Vezso: most már, hogy be tudsz menni a wiw-rw, lécci jelölj vissza ismerősnek. köszi. és akkor te tudsz mongolul? vagy orosz nyelvű suliba jártál ott?
Timurr

2006.01.03 20:31
Köszi a tippeket,be fogom építeni a következő vitánál a védőbeszédembe
Küldök neked jobb kedvet:-))))))))))Engem is farkaséhség gyötör mióta tél van.mostanában látszik is,Vince kevesebbet szopizik=nem elég hatékony a zsírleszívás
Ideje lesz elővenni Norbiné kaziját
2006.01.03 20:42
Nem látszik? Írtam is azon a felületen Neked.
Látod, kérdezel egy picit én meg írok egy litániát...
2006.01.03 20:54
2006.01.03 21:00
2006.01.03 21:18
- hogy azt mondjam, hogy nem érdekelnek az elvárások, a szokások, az okoskodó könyvek stb., hanem úgy csináljuk, ahogy nekünk jó.
Képzeld, Ákos olyan konzervatív, csak fekve hajlandó szopizni. Múltkor a tescoban próbáltam ültetve, mert ott nincs hova leülni vele, de ha a pelenkázóra ráültettem, pont jó magasságban volt. De nem tetszett neki, végül megtámasztottam a karom a pelenkázó szélén, és úgy fektettem rá, jót tett a hátamnak, nem mondom.2006.01.03 22:08
Úgyhogy a probléma nem egyedi... én eddig kétszer vettem magunk mellé Lucit éjjelre, először, amikor hányt a Rotá-tól, hogy tudjam figyelni mi van vele, másodszor pedig mikor az orrát szívtuk éjjel, nem volt szívem visszatenni már.
2006.01.03 22:42
2006.01.03 23:00
2006.01.03 23:27
De egész gyerekkoromban nagyon rosszul tűrtem minden tábort, kollégiumot, mindig kiborultam. Mondjuk ez nem csak az akkoriban divatos ridegtartásnak köszönhető, hanem annak is, hogy 1 és 6 éves korom között 4 szerettem halt meg, és anyum meg egy évre megvakult, és leginkább kórházban volt. Na mindegy, szóval ezek miatt talán túlságosan is átérzem hogy érezheti magát Ákos ilyenkor.
, egyébként tényleg normális, hoyg ennyit ébrednek.2006.01.03 23:59
Jó kis ürügy mi
hehe

A fejpánt miatt!
2006.01.04 00:20
. 

!
.
.2006.01.04 02:20
És ott van a melóm is... Szóval egyelőre csupa kérdőjel. 2006.01.04 10:06

2006.01.04 10:46
Amúgy rengeteg ilyen előítélet, meg sztereotípia van, rám is sokszor érdekesen néznek, hogy ha elmondom, hogy mi a férjemmel gyakran alszunk külön szobában (már Bendi előtt is), de a kapcsolatunk milyensége egyáltalán nem ettől függ. Neki fontos, hogy legyen egy külön kuckója (sztem azért, mert amíg el nem költözött otthonról nem lehetett külön szobája (3-an vannak testvérek), másrészt máshogy szeret aludni, mint én, mert hűvösebb szobát szeret, megy a tv elalvás közben stb. Ráadásul neki is kellemetlen, amikor állandóan ébresztgetem, hogy horkol és légyszi hagyja abba.
Úgyhogy ez is egy megoldás és akkor te alhatsz Vincével és az talán mindenki igényeit kielégíti. Nekem amúgy szerencsém van a férjemmel, mert ő mindenhonnan csak rémtörténeteket hall, hogy egész éjjel sír a gyerek, meg kérdezgetik tőle folyton, hogy ő hogy bírja az éjjeli keléseket, nehéz lehet kisbabával az apukának is, és ilyenkor csak legyint, hogy hát nem ő kel a Bendihez, úgyhogy ő nagyon jól ki tudja magát aludni.
Meg a férjem még kevésbé hagyná Bendit sírni, mint én, sőt ha én esetleg nem rohanok Bendihez azonnal ha nyafog, még csúnyán néz rám, hogy rossz anya vagyok, hiszen nekem más dolgom nincs.
), szóval jó érzés, hogy ha éjjel felébredek, látom, hogy ott van és hallom, hogy szuszog, nem aggódok azon, hogy vajon meghallom-e a sírását, ha felébred, akkor ott vagyok ami neki biztos nagyon megnyugtató. Egyedül reggel nem jó, amikor én még aludnék, ő meg rámmászik és tépi a hajam.
Bendi is szokott így, sőt ő már felhúzza a pólómat is.
2006.01.04 11:54
)
Pedig nekem is jó érzés,ha ott van,hallom a szuszogását,de aludni nem nagyon tudok.És ahogy Nebula írta,2-3 kelés már meg se kottyan,teljesen megszoktam.
:ott volt a cumisüveg az ágyában,amikor felkelt,ivott és már aludt is tovább.
Bocsi mindenkitől.
Pedig nagyon készülünk.Ha megyünk,lehet h csak délben érünk oda,Vince később kel mostanában.Csak jussunk el
2006.01.04 13:31
szokott ám négykézláb is az a nem semmi csak azt nem tudom lefényképeztetni,mert akkor mindig az apját nézi,csoda hogy az ülőset sikerült.
2006.01.04 14:03
2006.01.04 18:14
2006.01.04 21:14

2006.01.04 22:52
Én néha nevetőgörcseimet próbálom visszafojtani, hogy ne zavarjam meg a szopit!

2006.01.04 23:41
Nem vettem észre az elsőt.

2006.01.05 01:56
Azt hiszem nem sikerült a pénzügy vizsgám most sem..
ez borzasztó érzés, meg fogom én érni valaha, hogy letegyem ezt a nyomorult vizsgát? vagy még 70 évesen is ezt fogom ismételni? az a legszomorubb az egészben, hogy most tényleg foglalkoztam vele, 5 éjszakán keresztül este 11-től hajnali 3-fél 4-ig görnyedtem felette még szilveszter éjszaka is és tessék, megint kifogtak rajtam..
teljesen letörtem és ilyenkor úgy elmegy a kedvem a sulitól.....az a legbosszantóbb, hogy egy nyolcadrendű, semmi haszna kis tantárggyal keménykednek, megérteném ha ez lenne a szakirányom, de én soha a büdös életben nem fogok sem könyvelő, sem pénzügyi szakember lenni, mert nagyon távol áll ez a terület az érdeklődési körömtől. Inkább a szakdolgozatot kellene írnom és az egészségturizmus szigorlatommal kéne foglalkoznom, de neeeem én már a rongyosra forgatott idióta pénzügyet kell ismét elővegyem és azon agyaljak, hogy most éppen milyen lehetetlen kérdéseket fognak kitalálni a ráérő tanáraink..
sokat unokázott, vitte sétálni, mesélt neki, jó volt látni őket így együtt...bárcsak közelebb lakna apum.....
, etetőszéket stb.
, én pedig éjfélkor ittam egy pici sört, főztem magamnak jó pár virslit (kb. 3 párat), bánatomban mind megettem és hajnalig olvastam.....na persze éjfélkor megpusziltam apát és próbáltam életet lehelni belé, de ő már akkorra teljesen más dimenzióban volt...
Húsvét vasárnap?
Az én kisfiam, Botond (becenevén Fürtös) Húsvét hétfőn jött a világra, 3200gr és 53 cm-el, ma már nagylegény 10.500gr körüli és 80 cm. Imádja a hasát, ha lehetne folyton enne, mindent megeszik, nem válogat és folyton dumál mint egy cserfes vénasszony..
Nagyon szép kislány!!
Sok puszit küldünk Ákosnak!!!
2006.01.05 02:06
2006.01.05 03:45
2006.01.05 08:28
: babatali január 17-én lesz legközelebb, január harmadik hetében. Nem mertem egy héttel korábbra megbeszélni, mert nem tudtam kinek mennyire sűrű az év 2. hete.
Jövő hét végére szeretnénk készre csinálni a weblapot, és napközben is molyolok rajta, amennyit tudok. Pedig már a nagyja megvan, de eszméletlen időigényes a sok apróság, amit be kell állítgatni, szépítgetni. Azért élvezem, nem panasz, csak azért nem tudok annyira ide koncentrálni.
, mindig a legutolsó kis melléktantárggyal keménykedtek.
Gyógyszerészetin az öt év legeslegutolsó vizsgáján húztak meg először, úgy, hogy köv. alkalommal semmi plusz tanulás után, ugyanazokat a kérdéseket kihúzva ötös lett. Kicsit zizzent volt a tanár.
Persze ez neked nem vigasz.

2006.01.05 09:10
már most szemerkél az eső... én meg ilyen időben nem nagyon viszem ki Lucit
Nekem szakirányom, remélem a ti anyagotok sem fog ki rajtam
mondjuk az alapműveletektől kezdve
2006.01.05 09:37
De arra még nem vetemedett, hogy elengedje a kapaszkodót, állni is csak kapaszkodva áll még.
És annyira hülyének érzem magam, hogy tanulok sokat és mégsem tudom. Mondjuk pont a legszigorúbb tanárhoz kerültem, de még a vizsgán sem hittem, hogy megbukok, mert jó tételt húztam és azt tudtam is, persze utána pont olyanokat kérdezett, amit nem tanultam meg, mert volt egy rész, amit reméltem, hogy elkerülök, mert nem az volt a fontos rész a tananyagból, erre pont abból kérdezett. És hiába mondtam el jól a tételt, megbuktam így is.
Nem tudom miért nálunk a tétel nem sokat számít, amikor másodszor mentem, akkor a tételnél sokat hibáztam, mert összekevertem dolgokat (pedig ismét sokat tanultam
), de a kérdésekben jó voltam és így kaptam egy közepest. De még így is nagyon le vagyok törve, önbecsülésem a béka segge alatt, mert irtó sokat kellett tanulnom és még így is egy nagyon jó fej tanárnál kaptam a közepest, sztem ha megint a másikhoz kerülök, megint megbuktam volna és nem értem, hogy ha ennyit ülök felette akkor miért nem tudom és miért bénázok annyit??? Ennyire hülye vagyok???
2006.01.05 12:38

+++++++++++++++++++++
2006.01.05 13:21
2006.01.05 14:20
2006.01.05 15:00
2006.01.05 16:21
Még nekem is van 2 vizsgám. Bár téged ez sem vígasztal, olyant meg úgyse tudok mondani amitól jobban éreznéd magad, de sajnálom tényleg.
A Csak szex és más semmit nézzük vagy mi a címe, nem tudom pontosan.
Lábait és a kezét is maga alá húzza és hason, pedig mi mindig háton fektettük le, most is. Magzati pózt veszik fel, érdekes nagyon, hogy előjönnek ezek a dolgok
2006.01.05 16:45
Olvastam a X. ker. topikban, hogy legalább a Pető intézetbe nem kell járnotok. A műtétekhez szorítok, hogy minden rendben legyen.Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint