A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Mátra!
Szerintem is jól tetted! Hzen közösen hoztátok meg a döntés és kompromisszumot kötöttetek. Azt is elhiszem, hogy most rossz neked, de a hétvége már csak 3 nap! Valahogy csak elmegy az idő.
Erős voltál és az is leszel! És még nem jött meg, ez a lényeg!

réka
Vendég

Virág!
Mensi sehol? Kép Kép +++++++++++++++++++++++
Vendég

Juca! Mondasz valamit. Tudjátok sérült emberekben naon sok szeretet vanl. Lásd bennem is, mert attól, hogy vak vagyok, ugyanúgy tudok élni, meg mindenKép)) S így van ez a gyermekbénulásos férfivel vagy bármilyen sérülttel is.
Dudu "vitázom" veled, mert csak 2 és fél napKép)) Mármint a hétvégeKép))
Monyó úgy gondolom, hogy ott ahol te laksz biztos találsz ilyen intézeteket, s biztos örülni fognak ennek a patronálós dolognak.
pancsi20

Pancsi!
Hogy érted, hogy vak vagy?
réka
Vendég

Duddu

Nem még nem jelentkezett, de egész nap olyan mintha kopgtatna. Egyfolytában rohangálok a kétbetűsbe...

Monyó

Semmi baj nincsen az örökbefogadással, és nem is baj, hogy ilyeneket írsz.
Én is a mindenáron gyerek híve vagyokKép ha így nem lehet hát lesz úgy...vagy inszem vagy lombik vagy örökbefogadott gyermek..
Virag2

Ja és képzeljétek nekünk volt egy ismerősünk, akiknek az orvosok azt mondták nem lehet kisbabájuk ezért örökbe fogadtak egy kisbabát, sikerült egy pár hónapos kisbabát tudtak örökbe fogadni, hazavitték és pár hónapra rá a hölgy teherbe esettKép. Jó mi??
Virag2

Sziasztok Lányok!

Lassan megek haza, majd reggel megpróbálok visszaolvasni, mert most nem volt időmarra, hgy kövesselek benneteket!
Egyedül Mátra nevét kerestem, és megis találtam! Szerintem jól döntöttél, hogy vártok még, mert ha vannak tünetek is akkor viszont szerintem tök mindegy hogy mikor csinálod meg a tesztet! A tünet már jó jel!! Kép De hétfőn majd megtudom, mivel én csak a munkahelyemen tudok netezni. Ha a párod így szerette volna inkább várd meg a hétvégét. Akkorra is megy a drukk 10000000000000 x vagy még többször! Kép

Na pá! Holnap jövök! Pusza mindenkinek! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra

Igazából teszt nélkül is megtudhatnád;)akkor csak holnap reggelig kellene kibírnod és megmérhetnéd a reggeli hődetKép. Na ebből már tudnád...

De csak arra az esetre ha semmiképpen nem bírod kiKép

Pusza

Virág
Virag2

Dudu úgy ahogy írtam, nem látok semmit. De ez engem nem zavarKép)))
pancsi20

Pancsi!
Most aztán megdöbbentettél!
És mit tanulsz? És mindig vak voltál? Hát nem térek magamhoz. Szuper csajszi vagy. És hogy netezel?
Mesélj! Mindenre kíváncsi vagyok! Kép
Persze szólj, ha sokat kérdezek és akkor befogom...
Vendég

Lányok!
Most indulom kell, este még jövök!
réka
Vendég

Mátra!
Végül is már szombat is hétvége, és úgyis reggel kell csinálni, és addig már csak 2-t kell aludniKép
Továbbra is nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!
De jó, hogy ketesben(hármasbanKép) tölthettétek a napot, az én férjem reggel 7-kor megy és este 7 körül jönKép.

Juca Dudu, Bogi!
Nekem is tetszik a fagyizós trécselés a film előtt vagy után. Már úgyis olyan régen volt az a topic tali, Bogival pedig még személyesen nem is ismerjük egymást.
Egyébként én egy újabb topic taliban is benne lennék ha másoknak is lenne kedve hozzáKép.

Ditta

dido
dido

Sziasztok Lányok!

Először is mindenkinek Babás Boldog Új Évet Kívánok! Kép

Virág Kép
Jó újra látni!
Tök jó, hogy elkezdtek vizsgálódni!

Dinadin
Gratulálok!!! Kép

Mátra
Mennek a drukkok! Kép

Monyóka csitritársam! Kép
Örülök, hogy újra olvashatlak! Kép
Az örökbefogadással semmi gond nincs sőőőt!
Az én nagymamám 10 gyermeket nevelt fel!!! Igen, 10-et!
Volt 4 saját gyermeke, a testvérének az 5 gyermekét, és anyukámat!
De az én és a testvéreim neveléséből is kivette a részét, mert velünk élt! Kép
Én is úgy vagyok vele, hogy ha megtehetem, akkor örökbe fogok fogadni egy-két gyerkőcöt!

Brill
Gratulálok a pé-dhez!!! Kép Úgy örülök a jó hírnek! Kép
Marshall hogy van???

Adri!
Hú,de kíváncsi vagyok mekkora lehet már a pocid...
Emlékszem "nem is olyanrég" volt, hogy közölted velünk a jóhírt! Kép
Biztosan csodálatos érzés, ahogy Levike mocorog!

Majcsi
De jó, hogy te is írtál! Kép
Remélem, hogy mielőbb elkezdettek próbálkozni!
Sajnálom ezt a fránya asztmát, remélem van rá valami megoldás! Kép

Réka (Duddu)
Mikor lesz az inszem???
Akkor visszakerülhetek a táblicskuba??? Kép

Lányok, bocsi, hogy "csak" ennyi voltam most, próbálok visszazökkeni...
de már így is jegyzetelnem kellett Kép
Mi lesz ha belejövök???! Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek: Szisz Kép

szisszka

Dudu! Iben mindig ak voltam, születésemkor szereztem, mert a szervezetem nem számított a gyors kijövetelre. 6 és fél hóra születtem. Úgy netezek, hogy van egy program ami dumálKép) S kimondja mi van a képernyőre írva. S gyógypedagógiát tanulok utsó éves vagyok. Kérdezz nyugodtan, s mások is ha szeretnének.
Sziszka de jó téged látni, mikor még olvasóüzemmódban voltam akkor láttalak többször Pussz Pancsi
pancsi20

Sziasztok!

Sziszka!
Örülök, hogy jelentkeztél! Bizony, nem is olyan rég történt,hogy megtörtént!Kép Pont a minap olvastam vissza azt az időszakot. Kép És néha alig hiszem, hogy már itt tartok!

Majcsi!
Fel a fejjel, csajszi, hamar meggyógyulsz, és egy megerősödött szervezettel indulhattok neki újra!Kép

Dudu!
Te állandóan rohanásban vagy? Azért lazíts is egy kicsit néha! Továbbra is megy a drukk, de konkrétan mikorra összpontosítsam?Kép

Monyó!
Ez az örökbefogadásos dolog engem is foglalkoztatott nagyon sokáig. Nagyon szép dolog, ha valaki megteheti!Kép

Mátra!
Azért is jöttem ma ide, hogy lássam a fejleményeket! De a döntés a tietek, nem kell elsietni semmit. Én is így voltam ezzel. Előtte ha már fél napot késett teszteltem, és mindig csalódnom kellett. De abban a hónapban amikor összejött, valahogy nem is nagyon vettem észre, hogy késik, és csak egy hét után jutott eszembe a teszt, és egyáltalán nem voltam türelmetlen miatta. Lehet, hogy ezt megérzik a kismamák, és azért ennyire nyugodtak emiatt?? Mindenesetre alig várom, hogy mi lesz az eredményed, remélem az, amire mindenki gondol...Kép

Most ennyi, mert férjecském bejelentette, hogy vendégek jönnek este, vagyis mindjárt. És nem is készültem semmivel, azt sem tudom, mihez kezdjek hirtelen... Imádom az ilyen utolsó perc után szóló vendégeket. Szerintem összedobok egy kis palacsintát.
Ja, raktam fel még 2 új képet az albumomba, egy karácsonyit és egy szilveszterit.

Pusza mindenkinek
Adri+Levi
25+1

Kép

Kép
adriana

Adri HajráKép) Rakj össze valami egyszerűtKép) Egyébként én is imádom az ilyen utsó pillanatban becsöppenőketKép)) Annyira aranyos Levi, anyuval megnéztük
pancsi20

Pancsi!

Köszi, aranyos vagy!
Az még az előző hozzászólásomból ki is felejtettem, hogy mennyire csodállak! Leginkább amiatt, hogy a céljaidat el tudod érni, előtted nincs akadály. Szuper vagy, sokan példát vehetnének rólad!

Na, eldugulok, összekeverem végre azt a palacsintatésztát.

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri! Ne fényezz mert zavarba jövökKép))))) Egyébként akaraterőm van rengetegKép))) S keverd csak ezt a palacsinta tésztát?Kép)))))))
pancsi20

Sziasztok!

Monyóka!Kép
Semmi baj az örökbefogadással, ettől függetlenül mi csakis akkor folyamodtunk volna ehhez a megoldáshoz, ha nagyon nem lett volna más lehetőség. Egyébként a hátrányos helyzetű (vagy akár fogyatékos) gyerekek életéről mesélhetnék, ugyanis három évig oviban dolgoztam. No, ott is volt néhány olyan kisgyerek, akit szívem szerint azonnal hazavittem volna, sőt, Down-szindrómás kisgyerekem is volt...
Úgyhogy tudom, milyen érzés, amikor a szíved megszakad a gyerekért, de jön érte délután az iszákos, semmirekellő, koszos, büdös stb. apja, és magával viszi a kocsmába (és anyuka otthon van a másik 6 vagy 7 gyerekkel)... És te nem tehetsz semmit, mert a törvény köti a kezedet...
Nagyon nagy szemétségnek tartom, hogy valaki, aki sem agyilag, sem anyagilag nem érett arra, hogy gyereket szüljön, az megteheti, hogy 9(!!!) értelmi fogyatékos gyereket hozzon a világra (na, látod, ezek szaporodnak, mint a nyulak...) Sajnos a lakhelyemen van rá példa, és akkor is csak nagy könyörgések árán vették rá az asszonyt, hogy akkor most már ne szüljön több gyereket.
Ezért írtam, hogy végső esetben, ha kellett volna, akkor nálunk is szóba jöhetett volna, de addig is minden eszközzel a saját gyerek összehozásán dolgoztunk volna! (Nálatok az is megoldás lehet, hogy egy saját babócát vállaltok, egyet pedig örökbefogadtok, nem? Kép)

Mátra!
Hétvége melyik napja? Szombat vagy vasárnap??? Akkor most hétvégéig csuriban leszek!Kép Mellesleg tényleg érdemes várni, mert akkor már jobban reménykedhetsz. A hőmérést én is akartam írni, mert ha 37 fölött van a hőd, az valószínűleg babót jelent (nálam bevált, ebből már én is 90 %-ra biztos voltam MazsolábanKép) Szóval DRUKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Először én is a Nagy Györgyhöz mentem a Kardirexbe!!! Kép Õ állapította meg a babát, és nagyon szimpi meg aranyos volt. Nála is szültem volna, de azt mondta, hogy sajna már nem vállal szülést. (Erre mondtam neki, hogy nem is kell, azt majd én elintézem...Kép) Balogh Ildikót nem ismerem. Ja, és hogy még egy fricska legyen: eredetileg mi is pápaiak voltunk, csak kb. négy éves koromban elköltöztünk, de nagyszüleimhez nagyon sokat jártunk vissza Pápára. Imádtam azt a várost!!! A mai napig nagyon szívesen megyek (kivéve, ha a temetőbe kell menni...Kép)

Duddu!
Aztán hajrá a jógával, még a végén perecbe is tudod hajtani Magad! Kép

Szisszka!
Üdvözöllek a Mátrixban! Kép

Virág!
Szia Neked is! Hát igen, a várakozás az, ami kikészíti az embert, és nagyon vigyázni kell, hogy a kapcsolat ne lássa kárát. Bár hozzánk a konkrét próbálkozás kezdetétől másfél hónapra beköltözött Mazsola, mégis mintha egy örökkévalóság lett volna. Inkább nem is gondolok bele, milyen lehet évekig várni... Nagyon drukkolok Neked a babuhoz!!!

Adri!
Neked mikor mozdult meg Levi először?
Nyamiiii!!! Küldjélnekempalacsintát!!!!!!!!!Kép

Bocs, ha valakit kihagytam, jók legyetek, majd még talán jövök (ha apa ideenged...Kép)

Sziasztok

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Szia Norvell! Mondasz valamit. Mivel én gyógypedagógusnka tanulok én i tudk mit mesélni. Pl az egyik családnál kinn voltam kürnyezettanulmányon, s mikor megkérdezte az anyától, ogy akarta-e ezt a gyereket, közölte igen azért lett ilyen ütődött. S még nevetett is rajta.
Befejeztem, Mazsolához meg sok sikert
pancsi20

Sziasztok!

Mátra!
Szerintem is jól döntöttél!Kép Drukkok mennek!

Lányok!
Sajna megjöttKép, de a jó a dologban, ha már megjött, hogy így holnap el tudok menni a 2. napi vérvételre, amit a múltkor elcsesztek és mire hazajövök minden eredményem kész lesz és teljesek lesznek a leleteim, amit a Kaáliba vinni kell 24-én!Kép

Duddu!
Javíts légyszíves 1.cn-ra.
A jóga nagyon jó. A neten azt olvastam, hogy nagyon jól megdolgoztatja a belső szerveket.És ugye tudjuk, hogy az nem árt!

Mennem kell, még a helyettesítésemhez óratervet kell írnom!

Pusza:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Jaj Norwell! Vittem én hallgatókat terepgyakorlatra. Meg jártam magam is családot látogatni. Mikor az újszülött mellett szaladgált a kiságyban a patkány, a másik 3 meg -20 fokban kisingben a földön ült... A hallgató elájult, az anyuka (?) meg nem értette miért ordibálok vele.
Vagy mikor a speciális intézetből kihozták a fogyi gyereket és kikötötték a disznó mellé az ólba. Csak a kiemelt családi kellett, amit az intézet összegyűjtött. A gyerek meghalt.
Nem tudom némelyik génállománya nem 1 %-ban tér el a majométól. Mert ilyet még az állat sem, csinál a saját kölykével.
Na befejezem ezt a témát.
mátra

Sziasztok!
Juca!
Mikor játszák a filmet a mozikban Pesten? Jó lenne talizni tényleg! A fagyit én is szeretem.Kép
Duddu!
Én is járok jógázni, most már majdnem 4 hónapja. Előtte pedig egy 1.5 éves szünettel 1 évig jártem. Nekem nagyon jó, mert a mozgás miatt (én hatha jóga)fizikai szinten is csodálatos, és lelkileg is megnyugtat, mert relaxáció is van benne. Persze az oktatónak is jónak, hozzáértőnek kell lennie.
Mátra!
Türelem!Kép Tudom, könnyű mondani..Ám úgyis az lesz, aminek lennie kell. Ha kell hogy legyen baba, akkor az 3 nap múlva is ott lesz.KépDrukk!!
Adri!
Tényleg nemrég volt, hogy meglett a zebrád, és most milyen nagy már a hasad!
Most megyek, apa már jönne a géphez.Kép
Bogi
dbogica

Sziasztok lányok!

Én ma egész nap lótottam-futottam, úgyhogy bocsi, hogy csak most jelentkezem Kép

Duddu Kép Köszönöm szépen, hogy feltetted Kristófról a képet! Kép Jól látod, oldalról van fényképezve, az egyik karja pedig a mellkasán pihen, még az ujjacskái is kivehetők Kép
Mi az az egészségfilozófia? A jóga szerintem is klassz dolog, segít ellazítani Kép

Csibe Kép Sajnálom, hogy megjött KépKép
Hány gyereket fogtok elvinni síelni?

Dido Kép Kristóf nevében köszönöm a dícséretet Kép A drukkjaim továbbra is mennek nektek Kép

Mátra Kép Megértem a férjed, hogy a történtek után megkért, hogy ne ma tesztelj... Viszont az, hogy már a 37. napon vagy és még mindig semmi, nagyon bíztató! Kép Szombat reggel azért ugye tesztelsz (egy pozitívat Kép)?

Pancsi Kép Most én is nagyon megdöbbentem... de tök jó, hogy így fogod fel és tényleg teljes életet élsz! Klassz vagy! Kép

Norwell Kép Pancsi Kép Mátra Kép Nem semmi, amit ezekről a családokról írtatok KépKépKép Csak tudnám, hogy az ilyen emberek minek vállalnak gyereket?.... Kép

Ja, képzeljétek, ma megvettük Kristófnak a babakozmetikumokat meg 2 csomag nadrágpelát Kép

Pussz és szép estét!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok,

TimiKép
Patikában vettétek a kozmetikumokat? Csak azért kérdem (ha nem baj), mert a mamám gyógyszerész és ő is meghozta már a javát nekünk, de szerinte is nem szabad mindenféle extra márkákat (ld. J&J) venni, a patikait kell használni, mert az a legjobb a baba bőrének. Bocsi, nem szeretnék belekontárkodni, csak segítség...

SzisszkámKép
De jó, Te újra itt!!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kép Kép

Juca, BogicaKép
Fagyit hallok? HOL??????????? Énisénisénisénis Kép
(jajajajaj nem kéne, már így is lufi vagyok, de mostmár tényleg Kép) Hogy vagytok?

DudduKép
Mikor lesz az inszem? Tudjátok már a pontos dátumot? Megkérhetlek, hogy néha tegyél fel a babás topicba is táblit (ha nem megy vagy nem jut eszedbe, én szívesen frissítem nekik... Kép), már hiányolták... Látod, az ember az ujját adja... Kép Kép

AdriKép
Én is szívesen mennék Hozzátok vendégségbe palacsintázni Kép Érzed már Lavikét rendesen, igaz? Kép Szereti ő egyáltalán a palacsintát? Én nem hiszem, úgyhogy küldd csak át nyugodtan Laurának Kép Kép Kép

Mi jól vagyunk, nagyokat rendezkedünk odabenn, 107 cm-re nyomtuk ki anya pociját és befordultunk fejjel lefele Kép Gravitáció nem akadály Kép Ja, és anyáék jövő hét szerdán meg fognak kukkolni már megint UH-val Kép
Éééés... már tudunk tejcsit is gyártani, ami nagy szó ennyi idősen Kép

Puszi mindenkinek!

Unique + Laura
28+0

KépKép
unique

JucámKép
Stöpszlinek van már neme és neve is? Kép

KépKép
unique

Unique Kép A DM-ben vettük meg a babakozmetikumokat. Nem tudom, ismered-e, de van a DM-nek egy saját babás márkája, aminek az a neve, hogy Babylove, ezeket vettük Kép Mindegyikre, amit vettünk, rá van írva, hogy "nagyon jó" minősítést kaptak az Ökotesztek alkalmával és árban szintén nagyon jók, úgyhogy úgy gondoltuk a párommal, kipróbáljuk őket Kép Színezőanyag és tartósítószer mentesek, úgyhogy remélem bírni fogja a baba bőre Kép A gyógyszertári füdetőt nem ismerem, de a hagyományos gyógyszertári pelenkakiütés elleni krémet én nem merném megvenni, bár tudom, hogy ez nagyon elterjedt és sok ember kedveli. Viszont egyszer azt olvastam róla, hogy még mindig tesznek bele bórsavat (bóraxos), ami egyébként mérgező és ugye bórön keresztül felszívódik. De lehet, hogy ez hülyeség, nem tudom...

Nem semmi, hogy már van tejcsid Kép

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Csajszikák!

Dido!
Támogatom a topiktali ötletet! Szúrjunk ki egy időpontot valahol február táján. Mit szóltok?
Ettől még a fagyizós, mozizóst ki nem hagynám.. Kép

Sziszka!
Juj, de jó! Usgyi vissza a táblába! Csak mondj egy ciklusnapot! Kép

Adri!
Hogy rohanásban vagyok? Hát sokszor igen, de ma egész nap munka helyett itt lógtam. Na jó, azért sokmindent csináltam még itthon. És jógára rohanni pihenésnek minősül. Kép
A drukkjaidat kérlek úgy jan. 25. és 31. közé tartogasd. Pontos időpont a tüszőrepedéstől függ.
Épp ma néztem végig az albumod. Most meg az utsó két képet is! Tetszik, hogy mennyi stílusotok van Levivel! Kép

Lányok!
Tudom, hogy nem úgy értettétek, de azért nagyon fontosnak tartom elmondani, hogy egészségesen, értelmes és jó körülmények között élő szülőknek is születik sérült gyermeke. A bátyám is közéjük tartozik!
Ettől függetlenül nagyon sok beteg gyerek az alulcivilizált családokba születik, ezt tapasztaltam sajnos a tesóm iskolatársain végignézve. Vagy - és ez a legdurvább - egészségesen születik a világra, de olyan körülmények között nő fel, ahol 8-10 éves korára sem éri el azt a szintet, amivel általános iskolába mehetne. Ezért kisegítőbe kerül. Így történhetett meg az, hogy bratyikám csavarogni kezdett, meg ilyenek... Szerencsére sikerült kinevelni belőle. Kép
Szóval csak azt szeretném kérni, hogy kicsit óvatosabban fogalmazzatok, mert lehet, hogy érzékenyebb füleket találtok! Persze ettől még ezek a problémák - amiket meséltek - valósak és szörnyű, hogy lehetségesek.
Remélem értitek, mire gondolok!

Norwell!
Perec nem volt, csak törökülés. Kép
Elég volt az elsőre! Így is izomlázam lesz szerintem.

Csibe!
Javítottalak! Kép
Remélem, a vérvétellel mostmár minden rendben lesz!

Bogi!
Én is hatha-jógáztam. Ezt ajánlották elsőre. Az oktató csaj is nagyon figyelmes volt, de hallottam, hogy hamarosan elmegy innen, így ki kell tapasztalnom a többi tanárt is.

Timika!
Megadnád a mail-címedet, vagy küldenél egy mail-t? Mert kitöröltem a leveled, így nincs meg.

Unique!
Persze, szívesen rakok egy táblit. Aztán lehet, hogy átpasszolom neked. Csak a babásra gondoltok, ugye?
Mekkora a pocid neked is! Annyit gondolok rátok! És ez a tejci dolog hihetetlen!

Pancsi!
Biztos fogok még kérdezni, mert nagyon érdekel, hogy hogy gépezel. Például, hogy a táblázattal mit tud a gép kezdeni? És a fotókat anyukád mesélte el, hogy milyenek? Nagyon jó! Van testvéred? Na Dudu! Legyen elég egyszerre ennyi!

Puszi mindenkinek:
réka

Bogi!
Ja és csak febr. 16-án lesz a premier. Kép
Vendég

Na még jó, hogy nem csináltam tesztet. Így is morgás van. Kaptam egy cikket egy új műtétről, ami megtartja a méhet, de minden rákos elváltozású szövetet eltávolít és termékeny marad a nő és szülhet is. Első olvasatra sci-fi-nek tűnt, de van benne logika. Na ezt megmutattam a páromnak. Aztán elkezdte mondani, hogy nem örül, hogy ennyire e körül forognak a gondolataim, meg elemészetm magam, meg hasonlók.
Tudom, hogy részben igaza van, de nem gondoltam, hogy ennyire látja rajtam.
Pattanásig vagyunk már mind a ketten. A csodás délelőtt már csak egy kedves emlék.
De azért én ebből még táplálkozom ám Kép
mátra

Jujjjjjjjjjjjjjjj, lányok, a topiktali nagyon jó lenne!!!!! Mondjuk február eleje? Tudom, önző kis dög vagyok, de lehet, hogy a február vége már nem talál egyben engem...KépNa???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Én is benne lennék Kép
mátra

Évi!
Nélküled szerintem nem topiktali a topiktali, úgyhogy próbáljuk meg korábban.
Csak azt nem akarom, hogy inszem eredményem előtt néhány nappal legyen, mert akkor azt hiszem nem leszek valami jól. Bár ki tudja?
És különben is ilyen Önös érdeke mindenkinek lehetne. A te "kifogásod" viszont teljesen elfogadható. Kép Kép Bár remélem, Dóri szépen kihúzza, ameddig csak lehet és növeszti Anya pociját Kép
Febr. 18. szombathoz mit szólnál? Kicsit késő, nem? Na jó, és a február 11 v. 12?
réka
Vendég

Sziasztok Lányok!
Majd 1 órába telt, míg végigolvastalak Titeket, és sok időm most nincs írni, mert délután jöttünk haza kisfiammal a kórházból (Középfülgyull, láz, és az emiatti állandó alvástól kezdődő kiszáradás. Kapott imfúziót, antibiotikumot, most jobban van. De nagyon kivoltam, a férjemnek is folytak a könnyei, így indult haza a kórházból tegnap. Mára már minden jobb, de folyamatosan figyelem őt.)
Mátra, sírtam a történetedet olvasva!!! és később, a mai döntésed is annyira szép! Én is így tettem volna!! És nagyon-nagyon drukkolok!!!!!
Pancsi, olyan jó, hogy te is itt vagy! és hogy mindig mindenkihez van egy-két szavad! És hogy igaz, hogy nem látsz, de azt hiszem, mégis többet látsz sok-sok lelkileg vak embernél!
Sosi, sajnálom, de szerintem úgy igaz, ahogy írtad, a baba tudja, mikor kell megfogannia.
monyóka, rólad is rengetegen rengeteget írtak, olyan jó, hogy folytattad a magyarázatokat! Így tényleg sok minden másként látszik.
(Sajos van egy ismerősöm, akinek nem lehet babája, de az ottani pap azt mondta, hogy nem kereszteli meg a nem természetes úton fogant gyermeket, így ő már ezzel nem is próbálkozikKép)
sajnos most (Te jó Ég, már lassan minden mondatomban ott a sajnos! jó kis lelekiállapotom van!!) Szóval, csak azt akartam írni, hogy most nem tudok mások írásaira reagálni, de magamról csak annyi: Ha 1-2 (kb)nap múlva megjön a mensesem, akkor utána majd elmegyek a dokimhoz, és felteszek neki jónéhány kérdést. Mert csak titeket olvasva vált világossá az is, hogy amíg 4 évig vártunk, hogy megfoganjon a kisfiam, akkor szinte mindeg volt cisztám, de soha nem mondta, hogy ez komoly akadály lenne, sőt időnként, egy-egy UH után még mondta is, hogy most a legjobb az alkalom a baba megfoganására, közben meg ott volt a cisztám.
Szóval már most köszönöm nektek az információkat, és úgy érzem, nektek biztosan le merem majd írni a kérdéseimet és félelmeimet.
Sok puszi: Rolly
rolly

Rolly vigyázz a kisfiadra. A dokinak meg szegezd neki a kérdéseket, és talán van még a környéken másik is. Aki nem vesz figyelembe egy cisztát...
Szerintem az a baj néhány orvossal, hogy nem gondol abba bele, hogy nekünk csak ez az egy-két gyerek kell, lesz, és ezért, ezekért tennénk meg mindent. Nekik minden napra jut 5-10-15 terhes, beteg, babát akaró nő.
Nekünk kell a figyelmet kierőszakolnunk és megtalálnunk a legjobbat. Szerintem.
Az a pap meg egy xxxx inkább nem írom le. Moderátor is van Kép
Jézus az eltévedt bárányt is visszavitte és befogadta. Akkor egy új kis lélek mit tehet arról hogyan fogant. Na ebbe sem megyek bele.
mátra

Rolly!
Remélem most már teljesen rendbe jön a kicsifiad.

Nekem jó a febr. 11-12., bármelyik időpont jó KépKépKép. És hol legyen, ahol a múltkor voltunk?
Persze attól a moziba még én is mennékKép.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Na, elmentek a vendégek, még bekukkantok.

Unique!
Hát már nagyon érzem Levikét! Néha Alien-t játszik, apja csak nézi, hogy mi történhet olyankor odabent.Kép ja, és a palacsintát igenis imádja! De leginkább a nutellásat!KépKép na jó, nem gonoszkodom!
Úgy látom a te Laurád is szereti a tágas teret, ha már ekkora a körfogatod! Kép Az viszont szuper, hogy már most befordult fejjel lefele! Legalább emiatt már nem kell izgulnod. Kép

Dudu!
Arra értettem hogy folyton rohansz, hogy állandóan zajlik körülötted az élet, mindenben benne vagy, mindenhova mégy,stb. A jóga az tényleg jó elfoglaltság, de rengeteg mást is csinálsz mellette, vagy tévedek??KépKép

Rolly!
sajnálom a kisfiadat, jobbulást neki!Kérdéseiddel és félelmeiddel kapcsolatban pedig biztosan jó helyen jársz, szerintem sokan tudnak majd neked segíteni.Kép

A topictaliban én is benne lennék, jó lenne megint összefutni!

Most jó éjt mindenkinek, szép álmokat!
Adri+Levike(aki megint bulizik odabent!)

Kép

Kép
adriana

Jó éjt mindenkinek!
mátra

Lányok taliba én is benne lennék.
Csak én olyan szégyenlős vagyok...Kép

j.
Vendég

Képzeljétek, iszonyú fáradt vagyok, de nem tudok aludni!! (Pedig az elmúlt éjszakán szinte semmit nem aludtam.) Most végiggondolva, az elmúlt időszakban mindig csak nyavalyogtam nektek valamiről, gondoltam, most megosztom veletek az egyik barátnőm szép történetét. Neki hármas ikrei vannak, a Kaáli intézetben volt ő is. Az első beültetés nem sikerült, a másodikból valahogyan méhen kívüli terhesség lett, a 3. viszont sikerült! Amikor a vizsgálóban feküdt az UH-nál, közölte vele az orvos, hogy 3 baba van. Õ majd lefordult az ágyról meglepetésében. Erre az orvos megkérdezte, hogy meg akarja-e tartani mind a hármat, vagy elvegyenek egyet vagy kettőt belőle. Õ megrökönyödve mondta, hogy persze, hogy megtartja, és nem csak azért nem veteti el valamelyik babát, mert ezzel megindíthat egy teljes vetélést. (Ezt csak azért írtam le, mert Mátrának igaza van: Nekünk az életünkben valóban 1-2-3 (általában) gyermekünk lehet, míg az orvosoknak naponta rengeteg babát váró nővel van dolguk. És sajnos nem mindenkinek van jó hozzáállása! Ezzel kapcsolatban viszont az én dokim is nagyon aranyos volt a szülésem előtt, amikor az aggodalmaimra kerestem nála a választ, és ő azt mondta, hogy ezt teljesen megérti, mert igaz, hogy neki ez a 2000. szülése, de nekem az első. És ez a mondata nagyon jólesett ...)
Szóval a barátnőm kedvét nem szegték ezek a szavak, és azóta 3 kicsi gyermek anyukája. 2 fiú és egy lány. És 1 nappal fiatalabbak a kisfiamnál. És amit meg akarok osztani veletek, az egy szép jelenet: Amikor náluk voltunk, már 1 évesek elmúltak a gyerekek, és épp ebédeltek. A barátnőm leült a földre, kezében a tányérral, a 3 kicsi (mint 3 éhes édes oroszlánkölyök) körbeállták őt és egymás után tátották a kicsi szájukat. Olyan szép és megható volt ez a kép. És hogy idáig eljutottak, mennyit kellett szenvedniük férjével együtt. És én ilyen késő este ezzel szeretnék nektek sok-sok erőt adni, és kívánom nektek, hogy minél előbb lehessen egy gyermeketek, aki - ahogy Mátra is írta, de most nem tudom őt szó szerint idézni - átfogja a nyakatokat, és azt mondja, ANYA.
És én sokszor megköszönöm a Jóistennek a kisfiamat, és ezért is kívánom minden babát várónak, hogy sikerüljön és lehessen babájuk. Amikor reggel kócosan, karikás szemekkel felébredek és rám mosolyog a kisfiam, megölel, aztán azt mondja: Anya, szép vagy, szeretlek! Akkor szünet nélkül bőgni tudnék. (És amilyen érzékeny vagyok a szülés óta, most is folyik a könnyem.)
Most már megyek aludni, és teljes szívemből kívánok Nektek kisbabát!!!!!! Nagyon-nagyon!!!
Rolly
rolly

rolly ez nagyon meghatott.Tisztara konybelabadt a szemem.
Akarok egy gyereket meg az iden legyen apocimban.
A hulye menzim kap egy hetet.
Aztan megyek dokihoz es leszarom a fogyokurat.
Addigra korbeszaglasztatom anyumat,hogy fogjon ki valami rendes dokit mert nem akarok akarmilyetKép
akit multkor kineztem arrol kiderult hogy alkoholista,ezert az nem jott ossze.

Tehat lanyok ora indul.viszaszamlalas.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Mártra!
Ébredés után rohantam a géphez, hogy lássam az eredményt...Kicsit elszomorodtam, hogy nem írtál...Aztán most, mikor elolvastam a mai termést, láttam leírva az okát.Annyian leírták már, hogy jól döntöttél, én is csak ezt tudom írni!Már csak pár (nehéz) nap...
Drukk ezerrel és folyamatosan!Kép
A morgás majd elhalkul, figyeld meg!Szeret Téged és ez a lényeg!

Norwell!
Én olyan vámpír típus vagyok, úgyhogy nem felkelek ilyenkor, hanem nem fekszem még le... Kép
Drukkelőleg jegyezve!És szupi, hogy továbbra is minden rendben!

Virág!
Ahogy látod, mindenhol van mélypont...Gondolj arra, hogy nemsokára Téged "irigyelnek" majd!Kép
Férjednek drukk!
Depeche Mode!!!Húúú, de jóóóó Nektek!

Dudu!
Nem élem bele magam...Bizakodom, de, ha nem sikerül, akkor folytatjuk a próbálgatást... Kép
Apa január végén megy ismét andrológushoz, mert kész lett az új vérképe és ez sokat javult!(alacsony volt a tesztosteron)A kiskatonáknak, meg van még 1,5-2 hónapjuk az előírás szerint, hogy "erőre kapjanak".

Monyóka!
Úgy látom, sokkal jobban vagy!
Remélem, komolyan is gondolod ("menzi kap egy hetet") és ha megint előjön a depi, megrázod Magad és a jövőbe nézel!Az örökbefogadással, meg nincs semmi gond, de kívánom, hogy ez legyen Nálatok is a "B" variáns!

Szisz!
Akkor gyakrabban látunk? Kép
Remélem, a neved hamarosan a narancs színűben olvashatjuk majd!
Marshall jól van, köszi.A havat imádta (gondolom, mint Alfiék), bár a pocsolya sincs ellenére! Kép

Csibe!
Sajnálom!Kép
Annak viszont örülök, hogy minden vizsgálat kész lesz 24-re!Vérvételi kálvária nélkül!
A síelésnél vigyázz és a lehetőségekhez képest érezd jól Magad!

Junko!
Neked is hasonlókat a síeléshez!

Pancsi!
Akarat- és életerőből sokan leckéket vehetnének Tőled!

Rolly!
Kisfiadnak gyógyulást!
A dokira, meg zúdítani a kérdéseket!Jegyzetelni, majd beszámolni nekünk...és, ha nem kielégítőek a válaszok,itt sok okos lány van! Kép
Köszi a történetet!
Azzal, meg ne riogass kérlek, hogy a szülés után, még érzékenyebb lesz az ember...Én még az eladott autót is megsirattam...Mi lesz maj velem? KépKépKép

Dido,Junko,Niki,Norwell,Dudu,Szisz!
Köszi a drukkokat!
Mensi egyébként a wunshckiner szerint jan 9-én várható...Majd meglátjuk.

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok. Duddu javíts ki 1 cn-ra.
Megjött. Igaz még csak vmi barnás trutyi, de így szokott kezdődeni. Megyek nyalogatom a sebeim, majd jövök
mátra

Mátra!

Kép

De van még remény! Kép

j.
Vendég

Monyóű, de jó!

Így kell ezt! Kép

j.
Vendég

Duddu!

Köszi, drága vagy! Szerintem még a febr. 18 is belefér, de a 11-12 is tökéletes. Ahogy a többségnek jobb. Már előre be vagyok sózva, aaaaaaaaaannyira jó lenne összehozni!

Junkó!

Ne legyél szégyenlős, egyikünk se harapKép

Rolly!

Jobbulást kívánok a kisfiadnak!

Sziszka!

Jó, hogy újra itt vagy! Hiányoztak a jókedvű írásaidKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!A héten ma vagyok elöször munkába és csak a munkahelyemen tudok netezni!Tegnap voltam UH-n és képzeljeték 12,3mm-es petezsákom van!!!!!!
Hétfön kapom meg a kismama könyvem!!!Olyan jó érzés!!!!!
manyoka

Most olvasgatom a heti irásaitokat és úgy gondoltam,hogy én is leirom a történetem.
Na szóval!A párommal 1998 szeptemberében házasodtunk össze és úgy gondoltunk a baba várhat pár évet!2004szeptemberében hagytam abba a fogamzásgátló,hogy végre jöhet a baba!De év vége annyi minden rossz történt a családban(most nem részletezem),hogy december elején rosszul lettem(elájultam),kórház,majd kivizsgálás:rendellenes szivbillentyüm van!Semmi megeröltetö vagy olyan ami miatt rosszul lehetek!Mivel a baba nem jött össze ezért el kezdtem orvoshoz járni!Kezelések sorozata:Clostybegyt,Choriogonin injekció stb.A baba még sehol!2004 januárjában elkezdtünk Tapolcára járni a meddöségi intézetbe a párommal!(Ami elég nehéz volt tekintve,hogy páromat iszonyú nehezen vettem rá,hogy eljöjjön velem!)Ott megállapitották,hogy semmi szervi bajunk nincs és nem tudják megmondani,hogy miért nem sikerül.Egészen nyárig kinlódtunk és akkor besokkaltam!Kiborultam.Hónapokig alig lehetett hozzámszólni!A dokinak mondtam,hogy valami könnyü fogamzásgátló irjon fel mert most nem szeretnék teherbe esni,mivel a párommal úgy összevesztünk,hogy már a váláson gondolkodtunk!Aztán egy év alatt szépen lassan rendbe jöttem lelkileg,rendbe tettem magam,a párommal újra egymásra találtunk,mintha most jöttünk volna össze!Ö végig mellettem állt,nem sietett!Megvárta míg én közeledek!2005 november elején hagytam abba a fogamzásgátlót,hogy lesz ami lesz!Ha a Jóisten azt akarja,hogy legyen babánk akkor összejön ha nem akarja akkor meg nem görcsölök rajta.A novembert és a december elejét önfeledten végig szeretkeztük és nem védekeztünk!És akkor megtörtént a csoda mert szerintem csoda volt,hogy több évi próbálkozás után,ilyen hirtelen babás lettem!A párommal madarat lehet fogatni!!!Szerintem nekem a fejembe volt a gond és amikor rendbe raktam a dolgokat akor megszünt a görcsös akarás és sikerült!Lányok ez az én történetem!Nem nagy történet,de kemény volt!És most boldog és szerelmes vagyok újra a páromba!!!Ez annyira jó dolog!!! Köszi hogy meghallgattatok és elolvastatok! Puszi Manyoka
manyoka

Sziasztok! Drága Mátra! A barátnőmnek is volt egy kis barnázás, amikor terhes volt. Igaz Õ nem tervezte a babát, úgyhogy, mikor meglátta a barnázást és azt hitte megjött végre, lement és vett a patikában fogamzásgátlót, mert még csak 2 hónapja voltak együtt a párjával. be is kapta az elsőt, és aztán tünt fel neki, hogy tiszta a betétje .A húgomnak is "barnázással" kezdődött a terhessége. Hátha!

Kép
Kép
sosi

Lányok! Reggel a Spektrumon volt egy műsor az amalgám tömésekröl, aminek elcsíptem a végét. Nekem még ált. iskolás koromból a hátsó örlöimben van egy pár belőle.Hallottam róla, hogy a belőle kioldódó higany mérgezi a szervezetet akár a teherbeesést is gátolhatja. Lehet, hogy ettől volt a fémes íz a számban?? Lehet, hogy kicseréltetem őket!!
Rolly!
Annyira szép a történet, amit írtál. Mióta van egy lányom és is olyan érzékeny vagyok, ha gyerekekről szóló storyt látok vagy hallok, hogy rögtön elbőgöm magam. A kisfiad mennyi idős??
Monyóka!!! Mindent bele!!!Szerintem valami, nem drasztikus, lightos fogyikúra nem árthat, sőt! Most én belekezdtem . Csak annyi, hogy kb 17 h után már igyekszem csak nagyon kalóriaszegény dolgokat enni és járok step aerobikra újra.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!
Remélem hogy mindenkinek jól telt az elmúlt nap. De van akinek nagy várakozással, nem? Kép

Most elkezdek visszaolvasni, mert termeltetek! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: