A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

TizaKép
Általában én se szoktam. Legközelebb nem is fogok.

SzilvaKép
Vasárnap leszek 30. napon. Ma még jó a hőm is, 37,1. De ha terhes lennék, nem csökkent volna a cicifájás. Nem baj, legalább jövő héten nyugodtan síelhetek. (Nem mintha ez nagyon vígasztalna)
Én se szeretem a marhát. Jó a sertés is, de gondolom az dettó. Akkor egyél pulykát. Azt mondta a doki komoly fehérjebevitelhez a joghurt, csirke... túrót sem ér.

Kép
mofly

Mofly Kép
Hát nem tudom, én azért legyűröm ezeket a fehérje tartalmú dolgokat, nehogy már ezen múljon. Kárba meg szerintem nem vész, még mindig jobb, mintha csokit ennék....

Kép
Kép
szilva069

Az biztos!
Tegnap este majd megvesztem egy kis édességért. Csendben bevallom, benyomtam egy fél somlóit. Na, az nem tudom minek tett jót? Az alakomnak biztos nem Kép

Kép
mofly

Mofly Kép
A lelkednek biztos szerzett egy kis örömet a somi! Sajnos én a maradék szaloncukorra járok rá nap mint nap! Lassan elfogy...

Kép
Kép
szilva069

Barbi
Tudom hülye kérdés, de hogy vagy?
Milyen volt a műtét?

Kép
Kép
szilva069

Mofly Kép hany napos a ciklusod amugy?? mert ha 28 pl, akkor a 27 siman meg nem mutatja ki..szoval meg nem feladni

Szilva Kép ki irta, hogy a mehpempo is jo erre? biztos jol fogsz "vastagodni" - a nyh.-d nem a derekad,,persze hihiih

Mot Kép drukkolok ! Huu, nagyon reszletesen leirtak a lanyok - legalabb en is tudom, hogy (esetleg) mi var ram..Kép Ez van. Es meg oruljunk, hogy itt tart az orvostudomany. en csak a veteleseket nem ertem. Arra is kitalalhatnanak vmit...De nalad minden ok lesz !!

nekem kezd megjonni, erzem mar, meg picit barnazgatok is.. Kép De vegul is tudtam ....
saci

Barbi Kép en nem is mertem kerdezni, de hat a Szilva is atesett ezen, es remelem, hogy te is egy ido utan, lassan - jobban leszel. Gondolom sokat szamit, hogy a parod melletted van...Es egymasba kapaszkodtok...Kivanok erot a felepuleshez ! !!! ++++++
saci

Banya1Kép
Köszi, hogy írtál (és ez nem idepofátlankodás). Megnyugtató volt. Egyébként én is ismerlek a másik topicból. Úgy emlékszem nem régen lettél babás. Természetes úton sikerült v. másképp?

SzilcsibeKép
Hát, az ünnepek alatt eléggé pihentek. Sajnos otthon nem túl nagy kedvem van súlyzózni. Haragszom is ezért magamra.

Kép
Kép
tiza

Sackó Kép
Igen, írta valaki a méhpempőt is, meg Wish esküszik a baby aszpirinre. Hát remélem is, hogy nem a derekam vastagszik tőlük...
Ugye nem mondod komolyan a mensizést?????

Kép
Kép
szilva069

Tizompacsi Kép
Megértem, én otthon soha nem tornázom, mert akkor látom mi mással kéne foglalkoznom, ezért inkább eljárok.

Kép
Kép
szilva069

Tiza!
Szívesen!Kép
Természetes úton jött össze a baba 10 hónap után. Homeopátiával erősítettem rá a dologra, és almaecet kapszulát szedtem. Nekem méhsövény miatt csinálták a műtétet, és be is igazoódott a gyanú sajnos. Ezért nekem a neheze még csak ezután jön... leginkább ugye félidőben Kép Elvileg nekem nem a teherbeeséssel volt a probléma. És így is csak 10 hónap alatt jött össze, valószínű a fogigátló miatt.

Kép
Kép
banya1

SaciKép
Olyan 30 nap körüli a ciklusom.
Sajnálom a barnázást! Kép

Gondolom, Barbinál is ez már csak genetikai probléma lehet, nem? Hormontámogatásnak biztos kapott utrót. Hogy lehetne ezt elkerülni? Olyan bosszantó, hogy alapos vizsgálatot nem csinálnak, amig két-három ilyen eset nem történik az emberrel!

Kép
mofly

BanyaKép
És mire jó az almaecet kapszula?
De nem szüntették meg neked a problémát a műtéttel?

Kép
mofly

Szia Mofly!
Igazából nem tudom megmondani hogy mire jó az almaecet, de állítólag baromi egészséges. Undorító íze van, ezért csak jó lehet. Kép Olyasmit hallottam, hogy a beleket, emésztést teszi helyre, és ez állítólag összefüggésben van valahogy a termékenységgel. Most biztosan jó nagy marhaságokat írtam, de a lényeg hogy jó és kész. Több helyről is hallottam.
A problémámat sajna nem tudták megszüntetni. Kép Túl hosszú, izmos, és vastag volt a sövény, ahhoz, hogy ott rendbe tudják hozni. Kép A dokim azt mondta, hogy egy másik műtéttel megoperál ha akarom, és kiszedi a sövényt, de az egy rendes nagy műtét lenne, ahol az egész méhemet átalakítják, és azt mondta, elég rizikós, összenövések lehetnek a hasamban, és lehet hogy nem lehetek majd terhes. Szép kilátások mi? Reméljük a legjobbakat... Jó kis esélyeim vannak a félidős vetélésre, de megpróbálom elhinni, hogy nekem is lehet szerencsém...

Kép
Kép
banya1

Sziasztok

a műtét sikerült sajnos tényleg halott volt a pocok, 2 hét múlva lesz meg a szövettan eredménye akkor talán okosabbak leszünk'
Szilva én tegnap nagyon véreztem ma már csak per csepp a vér!A műtét nem féjt fizikailag csak lelkileg.Este hét után engedtek haza a kórházból.

Noémi ne izgulj minden rendben lesz veletek!

Pagi most olvasom hogy Dominik megszületett és láttam a képeit is gyönyörűKép, ne haragudj rám hogy a többiek boldogságát elrontottam, sajnálomKép

Nagyon köszönöm mindenkinek a lelki segítséget , tényleg gondoltam rátok tegnapKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Banya
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!
Az emésztésemmel mindig baj van, nem ártana helyretenni. Kipróbálom azt a vacakot.

Barbi
Gyógyulj meg mielőbb!!!

Kép
mofly

Sziasztok!
Épp dogát íratok. Kép
Nekem 24. nap. Nics se rózsazín se barna. Hátul se láttam vért 2 napja. (Remélem a 2 nappal ezelőtti is csak paradicsomlé volt.) A cicim fáj mint állat. Kép Ha a 10. napom volt tényleg a pé-m, akkor jól állok. De jó is lenne.
Barbi
Remélem gyorsan redbe jössz, na meg, hogy kiderül mi volt a gond. Kell várni valamennyit, hogy újra babás lehess???
Pusz

Kép
vizkriszisback

Barbi
Örülök, hogy jelentkeztél. Szerintem tök normális, hogy tegnap még nagyon véreztél. Neked mégiscsak 1 héttel idősebb volt a babád. Jó, hogy lesz szövettani vizsgálat. Remélem megtundnak/tok majd valami okosat.
Kívánom, hogy mielőbb felépülj lelkileg.
Sajnos már nincs mit tenni Kép Fel kell állni és továbbmenni.

Kép
Kép
szilva069

Szilva nálatok nem volt szövettan?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Nálam is volt szövettan. De a doki előre megmondta,hogy abból nem igen tudnak mit megállapítani, és így is lett. Nem lettünk tőle okosabbak.

Kép
mofly

SzilvaKép
A beültetés előtti, utáni ... topikban olvastam a banánturmixot, meg hogy naponta pici vörösbort kell inni, az egyik lány ezt csinálta, ikres lett, most pedig egy másik már a stimu alatt is ezt ette-itta, és az első sikerült neki 756 Hcg-vel.
Én már lehet hogy most el kezdek borozgatniKép
Én egyébként halat ettem, csirkehúst, túróba kevertem natúr joghurtot, gyümiket meg egy kis cukrot.
De ha még egyet menstruálunk, akkor amit felhízlalsz, úgy is leválik, nem?
mary78

Banya1Kép
Én szurkolok, hogy minden rendben menjen. Ennek a sövénynek mik voltak a tűnetei, hogy már sejtették?
Én nem hiszem, hogy az almaecet segítené a teherbeesést, de egészségesnek egészséges, viszont az én emésztésem teljesen rendben van.

BarbiKép
Gyógyulgass! Főleg lelkileg. Most biztos nagyon nehéz, de azért vígasztaljon, hogy sokan gondolunk Rád és együttérzünk. (Szerencsére én még ezt nem tudom átérezni, de nekem már néha a menzi is egy összeomlás.)

Kép
Kép
tiza

MaryKép
Legalább egészséges leszel Kép
Én ezeket szeretem, egyébként is ilyeneket eszem. Amúgy meg már nem hiszek ezekben, hogy ez meg az segített.

Kép
mofly

Barbi Kép
Nekem azt mondta Sz. ügynök, hogy semmi értelme a szövettannak, és, hogy még olyan pici volt a magzat, hogy nem tudnak meg belőle semmit.

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép szornyu, de jo, hogy tul vagy rajta - dokid rendes volt? lelkeddel is foglalkozott? tudom, hogy sietnek,,de a Szilva mondta, hogy embersegesek voltak vele. Remelem veled is.
nagyon drukkolok, hogy rajojjenek, mi a gond es tobbet ez soha n forduljon elo !!!

Mofly Kép akkor miert lennel a 27. en + ? meg siman lehetsz pl a 32 en. !! Kép

Banya Kép en is iszom reggelente almaecetet + mezzel,,meg lehet szokni.. Nem is tudtam, hogy erre is jo, de a beleket rendbeteszi, az tuti. ! hova jartal termeszetgyogyaszhoz?
vki ismeri a Vargha modszert? a Kiraly utcaban vannk. Ok jok??

S.
saci

Tiza!
Köszönöm a drukkot, azt hiszem rámfér. A sövénynek nem voltak tünetei, tök véletlenül derült ki még 17 éves koromban egy ultrahang során. A fura csak az, hogy utána évekkel később, amikor elkezdődött a babaprojekt, visszamentem egy másik dokihoz ultrahangra, és ő semmit nem látott. Utána még 2 másik dokinál is voltam, és nekik is mondanom kellett hogy keressék már meg a sövényt, mert valahol ott kell lennie. Akkor nagy nehezen mondták, hogy tényleg, mintha ott lenne valami... Ehhez képest gyakorlatilag két részből áll a méhem... Fura...

Kép
Kép
banya1

Saci!
Jól teszed hogy iszod, én meginni nem tudtam, mert folyton öklendeztem az ízétől, ezért próbáltam ki a kapszulát. Egyébként anyósom homaopata, ő tukmálta rám, kifejezetten az unoka érdekében. Kép

Kép
Kép
banya1

Mary Kép
Én is láttam ezt a 756-os HCG-t, azt hittem elírás! Nagyon magas. Nem tudod, a transzfer utáni hányadik napon volt ennyi?
Én a vörösbort imádom, úgyhogy azzal nem lesz gond, akkor szürcsölgetem majd. No problem. A banán turmix is lecsúszik. Főleg a férjem fog neki örülni, mert akkor Õ is kap majd minden nap turmixot. Imádja.
Leválik mind a mensivel? Nem is tudom! Azért akkor is iszom és eszem mint állat a fehérjét!

Mofly Kép
Én is egyre inkább azt gondolom, hogy ez az egész terhesedés szerencse kérdése. Jó időben jó helyen lenni Kép

Kép
Kép
szilva069

Kép
Kép

wish

SzilvaKép, MoflyKép
Én sem hiszek benne, hogy ez segített, meg az. Szerintem is csak szerencse és egészség kérdése az egész. Nem akarok senkit megbántani, de el tudnám sorolni, hogy mikben nem hiszek (tele vannak vele a topicok.)
Szerinem minden mögött áll magyarázat csak nem ismerjük. Én ezt a lelki gát dumát sem annyira hiszem el, csak ha valaki nagyon stresszesen él. (Rám ez nem igazán jellemző.)

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Kép
Bocsánat, hogy nem jöttem egy darabig, jó oka van, és nem túl vidám, de lassan túl leszek rajta.
Majd megpróbálom jobban aktivizálni magamat.
Visszaolvastam és megpróbáltam kijavítani a táblát, de szóljatok, ha valami nem jó benne.

Barbi,
Nagyon sajnálom, ami történt és remlélem, hogy soha többet nem kell ilyesmit átélned. Kegyetlen az élet, de öszíntén bízom benne, hogy egyszer ennek a sok fájdalomnak is meglesz jutalma.

SaciKép
Nagyon drukkolok neked, remélem ez a "nem veszek tudomást róla" stratégia meghozza a gyümölcsét.

SzilvaKép
Azért én tudok mutatni olyan embert, aki banánturmixozott és vörösborozott és mégsem sikerült neki 3x sem Kép. A banánturmix, azért jó, mert fehérje+vitaminok (pl sok kálium, ami görcsoldó hatású) a bor pedig ellazít és ellazítja a méh izmait is, ami segítheti a megtapadást. Szóval hajrá, de nem csoadszer...

Wish

wish

WishKép
Végre itt vagy. Már több topicban is nagyon hiányoltunk (hiányoltak). Remélem minden rendben Veled, bár a hozzászólásod nem volt valami vidám. (Egyesek szerint a Bahamákon nyaraltál, de úgy érzem ez most nem jött be.)
Légyszi majd legközelebb javítsd a táblát, sajnos már a 2. ciklusnapon vagyok.

Kép
Kép
tiza

Wish
Végre köztünk! Remélem a 4x-re bejön az a csodaszer! Én is kipróbálom!
Köszönjük a táblát. Nálam nem kell változtatni Kép
Jobbulást a lelkednek!

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
Gondoltam hátha.. Kép

Szerintem is tök mindegy mit csinálunk, csak mi mindent megteszünk amit lehet. Ha jönni akar, úgy is megtapad a baby, ha meg nem a fejünk tetejére is állhatunk.

Minden hónapban leválik, és újra kell izmozni.
A banánturmix az fincsi, de hízlal, nem?

BanyaKép
Ez nagyon furi, hogy direkt unoka ügyben adta. Mit tudhat ez az almaecet? Kép

Kép
mofly

Mofly!
Nem tudom, de ahogy elkezdtem szedni, rögtön babás lettem. Most nem azt mondom hogy ettől de ki tudja. És nekem sem volt probléma az emésztésemmel...

Kép
Kép
banya1

Sziasztok!
Este megpróbálok jönni, látom Noi sem volt, remélem minden rendben velük!!!!!!!!!!
Délután megpróbálok eljutni a dokihoz, rózsaszíneztem kicsit és megijedtem, ezért a tegnapi sietségem. Azóta többet pihentem, remélem megbírom tartani, hogy nem dolgozom agyon magamat.

Szia Barbi, rengeteget gondoltam rád, de nem nagyon merem mondani hátha nagyon elszomorítlak. Remélem a pároddal átsegítitek egymást a nehezén itt pedig mindig lesz aki izgul veled és drukkol egy egészséges kisbabáértKép!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

SzilvaKép
A punkció utáni 14. napon. Pont aznap, mikor nekem, nekem a hetede is elég lett volnaKép Ja és 3 embriót kapott vissza.
A bort mindenképp inni fogom, hogyha ellazít, mert nekem 4 napig méhösszehúzódásaim voltak, és olvastam, hogy ezek kilökik az embriót. Sz. is mondta. Remélem ez nem lesz nálam rendszeres.

BarbiKép
Nagyon sokat gondolok rád, gyógyulgass, pihengess és hozd rendbe a lelkedet.

WishKép
Már nagyon hiányoltalak, remélem nincs nagy bajKép
Én ma a 6. cn.-on vagyok, és febr.-ban lesz a fagyibabás ET.-m.

Csajok azóta, amióta tudom, hogy mennyi mindennek kell passzolnia ahhoz, hogy egy gyerek összejöjjön, nekem már az tűnik hihetetlennek, hogy csak úgy spontán összejöhet vkinek. Pl. az unokatesóm tán még azt sem tudta, mi az az ovuláció, egy nap kitalálták, hogy kéne gyerek, elmentek nyaralni, már terhes is volt, aztán vettek fel hitelt, bevállaltak még egy gyereket, a hitelszerződés aláírásának napján hancúroztak egyet, aztán 2 hét múlva megint terhes volt. Eszébe nem jutott peteérés, meg középidő, ... stb.
mary78

Wish Kép vegre ! de jo, hogy visszajottel !! KépKép
remelem nincs semmi nagy baj, ha majd gondolod : irj rola.
Koszi a tablat, te : e nelkul mar nem is tudom, hogy mikor menstrualok..KépKépKép
persze, hogy ezek a vitaminok, kajak, otletek csak javita(hat)nak a helyzeten , de meg senki nem lett az almaecet szedesetol terhes. Kép - en mindent kiprobalok, hogy rajtam ne muljon.

Ebben a honapban sem leszek nyero, mar nagyon erzem, hogy meg akar jonni Kép - ez van,
kozben az uj gyogyszerem hianycikk, szoval lehet, hogy bromoznom kell megint??
saci

Wish ha megkérlek akkor vegyél ki a babás részből. Köszi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Azért a vörösboros gyógymód nekem már most tetszik, de úgy látszik az nem segít annyira, mert én hetente többször is iszom egy-egy pohárkával. (Na jó, van amikor kettővel, sőt többel is,de azért nem vagyok alkesz.) A banánturmixért nem vagyok oda, de mostanában a férjem már kétszer is csinált. Egyébként jobban szeretem a mindenféle gyümölcsből tej nélkül készült turmixot.

Kép
Kép
tiza

Mary Kép ez igy van !
en nem hiszem el, hogy nok, csak a szextol terhesek lesznek. hihih
Olyan ez nekem, mintha valamit nem tundek, mintha nem jol csinalnank. Lehet, hogy egy trukkot nem tudunk? hogy utana 3 x kell pordulni, vagy 2 x tapsolni? KépKép
Nok millioi esnek naponta teherbe,,de hogy a fenebe???? KépKép

A legszarabb ebben a mi tortenetunkben, hogy varom a napot, amikor EGYALTALAN nem fog szertkezes kozben eszembejutni se a tuszo, se a petevezetek, se a nyh vastagsaga , a spermarol es a darabszamrol nem is beszelve. hihihiih
saci

SackólányKép
Mintha a saját gondolataimat írnád le. Már nincs is kedvem a szeretkezéshez. Na jó, legfeljebb pé után, de még olyankor is eszembe jut, hogy de kár most ettől nem eshetek teherbe. Szerintem ez már majdnem eszelős.

Kép
Kép
tiza

SaciKép
HahahaKép
Megértelek, 2 évig mi is ebben a tudatban hancúroztunk (illetve kötelezően gyerekgyártottunk), mert persze amikor tudtam, hogy MA KELL, akkor soha nem volt hozzá kedvem. A páromról meg nem is beszélek. Iszonyú volt! Most már legalább tudom, hogy így úgy sem megy.
Jobban is esik a szex!

Ja a főnököm meg csak annyit reagált, mikor jöttem dolgozni és mondtam neki, hogy nem sikerült: "Hogy is sikerült volna, amikor biztos, hogy nem olyan volt a holdállás, ami kedvező lett volna!"

Lehet, hogy valami ebben is van?Kép
Én má nem tom.
mary78

Szisztok Csajok!!

Itt vagyok, megint a nővéremtől tudok írni pár sort! Nagyon hiányoztok!!! Visszaolvasni sajna nincs időm de azt látom, hogy Barbival valami nagyon rossz történt!! Nagyon sajnálom és kitartást a felépüléshez és az újrakezdéshez!

Velem minden rendben, vége a költözés okozta fáradalmaknak. Bab ügyben még semmi különös jel, ma vagyok a 18. cn.-on és kicsit érdekes a pocim, de csak most ment fel 36.9-re a hőm. Szóval se teszt semmi csak várok és meglátjuk. A doki januárban átjárhatóságira akar küldeni, olyan jó lenne ha nem kéne!

Úgy tűnik, hogy még min. 30 nap amíg nem lesz netünk, szóval csak hébe-hóba tudok jönni. Elég vacak mert a sulihoz is kéne dehát ez van.Kép

Mindenkinek nagyon sok puszi és minden szépet és jót küldök!!!!

SzilvácskaKép
Pirivel mi a helyze?

TüncsikeKép
Hogy állsz?

SackólányKép
Veled mi van?

és a többiek, bocsi ha nem említek mindenkit név szerintKép Veletek mi a helyzet?

Remélem tudok jönni ha másért nem legalább olvasni.

Kép

KépKép
babcsi

Mary Kép
Jó fej a főnököd, és kedves, és humánus is! Azt sem hiszem, hogy a holdállásán múlna!

Babcsiiiiiiiiiiiiiiiiiibe Kép
Üdv! Nagyon hiányzol! Még 1 hónap nélüled?????? Szörnyű lesz! Addig is millió puszi, és babásodj!
(Piri elment a pi...ába!)

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Mindenki!

Wizi, Kati, Wish, Saci!

Köszönöm érdeklődésteket.

Ma reggel a teszt negatív lett.
Majd pár nap múlva megismétlem, ha nem jön meg a 31. napig.

Ma van a 28. és gyakorlatilag semmi nem változott.
Leszámítva a derékfájást, ami felkúszott a hátamba (nyilván a kényelmetlen ágyat kellene lecserélni).
Állandóan pisilek (nyilván kevesebbet kék a hidegben a buszra várni...)

Az almaecetbe egyszer szagoltam bele és hányingerem lett (épp babás voltam), azt kihagyom, de a vörösbor az tetszik. Kép

Nekem úgy tűnik a lisztérzékenység a vetélések oka. Teherbe tudok esni, azzal nincs gond, csak nem marad meg.
Pontosan meg tudom mondani azt a percet, amikor TUDTAM, hogy a legutóbbi babánk meghalt.
Hiába mondtam a terhesgondozáson, hogy a fél családom lé, vizsgáljanak már ki rá, addig, amíg nem késő.. Le se sz@rtak, magyarán...

Aztán erőt vettem magamon ősszel, a hat hónap lejárta előtt, hogy újra kérjem, immár a háziorvostól.
Nagyon jó kezekbe kerültem, már csak egy eredményre várunk.
Minden azt látszik alátámasztani, hogy a lé a ludas.
Diétázom az utolsó tükrözésem óta (nov.29.), híztam, többek szerint kivirultam, pedig csak egy hónap telt el. (Igaz, én már a vetélés óta diétáztam keményen. 2004 KArácsonya óta hanyagolom a gluténes termékeket, csak az a kihágásom volt, ami majdnem mindkettőnk életébe került. Sajnos hallgattam a terhestanácsadóra, és bekebeleztem két karéj kenyeret... Mindegy, elmúlt. Utána terheltek novemberben gluténra, az pocsíííííkkkkkk! Alig vártam, hogy vége legyen. Szóval: tavaly összesen 1+39 napot ettem gluténeset, és kikészített meg elvetéltem újra.)

Azt hittem különben, hogy az a baba már megmarad, eddig sose bírtam a 11. hétig.

FElvesztek a táblázatba?
Kinek és hová, milyen adatokat küldjek?

(Ha kicsit rapszodikus voltam, elnézést, vizsgára készülök.)
tündér11

Noéminél minden OK. volt a tegnapi UH-on.
Este jön majd a beszámolóval!

Kép
Kép
szilva069

Iza - Mary Kép - igen !

Babcsi Kép de jo, hogy jottel, remelem szep lett a hazatok es hogy terhes leszel az atjarhatosagi elott
eotte ugyis csinalnak uh-t, mert ha terhes vagy, akkor ugye, nem jo, hogy felnyomjak a pet.vez.be..Kép
koszi en jol, bar mar meg fog jonni, erzem. Megyek elore,,ez van,, de kezdek besavanyodni a teman..Most a celom (ahogy Szilvaval is dumaltuk),hogy magamat teszem rendbe kulsoileg es remelykedem hogy forditva is igaz: Az ep testben..bla bla.
saci

Tunder Kép nem lehet konnyu a liszterzekenyseg...En nem tudom, hogy az hogy hat a babara/terhesedesre - de elegge ugy tunik, hogy osszefugg. Gondolom nem te vagy / lennel az elso no, aki igy terhes, szoval csak utana kell jarni es megkeresni azt a dokit,,aki ert hozza.
pesti vagy?
jo tanulast !
saci

SaciKép
nem vagyok pesti
lé: autoimmun betegség, mely felszívódási zavart okoz és diéta nélkül (látens/kezeletlen állapotban) igen sok és nagyon komoly bajt okozhat/okoz is előbb vagy utóbb, de biztosan

gyakorlatilag a bélyolyhok lecsupaszodnak és áteresztővé válnak
nem képesek felvenni a tápanyagot
tápanyaghiány alakul ki
gyorsabban, ha hasmenéssel párosul, de nem ritka a székrekedés sem

gyerekeknél a legegyszerűbb megállapítani, ha ez a baj
a 70-es években le se...
felnőttkorben alőhozhatja a terhesség, feltéve, hogy ki tudja hordani
ha már olyan problémákat okoz, mint sok ismerősömnél is, akkor a terhesség vetéléssel véégződik
ez mindaddig tart, amíg egyszer valaki (rendszerint az érintett) a fejére nem csap egyet: ugyan nézzünk már utána, nem lehet esetleg, hogy ez a bajom
akkor kilincsel, amíg talál egy orvost, aki beutalja kivizsgálásra
én orvost váltottam a cél érdekében

sajnos sok doki is a Marson él
egy anyukát megkérdezett a körzeti, hogy kinőtte-e már a gyerek

ezt nem lehet kinőni

hibás génhez kapcsolódó autoimmun folyamatról van szó, amit lehet örökölni

az, ami nálunk előfordult, nem túl gyakori: 3 generáció is ezzel küzd egyenes ágon + nálunk a húgom már bizonyítottan az, engem meg valószínűsítenek

bár van egy védőnő, akivel ezt meg szoktam tárgyalni, érintett a gyermeke miatt: a tüneteim annyira egyértelműek, hogy nem érti miért vartak eddig az orvosok...

mi sem a férjemmel...

köszi, tanulnivaló akad bőven...

azért 20 percenként ide kukkolok
tündér11

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: