A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Csak az utolsó oldalt tudtam visszaolvasni, mert rengeteget írtatok... Én meg esem össze a fáradságtól. Az utóbbi napokban a sok eső és szürkeség miatt teljesen depi voltam, ma meg a napsütés hatására mászkáltunk sokfele Kép

Ancsi,
Én gyerekem is szokott öklendezni, amikor túl darabos volt az étel! Viszont kiflit vagy zsömle darabot nem rágta sose, hanem a nyálával valahogy ügyesen felpuhítva nyelte és nagyon szerette! Persze nem adtam neki óriási darabokat, hanem csak kisebbeket. Szóval szerintem ez teljesen normális, legalábbis nekem úgy tűnt.

Votiv,
sajnálom, nehéz lehetett, de biztosan jobban megijedtél, mint amekora baj történt és gyorsan begyógyul a seb! Kép
Megírnád, hogy ez a herbaház HOL található Bp-en?

Mindenkinek jó hétvégét!
Blaye
blaye

juc,
az más.......én is úgy gondolom hogy ha együtt akarnak aludni az jóóóóóKépcsak legyen egy dísznek ahová anya az emlékeit kiteheti a falra és ha bemegy elbőgje magát a meghatódottságtólKép
"bizony,bizony,a felnöttek rettentően furcsák"Kép
Vendég

Gigi!
most nem érek rá, mert mindjárt etetés van, de utána majd sajnállak, amiért csak ilyen kevés szobátok van :DDD. szvsz csináld úgy, hogy (persze ne vedd tolakodásnak az ötleteimet) a fenti két szoba egyike gyerekszoba, a másik felnőttháló. a gyerekszobában legyen a nagy, míg ti a picivel alszotok majd együtt a felnőtthálóban, mindaddig, amíg a pici már nem igényli az állandó felügyeletet éjjel. (én már áttenném Lencsit, mert átalussza az éjszakát) aztán ha nagyobbak lesznek, majd osztozkodtok a szobákon. mondjuk azt nem tudom ,hogy hogy a frászban csak 2 szoba van egy 100 m2-es szinten. hodály szobák lehetnek, úgyhogy majd ezért még külön sajnálni foglak Kép . egyedül a takarítás nem élmény nálatok, de lehet, hogy bejárónő csinálja Kép Kép . otthon is melóztok?

ancsipancsi

ancsi,
úúúúúúúúútálom ha sajnálnak,szóval ne teddKép
úgy van csak 2 szoba hogy van egy 16nm-es füri,egy 16nm-es gyerekszoba,ami b-é,egy 20nm-es háló nekünk meg egy 50nm-es nappali.és hátrafelé lesz még két szoba és akkor majd mindenki egy szinten fog aludniKéphogy ugye ne kelljen 3 bébifon meg ne kelljen rohangálni az emeletre,mert lusta vagyok hozzáKépha meg már nagyok lesznek a gyerekek akkor mi lekötlözünk apával,akkor már nem kell nekik dühöngő és abból csinálunk majd hálót....
és ha bármit is tolakodásnak vennék nem beszélgetnék veled róla és nem írnám le hogy hogy élünkKéptöbb szem többet látKépés lehet hogy pont te adod majd nekem a korszakalkotó ötletet.....
és tudom hogy már b@zira utálsz meg mindenki de,igen,járnak hozzám takarítaniKép
és igen,én itthon melózom,apa meg itthon isKép......
Vendég

ja és én csak azért nem teszem át b-t a szobájába mert imádom hallani ahogy szuszogKépés akkor alszom nyugodtan ha a fülembe szuszog ott mellettem,addig ezerszer felkelek hozzá és simizem meg betakarom....
nem tehetek róla hogy szeremes vagyok a fiambaKépmost úgy érzem hogy majd akkor kezdem el átszoktatni a sajátjába ha jön kettecske,azaz ha terhes leszek hogy mire megszületik már ott aludjon meg ne is legyen lelki beteg,hogy azért"teszem ki"mert jön a tesó.....de ha nem az sem baj mert elfér még egy ágy a hálóba szóval akkor majd ott sátortáborozunk 4-enKépde hogy mi lesz hármaskánál??????????????????akkor kiköltözünk a nappalibaKép
Vendég

ja és mielött azt hinnéd hogy gazdagok vagyunk hát nemKépilyen házat itt nálunk simán tudnátok venni ti is abból,amennyiért pesten eladjátok a lakásotokatKép
óriási különbség van a pesti meg az itteni árak között.....sztem mi ha eladnánk ezt,pesten-azaz legyen inkább buda-arra felé amerre ti is laktok,max egy garzonlakást tudnánk venniKépszóval a gazdagságunk titka a vidékKépitt ti is gzdagok lehetnétekKép

és asszem el aludni,vége a meccsnek,apa lehet hogy foglakozik velem is egy kicsitKép
Vendég

muszáj írnom még egyet mert jubilálokKép

joccakátKép
Vendég

Fibi, köszi! Add át Bálintnak is a szülinapi jókivánságot!
zanza

Gigi!
én aztán nem utállak, mert kőmilkósok vagytok, inkább benyalom magam a baráti körödbe Kép Kép Kép
félre téve a tréfát! itt egy garzon kb. 10-12 millió. nem hinném, hogy ennyiért bárhol is akkora házat lehet venni, mint a tiétek. nagyon messze, ahonnan jöttem, ott kb. 15 milla egy nagyobb ház. de arra is még költeni kő.
és igenis takarítónőt akarok én is!! :/ csak a 37m2-re a férjem nem engedi Kép
ja, és az emeleten is 100 m2 van, nem? ott miért csak 2 szoba van?
és 50 m2-es nappali???? ez már besz..ás Kép

ancsipancsi

Majd elokerulok, de addigis FONTOS: ma voltam Arkad es lattam a legalaso szint elejen egy bazinagy plakatot, hogy itt marciusban HandM nyilik es hogy noi es gyerekcuccok lesznek!!
moose

Na, ilyen NAPSÜTÉSES JÓ REGGELT MINDENKINEK a továbbiakban ebben az évben!!!! Kép

Juc: tök jó, már megint kiderült, hogy kicsi ez a Bp., Ági csajszi a nagyobbik öcsém barátnője volt több évig, sajna a múlt idő, dehát e'van, meg a nemrég drága H-nkban Gáspárt szült unokatesóm gimis osztálytársnője is volt, és én nagyon bírom, és hiányoltam is ... épp pénteken talált rám a iwiw-en. és hátha én is tudok majd tőle esernyőkocsit vételezni! Kép de figyelj, lehet, h hülye a kérdés, de az ülés Pannikónak nem fog kelleni? mert olyan hamar megnőnek ezek a kiskőcök! és csak kíváncsiságból: mennyi az annyi? hátha belefér a budgetbe, és jól bespájzoljuk! Kép merthogy karácsony előtt vettünk egy 0-18 Concord ultimaxot, és aranyárban volt, viszont tényleg szuper! tehát majd később is ilyet szeretnénk. szóval?

Votiv: KépKépKép jujjjjjj! még szerencse, h nem lett nagyobb baj! mostanra biztosan sikerült megnyugodnod. a szőrtelenítő krém sztem extra büdös, a gyanta meg fáj, viszont tényleg hatásosabb, mint a beretva, és hát nem is olyan veszélyes tán. de az is tuti, hogy mégegyszer ilyen nem lesz! ez most megvigasztalt, ugye? Kép

Eszti: gratula fiacskádnak! tényleg nagyon ügyes! Kép nyári Bogárka talin már szaladhatsz utána!!! Kép repül az idő.

Zsan: köszi a választ iwiw-en, így már mindent értek. A NAGY TESTVÉR FIGYEL TÉGED!!! Kép

Gigi: télleg kőgazdagok vagytok! Kép és nem jöttetek a héten, de ez csak most jutott az eszembe, hogy kisütött a nap. jövő hét? vagy már nem szeretsz?

Moose: handam rulez!! Kép

boldogfic.
ficánka

Zanza!
Mazsolát tényleg lehet kérni Tőled????
Mert én nagggyon szeretnék egyet Petrának!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Ma megyek Macsékat látogatni, majd jól megnézem én a graffititKépKépKép
Mit kell Macsnak rajzolni???

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!GIGI:mi is az árak miatt döntöttünk vidék mellett,de még így sem lesz ekkora házunk!Valamit tuti rosszul csinálunkKépEgyébként minek az emeleten 50nm-es nappali?A felső szint nem csak háló rész?Mert akkor át kell csoportosítani a szobákat,hogy az legyen.Az 50nm-ből 2 db.gyerekszoba simán kijönne/nálunk még 3-is Kép/a kisebb lenne a ti hálószobátok és a mostani gyerekszoba megmaradhatna talonba a hármaskának.Addig meg lehet használni egy kisebb nappali/pihenő helységnek!Na,mit szólsz?Kép

petergabi

Pocak:a SZ.-ot!Kép

petergabi

sziasztok!
Juc,
szépséges és biztonságos Panna!!!!!!!!!Kép
nálunk is együtt alszanak. Mégsem rakhatom ki vmelyket az erkélyre!!! pedig az 9(!!!)m2!!!
Moose,
jó hirek hozója, örülünk neked!! Kár, h olyan bazi messze van az Árkád!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fic!

Concord még 2 évig biztos nem kell Pannónak és 20.000_ért adtam és alig bírtam megválaszolni ma reggel az érdeklödőket,szóval eladtam.Azért nem teszem el Pannának mert csak a helyet foglalja és 2 év múlva úgy is lesz jobb,szebb,újabb....stb.Ágit én Peg Perego ügyben ismertem meg de nagyonkedves,korrekt lány.De most a Brendon megfenyegette és átmentileg szünetelteti a boltját szegény.

ZSan!

Köszi!

Juc
20170114224602

Zanza,
oké, kösziKép

Gigi,
végülis Ti hol laktok?Kép Mér jarsz Miklosra fodraszhoz?Kép
Most Mikloson nagyon jo hazakat talaltunk a neten 20milla körülKép

HELP! Az épitéshez és az uj haz vasarlashoz ugyanugy megadjak a teljes SZOCPOLT????

KépKép
fibi

Csajok!
Ahogy Juc írta, sebem krátermélységűKép Tegnap úszáson beszéltem egy védőnővel, ő nem nagyon bíztatott, azt mondta, az ilyen esetek általában a sebészete kötnek ki (mondjuk nem látta a mellemet). Tegnap dél óta nem szopizott belőle E. Próbálok fejni, de mivel kézzel nem megy, leragasztom, és úgy nyomom az Aventtel. És próbálom "szellőztetni". Anyukám kedden ad egy bioptron lámpát, talán az segít. Sebészetre nem akarok menni, ott mit csinálnak? Összevarják?Kép Vagy inkábbKép

Juc!Te most is szép vagy!KépKépKép - na bevágódtam nálad? Kép

Kókusz!
OK, megdumáljuk, és megyek rohangálni a srácok után, hátha ledobok pár kilót.

Na el, később jövök.

Kép
Kép
manoka11

Juc: persze, tökigazad van, majd ha aktuális lesz én is keresek egy nagyon fasza-menő nagy ülést Kép szegény Ági, nem semmi ... majd beszélek vele

Manóka: szegény Te Kép jobbulást kívánok!!!!

Na most el hajat mosni, szépülgetni. Kép
ficánka

Manoka!

Sajnállak a cicid miatt,de talán magától is rendbejön csak lassan.Bioptron lámpa pedig rulez,meg fogja gyorsítani a gyógyulást!
A sebészetet én is elkerülném a helyedben,de majd megkérdezem a kórházban,hogy mit csinálnának ilyen esetben,jó?ÉS megüzenem neked!

ÉS nagyon bevágodtál nálam,köszi de azért tisztában vagyok a képességeimmelKép
És pont írni akartam,hogy te és Votiv olyan véznák vagytok .

Juc
20170114224602

Jaj, nem tudtam visszaolvasni. csak gyorsan reagálok.

Manóka: mellednek jobbulást. Ha keddig kéne neked egy bioptron lámpa fel tudom az enyémet addig ajánlani. El tudtok érte jönni?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi: nálunk akkor volt öklendezés, amikor túl szárazra sikeredett a tejpép, mint a fűrészpor, na akkor nem igazán fogadta el... de meg is értem.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok ! Gépünk sz@rakodik , elszáll magától , de hogy mitől és miért még nemderült ki .
Manóka ! Kép Jobbulást !

Képzeljétek férjem ma reggeli közben meséli hogy az egyik kolegájának megszületett a kislánya , Fülöpke Kép Tényleg kicsi a világ Kép

Kajuszok : én tegnap egy csomót végignéztem , a kecskemétiben szinte kivétel nélkül van cukor . Én csak olyat veszek amiben nincs , de hogy pl.: a sárgabarackhoz minek cukor ? ( hippes ...)

Áron kezd áttérni a napi 1 alvásra , ami kb .30-45 perc , ne semmi ....

Oxi ! Irtam mailt . !

Ancsi ! Tejeket már kiöntöttem , sajna sehogy sem kellett neki , kb . 1 liter lehetett összesen , annyira nem votlt sok .

Mindenkinek további kellemes hétvégét !

Kép
Kép
greenolive

Én még sosem adtam tejpépet. Ti miért adtok , javasolták ?

Kép
Kép
greenolive

TEJPÉP:
én magam gyártom, bótit nem vettem, mert tök drága, és tök béna! itthon is megvannak hozzá a cuccok.

és nem lett száraz, mert tök tejbegríz lett, csak kicsit talán sűrűbb, mint a babakaja. lehet, hogy úgy van, mint Ildiéknél. sűrű még neki.

Fibi!
úgy tudom megadják!

Juc!
nekem is tetszett az ülés, de ha Pankának nem jó, akkor nekünk főleg. úgyhogy nem is érdeklődtem. Kép

Manóka! lehet, hogy triviális, meg izé, de körömvirág kenőcsöt nyugodtan kenhetsz bele, még ha sebes is!!! nagyon gyorsan segít!

ancsipancsi

Gabi!
lehet, hogy Gigiéknél az emeleten is van nappali?? ez azért kicsit felesleges Kép , hacsak nem 2 generáció fog ott lakni. Akkor a nappaliban jó pár gyerek elhelyezhető. mi is költözünk oda Kép

ancsipancsi

Green,
ez nem rossz!!!KépKép Fülöpkét MINDENKI ismeri!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manóka, ajjaj, ez egyre rosszabbul hangzik Kép bioptron lámpa tényleg nagyon jó! esetleg homeopátiát tudnék ajánlani, arnicát 9ch-ban napi 3x5 és staphysagriát szintén 9CH-st 3x5. ennek fel kell turbóznia a sebgyógyulást.
Istinek is adtam tegnap/ma mind2-ből, és már nem is látszik a sebe! kívánom, hogy javuljon gyorsan. és azért nem ártana nőgyógyászt felhívni, vagy esetleg bemenni a H-ba a csecsemősökhöz és ott megmutatni.

Renee, nagyon örülök, hogy Faludi elvállalt, és hogy szimpi is neked! Kép jó kezekben leszel, meglásd Kép nekem is mondták, hogy nagy babám lesz, végül meg tök átlagos lett Kép csak a feje ne legyen túl nagy Kép mert akkor nehezebb kinyomni..

mindenkinek köszi a vígasztalást és az együttérzést Kép Moose-nak pedig a nagy hírt!!!Kép

votiv 8)
votiv

Manóka, Ancsi javaslata (körömvirágkenőcs) is nagyon jó!!! drukkolok, hogy gyorsan javuljon! és az a bolond meg aki sebészettel ijesztgetett húzzon vödröt a fejére, nehogy szétburjánozzon az a nagy agya!!!

votiv 8)
votiv

Green, bóti tejpép csupa cuki
de Holle tejpép nem, mert az bió Kép nézz körül Johi internetáruházában www.netbio.unas.hu

Juc, deréktől felfelé tényleg vézna vagyok és horpadt Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Manoka!Kép Azert lehet, hogy erdemes lenne valami okosnak megmutatni a sebet. Ez igy nagyon gaz!Kép

Petergabi!KépKépKép Macskanak alljon portret minden doki es irja ala. Akkor kiderul ki a Szantho es kis B-rol is lenne kepunk.Kép

Fic, ne hari, nem neztem, hogy Kecskemetiben cukor van. Abban is van, amit adtam? Teljes joszandekkal vasaroltam belole par darabot, pedig meg a hozzatapihoz van idonk. Ugy jo masfel honap.Kép Ezek utan en is jobban megnezem a cimket.
Vettunk mi is piskotakadat, elveszik benne a gyerek!Kép

A mostanaban volt/lesz szulinaposokat en is kulon koszontom!
Kép

VotivKép!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

én is csináltam itthon sok pépet, de a tejet csak még 1 éves kora óta adogatom neki, mert még 10 hósan is zöldet kakilt tőle
most kb hetente 1x adok neki, még mindig higítva
de még ez is meghajtja
lehet, hogy még nem szokta meg, vagy ez inkább tejallergiára utal??

votiv 8)
votiv

Votiv: köszi a reklámozást... hihi....

Ancsi: hogy csináltál tejpépet? Mi kell hozzá? mert én csak rizspépet meg ilyesmit szoktam, kölest stb...

Votiv: épp akartam kérdezni, hogy adtál-e Arnicát. És ilyen tényleg mindenhol előfordul. Mi első vágásnál a lábkörménél belevágtunk az ujjacskába. Jaj, de sajnáltam, de arincától az is pikkpakk elmúlt.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv ! Tudom nem is adok neki ! Kép Holléből szoktam venni köles és rizspépet , ezeket keverem gyümihez , vagy zöldséghez . Áron szereti .
Johi ! Én rendelnék tőled , de hogy ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Ja, igen, meg:

Kokusz, a Noklapja reklamcsikjaban is a te csajszid van?Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Johi, nincsmit Kép

igazi tej nélküli "tejpépet" házilag tápival/babatejjel + vmi gabonapehellyel/darával lehet rittyenteni

tegnapelőtt ajánlgattam itt a HIPP 3-ast is, cukor nélküli babatej (módosított tejfehérjével), és nem is vészesen drága (a Milumilnek kb 1/3-a...)

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Megint rengeteget írtatok, nem tudom követni mi is történik.
De az feltűnt, hogy Macséknál megtörtént a várva várt esemény. Gratulálok Kép

Az is feltűnt, hogy Gigi bekattant Kép Kép Kép, Gigi valamit beettél? Dokit váltasz??? Kép Kép, ennyire nem jött be a doki?? Vagy csak eljátszottál a gondolattal, hogy mi lenne ha?? Kép Kép

És mi panelben lakunk és csak a fűtésszámlán veszem észre, hogy panel, hiába laknak egy csomóan a lépcsőházban, észre sem veszem, mivel nincs velük gond. Szerintem ez is mint minden más ízlések és pofonok kategória. Ja és persze ha megtehetném, akkor kertesházban laknék a II.vagy XI. vagy XII. kerületben, de nem tehetem. Viszont nem tudom minek kellene törénnie (illetve tudom, ha nem kellene dolgozni járni és csak azzal foglalkoznék, hogy hordozzam a lurkókat, mindenfelé), hogy vidékre költözzek, én meg azt az életformát nem bírom (ez meg, lehet, hogy azért van bennem mert 20 évig vidéken laktam kertesházban Kép Kép), lehet bármekkora házam Kép Kép

Juc, gyógyulgass, szurkolok, hogy kilábalj a náthából.

Ja és Moose lelkes írása felbuzdított és elmentem a C&A-ba és vettem egy csomó cuccot, és persze a MOM-ban tök kicsi a gyerekcucc választék és volt rugipizsi 1190 Ft-ért de csak egy fazon, és nagyon szomorú voltam, mert ezek tök jók Kép Moose, csak óvatosan irogass, mert nem lesz jó vége Kép Kép
zsebi2004

fic,
azért nem mentünk mert jövő hetet beszéltünk megKép

ancsi,
ez amit elmondtam az emeletKép a lenti két szoba úgy néz ki hogy az egyik iroda a másik meg dühöngő b-nekKépszóval ott nincs hálóKépde ott is van egy nappali.....

gabi,
azért akartunk fentre is nappalit hogy a gyerekeknek legyen...mert pl nem fogok venni 3 számítógépet csak egyet és akkor az bekerül majd nekik a nappaliba,nincs veszkedés hogy kinek a szobájába legyen és ott tudják használni anélkül hogy a másikat a saját szobájában zavarnák.....
átcsoportostás kiárt,most lett kész és olyan amilyet szerettem volnaKép

fibi,
igen,új ház vagy lakás építésére és vásárlására teljes szocpol jár.és azért járok mikolósra mert ott van jó fodrász meg műkörmösKépés nem mondom meg hogy hol lakunk mert ugye az üldözési mániámKépde mailbe szívesen elmondom ha éredekelKép
Vendég

zsebi,
KépKépKépne viccelj már,ÕT leváltaniKépKépKép????sohaKép
és lehet hogy vki vmit tett a piámbaKép
a kertes házat utáltad vagy a vidéket????????
és már sokadjára "lurkókról" beszélszKépmost még mindent meggyónhatszKépés meg ugye ahhoz szoktam hogy kertes ház,vidék.....de mégis 1/2 3/4 óra alatt pesten vagyokKépmert azért pestfüggő vagyok én is ám,nődokim is ott vanKépmeg fogászom meg gyerekorvosom meg mindenem,a fél életemKép
Vendég

alig hiszem, hogy az indexen vezető hír, hogy elkelt a körszálló szomszédságában lévő lakás... kb 200 helyről kaptam meg a lakáshirdető emailt (smapet?) Fw: fw: fw: küldd tovább és tiéd a bevétel 1%a sábzsekttel
http://index.hu/blog/?blog=12

votiv 8)
votiv

Aki kérdezett, mentek mélek. Kép
neet
neet

Gigi,
figyelmetlenül olvasol Kép Kép
A kertesházzal semmi bajom, (persze a vele járó plusz munkákat most nem veszem figyelembe) de nem engedhetem meg magamnak, mert az hogy kertes ház közel pesthez az így egyszerű, de az aki naponta bejár dolgozni pestre és nem teheti meg, hogy autóval megy, mert nem akar naponta vagyonokat parkolásra fizetni, az ugye egy darabig autózik és utána bkv, ami már rögtön nem annyi idő mint amit te írsz. És még sorolhatnám, persze rossz hivatást választottam, a kötetlen munkaidő vagy otthon megoldható munka stb. teljesen más, szóval egy csomó tényező van amit ilyenkor mérlegel az ember. Vidéket pedig nem nagyon szeretem, de persze ez csak a korábbi tapasztalatom alapján mondom, és minden környék más és más.

Többesszám: egy ideje azt vallom, hogy az ember soha ne mondja azt, hogy SOHA mert nem tudhatja mit hoz az élet. Évekig gyermektelen családként akartuk leélni az életünket, most egy gyerekes család vagyunk, de bármi lehetséges Kép Kép
zsebi2004

Sziasztok!

Jajj, de sokat írtatok már megint, pedig mondtam, hogy ne tegyétek!Kép

Meg mire átfutottam már fel is ébredt Timi! Csak 1-2 kérdés!

Tudja valaki mennyi a szocpol most? Használt lakás vásárlásnál is adnak? Mert pár éve arra még nem adtak!

Jucus!

Beleszerettem Panna ülésébe!...meg Pannába is!Kép Ez ugye Concord Trimax?

Szerintetek nem kockázatos interneten rendelni ülést? Mert úgy lenne új olcsón!

Ancsi!

Eleinte normális az öklendezés szerintem a kajától! De hamar hozzászoknak! Próbáld higítani kicsit anyatejjel vagy vízzel! A krumpli meg ha turmixolsz a kajához, akkor krémesíti! Én azt szoktam, vagyis már egyre ritkábban!

Majd jövök!

ILdi
ildi76

Sziasztok

Dora
Igen a jobbszélső csajszi az Elina lányunk. Köszönöm a képet.Kép

Lányok
Ha valamelyik Napilap vagy ujság lehozza a BABAKÖTVÉNY babákat, Kérlek értesítsetek. Mert én nem nagyon tudom átnyálazni mindet.

Előre is Köszi

Manóka
jobbulást a dididnek.

Kókuszdió
kókuszdió

Kókuszdió !
Édes Kép
Múltkor Áron "reklámozta " a babakötvényt a Blikkben , tegnapiban meg bobozott Kép

Kép
Kép
greenolive

Juc Brúnónak pont ugyan ilyen színű ülése van Kép, tegnap nem voltam benne biztos, de ma megnéztem az autóban és jól emlékeztem.

feledékenyzsebi
zsebi2004

Ha valaki autószerelőt keres csak szóljon, tudok egy tutit és csak turórudit vagy ropit kér fizetségül Kép

Kép
zsebi2004

Ancsi,
köszi a valasztKép

Gigi,
okés, akkor irjal meltKép cimem a profilbanKép

Ildi,
ugy tudom, hasznalt lakasra fél szocpol jar. www.csaladinet.hu

KépKép
fibi

zsebi,
az előfordulKépmost tört ki nálunk a parsztgyalázat,szóval lehet hogy nem figyeltem arra mit olvasokKépés korrekt az amit írsz,én is azért csinálom most ezt a tanfolyamot hogy itthon tudjak maradni és ne kelljen pestre járnom minden nap,mert attól fáj a fejemKép

többesszám:ezt már mintha mondtad volnaKépKépakkor most "jön ha jönni akar"Kép??????
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: