A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Hát én nem érzek különbséget. Kép
Vendég

A Micimackót próbáltad?
Én a Severben is sokféle gyereklepedőt láttam, esetleg ott?
pankata

Micimackót nem szeretem, mert ott soha nem kapok semmit. De mindjárt felhívom őket is. A Severbe pedig nincs az az Isten, hogy kimenjek most.

AMúgy lehet megoldódik, és varrva lesz régi lepedőből.
Vendég

Kata, e-mail ment...

Szia Kinga!

Ezek az új Klinikás időpontok egész szimpatikusak, én ugyanis 8-1/2 5-ig dolgozok. Hány alkalom, mennyibe kerül, hogyan lehet jelentkezni? Van kezdőidőpont vagy bármikor be lehet csatlakozni? Mennyi ideig tartanak ezek a foglalkozások?

Üdv:

Vesm

(ui: hétfőn leszek újra, addig is kellemes hétvégét mindenkinekKép!

vesm

Kinga,
nagyon szívesen Kép Nálunk nagyon bevált az első pár hétben. ha lehet egy javaslatom, én úgy csináltam, hogy ráterítettem egy pelust, ne legyen olyan hűvös a műanyag Kép
pankata

Lányok,
Volt már valaemlyikőtök a Kolpingban, Alsópáhokon?
csak érdekelnének a tapasztalatok, mert lehet egy kis tavaszolást kérek a férjuramtól a HÉF-re Kép
pankata

Sziasztok!
Vesm, én Czanktól kértem az igazolást, mivel az eddigi "dokimat" parkolópályára tettem. Kép
Az Új Klinikán gyógytornász csinálja, az ő telcsiszáma: 30/489-0778. Ez térítési díjas, de a védőnő nem tudta, hogy mennyi...
A vasasban is van, de ott csak hétfőn 14-től, ami neked ugye nem jó. Ez ingyenes. Én ezt fogom először kipróbálni, mert én nagyon ráérős, itthonülő vagyok. Kép
Felkészítőre is szeretnék járni, de azt ha még anno jól vettem ki a körzeti tanácsadóban csak a 25. hét táján érdemes elkezdeni.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Torna: Én is jártam az újklinikára, Dávid Éva tartja, 300,-Ft/alkalom. 2x egy héten van, kb 1 órás foglalkozások. Keddenként vajúdás közbeni légzésgyakolatok is vannak. Az igazság az, amióta itthon vagyok és ugyebár tél van, nehezemre esik még 5-re elmenni tornára, hiába, ez a lustaság.Kép

Kinga! Hát úgy pakolok, hogy közben sokszor leülök, meg nem nagyon hajolgatok. Holnapra maradt még egy kis szanálnivaló, de azt már Apájával csináljuk. És Lottival mossuk ki a babaruhákat, már teljesen rá van izgulva.
A baba akkor jön, ha minden kész van!Kép

Voltam ma uh-n. Minden rendben.Kép Fekvés továbbra is I Kt. BPD: 94 mm, FRONTO: 114mm, THORAX:86 mm, FEMUR: 68 mm, Flow: 1.75.
Arra a kérdésemre, hogy súlyt tudna e mondani, a "kedves, szolgálatkész" orvos ezt válaszolta:
"Kedves hölgyem, ez nem mérleg, majd megtudja, ha megszületett a gyerek". Erre a dumára no comment.Kép

Ctg-n is voltam, fájátevékenység 0, jövő pénteken megyek újra. Mivel sajnos a dokim szabin volt, kész kálváriát jártam a leletemmel aláírás miatt. Nem mindenki írhatja ám alá. Egy dokit mondtak, viszont ő "beláthatatlan ideig műtőben lesz", így megkerestem egy másikat (akit szintén mondtak, hogy aláírhatja), de ő "kedvesen, szolgálatkész módon" elhajtott, hogy várjam meg a másik dokit. Konzekvencia: Soha ne menj semmilyen vizsgálatra, ha a saját dokid nincs bennt az épületben!!!

Melinda
36+2

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
ki volt az aki ilyen kedves volt az UH-n és utána?
nem semmi.

jó pakolást és mosást.
Vendég

Zozo! Nem szeretném közkinccsé tenni a neveiket, bár megérdemelnék (személyiségi jogok ide vagy oda). Priviben megírnám, ha találnék címedet.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
oviandi@invitel.hu
köszi.
Vendég

Sziasztok!

Először is BUÉK mindenkinek!

Melinda, hihetetlen, nemsokára szülsz, jó olvasni a készülődésedet, komolyan. Jó nagy baba lesz, ha már most 94-es a BPD-je.Kép

Kata, mi voltunk 3 éve a Kolpingban, mi érdekelne konkrétan? Szerintem nagyon jó hely. Akkor még csak a két nagyobb volt meg (Benedek csak a rákövetkező héten fogantKép), így még nem igazán babás szemmel néztem körül. De arra emlékszem, hogy voltak gyerekkaják, etetőszékek, a szobában lehet melegíteni vizet, ha tápszeres a baba, szóval nagyon bababarát hely, ez feltűnő volt.
Van a gyerekeknek játszórész, az is szuper volt, a srácok nagyon élvezték a játszást ott.

Apukám vízügyi szakember, ő nekem mindig mondta, hogy ásványvizet igyunk csapvíz helyett, sokkal jobb. Ha nincs ráírva, hogy forralni kellene a babának, akkor biztos nem is kell.

Dancsi, biztos szupi lesz az a bölcső!Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika,

Jól eltűntél!

Nem értem, hogy miért nem árulnak bölcsőbe való gumis lepedőt. Sztem sokan használnak bölcsőt. Ez még anno az enyém volt, csak Jozsót nem tudtuk beletenni, mert pici volt a lakás és nem volt rá helyünk. Most ebben fog aludni Boldizsár az első hetekben a hálóban.

Melinda,
Ez gáz lehetett. Én akkor nem mennék ha nincs dokim.
Basszus, 2 hét kb. és megszületik Boldizsár, olyan hihetetlen.

Ildivel mi lehet? MEg Gabi is tök régen írt.
Vendég

Sziasztok!
Melinda, tény, hogy nem volt kedves a doki beszólása, de igazából gyakorlatilag mindegy lett volna, hogy mit mond, mert a súly ugye a többi adat alapján becsüli a gép... Tehát, ha a korának megfelelő adatai vannak, akkor a súlyával sem lesz gond! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Emlékeztek pár hete írtam, hogy a barátnőmnek a baba méretei miatt előbbrehozták a szülését. Méghozzá több, mint 3 héttel! Na ma reggel befektették, szülésvisszatartásra, mert 5 perces fájásai voltak egész éjszaka, és 2 ujjnyira nyitva volt. Kapott szurit tüdőérlelőt, és infúziót.
Nagyon kivagyok, mert jó lenne ha még maradna egy kicsit a bébi. Bocs h itt nyekergek, de kivagyok.....

E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lányok csak egy kicsit zavarok, majd pár nap múlva vissza olvasok...

Ti hol vásároljátok a husit Szegeden? (Mindegy milyet.)

Enikő sajnálom, szorítok!!!

Hajni
hajni_

Enikő,
Szorítok ám! és hány hetes most? Õ az, ugye akinél nem is biztos, hogy jól számoltak?

Erika,
Igazából azért kérdeztem, mert nekem is nagyon szimpinek tűnik a Kolping, de egy másik fórumon egy csajszi nem volt vele annyira megelégedve, de nem fejtette ki, hogy miért... Pl. ami konkrétan érdekelne, hogy láttam ez ellátás félpanziós, de én gyerkőccel szívesebben mennék teljesbe vagy all inclusive-szerűbe. ott pl. megoldható-e, mert Ádikám elég nagy és jó evő, szóval a napi 5 az a minimum Kép Ti hogy voltatok, milyen ellátással? Meg olvastam, hogy vannak külön szolgáltatások, Bobóország Ádikának, Mininek meg babaúszás, az külön mani vagy benne van az árban?
Azt írták, hogy van bababüfé, gondolom, pépek, főzelékek-gyümik, de hogy azért vigyek-e üveges kajákat? Bár írtad, hogy Benedek még csak utána fogant, ezért ezt majd lehet megkérdezem tőlük Kép
Kb. ennyi.
Ja meg hogy sima kétágyasba menjünk pótágyakkal, vagy láttam, van kisapartmanjuk. Ti milyenben voltatok?

