TALÁLKOZÓ:
számomra csúcs szuper volt, olyan frankó volt, hogy Vera elcsábított (és végre őt is megismertem, mert tök közel lakunk), most először voltam egyedül a babával úton. a csajok is olyan rendesek voltak! szóval nekem nagyon tetszett, csak túl gyorsan elment az idő
a képeket leszedtem, hamarosan felteszem valahova.
ja, és Lencsi elbízta magát

, mikor hazaértünk nagy üvőtésbe kezdett, nem tudtam letenni se, mert akkor még jobban rázendített, de aztán 15-20 perc múlva lehiggadt, és készíthettem neki az ebédet. AZÓTA SE ALSZIK!

teljesen felpörgött
Manóka, köszi, hogy kiszabadítottad a kezét

, és legalább a MOMban aludt kicsit. hazafelé is szundikált.
CSALÁDIPÓTLÉK/GYED: lehet, hogy most még a decemberit adják, így nem emelt. februárban kapjuk a januárit szerintem, reménykedjünk, hátha emelt lesz.
BÉBIÉTEL:
most megnéztem a kis táblámat, és a Hippben is van némelyikben cukor, igaz nem a 4 hós cuccokban, gondolom erre céloztatok. viszont az édes elméletem dőlt!!!, mert ma Nestlé sütőtököt kapott (sütőtök, hagyma (!!!!), rizsdara, kukoricadara,répa volt benne), egyáltalán nem volt édes, mondhatnám íztelen, és falta, csak úgy nyalta a kanalat. hagymát már ehet? hogyhogy tesznek bele?? és rizsdarát lehet kapni külön? mert lehet, hogy az ízlett neki.
most találtam a Kecskemétiben és a többiben is cukormentest, csak baromira oda kell majd figyelnem a vásárlásnál, mert olyan kecsegtető némelyik gyümölcs, aztán kiderül, hogy cukorral készült.
Piroska!
sajnos nem tudom, hogy még hol lehet kapni, mert én a gyógyszertárakban nem kaptam. Moose a III. kerületben vette. szvsz gyógyászati segédeszköz boltokban biztos lehet venni.
Zsombinak jobbulást!
Magdi!
Orsi így ül????? Megőrülök! hiszen csak 4,5 hónapos, nem?
szerintem közűlünk senki nem szült Szánthóvetőnél, én sem találkoztam vele, így rossz szavam nem lehet hozzá
Zsanci!
én is lefigyeltem anyukádat

, de engem szvsz nem látott, mert épp a kávés körül őgyelegtem.
Dóra!
úgy látszik mostanában ilyen hosszú babák vannak, mint a mieink! Lencsi is tök hosszú, és 6,7 kg! most a találkán láttam, hogy nála jóval idősebb babák nem ilyen hosszúak
Tudjátok mit nézek éppen? Egyszer volt az élet. (vagy valami ilyesmi

) Az a francia sorozat, amit imádtunk gyerekkorunkban. AVI file-okban van meg, valami tévés felvétel. számítógépen lejátszható. felizgat valakit?