A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Olive,
hidd el, nekem rengeteg dolog jut az eszembe, de szívesebben rajzolok bárkinek úgy, hogy tudom kb.mit szeretne Kép állatot, növényt, tárgyat bármit. Kép
macskanyu

Koszonom Macs, frenetikusan jol rajzolsz!Kép
Tiszta Prezli.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

No jó , van egy leguánunk , olyat tudsz ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Hogy ti ma mennyit szovegeltek mar megint!

Fej Nelkuli Bogarka! En is gondolkoztam mar ezen, de a magyar verzio nem tetszik. Talan a nemet. Es akkor tenyleg echte mesehoseim lesznek Kép A sracomnak pedig olyan szuperjot talaltam egy masik kedvenc mesekonyvbol, dehat apa nem tud fiut Kép Mindenesetre nem hagyhatom az utolso pillanatra a dontest, mert ha megint renitenskedni akarok, akkor ezt meg le kell leveleznem a nyelvtudomanyi intezettel...

Macs, cseppet se aggodj, mert az biztos nem tesz jot es biztos nem veletlenul akarjak elohalaszni a holgyed, meg mert sielni mennek es keddtol mar nem ernek ra, hanem mert nemcsak ra gondolnak, hanem rad is. Szoval nehogy valami gubanc legyen. Ugyhogy csak rajzolgass nyugodtan es egyel tokjo sutiket meg minden.

Es mar nem emlekszem, miket akartam meg irni...

Ja, Svgirl, neked dobtam egy melt.

Es Neet, haraposhisztino detto!! Mienk konyvespolcot harapott meg femizemicsodakat, de ne aggodj, elmulik nemsokara. Marmint a harapas. Hiszti az marad. Dehat ez van, szep is, okos is, ugyes is, mit akarunk meg? Kép
moose

Macs!
Már nem is merem kérni, annyi munkát kaptál...de ha még belefér kérhetnék egy katicaBogárkát??? Kép

Moose!
Csak nem Emil??? Kép
Egyébként a magyar nekem sem tetszik, pedig a német szép! Úgy is lehet adni vajon?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mindenki kaphat mindent Kép

de most Marci kutya, NEETnek Kép

Kép
macskanyu

Bogarka, biztosan lehet. Csak apat kell meggyoznom, a hivatal mar siman menni fog Kép Es nem Emil. Masik szerzotol van.

Ja, es penteken tudnek menni az ujsagokert, de csak a datumokat irtam fel, a neveket nem, ugyhogy akkor most mondjatok, hogy melyik aktualis meg: 02.19, 02.25, 06.29, 02.11. 01.20
moose

NA, SZÓVAL AKKOR PÉNTEK 10 ÓRAKOR A SEMIRAMISNÁL? én marha meg aszittem, hogy Zsan a másik tényleg nagy kávézóra gondol, ami szintén a -1 szinten van. itt azért nem olyan sok hely szokott lenni, node hétköznap 10-kor fix, hogy lesz. és van koffeinmentes kávé meg ilyenek is. imádom ezt a kávézót!

Ha Vera megy, mi is. Illetve, ha nem megy, akkor, ha normális idő lesz, akkor bábakocsival elgyaloglunk.

ancsipancsi

Macs!
hogy a frászba tudsz így rajzolni? grafikus vagy, vagy valami ilyesmi? vagy művész??? én már a rénszarvasnál is gyanakodtam!

ancsipancsi

Macska, esetleg vehetnel valami allatijo ajandekot a csajnak, hatha attol megjon a kedve. Valami szuper ruhat vagy jatekot. Ize, inkabb ruhat es jatekot Kép

Es en is latin. De az nagyon nehez, negy ev utan eszebe sem jut az embernek a nyelvvizsga. Pedig beszelni biztos nem kene, csak forditani.
moose

Macskaanyu!

amúgy én egy szombati napon igen sokat pakoltam, mászkáltam, szóval rendesen lefárasztottam magam, még mindent el akartam simítani a keddi kórház előtt, és vasárnap este már jöttek is a fájások. szóval rajzolj fáradásig! Kép

ancsipancsi

Sziasztok lányok!
Hazajöttünk. Most nincs még időm visszaolvasni, majd este, de egy gyors kérdés:
Az normális, hogy Gréti már csak egyet aludna napközben? (nemsoká 11 hónapos)
3 napja kihagyja a délutáni alvást.
Azelőtt így aludt:
Este 8-tól reggel 8 - fél 9-ig egyfolytában (egy gyors szopi 6 körül)
Délelőtt fél 11 - 11 körül 1-2 órát.
Délután 3 körül 1-2 órát, attól függően, hogy délelőtt mennyit aludt.
Tehát napközben összesen kb 3 órát aludt.
Most meg 3 napja délelőtt alszik 2 órát, és annyi. Délután csak kínlódik alvás közben. De mondjuk este így se volt nagyon zombi.
Ez normális?
Próbáljam meg inkább a délelőtti alvást kitolni egy kicsit, és mondjuk déltől aludjon csak egyet?
Jucus, Zsanci! Panna és Igi hogy alszanak? Többiek! A ti babáitok hogy aludtak ilyen idős korban? Mikor normális átállni az 1 alvásra?

KépKép
KépKép
lindicita

Igen Macs, ez jo Kép Rajzolj kifaradasig! Kép En mondjuk csak olvasgattam meg kartyaztam az utolso heten, de lehet, hogy ez jo taktika.

Lindi, szerintem probald ebed utanra tolni az alvast. Nyuszi is egy ev korul valtoztatott. Irigylem is Neetet, hogy az o csaja meg mindig kettot nyom napkozben.

Hulye brittek miert nem valaszolnak mar a delelotti melemre? Apa tukon ul a rendelese miatt es mar telefonalnom is kellett, de szerencsere nem vettek fel, csak a gepno, meg abbol sem ertettem semmit.
moose

Moose!

02.19 és 06.29 nekem még játékos,köszi!
Juc
20170114224602

OK Juc.
moose

Na sziasztok mára,
Kép

holnapra mindenki kap rajzot Kép

pussz Macs
macskanyu

Jucus!
Kerestem neked a febr.19-i újságot, de valószínűleg aznap valami krumpliból készült kaját csinálhatott anyukám, így az a krumlihéjjal a kukában végezte.

KépKép
KépKép
lindicita

Moose! Megpróbálom.
Zsanci írta, hogy nekem nem kell már az újság, meg neki sem? Nekünk szerencsénk volt, ezeken a napokon vagy nem volt krumplis kaja, vagy maradt előző napról.

KépKép
KépKép
lindicita

Macs, csinos kis pomponlány (Philadelphia Eagles topban) jöhet Kép és nem én vagyok a boszi, hanem a babanet! Kép koktélnak van vmi hatása?

Lindi, Isti még szokott de.-du. aludni, de nem mindig, és csak 1-1 órát, szóval ezt akár egy huzatra is megoldhatná Kép de nemrég volt ez már téma, és Neet írta, hogy Eszti is blicceli a délelőtti alvást, és még jóval korábban Zanza, hogy Réka de. már egyáltalán nem akar csicsizni. szóval ezek a huncut, eleven kis csajszik nem csoda, hogy már nem akarják alvásra pazarolni az idejüket Kép
az én kis muja fiam még azért el-el szunyázik Kép

Manó jól mondta, mert sokat fejlődött Kép de nem sokat nőtt Kép és mostanság inkább fogyott, bár ma egész rendesen evett, de megint egész nap ment a hasa. szóval holnap irány a patika, veszek Normaflore-t vagy Protexin restore-t. De melyiket?

Recca, ugye péntek nektek már jó?

Green, azért kérdeztem, hátha akad egy fuvar...

votiv 8)
votiv

Tesómtól karácsonyra Caramel cd-jét kaptam, amin a Megasztár során elhangzott számok vannak élőben. Én nem néztem a Megasztárokat, de pont Szolnokon voltunk, amikor volt a döntő, és ott énekelte Demjénnek a Jégszív című dalát. Én akkor tátott szájjal hallgattam, és még most is libabőrös vagyok ettől a számtól. 1000-szer jobban énekli mint Demjén. (de jó az összes többi szám is)

KépKép
KépKép
lindicita

JUC:neked is van egy 06.29-i dátumod?KépMert nekem is:2004-ben.LINDI:nálunk is kb. ekkor áltunk át az egyszeri alvásra.Ahogy moose is mondja,kicsit ki kell tolni a de.Mi 12 felé ebédelünk és utána 2-3 órát alszik.

petergabi

VOTIV:NormafloreKép

petergabi

Macskanyu,
le a kalappal, de most őszintén! És ráadásul tricolor!!! Ezt paintben nyomod? Nem vagy piskótanyuszi! Kép

Moose,
igen, én is ezzel vígasztalom magam, hiszti nélkül too good to be true lenne. Kép Egyébként egyre kevesebbet alszik, már csak de 1 órát és du még egyet vagy max. másfelet, de néha ennyit sem.
neet
neet

Lindi!

Az szombat volt,szombaton krumplit esztek?KépDe aranyos vagy,hogy megnézted nekem,köszi.

Alvás:
Panna alapból 9-ig alszik ha hagyjuk és nem megyünk óviba Somával.Aztán 11-től ismét alvás és 3-tól újra.Bár most a fogzás meg talán a front úgy megzakkantotta,hogy össze-vissza alszik napközben,de a darabszám meg van azért.Lehet,hogy csak átmenet Grétinél.De ha átálna a napi egyre az sem lenne furcsa ilyen korban.Szerintem.

Gabi!

Hallkan mondom,hogy nem az enyém,mert lehet ha Moose meglátja akkor az aznapit nem hozza elKép
20170114224602

Moose,
sztem "beszélni" könnyebb latinul, mint forditani...KépKép
na, de erről ennyit. sebeket tépek fel vele. kész.
Juc,
ha anyukád jön, elviszem a formákat. Jó???Kép
Macs,
van már hatás???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv ! te merre is laksz , Biatorbágy ?

Alvás : csak ámulok .....Áron 8 és fél hós és éjszaka alszik kb . 12 órát ( x szeri megszakítással 5 percekre, de rögtön alszik is vissza ) . Viszont napközben ált. 2*20 percet alszik , nem túlzok , na jó ma du. talán volt 30 perc is Kép esetleg reggel sikerül rádumálnom, hogyszunyokáljuk vissza , de nem mindig sikerül . Ma később tettük le fél 8kor , kivi vagyok mikor kell reggel .
Szóval akkor nem csoda hogy ennyit irtok , ha alszanak a dedek Kép

Kép
Kép
greenolive

Lindi,
mi is még 2x alszunk naponta. De ez gyerek függő, mert B pl. már 3,5 éves, és még KELL neki a délutáni alvás. Ezért is jár oviba. Mert ott alszik. Itt nem. És ha nem, akkor ZOMBI!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zSAN!

nem is rossz ötlet!Majd megdumálom vele akkor pontosan,jó?
20170114224602

Sziasutok!

Csak győzzek olvasni...
Ma megint Heim Pálban voltunk, az UHs nénik tündéraranyosak voltak, meg az angiológus bácsi is, fél év múlva kell menni megint, remélem akkor már nem lesz kezelés...

Indi: Énis szeretnék olyan inget! A kéktégla sztm bizti szép, és a hosszúsággal sem hiszem, hoyg gondo, lesz az 180-as magasságpmmal Kép

Moose: 06.10-et kérhetek? Köszi szépen!

Tali: Én biztos nem megyek Kép Nagyon messze vagtok, és Vikinek akkor kezdődik a délelőtti szunyája, a torna sem tudom, hoyg lesz meg, ha lesz majd megint Kép Ha meg nem alszik, akkor zombi.

Lindi: Én is nagyon bírom azt a CDt

Macska: Ha fársztod magad, nekem is rajzolj légyszííííí Kép Én boszorkányt szeretnék!
Hogy hat a bábakoktél? Nekem anno volt tőle fájásom, majd elmúlt. Mondjuk furcsa lett volna, ha ennyi beindítja, 3* volt a nyakán a kzsinór. Az oxitocin később mindent megoldott Kép

Nem tudja valaki a Nyulas Jolán telszámát, vagy mailcímét? Nem találom a névjegyét Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ma 20.55-kor <blink>SZÜLETETT FELESÉGEK!!!!</blink>

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
akkor enyim 02.25-öt töröld lécci!!
éééééééééééééééééééés:
én még mindig nagyon szeretnék egy szépséges, rosszcsont, nemalvós kék szemű kislányt!! De ha nem kék szemű, az sem baj, de a kék szeműért többet fizetnék!!!KépKép egy tábla boci csokival többet...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, akkor majd a találkozón leüzleteljük Kép , habár a férjem nem akar Lencsitől megszabadulni Kép .
különben nekünk is alvós idő az a 10 óra, de majd csak elalszik a hordozóban, vagy kocsiban (ha abban viszem), meg viszek neki tápot, és gondolom ott meg tudom etetni. hogy tisztába hogy teszem, azt nem tom. lehet, hogy sehogy, csak ha bekakkantott. Kép

ancsipancsi

Ancsi!

Tisztábatétel?Ez kérdés számodra?
babacsokiban vagy egy leterített pléden.

Macs!

Nekem egy dinojelmez kéne,nem akarod megvarrni addig amig nem szülsz?Kép

Kép
20170114224602

Juc!
bocs, csak töl balfék vagyok még, és asszem múltkor meséltem itt, hogy egy fickó azt mondta Lencsémre, hogy "nézd kisfiam ott egy kislány, milyen nagy puncija van! nekünk meg nagy kukink van". szégyelltem magam Lenke helyett is :/ .
na akkor jöttök ti is?

ancsipancsi

<font color="0000ff">Oxigen!
Elküldtem Nyulas J. telefonszámát a mailcímedre.</font>

KépKépKépKép
proone

Proone: Köszi Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi, jesszus! micsoda perverz apuka...
ne aggódj, majd fedezünk titeket! egyébként a MOMban tudtommal van pelenkázó is, bár még soha nem használtam - én is babakocsiban intéztem eddig a dolgot, de most hogy tudom, micsoda szatírok járnak arra...

Oxi, akkor most Vikka teljesen meggyógyult? úgy sajnálnám, ha nem jönnétek talizni, olyan rég volt már torna is Kép

votiv 8)
votiv

<center></center>

KépKépKépKép
proone

és Oxi, akkor most belevágsz aromaterápiába? Kép és mikor lehet tőled gyógymaszira időpontot kérni? bár biai lakcímmel nem is tudom, hogy szóba jöhetnék-e Kép

(ezzel megválaszoltam Green kérdését, miszerint bián lakunkKép)

votiv 8)
votiv

Zsan!
Akkor Te Petrára utazol! Kép

Alvás: Petra már nem alszik egyáltalán, Doni pedig mostanában tért át a 3x1 óráról a 2x1 órára
... Petra 1 éves korában kezdett 1-et aludni, de akkor ez elég nehéz volt, mert már kidőlt volna 11-kor, így sose tudtam, hogy előtte vagy utána legyen ebéd...kb. 14 hós korára állt be, hogy délben ebéd, aztán alvás...viszont ő, amikor elkezdett egyet aludni volt, hogy aludt 2-2,5 órákat...jah régi szép idők! Kép

Viszont Doni ma épp azt csinálta/csinálja amit Manóka Emmája: 7-kor elaludt (fürdetés, szopi után), aztán 8-kor (mikor P már pont aludt) felébredt, és még most is ébren van...nem nyűgi, vigyorog meg dumál, most épp lent játszik az apjával, hogy ne ébressze fel a nővérét ...

Manóka!
Nálatok nem mostanában váltott Emma 3 alvásból 2-re???? Mert azon gondolkodtam, hogy mi van ha Doni még azt hiszi, hogy az a 7 órai elalvás még egy napközbeni alvás volt... és ezért ébred fel...

Ja, és mindig elfelejtem írni a legfontosabbakat:
Doninak bővült a szókincse: az "ada-ada" "ata-ata" mellé most bejött a "babba", meg a "appaappa"... olyan édes ahogy mondja őket...és be nem áll a szája Kép
Ma pedig négykézláb állásból megpróbált felülni, de kis buta, mert még nem tud ülve egyensúlyozni, így az egészből az lett, hogy eldőlt oldalra, majd pördült egyet és újra hason kötött ki...és rémült szemekkel nézett ránk, mi meg majd megszakadtunk a röhögéstől Kép

na megyek, valamit kell kezdeni ezzel a pasival, az nem lehet, hogy itt kukorékol 10-kor Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oxi!
Én is írok mingyá mélt, hogy megbeszéljük a masszíridőpontot! Kép Most is majd kilyukad a hátam...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka! Doni máris beszél??? akkor Lencsitől is várhatjuk 2-3 hónap múlva??? tök jó lenne!

Votiv! ez nem a MOM-ban volt, hanem az orvosi rendelőben!!! szerintem a fickó életében nem látott még lány kisbabát, azért szólta így el magát, de én rögtön dobtam egy plédet Lenkémre.

ancsipancsi

Macs,
már csak annyit tudok mondani, hogy DRUKKhegyek, hogy minden úgy menjen, ahogy akarod!!!!! De tényleg az a legfontosabb, hogy a baba egészségesen bújjon ki! Kép

Én csak közvéleménykutatókat hallgatom meg, telefonpolitikusokat lecsapom, reklámosokat pedig udvariasan leteszem Kép mert én tudom, hogy neki ez a munkája, de nekem meg ez a szabadidőm Kép

Pamleny,
tökjó, egy az orvosunk Kép az elsőt is nála szülted?

Moose,
lásd milyen aranyos vagyok, nem zaklatlak nevekkel...

Lombi,
ahogy látom, a magánrendelések ára terhesgondozásra ált. 4000-8000/alkalom, orvostól függ. magán-UH ált. plusz, de mehetsz a kórházba is, ott ingyenes. Vérvételre a kórházba jársz (nem is fizetsz érte), de ez orvostól függetlenül zajlik, szóval ha sztk-s rendelésre jársz, akkor sem biztos, hogy össze tudod hangolni a kettőt.

MOM most pénteken jó!!!! csak kocsi nem lesz (hát nem elmegy dolgozni a párom Kép), hallod Ancsi???? De szerintem együtt valahogy elnavigáljuk a két babakocsit, ha van hozzá kedved!

vera (14+2)
kisün

Oxi
Merre vagy te és megy'ér masszírozgatol???? Kérlek írd meg mélben mert nagyon rámférne egy kis dögöny-dögyöny Kép

Csajok

A MOM parkba költözéstől annyira beOFFoltam, hogy mérgemben még a maja környélére sem mentem.

És elvitettem magamat apjukkal a NARNIA filmre, Na ennyit a beharangozásról. Méghogy Gyürűk urához hasonló meg minden. Háááááát inkább a Végtelen történethez tudnám hasonlítani, de annak legalább a zenéje jó.

Na én nem offolódok tovább Kép

Kókusz
kókuszdió

Vera!
hallom hát!
akkor találd ki, hogy mikor induljunk, úgy ébresztem babukát, hogy még enni is tudjunk (meg fejni), és utána kinn taláxunk. de én akkor gyalog mennék, mert nem tudom feltenni a kocsit a vilire. te vilivel mennél inkább? te sem emelheted ám Dócit már!!! vagy igen?

ancsipancsi

Szisztok, köszi mindent! Szőnyi milyen korú? Azt hiszem, érdekelne a száma, de tulajdonképpen még a többieké is, akit ajánlotok. A magánrendelésen nem csinálják meg automatikusan az UH-T? Bocs, hogyha hülyeségeket kérdezek, csak kint teljesen más rendszer volt. És ha az SZTK-ba jártok, akkor ott tényleg ne, adtok semmit a dokinak? És a szülések tarifája kb mennyi? Ha magánrendelésre jársz, akkor azt is "legálisan" fizeted-- szabott tarifa van?

Lombi

Lombi
lombi67

Votiv: Bia sincs sokkal messzebb, mint pl Bogárka Kép De ha gondolod majd felszámítom a kilométer díjat is Kép
Talizni nem megyek, mert nekem nem éri meg, hoyg egy fél órás kávézásért (ami mellesleg abból áll, hogy az ölemben csitítgatom az örökmozgó kiabálósomat) utazzunk forgalomtól függően 2-3 órát. Majd tavasszal a Bogárkás talira, esetleg tornára, mert az után úgy is van még cuki is. Kép Meg megyek maszni Kép
Időpontot mailban.
Jah, és Vikka nem a betegségével volt ma a Hban, hanem a hemangiómájával (érizémicsoda, piros folt a bőrén), amit fagyasztottak neki immár másodszor. Ez olyan kis baj, nem is fontos és múlik is szépen. De a bretegségéből is meggyógyult, január végén, majdnem 8hósan már meg is kaphatja a módosított 4hós oltást Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi,
írtam mélt, az indulást hozzád igazítjuk, meg ahhoz, hogy mikor kell visszaérnetek. És Dócit vígan emelgetem Kép alternatívaként egyébként játszik a 40-es busz is, 1 megállónyit, mert annak olyan alacsony a küszöbje, hogy simán feltolom a kocsit.

v
kisün

Kókusz: Mail ment

KépKép
oxigen
Györköny

Vera, megyek olvasni!! Kép de én is megpróbálnám feltenni a kocsit, azt max ott talizunk, ha nem megy. nincs igazán fogás rajta Kép

Lombi! az én dokimnál az UH-t külön csinálják (úgymond másik ember végzi), és sajnos 10eFt-ba kerül/alkalom, de kérheted 4D-sben is, és a video felvétel is benne van az árban (kazettát te viszel, a DVD és CD többe kerül). első 3-at ott mentem, a negyediket meg a Bártfaiban. itt szabott tarifák vannak, a terhesgondozás 7eFt, a sima vizsgálat több.

az sztk-ban nem kell adnod, minek is?? ha behívod a dokit szülésre, akkor igen persze, és én úgy vettem észre, hogy ezek a dokik egy része általában meg is mondja, hogy mennyit kér a szülésért (bocs, ha tévedek!), és mintha kicsit többe is kerülnének. kicsit belekalkulálják, hogy előtte nem kaptak lóvét Kép . aztán lehet, hogy csak az a pár doki esetében volt így, akikről olvastam-hallottam. én mai napig nem számoltam össze, hogy mennyit költöttünk összesen, mert nem akarok elájulni. de benne van egy excel file-ban Kép

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: