A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Köszönöm Jucus! Már végképp nem tudom, kit válasszak... :-( Sajnos az fontos szempont, hogy az Sztk-ban is rendeljen, és még jó doki is legyen...
joophe

Macskaek, koszonjuk a kepeket! kismacs nagyon edesKép

Manoka, a legujabb trend szerint valoban 6 honapos kortol lehet glutentKép

ILdi, a liszterzekenyseg tunetei: pl. "Étvágytalanság, gyakori, nagy mennyiségű, híg, világos és igen bűzös széklet, szokatlan apátia és ingerlékenység lehetnek az első tünetek. " v. "Hasfájás, hányás, puffadás. De nem csak emésztőrendszeri tünetei vannak, ezekhez gyakran vérszegénység, vashiány, fáradtság, ingerlékenység, csontritkulás, hajhullás, a növekedés stagnálása, fogak romlása, nőgyógyászati problémák, epilepszia és különféle idegrendszeri zavarok társulnak" stb. (http://www.liszterzekeny.hu)
de ha 2 hete kezdted meg csak el adni neki a glutenes kajakat, es gondolom nem rettento nagy mennyisegben, akkor nem valoszinu, h attol, sztem. ilyen hamar nem jon ki. sot. van akinel csak evek, evtizedek mulva derul ki!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Kokusz, en is lattam a plakatot! nagyon edes a jobbszelsoKép

Coolio
recca

ja Votiv, koszi a homeos linketKép

Coolio
recca

Joope!

Dobtam egy mélt neked.

Juc
20170114224602

Köszi Jucus, megnézem!
joophe

zsanci,
észrevetted hogy votiv reklámozza érzelmeinket kicsi barnáhozKép???????sztem nincs is szükségem ellenségekre amikor ilyen barátaim vannakKépKép

KÖZÉRDEKÛ:én nem láttam Sz-t de nagyon fogok sasolni hogy soha ne is lássam...szóval az tuti hogy bajuszos és csak neki van bajusza??????mert akkor ez a tény megkönnyíti a helyzetemetKép

ÉS:keresem annak a dokinak a nevét aki engem folyton meg akart nézni vizitekkorKépalacsonyabb,nagyon sötétbarna hajú se bajus se szakáll se akkora pocak hogy köpeny alatt látszódjon....kb 35-40 körülire tettém a korát.
plíííííííííííííz felismerni és megmondani ki volt az mert amiót szültem nem hagy nyugodniKép

MÁSODIK POCAK:ezt jó tudni hogy a másodiknál nagyobb,én erről még nem is hallottam....no de nekem már az első sem volt kicsi 3850 grammal és tisztára szét is repedtKépde szép pocim volt,szóval olyan kerek és mivel nem szállt le a méhem nem is "lógott"vagy hogy is fogalmazzak...és a formája mennyire fog változni a másodiknál??????????????????

IGAZ E?:valamint azt olvastam vhol hogy a másodiknál meg már abszolút nem száll le a méh csak szülés elött vagy közben...tapasztalatok??????

moose,
tőled kérnék infótKépegyszer írtál vmi olyasmit hogy megszűnik a szabad orvosválasztás de hogy ez a nőgyógyászatra meg még néhányra nem vonatkozik....ezt hol olvastad????én is szeretném elolvasni.ha már nem tudod elmondod nekem részletesn hogy mi is volt benne pontosan,mert én már csak ennyire emlékszem belőleKép
és mikor b-vel terhes voltam én is meg voltam győződve róla hogy korábban fog jönniKépde komolyan,egész terhesség alatt....aztán túlhordtam egy héttelKépennyit a megérzéseimrőlKép
és ne krenköld magad hülyeséggekkel,nincs semmi dolgod csak nyuszival foglalkozni meg pocaklakóvalKépa többi meg ne érdekelejen!!!!!!irgumburgum hát ezt nekem kell mondanomKép??????

akartam még írni csak közben mennem kell,de folyt köv,addig lélegezzetek felKép
Vendég

Joophe!

Szülésznőt jó korán keress mert ők is be vannak havazva!

Gigi!

Másodiknál tényleg nagyobb a pocak!Tudományosan be tudom neked bizonyítaniKép

ÉS ez a nem száll le a méh meg ilyenek ,meg hogy a has formájából látszik,hogy fiú vagy lány stb...népi hiedelmek.nem lehet általánosítani!Majd meglátod,hogy neked hogy lesz,ne izgulj már előre.Kép

ÉS egyébként olyan érdekes,hogy nekem egy dokiról az sosem jutott eszembe még hogy jó pasi-e vagy sem.Esetleg az,hogy ápolt,kultúrált a megjelenése avagy nem.Egy doki az doki és nem pasi.Szerintem.

Juc
20170114224602

megjöttem a gréti gyógyótárból, és az egyetlen, kedves csajban is csalódtam...KépKép
Juc,
a turmixolás egy szó, a villával összenyomkodni meg száz.
Indi,
köszi, már be is kentem. és csodákat tesz!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok újra!

Hát amint látom Macs nem várt meg, de ez persze nem baj Kép Gratula a bébihez és picit irigylem, hogy ő már túl van rajta és nekem ez még visszavan...De remélem én is ilyen hamar lezavarom majd ezt a dolgot. A baba is nagyon szép!

Képzeljétek egész 9 hó alatt nem votl semmi bajom erre most bírtam begyűjteni egy jó kis náthát Kép Persze nem mertem bevenni semmit, de aztán szerdán voltunk nst-n, meg dokinál és mondta, hogy mostmár kevés dolog árthat a babának, úgyhogy nyugiba vegyek be algopyrint.
Egész hét elején azon paráztam, hogy nehogy ez a nátha+láz begerjessze Kameszt és előbb akarjon kigyűnni, mert erőm se nagyon volt. Mostmár egy kicsit jobb, bár a torkom még mindig nem frankó és taknyos is vagyok még. Ha meg köhögök akkor szegény Kamillka össze-vissza ficereg, és az volt a hülye kényszerképzetem, hogy ettől a rázkódástól majd előbb megreped a burok...De nem repedt Kép Úgyhogy 20-ig még csak kibírjuk valahogy!

Viszont most azon paráztam, hogy ki fogja megmutatni, hogy hogyan kell fürdetni meg pelenkázni meg ilyesmi a babát?? Ezt ott a csecsemősők mutatják? Tudnak ebben segíteni? Sajna a védőnőm nem tűnik túl nagy segítségnek eddig...legalábbis november óta felém se böffentett, pedig azt mondta, hogy decemberben keres, hogy mikor jöhet januárban látógatóba. Mondjuk még mindig hót kupleráj a lakás, mert még mindig nincs kész a kisszoba...de már alakul!

Ja és képzeljétek nincs cocusom Kép Ettől nagyon tojtam, mert az infúziós cucctól jobban félek, mint az egész szüléstémától...

Na visszaolvasok még.
Rylie
38
rylie

Gigi,
én meg az ellenkezőjét tudom bizonyitani. Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie,
csecsemősök megmutatják!!!!!no para!!!!!!!!!Kép
gyógyulj gyorsan!!
Gigi,
nlc-n van kép a pocimról, ha akarod, megnézheted, adok jelszót!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

szóval, második gyerekkel, 24 hetesen, ekkora voltam:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

GIGI:csak úgy,mint Juc én is igazolni tudom,hogy a 2.nál nagyobb,na és a 3.ról nem is beszélveKép

petergabi

Figyuzzatok, Ti adtatok K vitamint a picinek? Enyém gyerekorvos (homeos) azt mondta, hogy azt ne adjak neki csak a D-t. ??

Rylie
rylie

JUC:én sem veszek mindent szentírásnak,emlékszel a lányom kolbászos képére?KépCsak a pesti gyerekorvosunk anno mondta,hogy 1 éves koráig azért nem árt forralgatni.Itt egonban pedig tényleg mindig gond van a dorogi gyárak miatt.Ami a kaját illeti,engem már rég le is írtak szerintem a mókusokKépMindig kapott ízelítőt,ha kért,a mi kajánkból és kiflivéget is,meg túró rudit is.Elég régóta azt eszi amit mi,és sokszor örültem ha egyáltalán valamit evett,nemhogy azt nézzem,hogy az "egészséges"neki v.bio.Azt hiszem most jól lejárattam magam,mint anyaKép

petergabi

JUC:KépKép

petergabi

Rylie:én adtam K vitamint.

petergabi

Manóka!

Szerintem is nőgyógyász az illetékes vagy a csecsemősök!

Votiv!

Bocs, elfelejtettem válaszolni! Budafokra jártam általánosba a Gádor u.-i suliba!

Juc!

Nálunk itt tömény klórszaga van a víznek, azt inkább nem adom Timinek! Szentkirályit szoktam én is!
ildi76

Nincs újabb kép.. Kép Visszaáll? Nemtom. Régebben is egész jókat aludt, de amikor anyóséknál vagyunk, és hazajövünk, akkor szörnyen rosszul alszik pár napig.. Eddig 2-szer voltunk mindkét helyen, és ezt figyeltük meg. Ha nem megyünk sehova, nincs gond.. De mióta így altatjuk, azóta jókat alszik. Ennek már 5 napja. Miért? Ti hogy altattok?
Mi adjuk a vitaminokat. Csak mindíg elfelejtem..Kép
mkatus

Macsék,
Fülöpke szépség KépKép

Rylie,
az én gyerekorvosom ugyanezt mondta a K-ra (pedig tőle homeopátia igencsak távol áll). Dóci nem is kapott, csak eddig titkoltam Kép
Viszont azt mondta, hogy a D mellé adjak C-t is (cetebe, napi 1-2 csepp egy kiskanál anyatejben), főleg az influenzás időszakban. Ja, és D-re is azt mondta, hogy kezdetben ne vigantholt adjak, hanem a tablettát oldjam anyatejben, mert a viganthol olajos, és zavarhatja az emésztést. Anyatejben meg elég a zsír a D oldásához Kép

Zsanci,
nekem már most 2x ekkora a hasam, csak a mellem miatt nem látszik Kép
fogzás Kép én annak idején dentinoxot használtam, és nekem bejött. Brutál amerikai cucc meg nekem szart se ért, amikor kint voltam, használtam azt is, de dentinox jobb volt... meg finomabb... olyan igazságtalan, hogy a felnőttgyógyszerek nem ilyen jóízűek...

vera (14+5)
kisün

Sziasztok!

Recca, bocsesz, hogy nem válaszoltam, átmásolom, aztán majd odaadom. Viszont jövő héten nem tudok menni tornára, mert szépítkezni megyek.Kép

Zsanci, és Borisszal ilyen idősen mekkora volt a pocak?

Macskacsalád, Füli nagyon gyönyörű ám! Nagyon nagy gratula, és sok tejcsit Nektek!

Gigi, így leírás alapján Bálint Balázs volt, viszont ő nem alacsony.Kép
zanza

Pirus msot olvasom, hogy te is 20-ra vagy kiírva??? Kép
Akkor talizunk a H-ban! (ha minden jól megy) Kép

Rylie
rylie

Joophe:ne haragudj,nem akartalak elijeszti.Annyira nem volt gáz a dolog,csak az én "előéletem"miatt volt egy csúnya félreértés.Egyébként én is csak ajálani tudom a dokikat,nekem is nagyon szimpi volt a legfiatalabb Bálint.Én az apukájánál szültem többször is,sőt még a testvére is jó!Gondolom nem könnyű a választás,de ha jól emlékszem már ajálották a csajok,a kórházban lévő előadásokat,amiket ők tartanak.Talán könnyebb a választás,ha látod őketKép

petergabi

juc,
nem tom,de szerintem azért egy doki is pasi,meg férj meg apa meg ezer más,pont úgy ahogy te meg én nők,anyák,feleségek (óvonők-tolmácsok)...és ha egy pasi jól néz ki akkor jól nézKépde én ebbe a jól néz ki-be a stílusát,a modorát,az orgánumát,mindent belértek,szóval hiába nézek rá és jól néz ki ha kinyitja a száját a fülem ketté áll tőleKépakkor nem mondom hogy jó pasiKép
pocak:hogy a formájából a nemre vonatkoztatanak az tényleg népi hiedelem,ezt tudom,de a méh leszállást olvastam és egy doki nyilatkozta,szóval sztem ez nem az.mert hogy mondta hogy első babánál azért le szokott szállni a méh de persze sűrűn előfordul az is hogy nem,és a másodiknál még ritkább hogy leszáll.....és arra lennék kíváncsi hogy nálatok ez hogy voltKép
amúgy nem izgulok csak érdeklődöm meg felkészítem magamKépaddig ez lefoglal legalább és nem mászok apáraKép
ja és még vmi,bogárka azt írta hogy attól nagyobb mert lazább a has......ettől változik a pocak formája is?????????vagy az azért más másodiknál mert ezt dobta a gépKépvagy ezt is meg tudod nekem tudományosan magyarázniKép??????

zsanci,
tényleg nem nagyKéptök aranyosKépnekem kb 16 hetesen volt ekkora az elsővelKépakkor én most mire számítsak????????????????áááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

gabi,
harmadiknál már E.T leszekKép?????upsz....nem baj,nem tántorít el senki a 3-tólKép

rájli,
mindent megmutatnak no paraKépde amúgy rá is érzelKéplegalábbis énKépanyának születtem,hiábaKép
ha szoptatsz akkor kell neki k vitamin(nem homeos dokink szerint)ha vegyes táplálású lesz vagy csak tápis akkor nem.én így tudom meg így is csináltamKép
Vendég

ja még azt akartam írni, hogy van egy magyar cég aki azzal foglalkozik, hogy az USA-ból hazahozza a kint rendelt cuccokat jutányos áron. Merthogy egy csomó helyről nem vállalnak USA-n kívűli szállítást. Nekik meg Nevadában van egy raktárjuk és oda lehet kérni a szállítást majd ők onnan hozzák haza. Nem tudom érdekel ez még valakit....
rylie

No mennem kell. Kép
Nem tudom mikor jövök megint.

Pá mindenkinek
Rylie
38
rylie

Rylie,
engem érdekel, használtkönyv-rendelés miatt!!! Kép

Gigi,
a leszáll-nemszállle szerintem csak tendenciák, nekem pl. nem szállt le a hasam egy héttel korábban első gyereknél sem, és ki tudja mi lesz a másodiknál Kép

Juc,
ja, dokikkal én is így vagyok, igazából nem is akarok arra gondolni, hogy egy jó pasi turkál szakmailag a lábam közt Kép

v
kisün

Szia Rylie!

Rég jártál erre! Jó, hogy jelentkeztél!Kép

Recca!

Köszi a választ! Volt néhányszor világos hasmenés is, de szaga az semmi! Majd biztos lesz újból, ha visszajönnek a bélbacik!Kép Akkor remélem nem erről van szó, csak ez a hasmenéses nyavaja jól megviselhette a szervezetét!

Este jövök! Addig ne írjatok sokat! Már ezt sem bírtam végigolvasni!Kép

ILdi
ildi76

zanza,
köszi a tippetKépelfogadom lévén hogy nem jött másKépnagyjából elötted vagyok?????nálam magasabb vagy alacsonyabb?vagy ua?

ja és én is szörnyű rossz anya vagyok mert b mindent eszik és általában soha nem tartottam be hogy mit mikor lehet adni nekiKéppont most olvastam hogy pl felvágottat meg kolbászt meg ilyeneket 2 éves korig nem lehet adniKépb imádja a csípős kolbászt amit tegnap hagymával evettKépén mondtam neki hogy reggel rossz lesz a gyomra tőle de ki akarta próbálniKép
Vendég

vera,
én meg nem akarok arra gondolni hogy egy csúúúúúúf kopasz hókuszpók matat bennemKépakitől kiráz a hidegKépnekünk azért jó mert válogathatunk de szegény dokikKépKépés kíváncsian várom hogy leszáll e majdKépés nekem is csak akkor illeszkedett be a feje mikor repedt a burokKép

mennem kéne cd tartót fúrni de nem tudok szabadulniKép
Vendég

Macs: Fülöpke gyönyörűűűűűűűűűűűűűű! Kép

Manóka: olvastam, és majd válaszolok is, ha alszik Vincenzó!

Vitaminok: én adom a K-t és a D-t is, persze mostanság már gyakran elfelejtem.
ficánka

Zanza,
B-ről nincs képem, mert ő még ie. született, de vele már nagyobb volt a pocim ennyi idősen! És ő 2 héttel korábban született, 320g-mal több volt, mint Igi, aki meg később született. És Igi a mai napig nem tudja "behozni" B-t, súlyilag. Viszont ő hosszabbnak született, és már most sokkal hosszabb, mint B ennyi idősen...

És sztem doki is lehet jó pasi...Kép ha, láttad volna már apósom fehérben.......ááááááááááááá...igen, ő is jó pasi...Kép a kórházban...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ma végre én is láttam a reklámot LencsivelKép
Ha lesz fotóm a plakátról akkor majd felrakomKép

Juc
Köszi a gratulát. Ebben a reklámban én öltöztetem de csak a kezemet mutatják, pedig a fodrász kb. fél órát fésülgette a hajamat és csak utána vették fel az egészet. Akkor meg miért is volt ez a hajcihő? Kép

Bogárka
Pertra nagyon okos Kép hiszen Doni és Lencsi is hasonlóan kis kopirnyó és bájos baba Kép

Kérdés?????????????????
Mikor húzzak a lányok lábára szandált, mert Bogi már körbejárja az ágyat Lencsi még csak pár lépést tett kapaszkodva.

Pusza
Kókusz
kókuszdió

Macs család ! Gratulálunk a tüneményes kis trónörököshözKép

Manó

Fogyi témában lenne egy ajánlatomKép
Látogass meg minket a három leányt elengedjük a lakásban és aztán futkározunk utánuk amig csak bírjuk ja és a Benit is szabadon engedem egy kis időreKép Tuti módszer jobb mint NORBI

VÁRUNKKép

kifulladt Kókusz
kókuszdió

Gigi, hókuszpók KépKép
és miből gondolod, hogy csak rád meg Zsánára céloztam, amikor dr. Barna jr. (kinek neve Péter) híveiről írtam???Kép

én nem láttam még élőben Bálint Balázst, de nagyon sok jót hallottam róla, most már szívesen megnézném Kép

Joophe, a helyedben én is bekukkantanék előadásra, és kipécézném a legszimpibb dokit! Kép

Gigi, hallod, nem ő az egyetlen bajszos!!! tévedtem, bocs! de a szúrós tekintetről fel lehet ismerni. és az ember egyből elkezd feszengeni a közelében. erről tuti felismered.

votiv 8)
votiv

GIGI:csak arra vigyázz,nehogy úgy maradj,mint én!Kép

petergabi

Votiv,
ejnye már megint felfedi valaki az inkognitómat!!!!!!Kép
Hát nem tudjátok, h én vagyok az egyetlen Zsána az országban????????????????? Ilyen nevet nem lehet adni hivatalosan, nincs az utónévkönyvben!!!Kép
de tényleg!
hogy menjek igy a kisBarnához????KépKép Á, maga az Zsé! Már hallottam magáról!
Tessék, most mindenki mondja meg a nevét, h jól összezavarjunk mindenkit!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

votiv,
hát mert rajtunk kívül senki nem sztárolja kicsi barnátKépvagy lehet hogy mindeki rá van gerjedve,csak nem meri bevallaniKép?????????????????lényeg hogy mi köztudottak vagyunk zsancivalKépfenébe.....azt hittem csak neki van bajusza....figyusztok,aki még nem látta SZ-t nem megyünk be egyszer kifigyelniKép????????csak úgyKép.....és én mindenkitől feszengek aki nem a dokim vagy nem kicsi barnának hívjákKép

gabi,
mármint hogyKép?????a negyedikkelKép????????????úgy bírom a magyar nyelvetKép

és jelentem cd tartó készKép
és szerdán megyek jósnénihezKépés most írom össze a kérdéseimetKép
Vendég

zsanci,
éééééééééééén?az üldözési mániámmal?nem mondom megKéphihihííííííííííííííííí...nehogy elmond te a nevemKép

úgy bírom mikor jó kedvem van és mindent teliteszek vigyorokkklKépKépKépolyan szép visszaolvasniKép
Vendég

és zsanci,
veled nem megyek már hozzá mert ha tudja te ki vagy azt is fogja hogy én ki vagyokKépmert ugye csak mi vagyunk bátrak és vállaljuk....Kép
Vendég

majd nevet változtatok. és Éva leszek. kész.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kismamaruha adás-vétele Kép
Kismamaruhákat bizományba átveszek belvárosi nőiruha üzletembe!
LÁTOMÁS, VII. Kerület., Dohány utca 20., az Astoriánál.
Nyitva: H-P 12-18, Sz: 11-16
Telefon : 266-5052, 06-70-246-6596
julieszontagh@freemail.hu
zsüli

Sziasztok,
kicsit eltüntem, mert nagy "tárgyalások" folynak itthon, éééés az a végeredmény, hogy ha a bankunk is ugy akarja, akkor ELKÖLTÖZÜNK!!!KépKépKép
Nem állapot ez az ingerszegény környezet semelyikünknek... Elöször csak Veresegyház jött szóba, de most mar Szigetszentmiklós, és Diósdon is gondolkozunkKép

Neet,
majd zaklathatlak emailben egy-két kérdéssel a lakhelyetekröl?Kép

Votiv,
sikerült közben beszerezned a filmet (Igazabol szerelem)?Kép

Jol lemaradtam az eseményekröl. Megprobalok visszaolvasni.

KépKép
fibi

fibi,
legyen miklósKépoda járok fodrászhoz meg műkörmöshöz,tudunk sokszor talizniKép
Vendég

GIGI:a meglesés helyett nem lehetne inkább fotót kérni Sz.-ről?KépJa és légyszíves velem kapcsoladban többet ne emlegess 4.-et!KépKépKépMég a víz is levert...

petergabi

Petergabi!

Örülök,hogy te is ilyen
"rossz" anya vagyKép

JA és eladó a CONCORD LIFT pro autósülésünk is,novemberben vettem.Ha valaki pont ilyet szeretne nagy gyerekének

Rylie!

Engem is érdekel a cég.

Juc
20170114224602

KisBarna "rendes" neve Péter. És ha sztárolni kell, hívhattok. Kedves, jóképű, vicces, ja, és dokinak sem utolsó. Ismét jelzem, h neje is olvasgat ittenség, szal leállok a sztárolással. Kép

Fibi,
zaklass. De ez Tétény, nem Diósd. Diósd ügyben Esztit zaklasd. ÉS akkor keress ott házat, ha sziklagazdag vagy. Kép
neet
neet

neet,
szegény nejeKépakkor te inkább ne sztárold,mi jók vagyunk benne zsancivalKépés tyűűűűűűű de jó hogy inkognitóban vagyok.....Képde üzenem a feleségének hogy szerelmünk plátói és egyoldalúKépnem kell félni tőlünk,csak a szánk nagyKépés amelyik kutya ugat az nem harap,ugyeeeeee?????

fibi,
és igen,ezt elfelejtettem mondani hogy biza diósdhoz kőgazdag kell legyél,elég ha annyit mondok hogy egy telek kb 30 millaKép???????
miklós sem olcsó,bnőm most adta el a kecóját,80nm+ tetőtér 45 millaKépmásik bnőm meg a társásházi lakását árulja miklóson 400.000/nm Képbasszus még itt nálunk a világ végén sem kapsz már használt lakást 20 milla alatt és egy telek is 10-15 körül vanKép
Vendég

gabi,
kérjünk fotót,ez az de kitőlKép??????nem hiszem hogy feltenne nekünk egy önarcképetKépnekünk meg nincsKépmás ötlet?????
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: