A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Megann!
Tud ez a lány mosolyogni, csak ezt eddig titkoltad!
És milyen ari a mosolya!
Te is helyes vagy, úgy látom voltál fodrásznál kari előtt?

B.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha!
Most nem akarok vitatkozni, csak leírom, hogy nálunk hogy ment az evés.
Teáztatással teljesen egyetértek,de pl. Noel gyűlölte a bébikaját.
Akár az itthon készítettet, akár az üvegeset adtam neki, szinte semmit nem evett belőle. Hozzáteszem, szopni se akart, a cumisüveget meg szintén gyűlölte, soha nem ivott belőle semmit.
Gondolhatod, hogy mit álltunk ki, mert persze inni se akart, lehet úgy gondolta, levegőn akar élni.....
Szóval 9-10 hónapos kora körül (akkor már nem szopott) elkezdtük a rendes felnőtt kajákat adni neki (mivel nem hízott semmit se 2 hónapig) és az legalább ízlett neki.
Jó, nem 7 hónaposan, de mi is sokkal korábban elkezdtük a fűszeres, stb. kajákkal etetni, mint kellet volna.
Sőt, 10 hónapos kora óta issza a tejet. Addig tápszert kapott reggel-este. Persze nem cumisüvegből, hanem kanállal kellett megetetni, így egy etetés 40-50 perc volt!
De 10 hónapos kora után már a tápszert se ette meg, a tejet viszont igen.
Remélem ezt Leonnal elkerüljük, de mi rá voltunk kényszerítve, hogy felnőtt kajákkal etessük a gyereket.
Na eldugulok....Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!
hősiesen végigolvastam az egészet... jó pár félreértéssel sikerült egymást felbőszíteniKép Kép
nekem még fogalmam sincs mi lesz, amikor eszti 1 éves lesz, és én is úgy vagyok vele, örülök, ha fél éves koráig lesz elég tejcsi. anyukám már most mondja, mikor adok neki már gyümölcsöt stb.. nem tudjátok elképzelni hányféle indokot talál ki, én meg mindegyiket leállítom. na mindegy. mindenki úgy csinálja, ahogy TUDJA. örüljön, aki tud sokáig szoptatniKép kicsit rosszul érint, hogy csak az anyatej jó esztinek, de csak azért, mert aggódom, hogy legyen neki elég. kicsit talán frusztrál az, hogy ha éhes, csak én vagyok neki, és mi van, ha nem tudok neki elég kaját adni? esténként előfordult már, hogy csak tépkedte a cicim, nem szívta, és nem volt neki elég. vártam egy órát, és újra evett, és, ha kellett egy óra múlva újra, amitől el is aludtKép a én hasfájós tündérkémKép, akinek már alig fáj a pocija, szerencsére.

Mea, Zsofy - sajnálom, azt hittem túl vagytok egymás bántásánKép Zsofy, ha Meára gondoltál, amikor azt írtad, nekem sem esett volna jólKép

én annyi segítséget kaptam itt már tőletek, és még számítok is rátok! pont az a jó, hogy annyi félék vagyunk, így mindig van valaki, aki tud segíteni!

idáig hallom, hogy durrog a gatyeszba a lányomKép

folyt.köv.

KépKép
KépKép
and

Emi kb 1-2 hete nyáladzani kezdett, sokszor tiszta nyálhab a szája.

Ugye ez még nem jelenti azt, hogy jön a foga?
Még korai lenne 10 hetesen.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Először: MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK AZ ÚJ ESZTENDÕRE!!!!

Az elmúlt napokban nem tudtam írni, mert vacakolt itt a Babanet.

A babák gyönyörűek!

Sajnálom, hogy ismét ilyen parázs vita alakult ki.

Mea,
szerintem ne adj teát, ha Lívike szomjas, akkor megissza a forralt vizet isKép Nekem az a véleményem, hogy ha folyadékra van szüksége evés után, akkor elegendő a víz, bár a teát tuti szívesebben inná, mivel édes.
Már akartam kérdezni, a hasad a csaszi miatt már nem érzékeny?

Sajnálom, hogy mi nem tudunk elmenni a talira, de két gyerekkel nem szívesen vágok neki.

folyt.köv, Márk a kezemben és bal kézzel elég bénán írok, és lassan.

Edina és Márk aki ma 4hónapos és Bálint(22hó)

nedinabp

Sziasztok!

Ayse,

Sajnálom hogy benne vagy a depis gödörben. Kép Ha vígasztal, mind a gyógyszerkezelés, mind a terápia hatékony gyógymód. A leghatékonyabb a kettő együtt.

Megann:

Látom Léna belejött a mosolygásba. Kép nagyon huncut kis vigyora van a kiscsajnak.

Úgy látom, jót tesz majd nekünk egy tali. Kép Barbapapa, mit vigyünk? És végülis mikor lesz? És pontosan hol? Ha gondolod, és neded még nincs meg, átküldöm a legutóbbi email/telefonszám listát, és akkor emailben szét lehetne küldeni az infót, és nem kell a neten közzétenni.

Képzeljétek, Zsuzsa megtanulta lemasszírozni a lábáról a zoknit. Addig dörzsölgeti egymáshoz a lábait, amíg egyszer csak volt zokni, nincs zokni. Pedig gumis térdzoknit adok rá. Ma is nagy gyanús csönd áradt a kiságya felől, gondoltam naivan, elaludt. De nem ám, hanem meredeztek az égnek a meztelen lábai, ő meg rágta az öklét és meredten bámulta a őket. Kép

Rakok is fel egy tappancsos képet.

Itt már lemasszírozta és el is tüntette:

Kép

Itt tapizza a lábait, azt is szereti, ha meg tudja őket kaparintani:

Kép

Itt meg igazi amerikai módjára bevágta magát és felrakta a lábait hogy kényelmesebben tudjon nézelődni(a zoknikkal már félsikert ért el) :

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Végre visszaolvastam! Kép

Kuha
Előkét a Brendonban láttam, Apa meg is jegyezte milyen jópofa ing. (nem világosítottam fel Kép)
Képek Kép

Megann
Léna nem szereti a dagifánkokat?
Tomi elkeseredik majd, ha megmondom neki, ugyanis a tegnapi mérésnél kiderült, hogy már 8 kiló.
A képeket köszönjük, azok a nagy kék szemek, és a mosoly, éééédes!
Tomi egyébként egyáltalán nem csapodár típus, de természetesen Danié az elsőbbség.
Ha tapasztaltabb fazont keresel a lányodnak csak szólj! Kép

Benianyu
A főorvos úr már most nagyon huncut.

Apa szakvezetőnek hívja Tomit, remélem ezzel nem pecsételtük meg a sorsát. Kép

Segítség igény szerint szopiztatók..
..bár nem tudom, hogy én idetartozom-e, Tomi 3 óránként eszik, szinte percre pontosan mindenféle szoktatás nélkül 6 hetes kora óta. Az éjszaka kivétel, mert akkor kimarad 1-2 szopi.
A kérdésem csak az lenne, Ti mikor fürdetitek a babót? Minden este ugyanakkor, vagy ahogy a szopi engedi?
Eddig mindig úgy fürdettem, ill. Apa, hogy ha 9 lett volna a köv. szopi ideje akkor fél 9-kor.
Így azonban mindig máskor alszik el.
Help! Beletették a bogarat a fülembe "vonalas" barátaink, hogy mindig ugyanakkor kellene fürdetni. Szóval?

Bocsánat sok voltam!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Edina!Kép

De a sebem csúnya, de nekem sajnos így hegesedik, rondán és viszekt még néhaKép
De fájni nem fáj már.Neked???

Írok mailt, csak eddig még nem tudtamKép

Roki!Kép

De édes ZsuzsaKépKépKép
Úgy irigyellek egyébként, hogy te higgadt tudsz mindig maradni.KépKépKép

Mea
mea

Lányok!

Köszönjük a bókokat, majd továbbítom is Lénácskámnak, ha felébred a délutáni durmolásábólKépKépKép

Én ritkán rakok föl képet, de akkor nagyon jól esik, ha ennyien megdícséritek a kislányomatKépKép

Thomasanne!
Az az igazság hogy még nem tudja Léna maga sem hogy a pufók vagy a filigrán fiúk tetszenek neki, mert eddig féltve őriztem őkirálykisasszonyságát, nehogymáááááááá fiúzzon ilyen korban...KépKépKép.
De mivel látom hogy igen szép itt a felhozatal kissrácokból, be kell látnom hogy én is elcsábulnékKépKépKép, nemhogy Léna...
Úgyhogy mindenkinek van esélye...KépKép

Benianyu!
Juuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjj ez a Danibaba..........

Mosoly: Hát azért ne tudjátok meg hogy mit össze nem idétlenkedek, vinnyogok, grimaszolok Lénának hogy egy egy ilyen mosolyt kicsaljak tőleKépKépKépKép
Én nem tudom miért ilyen kis "morci", mikor én mindent megteszek...

Szoktam mondani apjának, hogy tisztára rá hasonlít ebben, ugyanis apa volt gyereknek mogorva, befeléforduló.(mostmár nem ilyen, hanem bartáságos, kedves mindenkivel stb..)
Úgyhogy lehet hogy Léna rá fog ütniKép
Jobban örülnék ha olyan cserfes lenne mint az anyja, de hát nem kívánságműsor és végülis mindegy is, csak egészséges legyen...

Erről jut eszembe...el se tudjátok képzelni hogy utálom már a terpeszpelenkát Lénán...., annyira látom hogy gátolja őt a kalimpálásban....Kép
Ha lekerül róla, szerintem elégetem bosszúból a mosogatókádban...KépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Róki!

Gratulálok...Kép, akkor megvan az legujjabb bosszantóeszköz Zsuzsa részéről...
Te ráadod-ő leveszi-te ráadod- ő leveszi...
Jó játék ezKépKépKépKép
Küldök fénypostán andaxint nekedKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Barbapapa!

Ja! Eljutottam fodrászhoz, nem tudom mikor lesz legközelebb ilyenKép

M.

Kép

Kép
megann

Léna az új ülésében:
Bébécomfort Iséios 0-18 kg - ig jó...

Kép

M.

Kép

Kép
megann

Olyan boldog vagyok, Julcsi ismét tündérbaba, egész nap vidám, önállóan játszik, kisangyal. És megtanult hason feküdni, most éppen hason berreg és folyik a nyála patakokban.
Róki, Zsuzsa nagyon ügyes, jó az új tudománya. Azért nem kellene szabadalmaztatniaKép
Helyesek a babák, most hirtelen Lénára és kis Buddhára emlékszem, tündériek.
Kóbor, köszönöm a tanácsot. Zita, neked is, irtam mailt!
A talira mi is jönnénk, ha jó idő van és lehet tömegközlekedni. Sajnos autó és apa Németországban lesznek. De nem vagyunk messze, a Lehel térnél lakunk.
Zsuzsa
tzsuzsa

az előző üzit is 2 órán át írtamKép

ANGELANI!
tudom, hogy nem tudsz visszaolvasni, de hátha ezt olvasodKép
eddig azt hittem túl vagyok ezen a császár dolgon, de ahogy elolvastam az írásodat mégsemKép megmondom őszintén én nem is gondoltam erre. mármint, hogy mások azt gondolják, hogy ha császárral szültem, akkor biztos én kértem, egy szuri és kész. tulajdonképpen mindenki azt gondol, amit akar rólam, de azért engem is bánt, hogy van, aki így vélekedik/-het. ráadásul én nem is vajúdhattamKép valószínűleg sosem fogom megtudni, milyen is az "igazi szülési fájdalom", pedig esküszöm, évek óta erre vártam, nagggyon akartam hagyományos szülést. még az anyósom is azzal vígasztalt, hogy milyen jó, h csaszi lett, ő is azt választotta volna, no commentKép
azért a "lelki fájdalom" az meg volt, és a megkönnyebbülés is, amikor láttam, hogy rendben van, de választottam volna inkább ezerszer a fizikai fájdalmat...
szóval, mindenki azt gondol, amit akar, sajnos ált. nincs választás, legyen az szülés, vagy szopi vagy bármi más. nem vagyok hajlandó ilyenek miatt rosszabbnak érezni magam, és ne is sajnáljanak. szóval ne törődjünk mások hülye véleményével!

éljenek a csajok!Kép Léna, Zsuzsa, Viki, Emi gyönyörűek!!Kép remélem, hirtelen nem hagytam ki senkit, mindenki nagyon aranyosKép a fiúkat legközelebb éltetjükKép és Megann! tényleg tünemény ez a mosoly! és a tekintet isKép mi a helyzet a gügyögéssel?

Thomasanne: mi most tértünk át a délelőtti fürdésre. eddig az utolsó evés után kb másfél órával volt a fürcsi, fél7-fél8 körül, utána kajesz. én bármilyen rendszert alakítottam eddig ki, az eszti sosem aludt el este 11-12 előtt, és este mindig egyfolytában fennt volt 3-4 órán át, akkor is, ha tök kussban voltunk, se tv, se semmi. most, hogy a fürdés nem akkor van, legalább nem olyan nyűgös, nem ordít annyit ez alatt az idő alatt. délelőtt meg mindig elalszik, akkor nincs gond. segíteni nem tudtam, ez még nálunk sem megoldott probléma, ahogy láthatodKép

and és eszter 3 hó és 2 nap

KépKép
KépKép
and

Halihó!Kép

Egész nap takarítottam, Natinak ma jó napja van, jó kislány volt. Most épp alszik.

Visszaolvastam és örülök, hogy elült a vihar!KépKép

Barbi!
Köszi a segítséget, így már minden világos!Kép
Bocs, ha értetlenkedtem, de homeós cuccok terén teljesen járatlan vagyok még. Én ritkán szedek gyógyszert és a gyereket sem tömném vele, ha nem muszáj.

Minden babó nagyon édes a képeken!
Léna mosolyaKépKépKép
Örültem, Megann, hogy raktál fel magadról képet, én eddig egyet sem láttam. Helyesek vagytok együtt!Kép

Tzsuzsa!
Mi az Árpád hídnál lakunk, ha van kedved, a talira mehetnénk együtt.Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!!!

Én az Istvános topikban vagyok, MEÁnak szeretném írni, illetve kérni, hogy ha nem titok, adja meg az e-mail címét, szeretnék neki priviben írni. Az enyém a profilomban van.
Előre is köszi MEA!!!

Gabi

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Róki!

Jan. 27-én, pénteken lesz a tali, délelőtt.
A listát megköszönném, mindenképpen emilt akarok írni mindenkinek.
krich.barbara@chello.hu címre küldd légyszi.
Köszi előre is.
Ja, egyébként Leon is egy-két napja sajátította el a zokni legyűrögetést...Nagyon megy neki, minden zoknit leszed magáról.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Most látom, hogy nincs ott a cím, szóval: gabizoli@hdsnet.hu

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nem tudom lányok, csak nekem vannak rossz érzéseim az új topik létrejötte miatt?KépKépKépKép
Sajnálom, hogy így alakult és kicsit bánt a hangvétel, amit egy-egy sorból érzek.
Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Gabuska!Képbbb@vipmail.huKép

Duda!Kép

Szerintem nem lesz gond a topic miattKép
Nem fog kettészakadni a csapatKép

Csak ha tápis bajaink vannak vagy csak ki akarjuk írni magunkból a véleméynünket nem itt szeretnén tenni többé, nem akarjuk hogy rosszul essen másoknak.

Egyébként nagyon sok emailt kaptak sok ismeretlentől is és annyira örülök, hogy annak ellenére hogy írtam, igazat adtak, hogy megtettem és hogy nem szépeket írt rólamKép

Köszönöm nagyon, tényleg nagyon nagyon jólesett a támogatásKépKépKép

Roki!Kép
Írhatnék neked mailt?Megadod, az az igazság tanácsot szeretnék kérni, tudod dilis vagyok?!?Kép

Mea
mea

annak ellenére ahogy megírtam-ezt akartam írni az előbbKép

Mea
mea

Duda!

A "tápszeres" topikra gondolsz?

Kép
kuha

Mert ha igen, remélem, hogy csak Neked vannak rossz érzéseid.
De kérlek, inkább neked se legyenek rossz érzéseid!!! Kép
Tényleg, most mire lenne jó megint egy újabb piszkálódás?
Miért kell ezzel is megint egy lavinát elindítani, hogy kinek mi a véleménye az új topikról, és húzzuk le azt(azokat), akik indították.
Mindenkinek szíve joga, hogy hova írogat.
És mint látod, a témája is elég adott, ami nem érint mindenkit.
Ettől függetlenül SZÍVESEN LÁTNAK (LÁTUNK) MINDENKIT OTT.
Csak arra kérek mindenkit - EZ NEM KIMONDOTTAN NEKED SZÓL, DUDA, hanem általánosan - , hogy ne a piszkálódás írogassanak oda.

Kép
kuha

Duda, jó lenne együtt menni! Én előtte huszadikától nem biztos, hogy tudok mail olvasni, majd beszéljük meg időben.
Barbi, én nem vagyok rajta a listán, lécci irj be engem is, az e-mail cimem majola2@dpg.hu.
Zsuzsa
tzsuzsa

Lecsitultak a kedélyek látom. Szerencsére. Kép Mert azért szeretnék majd jönni, de olyan hangulatba, ami volt inkább nem. Kép

Tápszeres topik tökjó ötlet szerintem! Kép Meg az egyéb bajokra is, mert talán úgy nincs bántódás.

BABÁK NAGYON SZÉPEK! KépKépKép

Még egy "jó hír" mára: most du. megdöglött a még garanciás indesit mosógépem, itt áll hegyekben a szennyes, és a szervíz csak hétfőn du tud kijönni! KépKépKép Mehetek anyuhoz mosatni.. Kép

Dóri @ Viki (ma 12 hetes! KépKép)
Vendég

Dóri!

Sajnállak a mosógép miatt...! Kép
El sem tudom képzelni, mit csinálnék hirtelen (anyum kb. 50 km-re lakik tőlünk), ha az enyém bedöglene.
Én ugyan neki nem állnék kézzel, az biztos.
Kép Kép Kép Bezzeg a dédanyáink... Azt sem tudták, mi az a mosógép, meg a patakban mostak.
Én meg azon idegesítem magam, hogy a fehérítő sem szedi ki a répát meg az almát a gyerek ruhájából.

Kép
kuha

Kuha!Kép

Egyetértek, nem rosszból indítottuk, hanem hogy ne legyen sértődés meg kioktatás semKép

Mi ott a hozzátápiról írunk ami itt keveseket érint mégKép

EnnyiKép

Ide meg a többi dologról írunkKép

Nem akarunk vitákat, veszekedét, kár lenen a bandáértKép

Mea
mea

Kuha!Kép
Semmiféle lavinát nem akarok elindítani. Piszkálódni és veszekedni sem akarok, mert távol áll tőlem. Minden eddigi vitából ki is maradtam eddig.
Ha ez a dolog mást nem bánt, maradjon ez az én bajom!

Zsuzsa!Kép
Oké, beszéljük majd meg!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

A Ti babáitok hogyan reagálnak az ölelgetős szeretgetésre?
Zita vigyorog, és vagy böfög egy nagyot, vagy szellent egyet. KépKépKép De ezt csak nekem csinálja ám, apjának csak vigyorog, mint a tejbetök!!!

Kép
Vendég

Duda!

Köszi szépen, tetszik a hozzáállásod, értékelem. KépKépKép Kár, hogy nem mindenki így gondolkodik.
Tényleg jó kis csapat ez, nagy kár lenne érte, ha ilyen hülyeségek miatt bomlana fel, vagy maradoznának el az emberek.
Gondoljunk csak vissza, amikor a többségünknek még csak a pocakjában volt a bébi, mit össze aggódtunk egymásért, és mennyire összetartó csapat voltunk.
Mennyire jó lenne, ha nagyon sokan itt maradnának közöttünk, nem mennének el,a nagy "egymássértegetése" közepette, és mondjuk tavasszal, amikor már itt van az igazi jó idő (de kurv@ messze van még, a rohadt életbe!!! Kép ), csaphatnánk valami szabadtéri, világraszóló, "2005. őszi babás" talit.
Ehhez viszont békesség kell, hogy legyen köztünk.
Na, akkor ezt a témát akár le is zárhatjuk!

Kép
kuha

Havtunde!

Lehet, hogy hülyeség, de úgy érzem, hogy Gergő kezd bújós lenni. Én is ilyen ölelgetős-szeretgetős vagyok.
De időnként felveszem, és már bújik, meg lehajtja a kis fejét a vállamra stb.
Úgy élvezem... Kép

Kép
kuha

Davallia!

Sajnálom, hogy Pandának kengyelt kell hordania!
Vendég

Davailla!

Én is sajnálom Pandát, és Téged is, mert egy anyának szerintem sokkal nehezebb.
Tudom, nem vígasztal, de túl fogja élni Panda, és hidd el, mire hozzászokik, már nem is kell majd hordani.
Egy ismerős kislánynak 1 hónapos korától kellett hordania 4 hónapon át. Pár nap alatt hozzászokott, a szüleit zavarta inkább, mint őt.
Fel a fejjel, kitartás, ez csak és kizárólag Panda érdekeit szolgálja.

Kép
kuha

Davallia!

Átérzem a fájdalmadat 100 %-ban! KépKép Én láttam a legutóbb a csípőszűrésen egy egészen pici babát (3-4 hetes volt) és kengyelt kellett hordania. Kidörzsölte először a kis bőrét, aztán megszokta, és nem zavarta. Fel a fejjel! Még mindig jobb, mint a műtét. Kép

Hol voltatok szűrésen és most először ezek szerint?

Együttérzek Veled. Kép

Dóri
Vendég

Tzsuzsa!
Mail ment.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Mehetünk mi is a talira? Gergő nem jön, mert suliban van.
Vendég

Barbi!

Nekem is küldj légyszi mailt, a profilomban van a címem!
köszi
Vendég

Dóri!
Persze, ez nem kérdés!
MINDENKIT szeretettel várunk!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Davallia!

KépKépKépKépKépKépKép
Nem találok szavakatKép, gondolom te sem találtálKép
Úgy érhetett ez téged mint derült égből a villámcsapás...KépKép
Nem is értem, de miért csak most kerültetek el a vizsgálatra???
Mennyi idősek is vagytok??

Hát tudom mit érzel(tudod, mi terpipelusosok vagyunk), én még ezmiatt is bőgtem 2 napig...
Sírd ki magad jól, hidd el tudom hogy ez most hihetetlen de EGYSZER VÉGE LESZ, ÉS LEVESZIK PANDÁRÓL A KENGYELT....
ÉS VALÓBAN AZ Õ ÉRDEKE, ÉS 1-2 NAP MÚLVA MÁR NEM FOGJA ZAVARNI...DE ADDIG IS NAGYON SOK KITARTÁSTKépKépKépKép

Mikor kell mennetek kontrollra, ezt csak megmondták, vagy nem???

And!

Köszi a bókot, gügyögünk is már, persze azt se világba csak úgy módjával...
De mostmár biztos vagyok benne hogy Lénánál minden ok, és ez nagyon megnyugtatóKép

Fáradtka vagyok, mára elköszönök...

A tápis topicot majd lehet hogy megkeresem, ugyanis nálunk is már csak reggel meg este van anyatejcsi és érdekel a hozzátápi...
Jól körül akarom járni a témát....Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Zita du segített a konyhában, mondta, mit hogyan kell keverni:
Kép

Medve úr és a kedvenc csőrgő:
KépKép
Vendég

Kedves Topicmamák!
Ki vitázik???
Azért mert mea minden alkalommal magára vesz valamit amit ide írok, ezért én vagyok a köcsög és nektek is szarul esne???KépKépKépKépKépKépKépKépigen???és
az nem esne nektek szarul,hogy valaki kurvanagy hazugságokkal ír tele oldalakat rólatok,itt???meg a családotokról mert egyszerűen valamiben magára ismert és szarul érintette???én azért nem hisztizek mert azok amiket itt összehordott,csupa hazugság. most minden szavát cáfoljam meg???megtehetném, de minek?én nem hiszem, hogy bárkit érdekelne ennek a nőnek a mocskos szennyese...engem sem érdekel őszintén szólva.aki kicsit is ismer engem, tudja, hogy milyen vagyok,hát gonosz az semmiképpen.aki meg elhiszi...
ha a kórházban vele is beszedették az ergamot és ő beszedte,hát ennyi. akkor ő nem nézte mit vesz be,nem direkt szedte be, mint más nők,akik nem akarnak szoptatni és így "huzatják"össze a méhüket és apasztják el a tejüket. de mikor ott voltam meáéknál látogatóban,egy napig, láttam amit láttam...KépKép meg sajnos hallottam amit hallottamKépKépKép
én ha erről a nőről akarok írni, akkor majd konkrétan róla írok.
De nem akarok, mert hóóót felesleges, az ilyen embereknek mondhatnak mások akármit, akkor sem vennék észre magukat ha minden hazugságuknál egy darab tető esne a fejükre.Kép
Elhiheti minden kedves anyuka aki maga is megsértődött volna...én is tudnék mesélni olyan durva dolgokat, hogy egyesek kitérnének a hitükből, de engem valakivel ellentétben nem tesz boldoggá az ilyesmi.
Most őszintén.
ha nem irkált volna tele oldalakat az olyan szövegeivel, amiben kiforgatja a rokonaim (állítólagos) szavait rólam- bár megjegyzem,szerintem ő találta ki amit ideírt - akkor magára vette volna bárki???vagy gondolta volna azt valaki, hogy meáról írok?Ja persze!Rókica és Kuha!

Mindegy, az égadta világon senkivel nincs kedvem veszekedni.Mindenki gondol amit akar én meg tudom amit tudok, és azért nem intézünk egymás közt semmit meával, mert nincsen mit!
Nekem ezzel a nővel már régóta semmi dolgom,attól, hogy az unokatestvérem feleségül vette, még nem lett a rokonom,ettől még nem ismer és a családomról sem tud semmit, csak amiket szül a kis képzelete és ő tudni vélKép.
Ha tényleg a rokonom lenne, szégyellném magam miatta, de hála az égnek, nem az.

én meg ennyit mondok neked "Mea",nem szeretném, ha az életben valaha még a szemem elé kerülnél,eljöhetsz,ha anyukáméknál vagyunk, de senki nem fog beengedni téged és irogathatsz tovább nyugodtan,ma végre elmentem és lecseréltem a kártyámat.Ja és hidd el, ahogy eddig sem ezután sem szólok hozzád.te vagy az aki nem tudsz leszakadni rólam meg a családomról, pedig inkább a saját házad táján kéne sepregetnedKép

én tegnap Juccot vigasztaltam ezzel,amit úgy is gondolok, hogy sokan,akiket ismerek azért fikázzák a szoptató anyákat,mert nem tiszta a lelkiismeretük, és ezzel próbálják nyugtatni.
És ezt se vegye senki magára,mert hogy őszinte legyek, nem tudom tegnap pontosan ki mit írt, én csak felszínesen futottam át a szövegeket.
Nem céloztam senkire.

Látom van tápszeres topicKépKépKépKépKép
ÉS?ez meg a szoptatós topic lesz?vagy mi?
na mindegy.ti tudjátok!
én amíg itt ilyen cuki hozzászólások fogadnak, inkább be sem nézek!
Mindenkinek további jó beszélgetést!
Zsófi és Lilla 21+2
zsofy

Zsofy!

Beleolvastam a téli topikba, van ott egy lány, aki szülésznő, és ő azt írta, hogy semmi köze a tej-elapadáshoz az ergamnak! Én nem értek hozzá, nem vagyok szakmabéli Kép, sem ergamot nem kellett szednem szerencsére. Lehet, hogy a 2 dolognak nincs is köze egymáshoz?! Tényleg nem tudom, csak ezt is hallottam. Kép
Vendég

Tünde!

Micsoda komoly nőcid van! Kép Hogy fogja a csörgőt már! Viki még nem tart itt. Kép

Dóri
Vendég

Érdekes már reggel olvastad akkor még nem volt hazugság amiket írtam???Kép
Szánalmas vagy komolyan, ahogy próbálsz szépíteni a dolgokon utólag, hogy nem nekem írtad....

És szállj le Rókirólmeg Kuháról csak azért mert ők mertek végre ellened is írni!!!

Te csak azt bírod ha mindenki melletted áll téged imád, ovis vagy komolyan!!!!

De nem hagyom, hogy azért fikázz most már másokat is mert nem tetszik, hogy valaki egy icipicit nekem is igazat adott meg felismerte h rólam írsz!!!!

Kértelek hagyj nyugtot már itt nekem, vagy ne gyere vagy ne írj ilyeneket!!!

KÖSZI

Mea
mea

Dóri!Kép

KösziKép

Zsófy!Kép

Remélem a tápis topicban nyugton hagysz végre, szakadj le rólam lééééééééégggggyyyyszzzziiikeeeeKép

Mea
mea

De már előre látom ez sem segít ha szépen kérlek....Képsajnos.....Kép

Mea
mea

Ja még annyit, hogy Zsófy láttam amit láttam-a az az a szitu amiról már írtam, hogy hgy lehetek olyan felelőtlen anyuka, hogy ki merem tenni a bébimet a teraszra (meleg időben) alukálni babakocsibanKép
És hogy nem álltam végig feletteKép

Mert ő nem merte Lillát sehová tenni napközben csak a légzésfigyelőre.KépKépKép

Anno mondtam is hogy túlparázza magát, nem kéne....

Erre én lettem a felelőtlen anyuka már akkorKépKépKép

Istenem, szegény Lívim micsoda gonosz anyukád van neked h ki mert rakni a szép időben levegőzni azt a mindenit.Ejnye ejnyeKépKépKépKép

Majd tanulok Zsófy nénitől gyereknevelést, ő olyan klasszul csináljaKépKépKép

Egész nap cipelni foglak magamon, kidobjuk apát és plázázunk majd!!!!KépKépKép

És mindezt itt még közzé is teszem nyilvánosanKépKépKép

Mea
mea

Csak nem értem Lívi miért nevetgél egész nap, nem sír szinte soha mikor olyan gonosz anyuka vagyokKépKépKép

Valaki nagyon irigy ránk de nagyon!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Mea
mea

Megpróbáltam e-mail cimet változtatni és nem küldött azonositót a babanet. Aztán meg nem tudtam ugyanazzal a névvel belépni. Szóval most a Majola néven Tzsuzsa rejtőzik.

Mea, Zsofy, ne haragudjatok, de ez már tényleg bosszantó. Itt senki nem kiváncsi a családi perpatvarra, legfeljebb Antimegann élvezkedik az ilyeneken. Intézzétek el egymás közt.
Nekem ez nagyon furcsa, nálunk a család szent dolog, a szennyest soha nem teregetnénk mások elé, még ha vannak is összetűzések.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Tünde!
Mail neked is ment.
B.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint