bepa syg
ez most bizti valami front
az este adri megint kezde szenvedést már éjfélkor ült azágyban és dumált hamikát kért meg nyavjgott visszafektetem és mondtam neki hogy nagylány nincs hamika meg nincs játszás este van tessék aludni na kb 5 perc mulva aludt is bár nem sokáig 1 órahosszáig aztán megint eljátszottuk ugyanezt de már akkor kapott kajcsit aztán aludt is de most reggel 1/2 6 óta megint fet van nem értem ha 2 napig tud ormálissan aludni akkor mi romlik el 3. napon ????!!!! áki meg már kiakszt ezzeél a csak addig alszom még simizeda hátam az este ki akartam vele tolni egy összecsavart pelust tettem hátára mertmár olyan álmos voltam hogy azt hittem leesik fejem na hát nem jött be szoba ajtóig sem jutottam el aztán hasra forditottam visssza és mondtam neki hogy tessék aludni kapott egy ksi simit aztán kijötem nem sirt nem nyavajgott csak 1-2 nyösszentet aztán bealudt na mindegy mert utánna adri kelt de már ez nálunk is haladás hogy ott tudtam hagyni tibor mindig azzal szapul igy is hogy rám vannak nőve mert mindne kényüket kedvüket kiszolgálom nikinek 11kor még mesét mondtam és mondtam neki hogy mostmár elég nincs több mese alvás van érdekes ő is elaludt
szóval szerintem tudnának ők aludni csak mi " elrontjuk " őket a lelkismeret nem vitt á idáig hogy hagyjam bőgni őket aztán rájöttem ma este hogy csak addig minket zavar amint elhatározom magamban hogy nem "érekel " eltud ő aludi akkor igy is lesz érdekes áki az este ezután a művelet után egyszer sem volt fennt adri is igaz korán felket de onnatól azért aludt niki meg szokás szerint aludtmig felőltöztettem meg anyu kivitte kocsiba
bocsi hogy én is hosszú voltam
balim
szerintem is nagyon jó viborucol ákinak is jön most 5-6 foga már majdnam kint van
én is fogom adni neki ha már nagyon nyügizik
bepa
énis azt tudommondnai mint melissza
még valamit akart de nem jut eszembe