Sziasztok!
Jöttem már egy kicsit kikapcsolódni, bár csak felületesen olvastam vissza, mert totál kész vagyok... Annyira fáradt vagyok... De hagyjuk, nem akarlak mindig ezzel untatni Benneteket!
Angi: Szuper,hogy hamarosan ismét dolgozik a szülésznőd! Akkor már csak Lidikével kell megbeszélni, hogy kicsit tartson ki! Bár, aki ilyen mozgékony még, nem igen siethet kifelé, vagy ki tudja... Vmi enyhe jelzés? A többi kérdésedre látom válaszoltak rendesen a lányok!
Babetta: Köszi az érdeklődést

Holnap fogok vizsgázni, de baromi felkészületlennek érzem magam, pedig már 3.éjszaka,hogy nyomattam ezerrel a tanulást... most meg hulla vagyok!
Titati, Eszti: Jó tornázást, bár szerintem már túl is vagytok rajta!
Nadine: mindenképpen irány a doki! Majd gyere, mondd, mit mondtak.
Mariann: Tényleg jó,hogy ilyen jókedélyű vagy
Olgo: Neked felejtettem el írni még a múltkor,hogy nekem is Detralexet kell(ene)szednem a visszerekre + endovenon krémmel kenegetem. De szerencsére egy ideje rendben vannak a lábaim, kiv.hogy hamar fáradok!
Szandra: Én is üdvözöllek körünkben
Képzeljétek, nekem meg szombaton főzőcske közben olyan erős menstruáció-szerű görcsbe rándult a hasam, hozzá a derekam majd leszakadt... rendesen megijedtem, hogy azért még korai lenne jósolgatni.(Hozzáteszem, csak gondolom, hogy vmi ilyesmik lehetnek majd azok az igaziak (jóslóban és igazi fájdalomban egyaránt, mert ugye, még meg nem tapasztaltam) Igaz,hogy a dokimnál most a 36.hét a cél, de én csak febr.közepére várom Botit! Mindenesetre lefeküdem utána, és aludtam egy nagyot! Tegnap is keményedtem többet. Gondolom ezek amiatt lehetnek,hogy csökkentettem a mg.adagot + a kimerültség, ugye? Na, nem baj, holnapig kibírom, aztán, ha nem sikerül a vizsga, az sem érdekel, csak alhassak nagyokat végre! (Kb.1-2 hete álomkorral küzdök.) Még lesz hátra két vizsgám, de azok nem olyan számottevőek, meg ilyen teszt-jellegűek...
Bocsánat, akiket nem említettem, és hogy magamról írtam kisregényt,csak olyan jó,hogy ti meghallgattok...
Vikó, Annácska: grat a 28.héthez!
Nancsi, Rita: gratula a 30.héthez!
Zsuzsi: Neked meg a 22-höz
Anita (33+3)