Boldog új esztendőt mindenkinek!
Most akkor írjátok le nekem feketén-fehéren, h melyik újságokat kell beszerezzem, h láthassalak benneteket!!! ;)
Képzeljétek, tegnap voltam nőgyogyinál a még mindig tartó iszonyat büdös folyásom okán. És nem fogjátok elhinni, mi derült ki.....
Basszus,a varráskor bennem (a hüvelyemben, a méhszájnál) felejtették a gézt, amit azért tettek fel, h tudjanak varrni, vagyis felfogja a méh vérzését................
Eredetileg ujjbegynyi méretű volt a géz, de miután 3 hónapot pihent odabenn, sikerült öklömnyire dagadnia. Basszus, a dokim majdnem elájult.
Egyébként nem ő felejtette benn, hanem a főorvos (de én ezt nem értem, mert nem a Vermes volt az, mégis főorvosnak nevezte) (...),akit behívott, h segítsen összevarrni, mert ő nem bír velem. És érdekes, h egy db főorvos, a dokim, meg 2 szülésznő voltak benn és senkinek sem tűnt fel a gixer.... Dokim azt mondta, h a 2 órás varrás végére olyan kaotikus volt már a helyzet (mindenki ideges volt, mint állat, meg ugye fáradtak - lévén hajnali 4 óra, én meg még mindig csak üvöltöttem...), h emiatt történhetett meg ez a sajnálatos eset. nem győzött elnézést kérni.........
De a következőket is nála szüljük ám
Elhiszitek, h duplán fog emlékezni rám és extra figyelemben fogok részesülni? ;) Na szép napot mindenkinek!
Járóka és business ügyben meg jelentkezem, egyiket se felejtettem el!

már soxor nem tudom ki-kicsoda
Sajnálom ami történt veled, és reméljük, hogy mihamarabb rendbe jössz a következő babához