Drága lányok, sziasztok!!!
Nagyon bocs, hogy csak most jelentkezem, de mostanában nincs sok időm, de erről majd később...
Sajnos karácsony előtt időhiányban nem tudtam bejelentkezni (és mióta hazajöttünk nincs netem, ma némi reménysugár, hogy tudok küldeni egy üzit), de Juditkát megkértem, hogy adja át nektek minden jókívánságomat!!!!
Necces volt az utazás, becsomagoltam a fél lakást, épphogy kiláttunk a kocsiból. Pannus nem tűrte túl jól az utat, a felénél besokallt, úgyhogy ment az éneklés, ringatás, kevés sikerrel
Otthon jó volt, mindenki imádta a kis picúrokat, nem csoda!!!
Most ugyan kicsit náthás mindkettő, szívom is az orrukat, de imádnivalóan édesek. Mosolyognak, dumálnak, figyelnek.
Már nagyon kíváncsiak, úgyhogy nem sok időm van. Napközben nincs már olyan sok alvás, ha van is persze nem egyszerre. Néha enni sincs időm..., úgy érzem egész nap csak mosok, vasalok, etetek és pelenkázok

Persze nem panaszkodom
Nagyon különböznek, súlyban már több mint 1 kiló a Zsombi javára (6200), őt inkább az emberek érdeklik (már-már zavarbaejtően néz), míg a Panni a játszószőnyeg alatt dumál, sikongat a felaggatott játékoknak, Zsomborunk simán elalszik egy idő után
A hátam változatlanul tropa, mostmár gyógyszert is kell szednem
Na egyre hangosabb a panaszkodás lenn a földön, úgyhogy ennyit rólunk röviden, lassan mennem kell.
Remélem talizunk hamarosan.
Lányok

!!!
Nagyon sokatokért szurkolok most januárban. Szívből kívánom, hogy mindenkinek olyan sikeres legyen mint nekünk tavaly. Nekem 9-én jött meg, 21-én volt a punkció, 24-én a transzfer és február 15-én láttam őket először
Nagyon nagyon drukkolok nektek is valami hasonlóért!!!!
Hajnikám

Remélem a szülinapom szerencsét hoz!!! (Nekem a Gigi névnapja bejött

)
Kata, Era

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nektek.
Stellám

Úgy örülök, hogy minden rendben veletek

Egyik újévi fogadalmam volt, hogy végre elküldöm neked az ígért listát. Remélem mielőtt a fiúk kibújnak
Dia

Sok puszi Dominak!!! Ügyi nagyfiú!
Roxal

Egy hős vagy ezzel a sok vizsgával! Boldog szülinapot így utólag is!!!
Timi

Olvastam mit történt a mhelyeddel. Sajnálom, remélem hamarosan megoldódnak a dolgok!!
Csajszik!!! Mindenki, akinek most név szerint nem üzenek, sok-sok puszi ugyanúgy!!! Zsombi nagyon panaszkodik, mennem kell!!!
Jövök amint tudok. A háttérből mindig nagyon szurkolok!!! Dobok képeket is.
Csók
enigma