A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kriszta!
Mailt neked is küldtem. Kincső nagyon helyes!

Zsóf!

Bubus nagyon édi a talis ruciban!

Róki!
Köszi, megkaptam, küldöm a maileket folyamatosan!

Nyúlné!
Kisnyúl tündéri. Talira jöttök? Jan. 27-én pénteken lesz nálunk!

Megann!
Nekem is csomókban hullik, 1 éve kezdtem el növeszteni, de minek??? Úgy érzem le lehetne vágatni újra, már olyan kevés. Pedig alapból rengeteg hajam van.
Én is vettem a gyógyszertárban valami ampullát, ha nem lesz hatásos veszek vichyt. 9E pénz, nem olcsó, de a gyógyszertáros szerint nagyon hatékony.
Milyen ampullát vettél? Revalidot lehet szoptatás mellett szedni?

Évianyu!
Üdv közöttünk, tényleg elég pörgős ez a topik!
Most lesz majd babtali is.
Leon kisfiam szept. 1-én született, van még egy fiam, Noel. Õ áprilisban lesz 2 éves.
Budapesten lakunk.

Duda!
Mail neked is ment.

Mea!
Lívike milyen nagy lány már!

Angelani!
Erhard is nagyon cuki!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mea!

Lívike nagyon szép! Látom, Nálatok is csörgődömping van!

Duda!
Nekem is Kisnyúl a kedvenc kishapsim! De asszem már elkelt! Összeeresszük érte a kiscsajainkat?
Nyúlné, mit szólsz, milyen kapós Kisnyúl?

Ákos, Virág, Olika és Erhard is nagyon helyesek!

Duda!
Én tudok Győrben 2 angol turit is! Kép
A múltkor vettem 2 rucit. Az egyik épp jó volt, egy szoknyás ruci. Kép A másik meg derékban szűk, vagyis fel se ment. Kép Ezt még gyakorolnom kell majd. KépKép
Vendég

Spanci!
Tali majd csak jan. 27-én lesz.

Malvinka!
Ha a Rákóczi út-Szövetség u. sarokra gondolsz, akkor az darab áras. de 990 Ft-ért egy dzsekit kapsz max., nem egy kiló cuccot. Vidékhez képest az angol turik nagyon drágák Bp.-en, sajna.
Ennél egyébként vannak jobb turik is, igaz azok egy kicsit drágábbak. Pl. az Október 6-a u.-ban van egy kimondottan gyerek turi is, igaz a fiú ruhákban a múltkor nem volt túl nagy a választék.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Szia Spanci!

Jó, hogy végre megint hallok Rólad!
A taliról vannak képek a győri topicban, meg majd ott írok róla, gondolom itt úgyse sokmindenkit érdekelne.
Jól vagytok? Kevin biztos sokat fejlődött, dobjál fel róla képet, ha tudsz!
Vendég

Sziasztok!

Nem tudlak mostanában, olvasni Titeket!Kép Olyan sokat írtok képtelen vagyok követni!!! Ne haragudjatok!

Csak a képeket néztem végig=minden baba gyönyörű Kép, meg egy-két hozzászólást olvastam, de azt hiszem a hangulat most nem is igazán jó KépKépKép

Nem tudom mikor jövök megint.

Viki+Peti 16+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Spanci!

Én nem ennék kiwit egyrészt az allergia miatt, másrészt kicsípheti a babapopsit.
Vendég

Kép
Ez egy mai kép!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Spanci!
Bocs, akkor ez nem az a tali.....

Róki által küldött listából küldtem emileket a pontos címről, ha valaki nem kapott, vagy szeretne jönni, az írjon mail címet, küldök neki is.

Pusz: Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép
spanci

Barbi!

Nekem nem jött mail! Kép Direkt? Kép profilomban benne van.

Viki!
Nagyon helyes kissrác Petike! Kép

Dóri
Vendég

Bocsi, kicsit nagy lett még mindig, de legalább sikerült!

Õ a mi szemünk fénye, Kevin!

Tünde,
köszi, hogy örülsz nekünk! A fotókat majd megnézegetem.
Én is ezt gondoltam a kiwiről, de annyira szerettem volna enni belöle.

Nyulné,
nagyon jó fotókat tudsz te késziteni? Fotós a szakmád? Kép

Barbi,
a hajam nekem is hullik Kép

Viki,
irtó aranyos a bébid!

Kevin szépen fejlődik, hát az átfordulásos téma még nem igazán megy. Eddig kétszer sikerült neki hasról átfordulni, de szerintem véletlen, azóta sem. Hason utál lenni, hamar elfárad a kisfeje-tartásában. Mi is felállitottuk a járókat, szépen eljátszik benne egyedül, csak hallja a hangunkat ez a lényeg. Sokat dumál, szereti, ha énekelek neki, a "Nyuszi ül a füben" a kedvence. Szerintem, mert akkor mindig fülig ér a szája. Amúgy is de erre különösen.
spanci

Dóri!

dorottya.kovacs@bt-hungary.com címre küldtem.
Ez jó cím?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Az a céges! Kép Én meg gyeden vagyok! KépKépKép
dorottya_kovacs kukac yahoo.com

köszi
Vendég

Dóri!
Most látom, más, mint a profilodban.
Akkor arra is küldöm.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Köszi Kép
Vendég

Dóri!
Bocs, én ezt nem tudtam, a Róki listájában még ez van.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Lányok,

fogyókurával mi a helyzet? Olvastam, hogy páran elkezdtétek? Hogy álltok vele?
Én is próbálgatok vmit kezdeni magammal, mert nem érzem magam jól a börömben. Egyenlőre a kajáról nem tudok lemondani, bár sokat nem eszem, az a baj talán, hogy rendszertelenül és általában este.

Kevin 9 körül általában elalszik, azért vagyok csak fent ilyenkor mert még egyszer 11 kor szoktam fejni, aztán alszom, mert 6-kor van csak újra szopi, aztán fejés és megint alszom, mig a bébi fel nem kel olyan fél 10 körül. Szóval ilyenkor tudok csak tornázni. Letöltöttem "Norbi" hasizom,comb,farizom-gyakorlatait kb.20 perces, erre vagyok képes márcsak. Sokszor ez is fárasztó, de muszáj-muszáj. Kép
spanci

Spanci!

Helyes kissrác Kevin, és már milyen nagy!
Én minden reggel fogyózok, de nem tart sokáig, mert aztán éhes leszek, és jöhet a kaja! Meg tudnám enni a jövő hetet is, pedig már nem szoptatok, és remélem a kisöcsi sincs még a pocakban.
Kép
Vendég

Sziasztok!

Spanci:
rokica kukac yahoo pont com

Megann:

Ne máááá. Kép

Hajhullás:

Pár hete nekem is nagyon hullik. Hallottam, hogy szülés után fog, de titokban örültem, mert 4 hónapig nem hullott... na aztán most... állandóan a hajamat szedegetem le a gyerekről, a kajából, a kádból, a számból, a ruhámról... szörnyű. Lehet én is megpróbálom a plusz cinket...

Képzeljétek, Zsuzsa baba legújabb tudománya, hogy kidugja a nyelvét és fúj, ilyen rotyizós hangokat produkál, és ha visszacsinálja neki az ember, akkor vigyorog mint a vadalma. Kép

És állandóan a lábait meregeti az égbe, meg fogdossa őket. Egyszer-kétszer besegítettem a meztelen lábát a szájába, akkor nagy lelkesedéssel szopizta. Kiváncsi vagyok, mikor tudja majd magától is.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mindenki lelépett? Pedig úgy örültem, hogy visszataláltam erre a pörgös topikra.

Egyik kedvenc képem:Kép
spanci

Barbapapa, megkaptam a mail-t, köszi!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Most már csak azt nem tudom, mikor lesz a tali. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Spanci!

Helyes a bébid! Kép Pörög ez, csak már este van, ki ki nyugalomban.. Kép

Barbi! Kép
Köszi, megkaptam a mailt.

Mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát! Kép

Dóri
Vendég

Roki!

Ezt a nyelvkidugós-fujogatós dolgot Zita is imádja! Ha mi is csináljuk, az meg már maga a kánaán!

Nekem meggyőződésem, hogy egy hajszálam rátekeredett valahogy a mandulámra, és néha csikiz, majd megfulladok, olyan rossz érzés!

Spanci!

Néha van itt is egy kis szünet.
A győri meg nagyon kihalóban van, sajnos.
Vendég

Rókica,
küldtem mailt.
spanci

Tünde,
sajnálom, hogy a győri kihalóban van.

Dóri,
köszi Kép amúgy jó éjszakát neked is!
spanci

Egy kis humor, és bocs, hogy foglalom helyet!!!!!

Tudjátok, mi a Shrek-et nagyon magunkénak érezzük. A mi lányunkkal is valami hasonló történik, amikor lemegy a nap:
KépKép
Vendég

Róki!

Január 27-én, pénteken de. lesz!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Angelani, Hari!

A citromail-es mail címre nem ment át a levél! Ezek már nem jók??

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

SzisztokKép!
Én is csak beköszönök, bár nálunk még megy az esti műsor...
Mindenkinek jó éjszakát!!!

Nagyon cukik a képekKépKépKép
Kati
Vendég

Ezek tegnap este készültek...

Kép
Nézzétek a hurkáimatKépKépKép!
Kép
Kati és Kornél (4,5 hó)
Vendég

Kati!
Látom, Ti is ülve fürdetitek Kornélt.
Mi is, igaz már a nagy kádban Noellel együtt fürdenek. Van egy OK baby-s kis beülőnk, amit be kell tappancsozni a kádba és abba ültetni a babót. Még Nolcsié volt, de tök jó, mert nem kell fogni őt, eljátszik egyedül is.

Barbi és Leon (4 hó, 6 nap)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

BarbiKép,
igen, ismerem, de mi kiskádban fürdünk mégKép.
Trisztán csak zuhanyzik általában, így csak Kornél kedvéért nagypancsit csinálni igazságtalan lenneKép...
Meg aztán olyan ügyesen csücsül, igazán nem gond így fogniKépKépKép
Kati
Vendég

Barbi!

Mikortól lehet beleültetni a babót?
Mikor kezdtetek ülve fürdetni?
Vendég

Sziasztok! Mindenkinek aki szavazott a fiamra, nagyon köszönöm. Havtünde sajnos nem tudom melyik a te lányod, én is szavaznék ráKép

Mea, nem haragszom csak tudod az ember terhesen érzékenyebbKép Viszont e-mail címet még nem kaptamKép

Nem küldené el vki? Zsófy e-mail címét? a címem: schusy@napnet.hu

Zsu
30+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt!Kép

ZsuzsófiKép

De jóóóóKép tényleg bántott nagyon ...KösziKép

Duda!SpanciKép

Egyébként Lívi tényleg rám üt, a mi családunkraKép
Párom kiskorában abszolút nem így nézett kiKép
De mégis sokan azt mondják rá hasonlít mert ugye még barna a haja, de szerintem már világosodik neki és szerintem szőke lesz, mint nekem annoKép
Én is koromfekete hajjal születtem és kivilágosodott.(nem is hullott ki, és Lívinek sem)

Viki!Kép

De kis nevetős a fiatalember!!!Kép
Nagyon helyes!

Spanci!Kép

De cukiKépKépKép

Havtünde!Kép
KösziKép és a képről KépKépKép

Nemesek!Kép

Kornél nagyon ügyiKép
Lehet így már ültetni kiskádban?
Csak azért kérdezem, mert mi még abban a bébiülőkében fürdetjük(félig fekvőben)

Mea
mea

Uxi!Kép

44 cm Lívinek a fej körfogata és ő elég nagy baba a korához képestKép

Mea
mea

Angelani!

Igen, egyetértek veled, ha meghallják, h császár..........TISZTELET A KIVÉTELNEK........olyan mintha te csak könnyebbség miatt választottad volna.Holott... Én alig vártam mikor mondja már ki ezt a szót a dokim, mert a szülés elötti napot, éjszakát végigbőgtem, mikor kiderült, h 4 hét alatt alig nőtt valamit a kislány és a terheléses CTG se lett jó, amivel azt nézték, h bírná-e a sima szülést.
És én is megkaptam nemcsak ismerőstől hanem egy-két nagyon intelligens,toxémiáról életében nem hallott munkatárstól(anyukák), h ez mennyivel könnyebb, de azért a természetesebb sokkal jobb............
De nem hagytam magam, mindenkit kioktattamKép, h itt mindkettőnk élete forgott kockán.

Szóval ne idegesítsd magad! Sokkal fontosabb, h szép, egészséges bébink vanKép

KépKép
tibicsoki75

Barbi,valszeg megyünk,ha nem jön közbe semmi!

Nem vagyok én fotós,de annyi képet csinálok,hogy abból illik sikerülnie néhánynakKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Nemesek, Spanci! Tök jók a képekKép

Havtünde! KépKépKép

Davallia!
Sajnálom a kengyel dolgotKép, remélem nem kell sokáig hordania a babádnak és minden hamar-hamar rendbejön majd!

Viki+Peti 16+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

ÁJJ ÁJJ ÁJJ!

Megann!
NE idegesíts!
Nehogy lelépj, mert megkereslek és elfenekellekKép
Idefigyelj!
Te tartod bennem a lelket tejcsi ügyben!
Te egy példakép vagy, ahogy tudsz küzdeni és nem adod fel!
Egyébként is, Lénácskát Erhard kinézte magánakKép
TESSÉK JÖNNI!

Barbi!
Köszi az E-mailt!
Átjött csak még nem olvastam végig és azért nem válaszoltam.
Tegnap leégett a férjem gépeKép
Szó szerint a táp elszállt.
Vehetünk újatKép

Tibicsoki75!
NAgyon Köszi az együttérzést!
Akkor te is érted, hogy miről beszélek.
Pedig nagyon szerettem volna természetes úton szülni.
Sajnos Soha nem is fogom ezt átélniKép
Nem lesz több babánk.
De ha mégis úgy alkulna, szerintem az előző császár miatt, kevés doki engedné a sima szülést.
De azt orvosa válogatja.

Davallia!
Ne idegeskedj!
Tényleg hamar rendbe jön a Babó.
A kolleganőmnek a kislánya is 2 hónap után már sinte teljesen rrendbe jött. A következő kontrollon már szinte csak jókat mondtak.
Azóta már terpeszpelus sincs!

Na mehetek, Erhad megébredtKép
JA, egyébként tudom, hogy helyesen Állj-nak írjuk!
CSak ez olyan volt , mint amikor az ember azt írja: szííjjjjja!

NA puszi!
Angelani&Erhard
17+5

Kép
angelani

Tibicsoki, AngelaniKép

Ha Nektek ettől jobb lesz egy kicsit:
én nem gondolom, hogy aki császárral szült, az kevesebb lenne valamiért! És a Ti babátoknak is biztos így volt a legjobb!
Én mindent megadtam volna a szülőszobán egy császárért, és nekem egyáltalán nem volt olyan felemelő élmény a szülés. Le merném fogadni, hogy Ti az első perctől fogva imádjátok a babátokat, míg én a szülés napján csak a megkönnyebbülést éreztem, hogy végre túl vagyok rajta. És bevallom, amikor már annyira nem akart haladni a szülés, és én már annyira kivoltam, megbántam az egész gyerekprojektet, amibe belevágtunk.
Persze ma már nagyon szeretjük Zitát, és Õ egy csoda a mi életünkben, és most már van kedvem a kistesóhoz is, és nem érezném magam kevesebbnek, ha Õ császárral születne majd.
Egyébként a császár sokkal elfogadottabb, mint hogy néhányan tápszerrel tápláljuk a babánkat. Mert ugye a tápszer méreg...
No comment!!!
Vendég

Sziasztok!

Fogyókúra téma:
én elkedtem, mint említettem a 90 naposat csinálom. Nekem ez másfél éve nagyon bejött. Most tartot a 7 napon, és 2 kg lement.
Az első négy nap, meg az első gyüminap a szar, utána belejössz.
Nekem egy kicsit már ráállt a gyomrom.
Remélem, most is lesz kitartásom.

Üdv: kuha és Gergő (18+1)

Kép
kuha

Sziasztok!

Barbi!Kép
Megkaptam, köszönöm!

Tünde!Kép
Hát, lehet, hogy be kellene vetni a lányainkat.
Mindjárt rakok is fel képet Natiról, hátha megtetszik valakinek.Kép
Bár azt hiszem, ő itt a rangidős!Kép

Spacni!Kép
Fogyókúra ügyben én még kitartok!
Szilárd az elhatározásom!KépKépKép
Én "norbizom", nekem ez bejött, csak ne lenne olyan rövid az idő délig!!!KépKép

Kép
Kép

Andi&Nati 21+7

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!
Egyszerűen képtelen vagyok követni ezt a sok irományt, így jár aki megint nem ült a gép elé két napja.
A babája mindenkinek tündéri, jó őket nézegetni. Amit vissza tudtam olvasni: szájjal pukizás a gyerkőcöktől. Úgy látszik ezt valahol oktatják nekik, mert Bogi is csinálja, és ua mint ahogy írtátok, ha vissza durrogtatunk neki jókat kuncog, és vissza durrant. Ami viszont nem annyira tetszik benne, hogy azóta nagyjából leszokott a gügyögésről, és csak pukkangat a szájával.

A szülésről én is azt tudnám írni, mint Tünde, könyörögtem hogy császározzanak, de nem. Viszont másnap már láttam a kórházban egy lányt, ő császáros volt, és szegény nehezebben mozgott mint én. Egyik sem kellemes.

Davilla!
Tudatlan vagyok. Mi hogy Pavlikosok vagytok?

Köszi a hozzászólásokat, amit az egyel előbbi beírásomra reagáltatok. Sajna tejem azóta sem lett több (semmi).
tüncs

Ti engeditek, hogy a babáitok tv-t nézzen? Mi néha nézzük, de remélem nem teszek vele rosszat a szemének. Pár percet szokta egyébként nézni.
tüncs

Sziasztok!

Évianyu! Tényleg jó lenne megismerkedni ezekután személyesen is. Bármikor szívesen látunk Benneteket! Nagyon hasonlítanak egymásra a kisfiaink Kép Ákos hasalós képére mikor ránéztem, mintha Olivért láttam volna rajta Kép Bár ez érthető, hiszen rokonok. Virág nagyon szép kislány.

Barbi! Köszi a mailt. Azt szeretném még megtudni, hogy pontosan mikor lesz a tali?

Duda, Mea! Milyen nagyhajúak a csajaitok... Kép Olinak csak most kezd el normálisan nőni a haja.

Tünde! A képeken jót nevettem Kép

Kati! Kornél olyan ügyin ül már, mint egy féléves...

Ildi

Kép
vrucsincá

KépKépKép
ezen a legszebbKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!Duda!Kép

Nagyon szépek a babákKépKépKép

Angelani!Kép

Hát én szeretnék simán szülni de tényleg dokija válogatja h vállalja-e csaszi után, ráadásul nekem már volt petefészekműtétem isKép

Már irtózom a gondolattól h 3x is felvágnak ugyanottKépKépKép

Így is annyira csúnya a hegem, mert nekem van egy olyan betegségem, hogy nem gyógyulnak szépen a sebeim....
Úgy hogy ez a vágás is jóóó vastag megintKép
Pedig cérna vékony volt és úgy is illene maradniaKép

Olyan szépen süt a nap.
Párom ma is elment Lívivel több órás sétára.
Én meg maradtam itthon kúrálni magam....

Pedig mentem volna nagyon szívesen, de elég rosszul vagyok még.

Viszont Lívi nagyon nagyon nyűgi szegény 2 napja, és szerintünk a fogaKép

Ti babáitok hogy bírják a fogzást????

Mea
mea

Kisütött a nap és máris sokkal jobb kedvem van. Lehet, hogy egy mediterrán országba kellene költöznöm?

Ayse

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: