A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

TündérKép
Húú, akkor te nagy kertszakértő vagy?? Akkor majd tudok kitől kérdezniKép Imádom a kertészkedést.

BanyusKép
Neked is kellemes estét!
gtünde

Na csajok, én is befejezem mára. Mindenkinek jóéjt!
Holnap valszeg benézek.
gtünde

GtündeKép
bevertem és elküldtem a meteorológiai jelentésemet
meg a régit is
azt hittem sose végzek

de olyan jót ettem
aztán felvilágosított a férjem, hogy ma még se reggeliztem, se ebédeltem
én meg azt hittem, hogy csak nem ebédeltem
mindegy
vagytok?
tündér11

je, mennyit irtatok - KépKép

Szep szombatot mindenkinek ! Kép VEgre hetvege van !

Barbi, Kép hogy vagy azota?? hogy telnek a napjaid?

Tobbieknek is udv. Sackolany .
saci

Sziasztok!
HgaKép hogy vagy már? Mi történt este óta? Aggódtam érted nagyon!
tündér11

NÉZZÉTEK MEG A PROFILOMAT :D
tündér11

Sziasztok!
Szép a profilod Tündér! Kép
Velem szórakozik Piri. Kép Van egy pici vér hátul. Elöl is vmi halvány barnás cucc. A melleim még fájnak (már több mint egy hete). A hőm 37, 0 volt reggel. Reggeli érzékeny teszt: negatív. Szóval mostmár csak órák, napok kérdése és ideér a nyomi.
Itt a hőgörbém:
Kép
Mindenkinek kellemes hétvégét!!! Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok! Tetszik a profilod Tündér, aranyos a kép, amit feltöltöttél.Kép
Kriszti én azért bizakodnék a helyedben, hátha mégis odébbáll és meg sem közelít az a kis Pircsike.Kép
Pihenj sokat!
banyanya

TündérKép
Levél ment!!!

VKriszKép
Még nem feladni!

BanyusKép
Szia!
gtünde

TündérKép
Ha több adatot megadsz a görbédhez, akkor biztosabban ki tudja számolni a pé-det. Pl. csinálsz LH tesztet és beírod az eredményét, figyeled a hüvelyváladékot, beírod milyen volt...stb
gtünde

Sziasztok!

Moni vagyok a Babát szeretnék topikból.

Vízkriszback!
Én is hasonlóan vagyok mint te. Nekem pirinek semmi jele, délelőtt csináltam egy totál neg. tesztet, mondjuk nem érzékenyt, csak 25-öst. Te 10-est csináltál? Melyik típust? És íme a görbém a fertility és a wunschkinder szerint:

Kép

Kép

moni

MoniKép
Hát ha tényleg akkor volt pé-d ahová a fertility rakta...akkor a 32. napon nem kellene megjönnie...s utána érdemes tesztelni. Reméljük nem jön meg.
Amúgy neked mitől vannak lyukas körök a tömött helyett?
Nekem azért már van barnázás. Valószínűleg megjön...pedig el tudnám képzelni én is az ellenkezőjét. Kép De nem fogok kétségbe esni, ne izguljatok, ha megjön------irány a lapar!!! Én bízom benne.
GTündi Kép
Neked az előző ciklusod rövidre sikerült, nem? vagy nem jól emlékszem?

Kép
vizkriszisback

Krisz
Velem is ugyanezt csinálja. Már tegnap fájt a hasam, volt kis barna. Erre ma visszamegy 37-re és semmi. Igaz, én holnapra várom, ma vagyok 29-en. Nem örülök, mert jövő héten síelés alatt még ezzel is vacakolhatok.
Bár nekem lehet, hogy tök mindegy lesz. Majd megfogadom Tündi tanácsát, és a hüttében rumos-teázom. Kép
Kicsit javul a lábam, de még mindig duzzadt.
Tegnap tiszta bolond voltam. Megláttam a Lostban a kisbabát és elkezdtem bőgni, hogy nekem már sose lesz ilyen kiskezű babám. Szegény párom itt vígasztalt, nem tudta mi bajom van. Egész héten ilyen sírós hangulatom volt. De nálam ez a mensi előjele.

Kép
mofly

Moni
A tesztem:Unilatex 10ml U/ml-es volt. Ez csak 600 valahány ft.

Kép
vizkriszisback

Gyógyszertárban lehet kapni ezt a tezstet? Tesztcsík vagy vizeletsugaras?
Azért teszi, mert korábban vagy későbben mértem mint szoktam. De sz.tem a wunschkinder teszi jó helyre a pé.-t, mert akörül(13.-14. nap) szokott lenni, csak a rendszertelen ébredésem sz.tem bezavarta a fertit. Meg a váladékot is akkor észleltem. Mind1 pár nap múlva kiderül. Mensi jelét abszolút nem érzem még. Mondjuk ez bosszant.

moni

Mofli
Én is érzékenyebb vagyok az utóbbi napokban. Szerencsére én még nem sírok a babák láttán...a tesómnak is van egy egyéves lánya...azzal szoktunk jókat mulatni.
Tegnap meg elterelte a figyelmem az esküvőnkre való felkészülés: bementünk egy étterembe, ahol szeretnénk tartani a lagzit...most bővítették...és csudaklassz hely!!! Kép Beindult a tervezés!!! Csak a lapart azért még meg akarom várni a helyfoglalással...bár ki tudja mit számít az? Mert mi van ha találnak vmi gubancot, azt megoldják, adnak egy kis hormont, azt mondják most próbálkozzak? Mi van ha egyből össze is jön? Akkor júliusban már 5-6 hónapos lennék...az már szép kis poci!!! Szóval nem is tudom. Csak nehogy lefoglalják a helyet előttünk, minden szempontból ideális.

Kép
vizkriszisback

Moni
Ne is érezd!!! Kép A tesco-ban vettem a gyógyszertárban...mondtam nekik, hogy jó érzékeny legyen ám! Kép

Kép
vizkriszisback

Vízkrisz!
De miylen? "mártogatós" vagy "rápisilős"? KépKép

moni

Rápisilős. Kép
Most voltam a toiletten...megjött. Mivel még nincs 6 óra, így ez az első cn. Hétfőn hívom a dokit.

Kép
vizkriszisback

Én is most voltam "ellenőrizni", de semmi! Se barna, se semmi. Nem értem...
Ezentúl iylen tesztet fogok venni!!! Mert a Qupido is iylen érzékeny, de az 1600 körül van. Én 900-ért vettem a Rossmanban, akkor ez jobban megéri. Én nem szeretem a "mártogatósakat", pohár, meg stb kell, sokkal egyszerűbb a "rápisilős".

Miért kell a lapar neked?

moni

Ha jobban belegondolok, ez "csepegtetős"...szóval pohár lehet, hogy kell hozzá. Én is Cupidót kértem...ez volt. (még jó)Kép
Lapar: endo gyanu. Na meg már az előző párommal se jött össze a babó...szóval szétnéznek bent is.Kép

Kép
vizkriszisback

Hát sziasztok!

Hát senki nem vette észre az én nagy boldogságomat a profilomban?
A foglalkozásomat?

HÁT GYEREKEK! MA REGGEL POZITÍVAK VOLTUNK, MÉG A FÉRJEMNEK IS EGYÉRTELMÛ VOLT :D
(Nekem ő a tesztem tesztere Kép )
:D :D :D :D :D :D :D

Most értünk haza. Kaptam tőle egy kismamrucit és egy szoknyát és egy kismamanadrágot :D
CSAKAZÉRTIS!
Eddig sose vettünk ilyesmit, most elhatároztuk, hogy mindent teljesen fordítva csinálunk Képű

A lábad Mofly szerintem rendbe jön sielés idejére.

Én személy szerint jobban szeretem a magasabb értékkel dolgozó teszteket, mióta a tavalyi első terhességemnél a legérzékenyebbel dolgoztunk és a labor a 39.6 C-os láz után egy héttel már csak 1 alatti értéket mért...Õ volt az ötödik terhességem a sorban.

Na, de most újra POZITÍV!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D
tündér11

Tündér!
Én megnéztem, de nem írja a foglalkozásod... KépKépKép

moni

Bocs, gratulálni el is felejtettem. Kép

moni

MOni, most nézd meg Kép
Reggel mintha siettem volna... :D
Nem is tom mé nem volt ott az eszem, hogy átgördítsem megjelnathetőre...:D
KÖSZI!!!!!!!!
tündér11

Most már látom! Kép

moni

:D
tündér11

Tündér!Kép Szívből gratulálok Neked! (Még egyszer tüzetesen megnéztem a profilodat.Kép) Biztos, hogy most minden rendben lesz veletek. Kép
banyanya

Banyanya!:D
Köszi, csak a vörösbort elfelejtettük... Kép Kép
NEMTOMÉKép

Ja!
Kértünk az egyik helyen egy pohár vizet, gyógyszernek. (Mg-ot bevenni.)
Aszond a néni: igyon szódavizeeeeeet...
Mondok: Gyógyszert szeretnék bevenni, egy pohár csapvízre van szükségem.
Õ: NIIINCS!
Hallani kellett volna.

Kijöttem.
Párom átment egy másik helyre:
Õ: Mentes ásványvíz van?
Hölgy: Hideg/meleg?
Õ: Igazából egy pohár víz is megtenné, csak a gyógyszert kellene bevennie a páromnak...
Hölgy: Mennyit adjak?
...
Hölgy: Ki ne akarja már fizetni! Ott még nem tartunk! Kép

...

Megittam.
Férjem visszament és vett tőle egy üdítőt, vastag borravalóval.

Aztán ültem fél órát és enyhült a hasfájásom.

Csajok!
Hogy lehet ide bemutatkozást feltölteni?
tündér11

Moni megtetszett a német oldalKép
Végre valami, amit én is értek :D
Kép
tündér11

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!Egy párszor már írtam nektek(amire készségesen válaszoltatok is;))mert mi is próbálkozunk már egy pár hónapja!
Szóval késik 13 napja aminek egészen tegnapig semmi jelentőséget nem tulajdonítottam(mert simán késett már ennyit és utánna megjött)!Szóval tegnap csináltam egy tesztet Gabriel!Ez du.3-kor volt:Kb.fél percet vártam majd dühösen a kukába vágtam!Úgy 10 órakor az asztalon maradt Gabriel teszt papírját megláttam és valamiért(nem tudom honnan jött a geller) kiturkáltam a szemétből a tesztet és majdnem elájultam mert ott volt a két csík(igaz a második csak halványan)!Rögtön elmentem még az éjszaka 2 tesztért és mind a kettő öt perc után halványan kiadta a második csíkot!A mellem nagyon fáj és a hasam is néha szúrogat!Szerintetek lehetséges az ,hogy nagyon korai a terhesség és ezért kell neki 5 perc mire mutat valamit?
Segítsetek mert itt ez a szaros hétvége dokihoz nem tudok menni csak jövő héten és teljesen kész vagyok mert nem tudom,hogy örüljek vagy ne?

köszi: Timi
tima

igen, gratulálok Kép látom, két hét eltéréssel szülünmk:D
tündér11

legalább te nem rágtad a körmöd még 13 napig
jövő héten akár uh-ra is mehetsz, hüvelyin már látniuk kell
lehet, hogy a szve dobogása is hallható lesz már :D
te TimaKép ez tök jóKép
gyere, a chat-en sokan vannak :D
ma akartunk a Cora-ban venni kontroll tesztet és azt mondták, hogy az ünnepek alatt elfogyottKép
óvszer volt dögivel:D
majd holnapután veszünk még egyet

ilyen kukába kidobálós jelenetem nekem is volt, meg több kismamának, aki azóta már megszült :D
tündér11

TündérKép
nekem írtad a választ?
már teljesen kész vagyok!
tima

egenKép Tima, NEKED:D
Ne add felKép
KitartásKép
Ott a baba:D
OTT VAN :D
tündér11

tesztekről annyit: nekem mindig sokkal hamarabb kimutatta, mint ahogyan kellett volna...
mindig harc ment a régi dokijaimmal, hogy mekkora is a baba
csak régen, az ősidőkben, olyan ritkán tudtunk némi életet élni (Katonaság, munka, suli, egyeb), hogy volt egy dátumom...
aszt azzal viatkozzon Kép

most azért nehezebb a dátummal kapcsolatban vitába szállnom a dokival, de nem bánom egyáltalán :D
tündér11

TündérKép
Gratulálok, remélem minden rendben lesz!
Gyönyörű 9 hónapot kívánok!!!

Sziasztok TöbbiekKép
Most lehet, hogy ritkábban írok, olvaslak benneteket, csak hozzászólni vagy nem tudok vagy nincs kedvem! Sorry!!!

Most ment el a rokonság, köszöntöttek, mivel holnap betöltöm a 32.évemet!
Azt hittem, hogy már eddigre legalább két gyerekem lesz! Hát nem, na mindegy! Ez van!Kép

VizkriszKép
Sajnálom, hát akkor doki és lapar?

manda

Köszi drága vagy!;)
Remélem,hogy igazad lesz!

El is felejtettem gratulálni!GRATULA!:o)

Mióta próbákoztatok?
tima

Tündér!
Neked tök egyértelműen kettéválik a két fázis, míg nekem nem annyira. Lehet, hogy a hőmérőm rossz. Te miylennel méred?
De látom 2 napja teszteltél egy negatívat te is.
Nekem még semmi jele a mensinek. Nem is érzem úgy magam, mintha megjönne. Majd derült égből villámcsapásként fog jönni...

Tima!
Ne aggódj, tuti baba van a dologban, nekem még fél óra után is neg. maradt... KépKépKép

moni

Tima, Tündér
Gratula mindkettőtöknek!!!
Nekem, mint írtam már beindult vmi. Egyenlőre nem olyan intenzív...de ez csak vmi sűrű (nyh darabok, olyan mitha barnás alvadt vérrel lenne). És a székletemen is van vér (ez az endo gyanu). Ha jól emlékszem a múltkor is így indult. Csak ne fájjon éjszaka a pocim. Utálnám ha arra ébrednék. A hasam még nem fáj, de a melleim még mindig.
Manda
Szóval ige, úgy néz ki: lapar. Neked meg fel a fejjel...nem vagy még lekésve semmiről. Majd most 2006-ban belehúzunk.Kép
Jó éjt!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!Kép
Manda Kép Sajnálom, hogy ritkábban fogsz irogatni... De megértelek... Utólag is boldog szülinapot! Nehogy feladd, oké???? (A két gyerekről azért ne tegyél le!Kép)

A babaváróknak gratula, remélem mi többiek is nemsokára fogadhatjuk a jókívánságokat.Kép

Vizkrisz Kép Hogy vagy? Remélem, nem vagy túlságosan rosszul...
banyanya

Sziasztok!

Vízkrisz! Tündér!
Megjött, ma vagyok 1. cn.

moni

MoniKép Sajnálom! Én a tesztelgetésről teljesen leszoktam... Csak idegesítettem magam velük....
banyanya

Tima, Tündér!!

Gratulálok nektek!!xxxxxxxxxxxxxx

Móni! Sajnálom!!

Kép
lara26

MoniKép sajnálom! Ilyenkor szoktam azt mondani a páromnak, hogy most egy újabb hónap, ami Neked kedvez, Drága!:D

MandaKép boldog szülinapot!!! harminc leszek márciusban, addigra már nagycsaládosok kedvezményével akartam utazni...
Legfeljebb 40 évesen fogok, veled együtt :D Vélemény?
Gratulációidat köszönöm!:D

TimaKép
Köszi:D!
NEKED IS GRATULA:D!
Volt egy ex vőlegényem, vele 7 évig éltünk, 5 évig próbálkoztunk teljes erőbedobással, a 4. vetéélésig...
Azután pár hónappal bejelentette, hogy talált valakit, aki nem vette észre és 12 hetes terhes...
Mondtam elmész te a fenébe, én mindig tudtam már a ciklus vége előtt, hogy az vagyok...
Nem 12 hétig várni!
Pláne, hogy volt már a csajnak gyereke...
Beugratás volt, de ha megnyerte, hadd vigye.
Én jobban jártam a férjemmel:D
Vele két vetélést éltünk át, a második iker lett volna.
Valami spéci képességem lehet, hogy fogantatás után 4 héttel újra teherbe essekKép
CSak az volt a baj, hogy totál le voltam már akkorra gyengülve, meg túl a műtéten és vitte magával a másikat is.
Mondjuk lelkileg annyira megrázott a műtét, hogy nem valószínű, hogy élveztem volna a várandósságot...
Jobb így.

Most érzem, minden rendben lesz.
Önhatalmúlag diétázom:D
Képzeljétek, azt mondta a doki (több is) hogy felesleges a végső eredmény megérkeztéig diétáznom...
Bólintottam, magamban azt gondolva, hogy akkor menjen nektek a hasatok csak két hétig, majd rájöttök milyen így élni hónapokig, évekig...
Elkezdtem újra a vizsgálatok után a diétát és láss csodát, szemmel láthatóan és napról-napra lettem jobban.
A hasam is összébb ment(fel volt fújódva, mindig terhesek néztekKép )

Röhej, tegnapelőtt vettem egy csini, zöld szövetszoknyát, amit sose mertem volna azelőtt Kép
Harang alakú az alja, rövid.
Hát, talán az orvosi vizsgálatra még fel tudom venni, ha jó idő lesz, de tavaszra "kinövöm" :D
...remélem...

MoniKép SAJNÁLOM! Majd a következő ciklusban, tiszta lappal.
Két hőmérővel egyszerreKép
Volt egy örökölt higanyos, békebeli, az az egyik.
A másik egy digitális, ami elvileg az ötödik sípszó után kellene pontos értéket mérjen.
Na, leteszteltük...
Ha csak addig van bent, akkor +3-4 tizedet hozzá kell adni, mert nem pontos...Kép
Csak akkor ideális, ha gyorsan kell megbecsülni magas lázat. Arra tényleg nagyon jó, egyébként azt is 10 percig kell benntartanom, hogy kidja a frankót.
Egyébként alultemperált vagyok (gondolom észrevetted magadtól is), lassabban is megy fel a higany.
Volt, hogy öt perc méréskor kiadott: 36,5 C-ot, azt mondták szimulálok.
MOndtam, hogy várjanak öt percet még, nagyon rosszul vagyok, akkora felment 38.5 fölé...
Ez a vakbélműtétem ellőtt volt fél nappal...

Nem hinném, hogy meg fog jönni, de mondd csak :D
Amióta visszafelé csinálunk mindent, sikerül :D

Kriszis!
SAJNÁLOM!
Lapar után azonban sokkal több esélyed leszKép

BanyanyaKép!
Jövő hónapban TI jöttök jó hírekkel:D

BOCS A RÉTESTÉSZTÁÉRT:D!!!
Mea culpa...
tündér11

SZia LAra!:D
KÖSZÖNJÜK TIMA-ék és mi is:D

Veled mizujs?
tündér11

Szia Tündér!!

Érzésekrőlnem merek írni, nehogy elkiabáljam a dolgot! Mintha... .
Kép

Kép
lara26

Szerintem a 13.cn-n volt pé-m. Akkor éreztem fájdalmat is.

Kép
lara26

Jó reggelt! Kép
Szépen süt a nap errefelé. Végre! Kép
Hát, lehet, mégsem a tegnapi volt az első nap...hanem a mai lesz...mert hát még nem húzott bele. Rádolgoztunk egy kicsit a párommal ma reggel, hátha meggyorsítja Pirit...de nem igazán. Eddig. A hőm:36,9
Moni
Sajnálom, hogy megjött. Amúgy neked mi a sztorid? (Mióta próbálkoztok? Még spontán?)
Tündér
Ne hallgass a dokikra! Diétázz csak szépen!!! Kép
Tünde
Helyzet Pirivel? Remélem csak rádijesztett a kis szenya! Kép
Manda
Boldog szülinapot!!!! Kép

Kép
vizkriszisback

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ LAAAARRRRRRRRAAAAAAAAAAA!
Ez még sokkal jobban néz ki, mint a miénk :D

HURRÁHAJRÁELÕRE!!!
tündér11

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: