A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc: az az autósülés, amit kínálgatsz, melyik kategória? az már 36 kg-ig, vagy csak 18-ig? figyelj csak, Te ismersz babaszobáról egy Szné Simon Ágit?

Figi: hajrá!!!!!! majd tudósíts, hogy mik a fejlemények! Kép

Zsan+Gigi: szétröhögöm magam rajtatok Kép Zsan, nekem is mond meg a frankót lécci az iwiwen, mint Votivnak, köszi!
ficánka

Fic!

az 15-36-ig és nagy fiúknak való,a kocsi saját övével kell bekötni:Vincenzonak az még nagy.

És ismerem Ágit én is tőle vásároltam aa babakocsimat.

Juc
20170114224602

sziasztok!
na jó, én is leszállok akkor a kisBarnáról...KépKép egyébként megjegyzem, nekem is van egy férjem, bár ő nem olvasgat minket...elég neki hallgatni ENGEM!!!KépKép
és szomorú vagyok, h a helyes, okos és a többi tipusú pasik sosem szinglik...Kép
Fic,
máris elmesélem...Kép
Gigi,
képet pedig majd Macstól kell kérni, rajzol ő neked róla paintben!!!Kép ugye Macs????????KépKép

jelentem fog még mindig fáj, már egyre gyakrabban kenegetem, de most megint bevettem egy rubofent.Tegnap használt.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi, Biatorbágy?
még nem sikerült megszereznem a filmet, de nem is ígérnék semmit mert fogalmam sincs mikor járok valaha még az örs környékén Kép Herbaházban is kb 3 hónapja voltam Kép

qva szar passzban vagyok hirtelen
lezártam a lapot, aztán egy órát jáccottam Istókkal, tök klassz volt. viszem fürdetni - apa még sehol - és én baromállat nem vettem észre, hogy reggel otthagytam a borotvám a kád szélén, mert rohanvást ugrottam ki onnét és nem figyeltem Kép
és épp 2 napja cseréltem benne pengét...
Isti fürdik, szép rendesen, aztán mikor ki akartam venni, kiderült, hogy a szobában maradt a törülközője. gyorsan kirohantam érte, és mire visszaértem, a gyerek kezében és a szájában volt a borotva. szájával szerencsére semmi nem történt, viszont vszínű ahogy elvettem tőle, megvágta a mutatóujját, és persze patakokban ömlött a vére...
majdnem egy óráig képtelen voltam elállítani
közben őrültként rohangáltam a lakásban zsebkendőért, textilpelusért, hideg víz alá tartani, leszorítani, sebfertőtlenítőért, ragtapaszért, aztán mégis kötszerért, aztán vissza a csaphoz az ordító, vértől csöpögő gyerekkel
közben sikerült kivenni az elsősegélycsomagot a konyhaszekrényből majd retúr hatalmas lendülettel jól beb...tam a sarkába a fejem Kép úgyhogy gyerek zokog, votiv zokog
végül az apja is végre felvette a telefont, és mondta, hogy gyorsan sózzam be a sebet - ettől kb 15 perc alatt el is állt a vérzés, és további fél órán át figyeltem a gyereket, hogy nincs-e baja
végül egész jó kedve lett, vihogott meg csettintgetett a nyelvével meg még enni is kért
én viszont egy idegroncs lettem Kép

ígérem soha többé nem hagyok borotvát a kád mellett, vagy áttérek a szőrtelenítő krémre, vagy a gyantázásra

votiv 8)
votiv

Kép
20170114224602

Votiv,
júj!!!!!!!!!!!borotva számomra nagy mumus...én még "kicsi" voltam, és leborotváltam húgom haját, és gondoltak kitisztitom az ujjammal és végighúztam rajta...hát nekem is ...patakokban...Kép
szegény szegény Isti és szegény szegény Anyukája!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! igyál egy bélizt!!!!!!!!!

Juc,
ez tetszik. de nekünk már van. azért priviben megirod, mennyi az annyi, csak érdeklődöm. De tényleg tetszik. Bárcsak néhány hónappal korábban szóltál volna...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na, megint itt vagyok! Timi alszik, apjuk dógozik, éjjel jön, úgyhogy enyém a gép!Kép Csak a fejem ne fájna!Kép

Zsanci!

A Rubophen kutya fülét nem ér, gyenge! Algopyrint érdemes bevenni, akár lázra, akár fogfájásra az a jobb!

Votiv!

KépKépKép Jajj! Sajnálom! Remélem nem lesz gond Isti ujjacskájával!
Én is állandó frászban vagyok, nehogy valamit egyszer ottfelejtsek valahol, amit nem kéne! 1X a nagyollót már majdnem ott hagytam a gyerek előtt az ágyon! Annyira kell figyelni mindenre!Kép

Fibi!

De jó! KépÉn is agyalok a költözésen és próbálom rábeszélni páromat! Ma is győzködtem egy sort, de sikertelenül! Azt mondja nagyon lementek a lakásárak és ráfizetnénk, ha eladnánk, de gondolom, amit megvennénk akkor annak is alacsonyabb az ára nem? Nem bírom ezt a 3. emeletet, meg tök nem olyan ez a lakás amilyet szerettem volna, csak írtó pechesek voltunk!
Én nem azt hittem hogy pl. Diósdon direkt olcsók a lakások!

Juc!

Hogy vagy? Javult a megfázásod?
ildi76

Ildi!

Kurálom,nem akarom elkiabálniKép

Juc
20170114224602

Juc,
igy még szomorúbb vagyok!!!!KépKép
ezért az összegért azonnal elvittem volna!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi,
pirinekre allergiás vagyok!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Petergabi! Semmi gond, nem ijesztettél el. Csak én ilyen nehezen döntő, tanácstalan típus vagyok. :-)
joophe

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Sajnálom!
20170114224602

és olyan kis nyamszli vagyok, h nekem már ez is hatott...kicsit jobb...mármint rubofennel...Kép

hol van Lindi, és a képek???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Rengeteget termeltek így hétvégén isKép hát senki nem pihen csak én? Kép

Neet!

Ok megbocsájtok a krémesek miattKép de csak most az 1szerKép és nem összevágtamKép direkt neked készítetettemKép

Ja és annyira belejött és tettszik neki hogy ő tud állni, hogy egésznap mást sem csinálKép itt hagytam ma a nappaliban 1 percre míg kitértem oda, és jövök vissza, már áll a gyerekKép és szegény akkorát esett hogy csak úgy koppantKép Kép

Ancsi!

Mazsola Jucus szerzeménye, és sajnos szégyen gyalázat de elfelejtettem, hogy ki szerezte, pedig innen vkiKép bocsi még1szerKép

Macs apu+anyu!

Gyermeketek gyönyörű, gratulálok hozzá!!

Gigi!

Nem igen olvastam vissza de láttam h diósdi telkekről írsz. Igen drága hely nagyonKép mi itt lakunk, és pont eladnánk a házat ha vkit érdekelKép de ki sem merem írni mennyiért! 8számjegy és már majdnem 9. Ja és tök reális az ár mert m2 re 240ezer. Ami ha azt vesszük nem is olyan sok ahoz képest hogy az újak már 300etől kezdődnek m2.
eszti25

Visszaolvastam és láttam, hogy FIBI ti néznétek diósdon. vannak gyönyörű házak! Kép
eszti25

Eszti!

ZANZA
20170114224602

Sziasztok! Újra jelentkezem és jó hírrel. Megtaláltam az orvost, aki tud vállalni. Az ötödik sikertelen "sajnos nem tudom elvállalni" válasz után kicsit elkeseredtem, mert azt hittem nem jön össze, de nem adtam fel és tovább próbálkoztam. Az orvosom neve Dr Faludi Pál, azt hiszem Votiv ajánlotta, már nem emlékszem sajnos, de szertném megköszönni mindenkinek, aki válaszolta kérdéseimre és orvost ajánlott!!! Nélkületek biztos nem sikerűlt volna!Kép
Szóval voltam is nála, megvizsgált nagyon alaposan .Az UH alatt megkérdezte viccesen, hogy "hova nő ez a baba??" A 31. héten vagyok és a mostani becsűlt súlya 2150 gramm. 2 hete 1800g volt.Azt is mondta, hogy a méretei alapján a 33. héten kellene lennem. Akkor most tényleg ennyire nagy??? Egyébként folyamatosan viccelődött és nagyon kedves és szimpatikus volt! Jól éreztem magam abszolút nem feszengtem nála! Kérdezte, hogy hogyan találtam rá? Mondtam neki, hogy az interneten kérdezősködtem, mire ő: " csak nem a babaneten?" KépKép Én persze helyeseltem!Kép
Azt is mondta, hogy mióta megy ez az oldal azóta nagyon megnőtt a náluk szülő nők száma!KépPersze ez nektek nagymértékben köszönhetőKépKépMondtam is, hogy nem csodálom, mert nagyon kedvesek és segítőkészek vagytok!!Kép
Egyszóval köszönöm mindenkinek, aki segített!!
Próbálok többször jönni, de nem nagyon jön össze sajnosKép, ha meg itt is vagyok, akkor annyi az iromány, hogy nem győzöm visszaolvasni!Kép
De azért igyekszem!

Kép
renee

Zsan:ez tök jó!/MNO/GIGI:meg van a megoldás!Megkérjük Fülöpke anyukáját!!!KépNa????

petergabi

Jucus!

Tényleg! KösziKép

Zanzától meg bocsi megintcsak! Kissé rövid az agyamKép
eszti25

Votiv:ez szörnyen hangzott,remélem már mindenki megnyugodott!De mit szólt a sóhoz szegénykém?KépEgyszer mi is megtapasztaltuk,hogy mennyire képes vérezni egy baba.Kicsi Dorkámnak először akartam levágni a körmét csipesszel és nem vettem észre,hogy a kicsi ujjhegye is ott van.Én meg rányomtam...jaj,még most is rosszul érzem magam tőleKépNa akkor min.20 perc volt mire elállt,alig tudtam ragtapaszt rakni rá,mivel annyira pici volt a keze.

petergabi

zsanci,
nemááááááááááááKépna jó,akkor én is leszállok róla,egyedül nem is annyira izgiKépés nekem is van férjem....pont tegnap este röhögtünk azon a bnőmmel hogy panaszkodik nekem hogy 2005-ben 5 sexuális élményben volt része és én meg mondtam hogy nekem annyiba seKépmire kérdezi hogy és apa?????én meg mondtam neki hogy az már rég nem az élmény kategóriába tartozikKépés ha ezt elolvassa asszem válunkKépKép

votiv,
tudom hogy nem érzed magad jobban tőle de ez minden családban megesik ahol ilyen rossz anyák vannak mint miKépanyukám pedikűrüzik és kint felejti a PENGÉT az asztalonKépb persze el akarja venni és megmarkoljaKépinnetől kezdve kb ua,vér ömlik patkokban,én üvöltök anyámmal,ő bőg,gyerek meg kostolgatja a vérétKépmert tök mindegy volt mit csináltam jött ezerrelKép
másik:ezt nem akartam elmesélni senkinek mert tiszta gáz de jót fogsz röhögni rajta,remélemKépszenteste:5kor vacsi,ajándékozás és utána fél 9 körül apával úgy éreztük talán kéne még egy kis halászlevet enniKéplemegyünk és elötte pezsgőztünk de már elmostam a pezsgőspoaharakat...apa megy egy zöld színű nem átlátszó üdítőspohárba töltötte magának a maradék pezsgőt.én ezt nem láttam.gyerek felmászik a székre és beleiszik a pohárba,amiben én azt hittem üdítő van....megkérdezem tőle hogy fini?ő bologat és beleiszik mégegyet....meg mégegyet...egyzser csak kiönti én meg érzem a pezsgő illatátKép2 napig nem tudtam aludni szörnyen érzetem magamKépszóval én egy bűn rossz figyelmetlen és felelőtlen anya vagyok és a másfél éves fiam bepiálKépén vagyok az anyák szégyeneKép

zsanci,
macskusz látta már?????????két szopi között kiadom neki a feladatot,biztos imádna érteKép a barátok mennek,az elenségek gyűlnekKépKép

eszti,
Képigen,sajnos tisztában vagyok az ingatlanárakkalKépén drukkolok hogy el tudjátok adniKép
Vendég

Eszti,
igen, mi keresünk elado hazakat Diosdon IS, ha nem tul draga, mert nem vagyunk kögazdagokKép Mél ment, küldhetsz képet is a kecorolKép

Votiv,
juuuuuj, ez borzalmas lehetettKépKépKép
Bia is szoba jöhet, bar kicsit messzebb van az ideálisnál, de egyelöre mindegy hova, csak el innen. Aztan majd ugyis a pénz dönt, meg egyéb szempontok... Most mar sokkal okosabbak leszünk, hogy milyen helyre megyünk (talán)Kép

Ildi,
költözzetek Ti is, üzenem a párodnak, hogy a gyerekek szeretnek kertben szaladgálniKép

Gigi,
ez horribilisnek hangzikKép De azert ahogy nezegettem a neten, van mar 20millaert is normalis haziko, mi kicsit (max 100 nm) akarunk, nem egy villatKép

KépKép
fibi

Renee! Kérlek dobj nekem egy mailt, az adataim között megtalálod a mailem. Köszi!
joophe

Neet,
mél ment.

Juc,
tetszik az ülés, Balintnak lassan aktualis lesz venni...

KépKép
fibi

Zsan!

Ja, értem! Az más! Akkor marad a Rubophen!Kép
Tyű, erre kíváncsi leszek! Vajon a kórház melyik falára fognak rajzolni?

Votiv!

Még annyit, hogy nehogy elkezdd magad rossz anyának érezni! Nálunk is történt már durva dolog, amit itt le sem merek írni, és csak egy pillanatra nem figyeltem oda! Szerencsére nem lett baj! Igaz, én (is) rögtön rossz anyának érzem magam, ha rágondolok, de megpróbálom tanulságként kezelni!KépCsak tudd, hogy máshol is történnek ilyenek! Ne őrlődj rajta!

Fibi!

Én is szeretek a kertben szaladgálniKép...csakhát így is van elég hiteladósságunk, nem fér bele több, úgyhogy max. egy szintén panel, de földszint vagy első emelet jön majd szóba!
ildi76

Szia Renee!

De jó! Örülök, hogy megtaláltad a dokidat!KépKép
ildi76

fibi,
sok szerencsétKépén csak azt tudom hogy amilyet mi szeretnénk az mennyiKépmert mi ugye 3 gyereket szeretnénk és azoknak azért kell helyKépez mondjuk nekem mindig is nehéz kérdés volt.....nekünk most alul 130nm fölül meg 100 a kecónk és ahogy eladtuk a lakásunkat kecskeméten bővítjük mert kicsiKépén mondjuk nem tudnám eldönteni hogy vegyek vmit vagy építsek......mert azért ugye valljuk be hogy ha veszek az biztos nem lesz pont olyan amilyet megálmondtam és nem sokkal olcsóbb mintha építenék.és mire az olyan lesz amilyet szeretnék........
és nekem nem nagyok az igényeimKépKépKép
most hol laktok amúgy????és miért akartok eljönni onnan?bocs ha már írtad,csak nem emlékszemKép
Vendég

És még én vagyok kőgazdag... Kép
Gigi, ez nem semmi kecó!

KépKép
oxigen
Györköny

Fibi!

Ha gondolod,bár szerintem neki ez még nagy!

Juc
20170114224602

oxi,
nem nagy számKépde tényleg......alsó szintet fel kéne újjítaniKépk...a sok pénz kéne még hogy kész legyen és olyan amilyet szeretnénkKépnappalink pl olyan nomád hogy egy sz@r ülőgarnitúra,számítógép meg bár.....se polc,se szekrény,se semmiKépcsak nekünk állati sok hely kell.figyi,milyen mailcímre írhatok amit meg is kapsz?????????mert itt küldözgetem én az üziket csak nincs válasz és asszem nem kapod meg őketKépés ez krenköl ein bischenKép
Vendég

Gigi, 180 cm körül.

Eszti, semmi baj, már éppen meg akartam említeni, hogy a tiétek milyen újszerű állapotban van.Kép Miénk már egyszer félig elhagyta a sapkáját - mondjuk nyár volt - a sálról már nem is beszélve.Kép
Ancsi kell egy Mazsola, mert 14-én megyek Egerbe, ára: 1200 Ft.

Votiv, ez szörnyű, szegény Isti, szegény Anyjuk!Kép
zanza

Gigi!

Oxi már alszik!De lehet hogy nem is a mélcímével van gondKép

Juc
20170114224602

Gigi,
huuu, tudod Te, mi hany nm-en lakunk? Ezek utan le sem merem irniKépKép Nekünk mar egy 80 nm is hodalynak szamitanaKép Emelet nélkülKép
Amugy Szadán lakunk, és szeretem a helyet, mert szép a panoráma (domboldal), és jo a levegö, de nyaralni ideális, nem lakni hosszu tavon. Mar ott tartunk, hogy B a kutyakkal beszelget az utcabanKép (komolyan, mondja nekik, hogy "VAU"), mert sokszor egy lélekkel sem talalkozunk egesz napKép Szoval leginkabb ezert, meg sok masert isKép

Ildi,
ez tetszettKép hitelKép, az nekünk is van, de megprobaljuk mégis.

Juc,
jaaa, én hülye, aszittem, a hordozo utan mar ilyet kell beszerezniKép

KépKép
fibi

Zanza,
dejo, hogy Te is itt vagyKép
Hadd kivanjak utolag is Reka lanyodnak boldog EGYévest!!! KépKépKép
Jol telt a szilveszteretek?Kép

KépKép
fibi

Fibi!

Én örültem volna a legjobban ha ismerős viszi el.Jó ülés,és az ára sem rosszKép
20170114224602

Gabi! én soha nem szoktam rá az ásványvízre, így teljesen sima vizet iszom, ebből főzök, és ebből készül a tápszer is. én úgy tartom, hogy kicsit elharapódzott az ásványvíz mánia, és a természetes csapvizet ivó embereket kicsit lenézik. engem nem izgat Kép , én vedelem tovább. minden nap 3 liter teát iszom (gyümölcsteákat), és kizárólag csapvízből. nagy ritkán iszom ásványvizet, havonta kb. 1-2 litert. gyerekemet is így fogom nevelni.A felbontott ásványvíz már 1 nap múlva nem "steril", úgyhogy majdnem mindegy, ráadásul majd cserélgesd a vizet, mert nem biztos, hogy a gyerkőcöknek jó, ha folyton ua ásványokat kapják X mennyiségben. szóval ne csak szentkirályit adj.

Jucus, én is így iszom a vizet, mint ti. csirkepörköltet mióta adsz neki? glutént? figyi, akkor te tudsz segélni! Lencse most lesz 5 hós, és vettem pár 5 hós babakaját, amiben hús is van. tényleg lehet 5 hótól húst adni? vagy azért várjak vele?

és engem se feledj, én is BB-nél szültem. Kép

és én is pont ezt mondtam, hogy a doki az doki, nem pasi. úgyhogy nem izgultam rá egyikre se túlzottan Kép . ha jónak tartanám őket, akkor tökre zavarban is lennék előttük. mondjuk így utólag észrevettem, hogy az én dokijaim jópasik voltak...node.

Rylie! nálunk is még hótt kupi volt 39. héten is a lakás, és mikor megszültem, akkor is, úgyhogy gyors a férjem tette rendbe. a fürdetést megmutatják, de más az,ha neked kell csinálni. én elejében iszonyúan féltem, de utána nagyon könnyen ment. esetleg kérd meg őket, hogy hadd próbáld meg ott. a pelusozást is megmutatják, meg a köldökcsonk kenést is, ha kéred. úgyhogy tényleg ne félj!
K vitamint a kizárólag anyatejjel táplált babák kapnak, és a gyerekorvos írja majd fel.

Zsanci,
és honnan ered a neved? nekem tökre teccik!
a bölcsességfog igen szar tud lenni, nagyon sajnállak. mondjuk legalább te még most leszel bölcs, én meg már- mint korábban írtam-, hivatalosan is sík hüle lehetek, mert múltkor húzták ki az utolsó szavatosságát vesztett bölcsességfogamat.

Votiv!
Istók kezét puszilgasd meg, nem tudsz mást tenni. én mikor 1x elvágtam borotvával a kezem, nekem is bazi mélyre vágott, úgyhogy most már vigyázok vele. a fejem pedig úgy beb...tam tegnap, hogy egy véraláfutás és egy púp van a hömlökömön. szóval mint sorstárs is sajnállak, és remélem minden jóra fordul, és jobb kedved lesz. a találkán olyan, de olyan mosolygós voltál! imádtam!

Renee!
akkor most már sűrűbben fogsz jönni? és igen, Votiv ajánlotta neked Faludi dokit! örülök, hogy bejött!

Gigi!
te szedd össze magad, és ne itasd a gyerököt pezsgővel! Kép Kép Kép Kép
és kár, hogy nem jöttél a talira, mert mivel együtt fogunk majd pocakozni, jó lett volna barátkoznunk Kép, főleg, hogy kiderült, kőmilkós vagy Kép
mi 37 m2-en lakunk, azt gondolhatod milyen szűkösen férünk el Lencsémmel. tavasszal el kéne adnunk a lakást, és venni a környéken egy kb. 80-ast.

BÉBIÉTEL:
most elővigyázatos voltam, átnéztem mindet, és csak cukormentest vettem. főként kecskemétit, de becsúszott 1-2 Hipp is. meglepően sok bébiételben van cukor, meg só.

TEJPÉP:
sikeresen elkészítettem életem első tejpépét ma de. zabkorpa+banános tápszerrel felfőzve. tök olyan lett, mint a tejberizs, csak nem olyan édes. Lencsi falta, de néha öklendezett tőle, pedig turmixgéppel megpróbáltam kicsit aprítani az amúgy péppé főtt korpán. általános ez, hogy így öklendeznek a "szilárd" kajától? vagy én rontok el valamit?

ancsipancsi

zanza,
ok,hát akkor nem ő voltKépmax 160-165 centi

juc,
KépKépugyse sértődök meg bibibíííííííííííííííííí

fibi,
írd le nyugodtanKépsok bnőm kis lakásban lakik és tökre jó mert irtó jól berendezték és tökre szeretek náluk lenni mert olyan otthonosKépnekünk nagyon nagy és csomót kell rohangálni b utánKépmeg a miénk kicsit hidegebb mert mditerrán stílusú............
Vendég

ancsi,
mondtam már hogy bírlakKép???????de azért még barátkozunk teeeeeeeeeeeeeeeeKéphátha jössz mayába is egyszer vagy bogárkáékhoz majd és akkor ott világra szóló(meg pocakra szóló)barátságot kötünkKép
és adjátok el a lakást és egy nagyont vegyetek mert 4-en hogy fértek el majd 80nm-enKépKép????????????
mondjuk én el vagyok kapatva mert mindig kertes házunk volt és el nem tudom képzelni hogy lehet panelban élniKép....mikor még fehérvárra jártam suliba ott voltam albérletbe egy panelbe....egy hét múlva felmondtam és hazajöttem de az az egy hét is bőgéssel telt és majdnem megőrültemKép
Vendég

Gigi!
nekem volt panel lakásom, de sosem laktam benne. sima társasházban lakunk. a panel csak azért nem jött be, mert irtó vénk...ás vagyok, és utálom a zajt. ott meg minden áthallatszott. még akkor is zavart, mikor az éppen megvett lakásomban takarítottunk. kertes házra nagyon kőmilkósnak kellene lennünk, úgyhogy inkább maradunk itt a környéken. az álmom az egy nappali + 3 kicsi szoba lenne, de nem hinném, hogy összejön, így marad az 1 nappali+2 háló.

ancsipancsi

Gigi!

Miért nemKép

Ancsi!

Pörköltet konkrétan tegnap kapott mert az ő fözije még nem volt kész és éhezett.Na úgy benyomta és ette,hogy csak na.
10 hónapos múlt.
Mi nem vagyunk nagy húsevők ezért én nem is erőltettem nagyon,kb.8 hósan kezdtem el adni neki.
Most jól meghazuttoltam szegény pörköltetKép

Glutént kifli meg kalács formájában szintén 9 hósan úgyanis nem volt foga és addig nem mertem vagy inkább kényelemből mert akkor ugye ott kell lenni vele végig ,de nem a glutén miatt.

Inkább próbálj csak zöldséges,gyümölcsös ételeket adni,rá ér még a hús szerintem.Aztán ha ráérez az ízekre akkor onnantól már nem nagyon tudsz diktálni,legfeljebb próbálkozhatsz,ugye Zsanci?!Kép
De semmi baja nem lesz ha kap húst!
Ahogy érzed,de most komolyan!Én a tápról azt hittem,hoyg megmérgezi a gyerekemet mert ugyi ezt tplántálják mindenhol az anyákba,aztán tessék:már a második gyerekem tápozik és kutya baj.

okoska
20170114224602

Juc,
akkor jövöre megveszem, ha megtartod addig nekemKép

Gigi,
alul 30, felül 25, plusz pince, és hatalmas kert. (de minek? utalok gazolniKép)

KépKép
fibi

Van egy ilyen csajom:
Kép
20170114224602

Fibi!

De még akkor is nagy lesz,Soma most kapta.Csak az az igazság,hogy átcsoportosítottam az üléseket az autókbanKép

Juc
20170114224602

Juc!
Panna olyan szép! jó biztonságban van az asztalon. és látom ti se szedtétek még le a fát. Kép

de figyi, kérdeztem, hogy általános-e, hogy néha öklendezik a kajától, mintha egy spatulát nyomnék a nyelvére, torokvizsgálás céljából? nálatok volt ilyen? főleg a sűrűbb kajáknál csinálja.
és ha 2 foga van egy gyereknek, akkor lehet majd kiflit adni neki? valahogy elcsócsálja?

ancsipancsi

Szerintem új neki még az étel állaga és azért öklendezik.Ildi írt hasonlót régebben Timinél is volt ilyen,de pár alkalom után tuti elmúlik.
2 foggal talán,bár én azért most már nyugodtabban adom neki amióta fenn is van nekiKép
ÉS amikor már kicsi a keksz vagy kifli akkor könnyen betömi és ki kell köpetnem vel vagy kikotorni mert azt azért nem tudja ám elrágni még így sem.

Fát talán hétfőn szedem le majd.
20170114224602

ancsi,
és akkor a két kőc lesz egy szobába???????azért kérdezem mert egy csomó ismrősömnél így van de én nem tudom magamat meggyőzni hogy az azért nem a világ vége ha addig amíg nem leszünk teljesen kész a két gyerek egy szobában lesz....és ezen kattogok hogy mi lesz ha nem lesz kész időben és jön kettecske aki ugye velünk lesz egy szobában,de akkor isKéptudom hogy baromság,b pl még egyszer nem aludt a szobájában,kizárólag dísznek van meg játéktárolónak használjukKépde akkor isKépnehogymá' ne legyen szobája aminek a falára kiaggatom a születési értesítőjét meg minden művemet amit neki csinálokKépmert ha később lesz kész akkor már nem fogom tudni kitenni mert kidobja a sz@rjaimat,az tutiKéphogy neki ez nem kellKép
tudod az a gáz hogy lent van a konyha+nappali+dühöngő b-nek meg az iroda + füri
és fent meg van füri meg nappali+2 szoba és mindkét szintem csak 2 szoba van,egy nekünk egy b-nek és ha jön kettecske és nem vagyunk kész vkinek a másik szinten kéne aludni vagy közösen........de eldugulok mert ez igazából nem is probléma csak annyira unatkozom meg annyira gondolkodom mindenen hogy most utoljára ez a baromság jutott eszembe és leírtam mert szófosásom vanKépde tiszta égő hogy én ilyenekkel foglalkozom és ez tényleg nem probléma.........csak ma ilyen hüle napom vanKép

juc,
KépmertKépén szeretlek titeket.TÉGED IS!!!!!!!!
Vendég

Ancsi!

És ha azt mondom,hogy Panna egy az egyben olyan mint én ennyi idős koromban akkor az szerénytelenségKép
20170114224602

Nálunk is egy szbában vanak aköcök.És Soma nemis akar külön szobát!Pedig most lesz neki ,de ha nem akar akkor nem kell ott aludnia külön Pannától.
20170114224602

fa nálunk is van és lesz is egy darbig.képzeljétek,nem mászott ki az ablakonKéppedig azt hittem,de neeeeeeeem,így aztán maradtKép

juc,
csajod édes,én is nagyon szeretnékKép

úgy szeretnék még egy babát.............
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: