A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Alice Kép
Édesek a kisbabók, a hugidé egyszerûen tündéri KépKép

Van egy "névtelen" fotó, esküvõi - elárulod ki vagy kedves ismeretlen?? KépKépKép (Két Alice-s fotó között vagytok)

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Zsuzsu! Én sem értem, mert nekem 10x érték volt a prolaktin, de semmi tünete nem volt. Csak rutinból küldtek el, mert mondtam hogy babát szeretnénk. Még a menszesz is pontos volt, és (sajna) igazán bõ! Másoknál meg azt olvasom hogy
a magas érték miatt nincs menszesz. Nem tudom ha most
nem kapnék szurit és lenne menszesz akkor mennyi lenne!
Hello. (én már rohanok haza, ill. a lombikhoz megyek most
vérvételre)

Kép

Kép

Karmen
karmen

AndyKép Köszi, bár a Párommal közös kép 2 éve nyaralás után készült...hát azóta lestrapáltabb vagyok de ez meg látszik a többi fotónKép
SienKép
De jó, hogy írtál... Nagyon drukkolok Nektek szombatra, remélem + híreitek lesznekKép
NoémiKép
A 37-es hõmérséklet egyáltalán nem rossz, miért is vagy elcsüggedve?
ZsuzsuKép
Küldöm a címetKép

Puszi: Doris
doris

Zsuzsu,
Mondtam, hogy szerintem volt pé-d (az orvos feltevése ellenére), csak az a furcsa, hogy nem látott sárgatest hormont. Hova lett?

Kamélia
Te kérdezted Aviva tornát? Marcsi ha jól emléxem volt 1x, és neki adtam a könyvemet is. Ö megvette az aviva torna elsö részét én meg a másodikat. Tud neked kópiákat csinálni.

EdiKép
Örülök, hogy minden rendben.

Noémi
Ha most 37 az jó lenne, csak emlékszem az elözö görbéidre és iszonyatosan ugráltak egyszer (nem bizti, hogy pontos értékeket írok) pl. 36,5 utána 37 utána 36,6, stb. Szóval tisztára megállapíthatatlanKép Sajnos. A következö hónaptól kérj clostis kezelést, és meglesz az a pé.

Breki,
Igen itt van a canada dry az asztalomon. Ittam belöle egy kicsit. Nem lett jobb, már tegnap sem lett jobb.

Zsuzsó,
Igen voltak tünetek. A 7. héten annyi, hogy iszonyatos szomjúság és kevés émelygés, és mellbimbó fájdalom, de nem mindig. Estére a tünetek fokozódtak. A rosszullétek pedig hétröl hétre rosszabbodnak.

Puszi mindenkinek, most megyek tápolni valamit turmixot. Voltam fogászaton, mert éjjel elkezdett fájni a fogam és csinált egy gyökérkezelést. Aranyos volt mert azt mondta, megröntgenezné, de nem kockáztatKépKép semmit.
Moni
mj

Zsuzsu,Vanda!

Köszönöm szépen én is IMÁDOMMMM õket.
Egyébként Krisz mostmár 9 hónapos 12 kg és 75 cm,és már bilizik és nagyon tetszik neki.Azt mondja a hugim hogy amikor közeledik a bilivel majd leugrik az ágyról.Egy kicsit korán kezdték de az csak jó,és már magától kapaszkodva feltud állni a drágám.
A picurka õ a másik hugimé Dániel õ most lessz két hónapos és 5 kg,jól haladnak nem????

Alíg várom hogy ismét lássam már õket,de csak júliusba tudok hazamenni sajnaKép

De addig is naponta nézegetem a képüket.

Puszi mindenkinek
Alice

Egyébként olyan aranyos mindenki,nagyon szépek vagytokKép
De ki lehet az a menyasszonyka közöttem????????
Alice

Sieeeeeeen!Kép)))))))))
Szijja! Jaj de jó, hogy "látlak"! NAGYON DRUKKOLOK NEKED!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzsu!
Ha menni akarsz, akkor elõtte hívd fel a Tóth Líviát, mert nem minden szombaton van (csak ha összegyûlt a megfelelõ létszámú emberke)

Szonja
Szonja

Alice, Vanda!

Én vagyok az ismeretlen. Nem értem miért nem látszik.
Én beírtam a nevemet pedig. Most meg nem engedi hogy módosítsam. Segítenétek?

Köszi

Andy
Andy

Zsuzsu,
Tenyleg igy van! Jot rohogtem azon, amit irtal. Viszont nekem akkor nem volt tul jo kedvem. Egyszeruen csak kiszolgaltatott helyzetben van az ember es azt csinalnak vele, amit akarnak. Dehat a mi erdekunkben csinaljak, szoval turni kell. Velem nagyon rendesek voltak, koszongettem is nekik mindent, de lehet, hogy ok nem hallottak Kép
Puszi
Bella
Bella

Sziasztok, Lányok!

Mivel nem voltam 3 napig, és jó sokat irtatok, ezért szépen kinyomtattam magamnak, meglesz az olvasnivalóm! Az AVIVA tornáról én is csak jót hallottam, lehet, hogy érdemes megpróbálni. Hova és hogyan lehet képeket feltenni? Nekem is van egy esküvõs képem.

ANDY,
hiába kattintok a nevedre, azt irja ki, hogy nem elérhetõ. Mi lehet a baj?

VANDA,
légyszi dobj be a lista aljára, 6c 2cn Kép

NOÉMI,
ha ráérsz, légyszi küldd el nekem a smile-okat, Andy nem tudta nekem elküldeni, valamiért a postafiókom visszadobta. A cimem: rkaraszine@mol.hu

Pussz mindenkinek!
knérita

AndyKép
Kijavítottam a képaláírástKép JÓ lesz úgy?
Mindannyian nagyon helyesek vagytok a fotókonKép

doris

Rita!
Csak akkor látszik ha úgy írom le.
Most nézd meg. Mikit megkaptad?

Vanda!
Nem tudom beírni a képem címét akárhogy is akarom.

Andy
andy

Doris!Kép

Így van mindenki nagyon aranyos csak én egy kicsit Nyúúúúúúúzott vagyokKép mert szerintetek két kisbaba mellett kb hány órát alhattam???Kép (elárulom összesen 4)
Na ha találok valami hozzám hasonló képet akkor majd felrakom.
Mindenkinek sok puszi

Alice
Alice

KnéRita! Kép

Elküldtem a neked a mailt.

Pusz
Noémi
noémi

Hahó lányok!!!

Ki tudna nekem segiteni??? Nekem nem engedi feltenni a képemet, szeretném elküldeni valakinek és feltenné nekem???
Ki vállalkozik rá???

pusz,
bnemethm
bnemethm

VandaKép

A képek a régi farmon vannak. Ha tudsz, tegyél fel egyet Te is Magadról.Kép
Arra gondoltam, hogy majd a talira viszek fényképezõgépet és csinálhatnánk egy csoportképet is.Kép
A kismamákat pedig majd beállítjuk az elsõ sorba, hogy jól lehessen látni, milyen sikeres kis csapat vagyunk.KépKépKép

Noémi
Érdekes, hogy jó volt a hormoneredményed, hiszen szerintem akkor a ciklusaidnak is jónak kellene lenni, hiszen a hormonok irányítanak mindent. Az orvos mit mondott, mitõl lehet akkor a baj? A fogamzásgátló kavart be ennyire?

SienKép
Nagyon szurkolok Érted, remélem hétfõn beindul az esõ megint...Kép
MarcsiKép LujzaKép
Klassz lenne, ha zuhogna...KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ANDY,

tele a postafiókod, visszajött a mél!

NOÉMI,

még nem érkezett meg, nagyon várom. Köszi elõre is!

ZSUZSU,
megkérdezhetem, hol van az a "régi farm"?

KnéRita
knérita

Doris!
Köszi szépen. Jó lesz így.Kép

Bnemethm!
Küld el megpróbálom, esetleg nevet nem tudok neki adni. nekem is Doris javította ki.Kép

Puszi

Andy
andy

Sziasztok!

Most eloszor irok ide, bar a Margit Korhazas Topicot es Erazmusz topikjat latogattam eddig. :-) Remelem, befogadtok magatok koze...:-))
Azert, hogy ne legyek teljesen ismeretlen, leirom az eddigi tortenetemet:
A dolog ugy kezdodott, hogy a bal alhasam baromira faj/fajt, elmentem a regi nogyogyaszomhoz, aki egy Istvanos sztardoki. Mar a tavalyi rakszuresen is mondtam neki, hogy faj, de elkuldott azzal, hogy ne aggodjak. Most decemberben is elmentem hozza, de olyan flegma volt, hogy ugy dontottem orvost valtok. A korhazas topicok-nak hala, kivalasztottam a Margit Korhazat es onnan az egyik dokit. December vegen abbahagytam a gyogyszert, es elmentem az uj orvosomhoz januarban, mondtam, hogy babat szeretnek, mondta, hogy varjunk egy-ket honapot, amig elmulik a gyogyszer hatasa, utana akciozzunk elesben.
Rendben. Vartam 2 honapot, mensim nem jott meg egyaltalan, vissza az orvoshoz, talalt egy 4.5 cm-es cisztat. Kaptam Norcolutot, amitol megjott. (Erazmusz kozben itt a topicjaban azt irta, hogy mindenkeppen vedekezzunk, mert amig nem all be a hormonhaztartasom a gyogyszer utan, beteg lehet a baba) Vedekeztunk. Aprilisban kontrollra visszamentem az orvoshoz, a ciszta magatol eltunt, de mivel magatol megint nem jott meg a menzeszem, elkuldott hormonvizsgalatra. Kozben menzeszem megjott ugyan (Norcolutos ciklus szerint 2 hetet kesett, de a gyogyszer abbahagyasa ota, vagyis a termeszetes menzesz szerint ez a 109. nap volt mar.)
Hormonvizsgalat eredmenye nem volt jo, ezert tegnap ujra orvosnal voltam. UH-n latszott, hogy nincs rendes meretu petem. Kaptam pajzsmirigyemre (L-Thyroxin) gyogyszert, es mivel nem hagytam annyiban a dolgot, ezert a kov. ciklustol Closty-t kell majd szednem, es ujra visszamenni UH-ra. A doki eloszor vonakodott felirni a Clostyt, mert meg csak januarban merult fel a baba gondolata, de mondtam neki, hogy ha mar talalt valamit nem akarok honapokig arra varni, hogy hatha magatol rendbejovok. Igy vegul megiscsak felirta.

HAt ennyi. Kicsit el vagyok kenodve. Persze, nem szamitottam arra, hogy azonnal sikerul teherbe esnem, de hogy ennyi bajom legyen. :-( Hugomnak viszont masfel ev probalkozas utan, kis hormonrasegitessel masfel honapja szuletett meg a kisfia. NAgyon edes. :-)))

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Zsuzsu Kép

Azt mondta valószínû pszichésen nem jött meg annyira "rágörcsöltem" a babára. Kép
3 évig szedtem a Mercilont és már rosszul voltam tõle azért hagytam abba, de egészen addig, amíg nem határoztuk el, hogy baba kell addig mindig megjött kb. 34 napra.

Pusz
Noémi
noémi

GombócKép
Szia-szia itt is!!! Örülök, hogy végre "átjöttél"KépKérdezz csak nyugodtan bármit, itt a Lányok szívesen segítenek és ne keseredj, elõbb-utóbb Te is babás leszel. Neked is azt kívánom mint minden új tagunknak, hogy ne maradj itt sokáig, hanem mielöbb költözzetek át a "Friss..."-beKép
LányokKép A következõ talira elviszem azt a 3 db képet amit én készítettem nálunk.
BnemethmKép
Szívesen felteszem a fotódatKép

doris

KnéRita!

Visszaküldte a server a mailt. Kép

Noémi
noémi

Andy!

Köszi, mél ment képpel együtt!
Megkaptad???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Doris,
koszonom szepen!!!! :-)))))
Egyenlore majd csak figyelek, es ha megengeditek, kerdezek. :-))
Gombóc
gombóc

Doris!

Köszi, most elküldtem Andynak, ha nem sikerül neki, akkor elküldöm neked is! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Gombóc! Kép

Szia, én is újnak számitok valamennyire, hasonló jókat kivánok neked mint a Doris, és remélem te is olyan jól fogod érezni magadat itt mint én (na meg a többiek), de csak és kizárólag a társaság miatt! Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Doris!Kép Sajna én csak jövõ hét kedden fogok tesztelni, de szombaton nekem is görcsben lesz a kezem Marcsiért és Lujzáért!KépNem is emlékeztem, hogy Te is fényképeztél a talin. Én nagyon kíváncsi vagyok a képekre!Kép
Zsuzsu, Szonja!Kép Köszi a drukkot!Kép
Gombóc!Kép Neked üdvözlet itt a csapatban!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Bnemethm!

Nem kaptam meg!!!

Andy
Andy

NOÉMI,
hát akkor úgy látom, smile-ok nélkül maradok Kép Milyen hibaüzit irt? Kéne nyitnom talán egy freemail-es emil-cimet?

ANDY,
mél megint ment, most talán OK.

GOMBÓC,
isten hozott, érezd jól magad, és ne maradj sokáig! Amúgy én is új vagyok itt Kép Mi december óta próbálkozunk, de a doki egyelõre csak rákszûrést csinált. Éppen tegnap jött meg Kép de úgy döntöttem, hogy adok magunknak még egy hónapot, aztán megyek a dokihoz, és addig el se jövök, amig el nem küld mindenféle hormon- meg egyéb vizsgálatokra.

DORIS,
milyen talira? Lesz tali? És mikor? Hol? Ki mehet? (ha nem vagyok túl indiszkrét).

Na, lassan elindulok hazafelé, mindenkinek további szép napot! Viszlek haza benneteket!

Pusszancs,

KnéRita
knérita

Andy!

Türelem, de lehet, hogy teljesen lehalt a rendszer!! Kép

bnemethm
bnemethm

RitaKép
A tali most júni 1-én lesz EdinélKép (a múltkorit lenyúltam elõle...Kép ) ás bárki jöhet aki kedvet érezKép A sütit, kajcis, italt, rágcsimágcsikat közösen visszük a hangulat meg adottKép És ott lesznek a szerencsehozó pocakosok pocaklakókkal, reméljük addigra legalább 3-al többenKép
Megpróbálom átküldeni a smile-ketKép
SienKép
Olyan késõn kell tesztelned? Nekem kb. csütörtök-péntek körül kell megjönnie tehát nagyon "közel" lehetett a pé-ünkKép
GombócKép Csak bátran!
BnemethmKép
OK, ha nem sikerül küld átKép

doris

Sziasztok!

Nagyon feszült és izgatott vagyok a szombati teszt miattKép Az sem nyugtat meg, hogy kicsit nehéz néha a mellem és néha krumplit érzek a hasamban. a hõm 37,3, de lehet hogy a duphastontól (3*2-t szedek).

Mindenkinek Csók: Marcsi
Marcsi

GombócKép

Én is üdvözöllek körünkben.Kép
Remélem a Closty segíteni fog és minél elõbb babás leszel.KépLehet, hogy majd nekem is azt kell szednem, csak elõbb megvárjuk a hormonvizsgálat eredményét.
Az éles akciózást mi is januárban kezdtük és én is nagyon el voltam kenõdve eleinte, de most már megpróbálom úgy felfogni, hogy nem szabad mindig ezen a dolgon görcsölni, hiszen az nem tesz jót, és különben is annyi más szép dolog is van az életben, a baba pedig úgyis jönni fog elõbb vagy utóbb. Annak nagyon örülök, hogy találtam egy nagyon jó orvost, akiben megbízom és tudom, hogy meggyógyít.Õ is a Margitban van, a régi dokim pedig nekem is István kórházas volt és nagyon flegma. Lehet, hogy ugyanahhoz jártunk?

NoémiKép
Lehet, hogy tényleg pszihésen van ez a dolog Nálad. Szerintem próbáld meg valahogy másra terelni a gondolataidat. Tudom, könnyû ezt mondani, de lehet, hogy tényleg ez az egyetlen megoldás. Én is ezt teszem most, és sokkal jobban érzem magam.
Szerintem itt mindannyiunknak azt nagyon nehéz elfogadni, hogy az eddigi életünkben tudtunk hatni a dolgainkra, ha valamiért küzdöttünk, azt el is értük. Most pedig azzal kell szembesülni, hogy nem úgy van, hogy gyereket akarok és rögtön terhes is leszek, hanem türelmesen várni kell rá.

Az mindenesetre nagyon bíztató, hogy ha az archívban megnézed az 1-1,5 évvel ezelõtti hozzászólásokat, egy ismerõs név sincs közötte. És ez mit jelent? Hát azt, hogy azóta mindegyik lány vagy a szomszéd topicban van, vagy pedig a kisbabájával otthon csücsül.KépKépKép

Nemsokára rajtunk a sor, majd meglátod!Kép

zsuzsu

RitaKép
A profilod üresen jön le. Légyszi írj egy e-mailt és akkor küldöm a pofikákatKép
MarcsikaKép
Nagyon drukkolok próbálj nem idegeskedni annyira, de megértem, hogy nem megy....

Puszi: doris
doris

DorisKép
Köszi a mélt.Kép

RitaKép
Ha a profilodra lépek, nem látom az emil címedet, így aztán nem tudom elküldeni a farm címét.

MarcsiKép
Ez nagyon jó hõ! Meg a krumplis érzés is csak jó lehet, bár ilyet még nem hallottam.KépDrukkolok!Kép

zsuzsu

Marcsi!KépÉn teljesen megértelek és Veled együtt izgulok!! Szombat reggel minden pozitív energiám a tiéd és Lujzáé!!Kép
Doris!Kép Igen, sajna nekem csak akkor telik el a két hét.
Húúú, akkor lehet, hogy csütörtökön Te is tesztelsz??
Nem tudom, hogy fogom bírni idegekkel a jövõ hetet!KépKépKép

Pusz, Sien.
Sien

Gombóc, szia!
Lehet, hogy nincs igazam, és mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja. Nem tudom, mennyi ideig szedtél antibébit, de az talán annyira nem meglepõ, hogy miután (esetleg évekig) tömöd a szervezeted hormonkészítményekkel nem azonnal áll be rendesen a menzid. Lehet, hogy kéne neki egy kis esélyt adni, hogy összeszedje magát. Ismerek egy lányt, akinek a tabletta után két év kellett, amíg rendesen beállt a menzije, utána az elsõ hónapban összejött a baba, aki azóta majdnem két éves és teljesen egészséges.

Breki,
te hova jársz? Voltál már dokinál?

Moni,
az, hogy egyre erõsödnek a tünetek nem jó hír. Én már azt hittem, hátha megúszom.
Zsuzsó
zsuzsó

Andy!

Visszadobta! Kép

Doris!

Akkor holnap elküldöm neked, ok?? Remélem sikerülni fog! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

BnemethmKép

Ha akarod, elküldöm én Dorisnak a fényképed.
Akkor hamarabb felkerül a képtárba.Kép

zsuzsu

KnéRita Kép

Valamilyen hibás "message formatot" ír ki. Lehet, hogy nálam van a probléma. Kép

Zsuzsu Kép
Persze fõ a türelem és hogy ne foglalkozzak vele. Próbálkozom és pont azt gondolom, hogy ebben a hónapban tök laza voltam, de látod nem akar megjönni se.

Pusz
Noémi
noémi

KnéRitaKép
Sajna hibaüzenet kíséretében visszaküldte a rendszer a levelemet...nem tudom Neked átküldeni.
BnemethmKép
OK, próbáljuk meg. Én JPG formátumot tudok kezelni, esetleg úgy küld át a fotótKép
SienKép
Nekem szerdán lesz két hete, hogy pé-em volt de mivel az elõzõ menzim 28-29 napos volt ezért addig mindenképp várok. Viszont a hõm alig éri el vagy haladja meg a 37-et, így nem tudom miben bízhatnék... Izgalmas lesz a jövõ hetünkKép
ZuszóKép
Én is szeretnék "erõsödõ tüneteket"...
LányokKép
OFF: Képzeljétek, úgy tûnik a kicsi muskátliim elindultak de mindenképp "stagnál" az állapotuk vagyis nem romlik.... Köszönöm a tippeketKép

doris

Zsuzsu!Kép

Köszi, akkor küld el Dorisnak!

Doris!
Zsuzsu fogja neked elküldeni, igy gyorsabb lesz!

Köszi mindkettõtöknek a közremûködést! Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Szia Edi,

igen en is szeretnek menni a talira, ha lehet. Lehet???Kép

Bea,
irtad, hogy a 13.keruletben laksz, en a 15.ben esetleg el tudnal vinni Edihez a talira, elmegyek ahova mondod.
Koszi elore is.Kép

Timici
Timici

TimiciKép
off leszek:
Én a 15-ben laktam majd 20 évig. Gyerekkorom legszebb éveit töltöttem ottKépPontosan a páskomliget utcában.

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok!
Jujj, kicsit nem nezek ratok, aztan maris teli az oldal. :-)))
Koszonom szepen mindenkinek a kedves fogadtatast.

Zsuzsu, Te kihez jarsz es jartal? Vicces lenne, ha ugyanaz volt es lett a dokink. :-)

Zsuzso, en tobb, mint 4 evig szedtem Mercilont, kozben a 2. ev utan 3 honapra abbahagytam (az orvos tanacsara), akkor semmi bajom nem volt. Azonnal megjott rendesen, szabalyosan.
Most nyaron leszek 29 eves. Tudom, hogy turelem kerdese az egesz, de en akkor sem szeretnek 1 evig probalkozni, mikozben tudom, hogy ez a bajom es valszeg magatol nem sikerulne. Hugom is masfel ev probalkozas utan ment el orvoshoz, aki rogton hormonhianyt allapitott meg neki, 3 honap mulva mar babat vart. Azt hiszem, teljesen felesleges, hogy valaki honaprol honapra csalodjon, ha egyszer konnyen segiteni lehetne rajta. Ill. meg az is lehet, hogy mas bajom is van, akkor mar jobb, ha elobb kiderul, mint utobb. :-))

Jaj, nehogy azt kepzeljetek rolam, hogy a babatema korul gorcsolok folyamatosan, azert elem a mindennapi eletemet is. :-)))))

Koszonom szepen a biztatast, mindenkinek hamar jovo Golyat kivanok! :-))))

Gombóc
gombóc

Bnemethm

Rossz hírem van: freemail-en akartam elküldeni Dorisnak, de azt jelezte ki a gépem, hogy a csatolt fájl túl nagy: 2,54 MB, és max 1 MB-ot lehet elküldeni. Megpróbáltam átalakítani jpg formátummá, de nem engedte a gép.
Aztán megpróbáltam úgy, hogy továbbítom az eredeti leveled Dorisnak, de úgy sem ment el. Mondjuk az e.mail rendszer ma nálunk sincs a csúcspontján.
Holnap megpróbálom újra.

Puszi: ZSuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Nekem is elküldené valaki a régi zebrafarm címét és a jelszavát?

Elõre is köszi.

Panka

panka

Sziasztok,

kicsit nem figyelek ide, és úgy felpörögnek az események, hogy csak kapkodhatom a fejemet.

Orsoly, kicsit megkésve, de hatalmas gratula! Az jó jel hogy émelyegsz, legalább a pocaklakód jól van :-) Problémamentes, és boldog babavárást kíánok nektek!

Edi, én is szeretnék menni talira! Szabad? Eddig nem tudtam elmenni, a folyamatos mûszakom miatt, de most a bébi miatt a hétvégéim szabadok. Ha pocakosan is mehetek, talán szerencsét hozunk mi is :-) Én zöldséges salátát és a fasírozottat vállalom, ha nektek az jó. Ez hidegen is klassz, üdítõ lesz abban a melegben. Én Várpalotáról megyek (valószínüleg busszal), jó lenne, ha valaki Pesten fel tudna venni. A párom már elengedett, de cserébe több telcsiszámot kér, nehogy elraboljatok :-)

A régi zebrafarmot én nem érem el, de ha jól tudom, akkor Klári a mi képeinket feltette. Ha nem, akkor el tudom küldeni valakinek aki felteszi. Szívesen megnézném a ti képeiteket is. Nem küldenétek el a mail címemre? macsek76@mailbox.hu

Az inszemeseknek szorítok, a félidõsöknek mindent bele, a végét járóknak kitartást.

Pusszantás, Lora
Lora

Haliho Lanyok!

Minnya itt lesz KLari, hozza nekem a progireceptetKép Holnap reggel meg kivaltatom a ferjecskemmel jolKép

Moni, Breki: hat en jartam gimibe 89 utan, de nekunk csak ugy adtak be a rubeola elleni vedooltast negyedikben, hogy az kapott aki kert. (Ja es csak lanyoknak!!) Szal nekunk nem volt kotelezo!

Moni: Hmmm, az Avivas konyved nalam van, elkertem Marcsitol fenymasolni cirka ket honapja, azota nem sikerult lebonyolitanomKép Hat remelem most mar nem is lesz ra szuksegKép

A toxotol en is felek am, mi raadasdul kertes hazban lakunk, szal nagyobb a veszelyKép En sem vagyok vedett, de azt nem ertem hogy nezik terhesseg alatt a friss fertozest, amikor vagy 3-4 het kell az eredmenyhezKép Gggghhhhhrrrrr...

orsoly
orsoly

Szia Gombóc! Én is új vagyok, 1-2 napja jelentem meg itt,
neked is mielöbbi sikert kivánok!
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

VANDA!

L.sz. javíts a listában 8c 1 cn.

Gombóc!