A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi,
12-es busz???? az BAH-csomópontnál áll meg.
kisün

Vera! tényleg. viszont múltkor a 12-essel megszíttam. olyan volt az útpadka (pont a Vérellátó előtt, a Skála felé), hogy egyedül nem tudtam feltenni, és apósom emelte meg, és összecsuklott a kocsi majdnem Kép)))
de szerintem menni fog!!! Kép

ancsipancsi

Vacsora megvolt, született feleségek megnézve, kicsi lányom alszik, apa TVzik, én meg ittKép

Zsan,
Természetesen hozok neked "ezt-azt" Kép. Fagyit, sajnos nem tudok igérni, mert elolvadKép. De csokit, cukorkát, sört meg vodkát meg....amit kitalálszKép
Régen apa meg anya Szevasztopol-ban laktak. Ááááááá a világ vége. de aztán visszaköltöztek Beregszászba. ElváltakKép, Anyukám itt él Magyarországon, apa meg a két nővérem meg kint Kép
Hiányoznak, főleg a két tesómKép. Anya meg Szabolcs-ban él. Õ is messzeKép. De a két nővérkém sűrün jár hozzáKép Ucsisz po ruszki, horoso?!

Soosoo,
u menjá tozse ruszkij(ukráinszkij) diplomKép Ggye Tö ucsilász?Kép

Macska,
Az biztos "plombir" fagyi voltKép De van nagyon sok más fincsi fagyi és veri még a "magnum"ot isKép, csak tudni kell, hogy melyik azKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Olyan kár, hogy nekünk messze van a MOMKép, egyébként elmennénk a talira

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jövő héten kedden megyek az Orsival baba-maszázst tanulni Kép(A védőnénink tanítja) Tök jó, már várom. Nekünk ez is egy programKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szép Jó estét!

Most csak rövid leszek, mert apjuk lelkét akarom ápolni egy kicsit.

Indi!
Megnéztem a képeket és tényleg nagyon szépek. Én szerintem 2 is fogok rendelni ha nem gond. Majd én is fölveszlek msn-re és ott elküldöm a paramétereimet. A netre szégyenlőségből nem merem feltenni, én jóval 100 fölött vagyok, mármint mellben.

Macs! Milyen programban rajzolsz. Én szeretnék kérni egy árvácskát, mert az a kedvenc virágomKép Lehet?

Na legyetek jók!pusz
beetrix

Sziasztok!
Többen is javasolták nekem a Szt. Imre kórházat.
Jelenleg még csak a tervezési időszakban vagyunk, de mivel nincs saját nőgyógyászom, már most elkezdtem érdeklődni a kórházak, orvosok felől. Megnéztem a kórház honlapját, és nagyon meggyőző volt. A kérdésem az lenne, hogy a gyakorlatban is minden úgy működik -e, ahogy azt leírják? A baba 24 órában az anyuka mellett lehet, szülés után közvetlenül lehet szoptatni? Az apuka egyébként csak TV-n keresztül nézheti meg a babát, vagy van mód személyes kontaktusra is? MInden egyéb információt is szívesen veszek. Előre is köszönöm a segítséget!
joophe

A +16 kilómra senki sem reagál?Kép, most akkor hogy fogyjak le?Kép. Maradjak dagi Mása.

DoraKép
Nem szeretnénk túl nagy kor külömbséget a két gyerek között (max. 2 évet) ezért húzunk beleKép. Különben is, tetszett a szülés, azt hiszem belejöttem Kép Akarok mééééégKép, de csakis a Szt. ImibenKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szmagdi!

Öröm ilyet hallani, hogy valakinek tetszett a szülés! Kép Melyik dokinál szültél, ha szabad érdeklődni?
joophe

Joophe,
A legjobb helyen vagyKép
A babóca veled van a nap 24 órájában, ha te is úgy akarod, de ha pihenni akarsz, vagy bármi dolgod van, a cscsemősök vigyáznak ráKép
SZUPER az újszülött osztály KépIgaz nem engednek be idegeneket, De az üvegajtón keresztűl láthatja aZ Apa a babótKép
Nálunk késő este ajtón belűl is volt apuciKép De az a legjobb, ha személyesen bemész, és megnézed az osztálytKép Nem fogsz csalódniKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Joophe
Faludi Pál, de a H-ban minden doki szuper, nem beszélve a szülésznőkröl. Nagyon aranyosakKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!
gondolom, hogy ocseny háráso gyévocska vagy te így is, na meg maladoj csélávék! ha valaki panaszkodhat, az én vagyok! jómagam, mint a topic bálsój mátrjóskája, szintén gondolkodom, hogy melyik fogyókúrába kezdjek. korábban bevált az ún. 4 napos diéta (szétválasztós), de azt szvsz szoptatás alatt nyélzjá! hiszen van nap, hogy csak gyümölcsöt ehet az ember, attól meg széjjel megy a galavám amúgy is. mindenki Norbit ajánlgatja, amitől meg a szőr áll fel a hátamon, egy hujnak tartom azt a málcsikot, de lehet, hogy végül rá fogok fanyalodni. elméletileg szoptatós mámocskák és terhesek is fogyózhatnak módszerével, de ugye ismerjük, hogy felesége, Sorbertova, is milyen vékonka volt, mikor szült. illetve asszem összesen 6 kilót "hízott" terhesség alatt, ami ugye fogyást feltételez. na szóval fogyózhatunk együtt, de nem fogom megmondani, hogy mennyi voltam és mennyi lettem. Kép Pácelúj!

Joophe!
kábé minden úgy van. a tévét nem hinném, hogy valaha is bekapcsolták. gyakorlatilag te kitolod egy ajtóhoz, és üvegen keresztül (sok más babával együtt) nézheti meg a férjed. nem a legjobb megoldás, mert kicsi a hely. személyes kontaktusra nincs mód. (csak csalással Kép ) nekem azért nagyon bejött az egész, tetszett, hogy nem jöhetnek be idegenek (habár a férjem nagyon hiányzott, hogy nem lehetett mellettem, mint segítség), mert így is elég más bajom volt.

ancsipancsi

Ilyen nincs! A fiam itt ül az ölemben és vigyorog...most szopizott egyet, altatás céljából, erre egyszercsak befejezi és elégedetten rámmosolyog...KépKép

Joophe!
igen nagyjából így van, bár nem tv, hanem folyosóajtó, és ott akár még egy gyors apapuszit is kaphat a ded, ha éppen senki nem figyel...bővebben most nem tudom kifejteni, mert fent jelzett okokból egykezes vagyok, de a lényeg, ahogy szoktuk írni:
SZENT IMRE RULEZ!!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Magdi!
azért azt tegyük hozzá, hogyha egyszer kivitted a babádat, úgymond el tudod látni, akkor nem annyira örülnek, ha visszaviszed. szóval teszik a megjegyzéseket jól.

ancsipancsi

Joophe,
A dokit megkértem, hogy ott legyen. A szülésznő meg ügyeletes szülésznő voltKép, de nagyon rendes, aranyos volt, mintha már 1000éve ismerne, úgy bánt velem Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi!
Beszéd - vagy ez még csak amolyan gajdolás - változó: Petra 7,5 hósan csinálta ezt, amit most Doni. Csodálkozom is, mert ugye azt mondják, hogy az elsőszülöttek, meg a lányok hamarabb beszélnek...hát nálunk egyik se jött be...persz ki tudja, lehet, hogy ennek nincs is köze az igazi beszéd kezdetéhez...lehet, hogy olyan, mint a felállás meg a járás: P 7,5 hósan felállt és 14 hósan járt, barátnőm kisfia 11 hósan felállt, 12 hósan járt... szóval itt se volt összefüggés...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!

nekem nem tettek megjegyzéseket,akár mikor vittem be a kölkömet.Igaz én sem tettem rájukKép
20170114224602

AncsiKépKépKép Umnyicá vagyKép
Én ahogy megkaptam az Orsit, vissza se vittemKép, csak füröszteni, ezért nem ismerem a megjgyzéseketKép
Fogyókúra Kép NorbiKép Szeretek enniKép, föleg a kenyeretKépKép Most mit csináljak magammal? A 4 napos fogyókúrát nem próbáltam még, de állitólag tényleg jóKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Köszönöm mindenkinek a segítséget! :-)
joophe

Bogárka,
a FIAD...KépKépKép, KIS HUNCUTKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Nem értem pontosan ezt a megjegyzés dolgot...
Ha végig veled van a baba, de megkéred, hogy vigyázzanak rá pl. éjszaka pár órát, az nem tetszik nekik?
joophe

Ancsi,
megint elolvastam a hozzászólásodat, amit nekem írtálKépKépKép szétröhögöm a fejemKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

sziasztok!
Mása,
én igazából Zifirre gyúrok, a csokisra!! Meg a mindenféle étcsokikra!!!!!!Neveket már elfelejtettem!Kép
Egyébként a corában a boltban a túró rudi ISTENI, pont mint régen!!!
Nekem anyum itt lakik, de anyum tesója (egyik) meg a nagypapám kint vannak. Nagypapámmal még sosem taliztam, már lehet, h nem is él. Van róla egy képem, tök helyes pasi volt kb. 25 évesen...KépKép És őt is Igornak hivják/hivták...
Ez a Szevasztopol elég húzos...nem??? És te is laktál ott?????????????
Ancsi, Bogárka,
lányaitok versenyben vannak. Sőt, Dóci is!!!KépKépKép
female, blue eyes rule.
nu, páká, csak, h lássátok, töröm az anyanyelvem...KépKép azaz az anyám nyelvét.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Joophe,
nemtudom Kép én nem hagytam ott a babócámatKép, Örültem, hogy velem lehetKép, De többször mondta nekem egyik-másik csecsemős, hogy ha pihenni akarok, akkor toljam be a picurtKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Hahoooooooooo!

Jajajaj,mennyit irtatokKépKép
Olvasok am szorgalmasan,es vegre irok is.

Lanyok,beszelnem kell rolaKépKép

KépKépKépKépKépKép
Marha jol kezdodott az uj ev:
2 napja furdes elott eszrevettem,hogy amint megerintem a zuhanyrozsat,megraz.Szoltam AzuramnakTibi,hogy ez van,de enyhen szolva bolondnak nezett.Aztan mikor elment zuhizni,elkezdett folyni ra a viz es megrazta!!!!!!Ezek utan elhitte...Kép.Az mar mas teszta a szomszed se hitt nekunk,na mind1.A lenyeg,hogy vmi miatt aram megy a vizvezetekbe,volt kinnt a haz villanyszereloje,kozolte,nem tud mit kezdeni vele.Ossze-vissza kotozgetett zsinorokat es megszunt a razas.Amig itt voltak meg ugy 10 lako szolt,hogy naluk is ez van.Es a hab a totran,hogy kiderult, a haz pincejeben csotores van,lehet,hogy ettol van ez az egesz.Miota azt szerelik,megint raz,raadasul,viz sincs,holnap du-ig!!!!!Teljesen KO vagyok...KépKép:Ezzel a hazzal mar annyi nyavajank voltKépKép
No most jol kiirtam magambol.

MacsKép
En is nagyon-nagyon szoritok,hogy Fulopke meginduljon magatol es hogy beforduljon.En hiszek a csodakban,meg barmi lehetseges!!!!!!!!!!
En is beszeltem Akosom fejevel,mikor nem akart megindulni,hogy bujjon mar ki,de nem hallgatott ram.Viszont a befektetestol beparazhatott,mert elotte beindult.Hatha-hatha Fulopked is igy gondoljaKépKépKép

En egy Csoriket szeretnek,mert Azuram igy hivKépKépLegysziiiiiiiiiiiiiii

MooseKép
Vegre-vegre megtudtam a Nyuszid nevetKépKépSzegyen-gyalazat,nem jutottak eszembe a nevek,de beirtam a keresobe(meg jo,hogy van netKép ) es sikerult.Vagyis hat 50-50%,de azert biztos vagyok benne.Gyonyoru nev.

Alvas:
Akos napok ota fel1-1korul alszik el.A csucs,a mult ejjel volt,mert min 15szor ebredt ejjel.

Ancsi,MasaKép
En is-en is beallok a fogyozok taboraba.En ugy 6-7 kg-ot szeretnek leadni.Probaltam Norbit,1,5 hetig birtam, -2kg.De en nem birok hust koret nelkul enni,stb...

Betegeskedo,fogzo babaknak jo bulast!KépKép

Ennyi idot kaptam,hiv The Boss.Pedig megszallt az ihlet,no majd holnap folyt kov.

Jo ejt!
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zsan,
Zefir, meg csoki mejegyezveKép
Én nem laktam ott, de középső nővérem ott született. A legidősebb nőverem meg a vonaton tanult meg járni(1 hét vonattal). Anyu azt mondta, hogy amikor leszáltak a vonatról, nővérem úgy ment, mint egy pingvinKépKépKép SzegényKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Joophe,
elég RONDÁN néznek rád, ha te úgy döntesz, h "hávájozol". Azt fogják mondani, otthon sem adhatod le a gyereket. Ez persze igaz, de azért mégsem, mert otthon jobb esetben van egy apa, aki néha átvállal helyetted egy kis babázást, mig a kórházban csúnyán néznek rád, ha apának nézed őket.
Nekem jók a tapasztalataim a csecsemősökkel (Zsuzsi, ErikaKép), de volt pl. egy nő, nem tom ki, bevittem a gyereket, h letusoljak, épp végeztem, gondoltam, még nyúlok egyet mielőtt visszamegyek érte, erre csörög a telefon, h Benedek anyukája menjen a gyerekért, mert SIR!!!!!!!!!!!!!!! azt sem tudtam, köpjek v. nyeljek, főleg, mert én eleddig nem hivtam Benedeknek a kölköt, és hirtelen azt sem tudtam mit akar a nő. De aztán leesett, h az én fiamról van szó, bár nem egészen ez a neve...KépKép
szóval, nem vagyok teljesen megelégedve velük, viszont pont a Zsuzsi nővér volt az, aki azt mondta, adjam neki a gyereket, mert épp sirt, amikor bevittem, h én el tudjak menni fürdeni, és nem kelljen nekem ott elaltatnom a gyereket. Õ a vállára vette, leült vele a szgép elé, és neteztek!!!KépKépKép Lehet, h épp titeket olvastak???!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Magdi, én most háromszámjegyűen fogok szülni, mert mint a gombóc, aki kidagadt a fazékbul Kép

Viszont egy éve egy hónap alatt fogytam 20 centit a csípőből, máshonnan is tizeket!!!! (kilóra nem mértem) a napi 35 perces szobabiciklivel és csak kicsit ettem kevesebbet, semmi fogyókúra! Norbit én se kedvelem, de abban igaza van, hogy legalább 30 perces aerob mozgás - futás, úszás, gyorsgyloglás, bicaj - égeti csak a hájat, a többi csak a háj alatti izmocskákat erősíti - jó esetben Kép Ezt a mozgást pedig szopi alatt is lehet, ha nem lenne ez a méhszájügyem, akkor most is csinálnám.

Ukrán áfonyás vodka az nagyon fincsi Kép
Tehát csak a mozgás segít hosszútávon - sajnos.

No, akkor rendszerezés céljábul, meg mert annyit írtok , hogy nem győzöm az infokat leszedni - lécciléccilécci küldjétek el nekem mélben a centiket-színeket-egyéb kívánságokat, jó? Azt bitos nem kutyulom el, nemúgy, mint a cetliket meg a kismamakönyvet.

Az orosz nyelvért én is irigykedem, szerintem fantasztikus, csak hát sajnos már én se emlékszem semmire belőle Kép Mer annó hülyék voltunk és csakazértse! Most meg már kinek van erre energiája Kép

indianyo

Magdi,
KépKépKép
hehe...aranyos lehetett!!!!
és az szép hosszú idő. Moszkva csak 2 nap...én imádtam oda utazni!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta,
Ok, fogyjunk, de hogyKép nekem akkor eredményes a fogyókúra, ha minimálisat eszemKépKép De szopi mellet ezt nem tudom megcsinálniKép Nem akarom, hogy elapadjon a tejemKépKép APa meg azt mondta, hogy így is tetszem nekiKép és még csokit is adKép. De nemsokára összeszedem magam, mert ez a 16 kiló......Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsancikant, köszönöm Neked is. Ezek szerint csak attól függ, éppen ki van ott. De azért ettől még nem ment el a kedvem a kórháztól. :-)
joophe

Kriszta,
ZUhanyKép rázKép, remélem megoldják végre

Zsan,
Beszóltak telefononKép ?! Banya lázuk volt, vagy mi?! Nekem a Magdolna és az Orsolya csecsemős volt szimpiKép, a többire nem emléxemKép nálunk nem volt ilyen problémaKép,

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Joophe,
Ne is menjen el a kedved, mert a Szt. Imrében szűlni jóóóóKép, mi már csak tudjukKép, kisseb-nagyobb gubancok meg mindenhol vannak.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Na eldugulok.
Meek aludóba, de előbb megetetem a lányomat. JÓCCAKÁTKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Vakegér Zanza elnézte az időpontot.Kép Akkor tudok menni Momba.

Indi, felvettelek msn-re.

Macs, még meg se köszöntem a képet, amit rajzoltál nekem. Kép
NeveletlenésvakegérZanza
zanza

Zsan, tényleg, ZsuzsiKép Õ is szimpi voltKép
Nekem az idősebb gyerekorvos nem teccetKép Én megíjedtem, amikor bukott a babám, és nem akart levegőt venniKép , szaladtam vele a csecsemősökhöz, mire a doktornő "és mi van akkor?????" Nem azt mondta hogy "nyugodjon meg anyuka, mert előfordúl" NEM!!! Ez kicsit szarul esettKép
na most má' tényleg megyek Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Joope!
egyik nővér azt mondta az eljén, hogy illene, ha nem adnám be, és bef...tam. 2 nap múlva egy másik azt mondta, hogy adjam be, mert ha nem pihenek, nem lesz tejem. én kérdeztem: hát szabad? mondta, hogy persze, ne halgassak a megjegyzésekre. Kép nekem Edit és Orsi jött be nagyon. második gyereknél másképp lesz, már nem leszek olyan tehetetlen barom.

Juc!
én se mertem megjegyzést tenni rájuk, csak gondolatban. Kép inkább bőgtem naívan, de akkor meg a szobatársaim kérdezgették, hogy miért teszem.

BKriszta! mindenképp le kéne földelni a zuhanytálcát addig is, nem? habár így a mosdóból is jöhet áramos víz Kép .
a hús salátával se megy?

Mása!
nekem még meg kell vennem a Norbi 1-es könyvét, utána kezdeném. amúgy láttad Kubrick Mechanikus narancsát? Oroszfanoknak kötelező! (én alig emléxem vmire, főleg a ragozásra. így félve írtam le, hogy bálsój, mert lehet, hogy az bálsójá Kép
na lépek szpáttyolni. )

ancsipancsi

Mása!
mikor én szültem, csak az idős dokinő volt, mert a másik nyaralt. többen bömböltek, mert kicsit nyers volt az asszony. nekem is azt mondta 2. napon, hogy higgyem el, van tejem ,csak én nem akarom erőltetni a babának a szopást. Kép 5. napon lett tejem amúgy.

ancsipancsi

Kraszívaja reggelt mindenkinek Kép

igyexem mindenre reagálni, de bakker már jegyzetelni kell, mert annyit beszéltek, ráadásul éccaka Kép

Először is sietek az írással, mert a bábakoktél( val.szeg) hat, mert éjji egy óa tájt már fájtam (nem szimplán keményedés, kis görcs, hanem amolyan kiszakad a hasam módón), mostanra meg kb. 5-10 percenként jön egy, de sem a hasam formája nem változott semmit, sem a nyákdugesz nem ment el, se magzatvíz és két fájás közt meg nincs semmi különös, sőt nem érzem ( a fájást leszámítva) hogy "más" lenne. Akkor most mi van? lehet, h ez is csak jósló, csak erősebb?

Szóval:

Jucus,
nem vok grafikus(sajnos), de szeretek rajzolni, meg kézi készítésű dolgokat csinálni, tervezni. És varrni is, úgyhogy ha adsz méretet és ruhaanyagot, két fájás közt kiszabom, két szopi közt meg megvarrom neked a dino-jelmezt Kép ( komolyan is, ha érdekel Kép )

Moose,
majd kártyázás közben pakolok Kép a kiscsajnak pedig már van egy csomó ajándéka, meg rucija, meg játéka de még a karácsonyfára sem (volt?) kíváncsi Kép

Votiv,
ha a leguánnal kész vok, akkor lehet szó pom-pom csajról, de milyen az az egyenruci???

Neet,
paintben rajzolom, aztán XnWiew-ben mentem jpg.-be, mert a babanet vmiért nem szereti a bmp.-t Háát nem volt eleinte egyszerű touchpaddal rajzolni, de már kezdek belejönni Kép hála nektek Kép

Oxi,
ha rajzolok boszit, engem is megmassz? Kép

Lombi,
Szőnyi doki magánrendelése a Szilágyi E. fasor 57. fsz.3 telefon: 06-1-356-1955 H-Sz rendel, 16.00-tól ha érdekel még részlet, küldj egy mélt(profilomban van) és megírom az egyéb infókat

Szmagdi és Ancsi,
a 4-napos fogyókúra tök jó és nagyon hatásos, valamint Ancsi neked legyen mondva a módosított változata is hat, akkor gyüminapon ehetsz egyféle fehérjét is a gyümölcs mellé Pl: alma sajttal, vagy sovány hús gyümölcsszósszal. És szopikor persze a teanapot ki kell hagyni.. Magdi ha érdekel, mélben elküldöm a diétát, aztán eldöntheted.

Kriszta,
Én is laktam olyan helyen, ahol ha a fürdőben bekapcsolt a radiátor, akkor rázott a zuhany. De ott kiderült, hogy a konnektor földelését a "mester", a vízvezetékcsőhöz kötötte...

Most megyek és ezerrel nekiállok rajzolni, mert aztán kibújik Füli és még lemarad valaki Kép

addig is pussz:

Hatpercesmacska és neveletlenfülöpke
macskanyu

Először is Greenolive leguánja:

Kép
macskanyu

Sziasztok,

hazajöttünk.

Tegnap volt EGY ÉVE, hogy Bálint fiam megérkezett közénk. Irjak szüléstörténetet?Kép

Fic, Zsanci,
köszönöm a homeos válaszokat!!! A hugom irta az SOS kérést, azért volt benne némi félreirásKép Anyoséknál nincs net, ezért bediktáltam neki a szövegetKép

KépKép
fibi

Sziasztok!Egy gyors kérdés:megkaptátok már a gyedet?Nekem most utalták a számlára és azt hittem gutaütést kapok!10000Ft-al kevesebbet kaptam,mint eddig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szerintetek az emelt családi miatt v.az ünnepek v.mit tudom én mi miatt?Ez hihetetlen,az amúgy is nevetséges:45000 helyett küldenek 35000-et.NO COMMENT

petergabi

Jaj milyen önző dög vagyok!MACS:most látom,hogy mit írtál hajnalba!Ez sokkal fontosabb,mint a hülye gyed.Nagyon szurkolok.Ha jósló is a dolog,akkor is történik valami és innen nincs vissza út!KépMost nosza a lépcsőre:le-fel,le-fel...+++++++++++++++++++++++++

petergabi

Bogárka Katicája:
Kép
macskanyu

Gabi,
akkor megyek lépcsőzni Kép Kép

és nem vagy önző dög, valszeg a gyed miatt én is ki lennék akadva Kép
macskanyu

Fibi,
írjál Kép az mindig megható, meg jó olvasni Kép
macskanyu

Bálintnak:
Kép
macskanyu

FIBI:Isten éltesse az 1 éves BÁLINTOT!KépÉs igen,írjál!!!!

petergabi

Macs:a nagylányom meg van őrülve a rajzaidért!Mindent lement magánakKépÕ is reggeltől estig rajzol.Éppen divattervező korszakát éli.Ha még vagy kérhetnék egy ORSInak szóló,bullterrieres "szépséget"?Kép

petergabi

Pgabi,
én meg 20szal többet kaptam, szal lehet, h nekem küldték a tiédet. Kép Adj egy számlaszámot, h kiküszöböljem a csorbát...

Új pocakosok:
ne féljetek, rendesek a csecsemősök, sztem. 4 napig voltam bent, ebben volt hétvége és hétköznap is, reggel és este, éjjel és nappal, szal mindenféle csecsemőssel találkozhattam, de egyikre se volt panaszom. Ha betoltam, nem szóltak semmit, sőt, ha bocsánatot kértem a zavarásért, mondták, hogy hát ez a dolguk! Én 2 éjjel hagytam bent, 2 éjjel velem volt, de akkor meg kitolták hozzám reggel 6kor szopizni. A 24órás rooming in nem azt jelenti, h 24 órában magadnál kell tartani a dedet, hanem hogy magadnál TARTHATOD, de akármikor betolhatod a közösbe. Ha épp rossz napja van egy csecsemősnek, az érthető, de ez ne lombozzon le, ő is csak ember, aki dolgozik, nem is keveset, egyébként meg ha nem szeretne gyerekek között lenni, valszín számtekesnek ment volna....szóval nem szabad általánosítani, sztem.
Ne aggódjatok, jó kezekben lesztek ti is, meg a babucik is, úgyhogy hajrá szent imre, éljenek az ott dolgozók!

Fibi!
Boldog egyéves szülinapot!!! Kép

Szmagdi,
drukk, h hamar lemenjen valamennyi, hogy jól érezd magad a bőrödben. Tanácsom nincs, mert hálistennek mázlista vagyok a génjeimmel, és kevesebb kiló vagyok, mint valaha. Szopi alatt biztos nem érdekelne annyira a súlyom, de ha annak vége, nekiesnék a futásnak (én szeretem, nna), kevés kajának, de leginkább a mozgás rulez. Persze baba mellett nem tudom, h csinálnám....

neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: