és orvosolják a problémátKép

Hú most ennyi jutott egy szuszra!
Többieknek is hellóka és puszi!
KépKépKép
Vendég

Amica Kép
Köszönöm Kép

Kép
Kép
szilva069

AmicaKép
Én is nagyon irigylem. Meg szerintem mindenki.

TüncsibeKép
Az én számom 20/589-60-33. Már ez előbb is meg akartam írni, de elfelejtettem.

Csütörtökön fekszem be a laparra. A magándokim fog műteni. Szerintetek mennyi pénzt adjak? Nem akarok túlzásokba esni, de túl keveset sem adni, mert szeretném, ha továbbra is hozzá járhatnék és megfelelő figyelmet kapnék. Tudom, hogy gusztustalan dolog, de manapság a dolgok így működnek.

Kép
Kép
tiza

Köszi Szilva. Szerintem az esküvőjén mindenki csini.

Kép
Kép
tiza

Tiza, neked is kívántam silveszterkor!!!!!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Nagyon gyönyörűűűűűűűKép
Hú de irigyellek!!

TizaKép
Nagyon csinos vagy. Habár ezt eddig is gondoltamKép Akkor 4-kor tali! Majd keresem a legszebb csajt az Árkádban.Kép
gtünde

Tizomp Kép
Súlyzó, vagy mikrofon van a kezedben?
Énekeltél? Jézusom?

Kép
Kép
szilva069

Tiza: szupernő Kép
Látom te is pályázatokban utazol:D

Ella2: köszi!:D
Aranyosak vagytok nagyon a képen. Nem fáztál nagyon?Kép
Holnap szándékozok Kecskemétre menni... Majd gondolok rád!Kép
tündér11

AmicaKép, gratulálok a pici babához, hihetetlen már milyen nagy, én is beállnék a sorba ha lehet nekem is kívánsz majd egyet vagy kettőtKép

Tiza nagyon szép voltál!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TündérKép
Köszi szépen!Nem fáztam,sztem nincs olyan hideg h vki fázzon az esküvője előttKép
Miért hol laksz?
Vendég

SzilvaKép
Köszi, majd este megpendítem a Karcsinak.
Csak annyi a probléma, hogy mi vonattal vagy busszal tudunk menni, mert autónk az nincs és nem is lesz mostanában, már csak a leendő pocok miatt, ja meg a hiteltörl.,de hát mindenkinek van nyűgje.
Bár én nagyon szeretnék autót, de majd később. Mindkettőnknek van jogsija, csak én már 10 éve nem vezettem, a Karcsi meg kb. 8 éve.Kép

AmicaKép
Nagyon édes a babóca! Csak így tovább!!!!!!!!!!!

IzaKép
Nagyon szép voltál!

manda

SzilcsibeKép
Hi-hi, súlyzó. Mikrofon, és énekeltem. Az nem volt gáz, de a férjemet kellett volna hallani. Se hallása, se hangja, se ritmusérzéke és általában a szöveget is elfelejti, de mindez nem szokta érdekelni. Ez volt (több más mellett) a zenekar meglepetése.

Köszi a bókokat, már kicsit szégyenlem is magam. Tudtam, hogy valami hétköznapibb képet kellett volna feltennem, de a mhelyi gépemen csak ilyenek voltak. (Pedig direkt nem menyasszonyi ruhásat tettem fel.)

Kép
Kép
tiza

Amica
Gyönyörű a babód. Kép
Tiza
Te sem vagy kevésbé gyönyörű. Kép De tényleg. Kép
Szóval te már a héten laparozol. Kívánom, hogy minden simán történjen és ne találjanak semmi olyat, amit ne tudnának pikk-pakk orvosolni. KépÉn valószínűleg jövő hét vége felé. Én is gondolkodtam a pénzen. Engem is a magándokim fog műteni. Nem tudom mi a szokás. Gondoltam vagy 20000-t kellene neki adni (a párom ki is akadt)..de én is körbe akartam érdeklődni előbb.

Kép
vizkriszisback

Tiza
Én a menyasszonyi ruhásat is megnézném! Kép

Kép
vizkriszisback

SziasztokKép
Húú, ma hosszú szünet után benn voltam a melóhelyemen... De tök jó munkát kaptam arra a pár hétre mi hátra van a lombikog, szóval megérte bemeni. Ráadásul részben itthn végezhető, úgyhogy ez is happyKép

TündérKép
Gratulálok KépKépKép

Mindjárt hegesztek táblát is, csak ahhoz elő kellene pakolnom a laptopot. De majd mindjárt...

Wish

wish

KriszKép
Köszi. Megpróbálok egyet-kettőt feltenni, de sajnos mind le kell kicsinyíteni és az informatikus kell hozzá.
Én is kb. ennyi pénzre gondoltam. Szerintem az én párom is ki fog akadni, ha megtudja. Õ azt is sokallja, amit a tanácsadásokon kifizetek (én is).

Többiek, valami vélemény hálapénz ügyben?

Kép
Kép
tiza

Tiza laparom volt már nekem is tavaly én 10.000 Ft adtam,azért nem kapott többet,mert magánrendelésen úgyis fizetni kell.A nővérekre úgyis jobban szükséged lesz altatás után, én oda is adtam egy kevesett.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Nagyon sok a melóm, csak bekukkantok.

TizaKép
Tényleg csini vagy, én ilyesminek képzeltelek el!

Én egy huszast adtam a lapar után, sztem ennyi bőven elég. (Ráadásul nekem 2 doki osztozott rajta). Ennél többet felesleges. Ja és nekem is az a doki csinálta, akinél majd szülni akarok.

Na dógozok tovább, puszi!
mary78

TizaKép
Egy kis módosítás: készülődtem hazafelé, benézek a tükörbe, nézem-nézem a kabátomat, mondom magamnak, lehet, hogy nem is bordó. Kérdezem a kolleganőmet, szerinte lila. Úgyhogy maradjunk a lilás-bordóban. De ez a guszti kis összeállítás bizti messziről feltűnik majdKép
Az én páromnak is elég érdekes a mozgásaKép Habár tegnap néztünk egy filmet DVD-n és kedvet kaptam egy kis tánciskolába járáshoz. Na persze, amíg Győrben van, kicsit nehéz megvalósítani, kivéve, ha hétvégén lenne.
gtünde

Barbi, MaryKép
Köszi a válaszokat. Legalább már van viszonyítási alap.

Kép
Kép
tiza

Zbarbival egyetértek pénzügyben. Ráadásul a nővérkék jobban rá is szorulnak...Kép

Wish: Köszi :D
Milyen táblát hegesztel? Talán mellékállásban meg nyomod mint a Flashdance... :D :D :D

EllaKép hát itt, a szomszédbanKép 60 km dél-kelet irányában Kép
Kép

Ezt a képet nem tudom már hol találtam, de azonnal a magamévá tettem:D
Úgy szseretnék egy ugyanilyet a saját hasamon is fényképezni :D :D :D
tündér11

Tiza, csak nem a Hölgyválaszt néztétek :D ?
tündér11

TündérKép
Nekem is megvan ez a kép, de Anyukám szerint ilyen nem lehetKép
gtünde

errKép
GtündeKépcsak nem a Hölgyválaszt néztétek :D ?
tündér11

A keresztlányunk sarkát láttam így, bibibáááááááá :P
tündér11

TündérKép
Én néztem a filmet, és asszem az volt a címeKép
gtünde

kis tangó, esti buszozások a tánciskola előtt, a dr. szöszis manikűrös csajszi mint táncversenyes résztvevő - önbarnítót használó, de alkalmazni nem tudó pertnerrel :D Szerintem fantasztikus film, aki még nem látta, annk ajánlom Kép
tündér11

így sose készülök el az üzleti tervvel...
tündér11

Manda Kép jo, hogy megis irogatsz....

Banyanya Kép koszi, inszemem majd jovo het elejen lesz kb.

Krisz Kép sajnalom a lapart. de Aggtelek nagyon jol hangzik. Micsoda otlet !!

Amica Kép jo, hogy beneztel..szia, mar nincs rosszullet?

Noi Kép koszi, koszi. remelem jol fejlodik a baba

Ildiko Kép - Kép

Barbi Kép - nagyon sajnalom a verzest Kép - kivanok erot, hogy kibird a munkahelyen,,,nem lehet konnyu most ott

Mot Kép spinning az klassz !

Szilva Kép 36. ev, az semmi manapsag. Gina Davis 43 evesen szult !

Iza Kép sok sikert a laparhoz. En 10.E nel tobbet nem adnek. Hol vannak a fotid? mar megneznem....en is

Tucsibe, Wish Kép - sziasztooook. puszi

Sackolany
saci

TündérKép
Azaz. Én nem bíztam benne, hogy jó film lesz, mert sem a Richard Gere-t, se a J. Lo-t nem nagyon szeretem, de egész kellemesen csalódtam.
gtünde

SaciKép
Szia! Milyen hamar itt van a köv. inszemed.
gtünde

TüncsibeKép
Szerintem megtalállak, mindegy hogy bordó v. lila.

Íme a fotók:KépKépKép

Sajnos a felbontás megváltoztatása sokat rontott a képminőségen.

Kép
Kép
tiza

SaciKép nagy drokk az inszemhez!
tündér11

Na, egy fotó eltűnt. Pont a kedvencem, az elég vicces. Megpróbálom mégegyszer.Kép

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Oksi.
Szépek vagytok! A "csokrod" meg nagyon egyedi.
gtünde

Tiza! Nagyon extravagáns a glamelie-átiratú csokrod! Kép A "suhintós" fotó meg elbűvölő Kép
tündér11

Tündér11!Az a pocó a Victoria Backham pocója. Legalábbis én az Õ oldalukról szedtem le anno a képet.
katka30

TüncsibeKép A csokorom nekem is nagyon tetszett. Liliom szirmokból van összerakva. Volt aki azt hitte ananász. Lassan indulok.

TündérKép
A "suhintós" fotó szerintem is nagyon jó. Az egész fotózás ilyen hangulatban telt. Alig lett valami normális (rokonoknak adható) kép, mert elhülyéskedtük az egészet.)

Na, lányok elköszönök, hogy el ne késsek Tüncsikével való találkámról. Sziasztok!

Kép
Kép
tiza

KatkaKép köszi, akkor a Backhem baba labdának nézte belülről a mami hasát Kép

TizaKép inkább ilyen legyen, mint amilyen a miénk volt...anyás a nylonszatyorral megjelent...
tündér11

Iza Kép szuperek a kepek es jo, hogy nem beallitottak egyaltalan.Kép szepek vagytok !!

Tundcsibe, Tunder Kép - koszi ! hamarabb jott meg es hamarabb is lesz igy az inszem Persze majd attol is fugg, hogy a "tojasok hogyan ugranak".
en mar el sem tudom kepzelni, hogy embereknek sikerul az inszem. Ugy latom, hogy a legtobben spontan terhesednek, akiknel meg gaz van, azok mar csak a lombikkal. Bar Noi Kép nek az inszem sikerul nem? most mas nem is jut eszembe. noi Kép te tartod a remenyt bennem . hihihiih

GYugyi Kép merre vagy? nem voltal reg. Sieltek?
saci

Saci, mikor a tavalyi első vetéléssel a szegedi klinikán feküdtam, magam beszéltem olyan fiatalasszonnyal, akinek inszemes babája volt a pocakbanKép
Ne kérdezd, hanyadik, de a harmadikon tuti túl volt!
Már majdnem feladták, azt mondták, ez az utolsó, inkább örökbe fogadnak...
Kép
tündér11

Tunder Kép jo ilyet hallani, kosziiii !
saci

Tunder Kép a fenti kep, (a pocakrol) az persze photoshop...Kép de persze erezni jo lehet ilyet..
saci

Barbi, Manda,
hát persze, hogy nektek is kívántamKép
Meg minden topikosnak, pontban éjfélkorKép!!!!

Sackó, kicsit jobb, most már csak este és éjjel van hányingerem, reggel már okés vagyokKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok mindenki, "régiek" és "újak"!KépKép

Olvaslak ám Benneteket rendszeresen, tudok mindenkiről mindent.
Teljes gőzzel készülünk a síelésre. Ez azt jelenti, hogy nekem a suliban előre kell "kigondolnom" a félévi zárást, (dolgozatok, javítás, stb...), át kell adnom a jövő heti tananyagot, szóval van munka rengetek. No meg a két kölöknek is előre le kell "zsírozni" mindent a suliban. Legalább elterelődik a figyelmem és nem zuhanok depibe megint. Kép Azt nagyon utálom.

Most pusszantás mindenkinek.Kép Apa már itt toporog a fejem fölött.Kép
Majd jelentkezem és akkor ígérem, írok mindenkinek. Kép
Vendég

Sziasztok!!

Végre itt vagyok!
Vettem tesztet, reggel kipróbálom mit tud! Kép

Kép

Amica!

Milyen nagyok vagytok már!

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás