Sziasztok
Szopcsipárnások gyors kérdésem lenne:
Eddig mivel fiam birtokolta a párnicskut nem nagyon szaglásztam, de ma reggel követelte hogy feküdjem mellé én is és akkor megcsapott egy szag belőle, olyan gyógyszer vagy nem is tom mihez hasonlitsam, de az tuti hogy a párnából jött, volt másnak is ilyen tapasztalata?? Esetleg a huzatnak lehet ilyen szaga, bevallom, mivel elorozta a fiam igy még nem mostam ki a huzatot...
Szoptatós melltartó
Mivel magam részéről vagy háromszor álltam sorba mikor anno a melleket osztották

igy én meg se probálom a lehetetlen, az én méretemben még a sima melltartó megvétele is művészet,nem hogy a szopisé, ekkorában még az anitában se tudtak adni a fiamnál, azóta nem kérdeztem....
Én azt csináltam, hogy a meglévőket használtam azzal a módszerrel amit Vikó is mondott, szopi idején fogtam és kiszabaditottam az aktuális cicit, szopi után meg visszavarázsoltam a börtönébe

Szerintem most se nagyon fogom másként tenni...
Mamacka
Nekem spec nagyon tetszik a rajzod, aki meg öregasszonyosnak nevezte annak tuti izlés ficama van, vagy lehet hogy neki a miniszoknyás, techno fejű pocis mami jön be... no comment...
Örülök, hogy jól jöttetek ki a papirmunkából apával, azért volt benne egy csöppnyi rizikó....
Alina
Jó hogy jöttél újra

A magnéziummal azért továbbra vigyázz, ha mész a dokidhoz kérdezz rá hogy meddig szedheted még, nem rég irkáltunk róla többen, hogy a 36. hét után nem ajánlott mert gátolja a szülés beindulását.
Most néztem a kismamaújságot és van benne hirdetés kókuszmatracra, elég elfogadható áron (nincs 5 ezer Ft) 120*60 as méret, aki még nem vett annak lehet hogy most jól jön ez az info...
Vok
ne izgulj, szerintem nem hinném hogy 120as lesz a pociméreted

Ami meg a cipőfüzést illeti ilyenkor jön jól apa segitsége

Éjszaka több részletben sikerült aludnom, mit ne mondjak nem érzem magam igazán fittnek... Drága kincsem, édes kisfiam este vacsi nélkül dölt fel mint a postamaci, ugy aludt el, ennek köszönhetően felébredt hajnali fél kettőkor és közölte hogy most ő konyhába akar menni és éhes... baromi boldog voltam

, bevágott egy negyed pogácsát, megivott egy pohár vizet és visszadölt, mintha mi sem történt volna... Ezek után jött apája, aki meg nem tudott aludni rendesen, mert este ugye bekolázott a drága, igy kiült nekem számitógépezni... Reggel meg ugye mindkettő egyszerre közölte velem hogy éhesek... Áhhh mi lesz még itt ha megjön a tesó

:
Ági