A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Zsuzso!
Ritkán járok ide, de most olvastam, hogy szintén problémád volt a Toxoplasmával. Szonja tökéletes információkat adott neked, én is csak ennyit tudnék elmondani róla. Az esélye, hogy most kapd el nagyon, nagyon, csekély. Mennyi idõs vagy, milyen eredményt kaptál? Sajnos még nem volt idõm visszakeresni. Együtt érzek veled, hisz tudom, hogy milyen szürnyõ dolog, hogy azért amiért küzdöttél az egy pillanat allatt semmivé válhat. Írd le légyszi az eredményeid.

Szonja !
Próbálok neked emailt küldeni, de szerintem egyiket sem kaptad meg. Mi van veled? Most mész a 2. inszemre? Mikor?
Nagyon drukkolok ! Kérlek jelentkezz !!!!

Szami
Bled

Szia Zsuzso!
Ritkán járok ide, de most olvastam, hogy szintén problémád volt a Toxoplasmával. Szonja tökéletes információkat adott neked, én is csak ennyit tudnék elmondani róla. Az esélye, hogy most kapd el nagyon, nagyon, csekély. Mennyi idõs vagy, milyen eredményt kaptál? Sajnos még nem volt idõm visszakeresni. Együtt érzek veled, hisz tudom, hogy milyen szürnyõ dolog, hogy azért amiért küzdöttél az egy pillanat allatt semmivé válhat. Írd le légyszi az eredményeid.

Szonja !
Próbálok neked emailt küldeni, de szerintem egyiket sem kaptad meg. Mi van veled? Most mész a 2. inszemre? Mikor?
Nagyon drukkolok ! Kérlek jelentkezz !!!!

Szami
Szami

BrekiKép

Köszi a számot, a központi szám az jó, csak nekem egy másik melléken vették le a vért. A központon keresztül kapcsolaták is a számot, csak már nincs ott senki, na nem baj, majd holnap.

MoniKép
Próbáld meg a Canada Dry-t! Abban van gyömbér és az jó hányingerre. Csak nem szabad sokat inni belõle, úgy tudom.
A barátnõm meg háztartási kekszet rágcsált, neki segített.
Remélem, túl leszel most már ezen a rosszullétes idõszakon és a terhességnek csak a jó oldalát fogod megtapasztalni.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Szami! Kép
IDE íRJÁL: csipike@kgb.hu

Remélem jól vagy! Puszi, Szonja
Szonja

Sziasztok! Akkor bemutatkozok. Szegeden élek, és 1999. aug. óta szeretnénk babát. 2000 jan. egy talpmasszázs során felhivták a figyelmemet hogy valami van a petefészkemen. Bár nem hittem el, a bogarat beletették a fülembe és utánajártam a dolgoknak. 2000. májusban mütöttek endometriosis-sal. Fél év gyógyszer után gyógyult lettem. 2001. nov. megint endom. lett, de elmúlt, de hamarosan megint lett. 2002. febr. újabb mütét, most havi 1x szuri. Utána rögtön megyünk a lombikra, a héten megcsinálják a vérvételt, jövõ héten meg a dokival lesz elbeszélgetés. Mivel a szuri jun. végéig tart, szerintem csak aug. elején tudják a lombikot elkezdeni.

Toxoplazma: amikor mondtam az orvosnak babát akarunk nekem is megnézték, (nekem a Fertözõ kórházban, olvastam fentebb másutt is nézik) azt mondták megkaptam régebben, de ettöl még újra megkaphatom. DE nem kell töle félni, mert a terhesség alatt ugyis ellenörzik. Mindenesetre aki babát vár kerülje a macskák simogatását.

Ja és 32 éves leszek ehónapban Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsó,Kép
Kisértetiesen hasonlóak a paramétereinkKép. Én is 30 éves vagyok, de még csak a 6. hetet töltöm pénteken.Hova, kihez jársz?
Breki
Breki

Szia Szami,

kedves vagy, hogy írtál. Velem semmi nincs, csak én ijesztgetem magam. Nem voltam még orvosnál. Szombaton megyek és gondolom hétfõre elküld laborba. Kicsit bánt, hogy korábban nem küldött, pedig már egy jó ideje szeretnénk babát... Nem értem miért nem küldik el a nõket automatikusan. Ugye az teljesen biztos, hogy terhesség alatt ellenõrzik?
Mesélte Szonja, hogy mi volt veled. Örülök nagyon, hogy csak vak riadalom volt. Amúgy hol tartasz?
Zsuzsó
zsuzsó

Vanda!

Megnéztem! Kép Nem semmi! Kép Egy csoda! Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Breki,
a járok az túlzás, de gondolom mostantól kénytelen leszek. (Valami miatt általános averzióm van az orvosoktól.) Herczegh Szabolcsank hívják, a Moszkva térnél rendel, eddig nagyon kedves volt. (Kétszer voltam nála.) De ez, hogy nem küldött el toxoplazma vizsgálatra annak idején most nagyon bosszant...
Ennyi erõvel járhatnék az SZTK-ba is, végül is azért fizetem a tb-t. Na jó, az SZTK-ban sokat kell várni, most úgy érzem, hogy tényleg csak ez tart vissza.

Azért teljesen nem egyformák a paramétereink, mert, ha jól emlékszem nektek a 2. hónapban sikerült, nekünk a 13-ban. (Csak irigykedek.) Te voltál már orvosnál?
zsuzsó
zsuzsó

Szia KarmenKép

Üdvözöllek én is a csapatban, de ne maradj sokáig, csak úgy augusztus végéig, aztán szépen menj át a friss kismamákhoz!KépKépKép

Azért lesz Nálatok lombik, mert kiújult az endód?
Van itt néhány lány, akinek szintén endója volt, de õket úgy tudom gyógyszeresen kezelik.

A szülinapodnak pedig örülj, hiszen még fiatal vagy! A 32 év még semmi, lehet még akár 5 gyereked is!Kép

zsuzsu

Bnemethm,

Kerlek nekem is kuldd el a fenykepes oldal cimet! Jo lenne titeket latni, es en is feltennek egy fotot.

Koszi, cimem:
pintera@voila.fr

Mindenkinek puszi,
Kakukkfu
kakukkfu

Vanda, Bnemethm!

Nem sikerul megneznem ezt a szulest!
Segitenetek?

Kosz, Kakukkfu
kakukkfu

KarmenKép
Köszi a beszámolódat...hát mit mondjak megdöbbenve olvastam a soraidat. Nagyon sajnálom.... Mit értesz az alatt, hogy megmûtötték az endodat, hogyan csinálták? Csak azért mert nekem is endom van de sajna nem mûthetõ és így csak a hormonkezeléseken vagyok túl (hasfalba ill. popsiba kaptam õket). Nekem nem járt sikerrel ez a kezelés. Hétfõn megyek UH-ra és talán megbeszéljük a további folytatást. Az viszont nagyon jó, hogy már ilyen közel vagytok a lombikhozKép Nagyon drukkolokKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Megjöttem én is, túléltem a HSG-t, minden oké, mindkét oldal átjárható. Nem bántam meg, hogy az ultrahangos HSG-t választottam, mert 5 perc volt az egész, egyáltalán nem volt fájdalmas, max. egy picit kellemetlen. Nekem nem volt semmi kábítás sem. Csak bementem, felrakták a csövet, kontrasztanyag, közben uh és kész.

De ami a HSG elõtt volt az kész cirkusz. Végig kellett járnom a kórházi betegfelvétel teljes procedúráját, mintha rendesen befeküdnék. Három helyen három orvos megvizsgált, kaptam hálóinget, abban kellett résztvennem a viziten, ahol a fõorvos engedélyezte a HSG-t Ez 1/2 8-tól 10-ig tartott. Utána a HSG 5 perc. Hát nem röhej?!

Jövõ héten még immunológiai vizsgálat, aztán remélem indulhat az inszem.

Bella!Kép
Örülök, hogy nálad is minden rendben. Fogtam ám a kezedet, érezted?Kép

Inszemes lányok!Kép
Tünetek?????

Edi
edi

Bnemethm!

Ezen lehet megnézni a képeket?
www.geocities.com/zebravaro vagy máshol?

Szia Karmen!
Én is szegedi vagyok és idén voltam 31 éves. Szóval ne keseredj el ezen.
Nekem tavaly csináltak lapart és akkor derült ki az endom.Már túl vagyok a Zoladexes kezelésen és csak arra várok hogy megjöjjön. Amikor elmúlt az endod és gyógyult lettél akkor kaptál valami gyógyszert hogy teherbeessél? A dokid nem javasolt inszeminációt? Miért kellett ennyit várni a lombikkal?
Te hova jársz és ki a dokid?
Ha nem akarod itt leírni írj magánban. Az emilcímem benne van a profilomban.

Köszi

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok! Mindkétszer laparoszkopos mütétem volt az endom. miatt, második alkalommal kértem csinálják meg az átfujást is, mert eddig azt nem engedtem, csak altatásban mertem rászánni magam, kiderült a bal oldal (ahol endom. is volt) elzárodott, a jobb meg csak nehezen átjárható.
Zsuzsu,elsõ alkalommal én is gyógyszert szedtem, most szurit kapok, ez viszont ingyenes.
Doris, én a popsimba kapom, mert 2 fajta van, a másikat kell a hasfalba. Viszont a szuri mellékhatása, hogy hol reszketek a hidegtõl, hol meg szakad rólam a viz, azt hittem hozzászokik a szervezetem, már nagyon szenvedek tõle!

Lombik nem miattam lesz, hanem a férjemmel is van gond, miatta (Szerencsére, igy utólag örülök,mert igy talán hamarabb összejön, mielõtt megint visszajönne az endom.)

Köszi a jókivánságokat, természetesen én is mindenkinek azt kivánom, mielõbb nagy legyen az öröm!

Puszi.
karmen

Andy!

Ha rákattintok a nevedre nekem azt irja ki, hogy az emilcim és a profil nem elérhetõ. Hova küldjem akkor az infot???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Szia Andy! igen, kaptam Clostylbegytet, de szerintem feleslegesen, mert nekem gyógyszer nélkül is volt rendesen peteérésem, meg a nyálkahártya is nagyon jó, csak akkor azt hittük (mivel a férjemet nem vizsgálták) hogy nálam van a gond, igy gyógyszerrel akart a doki rásegiteni. csak miután 3 ciklusban volt a gyógyszer és nem lettem terhes akkor nézték meg a férjemet.

inszemet nem javasolták, megirtam miért.

Puszi.
karmen

Andy! Nekem sem irja ki a cimed, irj te nekem. Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Andy,
Tulajdonkeppen a szokasos dolgokat jelenti (bar nekem meg uj): gyogyszerek, injekciok, UH-k, osszeferhetetlensegi teszt, aztan inszem. Mivel en nem merem a homet es a mensesem is rendszertelennek mondhato, igy nem sok fogalmam van a tuszoimrol, hogy van-e egyaltalan peteeresem. Ez a jovo heten kiderul - legalabbis erre a ciklusra vonatkozoan - es majd csak ezutan tudom meg, hogy mire is van szuksegem. De en mar annak is nagyon orulok, hogy idaig eljutottam.

Szonja,
Ha tenyleg most mesz inszemre, en is nagyon drukkolok neked! Persze egyebkent is drukkolok! Kép

Puszi
Bella
Bella

Bnemethm, Karmen!
Bocs én írtam a nevem rosszul. Mindjárt látni fogjátok.

Karmen!
Elég nagy a hasonlóság köztünk, mert nekem is a bal oldali petevezetõm van elzáródva. Én is szedtem clostyt és kiderült enélkül is van peteérésem, csak az endo miatt nem estem teherbe. Az én férjemnél minden rendben van hála istennek.
Van egy endos honlap és sok szegedi is van.
Majd megadom a címet.

Puszi

Andy
andy

Zsuzsó,
Az averziódat megértem, de az nagyon fontos, hogy egy dokiban (akinél szülni szeretnél) maximálisan megbízz. Hallottam a Herczegrõl õ a MÁV-ban praktizál ha jól tudom. Szerintem a MÁV-os topicban olvass róla.
A toxo-t nézik a 12. héten ez tuti, elõtte pedig csak külön kérésre ha felmerül a fertõzés gyanúja. Én hallottam már olyan esetrõl, hogy a kismama a terhessége alatt fertozodott meg és a babának semmi baja nem lett (antibiotikummal kezelhetõ terhesség alatt is , csak az idõben történõ felismerés lényeges.)
N parázz ettõl! Beszti írt nekem korábban az aggódásaimra, nagyon igaz dolgokat olvasd el mert sok igazság van benne.
Szerintem nemcsak a teherbeesésig vannak izgalmaink hanem utána is a 9 hónapon keresztül, majd a születése után egészen mások az aggódalmaink, de mindig elkisérnek, csak nem szabad túlzásba vinni. Ez nagyon fontos.
(Bagoly monda ...KépKép
Pusz:Breki
Breki

Lányok!

Ahogy így olvasom a hozzászólásokat, egyre kevésbé értem, hogy velem mi lehet, hiszen akinél hormonális probléma van a háttérben, azoknak általában ez a cikluson is meglátszik, szóval, hogy rendszertelen. Nekem ezzel szemben minden hónapban megjön rendesen, a 30. vagy a 31. napon - még csak nem is nagyon variál.
A hõm igaz, hogy csiga, de azért eléri a 37-et, bár ebben a hónapban csak 2 napig, utána és elõtte 36,9.
Az orvos azt mondta, hogy most nem volt ovulációm, de ahogy elnéztem az anov-os görbéket, az enyém egyáltalán nem hasonlít rájuk. Plusz most a mensi nagyon fájdalmas volt és a nõk egészségkönyvében azt írja a doktornõ, hogy az anovulációs ciklus egyik legfõbb jellemzõje, hogy ha meg is jön idõben a menzesz, soha nem kíséri fájdalom.

Na most ezekbõl az infokból hogy igazodjak én ki?Kép
Van valami ötletetek?

Doris
A Te férjed hova fog menni matyivizsgálatra, van már címed?

zsuzsu

Breki,
köszi. Tudom, teljesen igazad van. Ezt le kell küzdeni. Azért ki fogom erõzsakolni ezt a toxo vizsgálatot. Inkább kifiztem, mint hogy még 5-6 hétig ezen parázzak.
Azért azt hiszem, ez normális, hogy az ember minél több dologról tud, annál több miatt aggódik.
Te mivel foglalkozol amúgy?
zsuzsó
zsuzsó

Andy!

Mail ment!

bnemethm
bnemethm

Bella!
Köszi a drukkolást, de még ráérKép Jövõhéten lett volna a második inszem, de elhalasztottam: lelki okok is közrejátszottak, meg az is, hogy az elõzõ stimulációnál cisztám lett és szeretném ha rendesen kiürülne a gyógyszer a szervezetembõl. A második inszem tehát június 12 körül lesz. (elég mozgalamas hónapom lesz: 3-án államvizsgázom)

Örülök, hogy minden rendben volt a HSG-n, szurkolok a folytatáshoz!

Pusz, Szonja
Szonja

Edi,
Orulok, hogy minden rendben van!
Nekem nem 5 perc volt, hanem kb. 20, es rontgennel. Narkozisban csinaltak, igy semmit sem ereztem, szinte atkomaztam az egeszet, alig emlekszem valamire. Csak arra, hogy lefogtak a labamat, aztan a vegen szoltak, hogy keszen van, jol erzem-e magam, es hogy a beteghordo atrakott a hordagyra. Viszont elotte nagyon feltem, de a parom nyugtatgatott. Utana meg orakig kellett volna aludni, pihenni, de en nem birtam, igy csak melazgattam. Amikor 1 ora elott le akartunk lepni, akkor csodalkoztak, hogy miert akarunk ilyen koran elmenni, masok 3-ig alszanak. Nem vagyunk-e rosszul es hogy milyen jol birjuk (volt meg ket lany rajtam kivul). Szoval szerintem te sokkal jobban jartal!
Az a lenyeg, hogy tul vagyunk rajta! Gratulalok mindkettonknek! Kép
Puszi
Bella
Bella

Szonja,
En is ettol felek. Nekem vizsgaim lesznek es pont most surusodik be a babaprogram is. Kivancsi leszek, mi fog kisulni belole: baba, vagy sikeres vizsgak, esetleg mindketto? Kép Bar igy lenne!
Drukkolok tovabbra is es jo tanulast! Allitolag jobb egyszerre tobb dologra koncentralni!
Szia
Bella
Bella

Bnemethm!
Köszi. Mindjárt megnézem én is.

Edi!
Örülök hogy átjárhatók a petevezetékeid. Akkorez jobb mint a röntgenes. Ez a cirkusz ismerõs. Velem is végigcsinálták ezt. Mondjuk orvos nem vizsgált meg a beavatkozás elõtt.

Bella!
Én csak azt nem értem itt Szegeden engem miért nem kábítottak el a HSG elõtt? Hagytak szenvedni. Akiknek itt csinálták mindenki azt mondta hogy kellemetlen és nincs fájdalomcsillapítás. Azért érdekes nem?

Karmen!
OK! Írni fogok.

Puszi

Andy
Andy

Szonja, kitartás!

Sok sikert a vizsgákhoz. Utána könnyebb lesz, nyugodtabb leszel.
Zsuzsó
zsuzsó

Bella, Zsuzsó!
Köszi! Kép

Lányok!
Járt itt valaki közületek Tóth Líviához az Avira Steiner peteérést serkentõ tornájára? Olyan mintha itt emlegettétek volna, vagy kavarom egy másik topickal?

Puszi, Szonja
Szonja

KarmenKép
Köszi a beszámolót. Igen kétféle szurit kaptam ezért adták különbözõ helyekre és kitartás...nagyon rosszak a mellékhatások de nem tart örökkéKép
ZsuzsuKép
Még nem tudom, hogy a Párom mikor és hová megy mert én hétfõn megyek orvoshoz és majd akkor egyeztetem vele a dolgokat. Mati küldött nekem egy címet, átküldjem? Nálam a fájdalmas menzi oka az endo...de ez nem ijesztegetés és ha már kivizsgáltak akkor kiderült volna.
SzonjaKép
A vizsgák után biztosan hamar sikerül a babácska, nyugodtabb is leszelKép

Puszi: Doris
doris

Bnemethm!!!!

Nemtok neked mailt irni, mert visszaküldi, hogy nincs olyan felhasználo. Irjá mán valamit!

Mamacs
mamacs

Mamacs! Kép

Irtam! Dehát irtál reggel is és akkor megkaptam, akkor most miért???

pusz
bnemethm
bnemethm

Bnemethm!

Én sem tudok neked emilt küldeni.
Én is raktam fel egy képet.

Doris!
Megnéztelek benneteket.

Andy
Andy

Sziasztok!

MJ Kép
Te láttad az én borzasztó görbémet, el is ment tõle a kedvem abbahagytam a méricskélést. Kép
Kedden és ma reggel is megnéztem h-ben és 37 volt, se fel se le nem mozdul Kép Kép, a 37. napon vagyok és el vagyok keseredve, ebbõl már megint doki lesz, hogy megjöjjön?

Szerintetek, segíthet a cickafark tea, hogy hamarabb megjöjjön?

Noémi
noémi

Zsuzsó,
Igazad van abban, hogy az ember minél többet tud annál jobban aggódik.Nagyanyáink feleannyit nem görcsöltek a baba várás alatt mint mi, nem is volt téma a dolog. A szülésrõl és annak misztikumáról már nem is beszélve. Hát hiába ezzel jár a XXI. századKépKép
Egyébként jogász vagyok, tehát közöm az nem sok van az orvostudományhoz, persze a latin nyelvet (mint közös nyelvet) leszámítva.Kép
Breki
Breki

DorisKép

Örülnék, ha átküldenéd a címet. Nagyon szeretném, ha a férjem hétfõn elmenne erre a vizsgálatra és gondolom, akkor jó lenne mihamarabb bejelentkezni.

Az Aviva torna engem is nagyon érdekelne. Úgy tudom, van ilyen könyv is. Nem tudjátok, hol lehet megszerezni?

zsuzsu

Andy! Mamacs! Kép

Nem értem miért, sirva fakadok mingyááááááááááááá!!! Kép

bnemethm
bnemethm

Zsuzsu Kép

A Libri könyvesboltokban általában megkapható, kb. 2000 forint.

Pusz
Noémi
noémi

Zsuzsu Kép

Ja és nekem ennyi infóm van a tornáról:

"Az Aviva módszer iránt érdeklõdõk Tóth Líviával vehetik
fel a kapcsolatot a 06-1-262-4057 telefonszámon. Tóth Lívia
szombat délelõttönként Budapesten, egy négy órás tanfolyam
keretében oktatja a gyakorlatokat. A tanfolyam ára: 4000 Ft
( Vidéken szervezett csoportok oktatását is vállalja. )
Aviva Steiner könyve az Aviva módszer, S.O.S. nõknek az
Elixir és Libri könyvesboltjaiban kapható 2200 Ft-ért, vagy
Tóth Líviánál a fenti telefonszámon, utánvétel
megrendelhetõ."

Pusz
Noémi
noémi

Benemthm!

Szolj lécci a cégednél valami ITsnak, hogy nézze meg. én megkapom töld, de te nemkapod meg tölemKép
mmacs

Zsuzsu!
Én délelõtt beszéltem valakivel aki Szegedrõl jött fel ide Pestre 2 hétvégére, hogy megtanulja ezt a tornát. Azt mondja nagyon érdemes elmenni, mert a könyvbõl nem lehet ilyen jól megtanulni. (Egyébként azért ajánlotta mert megtudta, hogy babát szeretnék és nem sikerül) Amikor másodjára ment 4 hónappal az elsõalkalom után ott volt egy lány aki nagy örömmel újságolta, hogy sikerült teherbe esnie miután elment erre a tanfolyamra...) Bár én már nem hiszek a csodákban, azért felkeltette az érdeklõdésem...
Szonja
Szonja

Andy,
Ezt en sem ertem. Tolem senki sem kerdezte meg, hogy mit szeretnek. Ugy latszik, mindenhol mas a szokas. Csak eppen az illetekesek velemenyet nem kerik ki. Bar nekem igy jobb volt. Ilyen lehet, ha valaki belovi magat. Kép
Engem sem nezett meg orvos elotte, csak huvelyfertotlenites volt.
Lanyok,
Hol lehet azokat a kepeket megnezni!!!!
Puszi
Bella
Bella

AndyKép AliceKép

Megnéztelek Benneteket a képen!KépKépKép
Olyan jó, hogy bár nem ismerjük egymást személyesen, de azért fényképen láthatjuk egymást. Igyekszem nagyon én is a képpel. Egyébként le a kalappal, hogy milyen jól felraktátok, nem volt nehéz?

AliceKép
Én azt hittem barna vagy fekete hajad van, szõkére nem számítottam, de jól áll!Kép Krisztián nagyon aranyos, olyan kis pufi.Kép

NoémiKép
Mikor is kezdted mérni a hõdet?
Mert ha már volt péd, a 37 az nagyon jó.
Szerintem igyál Te is cickafark-palástfû teakeveréket. Az helyreteszi a ciklust. Én most megint elkezdtem inni, most nem fogom abbahagyni, reggel és este iszok egy pohárral, meg a munkahelyemre is hozok egy kis üveggel. Igy megvan a napi 3 csésze.
A nõvéremmel az elõbb beszéltem, neki tegnap jött meg, 55. napra. A doki azt mondta kb. 5 nappal ezelõtt, hogy várják meg a 60 napot, hátha "csak" kimaradt egy ciklus. Addig nem akarta gyógyival tömni. Még jó, hogy így tette, mert megjött magától.
Szerintem egy kicsit még Te is várj. Aztán irány a doki, teljeskörû hormonkivizsgálás céljából.
Vagy olyan már volt, ne haragudj, most nem ugrik be, hogy ilyet Nálad csináltak e már vagy sem.

zsuzsu

Sziasztok!
Sajnos csak egy gyors bejelentkezésre van idõm!Kép
Edi, Bella!Kép Örülök, hogy mindkettõtöknek jó lett a HSG-s eredménye!Kép
Doris!Kép Neked is örülök, hogy itt vagy, és talán most már túl vagy a nehezén!Kép
Marcsi, Lujza!Kép Miz újs' veletek? Én már helyettetek is izgulok a holnapután miatt!! Nekem olyan borzasztóan lassan telik az idõ!
Velem minden változatlan, a cicijeim érzékenyek továbbra is, bár néha már bemagyarázom magamnak, hogy nem annyira, mint eddig. Ma a hasamban néha fura görcsölgetést, szúrást érzek, ami akár lehet a menszi elõszele is...Szóval nem tudom. Jó lenne már egy héttel idõsebb lenni!!!
Karmen!Kép Üdv a körünkben! Szorítok, hogy minél elõbb elkezdhessétek a lombikot!Kép
Szonja!Kép Jó újra itt látni!KépSikeres államvizsga és inszem, azt hiszem ez így tökéletes lenne!!KépDrukkolok!

Pusz, Sien.
Sien

Lányok Kép
Ne haragudjatok, de annyi munkám van mostanában, és tiszta dili vagyok, elhanyagollak benneteket is KépKép lopva mindig olvaslak titeket, de írni csak ritkán tudok. Kép

Kakukkfû!
Próbáld meg mégegyszer, a cím jó! Valszeg hogy terhelt volt, sokan akarták egyszerre megnézni.

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Zsuzsu Kép

Nem is emlékezhetsz rá, hogy volt-e ilyen vizsgálatom, mert csak mostanában írogatok ide Kép Kép amúgy volt és mindent rendben találtak, amikor dec-márc-ig (73 nap) nem volt menstruációm és csak Norculottal jött meg. Ez azóta a 2. ciklusom lenne, ami gyógyszer nélkül kellene hogy megjöjjön...

Elég kis zûrös volt a görbém, de talán volt pé-m, csak az utóbbi 5 napban nem mértem rendszeresen Kép

Úgy utálom ezt az egészet...
Cickafarkot már beszereztem és legördült pár bögre, csak nem iszom rendszeresen, pedig kellene...

Pusz
Noémi
noémi

Én is kíváncsi vagyok Alicra, Andyra, - hol tudom megnézni? Feltettétek a régi farmos oldalunkra? Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

SzonjaKép NoémiKép

Köszi az infót a tornáról. Nagyon jó, hogy egy alkalom alatt meg lehet tanulni. Én az hiszem jövõhéten elmegyek.
Szonja, szerintem ez nem csoda, biztos, hogy léteznek olyan gyakorlatok, amellyekkel befolyásolni lehet a szervezet mûködését.Kép
Én hiszek az ilyen dolgokban.
Nincs kedvetek jönni? Mehetnénk együtt.Kép

EdiKép BellaKép
Örülök, hogy ilyen jól viseltétek a HSG-t és fõleg annak, hogy minden rendben van.Kép

BellaKép
Amikor engem mûtöttek, kaptam még a mûtét elõtt egy injekciót, amitõl totál kába lettem. Amikor a mûtõbe betoltak, próbáltak bekötni egy infúziót, de nem sikerült eltalálni a vénámat, csak kb.hatodjára. Engem azonban nem nagyon zavart a dolog, inkább érdekesnek tartottam és drukkoltam, hogy legközelebb sikerüljön. Valahogy olyan jó kedvem volt és ezt semmi nem zavarhatta meg. A fõnököm úgy hívja ezt az injekciót, hogy LMA-injekció. (LMA - Lech mich am Arsch! Nyald ki a s...! németül)Szerinte olyankor az embert még az sem zavarná.KépKépKép

zsuzsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: