A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kedves tapasztalt mamik!

Az utazó ágy, mint olyan, mennyire felelne meg itthoni állandó alvásra a kicsinek? Nekünk sokkal jobban tetszenek, mint a fa kiságyak. Abba is lehet matracot tenni.

Vélemény?

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Annácska! Mézes tej és finom forró fürdő elalvás előtt... meg orbáncfű tea, ha kedélyállapotod sincs rendben. Egyébként meg én se alszom normálisan, éjszaka alig-alig, aztánn meg napközben elalszom két mondat között is Kép

indianyo

Eszter, utazóágy nem jó... kényelmetlen, instabil, nagyon mélyen fekszik benne a pici baba... nálam is van, Bubi abban alszik, ha nálunk van, de nem szeretjük Kép

indianyo

Eszter Kép
Szerintem nem egészséges utazóágyban altatni a babát! Kell neki a stabil, keménx fekvővelület Kép
Nem iagzán akarok semmit sem beszedni, inkább küzök az álommanókkal Kép

Vikó Kép
A mézes tej már jobban hangzik, mint a sima tej Kép
A forró fürdőt ma kipróbálom és holnap referálok Kép
Napközben én is kiválóan tudok aludni mesefilmre, hiradóra Kép

Annácska 27+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Eszter: szerintem sem jó az utazóágy állandóra. Egyrészt a többségnek hálós az oldala, ami nem jó a szemnek, másrészt meg instabil...

cory
Budapest

A forró fürdő nem jó terhesen!

cory
Budapest

bocs, Cory, Ancsika, zuhanyra gondoltam.... nekem az nagyon jóKép gyakorlatilag az egyetlen, amitől fizikailag jobban érzem magam... m a is csak úgy tudtam elaludni végre, hgoy előtte egy negyedóráig folyatttam a vizet magamra és aztán jól beolajoztam az egész testemet...

indianyo

mármint Annácska :D

indianyo

Jó estét Mindenkinek!

Mindent visszaolvastam, mert nagyon fontos itt nekem mindenki véleménye, de nem tudok reagálni, mert nagy lakásfelújításban vagyunk.
Tegnap is éjjel 2-ig cserélte Peti a nappaliban a laminált parkettát. Meg most kitalált mindenféle átalakítást.
Szerintem a férfiaknál is van fészekrakó ösztönKépKép

Szóval velünk minden rendben a fáradságon kívül.

Tünde 35+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory Kép
Tudom, hogy nem jó a fürdő, pedig én már nagyon vágyom rá Kép

Vikó Kép
Csak a zuhit próbálom ki Kép Futok is Kép

Tünde Kép
Nem tudtam, hogy van ilyen a férfiaknál is Kép
Azért remélem nem erőlteted meg magad Kép

Szép álmokat mindenkinek Kép

Annácska 27+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Jó estét!
Van még itt valaki???

Vok
Szerintem sem jó állandóra az utazóágy.

Angi
Örülök hogy minden rendben volt a kórházban veletek.

Tündi
Vigyázz magatokra, ne fáraszd magad agyon!!

Annácska
Most nézem hogy a 27.hetet taposod, ne haragudj de lemaradtam hogy a kislágyod hugit vagy öcsikét kap tőletek.?Kép Rádaásul a tábliba sem tudok belépni a jelszó nélkül, mindjárt írok is Nicikánk.

Nagyon várom a holnapot, több mint másfél év után leveszik a fogszabimat, meg hát dokihoz is megyek. Lehet most ezért sem fogok tudni elaludni.Kép

A.
Vendég

Szia Alina!
Én nem alszom ám Kép
Melyik doki miatt vagy ilyen izgatott? Fogász vagy nőgyógy?

indianyo

Alina Kép
Kisöcsit várunk Kép
Ha megadod az email címed én is el tudom küldeni a jelszót Kép

Drukkolok, neked holnapra Kép

Annácska 27+6

annácska

Nicika! ha már így a táblánál tartunk, lehetne az email-címeket és messenger bejelentkezőket is betenni a táblába? Vannak ám még hasonló jó ötleteim, amivel be tudom a szabadidődet osztani Kép

indianyo

Sziasztok Lányok!
A hétvégén gyorsan hazamentünk vidékre, aztán most nagy visszaolvasásban vagyok. Bocsi, ha ezeréves témákhoz szólok hozzá.

Mariannka!
Üdv újra itt! Tessék sokat pihenni!

Ágiboszi!
Sajnálom, hogy nem lehet természetes úton szülni, de ha a baba érdeke (na meg a tiéd is) akkor ennyi megéri.

Alina!
A mi babánk is kb éjféltől kezdi a mocorgást. Ma hajnal fél négyig...
Én az összes lecsatolhatós melltartópántot hozzávarrtam a kosárrészhez, mert néha magától kikapcsolódott és idegesített. Főleg, amikor majdnem kiverte a szemem.
Nekem egyébként csak az a bajom a merevítős melltartókkal, hogy a merevítő túl kicsi sugarú körbe van görbítve. Nekem oldalt kilóg belőle a fél cicim. Szóval én mindeggyiket tekergetem, mielőtt használom.

Zsuzsi!
Üdv újra itt.

Ja és kaptam anyóstól ezeréves "hogyan kell gyerket etetni" témájú könyvet. Borzalmas. Az értelemes azt írja benne, hogy a kéthetes gyereknek reszelt, pépes almát kell adni...

Holnaptól megyek iskolába két hétre. Elfelejtettem visszaküldeni a befizetett tandíjcsekk másolatát.
És kötök a babának rózsaszínű pulcsikát, az ujján lyuksorral! Már a két ujja kész van, most az elejével vagyok gondban.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szia Livi! Jó kötögetést! Milyen isibe mész?

indianyo

Vikó
Biztam benne hogy legalább te itt vagy.Kép
A fogdoki miatt izgulok, már nagyon régóta vártam a holnapi napra. Már novemberben úgy volt hogy leveszi, elhúzta decemberigKép
Aztán izgultam decemberben, és mikor oda mentem, közölte hogy megkezdjük az utolsó hónapot.
Majdnem mondtam neki: Anyuciddal szórakozz.Visszafogtam magam.Kép
De holnap már tuti a dolog!!

Anna
Nagyon örülök és gratulálok!! (így utólag ha nem baj.)Lánykád örült?? És Apa?Kép
ildikon@freemail.hu
KösziKép

Szelivi
Engem is nagyon idegesített amikor húztam fel a pántot és folyamatosan kicsúszott.És volt hogy többször is.
És ha nagyobb kosarasat vennél, akkor is kéne csavargatnod?

A.
Vendég

Szelivi
A könyvet szerintem is hanyagold.Kép
Vendég

Alina, akkor csak erélyesen holnap Kép
Livi, van még anyukádnak egy-két ilyen remek könyve? Kép
Zseniális filmet nézek - nem tudom a magyar címét, olyan, mint a Brazil volt.. ha valaki szereti az abszurdot, akkor ajánlom. TV2, most kezdődött. És azt hiszem, a mézes tejecske és zuhi lasan meghozza eredményét, kezdek álmosodni Kép

indianyo

Vikó!
Most vagyok negyedikes a gödöllői egyetemen, gazdasági agrármérnök leszek, ha nagy leszek! És itt most kezdődik a második félév.

Alina!
Ha nagyobb kosarasat veszek, az túl nagy rám. Nekem széles cicim van, de nincs "kosara". Mondjuk most van, mert ugye a hormonok, de így is elég a 85C. De a drót itt is oldalt nem jó helyen volt, én meg kinyújtogattam. Vettem szoptatós melltartót, ebben nincs drót.

Kép
szelivi

Ja, Livi, tényleg álmosodom, ami jó hír, viszont összekevertem anyukádat és anyósodat, bocsi.

indianyo

Vikó!
Én is a TV2-t nézem. Ez a könyv most anyósom talámánya volt, mert a párom megkerestette vele a régi Spock könyvet. Pedig az már megvan. De azt is csak szelektálva olvasom. A legjobb idáig amit olvastam az szintén gyerektáplálásról szól, de 97-es, szóval elég modern. Meg tök jó főzelékreceptek vannak benne. Ez nekem - mivel nem vagyok szakácszseni - elég jó.

Kép
szelivi

Livi, nálatok két hét egy félév? Oda akkor én is akarok járni Kép

indianyo

Vikó
Én is most kapcsoltam oda, de már láttam. Apa közben itt horkol...na megyek olvasok még picit hátha úgy jobban igyekszik az álommanó.Kép

Szelivi
Én is vettem szopis melltartót, és most jelenleg ez a legkényelmesebb, pedíg vettem sportot, merevítőset (nagyot) simát.Kép

Na megyek, jó éjt.
Vendég

Livi Kép
Szerintem az ilyen őskövületeket nagyon hanyagolni kell Kép

Alina Kép
Elküldtem Kép

Annácska

annácska

Vikó!
Azért ha nagyon álmos vagy, ne tartsd vissza magad! Jó éjszakát!

Én most megyek aludni, már kezd fájni a hátam az üléstől. Kíváncsi leszek a következő két hetemre.

Kép
szelivi

Alina Kép
Szerintem nem jó a merevítős melltartó.
Legalábbis engem nagyon nyomott.

Annácska

annácska

Nem két hét egy félév. Csak egy félévben van két hétig tanítás, napi 8 órában, és után már csak vizsgázni kell bejárni, ha mázlim van, akkor minden tantárgyból csak egyszer. De én nagyon szeretem a tanárokat látni, és szoktam ismételni. (bukni) Kép

Kép
szelivi

Alina!
Én amúgy merevítős, szivacsos melltartót hordok általában. De a plusz szivacsot nem használom. A szopis az első egyrétegű melltartóm.

Kép
szelivi

Livi, jóvanna, csak viccőtemám Kép
Akkor jó tanulást neked!

Én is úgy de úgy tanulnék megint valamit... Arról áébrándozom már egy éve, hogy sok pénzünk lesz, és akkor be is iratkozom a londoni egyetemre, ott van távoktatásban belsőépítészet, 4 éves és naaagyon drága Kép

No puszikákok mára, asszem, megölelem a szopipárnát, hátha elalszom viszonylag normális időben Kép

Szép álmokat, mamikák!

indianyo

A matractémához sajnos nem tudok hozzászólni, magamnak se nagyon tudnék választani.

Na még megnézem a BKV menetrendet, aztán megyek aludni.

Kép
szelivi

Jó reggelt!

Nagyon büszke vagyok a kutyámra. Megértette a tegnapi kintalvásból, hogy ezt nem szabad szegény gazdival játszani és ma egész éjjel nyugodtan aludt. Ma csak én nem tudtam... Ez a "szerencsém" Kép

Trose! Az a matrac a legolcsóbb eddig, amit láttam 70*140ben. A ASTIban csak a 60*120as ára volt kint, a nagyobb mindig drágább sajna. Kép A legtöbb helyen 10 alatt nem szokott kókuszmatrac lenni. Körbenéztem rendesen. Ezért is akarom megnézni a másikat. Nem felejetettem ám el, hogy megnézzem a nagyobbat is. Kép

Köszönöm az ágy véleményeket. Akkor marad a fa kiságy. Kép Ádi szerint túlságosan börtönös a fa. Kép De tudom, az kell, hogy fel tudjon majd kapaszkodni, meg ilyenek. Kép

Cory! Olyan keveset írsz mostanában maagdról. Minden okés nálatok? Kép

Mamacka! Kitartás erre a 2 napra. Kép Sajna eddig nem sikerült senkinek se grafikusi munkát találnia. Már kértem a sógornőmet is, hogy nézzen utána, hátha kell valamelyik ismerősénél garfikus. De tényleg az a lényeg, hogy ti jól meg/vagytok! Kép

Angi! Milyen gyakran kell majd menni nstre? Az ilyenekt mindig elfelejetm. Olvasom a könyvet. Szerintem megveszem majd. Nagyon tetszik! Kép Remélem fogom is tudni alkalmazni majd. Kép

Anna! Hogy sikerült az alvás project? Kép A Nervenpfleget a legvégsőnek gondoltam én is. Kép Engem a forró zuhi ébreszt, szóval nekem nem válna be. Kép

Tünde! Na, a férjed még az utcsó hetekben szétkapja a lakást. Azért van ám türelmed rendesen... Nekem a nyári felfordulás épp elég volt, mi akkor újítottunk. Ha ezt most kéne végigcsinálnom a takarítással, pakolással, midnennel, lehet, hogy nem bírnám. Kép
És azért nálatok még ráadásnak ott vannak a lányok is. Le kalap, le nadrág! Kép

Mariann! Úgy örülök, hogy jobban vagy már! Tök jó, hogy vásárolgattatok! Kép Jófej a férjed! Kép

Na, megyek hamit csinálni a páromnak. Igaz, ő még alszik, de szereti a tojásrántottás szendvicset. Kép

Még jövök!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok kismamik! Kép
Totál kába vagyok én is! Este a párom a tv-t üvölteti, aztán egész éjszaka pisijáratKép s persze mindíg be is görcsöl a hasam,s mire nagy nehezen elaludnék, a drágám ezerrel horkol!!! Ma de senki nincs itthon szerintem jót alszom majd!
NancsiKép VikóKép
látom felvettetek! ha fennt leszek jelentkezem, néha becsapós mert arany gyermekeim időnként lusták a sajátjukra átjelentkezzni, s az enyém használják! (MSN)
MariannKép
Nekem a belgyógyász még a 140/90-et is sokkalja, azt mondja egy kismamának nem lehet ennyi a vérnyomija.
De az igaz, hogy figyelni kell nagyon nehogy hirtelen megemelkedjen! Vigyázz magadra!
Vásárlásról: Nekem még nagyon sok mindent be kéne szerznem, de ugye nem vagyok mobilis, marad szerintem két lehetőség vagy a nett vagy pedig ha még eljutok egy helyre valamikor, egy teljes bevásárlás, de oda a párom nem akar elvinni!
FészekrakásKép
Mi is a héten kezdjük szétbombázni a hálószobát (festés,stb)oda jön majd Szófi, aztán a konyha-étkező előtér jön....
van valami a férfiak fészekrakási ösztönében, mert Kriztián születése elött is nagy festésbe, szőnyeglerakásba, lambériázásba kezdett a párom!
Még jó, hogy most csak fest, igaz kitaláltam Neki, hogy kétszínű szobát szeretnék! Hadd örüljön!
Hátha elfárad úgy, hogy horkolni sem marad ereje, s talán alhatokKép Kép

KépKép
csema

Sziasztok!

Annácska: jaj, nekem is az hiányzik legjobban Kép De majd szülés után Kép

Szelivi: milyen könyvet kaptál? Elég durván hangzik.

Eszter: velünk minden ok, nincs nagyon mit írni (szerencsére Kép). A pocakom kezd félelmetes méreteket ölteni, de ennyi Kép

cory 30+4

cory
Budapest

<font color="119911"> Jó reggelt!
Vok,
látom elláttak már jó tanácsokkal. Ilyen utazó ágya van a kolléganőméknek, ők pl. azt tették a nappaliba és így délután abban szunyókált a baba. De állandóra nem a legtutibb. És a jobbak már nagyon drágák is. Örülök, hogy tetszik a könyv. Kép NST most hetente lesz, össz 4. Utána meg sűrűbben, ha nem születik meg addig.
Ja, és ha teszel rácsvédőt a kiságyba körbe, akkor talán nem olyan "börtönös". Kép
Tünde,
nem semmi a férjecskéd. DE szerintem is van fészekrakás a pasiknál! Jó munkát Nektek! Csak óvatosan!!!
Alina,
ma akkor mozgalmas napod lesz? Várom a beszámolót!
Annácska,
hagyott aludni a kisfiad?
Csema,
hány csecsemős nővér dolgozik a Péterfyben egyszerre?
Titati, Eszti,
jó tornát mára!!!

Puszi. Angi (37+2)</font>
angi79

<font color="119911"> Nancsi,
gratula a betöltött 30-hoz!!!</font>
angi79

Viko! Szerintem simán berakhatjuk a messenger bejelentkezőket, MSN mail címeket is! Szóval aki gondolja küldje el azt is mailban! Köszike! És egyébként is mondtam hogy ötleteket mindig szivesen fogadok!

KépKép
nicika

Szép reggelt mindenkinek Kép
Végre a napocska is kisütött, bár nagyon hideg van Kép

Cory Kép
Pancsizás Kép

Csema Kép
Még nálunk is hátra van a festés Kép

Angi Kép
A kisfiam is későn aludt el, de nagyon rendes volt hagyott pihenni Kép

Nancsi Kép
Gratulálok a 30-hoz Kép

Annácska 28+0 Kép

annácska

Sziiiijjjasztok!
Hát itt valami csoda történt! 1-kor lementem aludni és 8.30-kor ébredtem, juhéééé! Szóval nálam az esti forró fürcsi mézes tejecskével bejött egyelőre Kép

Nicika, tök jó Kép No, azért csak óvatosan a biztatással, majd jól elszabadulok és bombázlak az ötletekkel Kép

Úgy tűnik, az a mínusz 4 kiló stabilan megmaradt, amit csütörtök este óta mér a mérleg... azért ez félelmetes, ennyi víz rakódna le???? És még van bőven... Mert arra gondolni sem merek, hogy a zsírból ment volna le Kép

Ma valaki megy UH-ra... nem emlékszem, de este kiderül Kép

Csema, szép álmokat... nem lehet annak férjnek megmondani, hogy halkan tévézzen? Látod, ezért is harcolok én, hogy ha végre anyósmentesen lakunk majd, akkor a tévé kikerüljön a hálószobából! Nagyon egészségtelen dolog, ha az éjszakai pihenésbe belerondít az ordító doboz...

indianyo

Kedves Kismamik!

Remélem, nem haragszotok meg,ha csatlakozok hozzátok. Betöltött 32 hetes,28 éves kismama vagyok, a második kisfiunkat várjuk,elsőszülött Tündérem három és fél éves múlt a napokban. Nagyon sokat küzdöttünk ezért a Babáért,mert nekem ez már az ötödik terhességem. De most úgy tűnik,minden a legnagyobb rendben van Pocaklakóval. Szeretnék elmenni egy 4D ultrahang vizsgálatra a közeljövőben, közületek,akik már voltak ilyenen, melyik rendelőt ajánlanátok nekem? Hálás lennék a segítségért, mert a 19. héten voltam már,de ott,akkor nem igazán azt kaptam,amire számítottam. Köszönöm,ha segítetek!

Szandra

KépKép
KépKép
foria

Sziasztok!

Tünde, Csema!
Nálunk is működik a fészekrakás a férjnél is!
Ha minden igaz, a héten jönnek a festők.
Úgy, mint nálatok Csema, festik azt a szobát, ami a Pici Dalmával együtt a mi hálónk is lesz (ez jelenleg a fiúnk szobája, Õ költözik a mostani mi hálónkba).
Alig várom, hogy kész legyen és végre beállíthassuk a kiságyat, pelenkázót, szopifotelt, és meglátjuk milyen és mennyi bútor kell még.
Addig míg ezzel nem vagyunk meg, nem akarom előszedni, kimosni a babaholmikat, ágyneműket stb.
Ez visszatart a vásárlásban, mert még nem látom, hogy mi kell pontosan.
De, már annyira rá vagyok kattanva a baba cuccokra, hogy valószínű elmegyek ma szétnézni 1-2 bababoltba.

Nancsika!
Gratulálok a 30. héthez!

Rita
30+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Szia Szandra!

Praxis magánrendelő, Győrfy Mátyás szonográfus, XI. Bartók B. út, interneten megtalálod, itt a babaneten pedig tudsz regisztrálni és kaőpsz 1000 ft kedvezményt - egyébként 10000 ft az UH egy részletes lelettel, papírképpel és CD-re írássla (vagy vizsel videokazit és akkor annak az ára van benne a CD helyett). DVD-írás +1000 Ft.

Itt a fél budapesti topik odajár, éppen ma is megy oda valaki, és csak szépet és jót mesélünk egymásnak róla Kép

Sok sikert és örömet a kisbabádhoz KépKépKép

Vikó

indianyo

Fészekrakó családok!

Nagy örömet nektek a festés-mázolás munkálataihoz, amik ugye macerásak meg koszolósak, no de utánuk már babaszobátok lesz! De jó! KépKépKép

indianyo

RitaaKép
Azt én is várom, hogy kész legyen, de gyanítom addig még párszor összekapok a férjjel, ez Nálunk mindíg így van én ugyanis nagyon makacs nőszeély vagyok, s mnden csak úgy jó ahogy elgondoltam! ( ez ugyan nem jó tulajdonság!)
Jó vásárlást ill nézelődést Neked, ez amit hiányolok jó lenne , de nekem csak a nettes oldalak maradnak!
Majd mesélj!
Annácska kitartást Neked is a festéshez!
Na megyek pótolom az éjszakai alvást!
Puszi mindenkinek jó napot!!!!!
csema 31+2

KépKép
csema

Én kérek segítséget: az ágyügy sajnos egyre romló alvás-és pihenésminőséget eredményez nálam, valami ősrégi kis gyerekheverőn alszom, amit anyukán kapott valahonnan, míg én kint fltam. Szóval láttam IKEÁbaqn megvfelelő fémágyat ócsójé', de a matrac hozzá iszonyat drága. Szóval kérek szépen ötleteket matracvásárlásra - nem szivacs! az van nekem is, nem jó Kép mert nagy súlyú embernek minimum félkemény matrac kell) Köszönöm előre is Kép

És hurrá! Éppen most hívott a nagyon kedves fiatal védőnéni, mert meg akar látogatni Kép Nem lesz ugyan sok eredménye, de legalább érzem, hgoy figylenek rámKép

Na puszka, szép hetek nektek!

Vikóka és hurrá, már 28!!!

indianyo

Vikó!

Nekünk olcsó, rugós matracunk van a Metróban vettük. Nagyon rossz! Extra gyorsan tönkrement, ahogy fekszünk érezzük a rugókat, a felülete pedig teljesen kiboholyhosodott.
Szerintem olyat vegyél, amiben garantáltan a rugók és a borítás közt van még több réteg (szivacs, kókusz stb)

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Köszi RitaKép AZ ikejában 50 felett van egy rugós matrac Kép egyelőre marad a szivacs, amíg lehet, de azért nézek még méshol is matracot.

Puszka. V.

indianyo

<font color="119911"> Vikó,
nekünk a Materasso-ból van matracunk. Nagyon bejött, tényleg jókat lehet rajta aludni. Az árára sajnos nem emlékszem. Honlapjuk:
http://www.materasso.hu/ Pesten is van üzletük.
Ritaa,
kitartás a lakásszépítéshez! Biztos szuper lesz utána.

Lányok: milyen papírokat kell elintézni, ha megszületik a baba. Milyen sorrendben? Lakcímkártya, TB kártya, anyakönyvezés (abban a kerületben, ahol a kórház van?)</font>
angi79

Sziasztok!

Vikó: mi a tuti módszered a víz elhajtására? Nekem is ki kellene próbálnom, mert érzem, hogy sok van belőle. Kép Köszi a tippet a Szent Imrés topiccal kapcsolatban.

Képzeljétek, lehet kapni állítólag patikában olyan tesztcsíkot, amivel itthon is nézni lehet a vizeletfehérjét. Én ennek nagyon-nagyon örülnék, bárcsak sikerülne beszereznem...

Kókuszmatracot én is hajtok, de még nem sikerült megtalálnom...

Kellemes napot mindenkinek, most megyek bal oldalamon feküdni. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: