A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Zsuzsa!

Jót röhögtem most, hogy felemlegetted Antimegann-t. Kép
Vicces volt, ahogy bepofátlankodott ide. Kép
Majd gyorsan elsunnyogott, ahogy megkapta tőlünk a magáét.Kép

Kép
kuha

Mi a csuda az az ergam???
Én császárral szültem, de fogalmam sincs!
Most már tényleg érdekelne, annyit beszéltek róla.
De nem kötözködésből, tényleg csak puszta kíváncsiságból!
Köszi, Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Dóri, láttam a profilodba, hogy yahoo-s cimed van. Neked működik mostanában? Bocsánat, nem ide tartozik a kérdés, de nem értem, mi történt, mert az enyémben sok funkció nem működik.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Majola!

Én benne vagyok, hogy vége legyenKép

De nem érti meg, pedig már kértem rá én isKép

Mea
mea

Zsuzsa!

Nekem működik. Kép Néha idétlenkedik, de nekem bevált.
Vendég

Barbapapa!Kép

Ergumot kaptunk csaszi után, Edina én meg még többen.
Méhösszehúzó vagy micsoda.Gondolom azért mert lassabban megy a csaszisoknál...

Sajnos ott a kórházban nem adtak leírást hozzáKép
Úgy hogy be mertük venni mi a gonosz anyukákKépKépKép

Mea
mea

Davallia!Kép

De sajnálom, szegény PandaKépKépKép
Mielőbbi jobbulást a kicsi csipőjénekKép

Mea
mea

Mea!
Köszi a felvilágosítást!
Ahol én szültem ott nem adtak ilyet, úgy látszik, szerencsére.

B.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbapapa!Kép

Jó nekedKép

Nekünk még otthonra is felírták 1 hétreKép

De oda sem mennék szülni még egyszer ahol szültemKép (klinika)

Mea
mea

And!Kép

Te írtál a csaziról ma ugye?

Nekem is nagyon rossz volt h csaszi lett a vége.
Ráadásul igazi okot sem mondtak, dehát az a hely arról híres....

Annyira rosszul esett, h ezért mertem csak epidurál mellett dönteni- amúgy rettegtem tőle- hogy láthassam a kicsi babámat ha rövig időre is....

És tuti sokan azt hiszik h de jó nekem, megúsztam ennyivel, meg bizti direkt volt stb.

Hát nem szándékoztam így szülni, de ez lett belőle.

Viszont a kislányom mosolya kárpótól mindenért, annyira édes......

El is szégyellem magam h törődök itt Zsófy írásaivalKépKépKép
Hisz itt van ez a kis csoda nekünkKépKépKép
Tök aranyos kis család vagyunk, erre ilyen baromsággal törődök itt........

Hát nem ér meg nekem ennyit, kmolyan...

Bocs Zsófy de mást kell keresned veszekedésre ezentúl, most itt megfogadom h nem teszem ennek ki magamat itt többé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mea
mea

És elnézést a mai napért mindenkitől, remélem nem húztalak le Titeket is nagyon!!!!!!!!!!!!
Ígérem befogom a pofám, nehéz lesz, de tényleg igyekszem, ha nem rúgjatok jól seggbe!!!!KépKépKép

Mea
mea

Sziasztok!

Ergam: Én is szedtem 1teljes üveggel mindkét csaszi után. Bálintot 11 hónapig szoptattam, ő magát választotta el, mert beköltözött Márk a pocimba, és már nem izlett neki. Most Márkot is szoptatom. Szóval az ergamnak semmi köze a tejem mennyiségéhez. Igaz, a tájékoztatóban benne van, hogy csökkentheti a mennyiséget, de ez nem törvényszerű. A méhem pedig gyönyörűen visszahúzódott mindkét esetben.

nedinabp

BarbiKép,
mi is mennénk a talira.
Itt az e-mailem:
nemesek@citromail.hu
Köszi,
Kati
Vendég

De ügyi vagy Edina szopi ügybenKépKépKép
Gratulálok, pedig emlékszel nekem beindult hamarabb az a kevéske aztán vége több nem lett.
Neked lassabban indult és mégis még mindig szoptatsz.
De jóKépKépKép

Küldenél képet a fiúkról az email címemre???Kép
bbb@vipmail.hu

Mea
mea

Davallia!Kép

Nem semmi....
Most légy okos tényleg....
Hihetetlen.....

Jaj csak legyen rendben minden PandávalKép
Drukkolok nagyon!!!!!!!

Mea
mea

Edina!Kép

Küldtem mailtKép

Mea
mea

Edina ezt meg neked teszem felKép
Olyan édik voltak így egymás mellettKép

Lívia és Márk 3 naposanKép

Kép

Mea
mea

Bocsánat a baloldali a kicsi Márk és jobb oldalon Lívi (ezt a többieknek írtam)Kép

Mea
mea

Davallia!

Hát ez nagyon érdekes. El sem magyarázta, összvissz fél perces vizsgálat, és kontroll már 1 hétre rá???!!

Helyedben mindenképpen elmennék egy másik helyre, ahol lelkiismeretesen megvizsgálják Pandát, ultrahangozzák, elmagyarázzák az aggódó szülőnek mit miért csináltak, mi várható. Próbáld meg a pesti klinikák vagy gyerekkórházak egyikét! Sírd el a bánatodat a telefonba, hogy hogyan jártál és aggüdsz. Magyarán az igazat. Több szem többet lát, és mindenképp megnyugtatóbb képet kapsz bármi is a helyzet!

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Elég jól elfajultak itt a dolgok úgy látom Kép Kép
Ne máááá csajok!!!
Ebben a nagy bezártságban az Internet pontosabban a babanetezés az egyetlen szórakozásom, mikor alszik a gyerkőckém és Apa dolgozik. De ezt ma olyan rossz volt olvasni Kép

Zsofy, Mea! Gyertek mindketten! Csak egymást hanyagoljátok, ne a topicot!

Davallia! Remélem hamar megszokja a babócád a kengyelt, és még hamarabb lekerülhet róla...

Dóri! Az a szülésznő, aki azt mondta, hogy az Ergamnak nincs köze a tejcsi elapadásához, baromi "jól képzett". Én normál úton szültem, tök sok tejcsim volt az elején, amit az ergotamin nullára apasztott. Iszonyat kínlódás volt visszahozni a tejcsikét. A gyerekem két hétig üvöltött, mert szívta szívta a cicit, de alig jött belőle valami. Néha már én magam sem tudtam, hogy jót teszek-e Olivérnek, vagy rosszat, azzal, hogy a szopizást erőszakolom. A saját párom is azt mondta, hogy nem vagyok normális és kínzom a gyereket, és azonnal adjunk neki tápit. A védőnőm detto ugyanezt szajkózta. Szóval én megértem, ha valaki ezt nem bírja végig csinálni. Mert nem egy két nap volt, hanem két hét mire ismét elég lett a tejci a babának és addig lehet hogy néha éhezett is, bár kapott pótlást abban az időszakban a frigóból.

Mea! Livike szép nagy baba, tényleg látszik rajta, hogy nem szenved hiányt Kép

Megann! A L'oreál-os ampullát úgy tudom, nem lehet sima kereskedelmi forgalomban kapni. Itt nálunk a fodrászkellékben árulják és a L'oreál szalonban. Nekem tényleg bevált, egyre kevésbbé hullik a hajam.
Milyen gyönyörű kislány Lénácska Kép Hatalmas szemei vannak Kép

Kóbor! Csúcs az a fotó, ahol a dédpapánál próbál szopizni a kisfiad Kép

Benianyu! Olyan jót mosolyogtam Dani baba új becenevén Kép Kép

Ildi

Kép
vrucsincá

Sziasztok!Kép

Remélem, a kedélyek lecsitulnak végre.

Zsofy!Kép

Ne menj el! Nem tudom, céloztál-e valamire vagy sem, de jó lenne, ha azért nem vennéd fel nagyon, amit Mea írt itt minősíthetetlen stílusban. Kép

Valaki írta itt, hogy milyen furcsa vagy morbid, már nem emlékszem pontosan, hogy egy kisfiú 1 éves kora után szopizik. Nos, kimutatták, hogy azok a férfiak, akiket nem szoptattak, nagyobb érdeklődést mutattak a női fenék, mint a női mell iránt, és sokan az anális szexet előnyben részesítették. Tehát a szoptatás kell a normális szexualitás kialakulásához, és nem okoz semmi aberrációt.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Dóri!

Köszi Zita nevében a bókot! Kép
Kis vigyorgós egész nap, aztán elkezd villogni a vaku, és így "bekomolyodik". Vaku nélkül is, a fényképezőt mindig így bámulja. Már igazán hozzászokhatott volna, látta eleget! KépKépKép
Tényleg egész nap vigyorog, de alig van ilyen fotó róla.
Zita ma 15 hetes, kb 1,5 hete fogja csak a csörgőt, és egyre gyakrabban betalál a szájába. Kép

Én szülés után Oxytocin inj. kaptam, mert hozzám képest (50kg terhesség előtt) nagy volt a baba (3740gr). Most akkor pereljek, hogy miattuk nincs tejem??? KépKépKép vicc volt...
Vendég

Ildi!

Nem tudom a képzettsége milyen, nekem mindenesetre szimpatikus, meg amikor még terhesség idején kérdeztem Tőle, válaszolt és igaza volt a dologban, megnyugtatott.

Hál Istennek az ergamhoz egyik szülésem alkalmával sem volt szerencsém, így véleményt nem tudok alkotni róla, nem is alkottam, csak írtam, hogy szakmabélitől HALLOTTAM. Kép Neked van tapasztalatod, és Ti tudjátok mit árt vagy /és használ. Én nem tudom.
Tényleg, minek kellett az ergotamin, ha normál úton szültél? Más miért nem kap akkor? Én tényleg nem hallottam erről...

Dóri
Vendég

Ja és még valami, csak hogy pontosak legyünk... Az Ergam ismételt adása apasztja a tejet. Így van a tájékoztatóban is. Nálam sajnos ez volt a helyzet, hogy hiába kaptam szülés után rögtön, nem húzódott össze a méhem, még 8-10 héttel később is vérezgettem. Ezért ismételten kaptam.

Na elteszem magam holnapra. Ilyenkor enyém az egész ágyikó, mert Apa dolgozik. Kép Kép

Kép
vrucsincá

aKKOR EZEK SZERINT ÉN AZÉRT VÉREZTEM 4 HÉTIG, MERT NEM KAPTAM ERGAMOT? éS EZÉRT VAN SOK TEJCSIM? :o Bocs", most látom a caps lockot, nem dierkt volt! Kép

na lebújok, jóéjt

Dóri
Vendég

Bubuson vszg. utoljára van ez a ruha:
Kép
Huncut Gergő:
Kép

Tényleg, mi van Harival? Jó lenne róla is hallani valamit.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

DavalliaKép

Inkább böjtöljetek kengyellel feleslegesen, minthogy később nagyobb bajok legyen!
Pandácska hozzá fog szokni, hidd el!
És fel a fejjel!
Vendég

Rokica!Kép

Gergőnek tetszettek az új képek.Kép
Jól látom, hogy Zsuzsának is olyan játszószőnyege van, mint Bubusnak?
Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Davallia!

Hát ha rám hallgatsz( eddig kb 7-8 szor voltunk csípővizsgálaton és kontrollokon 3 különböző helyen), akkor valóban nem hagyod annyiban....

Én tudom ajánlani neked az Ortopédiai Klinikát...ott a főorvos nézte meg Léna lábát uh-val.(viszont a háziorvos mindenképp adjon beutalót és írja rá, hogy ultrahangos vizsgálatra utalja a babát)
Nem tudom hogy vagytok eleresztve időügyileg de talán egy utat megér Pestre hogy még egy doki megnézze Panda csípőjét...

Kengyel:
Nem csak csípőficamosoknak adjákKép
Van egy számozás.
Római I.II.III.
és ennek is alosztályai a,b,c ezek mindenféle fokokat jelölnek...
A tökéletes csípő I.a.
Nekünk az egyik doki II.a és II. c-t mondott, a másik(heimpálos ortopéddoki, ortopédiai intézetes doki). I.b, II.a-t diagnosztizált.
A II. c már a "kritikus csípő kategóriába tartozik és arra már kengyelt adnak a dokik..
A III. meg csípőficamKép

Ha esetleg segíthetek bármilyen infóval, csak szólj...

Vrucsinicá..
Köszi, ok, akkor fodrászkellékesnél nézem majd jövő hétenKép

Tzsuzsa, Kuha!

Sajnos nekem is az Antinévmásom jutott eszembeKép
Szerencsére ő már tényleg bekussolt..Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Göndörzsóf!Kép

Azért megnéztem volna neked hogy esett volna a helyemben, na mindegyKép

Mea
mea

Hali!

Lett kaki az 5. nap. Segített a paradicsomlé, ami ráadásul nagyon bejött Kincsőnek.Úgy örülök, hogy el sem tudom mondani, hogy produkált a nagylány.

Róki olyan tünemény a kis Zsuzsa!
Zokni nálunk is sokszor lekerőül Kincsi lábáról.
Állandóan ülni akar és piszkálja ami előtte van.
Tegnap így voltam kénytelen ruhákat hajtogatni, ogy a lábam között ült a csajszi.

Zsófi ez a ruci volt Bubuson, amikor a lányom csábítgatta. Olyan édes!

Jó éjszakát

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kati!
Mail neked is ment.
B.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

tool.orabt@chello.hu

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Dóri!

Nem általános szokás ergamot adni természetes szülés után, ha a baba rendesen szopik, mivel a szopizás is serkenti az oxitocin-termelést, ez a hormon pedig többek között a méh összehúzódásáért felelős. Ezért is szokták adni infúzióban mint szülésbeindító szert. Tehát ha a baba szopik, ez oxitocint termel, ez összehúzza a méhet. A gyermekágyi vérzés 4-6 hétig normális (vannak szerencsések akiknek hamarabb abbamarad), és akkor szoktak ezek szerint mesterséges méhösszehúzót adni, ha valaki még 6 hét után is vérzik. A császárosok pedig (legalábbis az Istvánban ahol én szültem) oxitocin injekciót kaptak még 4 napig mint méhösszehúzót. Mivel én nem császárral szültem, én nem kaptam, de mindkéti szobatársam igen.

Havtünde:

Az oxitocin injekció a tejtermelést is serkenti, nemcsak a méhösszehúzódást. Sajnos császár után általában nehezebben indul be a tejtermelés, ha perelni akarsz, akkor a csaszi miatt perelj, ne az oxitocin injekció miatt. ;) (Ugye érthető hogy ez vicc volt?)

Göndörzsóf!

Igen! Nekünk is pont ugyanez a szőnyeg van, a Kikában vettétek, nem? Kép Sőt mitöbb, Zsuzsának is van egy ugyanolyan rugija mint ami Bubuson van, csak kékben. De én sose szerettem mert nem tetszett hogy hátul a fenekén lehet csak kicsomagolni, és hamar ki is nőtte.

Kriszta!

Köszi szépen! Kép

Barbi!

Mail ment neked a levéllistával, elnézést hogy előbb nem tudtam küldeni, mert látom itt röpködnek az email címek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

hát lányok,nem semmi,ami itt történt már megint!tipikus esete,ha nők összeállnak,elöbb-utóbb összekapnak,még szerencse,hogy a gép elött ülünk és így nincs igazi hajbakapás!na,nem is foglalkozom vele....Képinkább ezeket a képeket nézzétekKép))))itt lebukott Kisnyúl,hogy lesi a tévét:IKépKépKépapa hasán a legjobb!Kép
puszi,Nyúlné és Kisnyúl(kb.6kiló,kb.60cm,14+3 azt hiszem)
Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

valamit elbénáztamKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlnl!Kép

De éses KisnyusziKépKépKép

Roki!Kép

Hát sajnos mi kaptuk, nem tudom miért de igenKép
Ez van, de erről nem mi tehetünk, mint ahogy a csasziról sem....
Most már úgyis mindegy, van előnye isKép
Legalább alul ugyanolyanok maradtunkKép
Ha már más előnye nincs is....

Remélem a második babámat nem csaszival kell megszülnöm, bár dokifüggő úgy hogy jót kell keresnem, aki vállal sima szülést ezek után.

Mea
mea

Mea!

Én is kaptam Ergamot, pedig simán szültem. Én még a szülés alatt kaptam az oxitocint, infúzióban. Aztán semmi gond nem volt a kórházban, csak amikor hazajöttünk, akkor írta fel a doki az Ergamot, hogy szedjem. Tehát nem is a kórházban kaptam.
Igaz, nem szedtem be mindet, mert Gergő már rögtön az elején iszonyú hasfájással küzdött, és már azt is bebeszéltem magamnak, hogy ettől a szartól van. Úgyhogy abbahagytam.
De így is minden okés lett nálam, a 6 hetes kontrollon azt mondta a doki, hogy olyan szép minden, mintha semmi sem történt volna.

Kép
kuha

Jóreggelt!

Nyólúrfi már nagyon sármos.
Kincső most varázsolja el apát, hevsen magyaráz neki és vigyorog. No persze apa elájul, nagy a szerelem közöttük.
Tegnap lebontotuk a karácsonyfát, így hatalmas hely lett a nappaliban újra.
Tegnap Ivi segített takarítani így ma nincs arra gond.
Gulyáslevest csinálok a 2. talán túrógombóc lesz.
Végre nem esik az eső, már lassan 1 hete nem volt olyan nap hogy ne lett volna csapadék.
No húzok dolgozni, mert így nem lesz meg semmi.
Jucc neked boldog szülinapot, úgy emlékszem 8-án tartod. Az enyém 12-én lesz.

KrisztaKépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Mea!Kép

Biztos nekem is rosszul esett volna, ha nekem szól.

Rokica!Kép

Bubus a játszószőnyeget a sógornőméktől kapta karácsonyra. A rugit én vettem használtan, én sem annyira szeretem a hátulgombolósakat, de ennek a színe nagyon megtetszett, szeretem a zöldet, és sajnos elég kevés zöldet lehet kapni, mindenütt a kék és a rózsaszín megy. De sajnos mostmár Bubuson is alig lehet összegombolni, úgyhogy nem lesz rajta többet.Kép

Kisnyúl nagyon szép!Kép

Kincső igazán nagyon kis aranyos huncut!Kép Nálunk még megvan a karácsonyfa.

Jucc!Kép

Boldog szülinapot!

Davallia!Kép

Fel a fejjel, biztos hamar rendbejön Panda.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Nyúlné, Emi is lebukott már, hogy lesi a tv-t.

Az ölemben volt egy párnán, ment a tv, és olyan furcsán kicsavarta a fejét... Én meg lestem, mi baja, hát látom: nézi a tv-t ezerrel. Alig tudtam úgy fordulni, hogy ne lássa. (Szoktam néha nézni a Legyen Ön is milliomost, és hát etetés után voltunk, így ott maradt az ölemben).

Bámulja a számítógép monitort is, meg a bekapcsolt mobiltelefon kijelzőt is.
De nem hagyom nekiKép.

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

RokiKép

Én nem császárral szültem. Hiába könyörögtem a dokimnak 2 fájás között...

NyúlnéKép
Kisnyúlért változatlanul odáig vagyunk!
Kép

Bár nekem Dóri Gergője is nagyon tetszik, és ideális a gyerkőcök között a 7 év; de ez még valahogy olyan soknak tűnik, ha egymás mellé gondolom őket. KépKépKép

Tünde és Zita 15+1
Vendég

Sziasztok!

Dóri! Azért kaptam a normál szülés után rögtön Ergamot, mert előtte két évvel volt egy nagyműtétem, kioperálták a fél méhemet, várható volt, hogy nem úgy fog regenerálódni, mint egy teljesen ép. Kész csoda volt az is, hogy normál úton, komplikáció nélkül meg tudtam szülni Olit.

Bubus, Gergő, Kincső és Kisnyúl mind nagyon szépek Kép Kép Imádom nézegetni a képeket Kép

Olivér is nézi a TV-t. Sajnos az esti szopi úgy alakul általában, hogy Apa nézi a Híradót. Volt már olyan, hogy Olivér kiköpte a cict, elfordította a fejét és TV-t nézett.

Ildi

Kép
vrucsincá

Lányok!

Ez így nem mehet tovább....

Muszáj vagyok elkezdeni szedni Revalidot és mindent amit lehet mert még 2-3 hajmosás és nem marad hajamKépKép

Vrucsinicá..
Elmentem itt az Auchanban lévő fodrászkellékeshez, de nem volt Loráljuk csak valami más fajta, végszükség esetére vettem olyat és tovább kutatok a Loreálos után...

Rémes ami a fejemen történikKépKép
Erre azért nem számítottamKépKép
Remélem meg tudom állítani ezt a folyamatot, mert mostmár komolyan aggódomKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Nagyon édik a babákKépKépKép
Mindegyik egytől egyigKépKépKép

Én jól benne vagyok a náthában, alig élek.
Még jó, hogy párom ma itthon vanKép

Viszont végre téynleg szép időnk van, süt a nap, tök jó.
Ebéd után megyünk hárman megint egy nagy sétáraKép

Múltkor is 1 1/2 órát mentünk a Duna parton egész a másik faluigKép

Szép hétvégét Nektek!Kép

Mea
mea

Megann!

Ennyire hullikKép
Érdekes nekem még nem kezdett el, nem is értem.
Pedig mindenkinek szokott szülés után.
Majd még lehet h elkezd.
Remélem neked meg hamarosan abbamarad!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni, de a sok vita teljesen lemerített.
Ezért ezt az oldalt már nem is olvastam vissza csak a képekben gyönyörködtemKép

Megann!
"Írtunk" Nektek Erhardal jan. 3-án 20:32-kor.
Itt a BabanetenKép
Megnéztem a mostani fotókat is.
Hát a Drága Lénácska olyan gyönyörű az első képenKép (jan. 6. 12:59)
Úgy néz ki hirtelen, mint egy játékbabaKép
Olyan kis tökéletes az arcocskája, mintha rajzolva lenneKép
És Te is jól nézel ki!
Látszik, hogy Mindketten Boldogok vagytok!
Léna édesen mosolyogKép

Ez nem azt jelenti, hogy a többi baba csúnya!
Mind Csodaszép csak most Megannak sikerült egy -két Nagyon jó képet készíteni.

Ez olyan, mint a Kisnyúl (Barna?) vagy fekete-fehér képei.
Olyan jól néznek kiKép

Lányok!
Nekem van még egy-két gondolatom.
Tegnap megkóstoltattam Erhardal az alma-banán bébidesszertet.
Ízlett neki és semmi baja tőleKép
Én úgy várom már, hogy mikor adhatok neki ezt-azt, mert olyan édesen cuppog és kiváncsi vagyok rá, hogy ízlenek-e neki a dolgokKép
Persze nem akarom, hogy a szopi rovására menjen és csak szopi után kínálom meg, de nekem ez élvezet.
Igaz, 3 pici kanállal kapott (nem púpozott), de a harmadik kanálnál már nagyra tátotta a szájátKép
Jó, ez nem azt jelenti, hogy minden nap kap valamit.
De ha eléri az 5 hót, akkor kap majd olyan bébikaját, amit 5 hónapos kortól lehetKép
Persze abból is csak 2-3 kanállalKép
Remélem megértetek!
Nem hozzátáplálom csak a kiváncsiság hajt.
Erhard meg olyan cicifüggő, hogy nem dobná el a cicit 2 falat kaja utánKép

Erhard imád TV-t nézni.
Mondjuk elég messze van a TV, de látjaKép
Még nem tiltom tőleKép

Ergam:
Én a kórházban kaptam és jó kiütéses is lettemKép
Nem tudták eldönteni, hogy mitől van az allergiám.
Aztán az egyik nővér kérdezte, hogy szoptatok-e.
Mondta, hogy ha igen, akkor hagyjam az ergam-ot, mert az sok esetben csak kárt okoz és lehet, hogy arra vagyok allergiás.
Hát, bejött.
Megpróbálok feltenni képet, hogy milyen hólyagos volt már a kezem is.
És amit elszúrtak vénám, még mindig ugyanúgy lila és fáj is.
A csomók a fenekemben még megvannakKép
Erről ennyit!

Minden Babának szurkolok, hogy rendben legyen minden.

Mi 26-án megyünk kontroll csípőszűrésre, mert engem kétszer műtöttek és a dokinéni kéthavonta látni akarja Erhardot.

Oltást (4hós), hétfőn kapunk.
Már előre félekKép

Harival mi újság?
Már egyszer kérdeztem és azóta sem láttam tőle üzit.
Persze rajta kívül vannak még akik eltünödeznek.

Megyek, mert Erhard reklamálKép

Mindenkinek Kellemes Hétvégét!
Sziasztok!
Angelani&Erhard
(képet teszek fel)

Kép
angelani

Sziasztok!

Én Évi vagyok, augusztusban született kisfiam. Csatlakozhatok hozzátok? Látom nálatok nagy élet van, mindig ír valaki. Amelyik topicba eddig írtam, az nagyon leült. És hát a kevés szórakozások egyike az üzenetek olvasgatása lenne...

Évi
Évianyu

Angelani!

Jaj, már látom, visszamentem 01.03-ra---
Annyira kimerültem a szilveszterbe hogy 1-2 napot nem is olvastam vissza...

Köszönjük a bókot!
Nincsen jobb érzés egy édesanyának amikor a csemetéjéért ennyire rajonganak anyák és babák egyarát..

Erhard nagyon jó ízlésű kissrácKépKépKépKép:
Üzenjük neki, hogy még nem ígértük oda Léna kezét senkinek és Erhard is benne van a kosárbanKép

Mea!
Furi módon nekem sem hullott egész idáigKép, pedig még tejcsi is van egy kevéske..
Nem értem miért pont most kezdett el hullani hiszen már 3,5 hónapja szültünk...
Na mindegy, már fel is pepecseltem az egyik apmpullát meg vettem be revalidot...
Most meg várom a csodát....Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Íme a kezem a szülés után 09. 10-én, jól feldagadva
Kép

És a piros folt, ami napokig nytva volt és gennyedzettKép
Még mindig látszikKép
Kép

De megérteKép