Köszike,
Kata
pankata

SOS help plííííííííííz!

Takinénim eltörte a lábát és égető szükségem volna valakire. Újszeged, Marostői városrész, 130 m2, 71-es/2-es busszal lehet idejönni. Heti 1 alkalom, szülés után kellene vasalás is, de ez nem sok, max. heti 1 óra. Csak átmenetileg kellene, pár hétre.

Déli APróból nem merek keresni senkit sem, mert már ott fogtam ki szarkát. Valaki nagyon megbízható kellene.

Alapesetben megoldanám magam, de a terhesség utolsó 2 hete úgy tűnik kezd rémálommá válni, alig tudok moccanni, valszeg a Jozsó cipeléstől van. Ráadásul beteg is Jozsó, sztem legalább 2 hétig itthon is lesz velem, és ez így már sok.
Vendég

Dancsi,
Aki hozzám járt szülés előtt, azt szívesen ajánlom, nagyon kedves, megbízható fiatal anyuka. Rákérdezzek nála?
ha írsz emilt, megadom a számát:
posanekata@tvnetwork.hu

Pusz,
Kata
pankata

Kata,
írtam
Vendég

Dancsi,
válaszoltam Kép
pankata

Üdv!
Dancsi, nekem az egyik barátnőm vállal ilyeneket, ha a profilos e-mail címemre írsz, akkor megírom a számát!
Enikő, drukk, hogy semmi gond ne legyen a barátnődékkel!
Hajni, mi spec. teszkós és korás husit eszünk. Inkább előbbit, utóbbiban inkább csak belsőségeket szoktunk venni. Eddig még nem volt bajunk egyikkel sem.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Enikő! Sajnos az én egyik barátnőm is bennt van a klinikán. 31 hetes, 20 perces fájásai voltak, a méhnyak 2000, de volt amelyik doki szerint 1000. És ráadásul van valami baktérium fertőzése, amit nem tudnak kiirtani. Ma megyek látogatni szegényt. Képzelheted!!!
Hónapok óta keményedett a hasa, és az útobbi hetekben görcsölt is.!!! Emőke a dokija.Õ is valami infuziót kap.

Melinda!
Küld már el légyszi nekem is a dokik nevét.
zizu@tvnetwork.hu

Hajni!
Nekem hús anyóséktól van.
ők nevelnek állatokat.
Zita
zita_29

Sziasztok!
Tudna valaki jó munkaügyi jogászt ajánlani Szegeden? Elérhetőség is kellene!
Előre is köszönöm!
Brigi

hubri

Dancsi! Gondolhatod, hogy nem tudtam, hogy nincs bennt. Egyébként a kis kedves uh-s dokit sehogysem kerültem volna amúgy se ki. Max a ctg-s papíros tortúrát. Pedig most volt az első, hogy nem szóltam oda, hogy megyek... Na, tanultam is belőle.
Azt nem is meséltem, hogy amikor beléptem, bemutatkozott (ez helyeslem), megkérdezte, én ki vagyok, és mit szeretnék tőle. (Na vajon mit, egy szülészeti-nőgy. klinika ultrahangjánál hatalmas pocakkal...Kép)

Exi!Épp azért kérdeztem volna meg a súlyát, mert túl soknak tűnt a BPD érték (azóta utána néztem, nem is 36. hétnek felel meg). És amúgy se beszéljen így egy doki!!

Hajni! Husit Tescóból, Corából eszünk legtöbbször. A szüleim nevelnek pipiket, meg onnan.

Enikő, Zita! Drukk a bnőiteknek!
Tegnap volt a CTG-n egy 31 hetes kismami.

Dancsi! Sajna nem tudok segíteni.

Melinda
36+3

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!
Hajni, azt elfelejtettem, hogy a Vásárhelyi P. utcai Szárnyasbázisban is friss husik szoktak lenni.
Hubri, konkrét személyt nem ismerek, de ha csak némi tájékoztatás kell, akkor fordulj nyugodtan a Munkaügyi Bírósághoz vagy az OMMF-hez, segíteni fognak. A szakértők országos névjegyzéke innen letölthető: http://www.fmm.gov.hu/main.php?folderID=3445

Ági és
KépKép
exdeus

Melinda!
Ne aggódj! Igaz, én még hozzád képest koraterhes vagyok, de eddig csak a "hossza" volt a korának megfelelő. Az összes többi adatunk eltér a "normálistól", nem is kicsivel! A lényeg, hogy minden rendben van.
Persze továbbra sem tartom etikusnak a doki "beszólását".

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi!
ha kell megkérdezhetem aki hozzánk jár, nem fiatal, de megbízható.
Vendég

Zozo,
a Kata által ajánlott úgy tűnik elvállalja. Köszi azért.
Vendég

Brigi,

Tudok egy nagyon jót ajánlani, lőj egy mélt és írom az elérhetőséget!
posanekata@tvnetwork.hu

Dancsi,
örülök, remélem, neked is szimpi lesz Kép

Pusz,
Kata
pankata

Melinda!
Kösz a neveket.Csak azt ismerem, aki végül aláirta a papirod.Õt se ismerem, csak tudom, hogy ki. De Õ normális volt, nem?
A barátnőm egyébként tegnap szerintem volt lent CTG-n, hosszú fekete haja van.
Van egy szobatársa 38 hetes terhes, faros a baba, de nem akarja az orvosa megcsászározni. Várnak hátha még megfordul.Megakarja valamikor forditani, vagy csak vár a csodára. Azt hiszem az a dokija, aki neked is.
Zita
zita_29

Kata, mi kis apartmanban voltunk, sztem nektek is ez lenne a megfelelő. Itt az egyik szoba gyerekekre van kialakítva, itt van étel-ital melegítésre lehetőség a kicsiknek (ha jól emlékszem mini villanytűzhely- szerűség volt, plusz az ágy is alacsonyabb volt a felnőttekéhez képest. Gondolom van babaágyra is lehetőség. A másik helyiség sima szállodai szoba.
Az étkezésről csak annyit tudok, hogy mi is félpanziósban voltunk, nagyon nagy volt a választék reggel és este is, annyit szedtek, amennyit akartok, én bébiételes üvegeket is láttam egy külön asztalon, szóval estére -reggelre nem kell vigyél biztosan. Nem tudom, lehet-e ott ebédelni.
A Bobóország ingyenes volt, mikor mi ott voltunk, igaz csak hétvégén voltunk és akkor nem volt gyermekmegőrző jellege, csak játékhasználat. Babaúszásról sajna semmit nem tudok, azt tudom, hogy mi ingyen használtuk a fedett részen a medencéket. Nagyon szép egyébként.
Mikor mennétek?

Enikő, van már híred a barátnődről? MIlyen idős terhes kb?

Dancsi, igen ritkán jövök, most így jó , ennyire van időm kb. Te is mindjárt szülsz, de jó!Kép

Hajni, múltkor elfelejtettem, kérdeztél a kezelésről. Ha látom, viszket neki, akkor (orvosi tanácsra) csak simán a hidrofiles fürdetővel bekenem, illetve ha nagyon rossz lenne a helyzet(ilyen csak ritkán van, mondjuk ha valami oknál fogva tejterméket evett) akkor elővesszük a szteroidos kenőcsöt és vékonyan bekenem vele 2-3x. A diéta hatására magától javul szerencsére, így normális esetben nem kell kezelnem sehogy.

Szép hétvégét mindenkinek!

Erika

gerika

Hajni! Husit én Cora, Metro

Kedd éjjel Orsi tűzforrón ébredt, lázát 2 napig nem tudtuk levinni még ugy sem, hogy a kup mellé szirupot is kapott. Max. stagnált jó esetben de ált. emelkedett hűtöfürdő nélkül.
Orsi szerencsére lázasan is mindig jókedvü, rohangálna, alig tudom leültetni. Tv ellenes vagyok, de most egész csomo mesét kell ehhez mutatnom neki. (tabik, Noddy). Tegnap voltunk kotrollon, mondták hogy nem mulik a láz (gyogyszerrel sem megy lejjebb) meg hogy már horkol, röfög valszeg gyulladtak már a melléküregek, menjünk fülészetre. Este elvittem, szerencsére nem ilyen komoly a baj. De a mandulák hatalmasra vannak duzzadva. Kapott az orrába tamponnal gyogyszert, amit késöbb kivettek, már nem horkol ugy. Szed antibiotikumot és ma este kell telefonálni hogy mi van a lázzal, mert tegnap este szurit kapott, az ma reggelig jo is volt. Azóta megint lázas, de nem magas már 39 alatt van.
De lehet hogy visszarendeli mert arrol volt szo ha nem mulik a láz akkor az Augmentin helyett Penicillin szurit fog kapni, pár napig, naponta 1x.
Tegnap nem merte mert nekem 2 hete volt erre allergiám, pedig elötte sosem, igaz valszeg mert nagyobb dozist kaptam. De Orsi kis vékonyka, neki még amit adott volna erös lett volna nagyon, ezért javasolták elöbb a sziruppal probálkozzunk. Ha nem segit akkor jön a szuri megint. Szoval a helyzet javult, ha csak kicsit is.

Dancsi! engem is érdekelne megbizható takaritó, régebben kérdeztem de csak Nina tudott ajánlani, az meg horribilis összeget kért érte. Igy maradt a régi, de anyu nem elégedett teljesen. Szoval akinek megbizható van engem is érdekelne még mindig!
Lepedö. Én meg azon vagyok kiakadva hogy gyerekágyba csak gumis van, sehol nem találok pamutból, nem gumisat. Anyagot kellett vennem és varratnom, de kellene még és sehol nincs.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, én még mindig tudom ajánlani a bnőmet. Igaz, mellette dolgozik, de szerintem tudnátok egyeztetni vhogy (remélem). Kép
Orsit nagyon sajnálom, de talán jobb lett volna, ha kapásból erősebb gyógyit kap, mint így, hogy a szervezete szenved. (Ahogy írtad, Orsit hál' Istennnek nem viseli meg.)
Azért drukk, hogy meggyógyuljon!

Ági és
KépKép
exdeus

Erika,
Köszike az infót, nekem is szimpibb volt az apartman Kép Március végén mennénk, 27-én leszünk 7 éves házasok és azt ott ünnepelnénk. Apának is tetszett az ötlet.

Hajni,
Husit a családnak mi is a Corában, Metroban veszünk. Mininek a csirkemellet pedig mindig nagyikám vesz házi csirkét és ő bontja fel, fagyasztja le frissen.

Karmen,
én csak azt tudom ajánlani, akit Dancsinak is, ha érdekel.

Pusz,
Kata
pankata

Karmen, bocs ez lemaradt
Gyógyuljatok! Még az a jó, hogy orsit nem viseli meg annyira. Ádikám is ilyen , ha nagy ritkán beteg , egyedül a szalmonella "győzte le", attól még ő is kidőlt szegénykém.
pankata

Exi! Apa elvitte sétálni azért a friss levegö kell neki. A höje 38 alá ment, a doktornö hétföre rendelte is vissza. A háziorvos azért nem akart erösebbet irni azonnal mert remélte hat az Ospen, de amellett romlott. Az Augmentin hatott, ezért nem kell mégsem a Penicillin szuri.
Még sosem kapott Orsi gyógyszer, igy a háziorvos nem akarta egyböl nagy dozissal lerohanni, biztos volt benne elég a kicsit gyengébb is. Szerencsére hamar rájött hogy váltani kell. Tekintve tesom hogy járt szerintem ez nagyon jó hogy 2 nap mulva már a megfelelöt megtalálta.
A tel. szám jöhet, v. email cime a csajnak. Majd anyunak átadom.

Kata! Köszi, remélem tényleg tulleszünk már ezen

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Orsinak jobbulást.

Melinda!
mikor bementem szülni 2perces fájásokkal a doki bemutatkozott és megkérdezte h. miért mentemKép
nem voltam formában, így azt mondtam h. szülniKép
alig bírtam a nevemet elmondani, de biztos azt hitte h. eltévesztettem az ajtótKép lehet h. nem úgy néztem ki mint aki 1óra múlva szülKép
legközelebb várok még és nem megyek ilyen koránKép
Vendég

Karmen, jobbulást Orsikának!

Hajni, én ugyan nemigen veszek húst, de anyósom a piac csarnokában szokott venni, úgy tudom.

Erika

gerika

Sziasztok!

Dancsi!

Jól esik,hogy hiányoltál.El vagyok egy kicsit most magammal.A jövő héten lesz vége a tanfolyamnak,aztán következik itthon a tanulás.Már most is tanulgatok...A Noémi nem bírja ki,ha a gép előtt ülök.Jön,és lökdös le a székről.Újabban pedig kikapcsolja a gépet.Kész vagyok tőle...Lány létére olyan,mint az ördög.Iszonyatos hisztiket levág.A Jozsóka hogy van?Mikorra is vagy kiírva?

Kármen!

Jobbulást kívánok az Orsinak!

Hajni!

Én a Corában veszem a hús egy részét.Meg anyutól hozzuk a házicsirkét és a disznóhúst.

Ildi
tfildiko

Karmen,
az én takinénim nem vállal már senkit. Meg most kb. 2 hónapra amúgy is kilőve.

AMúgy soha senki nem fog úgy takarítani, mint te a saját házadat, de ez sztem nem is várható el. Hogy a heti pár óra alatt minden porcicát, pókhálót észrevegyen. Én megmondom neki, hogy ott meg ott, meg ott van dzsuva még.

Ildi,
Január 24. a célidő. Jozsó jól van, picikét beteg most.
Vendég

DAncsi!
nagyon igazad van, nekem is mondani kell, h. még ezt és azt.

Jozsónak jobbulást.
Vivinek még mindig szívom az orrát, már lassan két heteKép olyan mintha már ez örökké így maradnak.
Vendég

Zozo,
ne aggódj, most már hamar vége lesz a takonykórnak. Nálunk 2-3 hét szokott lenni.
Vendég

DAncsi!
remélem igazad lesz.
hogy vagy? kisöcsi? bírod?
Vendég

Karmen, hova küldjem a telcsiszámot? Arra, ami a profilodban van?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!Kép

Nyűgöm van...Kép
A jobb mellemben lett egy nagy csomó - nagyon fájKép.
Hiába maszírozom, tusoltam melegvízzel, szopizott Boti, fejtem, nem múlik.
Már nem tudom eldönteni, hogy azért fáj mert már szétagyusztáltam, vagy maga a csomó ilyen fájdalmas.Kép
SOS!!!

Kép
Kép
zituska28

Zituska,
Menj be a klinikára a gyerekágyas osztályra! Ott elmondják, hogy mit kell tenned ilyenkor. És ne késlekedj, mert be is lázasodhatsz.
Vendég

Zituska,
Dancsival nagyon egyetértek! Gyirs-gyors a klinika!

Hajni,
mél ment Kép

Brigi,
Neked is Kép

Pusz,
Kata
pankata

Dancsi!
akarok venni zenélős, hintázós etetőszéket, nektek olyan van, ugye?
Jozsó hintázott benne? v. csak etetésre használtátok?

Zitus!
menj be sz.tem is és ne várj, nekem is volt, egy csomó és vörös volt, de sikerült kimaszírozni és még nem fájt. egész éjszaka dolgoztam vele.
Vendég

Zozo,
Nem, nekem a sima PP Prima Pappa van. SZtem a zenélős, hintázós felesleges. De nem is ismerem azt a modellt.

AMúgy kisöcsi jól van, tegnap megjártuk a szülőszobát. MErt órákon keresztül görcseim voltak, moccanni nem tudtam, nagyon megijedtem, mert még nem töltöttem be a 38 hetet. De csak jóslókat mutatott a ctg, meg picit kinyílt a néhszáj, meg van valami randa fertőzésem (nem értem, hogy hol szedtem össze, sehol nem voltam). Végül saját felelősségre hazaengedtek. Hegvonal, meg minden ok rendben van, Boldizsár 3250 gramm az UHos mérés alapján. AMi fura, mert 3 hete elmaradást mértek, 2350-nek mérték akkor. Kép Ennyit az UH-ról.......
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: