A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ja, és tegnap voltam kismamatornán (egész decemberben nem voltam), nagyon jól esett, de most egy picit izomlázam vanKép (mi lenne most egy step-aerobic órat után?Kép) És mindenki hüledezett,hogy mennyit nőtt a pocim... Dagadt a májamKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szisz! Ne aggódj a farfekvés miatt! Még befordulhat! És ezt mondom én aki hülyére aggódta magát... de látod az enyém is befordult (ha igaz)! Kép Nagyon ügyi vagy hogy még teljesen zárt a méhszáj! Viszont az a baci tényleg nem jó hír! Babócád pedig jó nagy lesz!

Becsi! Én is csináltam 20cm-eseteket is, amelynél duplán fogtam a vattát! De a szélessége az normál betét méretű lett! az úgy jó?

KépKép
nicika

Ja és hogy mért szeretnék ilyen vattás betétet is használni? Nekem úgy javasolták, mert nem bántja annyira a gátsebet, mint a betét. Viszont ez alá is akarok azért betétet ragasztani, de mégis más ha a sebbel a puhábbik anyag, tehát a vatta érintkezik! Persze vettem Tena, meg szülés utáni, meg Alway éjszakai betétet is!

KépKép
nicika

A tena szerintem elég puha. Legalábbis nekem semmi bajom nem volt vele. De lehet, hogy ez a vattaundoritiszem miatt van Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory! Lehet! Kép Egyébként még nálam sem biztos hogy ez fog beválni, de azért szeretném kipróbálni! Kép Ugyis embere váltogatja hogy kinek mi a legjobb!

KépKép
nicika

1-es kaják- egész nap ehetőek korlátozás nélkül
zöldség, savanyúság
-almapaprika,
sürített paradicsom
fejtett bab
paraj
csemegeuborka
brokkoli
cékla
chilipaprika
cukkini
csalamádé
fejeskáposzta
gomba(fehér, barna, laska)
gyöngyhagyma
hagyma(vörös, zöld, póré, lila, fok)
hántolt sárgaborsó
vajbab zsenge
kapor,
karalábé
karfiol
kínai kel
kovászos uborka
olajbogyó
lencse
paprika
paradicsom
patisszon
retek
saláta
sóska
száraz fehérbab
tök
zöldbab

dzsem,befőtt,gyümölcs
alma, jonathán
citrom
grapefruit
kókuszdió
lime
meggy
szilva
egres, eper

\green(gabonapelyhek}
zabkorpa, zabpehely
puffasztott búza
puffasztott rizs

hal, kagyló, rák
hekk
kaviár, fekete, vörös
lazacdarabok
szardínia
tőkehalfilé
rio mare tonhal olivaolajos, sós
ruszli
kagyló, rák

húsok
csirke,
marha
pulyka
sertés

húskészítmények
aszpikos sonka
bajai uzsonnasonka
csemegekaraj
csirkemell sonka
debreceni
virsli,
hullámsonka, selyemsonka
baromfi párizsi
barmfivirsli
krinolin
szafaládé
bármilyen párizs, virsli némelyik gusztus dolga

tej, tejtermék
aktivia kaukázusi kefir
aktivia natur joghurt
bakony sovány túró
danone kefir, danone tejföl 12%-os(bármilyen más márkájú tejföl is jó)
tejből az 1,5%-os
Joghurtból csak a 0%-os, light!!

sajt, tojás
feta sajt
edami
gomolyasajt
anikó sajt
óvári
óvári füstölt
kecskesajt
köményes sajt
márványsajt
milli gomolya
mozarella
sport sajt
pizza mozarella
füstölt mozarella
tolnai sovány sajt
tojás(én bármilyen formában szoktam enni:
rántotta, tükör, főtt...stb)

ezenkívül:KépKép
száraz borok
száraz pezsgők
vodka
chivas regal whisky
johnnie walker whisky

Ásványvizek
light üdítők
kávé,
tea

Mustár
ketchup
fokhagymakrém
pirosarany
svéd gombasaláta
kaszinótojás
ecetes torma
gulyáskrém
majonézes torma(univer)

Nagyjából ennyi.
vas

Vas! Akkor a tuttomon kívűl diétás volt a reggelim! Leszámítva a zsemlét amit hozzá ettem! Ja a reggelim virslis tojásrántotta volt 2 tojással 2 virslivel só nélkül! Nyami! Kép

KépKép
nicika

Na, még eszembe jutott vmi! Ma reggelre bedagadtak az ujjaim (anyós ezt várta már hónapok ótaKépKép), de annyira, hogy kb. fél órás harc után sikerült csak megszabadulnom a gyűrűimtől! Máshol nem dagadok (egyelőre)... Tudok vmit tenni???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nicika
Szerintem majd kitapasztalod milyen szeles es vastag kell,en is keszitek majd itthon,de kipobalom a tenat is,eddig nem tettem meg.A korhazba gondolom nem valtozott a szokas, ha egyáltalán adnak meg valamit......utálom egyebkent a vattat,de teny hogy pihepuha.

Becsi
becsi
Iklad

Nici: kiadós, de diétás reggelid voltKép

Én meg még mindig nem vagyok éhes... ez is ritka...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Sajnos ujjdagadással kapcsolatban én nem tudok segíteni! Valószínűleg a vízvisszatartás miatt van!
Nekem meg két napja olyan mintha a szemem dagadna be ébredés után!

KépKép
nicika

Na, most megpróbálom a kettes kódúakat bepötyögniKép
ha Olivér nem zaklat közben sokat
vas

Anita, habár én is állandóan parázok a diétával, alapvetően tök igazad van. Figyelni kell, de azért valahol élvezni is kell a kismamaságot, és nemcsak a megszorításokat alkalmazni.
Én ennek jegyében ma együtt ettem apával, rántottát, sajttal ráolvasztva. (sót nem tettünk bele, csak Peti külön magának, és ettünk hozzá paradicsomot). Kép

Szisz, szép nagy a babátok, és újfent megnyugtatott, hogy arányaiban hasonlók a méretei, mint az én fiamnak, csak a tiéd nagyobb! Kép 4100 g? Az nem semmi! Kép

A fájdalomcsillapítás itt az Istvánban is ugyanúgy van, mint ahogy Anita írta náluk, hogy leginkább a fájdalomcsillapítás nélküli szülést pártolják, de lehetőség van bármikor kérni, sőt ők ajánlják, ha látják, hogy a fájdalom teljesen hatalmába kerítette a szülő nőt. És itt sem kell előre kérni, hanem ahogy majd alakul.
Alapvetően én szerencsére nem parázok és nem félek a szüléstől, még a gátmetszéstől sem, és tényleg próbálok lélekben készülni az eseményre. Gyakorlom rendesen a légzést (bár azt mondják, hogy egy idő után úgysem lehet erre figyelni), és hátha szerencsésen alakul minden. De ha úgy fogom látni, és a doki sincs ellene, akkor nem fogom szégyellni, hogy csillapítást kérjek.

Kismamatornával én is hasonlóan, Anita.....tegnap voltam egy hónap után először, és nekem is alapos izomlázam van. Titati??? Kép

Fiam kidugta a fenekét az előbb, úgy kidomborodott....vicces volt. Megsimiztem neki....Kép Kép

Eszti
33+1
Vendég

Eszti! Akkor hasonló volt a reggelink! Kép

Nekem tegnap este egy csomószor kidugta a babóm a sarkát a hasam tetején! Olyan muris volt! És kemény! Néha már engedi megmacerálni is és nem húzza vissza egyszerre! Szerintem néha ki akarná nyújtani a lábát, de sajnos ehhez már nincs elég helye! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Tegnap szinte egész nap feküdtem, mert keményedett a hasamKép Mára kissé jobb lett, de még nem ártana egy kis pihi.
Tegnap du. Apa hazajött a munkából, éhesen és kérdezte mi a kaja.
Mondtam, hogy sült csirkemáj, de neki kell megsütni, mert én nem bírtam (fájt a hasam).
Azt hitte viccelek, pedig egyébként nagyon rendi, minden házimunkában segít.
Ma megpróbálom magam összeszedni és összeütni ebédre egy kis sztrapacskát.
Ági!
Szóval az én férjem sem semmi.

Cory!
Én is gratulálok a 30-hoz!

Vikó!
A gyerek még nem kizárt, hogy vörösesszőke lesz.
A mi lányunk is vörös, én szőkásbarna vagyok, a párom sötétbarna.
Agyerekeim sulijába jár egy testvérpár, akik szintén vörösek a papa náger, a mama haja olyan, mint az enyém, 4 gyerekük van, mind vörös.

Nadine!
Keresztelő:
A lányom Dorottya (egy keresztneve van) A keresztelőkor a keresztanyjára bíztuk, hogy válasszon neki egy kersztnevet (Õ az Annát választotta), de ez csak a keresztlevélen szerpel, sehol máshol.
Szóval, ha nem akartok, szerintem nem muszáj most 2 nevet válsztani.

Hazaugrott Apa, ezért megyek enni adni neki.

Rita
29+4

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Na én meg elmegyek pancsizni és megpróbálom a szőrhegyeket eltávolítani magamról, ugyanis 1-kor megyek a dokihoz!

KépKép
nicika

2-es kaják, 3-ig ehetőek
Most nem szedem szét fajtánként, csak nyomom a billentyűketKép

7 magvas teljes kiűrlésű kenyér
abonett
ananaász
árpa
aszalt sárgabarack
aszalt szilva
babgulyás
bácskai rizseshús
bakonyi sertsészelet
bazsalikomos tepsis burgonya
ságra borsó
brassói aprópecsenye
búzadara
camambert sajt
cerbona müzliszelet
sárga dinnye
dinsztelt krumpli
durumtészta
durumtarhonya
ementáli sajt
fagylelt
carte d'or light fagyi
fejtetet bab
félbarna kenyér
főtt kukorica
farnciasaláta
gesztenye
gin
gombafasírt
gombás rizs
rizs
graham kenyér
krumplipüré
krumplisaláta
kukorica
libamáj
majonéz
mandarin
narancs
mogyoró
napraforgómag
őszibarack
naktarin
ringlószilva
rizibizi
sárgabarack
rozsos cipó
szójás fasírt
zöldborsó
papya
mangó
graham kenyér
tönkölybúza kenyér
a-rizs
b-rizs
barilla tészták
durillo tészták
canderel csoki
chio sós mogyoró
chio pisztácia
kunz mogyoró
miss popcorn
mogyi mikrós popcorn
mogyi sós mogyoró
-pisztácia
-napraforgómag
-mandulabél
müzli(+ müzli szelet)
marhamáj, csirkemáj
pulykamáj
bélszínroló
disznósajt
melegszendvicskrém(globus)
Kolbászok
szalámik
félzsíros túró
2,8-as tej
karaván sajt
trappista sajt
pálpusztai sajt
anett sajt
sör
édes pezsgő
félédes bor
hohes c
100%-os narancslék
happy day
diabette ostyák, nápolyik, csokik
diabetikus dzsemek
vas

Anita, víz Kép, anyós Kép Kép
Nekem kb. 1 hete, hogy érzem, hogy ödémás a kezem (a lábam és más testrészem egyáltalán nem), ezért is kezdtem bele a totál sószegény étrendbe, egyelőre semmi javulás....Kép Pedig nem is eszem sokat, és azok is főleg tejtermékek, a napi egy főtt étel pedig teljesen sómentes. Már felvágottat sem eszem, a sajthoz ragaszkodom....Kép
Hétfőn, gyüminapoztam (de tényleg csak azt), azt gondoltam, ez a méregtelenítő akció megteszi a hatását....hát nem. Szóval kezdem feladni, de azért folytatom a sószegény diétát. Valszeg ennyit el kell tűrnöm most már szülésig.
Amúgy nem látszik, szóval nem durva, csak reggel nehéz behajlítanom az ujjaim. Napközben aztán bemelegedik....Kép
Vendég

Ildi, köszi, ez emberfeletti munka, ahogy felsorolod ezeket....Kép
Vendég

Eszti,a rántotta sajttal a tetején teljesen helyénvalóKép
(só nélkül, paradicsommal)KépKép

Nicika, a te kajád is tuti volt, zsemle is lecsúszhat délelőtt(én is azt ettem)
Sőt, rám vár még egy vargabéles ebédreKépKépKép
vas

Sziasztok Kép
Ági Kép
Nem semmi a férjed, de hát férfiből van Kép
Nálunk is folyton ez van, kulcs, telefon...

Vok Kép
Micsoda álmaid vannak! Tuti frászt kapnék, ha ilyet álmodnék Kép

Angi Kép
Milyen egyházi adót kell befizetni? Úgy látszik tényleg régen voltam templomban Kép

Cory Kép
Gratula a 30. héthez Kép

Titati Kép
Neked is gratula a finishez KépKépKép

Szisz Kép
Sajnálom, hogy még mindig faros a baba, de még van ideje megfordulni Kép
Streptococcus Kép

Nicika Kép
Látom már kaptál kielégítő választ a vattás kérdésre Kép
Nekem csak egy bajom van vele, félek hogy beleragad a sebbe és annál nincs rosszabb.
Jó a diétás reggelid Kép

Ildi Kép
Köszi a kódokat Kép

Annácska 27+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok,
ma délután megyek ultrahangra. Annyira izgulok, már olyan régen voltam, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyit változott.
16-án pedig megyek 4D-re a Praxisba.

Scullyx
31+3

KépKép
KépKép
scullyx

És akkor néhány 3-as, ami elvileg csak délig ehetőKépKép)

curos gyümölcslék

kekszek
csokok
cukorkák
chipsek
BANÁN
boci sajt
fehérlisztből készült péksütemények, kenyerek
bundáskenyér
burgonya-gombóc, krokett, hasáb
édes gyümölcsjoghurtok
habtejszín
főtt tészta
mákos guba
makaróni
kubu ital
Mc'donaldsKép
hamburger
pizza
melegszendvics
martini
placsinta
rántott húsok, vagy bármilyen rántott dolog(de ha teljes kiőrl. listbe és zabkorpába van panírozva, akkor 2-es kódú leszKép )

Szóval a lényeg, ha valamir ránézel, és finom, és kívánod, az tutttti 3-as kódKépKépKép

Viszont ennek pontos betartása fogyáshoz vezet, épp ezért nem kell komolyan betartani.Én a 2-eseket is eszem jóval tovább, mint 3 óra.Viszont este tényleg nem lenne szabad kenyeret(fehér), meg cukros löttyöket inni, meg kőkemény ch bombákat.
Majd szoptatás után betarthatjuk komolyanKépKép

mennem kell, mert Olivér hiányolKép
vas

Sziasztok kismamik!

Na látom még mindig pörög a téma! Kép Kép Kép
Valami hasonlót akartam írni mint Maminti...
Szerintem erőltetni semmiképpen nem lehet... ez olyan mint a szerelem azt sem lehet kierőszakolni, semmi értelme nem lenne! Így is úgy is szüksége lesz, hogy önállóan döntsön az életben ha megkereszteljük ha nem! Ez is egy felkínált lehetőség ha úgy tetszik a szüleitől amit ők úgy éreznek a legjobb mi adható! Kép
Engem nem neveltek vallásosan meg lettem keresztelve és slussz... szinte felnőttként 18 évesen ért olyan élmény amely rádöbbentett, hogy van egy teremtőm és úgy éreztem érdemes vele tartani a kapcsolatot! Ekkor lettem elsőáldozó és bérmálkozó! Nagyon nagy élmény volt, hogy tudatosan döntve és akarva, vágyva rá vettem fel ezeket a szentségeket. Addig nem is végeztem semmiféle vallaásgyakorlatot kezdve a templomban a letérdeléstől stb. amíg meg nem értettem a lényegét, hogy miért csinálom, mit fejezek ki vele. Teljes mértékben megértem azt is aki nem akrja megkeresztelni a gyereket mert nem érzi magának az egészet... de azt is aki kicsit magának érzi és megkereszteli majd hagyja, hogy follyon az élet. Én csak leírtam, hogy mi a szokás az Egyházban és mi az én hozzáállásom. De nem azt írtam, hogyha valaki nem így tesz az helytelenül cselekszik! Kép

Anita
Szerintem próbáld ki a krumplidiétát. Vízben főzz meg egy kilót só nélkül és egész nap csak azt edd, bő folyadékkal... lehetőleg vízzel.

Rita
Ha nem választatok neki szentet akkor a pap választ neki... pl az aznapit. De ez nem olyan mint a dupla neveknél nem kerül oly módon használatba. Egy szent támogatását imáit kéri az Egyház legalábbis a katolikusoknál így van... a többiben nem vagyok olyan biztos, hogy működik.

Nici
Furi lehet ez a babaláb tapi... egyenlőre el sem tudom képzelni! Kép

Most mennem kell rajzolni utolsók egyike a babamagazinnak... annyit rágódok rajta... minden összejött mostanra nincs tanítás, illusztrációs munka bélyeget sem nyertem idénre.... most már kell jönnie valami új lehetőségnek! Egy kicsit rosszul esett ez a babamagazinos mizéria... kihasználva érzem magam... pl. többször is előfordult, az e havi számban is, hogy megrajzoltattak valamit de végül nem jelentették meg... én dolgoztam vele, viszont pénzt nem kaptam.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi, köszönjük szépen! Tényleg irtó nagy meló voltKép

Eszti, épp erre gondoltam,hogy akkor talán a só nélküli étkezés most jó lenne... szerintem a gyomorégésnek sem ártKép Akkor ma paprikás krumpli lesz nokedlivel, só nélkül...az uram meg majd azt hiszi, oda a főzőtudományomKép
Amúgy viccen kívül, alig bírom most én is behajlítani az ujjaimat...Ez van, csak közeledik a célegyenes...Kép

Titai: grat a finishezKépSzuper!!!

Annácska:nekünk is kell fizetni egyházadót, de nem tudom hogy működik, mert a szülők eddig mindig elintézték helyettünkKép

Ági: a te párod is tipikus pasiii!!!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annácska! Attól én is tartok egy kicsit hogy a vatta+géz beleragadhat a sebbe, de hát ennyi erővel a betét is! Vagy nem?

KépKép
nicika

Mamacka! Én nagyon élvezem a tapizást! Bár elég kellemetlen is tud lenni ahogy feszít! Kép Más még nem tapasztalt ilyet?

KépKép
nicika

Nicika Kép
Szerintem a betétnek a felülete nem olyan ami bele tudna ragadni a sebbe Kép
Annó betéteztem a lányom születése után, pedig nagyon utálom Kép

Annácska 27+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Mamacka, köszönöm, ezt kipróbálom, mert a főtt krumplit nagyon szeretem! De ez a só nélküliség... Mindegy, ezt most muszáj lesz megejtenem!
Együttérzésem a munkák miattKép Fel a fejjel, ahogy írtad: most már jönnie kell valaminek! Szorítunk neked! A Babamagazin, Anyák lapja új dizánjához van vmi közöd???Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Megyek, majd jövök délután, anyukám készített töltött karalábét, só nélkül.....Kép fincsi...... Kép
Vendég

Sziasztok!
Cory, szép szám az a harminc Kép A tali a Bártfaiban volt, Vok, Ágiboszi, Dani és én voltunk a résztvevők. Fő témája a szopipárna Kép Az enyém gyönyörűűűűűűűű a lexebb, bibibííííí Kép

Anita: sómentes és szénhidrátszegény diéta Kép

Ildikó, fantasztikus vagy! Bocs, hogy követelőzöm, de a lényeg még várat magára... a hármas kód Kép De az eddigieket is nagyon köszi KépKépKép

Az az én doktornénimben a jó, hogy nem baltáz le alapból, bármi megjegyzést csak akkor tesz, ha megkérem rá. Így a súlygyarapodás miatt is csak akkor csóválta a fejét, amikor szóltam neki róla. Mostantól viszont kötelező jellegű sómentes és szénhidrátszegény diéta, különben súlyos bajok lesznek a vizesedés és dagadás miatt. Szerinte a súly a bűnös.... Ja, és szigorúan tilos mindennemű füstölt és tartósított élelmiszer!!!!

Méhszáj zárt, minden oké vele, további pihi és vaspótlás. Egy hónap múlva kell menni terhesgondozásra és UH-ra.

Ági fia, Dani és édes drága fiúcska Kép Jól megetetett a reggeli almáival, ellentmodást nem tűrően Kép

Eszter, esetleg az Ökoszolgálathoz is mehetnénk jövő héten, szeretném beszerezni a mosószereket.. és köszönöm az összes segítséget visszamenőleg és előre is Kép

Nektek pedig további szép napot és jó sok hozzászólást Kép

indianyo

Scullyx:Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, vízhajtó hatású kaják:
egyél uborkasalátát
vagy a Mamacka által említett krumplidiéta:
héjában főtt krumli reggel-délben este, hogy ne legyen olyan egyhangú friss petrezselyemzöldet egyél hozzá, vagy metélőhagynátKép
Vagy az ananász is nagyon jó vízhajtó hatású.
De van olyan is, hogy rizsdiéta, de az nem teljesen veszélytelen, úgyhogy a krumpli a legjobbKép

ildi
vas

Csak rövid leszek, mert a tegnapi napom teljesen leamortizált...keményedik a hasam szinte folyamatosan, szúr, fáradt vagyok, nyűgös vagyok Kép Azért mostam egy adag babaruhát, a tegnapi pelusokat és fürdőlepedőket meg leszedtem kivasaltam (ülve, mert állni most nem bírok), és most "reggelizek", 1 narancs és egy barackos joghurt. Este még utoljára vétkeztem, mert imádok enni, és ugye a vérnyomim és vizesedés miatt szülésig már NO ízek Kép Mától nagyon figyelek a sótlan étrendre. Próbálok teljesne sótlan kajákat kitalálni, ami azért még ehető.
Köszi a gratulációkat.

Eszti: nekem nincs izomlázam. Csodálkozom is...bár utána egész nap mentem, lehte, hogy rádolgoztam? Kép Az előző 3 alkalom után igen keményen éreztem minden testrészem, de a tegnapi az nem hagyott bennem nyomot.

Anita: nekem a vizesedésre a doki azt mondta, hogy a sót és fűszereket hagyjam el, mást nem tehetek ellene...illetve sokat tegyem fel a lábaimat, és pihenjek.

Titati 36+0
titati

Indianyó: szénhidrátot se szabad enni?
titati

Vikó, hiszen már azok is ott vannakKép
vas

Csajok, a friss petrezselymzöld is nagyon jó vízhajtó hatású tudtommal.
De azt csak ízesítésre használjuk, ki tudna abból megenni magában egy halommal??????
vas

Annácska! Én is utálom a betétet! Még a tisztasági betétért sem vagyok oda! Mióta az eszemet tudom tampont használok, illetve használtam!

Titati! Kitartás! Már nincs sok hátra! Én még nem is tudom mi az a keményedés...

KépKép
nicika

Hú, mi most toltunk be Olivérrel egy adag vargabélestKép

De még nincs délKépKépKépKépKép
( a fittnes-császár biztos nem haragudna érteKép)
vas

Na, akkor még jó,hogy osztottam az észt a diétárólKép Megint hamarabb járt a szám /kezem....

Azért köszönöm a segítségeket! De én élvezem az evést, a jó ízeket...Kép
Mindegy, Botifiúért mindent!
Nagyon csúnya mélyen bevágták az ujjaimat a gyűrűk, annyira égnek... Tehát diéta... nem bírom megemészteniKép

Eszti! Jó étvágyat!

Vikó, tök jó,hogy zárt a méhszáj! Nyomd a pihit tovább! Kevés a vas, vagy csak elővigyázatosság?

Titati, vigyázz magadra, pihizz sokat! MÉg legalább egy hetet ki kell húzniKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Persze, Ildi, mert gyorsabb voltál, mint én Kép

Titati: nekem tilos a liszt, a banán, a méz és a cukor! De hát én ugye irgalmatlan nagy súllyal vagyok itt és még 3 hónap... meg a hajdanvolt karcsú bokám, mint másnak a combja, olyan Kép

viszont ha nagyon zavar a dagadás, akkor érdemes neked is kihagyni a szénhidrátok eme fajtáit... van egy csomó másban is azért, ami hasznos. Ezek üres kalóriák és szénhidrátok, ezért is ártanak olyan nagyon. Bár a méz gyógyerő, de most nekem az is tilos egyelőre Kép

A petrezselyemből bármennyit lehet enni! például pici vajhoz sok petruska, és máris van íze a hajába főtt krumplinak! Én is azt eszem ma Kép

indianyo

Anita
Én tegnap elfelejtettem bele sót tenni, tök jó volt úgy is! Ha héjában főzöd meg akkor kevésbé érzed sótlannak! Kép
Az új design-hoz szerintem csak annyi, hogy ezután nincs szükség rám! Kép Úgy gondolták idén nem lesz ilyen gyerekes-babás hangulatú komolyítanak. Szerintem a megoldás nem ebben rejlik. A kismamák nem ezért kedvelték jobban a Kismamamagazint... az az igazság, hogy én elég sok pontatlanságot, és nem valós információkat olvastam benne... több szakértőt kellene foglalkoztatniuk aki átolvassa a cikkeket. Remélem azért ezek nem jutnak el hozzájuk... így... nincs kedvem további rossz érzésekhez.

Titati
Kitartást... hűha mindenkin egyszerre törnek ki a nyavaják! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita: én ugyanígy érzek a diéta kapcsán...imádom az ízeket, főleg a sósakat, erősen fűszereseket.
Ma reggelre én is alaposan bedagadtam, de az arcom is (a tegnapi utolsó vétkezésem miatt kissé túllőttem a célon: gyros, és fél csomag pisztácia Kép Kép , és ez lett az eredmény..de olyna dühös voltam. Ma 11-ig csak vizet ittam és szépen kiürültem Kép

Köszi, igyekszem kitartani Kép Talán ma rántotta lesz reszelt sajttal az ebéd. Van még saját barna kenyerem, amiben épp hogy van só.
Holnap meg krumpli kelbimbóval tejföllel... valszeg. Aztán ananászos rizs husival. Töprengek miket lehetne enni.
titati

vas
Én van hogy marokszámra eszem! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita, akkor a gyűrűdet most ne hordd, mert veszélyes, ha elszorít ott valami kis erecskét... És ne feledd, a zöldfűszerek bátran használhatók! Fokhagyma is Kép ezekkel feledtetni lehet a sótlanságot Kép

indianyo

Mamacka, akkor kivétel vagy!!!!
Egészségedre!!!!Kép

fffffffffffffffhggggggggggggggggggggggggggggggggggggggvffffgggggggtggggggtttgvvv vvmmmmmmmmmmmmmgggggg
vas

Anita, és sajnos a vérképem indokolja a vas szedését Kép nincs mese.

Mamacka Kép Már mondtam, meg úgyis tudod: minden vég valami újnak a kezdete Kép új baba, új élet, meglátod Kép nálunk is a baba születése utánra ígérték az okos spirituálisok a javulást...

Titati: icike-picike van már csak hátra Kép

indianyo

Titati Kép
Sajnálom, hogy keményedik a pocid Kép Pihengess egy kicsit.
A diétához kitartás. Nekem tuti nem lenne ennyi erőm betartani. Én is imádok enni Kép Persze csak a 3-s kódokat Kép

Vikó Kép
Hű, akkor kemény diétára fogtak téged is Kép

Sótlan főzés:
Nálam mondjuk az is jó, hogy alapban nem teszek sok sót az ételekbe. Kb. öt év alatt használtam el egy kiló sót Kép

Annácska 27+3

annácska

ezeket Olivér írta nektekKép
vas

Azért a szénhidrátokat teljesen ki ne hagyjátok! Szükség van rá, csak módjával (mondom én, most ettem egy diósgubát vaniliasodóval Kép)!

Én most meg is lepődtem vizesedés ügyben, mert a fiúkkal már a 20. héten nem tudtam hordani a gyűrűimet, a finisben meg már cipőt sem bírtam venni, csak papucsot, most meg semmi Kép Illetve este, ha rosszul ülök, akkor villámgyorsan bedurran a bokám, de az még simán lemegy reggelig.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: