macskusz és füli,
nagyon gratulálunk mi is és sok szép közös élményeket kívánunk nektek az élet során
király ez a bába koktél,asszem én is kipróbálom majd

csak több pálesszel
soosoo,gabi és aki válaszolt nekem
köszi,csak azért érdekel mert anyukám engem 10 nappal túlhordott anno és én is túlhordtam b-t 7 nappal és azon filóztam van e összefüggés és hogy akkor arra számítsak jobban hogy túlhordom majd kettecskét....és én az elsőnél nem kívánok se könyebb se gyorsabb szülést.....
gabi,
persze tudom hogy nincs két egyforma szülés és terhesség,de érdekes módon a dokimmal pl folyton azon nevetünk hogy kicsit megráz és kiesik belőlem a második

gondolom ezt a konzekvenciát az első szülésemből vonta le

jogosan

tehát hiába nincs két egyforma terhesség és szülés a konzekvenciát mégis az előzőből vonják le.....és az is sokat számít hogy a kettő között mennyi a különbség mert nekem egyszer azt mondta a szülésznőm hogy a tapasztalat azt mutatja hogy minnél kevesebb annál könyebb és gyorsabb a második.és ha 8-10 év akkor bizony a testednek meg a szervezetnek olyan kicsit mintha az elsőt szülnéd....és tény hogy b-t túlhordtam egy héttel.....tehát biztosan ő is abból fog kiindulni hogy kettecskénél is így lesz....
soosoo,
jó hogy ezt írtad mert te vagy az első példám akinél +-t - követi

eddig bárkivel beszéltem az ismerőseim közül tényleg mindekinél úgy volt hogy ha túlhordta a következőt is túlhordta és ha korábban jött a következő is korábban jött.azért egy hét túlhordás után nem számítok koraszülésre
én egy olyan barom vagyok,még terhes sem vagyok kettecskével de azért már folyton vele foglalkozom

inkább azt mondom nosztalgia,oké

?
bogárka,
lemaradtam vmiről

?asszem 4 nevet olvastam de utolsó infóm szerint 3-at akartok,ha most aszonod 4-re változott megyek és bepanaszollak apánál

és befűzöm hogy mi is

ha már senkit nem tudok beelőzni legalább tartsam a szintet

és bernát bejön nekem is.
gigiakinagyonszeretnekettecskét