A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pocak, azer' 600gr elteres az nem "kicsit csaloka"! de jolvan, akkor tenyleg nem gyufaszal, hanem szep formas bebicsek!!KépKép es en is nagyon orulokKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
holnap???????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi, ugy latszik ez a Macs-csalad mar csak ilyenKép mert ugyi en meg Macs-anyat ismerem mar regrol, mint az kiderult ittenKépKép

Coolio
recca

Zsanci, megyunk. remelem, talalunk majd meg ott valakit, mire odaerunkKép

Coolio
recca

Juc,
csak a szokásos "hű-de-szar-napod-van-ma-is-zsána-érzésem" volt...Kép
egyébként egész nap olyan érzésem volt, mintha vizsga előtt lennék, és épp én lennék a következő, akinek be kell mennie, és hű, de félek!!!szal, gombócban volt a gyomrom. és nem tom miért...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rec,
mivel nálunk holnap egy napra elzárják a vizet, igy valszeg ott csövezünk egy db-ig a momban.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fic, asszem elkestem.Kép Holnap nem jo nekem, de jovo heten varlak benneteket! Majd megbeszeljuk mikor!

Szmagdi, Mano tarsulhatok?Kép

Moos, mit mondott a doki Nyuszi szajara? Szegeny kicsi lany!Kép

A csecsemosoket en is puszilom, meg Olga doktor nenit is!Kép

ZsanciKép, orbancfutea?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Manoka, engem is kilyuggatott a gyermek kezdo vampir koraban. aztan, h a kovetkezo szopiknal ne melyitgesse tovabb, mindig leragasztottam szopi elott. igy begyulladni sem tudott, es egesz gyorsan meggyogyultKép

Moose, Mini Manoban lattam olyan "letras wc-uloket". vagy ezt mar megrendelted?Kép

Coolio
recca

Zsanci,
ha bármikor kedved támad realizálni az érzést, karcsi szívesen levizsgáztat ingyér Kép és gondolom, lehet teljes programot választani (szigorú nézés, szadista kérdések, kicikizés)
És: dejó, akkor holnap látlak!!!!!

Szentimrés csecsemősök: üdvözlet innen a világhálóról!!!!!

Pocak,
én is vigyorgok ma ezerrel, pedig nem is ismerem Macsot Kép hja, a terhesség, a hormonok Kép képeket várjuk

na, megyek terigetni, mielőtt lebukok, mert elsunnyogtam fürdetésből Kép

v
kisün

Dora, orbancfutea? az mit tud?

Coolio
recca

Na figyu!

Bulák Szandi showt nézi valaki ?Már sokadszorra esem pofára mert a reklámban olyan dolgokat harangoznak be ami nem szerepel a műsorban.Vagy csak én vagyok hüle?
Kezdem nem szeretni ezért a Bulák Szandit pedig bírtam eddig.
pl.:mostani reklámban valami olyasmit mondtak,hogy Bernike leszerződtte aszületendő kölkét a TV2-höz.Na erről egy szót sem hallottam.

Gondoltam feldobom egy kicsit Zsanci napját evvel a kérdéssel!Kép

Panna szókincse újabb szóval bővült ma: mnyau
megfejtés?
20170114224602

Recca,
a lukat vagy a gyerek száját? KépKépKép bocsi, nem lehetett kihagyni...
kisün

juc,
ja hát ha nincs kedved, az okés Kép csak hiányozni fogsz Kép
kisün

Kedelyjavito, szorongasoldo, antidepresszans hatasa van. Apa szokta iszogatni rosszabb napjain.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kisun, aha, ezt en is eszrevettem, gondoltam is, h gyk odairom, de azert mar csak megse. tevedtem...Kép

Coolio
recca

Dora,
köszi. Van itthon még a gátmasszázs olajból. Ihatom azt is???KépKép
de tényleg, holnap veszek ilyet. De sztem nekem egy jó kis elektrosokk használna. Az mindig helyre ráz!Kép
Vera,
Karcsi morocosan nézése már NEM HITELES!!!KépKép Láttam mosolyogni...Kép
és sosem felejtem el, h azért is adott "csak" 4-est, mert nem tudtam elmondani a S.A.L.T. rövidités megfejtését.Mindenáron vmi Sovjet-American akármit akartam belemagyarázni...Tényleg, mi a megfejtés??? Ennyi év után már megtudhatom, nem????KépKépKép
annyit tudok, h volt kettő is belőle (ugye???) és vmi középhatótáv. rakétákról szól...ugye????Kép

Juc,
én Bulák nyusziról nem sokat tudok, viszont itt egy zaftos pletyi neked, csak tőlem, csak most és csak itt:
Farkasházy Réka és Németh Kristóf egy pár!!!KépKép na mit szólsz?????????
de ennél is érdekesebb az én összeesküvés elméletem:
ime:
és ez csak az enyém:
az én nevemhet fűződi:
1. N.K. együtt vezet műsort Kun Zsuzsával a Klubrádión.
2. K.Zs. a Storynak dolgozik. Hűűű, de sokat olvani mostanság N.K.-ról és F. R.-ról a Storyban!!!
3. Ez a K. Zs. sztem az a K. Zs. (de majd Votiv megmonnya), aki az rtlklub reggeli c. műsorának föszerkesztője.
4. namármos' ki lett a reggeli új műsorvezetője???????Na, ki??????Hát, F. R.!!!!!!!
tádámmmmm.
tetszett???KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Te miket nem tudsz!Mondjuk azt hogy egy pár tudom.Ma is megvettem ám a szakirodalmatKép
20170114224602

Sziasztok

Oxi
Mélt köszönöm, a kövi havi gyesből elteszek egy kicsit és várlak szeretettelKép

Figyi, figyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

A Babakötvény reklámban a mi kicsi Lencsi lányunk a baba szereplő.Általában az M1-en megy délelőtt És ha plakátot láttok akkor ott a négy közül a jobb szélső megintcsak Õ Kép

Beni ma kapta meg a 3 éves oltást és igazi hősként viselkedett:9 Csak utánna pityergett egy kicsit.
Kókusz
kókuszdió

Moose! Ezt mindig is tudtam, hogy te egy rendes nőszemély vagy. Mi minden szerdán a Kiscelli utcában vagyunk anyóséknál, szóval akkor találkozhatunk és adhatok neked olyan izémicsodát.
Egyébként nem baj, ha lenylja, sőt. Mi ezt fújjuk a torkunkra, ha fáj. Grétinek is fújtuk már, de előle el kell dugni, mert állandóan fújni kéne neki a szájába.

Zsan! mi van neked a gyomrodban? Gombóc? Nem egy kiscsaj lapul véletlenül a pocakodban?

Ezt a pletyit már Votiv régen beharangozta. Szelektíven olvastok.

KépKép
KépKép
lindicita

MACSNAK ÉS FÜLÖPKÉNEK HATALMAS GRATULA! Ügyesek voltak nagyon!

ZsanciKép

Recca!
Nem értem: ha leragasztod, akkor hogy kapja be a cicit? Vagy csak a kis lyukat ragasztod le? De akkor nem eszi le a ragtapaszt??? Na majd holnap jól elmeséledKép

Kép
Kép
manoka11

Juc, Lindi,
a pletyi első mondata csak VICC volt! Én tudom, h ti tudjátok!!!Csak a többi a lényeg...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
Strategic Arms Limitation Talks, és üdvözöl Kép

v
kisün

HATALMAS GRATULA MACSNAK ÉS FÜLÖPKÉNEK!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Nem semmi, hogy reggel még itt rajzolgatott nekünk, koradélután meg már babázott! Kép

És sok puszi a csecsemős-nővérkéknek is!!! Kép

Zsan!
Milyen jól informált vagy Te!!!! Kép

És a következő sztorit hallottátok?
Norbiék fiának az életét megmentette a nővérkéje, mert szólt, hogy jelez a légzésfigyelő. A sztori a következő:
Norbi ajándékokat csomagol a dolgozószobában, Réka tereget egy szinttel lejjebb, Lara a gyerekszobában játszik. Réka megállapítja, hogy csengetnek, de majd megy N, N is megállapítja, hogy csengetnek, de majd megy R...és akkor szól a kiscsaj, hogy ez a légzésfigyi...
Hát szerintem akkora kamu az egész, hogy csak na...Én, mikor Doni kisebb volt minden kis pittyegésre azthittem a légzésfigyelő, nem fordítva...meg nehogymá' ilyen csengőjük legyen...meg mi az, hogy Réka tereget...na persze...meg, hogy olyan idillikus legyen a sztori N épp ajándékokat csomagol...
Szóval sztem az ilyenek csak arra mennek ki, hogy benne legyenek huszonnyolc pletykallapban, és beszéljenek róluk...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kókusz!
Én még nem láttam a reklámot, de ma kint voltam épp a konyhában, mikor Anyukám és Petra látták, és én csak arra lettem figyelmes, hogy P ezt mondja:
"ez a baba olyan, mint Donika" Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Ez szerintem is tipikus hülyeség,de Norbiéktól ezen nem csodálkozomKép

Oxi!

Én is kérek mélt!

Ebayos csajok!

Valaki kiokosítani engem privát ill.konkrétan szeretnék valamit rendelni,de nem tudom,hogy hogyan megy a fizetés meg ilyenek.

Köszi:
juc
20170114224602

Vera,
KépKépKépKépKép
hát akkor jogos a 4-es, ugye???

Bogárka,
HOGY ÉN EZEN MENNYIRE KI VOLTAM AKADVA!!!!!!!!!!meg is akartam ide irni, de inkább hagytam a fenébe...ezek hüjék, vazzeg!!!!!!méghogy megmentette az életét!! szegény Norbika lekúszott a légzésfigyelőről, vazzeg!!!!!!!! És nekik biztos akkora a házuk, h nem hallotta. De nálam nem ez verte ki a biztositékot, hanem:
1. mire felér, Norbika már kb. 30-40mp-e nem vesz levegőt...Anya odamegy, és MIT CSINÁL????????felrázza??????????a szart!
szóval, h mi történt sztem:
Norbika lemász légzésfigyelő.
légzésfigyelő megszólal.
kutya sem hallja.
Lara kiabál anyunak.
Anyu felrohan, retteg, h vmi történt.
Felér, látja, h semmi baj.
Megnyugszik, elmeséli apunak.
Aztán eszükbe jut, h ott van a Bestnél, X.Z., aki tök jó haverjuk, és már egy csomószor megbeszélték, h akármi érdekes történik, hivják.
Norbi és Réka belátják, h ez bizony elég érdekes történet, főleg, ha kicsit még szinezik is.
Felhiv X.Z.-t, elmesél történet, X.Z. hálás ,h ezt megirhatja, mert a héten éppen egy celeb sem halt meg, senkiről nem derült ki, h buzi, senki nem terhes a saját apjától, stb...
És IME: ITT A NAGY SZTORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vazzzzzzzzzzeg...
erről eszembe jut egy queen dal: SCANDAL (Manoka köszi!!!!!)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Macs: Gratula! Nagyonnagyon ügyesek voltatok! (Csak azért lógtál meg, mert nem tudsz boszit rajzolni, tudom én Kép)

Csecsemős nénik: Adjatok a topic nevében Fülöpke buksijára nagyonnagy puszit! Köszönjük Kép

Green, a Tiéd lehet! És akkor nem kell elkencéznem nekem Kép Mert nagyon jó, de 2 adag nagyon sokáig elég lenne még az én hab testemnek is Kép

Bogárka: Mailt megkaptam, várom a végleges verziót Kép

Ada teljesen eltűnt? Kép

Kókusz: OK, írj, ha mehetek, egyeztetünk időpontot!

Én szombaton megyek gyógymasszőrhöz Kép Egy egész vizsga előtt álló csapat tart felettem konzultációt, szóval minden bajomat előszedem, hoyg izzadjanak kicsit és professzor leszek, mert mindig tanulok tőlük. Vagy legalábbis nem felejtek olyan könnyen Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Macs maminak és babájának meg apájának GRATULÁLuuuuuuuuuuuuuuuuuuUNkKép

Kókusz és a mini Mókusok
kókuszdió

Juc: Mit írjak én neked mail? Inkább MSN, az gyorsabb Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ja és ezért,mert megmentette a légzésfigyelő pici Norbi életét,nagy Norbi 10db virágforműjú légzésfigyelőt adományozott valami kórháznak.
No comment.
20170114224602

Fibi
Bálintotokat Istenke éltesse sokáigKép

Szülinapi puszit küld :
Kókusz és a mini MókusokKépKépKépKépKép
kókuszdió

nő a fogam, és nagyon fáj...Kép ma egész nap olyan nyűgi vagyok!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és egész nap nyáladzok...Kép
Juc,
no comment.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka, persze, csak a lukat! marmint a harapottat!Kép es nem cumkazza le, mert oda van ragasztva!Kép na, ne egy akkor tapaszt kepzelj el, ami eppen fedi a lyukat, hanem egy nagyobb darabot, aminek a szele a lyukon csucsul, a tobbi resz meg "hatrebb" ragad. hm? szerintem nem olyan bonyiKép de beszelhetunk meg rolaKépKép

Coolio
recca

Kokusz, en lattam ma egy csomo ilyen plakatot! legkozelebb majd jol megnezem a jobbszelsot!Kép

Coolio
recca

Recca!
Így már világos! Jó ötlet, ki is próbálom!

Zsanci!
SzívesenKép Kéred a többit is? Majd holnap megdumáljuk!

Lindi!
Át tudod írni nekem légyszi a Queen VH1 dvd-t? Vagy másik verzió, hogy kölcsönkérem, és mi írjuk át. Nagyon hiányzik a gyűjteményebőlKép

Kép
Kép
manoka11

Lindi,
nekem is nagyon hiányzik a gyüjtiböl!!!!Mint, ahogy Manoka többi, még át nem másolt dvd-je is!!Kép
Sajnos másolni még mindig nem tudok...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

gyerekek!

A Nat Geo-n a csigák nemi életéről szóló kisfilm ment.Mennyi mindent nem tudtam róluk!
Azt hittem,hogy a hermafroditizmussal már tudok mindent,de nem!
20170114224602

Juc!
Mesélj! Kép nekünk nincs natgeonk Kép Viszont van egy tök jó fotóm, két csigáról, amint épp szerelmeskednek itt a kertünkben Kép több napig tartott Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!

Ez a Scaneo fülhőmérő hogy tud mérni egyszerre homlokon is meg fülben is? És olyankor a fülben mértből levonsz? Mert elvileg ott magasabbat mér! Vagy olyan hiperszuper, hogy magától levon belőle és u.annyi lesz a fülben és homlokon mért? Csak kíváncsiságból érdekel, egyébként már sajnos nem érint, hogy ezt a szart vettük (Braun)!Kép
Johanna!
Sima digitális hőmérőnk nekünk is van, de nagyon macerás Timit végbélhőmérőzni, meg más babát is gondolom! És ha alszik és tudni akarja a lázát az ember, akkor azért nem kelti fel szívesen! A fülhőmérőt párom vette egyébként meglepibe Mikulásra!

Piroska!

Drukkolok, hogy Zsombi minél hamarabb rendbejöjjön! Próbálj nem rögtön a legrosszabb verzióra gondolni, hogy pl. párod majd nem lehet ott a szülésnél! Még van időd, addig Zsombi biztos rendbejön!Kép

Moose!

Talán tényleg nem muszáj már fertőtleníteni Nyuszi száját! Már biztos beheggedt! Bár én nem láttam mekkora a seb!

MACSNAK NAGY-NAGY GRATULA! KépKépKép Ez gyors volt!

KÉRDÉS:

Már megint az autósülés témával jövök! Tud valaki esetleg Budán is olyan helyet, ahol viszonylag nagy választékban vannak ülések? Használt és kifutó darabok is!

Máskor meg ne tessetek ennyit írni, mert épp most esek le a székről!Kép
Jó éjt!

ILdi
ildi76

Pirus!
írtam, hogy a homlokon csak referencia mérés! nem pontos! de arra jó, hogy lásd, hogy nem lázas-e. nagyon lassan kell végig húzni a homlokán és akkor kábé jó eredményt ad. magadon be tudod gyaxizni.
a fülest meg nem kell bedugni a babuci fülébe, hanem a lukhoz tartani, a belsejére irányítani az infra fényt, az pedig megnézi, hogy milyen színe van a fülben a levegőnek Kép. tudod, ha melegebb, más a színe. és ez alapján mér. szóval nem kő tövig nyomni! Kép nekem eléggé bejött, habár Lencsi még ezt se szereti, mert utál nyugton lenni. azért nem szívesen használnék mást.

Bogárka!
ha hiszed, ha nem, én egyszer, mikor megszólalt a légzésfigyiző, ébresztőórának gondoltam! közben meg a párom kivette az ágyból a babát és épp etetni készült Kép szóval Norbiék nagy marhák, de akár gondolhatták, hogy a csegő szól. még jó, hogy a fiuk megúszta.

na én megyek, mert mindjárt etetés, utána meg fejés, és alvás, hogy holnap frissebb legyek, mint általában. Kép
tali!

ancsipancsi

Ildi!
ha levesszük a kupakját, átáll fülmérésre. (jelzi is) az érték 1-2 tized különbséggel megegyezik.

jössz holnap? mert akkor elviszem megmutatni.

ancsipancsi

Juc!
Meg is mutatom:
Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

na én is ideértem!

MACS, bábakoktél rulez Kép üdv Fülöpkének, sok puszit és sok-sok finom tejcsit Neki Kép majd még gratulálok, ha leszel Kép és képet kérünk Macsapától! vagy Pocaktól!

PIRUS, van kedved holnap MOMba jönni? elvinnélek! mobilom megvan? dobj 1 smst, ha felvehetlek Kép de azért még reggel benézek ide is!

Moose, Arnica jó a sebgyógyításra! 9Ch mehet napi 3x5 is! szegény drága kis Nyuszi, egész könnyes lett a szemem, ahogy olvastam a balesetet Kép

még sokat akartam írni de apafej már morog...
úgyhogy bisz morgó azaz morgen!

votiv 8)
votiv

és persze nagyon boldog szülinapot a drága kis Bálintnak Kép
és Fibi, írjál már szüléstörténetet! Kép

és Macs is írjon KépKép ha már együtt ünnepli a két csimóta Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, azt a filmet, amit multkor kerestel, es aztan tobben is felajanlgattak, atmasolod majd nekem? kivancsi lettem ra...Kép

Coolio
recca

ja, es eszembe jutott egy tartozasom:
Magdi, megneztem vegre a terkepen, merre is van az utcatok, es hat elegge messze tolunk, ugyhogy nem hiszem, h tul surun fogunk egyutt setazniKép

Coolio
recca

Recca!

ÉS akkor majd utána ha megnézted akkor jól kölcsönadod nekem a filmet jó?Kép

Bogárka!

Hát képzeld azok ott a képen szimultán hermafroditák.remélem Zsan nem olvassa mert akkor annyi a rózsafüzérének.KépUgyi van minegyiknek petesejtje is meg spermájais de egyik sem akar értékes petesejtet holmi kis spermára cserélni,szóval mindegyik fiút akar játszani az eszével ha szexelnek.DE!Ugyi úgy nem lesznek kis csigák,ezért van nekik olyan bökő izémicsodájuk amivel ráveszi az erősebb a másikat,hogy Õ legyen a lány és petesejtet pottyantson.És akkor itt Soma hívott és a végét nem láttam,de olyan lehetett mint a Te képedKépÉs bökőizémicsoda 1 cm hosszú is lehet és ennek állapotából az egészségükre is következtetni lehet.Viszont olyan helyen van,hogy mi nem látjuk csak a tudosok akik jól megfogdossák őket meg vizsgálgatják...

Szeretnél még tudni valamit?Kép
De ha nem voltam pontos akkor úgy is jön Ancsi és kijavít,kiegészít.

Juc
20170114224602

Votiv!

Pirus kisfia beteg,nem hiszem,hogy elmenne MOMba.Csak azért írom le,mert biztos nem olvas már minket ma.

Pusz:
Juc
20170114224602

Help!

HA valaki tudna rendelni nekem német ebayról egy potomárú cuccot azt megköszönném.Kb.3 Euro plusz posta

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: